Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

No pasaran, kritizeri!

Korisnička ocjena:  / 7
LošeNajbolje 

ScreenlogerBrojni napisi i komentari na ovoj web stranici o gradonačelnici našega grada pisani tendenciozno i zlonamjerno odražavaju netrpeljivost autora prema osobi Ane Kučić, a prema poznatoj izreci da se u nas oprostiti može sve osim uspjeha. Jer Ana Kučić je doista uspjela. U uvjetima kad su svi bili protiv nje osvojila je već drugi mandat da vodi naš Grad. Marginalnoj skupini pojedinaca to je nepodnošljivo jer više ne mogu legalno izabranoj vlasti diktirati kako treba voditi ovaj Grad

Negativne napise i objede o liku i djelu gradonačelnice Kučić nije moguće niti pobrojati, a ni njeni najbliži suradnici nisu pošteđeni neprimjerene kritike i medijskog terora. No mjereno objektivnim mjerilima naša gradonačelnica postiže za otok neusporedivo bolje rezultate u usporedbi s njenim prethodnikom. Bivši ministar i višemandatni gradonačelnik Malog Lošinja, te aktualni zastupnik je samo sjena prema velebnim rezultatima Ane Kučić več u prvom mandatu osvojenom pod mobilizirajućim sloganom Lošinj, prvi od tisuću otoka.

Ključan zaokret u otočnoj politici izvela je prekidom svih veza s do tada umreženim elitama i klijentelom lokalne vlasti iz poslovnog i društvenog života Grada, te čišćenjem kostura iz ormara zaostalih iza svoga prethodnika. Učiniti takav zaokret mogla je samo osoba koja raspolaže znanjem u upronošću, a ima hrabrosti suprotstaviti se lokalnim krimi krugovima, brinući se o općem dobru i davanjem prilike svakom građaninu. Iziskivalo je to puno odricanja od Ane Kučić, te su sami građani svjedoci da su svjetla u gradskoj upravi znala biti upaljena do dugo u noć, a gradonačelnica je znala raditi brojne subote i nedjelje, svesrdno pokušavajući podići grad na višu razinu funkcioniranja.

Danas gradska uprava djeluje kao pravi servis za građane, ne razlikujući se od neke lokalne uprave u Njemačkoj ili Belgiji. Nerijetko su građani Malog Lošinja ostali u nevjerici kada su na svoju zamolbu za prijem kod gradonačelnice dobili termin u 07.00 sati ujutro. Naime, zbog brojnih obveza nije ih u prilici primati u primjerenije vrijeme. Ali stalo joj je do građana i njihovih potreba. Za stanovnike malih otoka je dostupna na mobitelu od 0.00 do 24.00 sata, a ponajprije Ilovčanima, koji zbog županijske administracije i lučke uprave ne mogu normalno živjeti. Pokazala je to i na prosvjedu gdje je skupa sa svojim Otočanima bez kompromisa tražila da se njihovi zahtjevi i specifičnosti života na malim otocima uvaže i poštuju. Hvale vrijedan pristup i poštovanje prema svojim sugrađanima, a zašto ne reći - i biračima. Pa i na ulici, ako bi joj pristupio građanin u kakvoj potrebi, gradonačelnica bi odmah prekinula i važan razgovor kako bi s poštovanjem, ljubaznošću i s velikim interesom saslušala svoga mještanina, te mjesta  nazvala nadležnog službenika da odmah primi građanina i riješi njegov problem. Sjećamo se njenog prethodnika koji je skretao u sporedne uličice i fingirao razgovor na mobitelu kako bi izbjegao kontakt, molbe i pitanja svojih sugrađana. Kakva razlika!

