Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Lošinjani dobili ušminkanu Rivu Priko

Korisnička ocjena:  / 2
LošeNajbolje 

rivaprikoNakon pet mjeseci Rivom Priko ponovo prometuju vozila, čime je označen kraj prve faze radova na dogradnji, a po završetku turističke sezone nastavljaju se te bi do kraja godine u cijelosti trebala biti završena investicija vrijedna gotovo 30 milijuna kuna, izvijestio je Novi list

Do kraja tjedna bit će obavljeni završni radovi, postavljena privremena urbana oprema, stupići, klupe i koševi te horizontalna i vertikalna signalizacija, izvijestila je glasnogovornica Grada Martina Krajina Mršo. Ova investicija obuhvaća radove na obali u dužini 400 metara, u sklopu kojih je dio obale od Trga RH odnosno gradske ribarnice do postojećeg plutajućeg valobrana proširen od 1,5 m do 7,5 metara. Tim zahvatom postavljena je nova obalna crta u pravcu.

Dio obale od valobrana, do staroga gata ispod INA-ine pumpe proširen je u širini cca 10 metara i dužini 100 metara. Sva obalna konstrukcija opremljena je infrastrukturom, a zaobalni dio sadržava prometnicu, šetnicu, pristupne puteve luci te postojeću temeljnu infrastrukturu. Duž 400 metara rive uz prometnicu s novim prometnim rješenjima, prema moru je osigurana obalna šetnica u širini 4,5 metra te je proširen prostor od prometnice do postojećih objekata. Izvođači radova su splitska tvrtka Pomgrad inženjering i GP Krk, a projektanti su za Obalu 1, zagrebački URBing s kooperantima, među kojima Rijeka projekt potpisuje projekt konstrukcije obalnog zida, dok je za Obalu 2 projektant Strabag.

Do sada je u sklopu ove investicije na kanalzacijski sustav priključeno 70-ak kuća, a popločano je 40 posto površine, a ostatak će se odraditi u drugoj, jesenskoj fazi, kada će Riva Priko dobiti kompletno kameno popločenje, žardinjere, kandelabre, opremu za površinsku odvodnju. Inače, na suprotnoj strani lošinjskog zaljeva, Rivi lošinjskih kapetana, radovi na uređenju i dogradnji rađeni su od prosinca 2004. godine, do ožujka 2006. kada je rivu otvorio ondašnji premijer Ivo Sanader, a na svečanosti otvorenja među ostalim bio je Luka Bebić i Marina Matulović Dropulić.

Radovi na Rivi lošinjskih kapetana stajali su gotovo 27 milijuna kuna, a dok su izvođeni, kao i na rivi Priko bilo je prigovora ugostitelja i drugih poslovnih subjekata da im je zbog radova narušeno i umanjeno poslovanje, ali kada su bili završeni, kritike su utihnule, što se ponavlja i sada, s tim da nisu utihnule kritike na račun vezova u luci, jer iako je riva sređena, Županijska lučka uprava Mali Lošinj još uvijek nije osigurala pontone i vezove za nautičare, što se negativno odražava na poslovanje ne samo poslovnih subjekata u centru nago cijeloga grada.

(Ira Cupać Marković)

Komentari: 

0 0 # ....Kriva Riva 2012-06-20 19:25
Gari tvri i pokušava sebe opravdati kako je na suprotnoj strani Riva Lošinjskih kapetana raðena od 2004.pa do 2006.godine,te da su na otvorenju bili Ivo Sanader Marina Matulović i Bebić,Dodro,pre kjučer mu Sanader nije mogao doći na otvorenju,jer je imao neodgodive sastanke,sa stranačkim kolegama,koji su i Garievi stranački kolege.Što s time želi Gari kazati,da je Balija bio nesposobniji od njega pa da je rivu gradio dvije godie?Pa Riva Lošinjskih kapetana je 88% kompliciranija i zahtjevnija od ove Priko.Rivu Priko je po zahtjevnosti mogao napraviti i Arsen Mujagić ili Elektrovoda i to puno brže i bolje i ljepše i jeftinije,ali ne radile su firme iz vana,a zna se zašto.
Bolje šutite,jer da ne isplivaju govna,kako je raðena Riva i tko je koliko dobio u džep,jer kako mi se čini još uvijek šahte od fonje nisu dobro zatvorene.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # koperant 2012-06-20 21:08
Moram se nasmijat da bi mujagić napravio brže i bolje ljepše i jeftinije. Pa taj nema sa čime to napravit i mora bi uzet koperanta iz vanka ali niko nije lud radit za njega kad ne plaća.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # ?lošinjanin 2012-06-21 21:03
Po rasporedu stolica na rivi mislim da članku bolje stoji naslov "Albanci dobili ušminkanu Rivu Priko".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # ....Lošinjanin 2. 2012-06-21 22:07
Bravo lošinjanin: riva priko je uistinu ušminkana za odreðene ljude, a mi lošinjani smo dobili Velopin ruglo grada počev od obalnog zida koji je napravljen kao da su se dijeca igrala a parkirališta koja su i prija napravljeni bespravno ostali su i sad kad gledaš s mora ističu se štari kamen valjda su stim htjeli nešto uštedit. što nisu sve srušili i napravili nova onda bi i Lošinj-parking mogli nešto zaradit, cesta valovita ima toga još puno šteta što uništiše jednu od najljepši šetnica. SRAMOTA.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # šporki lošinj 2012-06-22 12:16
Lošinjani predložite novi slogan za Lošinj umjesto Otok vitalnosti neka bude Mali Lošinj za Veliku Albaniju :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # domaći 2012-06-22 12:28
Koliko lokala na rivi Priko drže Albanci? I tko im je prodao te lokale?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ?pušmipuli 2012-06-22 16:45
"UŠMINKANA RIVA"??????,po kojoj se krećete na svoju odgovornost. Za pišat od smijeha. A turisti će bit vitalni da vitalnije nemože preskačući nedovršene šahte , nezatrpane cijevi a ženske u štiklama će uživati po onom šoderu ispod bolnice.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # šetač 2012-06-22 21:26
a šta kažete o širini trotoara ispred ona dva restorana od albanaca
pa mislim da je pola metra od ceste i previše za nas šetače
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ..sekuritate 2012-06-22 22:56
Šetači šetaju uz more na vlastitu odgovornost ne brže od 20 kmh. To znači ako dobijem pivsku bocu u glavu sam sam si kriv.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # udruženjeugostitelj 2012-06-23 02:16
Kapetan Kamalić, dobio šank na terasi ?
kako ???
Koga se treba toliko ucjeniti da dobije jedini na cijeloj rivi šankkkkk
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # pauk deponijmic mac 2012-06-23 03:13
Hej jeste li čuli novost !
Parking Bočac , najbliži besplatni parking gradu, ureðuje se za deponirati vozila koja će nam pauk dizati. Idite malo pogledati kako su ga zagradili čelik čelom, i donijeli jednu staru prikoilicu sa razbijenim gumama i napenalili ju na jedan od izlaza iz sportske dvorane. Zanimljivo je da se sve to priprema u korist privatne zadruge , koja će nama žiteljima grada dizati vozila , jer nemamo se gdje pšarkirati ili ostaviti na trenutak auto. Katastrofa !!!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Ma svaštalipi moj 2012-06-23 03:16
Mica mac , ma jesi li suguran u ovo što pričaš, sutra idem na Bočac pogledat taj ograðeni logor , a jesu li stavili i stupove , kadene , rampe ?????
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # odgovormic mac 2012-06-23 03:20
Pa jasno,
sa gornje strane je stupić i ružinavi kavbodifero, sa desne strane je rampica za brana prolaza, na dnu puta je kadena kao da će vola vezati, a sprijeda su stupovi sa čelik čelom debelim kao da će brod vezati, ulovljen sa žabicama, dakle kada to turisti vide, a vidjet če jer je blizu Lidl i put za Konzum, ima da se stvarno načude i pitaju tko je tu lud. Bočac liči stvarno kao napušteni logor.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Kapetane, tribali bi domaŠankeru 2012-06-23 12:28
Citat:
Kapetan Kamalić, dobio šank na terasi ?
kako ???
Koga se treba toliko ucjeniti da dobije jedini na cijeloj rivi šankkkkk
Može i dva šanka napravit. Iz ljeta u ljeto se vidi što je postigao. Cijene bezobrazno visoke, ljudi sve manje. Dok su bili pontoni još je znao zalutat koji jahtaš dubljeg džepa, vidit ćemo ovo ljeto koliko će ih zalutat.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # .....Logoraš 2012-06-23 18:34
Ta zona gdje će se deponirati opaučeni auti je zona Gocia,koji nelegalno pera aute grada,Cappelia, i svoj na nelegalnom prostoru.Ako on može na crno protupravilima prati aute Grada bez nikavih sankcija i bez ekološkog nadzora,zašto onda nebi zadrugar mogo ograditi prostor za automobile na istom djelu Grada.Sve je to Gari odbrio,jer inače tko bi se usudio uzurpirati dio zemljišta za odlaganje prisilno oduzetih automobila.Pona šamo se prema vozilima kao da imamo tisuće i tisuće parkirnih mjesta na otoku,a nemamo ni malo obzira prema ljudima koji nam dolaze na odmor i umjesto da im pružimo malo satisfakcije oko parkiranja automobila Gari trenira strogoću.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Cosa nostraKum 2012-06-24 01:11
Potrebno je nahraniti "invalidne" besposlene netjake iz lošinj parkinga pa je zbog toga potreban i pauk da bi nekoga natjerao na grbave parkinge pune šljunka koji pršti po autima. Parkiranje kao i sankcije za nepropisno parkiranje je riješeno zakonom o sigurnosti prometa na cestama a ostalo je nepotreban harač. Sve skupa sramota za lošinjski turizam. Umjesto da zaposle ljude koji će unaprijediti turističku ponudu, turiste i domaće se nastoji oguliti za dobrobit nesposobne i lijene famiglie.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # šatorbiba 2012-06-24 14:43
A što kažete na šator u centru grada ????? Feeeenomenalno !!!! Napokon "dobra" ideja !!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2012-06-24 15:15
Da super , došli iz Zagreba napraviti dugove ,pa iza ljeta crta s novcekima u depicu.
A mi ostali koji cjele godine ovdje jedemo govna i uredno plaćamo svoje obaveze nek crknemo.
E moj Gari na sljedećim izborima nebuš dobil moj glas a bogami ni moje obitelji, nek ti ga daju ovi iz šatora.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2012-06-24 15:17
A gde budu pišali i kakali gosti šatora.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # odgovorbiba 2012-06-24 15:43
Koliko znam, imati ćemo u centru kemijske WC-e uz šator , jedino mi nije jasno kako to da odjednom više neće smetati buka iz centra, jer navodno Kindelica pjeva valjda do 0200 sata svaku noć, kako bi Turistička zejdnica uštedjela na troškovima javnih nastupa ( čitaj: " jadnih " nastupa) na trgu . A , to što kaže KOMENTIRA poptuno je u pravu .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ČergeGuest 2012-06-24 17:33
Šator u centru grada !!! Gari i gradska uprava zaista misli da smo cigani ako je to njima prihvatljivo graðanima lošinja nije,neka šator stave sebi u dvorište . Takvi sadržaji i koncerti su primjereni za periferiju grada a ne za glavni gradski trg. Zašto to ne bi bilo na Dražici ,novoj rivi ili oko industrijske zone kojima gravitiraju većina hotela i turističkih smještaja.Zašto bi trebali kemijski WC kada grad ima javni wc u centru koji je dužan održavati gospodin Goleš koji je na račun toga za umanjenu cijenu vrlo povoljno dobio atraktivan gradski prostor a javni wc je uzurpirao kao skladište.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # derneklija 2012-06-24 17:55
A šta se čudite kao pura dreku zbog cirkuskog šatora u središtu grada i derneka do jutra? jesmo li otok vitalnosti ili nismo? Detaljnije o tome čitajte ovdje. (volim-losinj.org/.../...)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Da pukneš od muke 2012-06-24 18:17
Ostali ugostitelji u centu ne smiju postaviti ni reklamnu tablu a da ih ne kazne, a kamoli šank,ili zvučnike.Ali eto čudni su putevi gospodnji,usred neradne nedjelje niknuo nam usred centra šator gdje če se derničit do kasno u noć.Nisu li to dvostruka mjerila i ne daje li nam to pravo da sumnjamo u pokvarenost ove vlasti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # lud glup 2012-06-24 18:26
Ostali ugostitelji moraju platiti svaki centimetar gradske površine, a Baljak je zauzeo 247 metara četvornih dvorišta bivše Kapetanije i za to ne plaća ni kune. I tako već 15 godina. I još je srušio ogradu, na ulaz stavio reklamnu tablu, a u dvorište pečenjaru. A na sve to gradska uprava kaže na radiu Lošinj da to nije javni interes. Ko je tu lud a ko glup. Glupi su ugostitelji koji plaćaju i poštuju komunalni red i propise.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # odgovorðibo 2012-06-24 23:18
napokon " dobar" potez Turističke zajednice. Sve to ide preko T.Z. grada, i uz njihov blagoslov. Zanima me komentar direktorice na ovaj
svoj " mudri " potez putem dogradonačelnic e ( koja je potpisala suglasnost. Naravno sve to je "zamotano " u celofan " humanitarne pomoći " Dječjem vrtiću, ma gle vraga, tom istom Dječjem vrtiću koji je financijski potpuno " zatvoren " Gradskim proračunom. Zanimljivo ???????
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2012-06-25 00:16
Ðibo odakle ti te informacije ,daj ih molim te potvrdi argumentima .A ne ovako paušalno iznostii rekla-kazala
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # sank na terasuugostitelj 2012-06-25 02:29
Ljudi sto cekate ,Kamalic je stavio sank na terasu pa sada slobodno mozete i vi drugi, tako i sator.Sto se tice trotoara ispred Galeba,Koralja i Nostroma setaci ce ici po cesti sa autima. To je ok.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # konstatacijabiba 2012-06-25 05:06
Ðibo sorry, ali i meni je teško u tezu da iza toga stoji turistička zajednica. o mi je malo teško povjerpvati kada je u pitanju šator i Direktorica T.Z. Vjerujem da iza ovoga stoji netko tko ima neke dugove u ZGB.u i sada ih vraća, Tko i zašto vrijeme će pokazati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2012-06-25 10:59
Da nije šator postavila ekipa iz Peopelsa , ista ona koja je lani imala u najmu mljecni,
Znase čiji su oni bili prijatelji !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ....Šator 2012-06-25 19:52
A što se pravite naivni.Na kraju će ispasti da nitko nije glasao za Garia i za nedića.Oni su sami postavljeni na tim pozicijama,ili postavio ih je Dr.Ivo Sanader.Tako vam i triba kada se neznate organizirati.
Ma zamislite taj bezobrazluk od Garia.Dvije godine nam je zabranio da imamo posla sa jahtama jer nam je skinuo pontone da se jahte nebi vezale na rivu a mi nešto zaradili.Uredno nas je derao"ko Sansku kozu"sa svim davanjima i porezima bez obzira što nam je promet pao za 63 %.Ove godine nam je zatvorio grad i nismo imali posla cijelu zimu i uredno nas je derao"ko Sansku kozu" sa svim porezima i davanjiam kao da se nije ništa dogodilo.Sada nam je za nagradu doveo Šator(on misli da će se ponašati kao Gadafi.Ne on će završiti kao gadafi jer će ga narod stjerati u cijev od fonje
i onda će ga bockati štapovima,kao što su gadafia) i sada ponovo mi koji smo mislili da ćemo napokon nešto profitirati,pon ovo nam "tera žilu"i ponovo nema love za nas.Kako to da toliko godina ne reagira na bespravno korištenje terase u kapetaniji,a ostalima šalje ona tri pandura koji prave cirkus od sebe i od ugostitelja.Da Gari da oni nesmiju kod Kate jer ste se tako dogovorili.

