Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Cappelli: »Pozivam državu da nam prepusti vojne objekte«

Korisnička ocjena:  / 8
LošeNajbolje 

capeliIako se spominjao kao najizgledniji mogući kandidat za ministra turizma, jedan od onih koji je svojom stručnošću i 30-godišnjim predanim radom u turizmu pridonio razvoju otoka na čijem čelu je već treći mandat, on je svojim izborom ipak odlučio ostati na čelu Grada Malog Lošinja i dovršiti za počete projekte. S Garijem Cappellijem razgovarali smo o novoj Vladi, ministrima, a ponajviše o očekivanjima od svojih kolega iz vladajuće stranke, izvijestio je Novi list u otočnom prilogu za veljaču 2016 »

 

Zbog čega niste prihvatili ministarsku poziciju?
- Bila je velika čast što sam uopće predložen za tako visoku funkciju u turizmu. Zahvaljujem se svima koji su me predložili jer to je potvrda da je moj rad, ali i rad svih mojih sugrađana prepoznat kao pozitivan i kvalitetan pristup turizmu. 

No, na prošlim lokalnim izborima sugrađanima sam obećao da ću dovršiti započete projekte. Puno se investicija privelo kraju, uskoro očekujemo otvorenje Muzeja i trajni smještaj statue Apoksiomena na Lošinju. To je projekt koji se sistematizirano provodi još od 2007., kada je tadašnja Vlada donijela odluku o smještaju statue na Lošinju. Također, u tijeku su brojni projekti čija je priprema bila dugotrajna i tu prvenstveno mislim na produljenje aerodroma, ali i na stanogradnju na Rukaviću i u Creskoj ulici, parterno uređenje Suska, projekt Jadran, i jednostavno bih želio te projekte realizirati do kraja.

Što očekujete od Antona Klimana, ministra turizma? Vjerujete li da će nastaviti s provođenjem projekata koje ste predlagali kao predsjed nik HDZ-ovog Odbora za turizam, čiji je i on bio član?

Iskreno se nadam jer smo zajedničkim snagama u Odboru usvojili smjernice za razvoj turizma od 2016. do 2020. i vjerujem da će upravo one biti poticaj za investicije u turističke objekte. Dodatnu potvrdu da je on dobar izbor za ministra mi daje činjenica da je on dugogodišnji djelatnik u turizmu i da će zasigurno znati prepoznati probleme na terenu. Sjajno je da već pokrenuta priča o ukidanju paraifiskalnog nameta - energetskog certificiranja za vlasnike apartmana ili kuća za odmor.

S ciljem produljenja sezone, potrebno je razvijati nove i inovativne sadržaje turističke ponude, kao što su suvremeno opremljeni kongresni centri, zabavni parkovi, golf tereni, osmišljene tematske rute, biciklističke staze, festivali, povijesni i kulturni programi te slični sadržaji koji osobito veliki značaj imaju u izvansezonskom razdoblju. Poticanjem razvoja novih turističkih proizvoda moguće je povećati izvanpansionsku potrošnju i zaposlenost. Iako su se zadnjih godina počeli primjećivati pozitivni pomaci kod repozicioniranja turističkih agencija, potrebno je učiniti još korak dalje i turističke proizvode kvalitetno prodavati. Osmišljavanjem turističkih proizvoda cjelogodišnjeg karaktera, otvara se mogućnost za cjelogodišnji turizam.

