Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Preobražaj vijećnika Ivkovića

Korisnička ocjena:  / 8
LošeNajbolje 

medPomalo otrcanoj izreci da je politika kurva pokojni Vlado Gotovac, jedan od osnivača HSLS dao je kakav-takav smisao rekavši "Politika je kurva samo kada se kurve bave politikom". I na lokalnoj bi se razini moglo naći dosta primjera za provjeru ove Gotovčeve misli, no najnoviju priliku daje nam svojim zadnjim javnim istupom dugogodišnji predsjednik lošinjskog ogranka HSLS Rudolf Ivković.

Osebujan lik samozvanog narodnog tribuna, gorljivog zagovornika poštenja, općeg dobra i malog čovjeka poseban je i stoga što je predsjednikom ogranka nedavno postao i po peti put. Iako se radi o ogranku liberalne stranke nezamjenjivi predsjednik izborne skupštine organizira u maniri sjevernokorejskog režima; Nudi se točno onoliko kandidata koliko treba i zaokružiti, pa prolaze svi koji su i predloženi, a to su u pravilu i svi koji su prisutni i koji koji sjede do njega i slikaju se na tiskovnim konferencijama.

Tiskovne konferencije su njegovi politički performansi u kojima gnjevno poput prevarenog muža ženu, grdi i opanjkava dojučerašnje koalicijske partnere zbog nevjere. Budući da se izbornim inženjeringom riješio neistomišljenika, odnosno onih koji misle svojom a ne njegovom glavom, među članstvom nema nikoga tko bi ga mogao zauzdati u privatiziranju stranke i politike za svoje osobne interese. 

Nakon razlaza s koalicijom na vlasti kojoj je u prethodnom mandatu bio glavni partner i zamjenik gradonačelnika ni u čemu se nije mogao složiti s vlasti iz koje je izašao. Iako nikad nije imao suvislih prijedloga, protuprijedloga ili incijativa, niti je u brojnim kritikama vlasti koristio bilo kakve razumne i suvisle argumente paušalno optužujući za kriminal smatrao se ipak političarom. A onda se na slučaju koncesije na uvalu Čikat dogodio kopernikanski obrat. Smatrajući da je to izazvalo šok u lokalnoj javnosti bržebolje je s predsjedništvom HSLS-a održao tiskovnu konferenciju kako bi omamljenoj javnosti objasnio zašto je suglasan s aktualnom vlasti, odnosno zašto je ZA koncesioniranje uvale Čikat.

S druge strane razuma

Osebujni predsjednik HSLS-a tako ističe: "Kako je sada investicija prezentirana, smatramo da je kvalitetna i transparentna, a HSLS nikad nije bio protiv investicija koje su za dobrobit građana Lošinja, nego protiv onih koje idu u korist samo pojedinim interesnim skupinama. U prilog tome navodimo i ukidanje koncesijskog ugovora od strane Županije na molu ispred vile 'Karolina' zbog nepridržavanja elemenata ugovora". Nije objasnio kako je to sada investicija prezentirana. Je li mu prezentirana kao i ostalim vijećnicima ili je za njega priređena posebna prezentacija? Što je to njemu prezentirano i na čemu temelji zaključak da je investicija kvalitetna? Po čemu je investicija transparentna? Sve to vijećnik Ivković nema potrebe objašnjavati. Do sada oporbeni vijećnik on valjda misli da je dovoljno sazvati tiskovnu, izbaciti dvije tri floskule i da je time stvar riješena. Također nije imao potrebu obrazložiti koji je kriterij za određivanje da je neka investicija za dobrobit građana, odnosno po čemu je koncesija Čikata dobra za građane ovoga grada. Ili pak prema kojem je to kriteriju neka investicija u korist samo nekim interesnim skupinama, i tko to ima pravo određivati osim vijećnika Ivkovića? Iako nema nikakvih racionalnih ili mjerljivih argumenata ili kriterija prema kojima prosuđuje on javno tvrdi da je investicija za dobrobit građana te da nije u korist interesnim skupinama. Prema vijećniku Ivkoviću, ograničavanje prava građana u uvali Čikat je na njihovu dobrobit, a privatni investitor o kome ne znamo ništa, ne predstavlja interesnu skupinu. Neobranjivu logičku besmislicu o koncesiji uvale Čikat kao dobrobiti za građane a bez privatnog interesa potvrđuje već citiranom izjavom "U prilog tome navodimo i ukidanje koncesijskog ugovora od strane Županije na molu ispred vile 'Karolina' zbog nepridržavanja elemenata ugovora". Osim što je to neistina da je koncesija ukinuta, takva teoretska situacija ne govori ništa u prilog tvrdnji da je koncesija uvale Čikat na dobrobit građana a da ne ide u korist interesnih skupina, ali govori o o lakoći javnog iznošenja neistina i neprovjerenih informacija od strane vijećnika Ivkovića.

Na tom tragu je i njegova izjava:"...da gradska vlast godinama nije ulagala u to područje te da će ova investicija pridonijeti razvoju turizma i poboljšanju kvalitete života otočanima na način da će se urediti kanalizacijski sustav, šetnica i plaže." Prema vijećniku Ivkoviću privatni investitor će kroz ovu investiciju, a radi se o koncesiji uvale Čikat poboljšati kvalitetu života otočana jer će se urediti kanalizacijski sustav. Kanalizacijski sustav na Čikatu je napravljen i izgradio ga je Grad odnosno građani ovoga grada. Kanalizacijski sustav Čikata koristi isključivo i jedino investitor o kome ne znamo ništa, jer je on jedini vlasnik objekata na Čikatu. Kako će kanalizacija Čikata koja je već izgrađena i na koju nije priključen ni jedan otočanin povećati kvalitetu života otočana jasno je samo vijećniku Ivkoviću. Uređenje šetnica i plaža koje će otočanima biti nedostupne ili manje dostupne nego što je to sada povećavaju kvalitetu života otočana kao što i privatne vile na Čikatu povećavaju standard stanovanja otočana.

Tko o čemu ...