Jasno je da takvim pristupom Ana Kučić plijeni zahvalnost građana i njihovo zadovoljstvo jer im je njihova izabrana gradonačelnica uvijek pri ruci i spremna rješavati njihove zahtjeve. No takva omiljenost među građanima do ludila dovodi brojne oponente koji o njoj iznose neistine i lažno optužuju skromnu, dostupnu i uvijek na suradnju spremnu gradonačelnicu. Danas, uspoređujući efikasnost gradske uprave kao servisa građana s prethodnim mandatima, gradska uprava djeluje organizirano i efikasno, uslužno i poticajno za sve ideje, inicijative i potencijalne projekte. Dovoljno je samo najaviti da imate neku ideju, vas će vas za to osposobljeni službenik gradske uprave odmah pozvati i ponuditi vam pomoć gradskih službi u razvoju i realizaciji vaše ideje ili projekta.

Novi projektni zamah
Poseban angažman i ozbiljnost je gradska uprava pokazala uloživši napore za izradu projekata za korištenje izdašnih EU fondova. Paralele radi, Gari Cappelli kao gradonačelnik nije imao niti jedan jedini EU projekt. Danas u javnom i društvenom životu grada Maloga Lošinja upravo dominiraju rasprave o projektima koje naša gradska uprava na čelu s gradonačelnicom realizira. Nije moguće popiti kavu u lokalnom kafiću, a da vam pogled ne zapne na nekom projektu ili aktivnosti koja se financira iz EU fondova. Možda malo i previše za ovako malo mjesto.

Brojni financijski minusi naslijeđeni u paketu s kosturima iz ormara bivšeg gradonačelnika su sanirani, gradonačelnica je uvela zabranu prodaje gradske imovine, gradski porezi se uredno naplaćuju i grad ima zavidan financijski rejting. Tako će za ovaj mandat obećanih stotinjak novih stanova biti znatno premašeno - kako je to uostalom učinjeno i u proteklom mandatu - te će otočne obitelji biti konačno stambeno zbrinute. Ali kritičari će i tu naći materijala za prijave i podmetanja.

To što nam zbog toga raste broj djece u vrtićima i školama, mladih obitelji, raste i broj novih radnih mjesta, poticaja i potpora, kritizerima ništa ne znači. Naš otok biti će zahvaljujući Ani Kučić otok djece i mladih, obrazovanih i u biznisu ostvarenih mladih ljudi, ma što god kritičari poduzimali, jer ne mogu podnijeti tuđi uspjeh. Pogotovo kad je žena u pitanju.

Zbog izvrsnog financijskog stanja gradske blagajne važan potez čelnika grada je i omogućavanje edukacije svih gradskih službenika kako bi svoje kompetencije podigli na još višu razinu. Potpuno svjesna da gradske službe moraju ići ukorak s Europom, jer nam je 98% gostiju iz EU prostora, gradonačelnica forsira ulaganja u njihovo stručno napredovanje. To se prije svega odnosi na edukacije iz sfere digitalizacije, zelene tranzicije i otočnih specifičnosti u potporama otočnoj poljoprivredi i ribarstvu. Posebno je angažirana na krucijalne projekte otočnog prostora. Ulaganje u znanje uvijek se isplati. Niti otočno zdravstvo nije zanemareno, iako je Covid19 donio brojne probleme.

Grad je osigurao najviši stupanj zdravstvene zaštite svojih građana. Tako npr. više ne moramo ortodontu i drugim medicinskim stručnjacima u Rijeku, to sada zajvaljujući trudu i razumijevanju naše gradonačelnice možemo obaviti i na Lošinju. Uvjeti će biti još bolji kada se dovrši započeta izgradnja novog doma zdravlja i rodilišta koji se financira iz EU fondova.

Bilo bi predugo kada bi nabrojali sve dobro i golim okom vidljivo što gradska uprava postiže u interesu svih otočana, ali ni to ne bi zadovoljilo jalne, zavidne, loše informirane i neuspješne krugove koji su okrenuti destrukciji i rušenju svega što nam otočni pradjedovi ostaviše u ostavštinu. Poštujmo one koji nesebično rade za nas građane i daju ono najbolje od sebe, koji mjesecima nisu prešli trajektom zbog zaokupljenosti otočnim razvojem, rješavanjem potreba građana i poduzetnika.