Živim turizam
Mi na Lošinju imamo iskustvo da se u potpunosti prilagođavamo potrebama određenih skupina gostiju tako da smo orijentirani ili na obiteljski turizam, zdravstveni ili onaj prilagođen rekreaciji i opuštanju. Vrlo korektno prilazimo gostima, a kvalitetom njihov odmor činimo još ugodnijim. Zato se Lošinj može pohvaliti s 2,2 milijuna noćenja i brojnim višemilijunskim ulaganjima u komunalnu infrastrukturu i u podizanje kvalitete smještajnih kapaciteta. Samo napretkom u kvaliteti i razvoju, te partnerstvom svih turističkih subjeka ta, Lošinj se već godinama uspijeva pozicionirati kao otok vitalnosti. Za dobar destinacijski brand management potrebna je vlast koja razumije potrebe turizma, te stvara uvjete potrebne za podizanje kvalitete na viši nivo. Ja sam gradonačelnik koji cijeli svoj život živim turizam, nastojim donošenjem prostornih planova, realizacijom prometnih veza, komunalnom infrastrukturom te podizanjem životnog standarda, osigurati preduvjete potrebne turističkim subjektima za unaprjeđenje ponude i smještajnih kapaciteta. Zato mi bude žao kada vidim da razni vojni objekti zjape prazni umjesto da država prepozna njihovu vrijednost i stvori uvjete kojima će investitorima omogućiti njihovo stavljanje u funkciju.

Mali Lošinj često spominju kao pozitivan primjer destinacijskog menadžmenta. Što ste sve uložili da to bude tako?

- Prvi korak u destinacijskom brand managementu bilo je organiziranje brojnih radionica s lokalnim stanovništvom, u trajanju od nekoliko mjeseci. Na njima smo swot analizama i istovremenim ispitivanjem tržišta došli do konkretne vizije i smjera turističkog razvitka otoka. Odlučili smo Lošinj razvijati kao otok vitalnosti, te smo sve daljnje aktivnosti i projekte usmjerili u tom pravcu te još više pozornosti posvetili održivom razvoju, ekološkim projektima. Podizali smo kvalitetu smještajnih kapaciteta, unaprijedili prometnu povezanost te usvojili prostorno plansku dokumentaciju usaglašenu s vizijom razvitka. Izuzetno je važno da stanovnici destinacije vjeruju u viziju razvoja turizma, te da i oni žive na taj način. Također, nastavili smo kontinuirano i otvoreno komunicirati sa svim članicama turističke zajednice, od hotelijera i kampova do privatnih iznajmljivača, ugostitelja, trgovaca, proizvođača suvenira te ako se i pojavi neki problem, u vrlo kratkom roku ga rješavamo. Sinergija Turističke zajednice i Grada, partnera i stanovnika posebnost je Lošinja. Naš koncept suradnje daleko je poznat kao cilj turizma, odgovoran turizam u destinaciji zadovoljnih stanovnika kroz jačanje gospodarstva, očuvani okoliš, otvaranje novih radnih mjesta.

Mijenjati četiri zakona
Često spominjete kako je najveći problem prošle Vlade bila sporost administracije te općenito loše provođenje projekata koje su i sami nazvali strateškima?

- Istina, to tvrdim i danas. Kako bi se potaknule investicije u turističke objekte potrebno je ukloniti zakonske prepreke koje danas postoje te predložiti izmjene Zakona o turističkom zemljištu, Zakona o pomorskom dobru, Zakona o gradnji i Zakona o PDV-u. I na Lošinju su zbog navedenih problema zakočene brojne investicije. Primjerice, upravo zbog nerješavanja problema turističkog zemljišta, zakočene su investicije u kampu na Poljani, ali uvjeren sam i u kampovima i hotelima diljem Hrvatske. Koliko je sporost administracije utjecala na daljnje investicije na Lošinju govori podatak da je hotelska kuća Jadranka usporila daljnji investicijski ci klus i podizanje smještajnih objekata na 5 zvjezdica dok se ne riješi pitanje lošinjskog aerodroma. Nadam se da će država sada znati prepoznati vrijednost tog projekta.

Što smatrate trenutačno najvećim problemom hrvatskog turizma?