Na ne tako davnoj tiskovnoj konferenciji HSLS, a povodom prodaje gradskih zemljišta na Čikatu, slučajno istoj interesnoj grupaciji koja sada žele koncesiju za Čikat, moglo se čuti kako se Lošinj brendira kao Vitality otok, a Čikat postaje ruski jer su već četiri vile kupili ruski državljani. Čulo se i kako gradska vlast pokazuje da nema osjećaj za more, pa bi bolje odgovarala nekoj vlasti u centralnoj Bosni, te da bi sve to trebali ispitati DORH i USKOK, jer se ne radi o zemljištu gradonačelnika niti gradskih vijećnika, nego svih građana Lošinja.
O razlozima zbog kojih se vijećnik Ivković toliko trudi javno obrazložiti svoj revolucionarni preobražaj iz nesmiljenog kritičara svih poteza gradske vlasti u njenog bezrezervnog pristašu u politici usluživanja investitora kakvog se može samo poželjeti može se samo nagađati. Atribut kurve politika je zaradila i zbog toga što se ispod retorike zalaganja za opći često može nazrijeti privatni interes, a kao pčelaru Ivkoviću je itekako poznato da »Kad se med pretače uvijek ga ostane za polizat« (anonimni komentar na ovom sajtu). Možda njegovo ponašanje potvrđuje tezu Vlade Gotovca da nije politika kurva već da su kurve političari, a njegovu dosadašnju galamu o lopovluku vlasti bi se moglo ilustrirati još jednom, ovaj put narodnom izrekom: Tko o čemu kurva o poštenju.

Komentari: 

511 # ...Ljubopitljivi 2014-10-29 18:12
Jesu li u medara ljepljivi prsti?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
316 # AnalizaProročica 2014-10-29 18:29
Rudi svojim djelovanjem barem zaslužuje analitički tekst o svojim političkim obratima i motivima postupanja.
Nažalost većina vijećnika niti to, tek konstataciju da su bez kompetencija, bez morala, bez odgovornosti... .Osim Devčića radi se samo o seoskim šerifićima koji brinu o svojim malim interesima. Politika u Lošinju ne samo da je kurva, nego je luda kurva.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
37 # gost....... 2014-10-29 18:58
Tekst je istinit i navodi su točni.Politikon bi trebao analizirati i ostale vijećnike na ovakav način.Pogotovo one koji ne mijenjaju mišljenje i imaju svoj čvrsti stav o toj problematici i to od prvog dana i koji nisu progledali danas nego odavno su prepoznali "dobrobit" ovakve politike.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
55 # šutnja je zlatogovorko 2014-10-29 19:26
Citat .......:
Tekst je istinit i navodi su točni.Politikon bi trebao analizirati i ostale vijećnike na ovakav način.
Potpuno je ista situacija sa ostalim vijećnicima i strankama, Ivković barem održava pres konferencije i iznosi svoje stavove dok ostali šute i služe samo kao podigači ruku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
57 # dobra neka travaTHC 2014-10-29 21:17
gospon vijećnik, molim vas hoćete li mi dati adresu vašeg dilera
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
55 # ČikatLošinjan 2014-10-29 21:20
Ovim potezom je G.Ivković definitivno zatvorio svoju političku karijeru.Nadam se samo da se to isplatilo. Pokazao je neznanje o kanalizaciji koju su građani platili što bi on morao znati a ne "investitor" . Uređenje plaže nema nikakve veze sa koncesijom ,podržavam uređenje plaže za dobrobit svih građana lošinja ali to je u potpunoj suprotnosti sa davanjem plaže u koncesiju i naplatu. Uskoro ćemo moći na plažu čikat za 100 Eura dnevno ili besplatno kao gosti pojedinih interesnih skupina.Sve po zakonu,pristup će biti dozvoljen ali po cijeni koja će biti postavljena da isključi sve koji nisu gosti hotela.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
57 # kameleonringo 2014-10-29 21:45
Citat Lošinjan:
Ovim potezom je G.Ivković definitivno zatvorio svoju političku karijeru.Nadam se samo da se to isplatilo. Pokazao je neznanje o kanalizaciji koju su građani platili što bi on morao znati a ne "investitor"
O kakvoj to političkoj karijeri pričaš, pa g. Ivković je promijenio najmanje 5 stranaka od Partije do HSLS-a i nigdje nije ostavio traga. Ovo je samo dio njegove političke transformacije i sigurno nije zadnje što ima na repertoaru.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
35 # .pokojnik 2014-10-29 21:56
Najveći štos će biti kad ga budu branili Boris Badurina Anto Nedić i Gari.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 # alibaba 2014-10-29 22:12
Sutrašnji Jutarni ekskluzivno donosi vijest kako MUP i USKOK slijedeće godine uhićuju 40 šerifa lokalnih samouprava.Tko zna tko će biti pokajnici u Lošinu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # silo nečistadomenico 2014-10-30 06:53
Citat baba:
Sutrašnji Jutarni ekskluzivno donosi vijest kako MUP i USKOK slijedeće godine uhićuju 40 šerifa lokalnih samouprava.Tko zna tko će biti pokajnici u Lošinu.
Nema frke u Lošinju, tu je sve po redu i zakonu. Ovo je sveta zemlja otkad je sv. Gavdent prokleo zmije otrovnice.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
41 # Lijepi vi....... 2014-10-30 10:37
Danas će Rudolf Ivković imati počasno mjesto u Belviju pored predsjednika vijeća i zamjenika gradonačlnika kao novi član u obitelji vladajućih.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
69 # sramotaspanjol 2014-10-30 13:45
Ovo što je Ivković izjavio znači da su i on i Maričević i onaj Popović iz Ćunskog kupljeni. Sramota jedna. Za Ivkovića više nikada ne bih glasala. Gleda svoj interes i laprda o brizi za sve nas. Pokvaren je kao i svi oni drugi. Laže, jer nama je u HSLS-u drugačije pričao. Pa to je lakrdija taj HSLS. Izlazim iz njega, jer ionako to je stranka koja ima doživotnog predsjednika tj. polupismenog Ivkovića. I gle tragedije, taj nam je bio zamjenik gradonačelnika. Bože moj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
6 0 # ljudi, je li to moguće?gost 2014-10-30 20:24
Citat spanjol:
Ovo što je Ivković izjavio znači da su i on i Maričević i onaj Popović iz Ćunskog kupljeni. Sramota jedna. Za Ivkovića više nikada ne bih glasala. Gleda svoj interes i laprda o brizi za sve nas. Pokvaren je kao i svi oni drugi. Laže, jer nama je u HSLS-u drugačije pričao. Pa to je lakrdija taj HSLS. Izlazim iz njega, jer ionako to je stranka koja ima doživotnog predsjednika tj. polupismenog Ivkovića. I gle tragedije, taj nam je bio zamjenik gradonačelnika. Bože moj.