Zar je moguće da ne vide silne napore i postignute rezultate u svim aspektima života na otoku? Zar je moguće da ne vide koliko radi gradonačelnica i koje epohalne rezultate ostvaruje na dobrobit svih nas? Zar je moguće da ne vide i ne osjete profesionalnost i uslužnost djelatnika gradske uprave i gradskih poduzeća kada su u pitanju potrebe građana i poduzetništva? I novo kadrovsko rješenje koje se priprema u gradskoj upravi zorno će pokazati strateški pristup i ljubav gradonačelnice prema otočnom prostoru.

Zaista nije korektno našu gradonačelnicu, otvorenu i za komunikaciju uvijek spremnu, iskrenu i druželjubivu, dobronamjernu i požrtvovnu, iskrenu i pravdoljubivu, punu empatije i razumijevanja tako nemilosrdno i uporno napadati.
No pasaran kritizeri! Ovo je Grad za nas, a ne Grad za vas.

Komentari: 

27 0 # Gost..... 2022-04-01 18:36
Na žalost autora teksta sve je ovo istina, jer je tekst napisan 01.aprila pa bi trebalo izgledati kao prvoaprilska šala, ali na žalost C. V. sve je točno. Najvažnije što je gradonačelnica napravila po čistila je kosture iz ormara, a baš je dobro da je autor napisao na današnji dan, jer to su činjenice da je uspješna i da ne nabrajam. Autor je ispao glup jer ovime daje legitimitet da Ana radi ispravno. Autore, ne pali ti kao prvoaprilska šala.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # Čistilicagost 2022-04-01 18:47
Citat .....:
Najvažnije što je gradonačelnica napravila po čistila je kosture iz ormara, a baš je dobro da je autor napisao na današnji dan, jer to su činjenice da je uspješna i da ne nabrajam.
Sigurno ćeš nam navesti koje kosture je počistila iz ormara.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Kosturi u Aninim ormarimaVZ 2022-04-06 12:46
Citat gost:
Citat .....:
Najvažnije što je gradonačelnica napravila po čistila je kosture iz ormara, a baš je dobro da je autor napisao na današnji dan, jer to su činjenice da je uspješna i da ne nabrajam.
Sigurno ćeš nam navesti koje kosture je počistila iz ormara.
Naravno da nije naveo koje kosture je počistila iz ormara. Ne samo da ih nije čistila nego je ugurala svoje kosture. Baš danas je USKOK odškrinuo vrata jednog od njenih ormara.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # kosturi iz ormaramatematika joj slabo ide 2022-04-07 08:35
Da li je objasnila gdje je nestalo 6,5 milijuna kuna uprihodovanih od prodaje škole u Zagrebačkoj?

Da li je konačno naplatila 21,6 milijuna kuna davno dospjelih dugova?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Tužba za izbornu prijevaruFukara 2022-04-07 16:37
Citat matematika joj slabo ide:
Da li je objasnila gdje je nestalo 6,5 milijuna kuna uprihodovanih od prodaje škole u Zagrebačkoj?
Da li je konačno naplatila 21,6 milijuna kuna davno dospjelih dugova?
Skupina Komižana podignula je kaznenu prijavu protiv gradonačelnice i predsjednika Gradskog vijeća zbog osnovane sumnje da su oštetili gradski proračun za višemilijunski iznos.
morski.hr/.../...
Ovo bi mogao biti primjer Lošinjanima za razne tužbe a protiv gradonačelnice i zbog davanja lažnih obećanja. što se može nazvati izbornom prijevarom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Ne zaboravimo joj!WD 41 2022-04-07 10:33
Ne zaboravimo ni kosture neispunjenih obećanja u njenim ormarima. Da glasamo za nju mamila nas je laganjem da Lošinj je prvi od 1000 otoka i jamstvom da mora ostati prvi. Ali Lošinj nije bio prvi, pa za vrijeme njenog mandata nije to mogao ostati, a nije ni postao prvi. Ipak se našlo dovoljno naivnih birača da ju izaberu i za drugi mandat za koji se natjecala ispraznom parolom "Grad za tebe".