- Postoji nekoliko velikih problema poput niske kvalitete i nepovoljne naslijeđene strukture smještajnih kapaciteta. Naime, u Hrvatskoj dominira privatni smještaj (46%), dok hotelski u ukupno raspoloživim smještajnim kapacitetima sudjeluje s tek 12,5%: Istovremeno, u Hrvatskoj postoji veliki broj postelja u smještajnim kapacitetima koji su izvan funkcije (oko 2,5 tisuće) ili su u državnom vlasništvu i njima se upravlja na tržišno neodrživ način. Ovim putem pozivam državne institucije da županijama i gradovima prepuste napuštene vojne objekte jer ćemo ih mi znati staviti u funkciju turizma. Također, problem je i loša izvanpansionska ponuda, nedostatak aktivnosti u pojedinim destinacijama, te niski devizni prihodi od turizma. No, ono što bih istaknuo kao trenutno najveći problem hrvatskog turizma je kratka turistička sezona jer se gotovo 85% noćenja ostvaruje u razdoblju od svibnja do rujna. Povećanjem broja noćenja i unaprjeđenjem turističke ponude smanjit će se sezonalnost. Tu vidim prostora za razvoj posebnih oblika turizma, naročito zdravstvenog te za poticanje investicija u razvoj novih i inovativnih tu rističkih proizvoda.

Pionirski projekt
Svojedobno se govorilo o zatvaranju pojedinlh županijskih i lokalnih turističkih zajednica. Koji je vaš stav o tome?
Turističke zajednice danas ne mjere svoju učinkovitost, nemaju sustavnu edukaciju i provjeru znanja svojih direktora i ostalih djelatnika u izvrsnosti i praćenju turističkih trendova. Prema mom mišljenju potrebna je mjerljivost njihovih rezultata u širokom spektru elemenata, te usporedivost tih rezultata. Nakon takvog pristupa svima bi bilo jednostavnije i lakše donositi zaključke o budućnosti turističkih zajednica. Ukidanja ili spajanja bez analize nemaju smisla. Važno je izmjeriti i korisnost u Zajednici te štetu koja bi nastala njihovim eventualnim zatvaranjem i zasigurno bi imala multiplikativne učinke. Total quality managment je novi projekt Turističke zajednice Malog Lošinja kojim kreće u upravljanje kvalitetom u destinaciji u svim segmentima turizma. To je velik i inovativan projekt koji uključuje cijelu zajednicu i iskorak je u hrvatskom turizmu.

Ovaj cilj kvalitete u upravljanju destinacijom zahtjevan, dugoročan i Lošinj će biti jedan od prvih u provođenju.

Gdje vidite prilike za daljnji razvoj turizma?

Posebno je potrebno naglasiti mogućnost plasmana hrvatskog turističkog proizvoda na nova i udaljena tržišta čiji stanovnici imaju visoku kupovnu moć i razvijene navike putovanja, a trenutno su vrlo malo zastupljeni u našem ukupnom turističkom prometu. Treba ulagati i u podizanje kvalitete smještajnih kapaciteta i udjela hotela u ukupnom broju kapaciteta, u povećanje prosječnih dnevnih izdataka turista, u poticanje izvanpansionske potrošnje i ponude. Velike pozitivne pomake zasigumo bi donijelo i unaprjeđenje kataloga investicija i privlačenje stranih investitora.

Jedan od vidova decentralizacije je i definiranje visine boravišne pristojbe. Smatram kako bi država trebala definirati minimum i maksimum visine boravišne pristojbe, a da onda lokalne samouprave donose odluku o točnoj brojci. Npr. ukoliko država donese Odluku da je minimalni iznos boravišne pristojbe 1 euro, a maksimum 4, na Gradskom je vijeću da odredi točan iznos jer sami najbolje znaju prepoznati vrijednost svoje destinacije, a da i dalje ostanu konkurentni na tržištu.

Što očekujete od predstojeće turističke sezone?