Gospođo, zar Vam je trebalo 25 godina da to shvatite???
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # hmmm...rašket 2014-10-30 22:21
Spanjolu gost uzvraća sa "gospođo". Znači gost zna da je spanjoj gospođa. To znači da gost zna da tko je gospođa spanjol. To znači da je to jedna te ista osobica koja ima verbalni proljev prema Ivkoviću koji joj je valjda u životu napravio nekakvu uslugu pa mu ova po Lošinjski vraća. Ili joj je Ivković stao na žulj pa joj se stolica trese i nemože ga vidjeti a da ju ne zasvrbi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 # spol ili rodgost 2014-10-31 22:16
Dragi rašket! Rečenica "Za Ivkovića više nikada ne bih glasala." poprilično jasno govori o spolu ili rodu (po želji) spanjolice! Meni je posebno smiješna bila rečenica "Pa to je lakrdija taj HSLS". Čini se da mnogi nisu shvatili da je to lakrdija već od odlaska Gotovca! Pogledajte samo razne Bludiše, Kosore, Nikolićke i slične individue!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
029 # ?!?r.k. 2014-10-30 15:21
"...no kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu,vidjet ćete kako tek naši kradu.Svak nas je stolječima krao i potkradao,a najteže će biti kad nas naši budu krali te prodavali svjetskim jebivjetrima i makro lopovima.Navali t će na nas kao ptice grabljivice.Tad a će biti najveće i nerješivo pitanje-kako nas tada spasiti od nas samih?"-Bruno Bušić,1975.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
51 # pričam ti pričualceo 2014-10-30 15:28
Citat r.k.:
"...no kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu,vidjet ćete kako tek naši kradu.Svak nas je stolječima krao i potkradao,a najteže će biti kad nas naši budu krali te prodavali svjetskim jebivjetrima i makro lopovima.Navalit će na nas kao ptice grabljivice.Tada će biti najveće i nerješivo pitanje-kako nas tada spasiti od nas samih?"-Bruno Bušić,1975.
Bruno ne seri !!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
42 # IMT 2Rudika Hapaš 2014-10-30 21:26
Interesantno je da poštenjačina nije kritizirao jedino gradski projekt koji nije uspio. Otok sunca i izgradnja stanova. Ima li to veze s tim da je slovenski investitor znao gdje treba kupovati gradevinski materijal?

Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko je poštenjačina naplatio deviznih dnevnica i kako je obrazložio putovanja u Sloveniju kod omiljenog mu investitora. Bilo bi zanimljivo čuti kako liberalna poštenjačina, samozvana moralna vertikala, objašnjava naplačivanje hotelskih troškova koje mu je netko drugi platio.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 # lošinjskipažanin 2014-10-30 22:20
IMT2 kad je Rudi bio zamjenik gradonačelnika i dok ste jeli i pili kod pokojnog Zora i dogovarali muljažu i malverzacije tada je Rudi bio OK a sada kad vas pomalo je be i postaje opasan,sada pljuješ po njemu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
22 # dno dnasitnež 2014-10-30 22:36
Na ovoj stranici pokazuje se da smo mi dno dna. Činjenica da se ova stranica u ovolikoj mjeri bavi jednim Ivkovićem i što je on negdje izjavio j nepodnošljivo. Mi tratimo vrijeme i pažnju na jednog propalog poduzetnika, propalog kvazi političara, da je bar ostao pčelar. E pa tko bi se još normalan bavio jednim pčelarom? A zato se bavimo propalim političarom i poduzetnikom. Viva!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # malo misto ka da je od caklaroko 2014-10-31 07:20
Citat sitnež:
E pa tko bi se još normalan bavio jednim pčelarom? A zato se bavimo propalim političarom i poduzetnikom. Viva!
Ne brinite doći će i drugi vijećnici na dnevni red, počelo je sa Gariem, nastavilo sa Rudijem, a priprema se saga o još jednom lošinjskom političaru.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1324 # muti kašumutikaša 2014-10-30 23:04
Baš je zanimljiv taj interes oko Rudija i HSLS-a. Nijedna tema nemože se mjeriti sa Ivkovićem. Jeli to zbog toga što je na izborima izišao samostalno i kao takav izborio ako se dobro sjećam oko 12% glasova Lošinjana. Motivi da ga se blati su razni a blate ga oni koji ga se boje i koji nebi prešli izborni prag da se nisu udružili u megakoalicije. Taj jedan "za" kojeg je relativno i obrazložio javno i bez susprezanja sad izaziva salve negativnih komentara od najvjerojatnije dvije ili tri osobe. I politikon i admin stranice se još nikad nisu pozabavili recimo Pejićem ili mnogim drugim rukama čije su stalno u zraku i glasuju od početka mandata kako veliki vođa kaže. Nema ni pola članka o Pupovcu koji je digavši ruku za kradeze totalno izmijenio tijek možebitne prevage druge političke opcije. I sad opet pitanje.. Tko blati i zašto tako "nevažnog" lika kao što je Ivković? Za kraj. Samo ti Ivkoviću radi kako si radio do sada a institucije pravne države će reći svoje na kraju. Imaš podršku od puno građana Lošinja...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Sve o oporbiFiga 2014-10-31 08:34
Citat mutikaša:
Baš je zanimljiv taj interes oko Rudija i HSLS-a. Nijedna tema nemože se mjeriti sa Ivkovićem ... I politikon i admin stranice se još nikad nisu pozabavili recimo Pejićem ili mnogim drugim rukama čije su stalno u zraku i glasuju od početka mandata kako veliki vođa kaže. Nema ni pola članka o Pupovcu koji je digavši ruku za kradeze totalno izmijenio tijek možebitne prevage druge političke opcije.
Zar ti ovaj članak nije dovoljan za sve što se ima za reći o lošinjskoj "oporbi"?
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
28 # ne smiješ srat bez toaletnog papiravox populi 2014-10-31 09:06
svaka akcija gradskog vijećnika (pogotovo ona glupa) izaziva odgovarajuću reakciju. naivan si ako misliš da će građani bez komentara odšutiti baljezganje na presici.
isto tako je i vijećnik Domac izazvao reakcije svojom izjavom na sjednici gradskog vijeća. narod je možda do neke mjere zatupljen svim ovim što se dešava oko njega, ali sigurno nije blesav.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
22 # ...Bistrooki 2014-10-31 13:22
Budući si mutikaša onda razumijem da si baljezgarije, LAŽI i nebuloze na tiskovnoj koje je izrekao pošteni Rudi ocjenio kao da je " obrazložio javno i bez susprezanja".

Samo je pitanje zašto mutiš kašu?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
32 # peeepmutikaša 2014-10-31 13:44
Citat Bistrooki:
Budući si mutikaša onda razumijem da si baljezgarije, LAŽI i nebuloze na tiskovnoj koje je izrekao pošteni Rudi ocjenio kao da je " obrazložio javno i bez susprezanja".

Samo je pitanje zašto mutiš kašu?