Zaključak je jasan.
Triba se početi organiozirati za nove izbore.Triba formirati krizni stožer i na sve moguće načine spriječiti Garia i društvo da zauzmu ponovo pozicije koje ih ne pripadaju.
Dosta je bilo bahate samovolje pojedinaca na ovom otoku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # procenatporezni 2012-06-25 21:09
To Kamaliću, ti si uvijek spreman za izbore, ali ti nekako ne ide i ne ide.
Šank ti je sasvim u redu ( nemoj reći da ti ovi nisu ništa dali) ti bi ionako sam uzeo ?
Kako to da ti je promet pao samo 63 % ja mislim 90%.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # komentartrla baba lan 2012-06-26 01:40
Ma kaj god !
ma gdje se naðu pacijenti za ovu stranicu ????
Od vas niti jedan konstruktivan prijedlog , evo npr. ja predlažem za slijedeće izbore da kandidat za Gradonačelnika bude onaj tko najviše javno donira za djecu Hrvatske , kao ovaj što je došao sa šatorom koji daje za kompezaciju postavu šatora 600.000,oo kn i plus još zakup javne površine 40.000,00 kn. E taj nam treba za Gradonačelnika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # novi gradonacelnikkiko 2012-06-26 07:24
Mozda ne bude Gari gradonacelnik mozda ga zamjeni maneken Sepuka njegov strucnjak i vrli savjetnik sa iskustvom za pomorstvo
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ....kako kiko 2012-06-26 10:13
Može Šepuka,ali da mu goci bude kočijaš.Pametni jeg kočijaša do sada nije nitko imao.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # zg ljGoci jaš 2012-06-26 10:18
Ne nikako gocija za kočijaša.On je jednom kada je vozio Garia u Zagreb zalutao,jer je Gari zaspao,pa ga je doveo u Pulu umjesto u Zagreb.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # sramota od rive prikomicica 2012-06-26 11:36
Ne mogu vjeovati da se terase slastičarne i restorana mogu širiti preko pločnika pa čak i meðu parkiranim automobilima na asfaltiranom dijelu ceste!!!! Voljela bi vidjeti kolika ima je legalna terasa, ako imaju na sve to pravo odnda je lud onaj tko im je dozvolio i naplatio, a ako nemaju onda je lud i potkupljen onaj koji im to dozvoljava. Pa što rade komunalni redari??????
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ....Vlast 2012-06-26 13:10
Stanje u gradu je ogledalo vlasti koju imamo.Pazite na slijedećim izborma.
Sjetimo se Titove parole:"Gari mora pasti"
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # KraljKralj je gol 2012-06-26 16:21
Kralj je stvarno gol!
Zanimljivo je zapravo kako si jučer kao dijete mogao povikati : ½Kralj je gol!½ i za to čak biti nagraðen, a kao ¨ozbiljna odrasla¨ osoba golom kralju trebaš tepati kako ima lijepo odijelo. Što se to toliko revolucionarno dogaða u vrlo kratko vrijeme? Koja je i gdje linija koja nas razdvaja od dječjeg i uvodi u svijet odraslih? I zašto je ulaskom u svijet odraslih ponašanje jednog dijeteta potpuno neprihvatljivo?
Tko nas to uči da biti odrastao znači zanemariti sve ono što si bio kao dijete? Zar je toliko strašno ako vidim da je kralj gol, to mu uistinu i reći? Zar trebam prihvatiti mišljenje onog ozbiljnog čovjeka u odijelu pored mene koji golom čovjeku pruža ruku i čestita mu na savršenom odabiru odjeće? Što bi mi se dogodilo da uistinu, iz dubine srca, onako dječji uzviknem : ½Hej ljudi! Pa ovaj čovjek je gol! U što vi gledate?½ Vjerojatno bih bio etiketiran kao problematik, kao netko tko se bori protiv vladajuće struje. Jer kralj, koliko god on gol i nezgrapan bio, ipak je kralj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...uzalud 2012-06-26 17:11
Dugo vremena se na ovoj stranici piše o kraðama,nepravi lnostima,korupc iji,namještavan jima,provizijam a,šta tu nema niti jedna dovoljno hrabra i pametna glava bez uprljanih ruku da nešto konkretno napravi ,a ne samo laprda?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2012-06-26 18:04
Ima hrabrih ali nema pametnih!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Kralj nije gol 2012-06-26 18:50
Danas sam prošao čuveno rivom koju toliko hvale,i naišao sam na barikade.Najpri je sam se uplašio da je ponovo 91 i da četnici u sred sezone prave balvan revoluciju.Nako n malo vremena vidio sam da su tu još uvijek radnici poduzeća koji su "završili" radove u roku,i kako je rekla glasnogovornica Garia,da je riva završena u rekordnom roku za razliku od Balijine rive.Očito se oni s nama sprdaju.Oni nas zajebavaju i sprdaju se s nama i prave nas budalama,jer ovo što se dogaða s rivom je cirkus ala HDZ.Sram vas bilo Garia i društvo koji ste nam oduzeli i ono malo poduzetničkog i obrtničkog morala i ponižavate nas sa vašim bolesnim projektima koje mi privatnici moramo plaćati puneći vaš proračun koji nema kraja. Sada nam je gari uvalio šator jer glumi Gadafia,i oduzet će nam i ono malo zarade koje smo mogli imati preko sezone,a kada se bude pokazalo da je šator bila pogrešna ideja i da je poslovao s gubitkom,tada ćemo ponovo morati mi privatnici preko povećanja poreza platiti gubitak koji je imao šator.Gari ne zajebavj se s nama.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Visuljak meðu nogama 2012-06-26 20:25
Bravo za rivu ali podizati kredit za projekt koji nema prihode je katastrofa
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2012-06-27 16:35
Komunalni kada cete maknuti barikade na trotoaru i cesti ispred Galjeba , mislim stolove.
Da mozemo normalno prolaziti
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Vechio Romano 2012-06-27 19:01
Danas sam doživio pravi šok.Naletio sam na namjerno postavljene barikade na rivi Priko.Namjerno je zato jer nigdje nije postavljen znak"Radovi na cesti" ili neki sličan znak,koji bi upoztoravao vozače da se izvode radovi na tom djelu ceste.
EEEEEEE,a zašto?
Da je postavljen znak radovi na cesti,onda glasnogovornica Grada nebi smjela kazati da je riva dovršena,a ovako radovi se i dalje izvode,a svi se prave ludi."Ma što netko izvodi radove?"
"Ma ne to se vama samo čini,Riva je gotova već od 15.06."
Policija šuti,a da se netko krivo parkira na "Završenu rivu"odmah bi došli policajci ili bi zvali pauka da ukloni vozilo koje se zaustavilo na "dovršenu Rivu".
Ljudi moji koji smo mi papani da nas ovako netko zajebava.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # ....pušmipuli 2012-06-27 19:36
Ovakve mafije bi se posramila i sicilijanska... ..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # FamigliaGuest 2012-06-28 01:16
Penali za nedovršenu rivu se izgleda plaćaju direktno u nečiji džep pa je zbog toga tako ,a galeb i koralj su stavili stolove preko cijele šetnice i čak na cestu. Sranje od države i državnih inspektorata kada ih se može kupiti za par tisuća kuna.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # .....Vechio Romano 2012-06-28 10:28
Izgleda da je na pomolu velika afera sa Elektrovodom.El ektrovoda ima gubitke od oko 3.000.000,00 kuna.Najveći dio tih gubitaka su prebacili kao razlog zbog radova na Rivi,jer da ih je Gari prisilio da rade po tako niskim cijenama,za radove koji su oni imali ugovor.Radnici nisu dobili plaću već dva mjeseca,ali šefovi su uredno naplatili sve troškove koje inače oni naplaćiju u kešu.Državno odvjetništvo je obavješteno o malverzacijama koje rade šefovi,a radnici se spremaju zaštititi radna mjesta da se nebi dogodio Cresko-Lošinjsk i"Jadrankamen". " Orešari i Kutle" iz Elektrovode već im je podnesena kaznena prijava i uskoro će se pojaviti novinari televizije i dnevnih tiskovina.Bit će zanimljivo,baš kao i Jadrankamen iz Splita.Za takvo stanje su krivi Gari i Nedić,zato što 60 obitelji radi a nemaju plaću,ali znaju se hvaliti da su završili rivu(hahahah) u predviðenom roku,a to što ta jedina graðevinska firma na otocima propada to nije njihov problem.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # XxxXxx 2012-06-28 15:33
Vechio ne laži Elektrovoda iz cresa nije izvodila radove na rivi.
Osim toga koja graðevinska firma,hrpa neradnika i ljenčina koji u prosjeku rade 1,35 minuta. Firma koja je godinama na sisi grada Malog Lošinja ,za njih se namještaju poslovi kako bi preživjeli, jer tobož imaju puno zaposlenih. Svi su zaposlenici iz Cresa pa nek ih grad Cres onda sufinancira.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ..kooperant 2012-06-28 15:57