Očekujem dobru turističku sezonu. No, bez obzira što postoje indikacije da dio gostiju koji je ranije ljetovao u zemljama u okružju trenutnih ratnih događanja, ove godine traži alternativne destinacije i Hrvatska se nameće kao jedna od najkonkurentnijih, moramo biti oprezni i ne osloniti se samo na to. Potrebno je da turistička privreda zajedno s Ministarstvom i HTZ-om učini sve kroz razne marketinške akcije i promocije da ovogodišnji rezultati budu zadovoljavajući.

AERODROM STOJI
0 problemu aerodroma sam već puno puta govorio, ali to je problem koji zaista koči daljnji razvoj lošinjskog turizma. Uskoro će dvije godine da je projekt proglašen jednim od pet strateških projekata Vlade RH, a i dalje se ništa nije poduzelo po pitanju izvlaštenja i procjene zemljišta, što je bilo na Državnom uredu za upravljanje državnom imovinom.

OTVORENA VRATA NOVIH MINISTARA
U ministarstvima sjede mnogi vaši prijatelji i kolege s kojima već dugi niz godina surađujete. Kao čovjek na čelu jedne otočne sredine, kakvu suradnju očekujete s ministarstvima?

- Mislim da nije bitno to što su oni moji kolege, koliko to da sam uvjeren da će oni znati prepoznati i podržati prave projekte. U posIjednje četiri godine pripremili smo niz kvalitetnih projekata čija realizacija bi zasigurno unaprijedila kvalitetu života na Lošinju, međutim bilo je nemoguće doći do pojedinih ministarstva i uopće te projekte prezentirati, a da ne govorimo o tome da je do financijskih sredstava praktički bilo nemoguće doći. U ovih nekoliko tjedana koliko je aktualna Vlada, već sam pojedinim ministrima na sastancima prezentirao projekte, a za desalinizator na otoku Susku i dobio potvdu o sufinanciranju od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

(Anja Tomović)

Komentari: 