Možda da nam pojasniš u čemu se sastoje te laži, baljezgarije i nebuloze?? Ili si samo ozlojađen i iznenađen i seruckaš jer ti je tako netko naredio?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
24 # ...Bistrooki 2014-10-31 13:57
1)Laž je da je ukinuta koncesija na mulu kod Karoline.
2)Baljezgarija da je projekt betoniranja Čikata projekt na doborbit građana.
3)Nebuloza da iza toga projekta nema privatnog interesa osnosno nema interesne skupine.

Nekako sam uvjeren da to nećeš moći shvatiti...Zato si idealan kandidat za člana predsjedništva HSLS ako već nisi to postao.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
23 # ...gost 2014-10-31 14:06
Ja mislim da je Rudi mutikaša!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
32 # ..mutikaša 2014-10-31 14:51
Citat Bistrooki:
1)Laž je da je ukinuta koncesija na mulu kod Karoline.
2)Baljezgarija da je projekt betoniranja Čikata projekt na doborbit građana.
3)Nebuloza da iza toga projekta nema privatnog interesa osnosno nema interesne skupine.
Nekako sam uvjeren da to nećeš moći shvatiti...Zato si idealan kandidat za člana predsjedništva HSLS ako već nisi to postao.
Uzmimo da je u nakakvom tvom svijetu to tvoje naklapanje i istinito (a nije) kojoj interesnoj skupini ti pripadaš? Obzirom na tvoje tekstove ne pripadaš nigdje osim možda u kategoriju profesionalnih njurgala koji u vrijeme izbora ispijaju kave po gradu na račun svoje mame ili poreznih obveznika. Očito je da ne biraš sredstva jer lažeš u jednom dijelu a u drugom tj. tvom mišljenju ne želim raspravljati jer očito imaš visoko mišljenje o sebi a valjda na temelju kupljene diplome ili sl.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
23 # Šta mi to uopće treba...Bistrooki 2014-10-31 16:35
Nema tvog i mog svijeta. Na žalost u istom smo svijetu. Ne naklapam, već razmišljam svojom glavom a ne tuđom. Zašto bi iznošenje činjenica ili isticanje činjenice da Rudi baljezga i laže mene stavljala u neku interesnu skupinu. To me treba samo staviti u skupinu ljudi koja ne puši Rudijevu demagogiju.
To što kažem da je Rudi lažac i da nesuvislo baljezga ne određuje me intresno. Samo intelektualno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
22 # Dovoljno je samo jedno obećanjeChmar 2014-10-31 16:42
Na tiskovnoj se Ivković bez susprezanja uvukao Mihi u guzicu...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 # ....čaršija 2014-10-31 08:21
Varate se ako mislite da je Miha taj koji je preobratio Rudija.Situacij a je puno složenija i mnogima se tresu gaće zbog ovog Rudijevog "Salti mortale".Igra ide iz puno viših političkih krugova i organa gonjenja.Ne ignorirajte Rudija!!!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # perođuro 2014-10-31 09:00
Citat čaršija:
Varate se ako mislite da je Miha taj koji je preobratio Rudija.Situacija je puno složenija i mnogima se tresu gaće zbog ovog Rudijevog "Salti mortale".Igra ide iz puno viših političkih krugova i organa gonjenja.Ne ignorirajte Rudija!!!!!
Ovi komentari su dokaz koliko se Rudija "ne" ignorira.... Ovi hadezeovi uvlakači znaju zašto ga ne vole isto kao što znaju koji bi im šou priredio da se u samo jednoj riječi spomenulo zatvaranje i naplata Čikata. Tu govorim o prezentaciji prijedloga davanja suglasnosti za koncesiju jer u prvoj fazi o kojoj se priča a koja je trebala biti prezentirana svima a ne samo njima izričito se kaže da naplate i zatvaranja "nema"..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
32 # Medena taktikaTresigaća 2014-10-31 09:22
Citat čaršija:
Varate se ako mislite da je Miha taj koji je preobratio Rudija. Situacija je puno složenija i mnogima se tresu gaće zbog ovog Rudijevog "Salti mortale".Igra ide iz puno viših političkih krugova i organa gonjenja.Ne ignorirajte Rudija !!!
Ako im se tresu gaće, to je od smijeha. Rudi je primijenio taktiku "ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se" s nadom da će i on umočiti žlicu u med kao na slici uz članak :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # salvagenteadriano 2014-10-31 14:09
Citat Tresigaća:
Ako im se tresu gaće, to je od smijeha. Rudi je primijenio taktiku "ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se" s nadom da će i on umočiti žlicu u med kao na slici uz članak :P
To je prava istina, a sve drugo su politička naklapanja i trabunjanja. Biti će još političkih pretrčavanja prema Mihi i to od najžešćih boraca za spas Čikata.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2 0 # ApetitAston martin 2014-10-31 16:06
Citat adriano:
Citat Tresigaća:
Ako im se tresu gaće, to je od smijeha. Rudi je primijenio taktiku "ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se" s nadom da će i on umočiti žlicu u med kao na slici uz članak :P
To je prava istina, a sve drugo su politička naklapanja i trabunjanja.
Vidio Rudi ona tri luksuzna auta i jahtu kupljena novčekima iz Sibira pa dobio apetit ;-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
21 # back to the futureirud 2014-10-31 17:33
Citat Aston martin:
Vidio Rudi ona tri luksuzna auta i jahtu kupljena novčekima iz Sibira pa dobio apetit ;-)
Kasno Rudi na Čikat stiže lova je već podijeljena, može eventualno skupljati lemozinu u crkvici.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
41 # ..pušmipuli 2014-10-31 17:32
Ima ovdje i Muje i logike.. Ipak jedna lasta ne čini proljeće pa tako ni na temelju jednog "ZA" ne možemo zaključiti niti optužiti nekoga da se prodao. Naravno zlonamjerni i zli jezici odmah će upravo tako reagirati. Meni će trebati puno više da u takve priče povjerujem. Dok je Rudi ukazivao na kriminal jednako ga se pljuvalo i omalovažaval dakle i nije neka promjena. Dok su njemu i članovima oko njega auspusi punjeni pur pjenom, odvrtani šarafi na kotačima automobila i razne druge idiotarije jer je ukazivao i prokazivao nisam čuo suosjećanje ili podršku a na izborima ste dali glas hadezeu. Pa zašto i zbog čega da brani interese građana kao što ste vi što tu sad pljujete. Da je i promijenio stranu nebi mu zamjerio ali o tom po tom..Bio je i ostao "barem se nadam" jedina ozbiljna oporba i osoba zbog koje postoji crno-bijelo na Lošinju. Ustvari budućnost će sve pokazati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 # --------THC 2014-10-31 21:10
ma lošinju ne postoji ozbiljna oporba, samo seronje na vlasti i seratori u oporbi
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
21 # i?pušmipuli 2014-10-31 22:08
Citat THC:
ma lošinju ne postoji ozbiljna oporba, samo seronje na vlasti i seratori u oporbi