Da nebude sve crno moram reći da sam kao mali obrtnik nekoliko puta radio za Elektrovodu. Svi od reda su bili i više nego korektni, isplatili su posao unutar 10 dana iako im isti najvjerojatnije nije plaćen više mjeseci. A za gosp. Preksavca imam samo riječi hvale, čovjek je više nego pošten, uvijek se drži dogovorenog. I nadalje nisam za komentare tipo Xxx-ovog jer nije istina da su svi neradnici. Poznam u toj firmi jako vrijednih mladih ljudi isto tako za svoje poslove Elektrovoda ne ide po kooperante Bugarsku negi ih redovito nalazi tu na Lošinju pa čak i za poslove na otoku Cresu. Puno je nezadovoljnih ljudi po ovom portalu ali kojekakve paušalne ocjene svega i svakoga šteta svima pa tako i onima koji ih pišu. A ako je i bilo kakvih nepravilnosti neka to ipak utvrde nadležne služe..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...fušer 2012-06-28 16:39
kooperant nemoj lagati jer taj kooperant je brat od visoko pozicioniranog dužnosnika u Elektrovodi!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Vechio RomanoSP 2012-06-28 16:44
Pišete gluposti !
Elektrovoda i Vodovod i čistoča su dvije firme ,obje sa središtem u Cresu .
Vodovod i Čistoča (iza ML ribarnice) radi na Rivi Priko .
Elektrovoda se nigdje ne spominje ,
bar koliko ja znam .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # PoskokPoskok 2012-06-28 17:08
Zna se tko godinama štiti muljanja u Elektro Vodi . Zna se tko im godinama namješta poslove.Zna se tko otima novac iz gradskog Proračuna izmišljenim i napuhanim računima.(nesmi jem napisati ime jer će me Admin odmah skinut)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2012-06-28 18:29
Elektro-voda je cijelu zimu popravljala vodovod i kanalizaciju na djeliću ceste kod nove rive ,a danas nakon cijele zime radova na 200 metara ceste trebate paziti kako prelazite preko ukrivo postavljenih šahti da vam ne otkine kotač sa automobila. Sva sreća da se ne vidi kako su napravili ispod ceste. Poduzeće u kojem se radi sat vremena dnevno i mora propasti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # .....Kriva Riva 2012-06-28 19:02
U ovim firmama vlada mafija.Kako Lino Sinčić može biti toliko godina direktor jedne takve firme?Nakon što je pokojni Franjo Andrić pobjegao iz direktorske fotelje instaliran je Lino Sinčić,još za vrijeme vladavine Maria Hofmana Dubravka Balenovića,Bali je,Milana Mužića,pa sve do sada Garia i Nedića kao predsjednik nadzornog odbora.Pa zar vam ta imena ne govore dosta o tome što se tamo radi i da Lino toliko godina ucjenjuje svih jer svi imaju putra na glavi.Ako promatrate po stranačkoj liniji,tu ima svega i svašta.Mislim da niti u Talibaniji ne postoji jedna takva sprega političkih ljudi koji tako perfidno vladaju i pljačkaju vlastiti narod.Oni prave sve nas potrošače njihovih usluga,prave nas budalama.Intere santno bi bilo vidjeti račune ručkova kod Suhog na čikatu i specifikaciju onoga što su požderali.A za sve je kriv Lino Sinčić kojega će uskok strpati u zatvor,a zajedno s njim i Garia i Nedića.To je vrh Lošinjske mafije,koji bezobrazno podižu cijenu vode i komunalnih usluga kako im se digne ona stvar a mi uredno plaćamo i šutimo.Tako su i napravili Rivu Priko o kojoj je riječ na ovoj stranici.Tipičn o Elektrovodski sa ukusom Lina Sinčića,Damira Preksavca i Nevena Kruljca.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Cosa vostra 2012-06-28 19:11
Kriva Riva,to znači da u mafiji se prvo poštuje lopovska stega,pa tek onda stranačka,jer meðu tim ljudima je i IDS,HNS,SDP HDZ,a najviše crkvenih štakora koji ližu oltare i uvlače se popovima u dupe,nebi li im popovi pomogli pred izbore.Fuj .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # marionetecreska coza 2012-06-28 19:39
Ma ustvari Lino je glavna faca svi ovi ostali mu samo vire iz dupeta!
Imas pravo kriva riva samo nije samo Lino vec 20 godina direktor nego i Kruljac i Preskavac, kako je to moguce ,zar su svi slijepi firma propada a oni i dalje tu gdje su i bili zadnjih 20 god. Jadni radnici 70 obitelji ce ostati bez posla a doticna gospoda mozda dobiju i unaprijeðenje!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...Corleone 2012-06-28 19:56
U ovim tekstovima se spominju najveća imena Lošinjske mafije.Meðutim najveći meðu njima je padre padrone iz Aquilonie.Njega uredno slušaju i Lino i Damir i Kruljac i Gari i Nedić,ali poučeni najnovijim dogaðajima u Hrvatskoj i ono što gledamo na televiziji iz sudnice gdje se sudi Doktoru,i njegovi najbliži prijatelji sada brišu guzicu s njim.Pametnome dovoljno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2012-06-28 22:51
Čujem da je došao don Corleone i da svaku večer sjedi kod Dašmira a svi redom iz gradskih službi,Lošinj parkinga,lokaln ih stranaka dolaze mu se pokloniti i ruku poljubiti!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ????čistoća 2012-06-28 23:45
Ajde admine metla u ruke....il će bit otkaza....
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # hanzi ga drpmanipulacije 2012-06-29 07:32
Ovima treba oduzeti sve nekrernine koje su pokupovali. Cresu i pokriti dug firmi i onda ce se pokazati da sistem funkcionira.Ali oduzeti im i ono sto su stavili na tuda imena a javna je tajna sto sve posjeduju u sijeni
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...Europljanin 2012-06-29 10:17
Na ovoj stranici je već 60 komentara.Ima i onih koji nemaju veze sa temom,ali stvarno i iskreno,treba se zahvaliti Administratoru koji vodi ovaj portal jer je dozvolio jedan pravi Otočki forum gdje svatko može kazati svoje mišljenje.Ima i onih neprimjerenih,a li to je manje bitno.Bitno je to što stvarno narod misli i po ovome se vidi koliko ljudi znaju i koliko su ljudi ogorčeni na ovu vlast i na firme koje se bahato ponašaju prema svojim radnicima.Ako pokušate nešto tražiti lergalnim putem ili želite nešto upozoriti vlastodršce,oni vam bahato ne žele odgovoriti,jer "Šta vi mene imate pitati o tome".I zato stvarno i iskreno Administratote, nedaj se i hvala što održavaš ovu stranicu,ma koliko komu smetala,jer je prozvan,jer što se Gradske vlasti tiče,ovo je jedini mogući način da im se kaže koliko su bahati,neradnic i,narcisoidni,i da narod zna da su politički manipulanti i da je njihova cijena,rižoto od liganja na Poljani i jedan gemišt.Da je ovaj portal pravi,govore činjenice da se po gradu priča o onome što se ovdje piše,a političari su uznemireni,i govore da to nije istina,ali ne žele javno ući u raspravu sa narodom koji bi ih popljuvao.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ....Ispravak krivog navoda 2012-06-29 10:21
Onaj koji na večer dolazi ko Dašmira nije Corleone,nego je Coglione.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # forumaš 2012-06-29 14:41
Slažem se s Europljaninom da je ovaj portal jedini pravi otočki forum, a da je tome tako vidi se po tome što ga napadaju sa svih strana :-) Ne valja Gariu i njegovoj ekipi, a ne valja ni onima koji bi Garia utopili u čaši vode. Ovaj forum nije Otočki vjesnik kojeg grad plaća 100000 kuna godišnje, ali se zato nikome ne zamjera nego sliči školskom listu sa sto puta recikliranim objavama Glasnogovornice grada. Na ovaj forum se svi ljute a na Otočki samo oni koji ga kupe pa vide da nemaju šta za pročitat :cry:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...Corleone 2012-06-29 19:31
Slažem se sa Europljaninom.
Ja sam Corleone,ne onaj Coglione koji se gore spominje.Ja ne sjedim kod Dašmira,pa migu komentirati aktualnu situaciju.Dragi prijatelji i graðani Lošinja,čuvajte svaku lipu ili EUR koji ćete zaraditi ovog ljeta.Ni sami niste svjesni što nas čeka ove zime.Da samo znate o čemu je bilo govora ovih zadnjih dana na sastancima gje je bio Gari,pali bi na guzicu.Zašto glasnogovornica Grada ne obavijesti javnost o čemu je bilo riječ na zadnjim sastancima gdje se Gari pjenio do ludila jer shvaća da mu se približava politički kraj.
Zašto kada se prolazi autom po rivi Priko,poklopci od šahti skaču i lupaju.Kada sam prošao preko jednog poklopca,skoro je ispao i kotač mi je skoro upao u šahtu,i skoro sam probušio gumu a moglo je doći i do veće nesreće.Užas.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # šahtakorupcija 2012-06-29 19:47
mOgao si propasti u šahtu (plivao bi u govnima)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2012-06-29 20:51
GRADSKI RESTORANI D.O.O.
Osnivanje: 2006
Matični broj: 2082799
MBS: 080563086
OIB: 47303233501
Djelatnost:
Djelatnosti restorana i ostalih objekata za pripremu i usluživanje hrane