236 # NASTAVI !!Enzo 2016-02-17 23:13
Ostani capo ovoga grada i nastavi projekte sa postojecom ekipom. Svim faktorima buona fortuna!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
157 # proljeće je a u meni nemirsvemir 2016-02-18 07:47
Citat Enzo:
Ostani capo ovoga grada i nastavi projekte sa postojecom ekipom. Svim faktorima buona fortuna!!
Pobjednici pišu povijest, neka riješi samo aerodrom i ući će u povijest !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
167 # u po marča sipa i komarčahranitelj tuljana 2016-02-18 18:04
Puna podrška za daljnji razvoj našeg otoka!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
48 # Po glavi stanovnikaSeveda 2016-02-18 18:51
Citat hranitelj tuljana:
Puna podrška za daljnji razvoj našeg otoka!
Grad Umag za svoje službenike izdvaja najviše novca po stanovniku iz gradske blagajne, čak 2735 kuna, pokazala je analiza tvrtke Bisnode na temelju podataka Ministarstva financija o izvršenju lokalnih proračuna za 2014. Gradski budžeti sagledani kroz troškove po stanovniku prema svojim su službenicima nakon Umaga naizdašniji u Krku, Dubrovniku, Rovinju, Opatiji i Malom Lošinju.
www.jutarnji.hr/.../1483988
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
91 # ...hranitelj tuljana 2016-02-19 17:55
Vriede svake kune!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
56 # pogodak u ništatiramisu 2016-02-21 18:26
Citat Enzo:
Ostani capo ovoga grada i nastavi projekte sa postojecom ekipom. Svim faktorima buona fortuna!!
Enzo va fan culo !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
5 0 # tiramisuEnzo 2016-02-24 08:50
Grazie
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
824 # 40Alibaba 2016-02-18 12:04
Pozivam državu da Kovčanje ostane vojni objekt a Velopin da proda a ne prepusti Gariju da ga on prodaje i trpa proviziju u svoj džep.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
416 # Kiselo je grožđeEzop 2016-02-18 17:28
-Zbog čega niste prihvatili ministarsku poziciju?
-na prošlim lokalnim izborima sugrađanima sam obećao da ću dovršiti započete projekte.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
314 # bolje živi nego ministareros 2016-02-18 18:20
Citat Ezop:
-Zbog čega niste prihvatili ministarsku poziciju?
-na prošlim lokalnim izborima sugrađanima sam obećao da ću dovršiti započete projekte.
Čovječe, pa ko ti brani da ih dovršiš ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
236 # LošinjGary 2016-02-19 10:28
Kao prvo nitko mu nikada nije ni nudio da bude ministar turizma .To je kao i ovaj članak spominjano jedino u Novom Listu ,a Novi List ne sastavlja vladu.
Druga stvar je da je za mjesta ministara žestoka konkurencija i provjeravaju se prekopavaju cijeli život kandidata.Da se Gari pokušao kandidirati imao bi odlične šanse da završi u Remetincu a ne u vladi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
410 # Bez vezeMr. Stiropor 2016-02-19 12:12
Citat Gary:
Druga stvar je da je za mjesta ministara žestoka konkurencija i provjeravaju se prekopavaju cijeli život kandidata.
Pa je tako na čelo najvažnijeg ministarstva došao lik koji je krao stiropor pa je otpušten. Nije bio dobar za Baumax, ali je dobar za Karamarkovu vladu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
320 # prošla baba s kolačimael bahati 2016-02-19 14:03
Citat Gary:
Kao prvo nitko mu nikada nije ni nudio da bude ministar turizma .To je kao i ovaj članak spominjano jedino u Novom Listu ,a Novi List ne sastavlja vladu.
Novi list je glasilo Jadranke d.d. i očito je njenim vlasnicima bilo jako stalo da imaju svog ministra turizma.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
410 # ZekoBalun 2016-02-20 20:26
Gary se oćito zabunio.
Prvi korak u destinacijskom brand managementu bila je Mihina lopta.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
48 # O destinacijskom brand managementuSibirac 2016-02-21 09:31
Citat Balun:
Gary se oćito zabunio.
Prvi korak u destinacijskom brand managementu bila je Mihina lopta.
