Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

No pasaran, kritizeri!

Korisnička ocjena:  / 7
LošeNajbolje 

ScreenlogerBrojni napisi i komentari na ovoj web stranici o gradonačelnici našega grada pisani tendenciozno i zlonamjerno odražavaju netrpeljivost autora prema osobi Ane Kučić, a prema poznatoj izreci da se u nas oprostiti može sve osim uspjeha. Jer Ana Kučić je doista uspjela. U uvjetima kad su svi bili protiv nje osvojila je već drugi mandat da vodi naš Grad. Marginalnoj skupini pojedinaca to je nepodnošljivo jer više ne mogu legalno izabranoj vlasti diktirati kako treba voditi ovaj Grad

Negativne napise i objede o liku i djelu gradonačelnice Kučić nije moguće niti pobrojati, a ni njeni najbliži suradnici nisu pošteđeni neprimjerene kritike i medijskog terora. No mjereno objektivnim mjerilima naša gradonačelnica postiže za otok neusporedivo bolje rezultate u usporedbi s njenim prethodnikom. Bivši ministar i višemandatni gradonačelnik Malog Lošinja, te aktualni zastupnik je samo sjena prema velebnim rezultatima Ane Kučić več u prvom mandatu osvojenom pod mobilizirajućim sloganom Lošinj, prvi od tisuću otoka.

Ključan zaokret u otočnoj politici izvela je prekidom svih veza s do tada umreženim elitama i klijentelom lokalne vlasti iz poslovnog i društvenog života Grada, te čišćenjem kostura iz ormara zaostalih iza svoga prethodnika. Učiniti takav zaokret mogla je samo osoba koja raspolaže znanjem u upronošću, a ima hrabrosti suprotstaviti se lokalnim krimi krugovima, brinući se o općem dobru i davanjem prilike svakom građaninu. Iziskivalo je to puno odricanja od Ane Kučić, te su sami građani svjedoci da su svjetla u gradskoj upravi znala biti upaljena do dugo u noć, a gradonačelnica je znala raditi brojne subote i nedjelje, svesrdno pokušavajući podići grad na višu razinu funkcioniranja.

Danas gradska uprava djeluje kao pravi servis za građane, ne razlikujući se od neke lokalne uprave u Njemačkoj ili Belgiji. Nerijetko su građani Malog Lošinja ostali u nevjerici kada su na svoju zamolbu za prijem kod gradonačelnice dobili termin u 07.00 sati ujutro. Naime, zbog brojnih obveza nije ih u prilici primati u primjerenije vrijeme. Ali stalo joj je do građana i njihovih potreba. Za stanovnike malih otoka je dostupna na mobitelu od 0.00 do 24.00 sata, a ponajprije Ilovčanima, koji zbog županijske administracije i lučke uprave ne mogu normalno živjeti. Pokazala je to i na prosvjedu gdje je skupa sa svojim Otočanima bez kompromisa tražila da se njihovi zahtjevi i specifičnosti života na malim otocima uvaže i poštuju. Hvale vrijedan pristup i poštovanje prema svojim sugrađanima, a zašto ne reći - i biračima. Pa i na ulici, ako bi joj pristupio građanin u kakvoj potrebi, gradonačelnica bi odmah prekinula i važan razgovor kako bi s poštovanjem, ljubaznošću i s velikim interesom saslušala svoga mještanina, te mjesta  nazvala nadležnog službenika da odmah primi građanina i riješi njegov problem. Sjećamo se njenog prethodnika koji je skretao u sporedne uličice i fingirao razgovor na mobitelu kako bi izbjegao kontakt, molbe i pitanja svojih sugrađana. Kakva razlika!

Jasno je da takvim pristupom Ana Kučić plijeni zahvalnost građana i njihovo zadovoljstvo jer im je njihova izabrana gradonačelnica uvijek pri ruci i spremna rješavati njihove zahtjeve. No takva omiljenost među građanima do ludila dovodi brojne oponente koji o njoj iznose neistine i lažno optužuju skromnu, dostupnu i uvijek na suradnju spremnu gradonačelnicu. Danas, uspoređujući efikasnost gradske uprave kao servisa građana s prethodnim mandatima, gradska uprava djeluje organizirano i efikasno, uslužno i poticajno za sve ideje, inicijative i potencijalne projekte. Dovoljno je samo najaviti da imate neku ideju, vas će vas za to osposobljeni službenik gradske uprave odmah pozvati i ponuditi vam pomoć gradskih službi u razvoju i realizaciji vaše ideje ili projekta.

Novi projektni zamah
Poseban angažman i ozbiljnost je gradska uprava pokazala uloživši napore za izradu projekata za korištenje izdašnih EU fondova. Paralele radi, Gari Cappelli kao gradonačelnik nije imao niti jedan jedini EU projekt. Danas u javnom i društvenom životu grada Maloga Lošinja upravo dominiraju rasprave o projektima koje naša gradska uprava na čelu s gradonačelnicom realizira. Nije moguće popiti kavu u lokalnom kafiću, a da vam pogled ne zapne na nekom projektu ili aktivnosti koja se financira iz EU fondova. Možda malo i previše za ovako malo mjesto.

Brojni financijski minusi naslijeđeni u paketu s kosturima iz ormara bivšeg gradonačelnika su sanirani, gradonačelnica je uvela zabranu prodaje gradske imovine, gradski porezi se uredno naplaćuju i grad ima zavidan financijski rejting. Tako će za ovaj mandat obećanih stotinjak novih stanova biti znatno premašeno - kako je to uostalom učinjeno i u proteklom mandatu - te će otočne obitelji biti konačno stambeno zbrinute. Ali kritičari će i tu naći materijala za prijave i podmetanja.

To što nam zbog toga raste broj djece u vrtićima i školama, mladih obitelji, raste i broj novih radnih mjesta, poticaja i potpora, kritizerima ništa ne znači. Naš otok biti će zahvaljujući Ani Kučić otok djece i mladih, obrazovanih i u biznisu ostvarenih mladih ljudi, ma što god kritičari poduzimali, jer ne mogu podnijeti tuđi uspjeh. Pogotovo kad je žena u pitanju.