Uprava: Igor Šuper

Adresa: ULICA GRADA VUKOVARA 72 HR 10000 ZAGREB

Broj zaposlenih 2011: 14
Ekonomski pokazatelji za godinu: 2011
Gubitak 18000 kn
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2012-06-29 20:54
To je ona firma koja će za šator pokloniti gradu 600.000,00 kn
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Nema naslovaJa,ali neka druga 2012-06-29 21:12
Šuper?Garijev šogor? :D :D :D :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2012-06-30 00:49
Pa i oni koji su nepotrebno piturali zdrave pocinčane stupove gradske rasvjete su roðaci njegove supruge ,još kada tome pribrojimo sve druge maverzacije ,prodaju gradske imovine i nepotizam pri zapošljavanju u gradskim institucijama i poduzećima ,gradonačelnika će se lošinjani dugo sjećati dok grad bude otplaćivao sve pokradeno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2012-06-30 01:28
Ej bolan aj prevedi šta ti je to Aquilonie, mi iz Orašja baš ne razumemo taj vaš žabarski.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # .....Aquilonia 2012-06-30 09:55
Ma to za Vas iz Orašja nije bitno.Naš žabarski je priznati svjetski jezik za razliku od vašeg Bosanskog koji nitko ne priznaje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # .....Opa 2012-06-30 10:45
Opa bato.Počeli smo se vrijeðati na nacionalnoj osnovi.Znači mi Lošinjani smo Žabari?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...ORA 2012-06-30 12:00
Čuo sam za Orašje i znam da ima puno sugraðana na Lošinju iz Orašja,a dali mi netko može kazati dali je Orašje u Republici srpskoj ili u Hrvatskoj posavini U Bosni?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Dejton 2012-06-30 12:06
Da te to zaista zanima, mogao si i sam naći odgovor na internetu:

Poslije potpisivanja Daytonskog sporazuma, veći dio općine Orašje ušao je u sastav Federacije Bosne i Hercegovine.

U sastav Republike Srpske ušla su naseljena mjesta: Čović Polje, Donji Žabar i Lončari, te dijelovi naseljenih mjesta: Bok, Jenjić i Oštra Luka. Od ovog područja formirana je općina Donji Žabar.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # OLZKarcinom 2012-06-30 12:38
Ova stranica se treba zvati Mrzim Lošinj, jer tu nema ničeg lijepog i pozitivnog samo besciljno prežvakavanje
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # HvalaORA 2012-06-30 12:57
Hvala Dejtone.Sad sam nešto naučio,da je Orašje u Federaciji Bosne i Hercegovine.Jeb iga,mi žabari neznamo puno o tim krajevima.Ja znam da je Lošinj u Hrvatskoj,i da se moramo boriti protiv Ruske okupacije koja nam prijeti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # svrab 2012-06-30 16:30
@ Karcinom "Ova stranica se treba zvati Mrzim Lošinj, jer tu nema ničeg lijepog i pozitivnog samo besciljno prežvakavanje"

To je zato što su je preuzeli Rudi, Dorian i društvo iz čoška u Stopu za predizbornu promiðbu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # .....ORA 2012-06-30 19:12
Svrab daj me počeši.Pa što znači da su tu stranicu preuzeli Rudi,Dorian i društvo iz Stopa.Pa pogledaj da je ovu stranicu do sada pregledalo više od 3000 posjetitelja.Pa znaš šta to znači.To znači da si ti budala,i to je još jedan uspjeh Administratora. Ja ovu stranicu shvaćam kao zabava i iznošenje zadovoljstva ili nezadovoljstva s nekim stvarima.Mi koji nismo vijećnici mi ne možemo direktno uputiti kritiku Gariu,Nediću Borisu,Linu Sunčiću,Kruljcu itd,pa nam je Administrator dao priliku da se malo poigramo s njihovim živcima i nama je to zabavno,a tebi koji si gradski vijećnik i to sigurno HDZ,tebe to smeta,ali imaš mogućnost blebetati na sjednicama,jer više od toga neznaš a i nesmiješ jer ti je gazda zabranio da iznosiš svoje mišljenje.Pusti ljude koji žele nešto kazati i znaju istinu neka kažu ovom narodu koji skupo plaća ovu vlast koja je bahata i neodgovorna.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # .....ORA 2012-06-30 19:16
Jutros mi je Lurdo rekao da je ovih dana popravljao neke ograde na Priku i da je vidio kako je jedan policajac upao u šahtu.Brzo je potrčao prema šahti i policajac je uspio izaći vani i kad je izašao iz šahte da mu je rekao:"Baš dobro da je šahta bila otvorena jer kako bi inače izašao vani"
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # biskvit 2012-06-30 19:42
ORA pa jel nije Administrator Gariev plaćenik koji briše sve što je protiv njega i dojavljuje mu ko piše :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ....ORA 2012-06-30 20:05
Ne biskvite Administrator je jedan pošteni graðanin ovoga grada koji se zabavlja zajedno s nama koji pišemo a i on povremeno piše pod nekim nickom.Jedini Gariev protivnik je bila Jadranka Kosor.Ja mislim da Gari nema protivnika u ovom gradu.Jedino ga malo Rudi jebe,ali to je beznačajno i bezbolno.
Električna voda je pisala da Admin vidi ko piše i da onda briše,ja tvrdim da to nije istina.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # PontonElektrična voda 2012-06-30 20:49
Dragi prijatelji prije mjesec dana mi se pokvario kompjuter pa nisam mogao na Volim Lošinj.Tek sam ga sada uspio popraviti a vidim da je tema zanimljiva i šteta što se prije nisam mogao uključiti.
Kako vidim danas i jučer stigli pontoni.Znači nije tako crno kako je bilo najavljeno,ali sada je samo pitanje tko će pobirati pinku?Dali netko zna tko postavlja te pontone i dali ima dozvolu?Tko je platio te pontone,i tko će pobrati zasluge za taj posao?
Ima li posla za našu djecu oko privezivanje jahti ili će i to raditi poduzeće" Lošinj iz usluge",po sistemu naplate na izlaznoj rampi?Svi koji rade na naplatnoj rampi za automobile na kraju sezone kupuju nove automobile,pa će valjda oni koji će naplaćivati privez jahti na kraju sezone kupiti jahtu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # zemljopisaquilla 2012-07-01 01:34
Zašto vi bosanci mislite da sve znate i da se sve odnosi na vas ima u Lošinju još zvijerki koji nisu došli iz Orašja,Travnika ,Zenice ,Brćkog,Banja Luke... ! Aquilonia nije uopce tako daleko, nije ni iza sedam gora niti sedam mora vec tu na cresu. Znaci da pojasnimo naš don Corleone Coglione je iz O..... čik čik čik pogodi?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # corleoneorlec 2012-07-01 02:10
don tarcizio
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # pravopisjezus 2012-07-01 02:13
kpiše se Brčko, nikako Brćko
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Ba.Bo. 2012-07-01 14:22
Don Corleone,iz Aquillonie ja mislim da je brat od don Tarcizio.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # braca i krvna zrncatarcizio 2012-07-01 14:24
moj brat je lik iz crtića, zove se pink panther
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # nikako!mickey mouse 2012-07-01 14:33
pink panther ne može biti brat čovjeku, može biti samo liku iz crtića.

riva je lijepa.
pontoni ce doci.losinj ima perspektivu. svaka cast.