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # "Slušamo se"Gost 2022-05-10 12:55
Citat WD 41:
Ne zaboravimo ni kosture neispunjenih obećanja u njenim ormarima. Da glasamo za nju mamila nas je laganjem da Lošinj je prvi od 1000 otoka i jamstvom da mora ostati prvi. Ali Lošinj nije bio prvi, pa za vrijeme njenog mandata nije to mogao ostati, a nije ni postao prvi. Ipak se našlo dovoljno naivnih birača da ju izaberu i za drugi mandat za koji se natjecala ispraznom parolom "Grad za tebe".
Prije isteka godine dana drugog mandata započela je izbornu kampanju za naredni. Već drugi tjedan stranica gradske uprave najavljuje na fejsu I ovaj utorak smo od 12,30 sati na Radio Mali Lošinj - Radio Jadranka gdje će gradonačelnica Ana Kučić govoriti o aktualnostima iz gradske uprave i pripremama za turističku sezonu! Slušamo se Najbolje mi je ono "slušamo se" :P Ona sluša glas naroda jer ovo je Grad za tebe. Vjerojatno ćemo imati njena redovita tjedna obraćanja lošinjkom puku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # laganini..... 2022-05-10 13:06
Na posao je došetala laganini u 11,30 kad završava marenda :cry: Može joj biti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Predizborna kampanjaJeremija 2022-05-10 19:36
Alaj će biti poziranja, Điranja s Jurkotićem, preseravanja na sponzoriranom radiju Jadranka i naručenih hvalospjeva u Novom listu. A svu tu propagandu ćemo mi plaćati jer da je to informiranje javnosti o radu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # Kosturi u ormaruYo 2022-04-01 19:41
Citat .....:
Najvažnije što je gradonačelnica napravila po čistila je kosture iz ormara,
Pravila mjesta da može sakriti svoje kosture. Eno ti neke od njih iz Ustrina u članku pored :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # PamtiPa vrati 2022-04-07 12:06
Rusofilka je najviše prevarila najugroženiju skupinu, lošinjske umirovljenike, njih 2000.