Zbog izvrsnog financijskog stanja gradske blagajne važan potez čelnika grada je i omogućavanje edukacije svih gradskih službenika kako bi svoje kompetencije podigli na još višu razinu. Potpuno svjesna da gradske službe moraju ići ukorak s Europom, jer nam je 98% gostiju iz EU prostora, gradonačelnica forsira ulaganja u njihovo stručno napredovanje. To se prije svega odnosi na edukacije iz sfere digitalizacije, zelene tranzicije i otočnih specifičnosti u potporama otočnoj poljoprivredi i ribarstvu. Posebno je angažirana na krucijalne projekte otočnog prostora. Ulaganje u znanje uvijek se isplati. Niti otočno zdravstvo nije zanemareno, iako je Covid19 donio brojne probleme.

Grad je osigurao najviši stupanj zdravstvene zaštite svojih građana. Tako npr. više ne moramo ortodontu i drugim medicinskim stručnjacima u Rijeku, to sada zajvaljujući trudu i razumijevanju naše gradonačelnice možemo obaviti i na Lošinju. Uvjeti će biti još bolji kada se dovrši započeta izgradnja novog doma zdravlja i rodilišta koji se financira iz EU fondova.

Bilo bi predugo kada bi nabrojali sve dobro i golim okom vidljivo što gradska uprava postiže u interesu svih otočana, ali ni to ne bi zadovoljilo jalne, zavidne, loše informirane i neuspješne krugove koji su okrenuti destrukciji i rušenju svega što nam otočni pradjedovi ostaviše u ostavštinu. Poštujmo one koji nesebično rade za nas građane i daju ono najbolje od sebe, koji mjesecima nisu prešli trajektom zbog zaokupljenosti otočnim razvojem, rješavanjem potreba građana i poduzetnika.

Zar je moguće da ne vide silne napore i postignute rezultate u svim aspektima života na otoku? Zar je moguće da ne vide koliko radi gradonačelnica i koje epohalne rezultate ostvaruje na dobrobit svih nas? Zar je moguće da ne vide i ne osjete profesionalnost i uslužnost djelatnika gradske uprave i gradskih poduzeća kada su u pitanju potrebe građana i poduzetništva? I novo kadrovsko rješenje koje se priprema u gradskoj upravi zorno će pokazati strateški pristup i ljubav gradonačelnice prema otočnom prostoru.

Zaista nije korektno našu gradonačelnicu, otvorenu i za komunikaciju uvijek spremnu, iskrenu i druželjubivu, dobronamjernu i požrtvovnu, iskrenu i pravdoljubivu, punu empatije i razumijevanja tako nemilosrdno i uporno napadati.
No pasaran kritizeri! Ovo je Grad za nas, a ne Grad za vas.

Komentari: 

29 0 # Gost..... 2022-04-01 18:36
Na žalost autora teksta sve je ovo istina, jer je tekst napisan 01.aprila pa bi trebalo izgledati kao prvoaprilska šala, ali na žalost C. V. sve je točno. Najvažnije što je gradonačelnica napravila po čistila je kosture iz ormara, a baš je dobro da je autor napisao na današnji dan, jer to su činjenice da je uspješna i da ne nabrajam. Autor je ispao glup jer ovime daje legitimitet da Ana radi ispravno. Autore, ne pali ti kao prvoaprilska šala.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
027 # Čistilicagost 2022-04-01 18:47
Citat .....:
Najvažnije što je gradonačelnica napravila po čistila je kosture iz ormara, a baš je dobro da je autor napisao na današnji dan, jer to su činjenice da je uspješna i da ne nabrajam.
Sigurno ćeš nam navesti koje kosture je počistila iz ormara.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Kosturi u Aninim ormarimaVZ 2022-04-06 12:46
Citat gost:
Citat .....:
Najvažnije što je gradonačelnica napravila po čistila je kosture iz ormara, a baš je dobro da je autor napisao na današnji dan, jer to su činjenice da je uspješna i da ne nabrajam.
Sigurno ćeš nam navesti koje kosture je počistila iz ormara.
Naravno da nije naveo koje kosture je počistila iz ormara. Ne samo da ih nije čistila nego je ugurala svoje kosture. Baš danas je USKOK odškrinuo vrata jednog od njenih ormara.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # kosturi iz ormaramatematika joj slabo ide 2022-04-07 08:35
Da li je objasnila gdje je nestalo 6,5 milijuna kuna uprihodovanih od prodaje škole u Zagrebačkoj?

Da li je konačno naplatila 21,6 milijuna kuna davno dospjelih dugova?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Tužba za izbornu prijevaruFukara 2022-04-07 16:37
Citat matematika joj slabo ide:
Da li je objasnila gdje je nestalo 6,5 milijuna kuna uprihodovanih od prodaje škole u Zagrebačkoj?
Da li je konačno naplatila 21,6 milijuna kuna davno dospjelih dugova?
Skupina Komižana podignula je kaznenu prijavu protiv gradonačelnice i predsjednika Gradskog vijeća zbog osnovane sumnje da su oštetili gradski proračun za višemilijunski iznos.
morski.hr/.../...
Ovo bi mogao biti primjer Lošinjanima za razne tužbe a protiv gradonačelnice i zbog davanja lažnih obećanja. što se može nazvati izbornom prijevarom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Ne zaboravimo joj!WD 41 2022-04-07 10:33
Ne zaboravimo ni kosture neispunjenih obećanja u njenim ormarima. Da glasamo za nju mamila nas je laganjem da Lošinj je prvi od 1000 otoka i jamstvom da mora ostati prvi. Ali Lošinj nije bio prvi, pa za vrijeme njenog mandata nije to mogao ostati, a nije ni postao prvi. Ipak se našlo dovoljno naivnih birača da ju izaberu i za drugi mandat za koji se natjecala ispraznom parolom "Grad za tebe".