dobrodosli su domaci. bosanci... svi koji vole losinj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # skupe školemlaki 2012-07-01 15:39
A kad stara pomorska promijeni još pet vlasnika i zablista za dvadesetak godina, bit će riva kao nova...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # HNS 2012-07-01 16:11
Dragi Lošinjani, ako ne vjerujete Bosancima, pitajte ministra Čačića, on to ipak zna najbolje
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # .....Ba.Bo. 2012-07-01 19:13
Mislim da ovdje ima komentara koji nisu pristojni,ali svako ima pravo kometirati ono što misli.Ono što ja mislim je da ne mislim dobro o ovoj vlasti koja je totalno nesposobna.Juče r sam gledala Melodije Istre i Kvarnera,finaln u večer iz Novalje.Prije toga su gostovali izmeðu ostalog u Sv.Petr u Šumi,Gračišće,B akar,Krk.....i na kraju u Novalji.Što vam ovo govori?Kakvu vlast na Lošinju imamo.Totalno nesposobnu,narc isoidnu,bahatu, nepismenu nekomunikativnu .Pa zar je moguće da graðani Sv.Petra u šumi mogu dovesti MIK,a mi iz Lošinja grada Aposiomena i jedan grad koji ima najbolju turističku direktoricu u Hrvatskoj Ðurðicu,mi si ne možemo priuštiti MIK.Sramota za Garia i za njegovu kliku koja se i tu pokazuje nesposobna.Neš ti,Gari je napravio Rivu o kojoj je ovdje riječ.Ma gari je hohštapler koji nezna baratati niti sa svojim novcima a kamoli sa novcima koji su mu dali porezni obveznici.Gospo dine Nediću,kako to da u mjestu odakle je vaša supruga,Novalja ima tako sposobnog gradonačelnika. Zašto ne odete u Novalju za predsjednika Gradskog vijeća ako ste toliko sposobni.Ma zato jer bi te Dabo vratio odakle si došao ili bi ti dao da kopaš kanale po Novalji.POred svih ovih investicija koje se izvode u Gradu gospodin gradonačelnik nije uspio pronaći sponzora koji bi djelom sponzorirao troškove MIK-a.Normalno izvoðači su platili sponzorstvo,sam o za što,i komu?Dario Vasilić gradonačelnik Krka koji nije u HDZ-u niti u SDP-u izgradio je cijeli Krk kao da je bio šef Kalmeti.Uredio je cijeli Krk bolje nego što je Kalmeta uredio Zadar,a naš vrli gradonačelnik koji je bio član HDZ-a u najboljim godinama nije uspio zakrpati cestu d100.Srami te se gospodo nesposobna i odlazite čim prije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # .MIK 2012-07-01 19:36
Ba.Bo.nisi u pravu.Jednom prije dvije godine sam sjedio pored stola gdje su sjedili Andrej Baša i Mario Batifica,a bila je i Mirjana Bobuš pa sam čuo kako pričaju i kako su ljuti na Garia i Ðurðicu,tako da je vjerojatno Gari tražio da MIK doðe u Lošinj,ali Andrej Baša kao direktor MIK-a mije htio.Čuo sam kako je Mario tada pričao,u zafrkanciji, neka im na Lošinj dojde Festival narodne i zabavne muzike Puračić-pored Lukavca(BIH).In ače festival Puračić je ove godine održan po 51.put u Puračiću 14.travnja ove godine i pobijedio je Aldin Čergić iz Banovića.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Ora,ba.bo.....Zvrk 2012-07-01 20:18
Zeleni se Livada, zeleni se trava sagni Sandro vidi ti se glava
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # derneklija 2012-07-01 20:32
Reci ti nama Ba.Bo. što bi Lošinj imao od MIKa osim još jednog derneka i velikih troškova: Šta si ti zamišljaš da turiste jako zanima taj cirkus?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # nigdje niðe ništaprava istina 2012-07-01 22:37
a joooj vec ste pomalo dosadili sa zbrajanjem nekakvih troškova, šta je sa marketingom i reklamom našeg otoka, ako nema ljudi nema ni para a pogotovo ako nema mladih, a mladih uopce vise nema!!!! Ne zbog Mik-a nego jer u ovom gradu vise nema nicega zbog cega bi dosli i trosili novce! To moze biti sram svakog pojedinca ili politicara ovog grada! Cak je i onaj tvrdoglavi Krstas odvezao Marinu i pobjegao u RI! Vec u 11 sati grad je poluprazan a sadrzaja 0 bodova ! Tko je za to kriv nego Gari e CO. Prije par godina godina gostovala je Colonija, Giboni, Toni itd a sada smo sretni ako Andreas i Kuljanic pustaju nesto na play back! Mozda je Gari trebao prodati komad Cikata za 20 mil. pa bi nesto ostalo za koji dobar koncert za ovu sirotinju koja nam dolazi na otok!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2012-07-01 22:47
Gary je prodao Čikat ali da bi pokrio dugove koje su napravili prijašnjih godina!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # . 2012-07-01 23:04
A šta misliš da će turisti nagrnuti na Lošinj zbog MIK-a, a šta se tiče mladih oni ni nemaju novaca. A gostovanje svih tih šta si nabrojao koštaju više nego što od njih ima koristi. Da se taj novac za njihove honorare podijeli bila bi veća korist za Lošinjane, a gostiju bez njihove larme na trgu ne bi bilo manje nego više.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ..... 2012-07-02 13:02
Hvala Bogu da sezona kratko traje,jer tako imamo više mira od ovih koji prave nered po gradu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # losinjanka 2012-07-02 14:46
Predlazem da se napravi novi originalni vid turisticke ponude > saljite solde ali dolazit nemojte jer nam smeta nered.
Ako upali mozda bi se moglo prodati i patent, jednim udarcem nekoliko muha.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # još jedan debilSP 2012-07-02 15:52
@komentira..
još jedan debil koji misli da novce Gradu i nama koji radimo donosi Djed Mraz
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ..komentira 2012-07-02 18:59
A tko ste vi "nama koji radimo".Vi koji pišete na ovom portalu ste neradnici koji samo pišu za vrijeme radnog vremena.Lošinj je najljepši zimi kada nema nikoga.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...ivca 2012-07-02 19:15
komentira@,mils im da u Turističkoj zajednici i u Gradu rade na tvom projektu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # odgovor debiluodgovor debilu 2012-07-02 19:34
ni ja nebi imao ništa protiv da se svi iselite da ja mogu vezati barku nasred rive a od lošinja da napravim sebi vrt ,posadim masline kao što je nekad bilo
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...Odgovor na odgovor debilu 2012-07-02 19:49
A idi na Ilovik ili Srakane,kao što je otišao Dubravko Balenović,ili uveženi vijećnik Živko Zuber.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # inchVruće za poludit 2012-07-02 20:11
Chavez, koliko je incha velik tvoj Ipad,da možeš pisati tako velike gluposti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Debilu odgovor na debilni odgovrref 2012-07-03 16:41
@Odgovor na odgovor debilu
što si ako ne debil kad ne uspijevaš shvatiti s kojom je namjerom napisano ono o maslinama i barci
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...Odgovor Debilu na debilni odgo 2012-07-03 19:21
Po Hrtvatskom pravopisu,a mislim i po Svjetskom,pisan je rečenica se počinje velikm slovom.Znači da si ti debil.Isto tako se Lošinj piše velikim slovom.Ponovo potvrda da si debil.Barku nećeš nikada moći vezati nasred Rive,jer barka se ne veže nasred Rive.Od Lošinja nikada nećeš moći napraviti vrt,jer je Lošinj otok,koji ne liči i ne može se napraviti vrt.I masline nisu nikada bile posaðene u vrtu Lošinj,jer Lošinj nije nikada bio vrt.Debilu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...Šator 2012-07-03 20:02
Admine otvori novu temu,recimo o Šatoru o kome se raspravljalo jučer kod Garia uz prisutstvo visokopozicioni ranih političata.Ova je već sva ofucana.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2012-07-04 09:18
Šator je postavljen samo iz razloga da bi se napokon svi Lošinjski ugostiteli ujedinili !
Bravo Gary !
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # .xy 2012-07-04 10:25
komentira@,točn o.Zato sada kada smo svi jedinstveni protiv ove vlesti,imamo šansu ujedinjeni maknuti Garia i ovu vlast.Istina možemo dobiti još goreg,ali treba mijenjati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # odgovor debilukomentira odgovor debilu 2012-07-04 16:57
@odgovor debilu na debilni odgovor ,
u svijetu se negdje piše i s ljeva na desno ,negdje odozgo nadole,negdje sličicama,itd ali za to znati treba imati nešto naobrazbe ..
a uz naobrazbu važnije je pročitati što to piše u komentu i zašto je baš na taj način napisano a ne jeli netko u brzini napisao malo slovo umjesto velikog
Osnovnu školu imaš ,dobro,ali to izgleda nažalost nije dovoljno da bi shvatio zašto sam ja spomenuo barku i vrt
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # za xy... 2012-07-04 17:04
A kog bi to ti stavio umjesto Garia ??
Gari ima volju graditi i raditi ,nije u redu baš sve propuste svaljivati njemu ..
Nisam nikakva stranka niti me to zanima ,
politika je nažalost prešporka,nemor alna itd djelatnost
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...xy 2012-07-04 19:52
@kometira,pa ne misliš valjda da je Gari vječan,i da nema alternative.Ali što on misli graditi?On sebi može sagraditi spomenik ali sa našim novcima.Gari ne sluša nikoga.Kažeš politika je šporka,nemoraln a,to zbnači da je Gari šporki i nemoralan.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2012-07-04 20:08
Xy. Sluša sluša i te kako ali isključivo ono koji imaju soldi i koji ih normalno žele dati!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ..... 2012-07-04 20:53
Dali možda netko zna ili može provjeriti koliko se ručkova pojelo na Čikatu kod Suhog na račun Rive tko je sve jeo i koliko je Grad platio te ručkove.Ja imam informaciju da se radi o cifri od oko 320.000,00 kuna.Kada je riječ o vinu pije se isključivo Plavac Mili i Dingač.Pretežno su uvjek isti žderači,a zadnji primijećeni su bili Jovička,sa društvom iz općine.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ..graðanka 2012-07-05 02:09
brate moj
liepo odeš kod Suhog i pitaš ga koliki je račun plaćen a osoblje pitaš ko je sve bio. ili odeš u općinu i zatražiš te informacije i račune.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # novi Lošinjnovi gradonacelnik 2012-07-07 00:00
gradonacelnik- Rudolph Ivković
dogradonačelnik- Tatiana Mustach
predsjednik gradskog vijeća- Gvidon Samarghidzch

godisnji proracun 90.000.000,00 kn
godisnji plan izgradnje ili obnove 15 stanova. za dodjelu socijalno ugrozenim
zabrana prodaje Cikata
davanje zemljista u koncesiju na 99 godina
......
jeste li za??
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ZApušmipuli 2012-07-07 08:05
Ja sam za!!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # i ja sam zaseverin na kupi 2012-07-07 10:40
normalna ekipa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ..Stari gradonačelnik 2012-07-07 11:07
Rudi bi bio daobar gradonačelnik,j er zna nešto o tom poslu,i ima iskustva od kada su ga ovi odprdili,tako da bi sada mogao biti oprezan,i bilo bi puno više koristi,nego što bi bila korist od ovog lijenčine koji je sada gradonačelnik.S igurno nebi prodavao zemljište Čikata,i sigurno bi korektnije vodio financije.
Uostalom svka osoba bi bila bolja od ovog šminkera koji sada pravi graðane Lošinja budalama.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2012-07-07 11:28
Da da Rudi oličenje poštenja. Ne pitate se zašto ga je ova sadašnja ekipa na vlasti otpilila. Ma ima toliko toga da mi se jednostavno neda sve pisat a osim toga čujem da njegova tajnica Tatijana točno zna tko piše na ovim stranicama , pa nebi htio imat problema.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # pčelarrudislav 2012-07-07 11:35
rudi je posten coek!
on samo malo uzurpira tuðe zemljiste na Cresu radi ispaše pčela!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # liberal 2012-07-07 11:39
Ako bi Rudi vodio gradske financije kako vodi svoje privatne imali bi gradonačelnika kakav je Kerum, samo bi umjesto seke Gradom drmala tajnica Tatijana. A kako je krenulo HSLS će na Lošinju past na dva člana jer će ga svi pametni i pošteni napustiti. Rudiju smeta demokracija pa istjeruje članove i ne dopušta upis novih.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...Reforma vlasti 2012-07-07 13:21
U ovom trenutku ne vidim drugu osobu koja bi mogla voditi ovaj grad.Rudi je kakav je da je,i dobro je da su mu najveći neprijatelji u HDZ-u i ljudi iz sadašnje vlasti.Makar znamo tko je na kojoj strani.Za ove znamo da su rasprodali najljepše djelove otoka za proviziju od 100 EUR-a.To što je nekome neprijatelj Boris Badurina,Gari Cappelli,Ana Kučić(čita Damir Magazin),Anto Nedić to je dobro,i to može biti pozitivno za sve stanovnike ovoga grada.I zato na slijedećim izborima glasajte samo za listu Rudia.Nedaj se Rudi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ime i prezime rudi ivkovićma jeste li vi normalni? 2012-07-07 13:26
sto je vama! kakav rudi., kakva tatjana?