Obećala im je svima besplatno dopunsko zdravstveno osiguranje.
Prvo je sebi digla plaću, a onda je umirovljenicima poručila, ne crkni magarče dok trava ne naraste.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Zekoslav MrkvaPinca 2022-04-07 12:56
Valjda će i ove godine dijeliti pince penzićima, zadnji put je dobio svaki peti ,ovima što su dijelili nije se dalo puno za...avati pa su onako na ecipecipec odlučivali tko će omastiti brk besplatnim pincama.
Kako s pincama, tako i s velikim stvarima.Neodgo vorno,površno i oholo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Kulisa za predizborno cirkusiranjegost 2022-04-02 11:09
Citat .....:
baš je dobro da je autor napisao na današnji dan, jer to su činjenice da je uspješna i da ne nabrajam.
Propustio je spomenuti uspješnu kupovinu jedrenjaka sagrađenog tko zna gdje i tko zna kada da bi ga se preuređenog prema tipu tzv. lošinjskog logera predstavljalo kao primjer lošinjske brodograđevne tradicije. A dobro joj je došao i kao kulisa za njezino predizborno cirkusiranje.Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Kosturi iz Aninih ormaraDinko 2022-04-13 20:12
Citat .....:
Najvažnije što je gradonačelnica napravila po čistila je kosture iz ormara,
A zašto onda svako malo ispadne neki kostur iz njenog ormara. baš danas čitam na portalu jadranski.hr da je Služba za inspekciju lokalne i područne (regionalne) samouprave naložila Gradu ponovno raspisivanje javnog natječaja za imenovanje pročelnika jedinstvenog upravnog odjela. A priča se i da je sud poništio otkaze koje je dala nepodobnim bivšim pročelnicama.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
025 # IlovikIlovik 2022-04-01 18:40
M R T V A Š K A
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # ...Licemjer 2022-04-01 20:39
Aprilili
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
282 # Gost..... 2022-04-01 20:49
Ovo sa Mrtvaškom prelazi svaku mjeru pristojnosti. Da nama Lošinjanima dolaze prosvjedovati stanovnici iz drugih otoka. To je normalno nekulturno, bezobrazno. Oni su si uzeli za pravo da prosvjeduju i da brane nama Lošinjanima kako ćemo urediti rivu na našem otoku. Zamislite vi da se radi jedno takvo pristanište na Iloviku i da se nekim ljudima sa Lošinja ne sviđa riva na Iloviku i da mi idemo blokirati radove. Pa to je van pameti i krajnje bezobrazno od tih par ljudi. Ili recimo stanovnici Premude ili Oliba idu u prosvjede na Ilovik. Ovakav bezobrazluk i nekultura može se desiti samo na našem otoku. Umjesto da budu sretni da smo se mi Lošinjani potrudili da se na Mrtvaški sagradi riva jer to treba i žele lošinjani, jave se stanovnici drugih otoka i optužuju nas Lošinjane i legalno izabranu vlast da smo lopovi qrve i slično. Strašno i prestrašeno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
228 # .....sd 2022-04-01 21:20
Ne laprdaj. Nas Lošinjane nitko nije pitao želimo li da se ruši austrijski mol i gradi velika riva. Nismo odlučivali ni kako će biti uređena riva na našem otoku. O svemu su odlučivali pojedinci iz LU i Županije. I sad bi ti da svi mi Lošinjani stanemo u obranu interesa tih pojedinaca koji nas nisu pitali što želimo i da Ilovčane valjda pobacamo u more. Malo sutra! Njihov prosvjed nije bezobrazluk i nekultura nego legitimna borba za opstanak. Bezobrazluk i nekultura je to što ti brabonjaš. Jer otok Lošinj nije tvoje privatno vlasništvo da bi ti, samo stanovnik, imao veća prava od Ilovčana. Kao stanovnici Grada Malog Lošinja kao jedinice lokalne samouprave Ilovčani su ravnopravni Sušćanima, Unijanima, Lošinjanima, Puntarima i t.d.
A tvoja tvrdnja da Ilovčani treba da budu sretni "da smo se mi Lošinjani potrudili da se na Mrtvaški sagradi riva jer to treba i žele lošinjani" je ne samo idiotska nego sadrži i laž. Nismo se mi Lošinjani potrudili da se na Mrtvaški sagradi riva niti smo izrazili želju za to nego se potrudilo par ambicioznih uhljeba i neki političari sa željom da se dočepaju novca iz EU fondova.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # Tko ste i koliko vas je?DD 2022-04-02 10:25
Citat .....:
Ovo sa Mrtvaškom prelazi svaku mjeru pristojnosti. Da nama Lošinjanima dolaze prosvjedovati stanovnici iz drugih otoka. To je normalno nekulturno, bezobrazno. Oni su si uzeli za pravo da prosvjeduju i da brane nama Lošinjanima kako ćemo urediti rivu na našem otoku.
A koji ste to vi Lošinjani koji ste odlučili kako ćete urediti rivu na vašem otoku? Pitam da saznam koliko vas ima da bi mogli govoiti u ime svih Lošinjana. Kada ste o tome odlučivali? Je li to negdje objavljeno? Ako nemaš odgovore na ova pitanja, začepi jer ovakvo tvoje pisanje prelazi svaku mjeru pristojnosti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
125 # mlaćenje prazneslame 2022-04-02 11:34
bez UPU-a i javne rasprave nema ni javnog odlučivanja, sve su ovo zakuhali pojedinci, iz samo njima znanih razloga, a sad se skrivaju iza interesa grada, županije i države. da je postojao neki javni interes trebalo ga je prikazati i dokazati kroz UPU.