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # "Slušamo se"Gost 2022-05-10 12:55
Citat WD 41:
Ne zaboravimo ni kosture neispunjenih obećanja u njenim ormarima. Da glasamo za nju mamila nas je laganjem da Lošinj je prvi od 1000 otoka i jamstvom da mora ostati prvi. Ali Lošinj nije bio prvi, pa za vrijeme njenog mandata nije to mogao ostati, a nije ni postao prvi. Ipak se našlo dovoljno naivnih birača da ju izaberu i za drugi mandat za koji se natjecala ispraznom parolom "Grad za tebe".
Prije isteka godine dana drugog mandata započela je izbornu kampanju za naredni. Već drugi tjedan stranica gradske uprave najavljuje na fejsu I ovaj utorak smo od 12,30 sati na Radio Mali Lošinj - Radio Jadranka gdje će gradonačelnica Ana Kučić govoriti o aktualnostima iz gradske uprave i pripremama za turističku sezonu! Slušamo se Najbolje mi je ono "slušamo se" :P Ona sluša glas naroda jer ovo je Grad za tebe. Vjerojatno ćemo imati njena redovita tjedna obraćanja lošinjkom puku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # laganini..... 2022-05-10 13:06
Na posao je došetala laganini u 11,30 kad završava marenda :cry: Može joj biti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Predizborna kampanjaJeremija 2022-05-10 19:36
Alaj će biti poziranja, Điranja s Jurkotićem, preseravanja na sponzoriranom radiju Jadranka i naručenih hvalospjeva u Novom listu. A svu tu propagandu ćemo mi plaćati jer da je to informiranje javnosti o radu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # A di je prvi od 1000?gost 2023-08-18 08:26
Citat WD 41:
Ne zaboravimo ni kosture neispunjenih obećanja u njenim ormarima. Da glasamo za nju mamila nas je laganjem da Lošinj je prvi od 1000 otoka i jamstvom da mora ostati prvi. Ali Lošinj nije bio prvi, pa za vrijeme njenog mandata nije to mogao ostati, a nije ni postao prvi. Ipak se našlo dovoljno naivnih birača da ju izaberu i za drugi mandat za koji se natjecala ispraznom parolom "Grad za tebe"
Pozitivan prirodni prirast u samo četiri grada u zemlji, javlja ugledni portal. Na spisku 10 Gradova koji najviše ulažu u natalitet su dva otočna. Cres i Vis. Nema tu Aninih "prvog od tisuću" a ni "Grada za tebe".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Ukazanje gradonačelniceNepodobni građanin 2023-08-18 09:32
A naša gradonačelnica umjesto da organizira posao i rješava nagomilane probleme, ona hodočasti li hodočasti, ukazuje se često i molitvama pokušava riješiti probleme. Reklo bi se da je promašila profesiju. A neki bi rekli da je već u predizbornoj kampanji. U zadnja dva mjeseca je proslavila sve lokalne svece i obišla sve seoske crkve i kapelice od Velog Lošinja, Suska, Malih Srakana, Velih Srakana, pa preko Svetog Jakova i Osora, do Punta Križe i neki dan Beleja. Ne znam da li je nešto preskočila. Ah da, jedino nije proslavila Petrovu na Iloviku. Stvarno su čudni ti putevi Božji.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Statistika katoličkih blagdanaMT 2023-08-18 10:32
Citat Nepodobni građanin:
Stvarno su čudni ti putevi Božji.
Nisu to putovi božji nego Anina statistička ješka za glasove vjernika. Slatkorječivo piše "Povodom blagdana zaštitnika Beleja Svetog Roka, svim mještanima i onima koji u Beleju imaju svoje korijene, od srca čestitam njihov blagdan!". Takvom porukom isključuje mogućnost da netko od mještana i onih koji u Beleju imaju svoje korijene ne vjeruje u zaštitu sveca iz Francuske koji štiti od kuge i kolere, a zaštitnik je kirurga, dermatologa i ljekarnika, ali njihovi glasovi joj ni ne trebaju. Prema popisu stanovništva većina su vjernici katolici, a ona je ipak magistra ekonomije pa poznaje statistiku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Bazen za pecanje glasovagost 2023-08-18 10:56
Citat Nepodobni građanin:
A naša gradonačelnica umjesto da organizira posao i rješava nagomilane probleme, ona hodočasti li hodočasti, ukazuje se često i molitvama pokušava riješiti probleme. Reklo bi se da je promašila profesiju. A neki bi rekli da je već u predizbornoj kampanji. U zadnja dva mjeseca je proslavila sve lokalne svece i obišla sve seoske crkve i kapelice od Velog Lošinja, Suska, Malih Srakana, Velih Srakana, pa preko Svetog Jakova i Osora, do Punta Križe i neki dan Beleja. Ne znam da li je nešto preskočila. Ah da, jedino nije proslavila Petrovu na Iloviku. Stvarno su čudni ti putevi Božji.
Pa svi znamo da je katolička Crkva glavni oslonac HDZ-u, a vjernička populacija bazen iz koje crpi glasove na izborima. otuda joj i privilegiran položaj u svezi imovine, zakonodavstva i prihoda iz Proračuna. Kako HDZ globalno tako Ana Kučić lokalno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
6 0 # Crkvaheineken 2023-08-18 11:13
Da li gostov kandidat za gradonačelnika
ima isto mišljenje o katoličkoj Crkvi?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Vjera po ĐIR u s Jurkotićemgost 2023-08-18 12:23
Citat heineken:
Da li gostov kandidat za gradonačelnika ima isto mišljenje o katoličkoj Crkvi?
Ovaj gost će znati razlikovati kandidata koji je zaista vjernik od kandidata kojem je to maska za vrijeme izborne kampanje. Pravom vjerniku ne bi bilo potrebno da plaća emisiju ĐIR kako bi uoči izbora na naručeno pitanje mogao odgovoriti "ja sam vjernik". A baš to je uoči zadnjih izbora učinila Ana kučić.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # ...hranitelj tuljana 2023-08-18 13:05
Citat gost:
gost će znati razlikovati kandidata koji je zaista vjernik od kandidata kojem je to maska za vrijeme izborne kampanje.
Nema više vjernika u HDZ-u, nije ih puno ni bilo ali unazad par godina, nema ni jedan jedini.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # ........ 2023-08-18 19:35
ali zato ima puno lopova, svake godine sve više i više
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # laž kao modus operandimali motorin 2023-08-18 13:22
Citat gost:
Pravom vjerniku ne bi bilo potrebno da plaća emisiju ĐIR kako bi uoči izbora na naručeno pitanje mogao odgovoriti "ja sam vjernik". A baš to je uoči zadnjih izbora učinila Ana kučić.
Ako me sjećanje ne vara, još je rekla da kao vjernik nikada ne laže. :-)
A na svakom vijeću pred auditorijem cirkus prepun izmotavanja i laži.
Sad se po selima okrenula nonićima koje je također prevarila lažnim obećanjima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Svjedočenje vjere lažnim obećanjimaZoro 2023-08-18 14:01
Citat mali motorin:
Citat gost:
Pravom vjerniku ne bi bilo potrebno da plaća emisiju ĐIR kako bi uoči izbora na naručeno pitanje mogao odgovoriti "ja sam vjernik". A baš to je uoči zadnjih izbora učinila Ana kučić.
Ako me sjećanje ne vara, još je rekla da kao vjernik nikada ne laže. :-)
A na svakom vijeću pred auditorijem cirkus prepun izmotavanja i laži.
Sad se po selima okrenula nonićima koje je također prevarila lažnim obećanjima.
Sjećanje te ne vara. U jednom predizbornom spotu naizgled usput i ničim izazvan ležerno je Jurkotić pita "Da li ti kadkad lažeš?", a ona vragoljasto smješeći se trese kosom i kaže "Ne" te ozbiljnog izraza lica dodaje objašnjenje "Ja sam vjernik". A svoju vjeru svjedoči dugim spiskom lažnih izbornih obećanja u dva mandata. Objavu ove kao i svih drugih javnih laži financira našim novcem iz gradskog proračuna.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Đabe ti svetci zaštitnici ....gost 2023-08-22 10:49