S tim u svezi je članak gdje pored ostaloga piše "sudeći prema informacijama iz raznih medija upravljanje Gradom kao odredištem za turiste izmaklo je iz ruku gradske vlasti i može se steći dojam da je budućnost ove zajednice orijentirane pretežno na turizam i ovisne o njemu prepuštena skupini osoba koje upravljaju poduzećem Jadranka. Uz pomoć mreže suradnika na raznorodnim logističkim poslovima i lobiranju kod nositelja javnih ovlasti, a pod okriljem čarobne formule destinacijskog managementa, te osobe osiguravaju ostvarenje strateških ciljeva uprave i vlasnika tvrtke tako da deklarativna opredjeljenja gradske vlasti za održivi razvoj, čuvanje okoliša te ambijentalnih i tradicijskih vrednota počinju zvučati kao puko pomodno fraziranje. Sve to se odvija pozivanjem na mističnu doktrinu destinacijskog managementa, a obznana o partnerstvu Grada Malog Lošinja i tvrke Jadranka d.d. ostavila je u dijelu javnosti dojam da je gradska vlast naprosto kapitulirala pod hipnozom obećanja masivnih investicija, a alkemičarski pokus pretvaranja ovih otoka u destinaciju s pet zvjezdica prepustila zagonetnom Investitoru."
Grad s pet zvjezdica
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
37 # Pomodno fraziranjeCvekla 2016-02-21 12:39
Citat Sibirac:
Citat Balun:
Gary se oćito zabunio. Prvi korak u destinacijskom brand managementu bila je Mihina lopta.
tako da deklarativna opredjeljenja gradske vlasti za održivi razvoj, čuvanje okoliša te ambijentalnih i tradicijskih vrednota počinju zvučati kao puko pomodno fraziranje.
Grad s pet zvjezdica
volim-losinj.org/.../...
Baš tako zvuči Garijev intervju zaposlenici Turističke zajednice Grada Malog Lošinja :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
415 # budalaštinaliski 2016-02-20 22:19
Gradonačelnik dosista misli da mu netko vjeruje. Njegovi projekti? Koji? Koji je to on projekt osmislio i realizirao? Neka nabroji bar jedan. Osim sipanja love u nogometni klub. To je njegov maksimum.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
312 # prokleta avlijamujo 2016-02-21 07:28
Citat liski:
Gradonačelnik dosista misli da mu netko vjeruje. Njegovi projekti? Koji? Koji je to on projekt osmislio i realizirao? Neka nabroji bar jedan. Osim sipanja love u nogometni klub. To je njegov maksimum.
Zaboravio si stambeno naselje Rukavić, to je njegovo autorsko djelo zbog kojeg će ga generacije Lošinjana proklinjati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
37 # ProjektRukavić 2016-02-23 21:49
Projekt koji je za Garija najinteresantni ji je Rukavić.Stanovi koji su izgrađeni na našem-gradskom zemljištu koje je ustupljeno besplatno +sva infrastruktura na naš trošak a on i partner to prodaju po 2 600 Eura kvadrat.Dva gradska stana za sirotinju a većina za uhljebe.To je projekt u kojem se on osigurao i za unuke.Veća je zarada i manje se prašine diže na lokalnoj razini
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
311 # Rukavićliski 2016-02-21 10:25
Rukavić je ekocid, kulturocid i zločin prema našem Lošinju. To je direktno uništenje turističke zone. Nikada naš grad više neće biti ono što je nekada bio i što je mogao biti. To možemo zahvaliti ekipi kojoj je na čelu gradonačelnik. Dovoljno je samo pogledati rivu Priko. Koliko je betonizirana, koliko tisuća kubika betona-nepotreb no. Koliko zaduženje grada zbog betona? Za ovakve njegove "projekte" bez cilja moraš biti retardiran.k Punta u velom, Belvi i Alahambra u malom, te more betona na plaži u Čikatu, te more betona u akva parku. Gradonačelnik beton, betona. I betonska navijačica - dogradonačelnic a Kučić, naravno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
27 # sila Boga ne molismail 2016-02-21 10:49
Citat liski:
Rukavić je ekocid, kulturocid i zločin prema našem Lošinju. To je direktno uništenje turističke zone. Nikada naš grad više neće biti ono što je nekada bio i što je mogao biti. To možemo zahvaliti ekipi kojoj je na čelu gradonačelnik.