Da se imalo razumije u nešto, gradonačelnica je prva koja je ovom projektu trebala reći, No pasaran
Kokoš je ostala kokoš.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # ........ 2022-04-03 14:11
Katamaran za Rijeku bi preselili u Mrtvaška.Šta ćemo trčati ko Cresani?Katamar an sada rijetko ide na Ilovik.Ako ne može na Ilovik nemože niti u Mrtvašku.A o brzini linije da i ne govorim 4 sata zimi a do 5 sati ljeti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Vlast u pravom svjetluFiga 2022-04-02 14:30
Citat .....:
Umjesto da budu sretni da smo se mi Lošinjani potrudili da se na Mrtvaški sagradi riva jer to treba i žele lošinjani, jave se stanovnici drugih otoka i optužuju nas Lošinjane i legalno izabranu vlast da smo lopovi qrve i slično. Strašno i prestrašeno.
Zašto bi netko s drugih otoka trebao biti sretan da su se Lošinjani potrudili da se na Mrtvaški sagradi riva, "Jer to treba i žele Lošinjni"? Na stranu to što se nisu potrudili Lošinjani nego par službenika u mjesnim i županijskim uredima bez da su pitali građane Lošinja, ali koga na drugim otocima (osim Ilovika) treba boliti džon za to? Lošinjane nitko ne optužuje, a legalno izabrana vlast se pokazala u pravom svjetlu. Važniji joj je novac od EU nego životni uvjeti Ilovčana.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
118 # ....... 2022-04-02 10:03
1. april

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 # Ni spajanja,ni sankcijarobert 2022-04-02 15:02
Zahvalite njoj što neće biti spajanja vodovoda niti sankcije za Jadranku jer je to nedavno jasno rekla Anemičnom da se to ne smije dogoditi. :lol: :lol: :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
211 # gost..... 2022-04-02 20:42
Opet jedni te isti željni nereda. Samo da vam je prosvjedovati jer šačica Ilovčana je protiv i njihova nekultura koju pokazuju prema vrijeđanju i nepoštivanju legalno izabrane vlasti prelazi svaku mjeru pristojnosti. Ilovčani moraju znati da se radovi izvode na drugom otoku, ne na Iloviku. Ilovčami!!!!! Mrtvaška nije na Iloviku i nemate se pravo tako prijetiti jer činite štetu samo sebi. Ako se 6524 Lošinjana slaže da se Mrtvaška napravi mi vam garantiramo da će se napraviti i to sa rivom od 2.01metar.Pa nećemo mi Lošinjani dozvoliti da riva bude izvan standarda pa kada se mi budemo uktcavali na trajekt za Pag ili Zadar, da padnemo u more. Eeee taj film nećete gledati
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Dokaži! 'Gost 2022-04-02 21:03
Citat .....:
Ako se 6524 Lošinjana slaže da se Mrtvaška napravi mi vam garantiramo da će se...
A da li se 6524 Lošinjana slažu? Dokaži!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # ......... 2022-04-03 14:15
Pustimo da OLAF odluči.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
110 # ..... 2022-04-03 14:17
Profa s kursom i diplomom pomorskog fakulteta.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
112 # GostGostu 2022-04-03 14:57
...gost je nekulturan i jadan.Ovo što piše nema nikakve razlike da ga ja pošaljem ......... odakle je došao.Kolko mi je poznato Ilovčani su tu oduvijek.I da nema Ilovčana nebi bilo ni Mrtvaške. Mučki provokator.Treb alo je Privlaku prekopati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # mali putin.... 2022-04-03 14:24
On bi se svađo i tuko?
Profesore niko nikad nije imao problema s Ilovčanima osim tebe??
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # mali putin.... 2022-04-03 14:31
Kako se može odlučivati o nelegalnom projektu?Samo na Lošinju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
131 # ....Gost 2022-04-03 18:46
Opet jedan te isti.nemate pravo prosvjedovati za ono što se radi na našem otoku.Dođite i nastanite se na otoku Lošinju i tada ćemo zajednički odlučivati o sudbini otoka Lošinja i šta će se gdje raditi.Vi ste stanovnici otoka Ilovika i nitko vam ne brani ako želite napraviti rivu na Iloviku koje će biti -2,01 metara,to je vaša stvar ali da ćete se ponašati tako nekulturno,nasi lnički,vrijeđat i nas Lošinjane i našu vlast.E bome nećete.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
114 # .....vd 2022-04-03 19:04
Citat Gost:
nemate pravo prosvjedovati za ono što se radi na našem otoku. Dođite i nastanite se na otoku Lošinju i tada ćemo zajednički odlučivati o sudbini otoka Lošinja i šta će se gdje raditi.
Niste ni do sada odlučivali o Mrtvaškoj. Odlučivali su drugi. A nećete odlučivati ni odsad. Odlučivat će OLAF, sudovi, Dorh.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