Citat Nepodobni građanin:
A naša gradonačelnica umjesto da organizira posao i rješava nagomilane probleme, ona hodočasti li hodočasti, ukazuje se često i molitvama pokušava riješiti probleme. Reklo bi se da je promašila profesiju. A neki bi rekli da je već u predizbornoj kampanji. U zadnja dva mjeseca je proslavila sve lokalne svece i obišla sve seoske crkve i kapelice od Velog Lošinja, Suska, Malih Srakana, Velih Srakana, pa preko Svetog Jakova i Osora, do Punta Križe i neki dan Beleja. Ne znam da li je nešto preskočila. Ah da, jedino nije proslavila Petrovu na Iloviku. Stvarno su čudni ti putevi Božji.
To sa svecima zaštitnicima zapravo ne djeluje kad imaš Anu Kučić i hadeze s potporom OPG veterinara na vlasti. Na Ilovik nas je podsjetio članak na otoci.net Hitna pomoć "u rikverc" preko kamenjara o posljedicma 'slučaja Mrtvaška', gdje je nakon započetih pa prije godinu dana prekinutih građevinskih radova ostala raskopana obala i pristup starom muliću, osjećaju se u situacijama iz svakodnevice."
otoci.net/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # jednostavno je..... 2023-08-22 11:20
onaj koji je raskopao, treba stvar vratiti u prvobitno tehnički ispravno stanje, zna se kako je bilo, sve drugi je devastacija i kriminal, treba natjerati ŽĹÙ da popravi stvar
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Odgovorni za devastaciju i kriminalZumba 2023-08-22 11:58
Citat .....:
onaj koji je raskopao, treba stvar vratiti u prvobitno tehnički ispravno stanje, zna se kako je bilo, sve drugi je devastacija i kriminal, treba natjerati ŽĹÙ da popravi stvar
Devastacija i kriminal jeste, ali ŽLU ne snosi svu odgovornost. Butković i Balija ne bi upali u to sranje da nisu našli gusku koja će bez suvišnih zašto potpisati papire da je sve u redu. Ona se u ime građana odrekla prava na žalbu po na brzaka isdanoj građevinskoj dozvoli, pa su je umjesto nje podnijeli Ilovčani. Prosvjedima pod njenin prozorima, u Rijeci i na samom gradilištu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Brzopleta poslušnostgost 2023-08-22 12:22
Na fejsu uz vijest dva zlurada mamlaza odmah napisala "To je nama nasa borba dala.." i "Mogla je biti nova novcata riva. (napravilo bi se i niže pristanište za manje barke) Kompletno nova cesta." Zanemaruje se zlo koje je proizišlo iz Anine brzoplete poslušnosti Butkoviću i Baliji. Dobro kaže jedan komentar "a zašto nije novi projekt za niže pristanište ja pitam već godinu dana? Ja bi im nacrtao to pa nek grade.., zašto nisu neka javno kažu."
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Otok Unijegost 2023-08-22 16:48
Očito je da su Ilovčani sprječili da ih se "usreći" kao Suščane i Unijane. Čitam na FB Otok Unije:
Kad pomislim da u mojih 67 godina te malo toga može iznenaditi doživiš ovo !
Na našoj novoj rivi koja se proteže 45 m u dužini do plaže bilo je rečeno da je za privez barki ali smo se izgleda jako prevarili.Kod radova su napravili anele za privez ali se je netko sjetio da to nema nikakvog smisla pa su ih naknadno zabetonirali da se nitko ne može privezati .Ali da nebi baš svi ostavili su par za "podobne" vikendaše a mi domaći kad dođete malo kasnije možeš se misliti gdje ćeš se vezati barku. U prilogu možete pogledati slike . Pametnom dosta.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Ukazanje gradonačelnice izostalogost 2023-08-22 14:57
Citat Nepodobni građanin:
A naša gradonačelnica umjesto da organizira posao i rješava nagomilane probleme, ona hodočasti li hodočasti, ukazuje se često i molitvama pokušava riješiti probleme. Reklo bi se da je promašila profesiju. A neki bi rekli da je već u predizbornoj kampanji. U zadnja dva mjeseca je proslavila sve lokalne svece i obišla sve seoske crkve i kapelice od Velog Lošinja, Suska, Malih Srakana, Velih Srakana, pa preko Svetog Jakova i Osora, do Punta Križe i neki dan Beleja. Ne znam da li je nešto preskočila. Ah da, jedino nije proslavila Petrovu na Iloviku. Stvarno su čudni ti putevi Božji.
Ali nije se ukazala na Iloviku ni u povodu problema pristupa Mrtvaškoj za koji je najodgovornija. Na vijest portala otoci reagira čitatelj:
otoci.net/.../...
Što nije došla gradonačelnica i naslikavala se? Ahh da,to čini samo gdje ima koristi. Sramota za otok, Sramota za sve od domaćih do stranih turista.... Kao da smo u 19 stoljeću, ne 21.. Kako kažu otok za tebe... Ljudi padaju na stijene sa staza, kablovi više uz setnice, hitna vozi preko kamenjara, šta je sljedeće? E Lošinj tone lagano....
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Lijepi otok s krivim ljudima na vlastiNN 2023-08-22 16:40
Citat gost:
Ali nije se ukazala na Iloviku ni u povodu problema pristupa Mrtvaškoj za koji je najodgovornija. Na vijest portala otoci reagira čitatelj:
otoci.net/.../...
Što nije došla gradonačelnica i naslikavala se? Ahh da,to čini samo gdje ima koristi. Sramota za otok, Sramota za sve od domaćih do stranih turista.... Kao da smo u 19 stoljeću, ne 21.. Kako kažu otok za tebe... Ljudi padaju na stijene sa staza, kablovi više uz setnice, hitna vozi preko kamenjara, šta je sljedeće? E Lošinj tone lagano....
Puno toga na ovom otoku nije dobro, a znamo svi i zašto, piše komentar uz ovaj članak. Plaže se privatiziraju, uvale se daju u koncesiju ili da se renta, parking posvuda se naplaćuje i pored svega toga,nema se novaca za renoviranje šetnica, za uređenje parkova i uklanjanje popadalih borova, itd.. Iskreno, prije bih volio sat vremena duže do Zadra, nego da uvečer setam u gradu gdje rođen i padnem te se polomim jer izabrani nesposobni da urede barem setnicu, a znamo i zašto su nesposobni... Nekad su ljudi putovali i dva dana iz Slavonije do Lošinj, tako da sad ovih sat vremena je nula... Prvo šetnice ,grad ocistit od tih gumenjaka i glisera,uredit bolnicu i potom lagano ostalo... Ali neće to biti nikad dok se ljudi ne promjene.. Ovaj otok je za sve,samo ne za tebe kako kaže naša gradonačelnica otok za tebe... Manje naslikavanja i više rada,možda i bude tad bilo napredka za ovaj lijepi otok s krivim ljudima na vlasti..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Dobar prvo aprilski vicgost 2023-08-18 09:35
Citat gost:
Pozitivan prirodni prirast u samo četiri grada u zemlji, javlja ugledni portal. Na spisku 10 Gradova koji najviše ulažu u natalitet su dva otočna. Cres i Vis. Nema tu Aninih "prvog od tisuću" a ni "Grada za tebe".
... :-) Bivši ministar i višemandatni gradonačelnik Malog Lošinja, te aktualni zastupnik je samo sjena prema velebnim rezultatima Ane Kučić več u prvom mandatu osvojenom pod mobilizirajućim sloganom Lošinj, prvi od tisuću otoka. :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
025 # Kosturi u ormaruYo 2022-04-01 19:41
Citat .....:
Najvažnije što je gradonačelnica napravila po čistila je kosture iz ormara,
Pravila mjesta da može sakriti svoje kosture. Eno ti neke od njih iz Ustrina u članku pored :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # PamtiPa vrati 2022-04-07 12:06
Rusofilka je najviše prevarila najugroženiju skupinu, lošinjske umirovljenike, njih 2000.