I seratori koji nakon verbalnog proljeva sami sebi lajkaju tekst.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2 0 # šta i?THC 2014-11-01 08:28
čovječe ti imaš ozbiljnih problema
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
21 # uvlačiguzacsimba 2014-10-31 18:13
Ovaj zaokret gospodina Ivkovića zapravo nije nikakvo iznenađenje. Ne možeš ništa očekivati od nekoga od koga nisi ništa niti očekivao, odnosno od nikoga da bude netko. Ovu situaciju najbolje je opisao V.G. u svojoj knjizi:
"Uvlačiguzac pravu iskaznicu
stalno krije i ne pripada
stranci za koju veli, jer nitko
od gazde mrži mu nije kada se u
drugu guzicu seli".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
32 # Neeeeeedaj se Rudi!!....... 2014-10-31 18:25
Kad ima toliko komentara o Rudiju pa makar oni bili i u ovakvom tonu znači da nije Rudi pi čki n dim.Stavite nekog drugog na tapetu pa da vidimo koliko će "lajkova"(komen tara) imati pa makar oni bili negativni.Svi vi koji ovdje skriveno pišete negativno o Rudiu zašto mu to ne kažete u lice?ZAPAMTITE! !!!O Rudiju će se još puno pisati,jer oni koji pišu skrivečki imaju putra na glavi pa ga se boje.
RUDI nedaaaaaaaj se!!!!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 # maslo na glavidrele 2014-10-31 19:40
Citat .......:
ZAPAMTITE!!!!O Rudiju će se još puno pisati,jer oni koji pišu skrivečki imaju putra na glavi pa ga se boje. RUDI nedaaaaaaaj se!!!!!!
Ovo je previše pojednostavljen o, nešto ne štima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
45 # PatologijaIkar 2014-10-31 19:49
I ti si bolestan kao i on. Lik je puko, u banani je,dužan Bogu i vragu. Aporudi je dao zahtjev za predstečajnu nagodbu za dug od 12 milina kuna a dug je duplo veći .Nemože ga spasiti ni Miha i ni eventualni izbor za predsjednika države.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
31 # 0 bodovaTHC 2014-10-31 21:13
ja sam mu nedavno rekao u lice, od njega samo da, da i nikakve koristi
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Mali odKužite 2014-11-01 09:07
Hoće hoće ali u crnoj kronici zajedno s Sanaderom , Bandicem , i ostalim prevarantima !
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 # A što rećiMunjara 2014-10-31 19:29
Evo, uz urlike javlja se Rudijeva sljedba...urlic i umjesto argumenata..tip ično,
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
21 # Tajbića 2014-10-31 20:27
Citat Munjara:
Evo, uz urlike javlja se Rudijeva sljedba...urlici umjesto argumenata..tipično,
Ma vi ste svi ljubomorni na Rudija jer ima tako dobru tajnicu Tatjanu koja ga tako zdušno brani. Jedino mi je žao što će je zaboliti kažiprst od tipkanja .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
75 # otočankagospođa 2014-10-31 20:57
rođena sam ovdje i odrasla i sada imam svoju obitelj. I iskreno rečeno, zaboli me jedna stvar za Čikat i tko će s njim šta raditi. Danas živimo tu, a sutra ukaže li se neki problem, selimo dalje. I gotovo. Pritom napominjem da nisamo bosanci, kako se primjetih često pogrdno nazivaju došljaci, imamo dosta nekretnina ovdje, djeca, škola.. ali da nastane problem, preselimo u drugi grad i gotovo. A to kada i ako bude. Stoga, do tog dana malo se svi opustite i čilajte.... Pa nije kao da će past meteor. Šta sad svi trebamo živjeti u vječitom stanju anksioznosti zbog neka 2 polupismena rusa i zagrepčana i njihovog svakodnevnog stanja uma i kreativnosti?! ma ne pada mi napamet, život moj prevrijedni i prekratki ja da na to potrošim? Odluke se donose kad je vrijeme. Evo, da naprave aerodrom, nitko sretniji od mene. Poslije nek si obnavljaju te oronule vile pune vlage po Čikatu i nek se zabavljaju, mi im sami ionako nikada ne bismo vratili sjaj a oni ih neće odnijeti ako odu u zatvor, jednostavno će stajati još 100-200 godina duže nego što bi opstale da ih nisu uredili. Vi se ljudi ful umarate stvarima za koje niste ni sigurni šta znače. Šta bude bit će i ciao. Reagirati ćemo po njihovom konkretnom djelovanju. Dosada, osim par vila i fasada nisu bili baš konkretni. Ono što oni moraju napraviti jest aerodrom, marinu na Velopinu i golf igralište. Onda bi to bilo poduzetništvo. To su ozbiljni projekti. A ova kozmetika po vlastitim građevinama i nije neko poduzetništvo. Kako se ono kaže: tresla se brda rodio se miš.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # hahagost 2014-10-31 22:20
Citat gospođa:
Evo, da naprave aerodrom, nitko sretniji od mene....
Gospođo, Vas je zaista lako usrećiti! :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Plastična operacijanono 2014-11-01 08:59
Citat gospođa:
A ova kozmetika po vlastitim građevinama i nije neko poduzetništvo. Kako se ono kaže: tresla se brda rodio se miš.
Pretvaranje Čikata u vlastito dvorište "polupismenih Rusa i Zagrepčana" ne bih baš nazvao kozmetikom nego drastičnom plastičnom operacijom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # tupamarosčarli 2014-11-01 09:46
Citat nono:
Pretvaranje Čikata u vlastito dvorište "polupismenih Rusa i Zagrepčana" ne bih baš nazvao kozmetikom nego drastičnom plastičnom operacijom.
Prije bi se moglo reći da je to amputacija Lošinja. Bez Čikata, Velopina i Kovčanja grad će postati spavaonica za sezonske radnike.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
22 # AntonioDomaći 2014-11-01 09:00
Vi ste gospođo za mene isto sto i Bosanci Siptari i ostali koji nisu rođeni na ovom otočjeu kako bi zagorci rekli dotepenci , došli ste trbuhom za kruhom i sad ovdje prodajete maglu .
I sami ste rekli da možete otići pa odite ali uzmite sobom i ovu gradsku vlast . U povijesti Lošinja je uvjek bilo setebandjera ali ovi su prevrsili svaku mjeru .
Ps . kad već kupujete karte uzmite sobom i ured za urbanizam !
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # ŠetebandijereTresigaća 2014-11-01 09:16
Citat Domaći:
Vi ste gospođo za mene isto sto i Bosanci Siptari i ostali koji nisu rođeni na ovom otočju kako bi zagorci rekli dotepenci, došli ste trbuhom za kruhom i sad ovdje prodajete maglu.
S gospođom se ne slažem, ali ni s tobom koji pokušavaš prodati muda pod bubrege kako samo oni koji su rođeni na ovom otočju imaju neke specijalne kvalitete i ljubav prema otočju. Ne znam kako ocijenjuješ prodaju Jadranke ruskom kapitalu i propast brodarstva Lošinjske plovidbe ali meni upada u oči da su za to zaslužni sve sami rođeni otočani.
Citat:
I sami ste rekli da možete otići pa odite ali uzmite sobom i ovu gradsku vlast.
Zašto? Pa ovu vlast su izabrali i rođeni otočani, zar ne?Citat:
U povijesti Lošinja je uvjek bilo setebandjera ali ovi su prevrsili svaku mjeru.
A tko su bili šetebadijere? Otočani ili dotepenci?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 # Il PrincipeMachiavelli 2014-11-01 10:01
"Reagirati ćemo po njihovom konkretnom djelovanju"? Malo morgen! Onaj tko ne reagira kada je požar tek plamičak, taj će ili izgorjeti u požaru ili će dati petama vjetra i pustiti da sve izgori. Samo vi čilajte, gospođo otočanko, jer život je prekratak da biste trošili svoje vrijeme i energiju na borbu za otok na kojem ste rođeni, odrasli i imate obitelj. A koferi nek vam budu spremni za "brzo reagiranje".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 # Aerodrom zvan ČežnjaKopilot 2014-11-01 11:24
Iz aviona se vidi da je Gospođa Otočanka najobičniji provokator iz Ruskog tabora. Zanimljivo je kako su na sva zvona najavljivane investicije, s vremenom nekako splasnule, pa se više uopće ne priča o aerodromu koji je po najavama Nine Garić trebao biti u funkciji već za sljedeću sezonu, niti o Kovčanju i Velopinu, a za golf terene na Mataldi sada je već svima jasno da treba odraditi još puno posla, i to sa vrlo upitnim rezultatom. I tako je sva ta priča o Lošinju kao investicijskom El Doradu spala na 2 slova, koncesiji i navodnom dizanju kvalitete ponude na Čikatu i bildanju novih kapaciteta na ionako polupraznom hotelu Punta u Velom Lošinju. Razlozi za to su subjektivni i objektivni. Subjektivne probleme Rusi već pomalo rješavaju na način da umjesto zatečenih nesposobnih kadrova, malo po malo dovode kadrove iz vlastitih redova. Također, i Šolićeva moć je na izmaku, uskoro ćemo čitati kako je na čelo Jadranke zasjeo klan Filipović, a drug Šolić se povukao iz zdravstvenih razloga.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
25 # cupahopa 2014-11-01 14:46
Citat Kopilot:
Iz aviona se vidi da je Gospođa Otočanka najobičniji provokator iz Ruskog tabora.
Netreba avion da se vidi kako negativne komentare o Rudiju ostavljaju zaposlenici Gradske uprave u radno vrijeme a na račun poreznih obveznika kojima jedva noge vire iz guzice ruskog investitora. Toliko o "ja imam svoje mišljenje".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
31 # Krupna sitnicaCenzura 2014-11-01 15:57
Citat hopa:
Netreba avion da se vidi kako negativne komentare o Rudiju ostavljaju zaposlenici Gradske uprave u radno vrijeme a na račun poreznih obveznika kojima jedva noge vire iz guzice ruskog investitora. Toliko o "ja imam svoje mišljenje".
Ovo bi bila dobra primjedba da nema jedne "sitnice": Zaposlenicima Gradske uprave je blokiran pristup stranici Volim Lošinj :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Sitna krunicuSitnica 2014-11-01 16:11
Najaktivnija od gradskih zaposlenika na ovoj stranici je Tatjana D.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # hopacupa 2014-11-01 16:22
Admin vidi tko piše i javlja svojim najbližim suradnicima.Ne budite naivni.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ???????Muda Marjanova 2014-11-01 16:39
Citat cupa:
Admin vidi tko piše i javlja svojim najbližim suradnicima.Ne budite naivni.
A tko su mu najbliži suradnici?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # hopacupa 2014-11-01 17:04
Muda,ti znaš koji su.Sve je to jedan dogovor da se stvara mržnja među ljudima
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # JednoumljeDrug iz komiteta 2014-11-01 17:13
Citat cupa:
Muda,ti znaš koji su.Sve je to jedan dogovor da se stvara mržnja među ljudima
Šta moramo svi mislit isto?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # policijska državaorwel 2014-11-01 18:41
Citat Drug iz komiteta:
Šta moramo svi mislit isto?
Misliti možeš što hoćeš, ali govoriti ne možeš. Svi restorani i kafići su ozvučeni i pazite s kim sjedite i što pričate.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # ....fijubriju 2014-11-01 10:31
J... vas rudi više. On vam je za sve kriv. Istina je da ste na izborima dali povjerenje koaliciji kradezea sa hrpom obećanja. Iako su rasprodaju započeli a znali ste da će je završiti kad dođu na vlast opet ste im dali glas. Ajde ne serite tu po rudiju.Kao da bi njegova jedna ruka.nešto promijenila. Stvarno je jad i bijeda u ovom Lošinju..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