Zato se stanovi na Rukaviću prodaju po cijeni od 2600 EUR-a po kvadratu kako bi se svi učesnici u tom projektu namirili. Gradsko vijeće donijelo odluku da se zemljište ustupi bez naknade a pristupna cesta financira iz proračuna tvrdeći da će to biti POS-ovi stanovi. Moš mislit !!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
415 # on i ostalilošinjan 2016-02-21 10:47
Sve se to ne bi dogodilo da je poslušao domaće lošinjane. Ali on se okružio bosancima, šiptarima, komunjarama starim i sustavno, kako Rusi ruše sve pred sobom u Siriji, tako i on potpuno raspamećen u svojoj neizmjernoj taštini uništava naš grad.
Račun će platiti već na slijedećim izborima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
414 # anja specijalisticakroner 2016-02-21 10:55
Anja Tomović je doista specijalistica, to je novinarka koja postavlja pitanja te na nih istovremeno i odgovara. Pa mi svaki dan slušamo gradonačelnika na radiju i znamo njegov riječnik, zamuckivanje, neprestano ponavljanje izrečenog, nedovršene rečenice, pogrešno akcentirano, bez poruke izaključaka, davljenja već udavljenog, mrcvarenja već izmrcavljenoga, opetovanje i nanovo opetovanog, besmislenog do besmisla i praznoga reda radi rečenog. Ukratko neviđeni davež i znak za promjenu radio postaje. Ali specijalistica Anja zato ne zna jer ne sluša Radio Lošinj radio Jadranka, pa ne može biti uvjerljiva.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
311 # ???Vox Populi 2016-02-21 14:14
Apsolutno nikome nije jasno zašto gradonačelnik Gari Cappelli (HDZ) ima potrebu u stilu nekakvog sitnog nezavisnog oporbenjaka putem žutog tiska prozivati državu Hrvatsku na čijem čelu se u svim strukturama na vlasti nalazi HDZ.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
47 # Ma kakav HDZGRAĐANIN 2016-02-23 20:48
On ( Gari ) nikad nije bio HDZ. Njega su oni postavili a on je prihvatio jer je osjetio da može malo bolje ( zna se, drp...) Slijedeći lokalni izbori on otpada kao gradonačelnik. Nisu građani munjeni vide oni što se radi. Pozdrav
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
36 # salto mortaleoposum 2016-02-23 21:11
Citat GRAĐANIN:
On ( Gari ) nikad nije bio HDZ. Njega su oni postavili a on je prihvatio jer je osjetio da može malo bolje ( zna se, drp...) Slijedeći lokalni izbori on otpada kao gradonačelnik. Nisu građani munjeni vide oni što se radi. Pozdrav
Građani ništa ne razumiju, a u slučaju da ga HDZ ne kandidira za gradonačelnika ići će sa svojom listom uz podršku SDP-a IDS-a HNS-a i PGS-a.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # svi smo mi norcinino 2016-04-17 19:28
Citat GRAĐANIN:
On ( Gari ) nikad nije bio HDZ. Njega su oni postavili a on je prihvatio jer je osjetio da može malo bolje ( zna se, drp...) Slijedeći lokalni izbori on otpada kao gradonačelnik. Nisu građani munjeni vide oni što se radi. Pozdrav
Tri mandata je bio HDZ-ov gradonačelnik a sada ga šutiraju kao staru krpu kad su se obogatili uz njegovu pomoć.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Siroma sam ostoZrakomlat 2016-04-17 19:47
Citat nino:
Tri mandata je bio HDZ-ov gradonačelnik a sada ga šutiraju kao staru krpu kad su se obogatili uz njegovu pomoć.
A on ostao siromah pa mora na tuđi trošak avionom u Zagreb.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
46 # Lobiranje za ruski kapitalBing 2016-02-24 08:57
Citat Vox Populi:
Apsolutno nikome nije jasno zašto gradonačelnik Gari Cappelli (HDZ) ima potrebu u stilu nekakvog sitnog nezavisnog oporbenjaka putem žutog tiska prozivati državu Hrvatsku na čijem čelu se u svim strukturama na vlasti nalazi HDZ.
Gari je lobist ruskog kapitala pa po dužnosti proziva državu Hrvatsku što nije "raširila noge" za lovu iz Sibira.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
44 # kamo sutra ?orfej 2016-02-24 11:17
Citat Bing:
Gari je lobist ruskog kapitala pa po dužnosti proziva državu Hrvatsku što nije "raširila noge" za lovu iz Sibira.