Obećala im je svima besplatno dopunsko zdravstveno osiguranje.
Prvo je sebi digla plaću, a onda je umirovljenicima poručila, ne crkni magarče dok trava ne naraste.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Zekoslav MrkvaPinca 2022-04-07 12:56
Valjda će i ove godine dijeliti pince penzićima, zadnji put je dobio svaki peti ,ovima što su dijelili nije se dalo puno za...avati pa su onako na ecipecipec odlučivali tko će omastiti brk besplatnim pincama.
Kako s pincama, tako i s velikim stvarima.Neodgo vorno,površno i oholo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # Kulisa za predizborno cirkusiranjegost 2022-04-02 11:09
Citat .....:
baš je dobro da je autor napisao na današnji dan, jer to su činjenice da je uspješna i da ne nabrajam.
Propustio je spomenuti uspješnu kupovinu jedrenjaka sagrađenog tko zna gdje i tko zna kada da bi ga se preuređenog prema tipu tzv. lošinjskog logera predstavljalo kao primjer lošinjske brodograđevne tradicije. A dobro joj je došao i kao kulisa za njezino predizborno cirkusiranje.Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Kosturi iz Aninih ormaraDinko 2022-04-13 20:12
Citat .....:
Najvažnije što je gradonačelnica napravila po čistila je kosture iz ormara,
A zašto onda svako malo ispadne neki kostur iz njenog ormara. baš danas čitam na portalu jadranski.hr da je Služba za inspekciju lokalne i područne (regionalne) samouprave naložila Gradu ponovno raspisivanje javnog natječaja za imenovanje pročelnika jedinstvenog upravnog odjela. A priča se i da je sud poništio otkaze koje je dala nepodobnim bivšim pročelnicama.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Ovo je Grad za nas, a ne Grad za vas.gost 2023-08-19 10:20
Citat .....:
Na žalost autora teksta sve je ovo istina, jer je tekst napisan 01.aprila pa bi trebalo izgledati kao prvoaprilska šala, ali na žalost C. V. sve je točno.
Zaboga milog što od ovoga je istina, a da nije prvoaprilska zayebancija? Na primjer, koji su to bili velebni rezultati Ane Kučić "več u prvom mandatu osvojenom pod mobilizirajućim sloganom Lošinj, prvi od tisuću otoka"? Svi znamo da Lošinj ni po čemu pozitivnom i pohvalnom nije postao prvi od tisuću otoka. Za te četiri godine Grad je samo nazadovao.
S obzirom da si je u drugom mandatu Ana Kučić unajmila savjetnika da joj radi projekte za EU, očito je da je gorka prvoaprilska šala ono "Poseban angažman i ozbiljnost je gradska uprava pokazala uloživši napore za izradu projekata za korištenje izdašnih EU fondova. Paralele radi, Gari Cappelli kao gradonačelnik nije imao niti jedan jedini EU projekt. Danas u javnom i društvenom životu grada Maloga Lošinja upravo dominiraju rasprave o projektima koje naša gradska uprava na čelu s gradonačelnicom realizira. Nije moguće popiti kavu u lokalnom kafiću, a da vam pogled ne zapne na nekom projektu ili aktivnosti koja se financira iz EU fondova. Možda malo i previše za ovako malo mjesto".
Ili ono "Danas, uspoređujući efikasnost gradske uprave kao servisa građana s prethodnim mandatima, gradska uprava djeluje organizirano i efikasno, uslužno i poticajno za sve ideje, inicijative i potencijalne projekte. Dovoljno je samo najaviti da imate neku ideju, vas će vas za to osposobljeni službenik gradske uprave odmah pozvati i ponuditi vam pomoć gradskih službi u razvoju i realizaciji vaše ideje ili projekta. I tako dalje.
Jedino što nije prvoaprilska šala je ispravak Aninog predizbornog obećanja: Ovo je Grad za nas, a ne Grad za vas.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
026 # IlovikIlovik 2022-04-01 18:40
M R T V A Š K A
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # ...Licemjer 2022-04-01 20:39
Aprilili
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
312 # Gost..... 2022-04-01 20:49
Ovo sa Mrtvaškom prelazi svaku mjeru pristojnosti. Da nama Lošinjanima dolaze prosvjedovati stanovnici iz drugih otoka. To je normalno nekulturno, bezobrazno. Oni su si uzeli za pravo da prosvjeduju i da brane nama Lošinjanima kako ćemo urediti rivu na našem otoku. Zamislite vi da se radi jedno takvo pristanište na Iloviku i da se nekim ljudima sa Lošinja ne sviđa riva na Iloviku i da mi idemo blokirati radove. Pa to je van pameti i krajnje bezobrazno od tih par ljudi. Ili recimo stanovnici Premude ili Oliba idu u prosvjede na Ilovik. Ovakav bezobrazluk i nekultura može se desiti samo na našem otoku. Umjesto da budu sretni da smo se mi Lošinjani potrudili da se na Mrtvaški sagradi riva jer to treba i žele lošinjani, jave se stanovnici drugih otoka i optužuju nas Lošinjane i legalno izabranu vlast da smo lopovi qrve i slično. Strašno i prestrašeno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
231 # .....sd 2022-04-01 21:20
Ne laprdaj. Nas Lošinjane nitko nije pitao želimo li da se ruši austrijski mol i gradi velika riva. Nismo odlučivali ni kako će biti uređena riva na našem otoku. O svemu su odlučivali pojedinci iz LU i Županije. I sad bi ti da svi mi Lošinjani stanemo u obranu interesa tih pojedinaca koji nas nisu pitali što želimo i da Ilovčane valjda pobacamo u more. Malo sutra! Njihov prosvjed nije bezobrazluk i nekultura nego legitimna borba za opstanak. Bezobrazluk i nekultura je to što ti brabonjaš. Jer otok Lošinj nije tvoje privatno vlasništvo da bi ti, samo stanovnik, imao veća prava od Ilovčana. Kao stanovnici Grada Malog Lošinja kao jedinice lokalne samouprave Ilovčani su ravnopravni Sušćanima, Unijanima, Lošinjanima, Puntarima i t.d.
A tvoja tvrdnja da Ilovčani treba da budu sretni "da smo se mi Lošinjani potrudili da se na Mrtvaški sagradi riva jer to treba i žele lošinjani" je ne samo idiotska nego sadrži i laž. Nismo se mi Lošinjani potrudili da se na Mrtvaški sagradi riva niti smo izrazili želju za to nego se potrudilo par ambicioznih uhljeba i neki političari sa željom da se dočepaju novca iz EU fondova.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
025 # Tko ste i koliko vas je?DD 2022-04-02 10:25
Citat .....:
Ovo sa Mrtvaškom prelazi svaku mjeru pristojnosti. Da nama Lošinjanima dolaze prosvjedovati stanovnici iz drugih otoka. To je normalno nekulturno, bezobrazno. Oni su si uzeli za pravo da prosvjeduju i da brane nama Lošinjanima kako ćemo urediti rivu na našem otoku.
A koji ste to vi Lošinjani koji ste odlučili kako ćete urediti rivu na vašem otoku? Pitam da saznam koliko vas ima da bi mogli govoiti u ime svih Lošinjana. Kada ste o tome odlučivali? Je li to negdje objavljeno? Ako nemaš odgovore na ova pitanja, začepi jer ovakvo tvoje pisanje prelazi svaku mjeru pristojnosti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
129 # mlaćenje prazneslame 2022-04-02 11:34
bez UPU-a i javne rasprave nema ni javnog odlučivanja, sve su ovo zakuhali pojedinci, iz samo njima znanih razloga, a sad se skrivaju iza interesa grada, županije i države. da je postojao neki javni interes trebalo ga je prikazati i dokazati kroz UPU.