● ZADNJI KOMENTARI

 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Obi-Wan Kenobi 01.03.2024 13:55
  vrijeme je...
  Ja bih prije rekao da su oni sami još davno prešli na tamnu stranu sa koje nema povratka. Boje se i građana i vijećnika, a najviše se boje njihovih pitanja na koje uopće ne daju odgovore, ili odgovaraju u rebusima.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  RR 01.03.2024 09:43
  Mračne sile pitaju za dopunsko
  "Zna se otkud stižu sugestije za pitanja" kaže gradonačelnica kao da birači nemaju pravo tražiti da ih vjećnik zastupa na sjednici GV što mu je osnovna zadaća. Teško se hadezeovci mire sa demokracijom pa bi uskoro i na GV zbog pitanja oporbenih vijećnika ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Iggy 29.02.2024 15:30
  Klasika
  Sigurno misliš na one osobe koje se javno hvale da nisu klasični političari. Pa kao takvi ne stoje po strani nego rješavaju probleme. Vidi primjer: youtu.be/KtGewGZSqss (http://youtu.be/KtGewGZSqss) http://www.youtube.com/watch?v=KtGewGZSqss

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 29.02.2024 15:15
  .....
  Ja vidim samo idiota koji svim silom pokušava opravdati i minorizirati ovu izbornu prijevaru. I to je sve.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  WoW 29.02.2024 15:06
  ...
  Ajme, budale. Zar je tako teško shvatiti da postoje umirovljenici koji se nikada nisu ženili ili udavali ili jesu, ali nisu mogli imati djece. A postoje i osobe koje su pri kraju svoje fertilne dobi pa još uvijek nemaju djece. Neki od njih su se ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 29.02.2024 14:52
  Pa za njih ste i glasali?
  Da, ali nisi pratio, ove na vlasti na vlast su doveli ovi koji sada od te iste vlasti traže obećano. Zar samo ja vidim apsurd i - poetsku pravdu?!