galerije1

mi-logo
wonline
yrno
Vremenska prognoza
za Lošinj


setnja

ubojstvoborocid

ZADNJI KOMENTARI

 • HDZ-ova cesta bez smjerokaza

  WwW 27.05.2022 15:37
  ...
  ovaj zadnji već uživa beskrajno povjerenje
   
 • HDZ-ova cesta bez smjerokaza

  .... 27.05.2022 15:21
  HDZ u koncesiju
  A možda zbog zauzetosti dade stranku u koncesiju Fabijaniću ili Volarićima.
   
 • HDZ-ova cesta bez smjerokaza

  Zemo 27.05.2022 14:57
  privatizacija HDZ ML
  To mi sliči privatizaciji ogranka. Jer ovo je otok njenih djedova :lol: :lol: :lol:
   
 • HDZ-ova cesta bez smjerokaza

  asd 27.05.2022 14:11
  Simpatizerka likvidirala ogranak HDZ
  Nisi shvatio (ili se praviš blesav) da ovo nije članak o gradonačelnici. Ovo je članak o ...
   
 • HDZ-ova cesta bez smjerokaza

  gost 27.05.2022 12:07
  Pošten posao
  Ma nemoj! A što je ovo: USKOK istražuje je li gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić (HDZ) ...
   
 • HDZ-ova cesta bez smjerokaza

  Grunf 27.05.2022 09:53
  Obećanja ludom radovanja
  Nije on glup, a ni (samo) "dosadni, nametljivi gnjavator s kompleksom superiornosti" kako piše ...
   
 • HDZ-ova cesta bez smjerokaza

  .. 27.05.2022 07:49
  .
  daj ne seri, glup si
   
 • HDZ-ova cesta bez smjerokaza

  gost 26.05.2022 20:43
  Kompleksaš
  Ne, nisi ti čudak nego dosadni, nametljivi gnjavator s kompleksom superiornosti.
   
 • HDZ-ova cesta bez smjerokaza

  hranitelj tuljana 26.05.2022 20:22
  Ne, ne bi trebali
  Primjedbom da stvaranje javnog dojma kako je protiv nje tek šačica prostaka zapravo pomaže ...
   
 • HDZ-ova cesta bez smjerokaza

  Mrtvaška 26.05.2022 20:17
  SDP+HDZ
  Što je uopće OLAF? OLAF u izvještaju ističe da je njegova misija "detektirati, istražiti i ...
   
 • HDZ-ova cesta bez smjerokaza

  gost 26.05.2022 18:18
  HDZ + Nezavisni
  Ona nažalost i kupuje. Kao lažni lošinjski loger, žderačinu za vojsku, pohvalne članke u ...
   
 • HDZ-ova cesta bez smjerokaza

  SDP +HDZ 26.05.2022 17:40
  ......
  I bolje da neradi ništa.Manje štete.Kada radi smo prodaje.
   
 • HDZ-ova cesta bez smjerokaza

  gost 26.05.2022 17:32
  Narcisizam
  Da, pa? Zašto misliš da je to važno bilo kome na svijetu?
   