Da se imalo razumije u nešto, gradonačelnica je prva koja je ovom projektu trebala reći, No pasaran
Kokoš je ostala kokoš.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # ........ 2022-04-03 14:11
Katamaran za Rijeku bi preselili u Mrtvaška.Šta ćemo trčati ko Cresani?Katamar an sada rijetko ide na Ilovik.Ako ne može na Ilovik nemože niti u Mrtvašku.A o brzini linije da i ne govorim 4 sata zimi a do 5 sati ljeti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # Vlast u pravom svjetluFiga 2022-04-02 14:30
Citat .....:
Umjesto da budu sretni da smo se mi Lošinjani potrudili da se na Mrtvaški sagradi riva jer to treba i žele lošinjani, jave se stanovnici drugih otoka i optužuju nas Lošinjane i legalno izabranu vlast da smo lopovi qrve i slično. Strašno i prestrašeno.
Zašto bi netko s drugih otoka trebao biti sretan da su se Lošinjani potrudili da se na Mrtvaški sagradi riva, "Jer to treba i žele Lošinjni"? Na stranu to što se nisu potrudili Lošinjani nego par službenika u mjesnim i županijskim uredima bez da su pitali građane Lošinja, ali koga na drugim otocima (osim Ilovika) treba boliti džon za to? Lošinjane nitko ne optužuje, a legalno izabrana vlast se pokazala u pravom svjetlu. Važniji joj je novac od EU nego životni uvjeti Ilovčana.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
119 # ....... 2022-04-02 10:03
1. april