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 29.02.2024 14:49
  ???
  Nečiji roditelji penzioneri koji nemaju djecu? Prvi put čujem da takvi postoje. Zvuči nevjerojatno.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Tin 29.02.2024 14:31
  ???
  A što ako nemaju djecu?

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  qwert 29.02.2024 14:28
  .....
  Promjeni si ime hranitelj tuljana u branitelj tuljanice Ane.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 29.02.2024 13:51
  OMG
  Znaš kako neki umirovljenici spajaju 1. sa 17. u mjesecu? Ovako i.imgur.com/fL1CRv8.jpg (http://i.imgur.com/fL1CRv8.jpg) I onda im gradonačelnica pokloni štapove. Dobro da nisu štapovi za golf.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ... 29.02.2024 13:36
  alibi za idiote
  da, slažem se, stvarno je užas u kakvoj državi živimo, možda ta djeca koju si odgojio imaju svoju djecu, ali zahvaljujući lopovluku ovih ha vlasti nemaju kinte ni za sebe ni za svoju djecu, a kamoli za starca koji će ionako umrijeti, dal od starosti ili ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Mrmo 29.02.2024 13:02
  Sabor danas raspravlja o demografiji
  Danas je Vidaković opet bio na TV, zajedno sa jednim stručnjakom za demografiju. A ovo dole je link na onaj svoj nastup od prije mjesec dana u kojemu je sve lijepo objašnjeno. Ekonomski analitičar tvrdi da je novinar u tri rečenice rasturio Podravku ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 29.02.2024 12:54
  Užas
  Zamisli, rodiš djecu, odgojiš, bezbroj odricanja i silne žrtve, neprospavane noći.... I onda ti ta djeca, kad onemoćaš, ne žele dati ni 10 eur mjesečno za dopunsko... ...strašno. Neopisivo. Ne mogu zamisliti svoje stare roditelje u toj situaciji...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  VV 29.02.2024 12:39
  Finili su Ane bali
  Ja mislim da gospodična još ni karte ne zna pravilno držati, umjesto prema sebi, ona ih drži prema van. Poslušajte malo što govore ljudi po ulici i po kafićima, samo odmahuju rukom. Čak je ni onaj njen iz zadnjeg reda partera više ne podržava, osim ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  radar 29.02.2024 12:08
  Još jedan je pao!
  Prema nalogu Ureda javnog europskog tužitelja (EPPO) uhićen je poduzetnik, bivši šef Croatia osiguranja i bivši ministar gospodarstva Hrvoje Vojković.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ... 29.02.2024 11:45
  ...
  gospodična još nije naučila da sa parom dvojki u rukama, ne možeš stalno blefirati na isti način

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Drugo poluvrijeme 29.02.2024 11:11
  Otkud vjetar puše?
  Gotovo svatko na Lošinju ima nekog svog roditelja penzića, ili je već i sam penzić. Prema tome, svi građani su zainteresirani za ovu mjeru. Eto, otud vjetar puše. Ako te netko prevari jednom, možda ćeš mu oprostiti. Ako te prevari opet onda je ćao ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Pušiona za penziće 29.02.2024 09:26
  1:0 za gradonačelnicu i HDZ
  Naravno da se zna otkud stižu sugestije za pitanja gradonačelnici. Stižu od birača koji vide raskorak između obećanja što ih je dala uoči izbora i ispunjenja obećanja nakon što se dobilo vlast. Rezultat je 1:0 za nju i njezin HDZ.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Bing 28.02.2024 20:46
  upravo objavljeno
  Nakon što je HZMO objavio stopu po kojoj će se usklađivati mirovine, a koja iznosi 4,19 posto, sada se može izračunati i koliko će se zapravo povećati mirovine po kategorijama. Korisnici starosne mirovine će tako u isplati u travnju dobiti mirovinu u ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 28.02.2024 17:18
  Just guessing
  Možda su umirovljenici od gradonačelnice očekivali informaciju kada će konačno dobiti obećano besplatno dopunsko osiguranje, a ne nekakve štapove? Ovime je ponizila i skupštinu i sve umirovljenike. A gradonačelnica koja djelima ne stoji iza svojih ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 16:48
  Rekreacija za penziće
  Ova klasa umirovljenika ne treba dnevni boravak za druženje a ni štapove za nordijsko hodanje s edukacijom. youtube.com/shorts/XWYgwUj86v8 (http://youtube.com/shorts/XWYgwUj86v8) http://www.youtube.com/watch?v=XWYgwUj86v8

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 16:45
  Udbaš
  To je udbaško - gestapovski mentalitet. Svoj identitet krije ka zmija noge a neprestance nagađe tko se krije iza kojeg nadimka.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 28.02.2024 16:21
  promjena teme?
  Sad više nije bitna gornja argumentacija vezano za plaće u Lidlu koja te ubila u pojam, ili kome treba dopunsko, a kome ne treba, nego si se prebacio na temu detekcije tko je osoba A, B ili C, na portalu na kojemu je ionako sve anonimno. Btw, evo ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 15:22
  Malo misto pa se zna
  22. prosinca 2021 Purić je uredno izvjestio o sjednici GV o dopunskom zdravstvenom za umirovljenike. U Novom listu piše U raspravi je sudjelovao i Roberto Cavedoni, izabran s liste nestranačkog i SDP-ovog kandidata Marija Frankovića, upitavši ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 28.02.2024 15:13
  O de billu, rode
  Hvala što si uspješnim citiranjem dijela ostalim komentatorima nevidljivog upisa kojeg je obrisao administrator, potvrdio svoj identitet ;) Naime, moj obrisani komentar vide samo dvije osobe, jedna sam ja... a drugo si ti, De Billu dragi...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  DeBill 28.02.2024 13:44
  Bitno je samo jedno: Obećanje nije ispunjeno
  Osramotio sam se samo utoliko što sam, kako rekoh, ugazio u g*ovno lekcijom koju sam ti očitao. A cijela rasprava je zapravo besmislena i svjedoči o gubitku fokusa ponajviše zbog tvog bjesomučnog trolanja. Idemo redom: - Činjenica je da je AK u izbornoj ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 28.02.2024 12:51
  Pa dokle?
  Zašto administrator ne dopušta moje pitanje, zašto ne da da saznam koliki iznos tuđeg novca OMG smatra dovoljnim, kad se ovome "daru" izruguje? Zašto administrator ne dopušta ispravak krivog navoda, neistinu, besmislicu i laž, da se "gradpnačelnica istrošila" ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 28.02.2024 12:45
  ...
  I eto, opet, tako očekivano...kom entator Dd bil se propisno osramotio i kao i uvijek kad mi pokušava kontrirati (mudro svaki put pod drugim nadimkom) zapleo ko pile u kučine. Sve sam obrazložio, potkrijepio linkovima i činjenicama...p reostao je samo ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  NN 28.02.2024 12:11
  h.t.
  Puno gluposti si nadrobio u prethodnom komentaru, ovaj put si nadmašio samoga sebe. Dakle, ti sam još od zadnjih lokalnih izbora neprestano spominješ samohrane majke i blagajnice u Lidlu, a sad navodip da ih netko drugi vrijeđa. Duhovito kao onaj ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 10:08
  Kome je obećala grad za sebe?
  Ostalo je malo više od godinu dana da isteka ovog mandata. Razmotrimo i ispunjavanje ovog njezinog izbornog obećanja: i.imgur.com/ExxrB90.jpg (http://i.imgur.com/ExxrB90.jpg)