pa ti su ljudi duzni svima!

trebaju nam novi, mladi ljudi s idejama.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # nove snage?pušmipuli 2012-07-07 13:28
gradonačelinik- Petar Goleš
dogradonačelnica- Ljiljana Lilly Rukonić
predsjednik vijeća- Mirko Brkanlić

vijećnici- poduzetnici grada
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # vib 2012-07-07 14:02
***Za ove znamo da su rasprodali najljepše djelove otoka za proviziju od 100 EUR-a.***
A otkud to znamo? Otud što anonimni bezveznjaci to tvrde na ovoj stranici bez ikakvih dokaza. Evo ja tvrdim da to piše Rudijeva Tatjana jer on ne zna s internetom :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # prokuhani mozak 2012-07-07 15:18
Ako su vama par Rudi Ivkovic i Tatjana Mustac normalna ekipa za upravljanje gradom onda vi bas niste sasvim normalni. Ali to vam je mozda od ove vrucine prokuhao mozak :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2012-07-07 16:03
Rudi kad češ mi platiti radove koje sam ti izveo.
Sjecas se kad si bio dogradonačelnik obećao si mi radove od grada u vrijednosti od 1.500,000,00 kn. I kroz to bi mi bili plaćeni radovi, poslove nisam nikad dobio .
Sad se neču potpisati,ti češ znati tko sam jer smo potpisali cesiju s Elektrovodom .
Sve ču objaviti u novinama pa nek ljudi vide tko je Rudi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # korumpirani10% 2022-03-25 12:35
Citat Guest:
Rudi kad češ mi platiti radove koje sam ti izveo.
Sjecas se kad si bio dogradonačelnik obećao si mi radove od grada u vrijednosti od 1.500,000,00 kn. I kroz to bi mi bili plaćeni radovi, poslove nisam nikad dobio .
Sad se neču potpisati,ti češ znati tko sam jer smo potpisali cesiju s Elektrovodom .
Sve ču objaviti u novinama pa nek ljudi vide tko je Rudi.

Pa zar je takaav bio Rudi dogradonačelnik ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Bobi 2012-07-08 09:55
Where the fuck in the World is Rudi?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # trut 2012-07-08 11:19
Evo ga na slici spreman za borbu za gradonačelnika:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...Dodici apostoli 2012-07-08 20:03
Ma tko je dozvolio da se na Čikatu sazida onaj mol?Danas sam šetao do Madone i zamalo sam pao u nesvijest.Treba lo bi ga odmah u zatvor.Tamo nije nikada bio mol veći od 25 metara,jer taj mol je sagraðen još za vrijeme Austro-Ugarske i bio je dugaćak 25 metara što se može vidjeti na starim slikama.
Meðutim ima Boga.Vidjet ćete 04.studenog kada zapuše jugo kako će letiti komadi toga mola po Čikatu.
E moj Gari,ti si izdajica svega što su stari Lošinjani njegovali i čuvali,i pazili su da nama bude bolje a ti si sve to rasprodao i rastepao.Što ostavljaš našoj djeci?Ti si svojega sprašio u Zagreb,a mi?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # .tredici apostoli 2012-07-09 09:51
Izgradnju i nadzor nad prodajom gradske imovine ima isključivo trinaesti apostol.Pod hitno su nam potrebni izbori da smjenimo sve trineste apostole.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # .....pušmipuli 2012-07-10 02:50
Liberalu!! Kako i zašto si želio pristupiti HSLS-u znaš ti i tvoj tata-mućkaroš. Da si imalo pošten pristupnica bi ti se uvažila.
P.S. Čak i u javnu kuću nemože ko hoće, neznam zašto si mislio da ti i tvoja ekipa možete u HSLS.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ?liberal 2012-07-11 03:41
Dotični koji se brine da će HSLS-u faliti članova ostao je dužen objesniti pojam "nasilno preuzimanje stranke". Kako je očito to jedina stranka koja još nešto znači na otoku a to najbolje znaju HDZ-ovci u strahu od revizija i previše pitanja na ovaj način su pokušali napraviti puč u stranci. Učlanjenjem 30 i dvoje ljudi koje je uostalom zaobišlo Lošinj pa se pokušalo u samu županijsku središnjicu HSLS-a diskreditirati i lažima potkopati Rudija i njegov rad pokušalo se mučki ući u stranku nakon čega je plan HDZ-a bio sazivanje nekakve izvanredne sjednice gdje bi zatim izglasali nepovjerenje vodstvu stranke. Eto to bi bilo neprijateljsko preuzimanje stranke inače nov pojam u povijesti politike. Obzirom da nemaju ništa osim isfucanih fraza poput (pijanica, bivši milicajac) te nakon punjenja ispušnih lonaca pur pjenom odlučili su se na ove sofisticirane metode uništavanja onoga što im najviše prijeti i ugrožava njihove rabote u budućnosti. HSLS-a. Na Vašu žalost dragi "LIBERALI" nije Vam uspjelo. Krivotvorili ste članske iskaznice članova koji nisu znali u kakve svrhe ih koristite kao i lažne pristupnice i sada tu nekoga obmanjujete.
Do izbora!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # PUĆ 2012-07-11 08:21
Molim te Rudi objasni Lošinjskoj javnosti na koji si ti način preuzeo HSLS!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # lovalova 2012-07-11 14:18
Lošinjani dobili novu slastičarnicu, na mjesto kafića "Matošević#
netko je dobio lovu od slastičara (do sada se nije moglo otvoriti?)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # samo nam to fali!!!!!!!micica 2012-07-11 15:33
Samo nam je falila još jedna slastičarnica, mislim da u odnosu na broj stanovnika nigdje nema više slastičarnica, a kvaliteta ponude 00000000!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ....UHO 2012-07-11 18:56
Liberal točno navodi istinite činjenice.To je točno tako,i tako su smislili mutikaše koji sada aplaudiraju Gariu,a na pretprošlim izborima su virili iz guzice Balije,i uvijek su oni tu koji će dati najbolji savjet ljudima koji su u vlasti ili na vlasti.Oni su ti koji će svojim smutnjama odigrati prljave poslove za podobne Doncoljone,Gari e,Balije.Sjećat e li se svemogućne i strašne liste koja je tjerala strahopoštovanj e u ljudima kada smo čitali mena na listi PGS na čelu sa Draganom Balijom,a imena na toj listi potražite negdje u arhivi.Ta imena možete naći na slijedećim izborima sa Garijem,i nebi me čudilo da za slijedeće izbore uðu u guzicu Rudiju,jer je Rudi jedini ozbiljni kandidat za gradonačelnika. Za Rudija znamo kakav je,i zato je dobro da on pobjedi za gradonačelnika jer znamo što možemo očekivati od njega.I ako je Rudi pametan on će te ljude uzeti k sebi,da odrade prljave poslove za njega,i onda će im vratiti nekim poslovima.Za Garia je definitivno jasno da je popušena lula i da nema snage niti kad bi ga stavili za predsjednika Udice kako je svojevremeno postavljen Milan Mužić.Gari vrati se kući skuhala sam ti paštašutu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # liberal na kvadrat 2012-07-11 19:34
***jer je Rudi jedini ozbiljni kandidat za gradonačelnika* ** Ove vrućine jako loše djeluju na ljudski mozak :-) Ali neka Rudi objasni kako je smijenio Prusca i Kušetu i preuzeo HSLS.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ??? 2012-07-11 20:01
A da možda nisu oni sami otišli i prepustili HSLS koji je ionako tonuo sa onim egoističnim Budišom, znate li vi koliko trenutno HSLS ima članova? Ne više od dvadeset ljudi moji pa to su sve diletanti....
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # UHUGuest 2012-07-11 20:36
Sav si se pretvorio u UHO jer definitivno u glavi nemaš ništa!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # zvonar crkve sv. nikole 2012-07-11 22:28
Za koga god glasali ovaj grad ostaje samo jedno: vukojebina koju posjećuje samo gerijatrija, bauštelci i koju slučajni turist koji se više ne vraća.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # SlasticarneRanko 2012-07-13 18:24
U svakoj slasticarni sam dobio racun iz kase ali u mnogim drugim prodavaonama to se ne izdaje, pa nema razloga buniti se protiv slasticarni jer sigurno oni pune drzavnu kasu jer nije moguca manipulacija ukoliko se izdaju racuni.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # RačunRatko 2012-07-14 02:32
A jesi ti Ranko tukac, koje veze ima račun, pa onaj koji daje svima račune taj najviše uzima. Kompjutor majka, delitaš i bog, samo moraš uvijek biti blizu minusa i blizu prometom slićnima.

TO JE TO glede izdavanja računa, a grad kupuje knjige onima koji posluju na rubu rentabilnosti, ali voze mečke.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2012-07-15 01:31
Prema prijavljenoj zaradi slastičari ne bi imali ni za bicikl iako svake godine mijenjaju aute od 500 000 kuna a knjige za djecu im kupuje grad jer su prijavljeni na minimalac i to sezonski pa su zakonski gledano socijalni slučajevi.Nisu oni krivi za to nego državni inspektorat koji tolerira da se 80% prometa ne prijavi jer dobiju i oni koju tisuću eura u džep.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...sljastičar 2012-07-15 18:43
svi sljastičaromrzc i neka otvore sljastičarne i zaraðuju milione umjesto da napadaju radni narod! Ko vam brani da otvorite sljastičarnu?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # sljastičar... 2012-07-15 20:53
Da ,
ali treba raditi cjeli dan ,
lakše je uz klimu negodovati protiv svih i svega :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2012-07-16 02:00
Nitko nije rekao da slastičari ne rade .Problem je u tome što ne plačaju porez ,a to ide drugim graðanima iz džepa koji plaćaju umjesto njih.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # radio mileva 2012-07-30 13:19
Hoće li mi netko objasniti što predstavlja onaj šator na trgu što se ugodno smjestio meðu palme i fontanu? :eek: I to je dio projekta 'ušminkane Rive Priko' ili?
Evo, i na webcamu se toj tipičnoj mediteranskoj krasoti može diviti cijeli svijet.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # nalazinspektor 2012-07-31 14:58
prijavite inspekciji, čovjek nema vode, sanitarija...in spekciji u Rijeci, Zagrebu, pozovite novinare..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # DužnikGuest 2012-07-31 16:02
Na listi najvećih dužnika državi je i Sead Fazlić, koji je vodio bivši restoran Jadran... duguje preko 3,8 milijuna kuna.
Link Text (duznici.porezna-uprava.hr/gr/svi/1.html)

(bolje informirani će uvidjeti vezu ovog komentara s temom)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Godimento 2012-07-31 16:36
Za slabije informirane o dotičnom rekordnom dužniku državi da pripomenem da je isti u bivšem restoranu Jadran ili kako smo ga mi stariji zvali "mliječni" otvorio nešto što je nazvap lounge bar pod imenom GODIMENTO i cijelu sezonu maltretirao sve okolne stanare doslovno 24 sata dnevno. Zbog povezanosti vlasnika Godimenta s gradskom vlasti, komunalnim redarima, policijom i lošinjskom sanitarkom nisu vrijedile nikakve pritužbe i službene prijave, pa je tek nakon prijave u Rijeku stigla inspekcija i izdala zabranu rada. To nije smetalo da se dernek nastavi, a blagonaklonošću sutkinje za prekršaje nakon plaćanja simbolične kazne, sve se nastavilo po starom.