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 # Ni spajanja,ni sankcijarobert 2022-04-02 15:02
Zahvalite njoj što neće biti spajanja vodovoda niti sankcije za Jadranku jer je to nedavno jasno rekla Anemičnom da se to ne smije dogoditi. :lol: :lol: :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
251 # gost..... 2022-04-02 20:42
Opet jedni te isti željni nereda. Samo da vam je prosvjedovati jer šačica Ilovčana je protiv i njihova nekultura koju pokazuju prema vrijeđanju i nepoštivanju legalno izabrane vlasti prelazi svaku mjeru pristojnosti. Ilovčani moraju znati da se radovi izvode na drugom otoku, ne na Iloviku. Ilovčami!!!!! Mrtvaška nije na Iloviku i nemate se pravo tako prijetiti jer činite štetu samo sebi. Ako se 6524 Lošinjana slaže da se Mrtvaška napravi mi vam garantiramo da će se napraviti i to sa rivom od 2.01metar.Pa nećemo mi Lošinjani dozvoliti da riva bude izvan standarda pa kada se mi budemo uktcavali na trajekt za Pag ili Zadar, da padnemo u more. Eeee taj film nećete gledati
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Dokaži! 'Gost 2022-04-02 21:03
Citat .....:
Ako se 6524 Lošinjana slaže da se Mrtvaška napravi mi vam garantiramo da će se...
A da li se 6524 Lošinjana slažu? Dokaži!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # ......... 2022-04-03 14:15
Pustimo da OLAF odluči.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # ..... 2022-04-03 14:17
Profa s kursom i diplomom pomorskog fakulteta.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
113 # GostGostu 2022-04-03 14:57
...gost je nekulturan i jadan.Ovo što piše nema nikakve razlike da ga ja pošaljem ......... odakle je došao.Kolko mi je poznato Ilovčani su tu oduvijek.I da nema Ilovčana nebi bilo ni Mrtvaške. Mučki provokator.Treb alo je Privlaku prekopati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # mali putin.... 2022-04-03 14:24
On bi se svađo i tuko?
Profesore niko nikad nije imao problema s Ilovčanima osim tebe??
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # mali putin.... 2022-04-03 14:31
Kako se može odlučivati o nelegalnom projektu?Samo na Lošinju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
141 # ....Gost 2022-04-03 18:46
Opet jedan te isti.nemate pravo prosvjedovati za ono što se radi na našem otoku.Dođite i nastanite se na otoku Lošinju i tada ćemo zajednički odlučivati o sudbini otoka Lošinja i šta će se gdje raditi.Vi ste stanovnici otoka Ilovika i nitko vam ne brani ako želite napraviti rivu na Iloviku koje će biti -2,01 metara,to je vaša stvar ali da ćete se ponašati tako nekulturno,nasi lnički,vrijeđat i nas Lošinjane i našu vlast.E bome nećete.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
115 # .....vd 2022-04-03 19:04
Citat Gost:
nemate pravo prosvjedovati za ono što se radi na našem otoku. Dođite i nastanite se na otoku Lošinju i tada ćemo zajednički odlučivati o sudbini otoka Lošinja i šta će se gdje raditi.
Niste ni do sada odlučivali o Mrtvaškoj. Odlučivali su drugi. A nećete odlučivati ni odsad. Odlučivat će OLAF, sudovi, Dorh.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