  Read more...

ZADNJI KOMENTARI (desno)

 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Obi-Wan Kenobi 01.03.2024 13:55
  vrijeme je...
  Ja bih prije rekao da su oni sami još davno prešli na tamnu stranu sa koje nema povratka. Boje ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  RR 01.03.2024 09:43
  Mračne sile pitaju za dopunsko
  "Zna se otkud stižu sugestije za pitanja" kaže gradonačelnica kao da birači nemaju pravo ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Iggy 29.02.2024 15:30
  Klasika
  Sigurno misliš na one osobe koje se javno hvale da nisu klasični političari. Pa kao takvi ne ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 29.02.2024 15:15
  .....
  Ja vidim samo idiota koji svim silom pokušava opravdati i minorizirati ovu izbornu prijevaru.
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  WoW 29.02.2024 15:06
  ...
  Ajme, budale. Zar je tako teško shvatiti da postoje umirovljenici koji se nikada nisu ženili ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 29.02.2024 14:52
  Pa za njih ste i glasali?
  Da, ali nisi pratio, ove na vlasti na vlast su doveli ovi koji sada od te iste vlasti traže ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 29.02.2024 14:49
  ???
  Nečiji roditelji penzioneri koji nemaju djecu? Prvi put čujem da takvi postoje. Zvuči ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Tin 29.02.2024 14:31
  ???
  A što ako nemaju djecu?
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  qwert 29.02.2024 14:28
  .....
  Promjeni si ime hranitelj tuljana u branitelj tuljanice Ane.
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 29.02.2024 13:51
  OMG
  Znaš kako neki umirovljenici spajaju 1. sa 17. u mjesecu? Ovako i.imgur.com/fL1CRv8.jpg ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ... 29.02.2024 13:36
  alibi za idiote
  da, slažem se, stvarno je užas u kakvoj državi živimo, možda ta djeca koju si odgojio imaju ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Mrmo 29.02.2024 13:02
  Sabor danas raspravlja o demografiji
  Danas je Vidaković opet bio na TV, zajedno sa jednim stručnjakom za demografiju. A ovo dole ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 29.02.2024 12:54
  Užas
  Zamisli, rodiš djecu, odgojiš, bezbroj odricanja i silne žrtve, neprospavane noći.... I ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  VV 29.02.2024 12:39
  Finili su Ane bali
  Ja mislim da gospodična još ni karte ne zna pravilno držati, umjesto prema sebi, ona ih ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  radar 29.02.2024 12:08
  Još jedan je pao!
  Prema nalogu Ureda javnog europskog tužitelja (EPPO) uhićen je poduzetnik, bivši šef Croatia ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ... 29.02.2024 11:45
  ...
  gospodična još nije naučila da sa parom dvojki u rukama, ne možeš stalno blefirati na isti ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Drugo poluvrijeme 29.02.2024 11:11
  Otkud vjetar puše?
  Gotovo svatko na Lošinju ima nekog svog roditelja penzića, ili je već i sam penzić. Prema tome ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Pušiona za penziće 29.02.2024 09:26
  1:0 za gradonačelnicu i HDZ
  Naravno da se zna otkud stižu sugestije za pitanja gradonačelnici. Stižu od birača koji ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Bing 28.02.2024 20:46
  upravo objavljeno
  Nakon što je HZMO objavio stopu po kojoj će se usklađivati mirovine, a koja iznosi 4,19 ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 28.02.2024 17:18
  Just guessing
  Možda su umirovljenici od gradonačelnice očekivali informaciju kada će konačno dobiti obećano ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 16:48
  Rekreacija za penziće
  Ova klasa umirovljenika ne treba dnevni boravak za druženje a ni štapove za nordijsko hodanje ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 16:45
  Udbaš
  To je udbaško - gestapovski mentalitet. Svoj identitet krije ka zmija noge a neprestance ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 28.02.2024 16:21
  promjena teme?
  Sad više nije bitna gornja argumentacija vezano za plaće u Lidlu koja te ubila u pojam, ili ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 15:22
  Malo misto pa se zna
  22. prosinca 2021 Purić je uredno izvjestio o sjednici GV o dopunskom zdravstvenom za ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 28.02.2024 15:13
  O de billu, rode
  Hvala što si uspješnim citiranjem dijela ostalim komentatorima nevidljivog upisa kojeg ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  DeBill 28.02.2024 13:44
  Bitno je samo jedno: Obećanje nije ispunjeno
  Osramotio sam se samo utoliko što sam, kako rekoh, ugazio u g*ovno lekcijom koju sam ti ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 28.02.2024 12:51
  Pa dokle?
  Zašto administrator ne dopušta moje pitanje, zašto ne da da saznam koliki iznos tuđeg novca ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 28.02.2024 12:45
  ...
  I eto, opet, tako očekivano...kom entator Dd bil se propisno osramotio i kao i uvijek kad mi ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  NN 28.02.2024 12:11
  h.t.
  Puno gluposti si nadrobio u prethodnom komentaru, ovaj put si nadmašio samoga sebe. Dakle ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 10:08
  Kome je obećala grad za sebe?
  Ostalo je malo više od godinu dana da isteka ovog mandata. Razmotrimo i ispunjavanje ...