 • HDZ-ova cesta bez smjerokaza

  ww 26.05.2022 17:18
  Slaboumno
  Ovo mi je dovoljno da ne čitam ostatak. Mogu zamislit šta još si nadrobio :lol:
   
 • HDZ-ova cesta bez smjerokaza

  Gošća 26.05.2022 17:01
  ...
  Tuljan ima pravo a to je dokazano već sto puta .Da nema ovog portala gdje se javljaju ...
   
 • HDZ-ova cesta bez smjerokaza

  gost 26.05.2022 16:10
  Sektaška kombinatorika
  Spomenuta prva osoba jedne od sektaških Crkava na Lošinju bila je u kombinaciji za osnivanje ...
   
 • HDZ-ova cesta bez smjerokaza

  gig 26.05.2022 15:37
  ......
  O, sudbo kleta! Ne znam kako ću preživjeti što nisi pročitao ostatak pamfleta. Kako ću sad ...
   
 • HDZ-ova cesta bez smjerokaza

  Kozjak 26.05.2022 15:36
  bravo tuljane
  Tuljan je zaista čudak, u najmanju ruku. Pa ove podatke imaju samo hadezeovci i to su njihove ...
   
 • HDZ-ova cesta bez smjerokaza

  hranitelj tuljana 26.05.2022 14:42
  Kohezivni element
  Kada sam zapazio izuzetno vulgarnu naslovnu ilustraciju ostatak pamfleta nisam ni ...
   
 • Sjena odgovornosti

  ... 26.05.2022 12:47
  ...
  Mislim da je gospodin Hatunić upravo nenadmašan. To je onaj skroz lijevo koji često bez ...
   
 • Sjena odgovornosti

  Gost iz HDZ-ovog svemira 26.05.2022 11:48
  Komuništi i njihova djeca
  Da se zna na koga sam mislio evo fotke predsjednice lošinjskog HDZ-a izabrane čim se upisala ...
   
 • Sjena odgovornosti

  Gost iz HDZ-ovog svemira 26.05.2022 10:36
  Glup, gluplji
  Ne mogu njeni anonimni trolovi na portalu biti bolji od trolova koji je brane u gradskom ...
   
 • Sjena odgovornosti

  NN 26.05.2022 10:00
  Jad i bijeda Aninih trolova
  Mislim da je komentare pod nickom Gošća i Gost pisala ista osoba. Prvo je pisala kao Gošća ...
   
 • Sjena odgovornosti

  Čeper 26.05.2022 09:33
  "Nejde" ti ni trolanje
  Tvoje budalasto prebrojavanje "anđela na vrhu igle" ne mijenja činjenicu da se govori o ...
   
 • Sjena odgovornosti

  Gost iz HDZ-ovog svemira 26.05.2022 09:24
  Tuljanizam na najjače
  Volim kad vi koji niste mogli ostat živiti ovdje slavite i podržavate ove "ki su prije bili ...
   
 • Sjena odgovornosti

  SDP +HDZ 26.05.2022 09:12
  Mrtvaška
  Krepala vam krava muzara. Ko prati malo politiku, steže se obruč oko Butkovića i Bačića.
   
 • Sjena odgovornosti

  Gos. A 26.05.2022 09:05
  .....,..
  Da je projekt u redu ne bi se prosvjedovalo.A li zatvoriti luku van svake pameti. Izvadite ...
   
 • Sjena odgovornosti

  Gost 26.05.2022 08:31
  .......
  Gošća ima pravo.Zamislite vi da danas netko gradi, ceste,rive, mostove,bolnice , a ti ...
   
 • Sjena odgovornosti

  Gošća 26.05.2022 08:06
  ....
  Najpošteniji Ilovčani su šli u Ameriku jer ovdi nisu mogli živiti sa ovim šalvadigima ki ...
   
 • Sjena odgovornosti

  hranitelj tuljana 26.05.2022 07:59
  Nejde matiša?
  Kko ne, pa jasno je svakom pismenom da je komentator potvrdio da većina prosvjednika nisu s ...