Detaljnije o tom na ovom linku (volim-losinj.org/.../...) i u navedenim člancima pod "Povezano".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # mučenjeDas Ich 2012-07-31 17:11
Lijepo je čitat komentare ove , ma je k*** lažem muka mi je jer uvijek sve isto završi vrijeðanje na nacionalnoj bazi tko je više para pokupi, magazin , gari , pero i itd da ne pišem dalje .

Samo ću reči kao graðanin ovog zaista lijepog otoka da mi se zgadio.Pretvori o se u divlji zapad leglo idijota i običnog šljama kojeg se vjerovali il ne može špatulom skupljat na kile.

Glavna naša ponuda tvz. turistima su pogodite šta ? Jebeni sladoledi , jebene jeftine kineske šlape s potpisom "volim lošinj" itd. Par lokala kojima je cijena pića unebesima , a zašto dal imaju neko opravanje za ne ? Naravno da nemaju jer ni neznaju niš ni drugo napravit , samo nabijat sranje komercijalnu plastičnu muziku koju i naoko nitko ne voli .

namljeo sam neke činjenice koje su surova realnost , velika večina nas ih je i svijesna .Ali normalno nevoljko ih priznaje i kaže daje dobro..
Mi kao grad Lošinj NEMAMO al ponavljam NEMAMO što tim tvz turistima ponudit osim gore več navedenih proizvoda , imamo i turističke brodove ..he hehee ee to bi se osvrnuo podeblje , al neču žurim se na kupanje ...

e da ovo ej bila lagana digresija na opče poznatu stvar ...al riva hehehe riva je ruglo

ma koji god idijiot je radio nebitnog imena i prezime ma koliko god para sebi ugurao u več pune ðepove može ga samo sram bit , jer ovo ne liči na ništa ..ma h odstajem

boli me kičm a, j+++ me hemeroidi moram ča ajde bok i uživajte u hodu po rivi dok ližete sladolede , gazite u jefitinim kineskim šlapama volim lošinj i ono najbitinije udišete tu predivnu kombinaciju mirisa : fekalija s jedrilica + asfalt i naš ponos i dika kanalizacija kod donje benzinse ..eto to je ukratko to o mene

sretni bili da živite barem toliko !

voli vas vaš ego
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Blatna baraprolaznik 2013-01-26 17:19
Je li ovo od šminkanja rive Priko. Luka je danas izgledala kao blatna bara.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # nova rivarak 2013-03-09 10:23
eh di su oni stari dani i stara riva i stari svijet oko nas..ova moderna je katastrofa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
# Dobrodošli na 24hour zajam uslugaGuest 2014-06-17 12:34
Ovaj komentar je obrisao administrator
# LOANGuest 2014-07-17 23:26
Ovaj komentar je obrisao administrator
0 0 # Prvo plinarsko društvoMrBean 2016-07-10 20:30
Citat carren ben:
Trebate li kredit? Jeste li poslovni čovjek ili žena, a vi trebate kredit za povećanje vašeg poslovanja ?? Da li treba kapital za pokretanje poslovanja? Bez obzira na vaše kredita problema bi moglo biti, ovdje dolazi tvoju pomoć, koliko smo ponuditi kredite za pojedince i tvrtke na niske i pristupačne kamatne stope. Kontaktirajte nas još danas na ( ili ) kako bi dobili svoj kredit danas.
Mislim da je uprava Jadranke na aparatima, hitno im treba pozajmica.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # uzmi siromahu i daj bogatomalan ford 2016-07-19 22:51
Citat MrBean:
Mislim da je uprava Jadranke na aparatima, hitno im treba pozajmica.
Bez brige dati će im Gari pozajmicu i tako uređuje parking ispred diskonta, plaća elektriku za šetnicu na Čikatu, sve iz proračuna Grada.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # DORHUSKOK 2017-08-27 19:51
Citat alan ford:
Bez brige dati će im Gari pozajmicu i tako uređuje parking ispred diskonta, plaća elektriku za šetnicu na Čikatu, sve iz proračuna Grada.
A tko će odgovarati za sužavanje trotoara kako bi pojedini ugostitelji na Priko dobili veće terase ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 # Cjeli grad štekatJeremija 2017-08-28 09:58
Citat USKOK:
Citat alan ford:
Bez brige dati će im Gari pozajmicu i tako uređuje parking ispred diskonta, plaća elektriku za šetnicu na Čikatu, sve iz proračuna Grada.
A tko će odgovarati za sužavanje trotoara kako bi pojedini ugostitelji na Priko dobili veće terase ?
Nitko neće odgovarati, ali nekome bi moglo donijeti nagradu Grada za obogaćenje ugostiteljske ponude širenjem štekata na račun prometnica.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # samo lovu nosim ja u duši...kitolovac 2017-08-29 19:52
Citat Jeremija:
Nitko neće odgovarati, ali nekome bi moglo donijeti nagradu Grada za obogaćenje ugostiteljske ponude širenjem štekata na račun prometnica.
Jel moguće da je dan nalog da se cesta vrati u stanje kako je bilo određeno projektom a da se lošinjska vlast tome suprostavlja i ne dozvoljava provedbu ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 # pitam sehranitelj tuljana 2017-08-30 20:21
Vidim da je zadnjih dana jako aktualno ono suženje kolnika na Priko... to je novo nešto?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # sve se vidibb 2017-08-30 21:18
Citat hranitelj tuljana:
Vidim da je zadnjih dana jako aktualno ono suženje kolnika na Priko... to je novo nešto?
Pitaj Nedića, možda on zna.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # sladoleddogradonačelnik 2017-08-30 22:45
Citat bb:
Citat hranitelj tuljana:
Vidim da je zadnjih dana jako aktualno ono suženje kolnika na Priko... to je novo nešto?
Pitaj Nedića, možda on zna.

Nedić je angažiran za terasu slastičarnice LIDO, da se odbrani od povrata prema izdanimim dozvolama za terase...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # .........Priko 2017-08-31 11:45
Suženje ceste na Priku koje je na naš račun napravljeno suprotno od projekta je i dalje usko grlo i neprohodno za pješake,invalid e i roditelje sa kolicima.Pločni k je zaprečen reklamnim panoima i agresivnim konobarima koji goste vuku za ruku da sjednu na njihovu terasu.Komunaln i redar izgleda dobija plaću da se pravi slijep i gluh.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
# Građanska inicijativa Volim Lošinj, Mali LošinjGuest 2019-01-15 17:01
Ovaj komentar je obrisao administrator
0 0 # Массовая спам email рассылкаKonstantuscwe 2021-02-12 18:27
удалите,пожалуй ста! .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

● ZADNJI KOMENTARI

 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 23.07.2024 08:18
  Služio Bogu i narodu
  Umirovljeni vojni policajac. 1996. godine ga je Franjo Tuđman odlikovao Spomenicom domovinske zahvalnosti koja se dodjeljuje hrvatskim državljanima za časnu i uzornu službu pobio starce u staračkom domu među kojima i vlastitu majku. Na svom FB statusu ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 21.07.2024 15:24
  Nema kraja ludosti
  Antivakser iz DP-a novi državni tajnik Ministarstva zdravstva. Desna ruka Viliju Berošu bit će čovjek s kojim je imao toliko ozbiljna razilaženja da ga je prekršajno prijavio, tvrdeći da je na punktovima u Zadru odbijao cijepiti ljude. www.nacional.hr/.../ ...

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  ..... 21.07.2024 10:53
  ......
  Može li ovo biti olakotna okolnost na suđenju za davanje mita? Imam djece, nemam mačaka ...

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  gost 21.07.2024 10:03
  Medicina je nemoćna
  Poremećeni lik koji je ovo napisao izjednačuje moral tipa koji je podmitio državnu službenicu da mu ubrza kupnju nekretnine u vlasništvu RH u Malom Lošinju s moralom čovjeka koji je podmićivao nacističke vlasti da spasi velik broj poljskih Židova ...

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  Bing 21.07.2024 08:43
  Svrha tuljanovog preseravanja
  Već kao ponuditelj mita taj čovjek je prekršio ne samo moralni zakon nego i odredbe kaznenog zakona. A kao davatelj mita prekršio je zakon i treba biti kažnjen kao i primatelj mita. Ovo tvoje baljezganje o nekakvom drugom čovjeku i njegovom glasanju nema ...

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 21.07.2024 07:25
  Cirqus na 1./1000
  Jedan čovjek je u procesu kupnje nekretnine, u krajnje neučinkovitom, sportom, pokvarenom, tromom sustavu, bio prisiljen dati dio svog novca da bi svoja prava mogao ostvariti u razumnom vremenskom roku a ne čekati dvije godine. Nikome ništa nije oduzeo ...

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  ..... 21.07.2024 07:19
  Branitelj korupcije
  Promjeni nick u branitelj korupcije.

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 21.07.2024 07:03
  Eto
  I 40-ih su mnogi potplatiti, korupcijom uspjeli spasiti nečiji život, napravili su tada zakonom zabranjene stvari. Dakle kršili su zakon, potplatiti npr. graničara da propusti ili potplatili nekog službenika da izda lažne dokumente. Nisu pritom stekli ...

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 21.07.2024 06:58
  ...
  To samo ti vidiš. Iz riječi "potplatiti" i "jadni" ne proizlazi obrana. Trula hrvatska birokracije, sudstvo, zdravstvo... tjera ljude na očajničke poteze. Kao što su i nekad ljudi potplačivali razne službenike da bi izvukli živu glavu ili spasili ...

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  ..... 21.07.2024 06:24
  Podrška trulom sustavu
  Tvrdnjom da nitko nije oštećen, osim jadnika koji je morao potplatiti da bi ostvario svoja prava opravdavaš korupciju i podržavaš truli sustav.