ZADNJI KOMENTARI

 • Tko su odgovorni?

  gost 05.12.2023 15:19
  ► Je li postojao natječaj?
  Telegram se raspisao o problemu novca od EU dodijeljenog Geodetskom institutu bez natječaja ...
   
 • Kad pravna država utihne dogode se Ustrine

  hranitelj tuljana 05.12.2023 13:32
  ....
  Nikad nisam platio za tu karticu.
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  ZoomBull 05.12.2023 13:04
  Ažuriranje imenika
  Izgleda nemoguće i da bi u imeniku gradske uprave na webu dugo bio naveden broj telefona i ...
   
 • Prostor MO Ustrine

  Partijaner 05.12.2023 12:05
  zabave i druzenja
  Nevjerojatno te tužno. Lijepih fešti smo vidjeli tamo. Ako stvarno ti ljudi stoje iza svega ...
   
 • Kad pravna država utihne dogode se Ustrine

  Planinar 05.12.2023 11:58
  Kartice za rampu na prodaju
  Gdje se mogu dobiti kartice prema plaži u Ustrinama, mjesni odbor, gostionica? Pošto ...
   
 • Kad pravna država utihne dogode se Ustrine

  hranitelj tuljana 05.12.2023 11:54
  Slijepa ulica
  Prijaviti na više adresa, poslati raznim medijima (npr. Morski ili sl.)...nema koristi ...
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  Konfuzije 05.12.2023 11:19
  .......
  Mislio sam da je takvo što nemoguće. Prevario sam se. Ovo je screenshot od prije 2-3 minute ...
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  ..... 05.12.2023 11:07
  Šablonski izričaji
  Ovo njezino blebetanje ne sadrži ni poluinformacije . To je čista demagogija i afektiranje ...
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  Ciljana skupina 05.12.2023 11:05
  nesposobnost na najjače
  A jučer, 04.12.2023. godine je na gradskom webu objavljen poziv na 21. (svečanu) sjednicu Gradskog ...
   
 • Prostor MO Ustrine

  gost 05.12.2023 10:04
  HDZova prćija
  Kad je premijer slično kazao komentator je napisao članak Plenković šalje Daliju Orešković ...
   
 • Prostor MO Ustrine

  .... 05.12.2023 09:36
  ZNA SE
  ZNA SE s kim imamo posla. S filijalom stranke osuđene za kriminal.
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  .... 05.12.2023 09:20
  jako važno
  A prije te vjesti javlja o proslavi svetog Andrije na Punti križa.
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  gost 05.12.2023 09:09
  Besposlena Ana ...
  A na vrhu fejsa javlja senzacionalnu vijest da je upaljena prva adventska svijeća na trgu.
   
 • Prostor MO Ustrine

  Pada kiša 05.12.2023 08:23
  Inspektorat, redari?
  Primjer vrijedan zapitati se da li uopće imamo posla s normalnim ljudima. Gdje je ...
   
 • Kad pravna država utihne dogode se Ustrine

  Pada kiša 05.12.2023 08:20
  Inspektorat, redari?
  Primjer vrijedan zapitati se da li uopće imamo posla s normalnim ljudima. Gdje je ...
   
 • Kad pravna država utihne dogode se Ustrine

  Bura 05.12.2023 08:16
  Ne da nije stalo...
  Hej javnosti pa ne da nije stalo gradilište nego se još dovuklo mehanizacije. Radovi prema ...
   
 • Prostor MO Ustrine

  Otocanin 05.12.2023 08:03
  Nije pohvalno...
  Zgrada u vlasnistvu GRADA Malog Losinja u punom gradevinskom zahvatu bez potrebitih formalnosti ...
   
 • Prostor MO Ustrine

  gost 04.12.2023 20:54
  .....
  Ti kao Plenković. Ako ti se ne sviđa, Gute Reise! Bis bald! Auf Wiedersehen!
   
 • Prostor MO Ustrine

  PROSTOR MO USTRINE 04.12.2023 20:38
  PROSTOR MO USTRINE
  Pintarka, ako ti se ne sviđa u Ustrinama preseli i prodaj kuću
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  NN 04.12.2023 16:53
  nepismenost na najjače
  Čak i srednjoškolci znaju da je uz objavljenu informaciju potrebno navesti i gdje se taj ...
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  Zumba 04.12.2023 14:56
  Novi izborni slogan: [GRAD KOJI VOLI RAZGOVARATI]
  Prije par dana slikala se gradonačelnica s ministricom turizmada bi na fejsu napisala Danas ...
   
 • Satirički prilozi

  gost 04.12.2023 14:34
  Viva Italia
  Da li je istina da je Cappelli zavikao Viva Italia Viva Lussino bez da je spomenuo i zavikao ...
   
 • Nagradom po glavi

  Mutivoda 04.12.2023 12:23
  Kozmetika lica lokalne politike i zarobljavanje institucija
  Prije tri godine sam o Aninom predizbornom šopingu jedne od nagrada koje krčmi portal ...
   
 • Kad pravna država utihne dogode se Ustrine

  Admin. 04.12.2023 11:39
  Nema opravdanja
  Nikakav omjer ne opravdava tvoje ispade i sustavno skretanje rasprava na svoju virtualnu ...
   
 • Kad pravna država utihne dogode se Ustrine

  hranitelj tuljana 04.12.2023 11:14
  ...
  Koji put sam imao nešto grublji nastup ali omjer kad sam ja to napravio prema onome kad sam ...
   
 • Kad pravna država utihne dogode se Ustrine

  Admin. 04.12.2023 10:37
  'Besposlen pop jariće krsti' ili ...
  Bit će zanimljivo vidjeti hoće li u toj zbirci biti i primjeri kako h.t. sam nije poštovao ...
   
 • Kad pravna država utihne dogode se Ustrine

  hranitelj tuljana 04.12.2023 10:15
  ...
  Admin je opet obrisao sve što sam napisao. "Članak" i "komentatori" djeluju kao jedno, nema ...
   
 • Kad pravna država utihne dogode se Ustrine

  br 04.12.2023 08:10
  Pametovanje
  Ima saznanja a ne prijavljuje. A može i anonimno. Tuđim nježnikom bi gloginje mlatio. A ...
   
 • Kad pravna država utihne dogode se Ustrine

  gost 03.12.2023 18:29
  Ljiga
  On se nada da će netko vaditi kestenje iz vatre da on ne opeče prste :sad:
   
 • Kad pravna država utihne dogode se Ustrine

  hranitelj tuljana 03.12.2023 17:53
  NEĆE
  Nadam se da će se u jednom od sljedećih članka obraditi bespravno sagrađen mol u Vinikova i ...

Slikovnica-MEME

setnja

ubojstvoborocid

Komentiranje članaka