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 20.07.2024 22:58
  I opet...
  I jasno, admin briše... Pitao sam, tko je oštećen, kad se pozivaš na moral? Rekao bih, da nitko nije oštećen, osim jadnika koji je morao potplatiti da bi ostvario svoja prava na vrijeme... izgleda da admin podržava truli sustav?!

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  ..... 20.07.2024 22:32
  Kokošarenje
  www.nacional.hr/.../ (https://www.nacional.hr/otrovna-politika-kokosarenje/)

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  gost 20.07.2024 21:52
  Izgovor zlata vrijedi
  Ovo je dobar primjer trkeljanja kojim pokušavamo pred sobom i prd drugima opravdati moralno upitne radnje. U psihologiji se to zove racionalizacija .

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 20.07.2024 21:17
  ...
  I prije nego krene "aha kupovao si, imaš" moram reći da nismo svi u poziciji (niti bi prihvatili) da nam država tuđim prisilno otuđenim novcem financira stanovanje, niti smo u poziciji da nam ruski kapital osigurava krov nad glavom. Stoga moramo ...

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  gost 20.07.2024 21:14
  ......
  A ovaj komentar o katastrofalnoj spremnosti na sudioništvo u korupciji vlasti radi privatnog interesa.

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 20.07.2024 21:04
  ... samo po žurila...
  Ovo više govori o katastrofalnoj sporosti birokracije... svatko tko je kupovao nekretninu jako dobro zna kako to sporo ide... dakle samo je požurila postupak koji bi i onako tako završio... nije trebala uzeti novac. Pitam se ima li na Lošinju onih ...

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  Bing 20.07.2024 19:24
  Poguranac
  Zamjenica državnog odvjetnika primila 3.000€ da ubrza kupnju nekretnine u Malom Lošinju novilist.hr/.../... (https://www.novilist.hr/novosti/crna-kronika/zamjenica-drzavnog-odvjetnika-primila-3-000e-da-ubrza-kupnju-nekretnine-u-malom-losinju/)

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Admin. 19.07.2024 17:45
  »Ma nemoj popišanac«
  Ako prvu rečenicu treba smatrati upitnom iako nema znaka pitanja, odgovor glasi da primjedba nije obrisana jer je bila osnovana. Odnosila se na jedan doista smušeni komentar. Povod za brisanje svih komentara koji su uslijedili bio je tvoj komentar pod ...

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 19.07.2024 15:43
  HDZ sretan
  I ona koju neki čuo sam zovu "Inicijativa protiv nekoliko točno određenih slučajeva bespravne gradnje" mogla bi razmisliti s kim se povezuje ako želi biti prihvaćena kod Lošinjana...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 19.07.2024 15:39
  ...
  Pa admine što nisi onda i ovo obrisao. Upis kojim je sve počelo??? Lako je tako, kadija te tuži kadija te sudi, pisati svakakve gluposti a onda brisati odgovore. AK može biti zadovoljna kako si uništio stranicu koju više skoro nitko ne posjećuje. O ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 18.07.2024 20:33
  .....
  Dobio ih je devet i to MUP, Ministarstvo kulture, poljoprivredu i regionalni razvoj. AK nije na spisku podjele fotelja pa mora mandat gradonačelnice odradit do kraja.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Bing 18.07.2024 20:14
  Do pobjede na izborima vrijeđanjem birača
  Plenkovića je stvarno prebacilo, uvodi revoluciju u političkom marketingu: do pobjede na izborima vrijeđanjem birača piše Telegram. Oni koji će opet glasati za Milanovića su, po premijeru, jednostavno glupi. Plenkovića, čini se, ozbiljno prestravljuje ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ...... 18.07.2024 17:53
  Enigma
  Da su nacisti ovako šifrirali svoje poruke kao tuljan komentare ne bi izgubili rat ;-)

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Lino 18.07.2024 09:50
  Dno dna
  Jasno je vidljiv očaj jer nema dostojnog kandidata niti među kandidatima lopovske stranke niti oko nje. Svi pošteni ga izbjegavaju. A građanima reći da su glupi, pokazuje očito pomanjkanje izborne inteligencije.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Frodo 17.07.2024 15:45
  Glupi birači
  Premijer ozbiljno tvrdi da ima anketu po kojoj su kandidati HDZ-a "sjajno prošli" u duelu sa Zoranom Milanovićem, ali je ne želi nikome pokazati. Kazao je za medije ‘Ljudi se mogu jednom zabuniti, ali ako se dvaput zabuniš – onda si glup’. Kako su tek ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 17.07.2024 08:28
  Carevo novo ruho
  Čudno, da se toliko financira i ucjenjuje za nešto "što ne postoji".

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  NN 16.07.2024 21:05
  Prilika za Bartulicu
  To je neovisnost u okvirima koje određuje određuje EU. Evo prilike za Bartulicu da se iskaže kao borac protiv rodne ideologije.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  @@@ 16.07.2024 20:03
  Ultimativna ucjena
  Vjeruj u to, ili ćeš vječno goriti u paklu.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 16.07.2024 19:02
  Napravi to, ili ćemo...
  To je valjda ta razvikana "neovisnost sveučilišta". Inače kad te netko prisili da napraviš nešto da ne bi ostao bez "ogromnog novca", to ima naziv. Isto tako ako neki gospodin predloži dami da napravi nešto da bi dobila "ogroman novac", to ima ime.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 16.07.2024 18:54
  Funny how it goes...
  Čudno, "ostaju bez velikog novca" ako ne podučavaju o nečemu što - "ne postoji" ?! Ispada da su "glupi" desničari ipak u pravu; postoji neka politička i novčana sila koja potkupljuje fakultete da podučavaju o "tom nečemu" što "ne postoji"...

  Read more...

ZADNJI KOMENTARI (desno)

 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 23.07.2024 08:18
  Služio Bogu i narodu
  Umirovljeni vojni policajac. 1996. godine ga je Franjo Tuđman odlikovao Spomenicom domovinske ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 21.07.2024 15:24
  Nema kraja ludosti
  Antivakser iz DP-a novi državni tajnik Ministarstva zdravstva. Desna ruka Viliju Berošu bit ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  ..... 21.07.2024 10:53
  ......
  Može li ovo biti olakotna okolnost na suđenju za davanje mita? Imam djece, nemam mačaka ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  gost 21.07.2024 10:03
  Medicina je nemoćna
  Poremećeni lik koji je ovo napisao izjednačuje moral tipa koji je podmitio državnu službenicu ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  Bing 21.07.2024 08:43
  Svrha tuljanovog preseravanja
  Već kao ponuditelj mita taj čovjek je prekršio ne samo moralni zakon nego i odredbe kaznenog ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 21.07.2024 07:25
  Cirqus na 1./1000
  Jedan čovjek je u procesu kupnje nekretnine, u krajnje neučinkovitom, sportom, pokvarenom ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  ..... 21.07.2024 07:19
  Branitelj korupcije
  Promjeni nick u branitelj korupcije.
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 21.07.2024 07:03
  Eto
  I 40-ih su mnogi potplatiti, korupcijom uspjeli spasiti nečiji život, napravili su tada ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 21.07.2024 06:58
  ...
  To samo ti vidiš. Iz riječi "potplatiti" i "jadni" ne proizlazi obrana. Trula hrvatska ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  ..... 21.07.2024 06:24
  Podrška trulom sustavu
  Tvrdnjom da nitko nije oštećen, osim jadnika koji je morao potplatiti da bi ostvario svoja ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 20.07.2024 22:58
  I opet...
  I jasno, admin briše... Pitao sam, tko je oštećen, kad se pozivaš na moral? Rekao bih ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  ..... 20.07.2024 22:32
  Kokošarenje
  www.nacional.hr/.../ (https://www.nacional.hr/otrovna-politika-kokosarenje/)
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  gost 20.07.2024 21:52
  Izgovor zlata vrijedi
  Ovo je dobar primjer trkeljanja kojim pokušavamo pred sobom i prd drugima opravdati moralno ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 20.07.2024 21:17
  ...
  I prije nego krene "aha kupovao si, imaš" moram reći da nismo svi u poziciji (niti bi ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  gost 20.07.2024 21:14
  ......
  A ovaj komentar o katastrofalnoj spremnosti na sudioništvo u korupciji vlasti radi privatnog ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 20.07.2024 21:04
  ... samo po žurila...
  Ovo više govori o katastrofalnoj sporosti birokracije... svatko tko je kupovao nekretninu jako ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  Bing 20.07.2024 19:24
  Poguranac
  Zamjenica državnog odvjetnika primila 3.000€ da ubrza kupnju nekretnine u Malom Lošinju ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Admin. 19.07.2024 17:45
  »Ma nemoj popišanac«
  Ako prvu rečenicu treba smatrati upitnom iako nema znaka pitanja, odgovor glasi da primjedba ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 19.07.2024 15:43
  HDZ sretan
  I ona koju neki čuo sam zovu "Inicijativa protiv nekoliko točno određenih slučajeva bespravne ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 19.07.2024 15:39
  ...
  Pa admine što nisi onda i ovo obrisao. Upis kojim je sve počelo??? Lako je tako, kadija te ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 18.07.2024 20:33
  .....
  Dobio ih je devet i to MUP, Ministarstvo kulture, poljoprivredu i regionalni razvoj. AK ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Bing 18.07.2024 20:14
  Do pobjede na izborima vrijeđanjem birača
  Plenkovića je stvarno prebacilo, uvodi revoluciju u političkom marketingu: do pobjede na ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ...... 18.07.2024 17:53
  Enigma
  Da su nacisti ovako šifrirali svoje poruke kao tuljan komentare ne bi izgubili rat ;-)
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Lino 18.07.2024 09:50
  Dno dna
  Jasno je vidljiv očaj jer nema dostojnog kandidata niti među kandidatima lopovske stranke niti ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Frodo 17.07.2024 15:45
  Glupi birači
  Premijer ozbiljno tvrdi da ima anketu po kojoj su kandidati HDZ-a "sjajno prošli" u duelu sa ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 17.07.2024 08:28
  Carevo novo ruho
  Čudno, da se toliko financira i ucjenjuje za nešto "što ne postoji".
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  NN 16.07.2024 21:05
  Prilika za Bartulicu
  To je neovisnost u okvirima koje određuje određuje EU. Evo prilike za Bartulicu da se iskaže ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  @@@ 16.07.2024 20:03
  Ultimativna ucjena
  Vjeruj u to, ili ćeš vječno goriti u paklu.
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 16.07.2024 19:02
  Napravi to, ili ćemo...
  To je valjda ta razvikana "neovisnost sveučilišta". Inače kad te netko prisili da napraviš ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 16.07.2024 18:54
  Funny how it goes...
  Čudno, "ostaju bez velikog novca" ako ne podučavaju o nečemu što - "ne postoji" ?! Ispada da ...