Sibir više ne šalje lovu, presušila riznica pa nema ni investicija u aerodrom, marinu i golf na Mataldi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
47 # Lošinjlošinjanima 2016-02-24 22:12
Pa nije moguće da je i Udba commerce presušio ,od 1945 do sada su pokrali milijarde ,a zapinju na ovako malim projektima.Sada će se i Gari nakon izbora zaposliti u svojoj agenciji i biti Mihin potrčko kao Balija kod Pinkija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
24 # give me fiveagustin 2016-02-24 22:49
Citat lošinjanima:
Sada će se i Gari nakon izbora zaposliti u svojoj agenciji i biti Mihin potrčko kao Balija kod Pinkija.
Zar nije Gari sebi osigurao mjesto direktora Turističke zajednice ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 # Koji HDZSizif 2016-04-17 17:54
Koji HDZ, Gari nikad nije bio HDZ, on mu je samo služio za izbore jer ga oni mogu dovesti na vlast. Sve što je činio činio je za svoje prijatelje i njihovu djecu. Pogledajte i izmišljena radna mjesta.
SAD NA IZBORIMA NEĆE PROĆI, MOŽE PLAKAT I MOLITI NEKOG U MINISTARSTVU DA HA UHLJEBE, ZA NJEGA LOŠINJ JE KRAJ,NEĆE GA NI SANJIN U JARANKU JER I NJEGA JE POKUŠAO IZIGRATI. ADIO GRADONAČELNIČE
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
36 # CAR PROVIZIJE%%% 2016-02-25 11:02
PA NIJE LUD ,
PORED TOLIKIH INVESTICIJA JEDAN MENADER MOZE OBEZBJEDITI BOGAT ZIVOT I SVOJIM UNUCIMA I PAUNUCIMA.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
39 # pola pije pola šarcu dajealfa 2016-02-25 15:05
Citat %%%:
PA NIJE LUD ,
PORED TOLIKIH INVESTICIJA JEDAN MENADER MOZE OBEZBJEDITI BOGAT ZIVOT I SVOJIM UNUCIMA I PAUNUCIMA.
Nekada je provizija iznosila oko 10 %, a danas dostiže i do 50 % vrijednosti investicije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 # provizionistibaba Kata 2016-02-27 16:11
Citat %%%:
PA NIJE LUD ,
PORED TOLIKIH INVESTICIJA JEDAN MENADER MOZE OBEZBJEDITI BOGAT ZIVOT I SVOJIM UNUCIMA I PAUNUCIMA.
Na koga točno misliš na Vinka, Darina, Garia ili Sanjina ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 # mister provizijaSansigoto 2016-02-27 17:49
Ima tu i drugih igrača koa Badurina Boris,Nedića i ostali hdz-ovci
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 # Nastavi nizIkar 2016-02-27 18:20
Jedino im još nedostaje Volarić i Kamalić
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
17 # slobodni zidaripio 2016-02-28 08:32
Citat Ikar:
Jedino im još nedostaje Volarić i Kamalić
Prava masonska loža, samo što nitko ne zna tko je Veliki meštar. :-?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 # Veliki meštarZNA SE 2016-03-01 00:13
Vratimo se u šezdesete i sedamdesete.Što su radile komunjare. tko je bio igrač veliki u pretvorbi i privatizaciji. E sad nađi ga, ....nije teško.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # perpetum mobilećaća 2016-03-01 08:08
Citat ZNA SE:
Vratimo se u šezdesete i sedamdesete.Što su radile komunjare. tko je bio igrač veliki u pretvorbi i privatizaciji. E sad nađi ga, ....nije teško.
Nije valjda pinki, ne mogu bilivit !!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # koji domaći LOŠINJANIZEUS 2016-03-02 21:29
Ma nemoj lupetati, nema pametni i ako koji pojavi se odmah za kunu proda didovinu. Uzmimo za primjer AUTOHTONI Lošinjanin studira desetak godina da nebi opet ništa stekao između ušiju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
115 # let iznad kukavičjeg gnijezdanorthe 2016-03-05 00:35
Eh Gari, da je SDP sastavljao Vladu sad ne bi trebao moliti državu da ustupi Lošinju Kovčanje kad su se Miha i Kotromanović ionako sve već lijepo dogovorili! Ovako je jadan Miha bacio 30 000 kn u vjetar, šteta. Mi Hrvati baš nemamo nos za investicije kad treba...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 # suze sina razmetnogatihomir 2016-03-05 08:06
Citat northe:
Eh Gari, da je SDP sastavljao Vladu sad ne bi trebao moliti državu da ustupi Lošinju Kovčanje kad su se Miha i Kotromanović ionako sve već lijepo dogovorili! Ovako je jadan Miha bacio 30 000 kn u vjetar, šteta. Mi Hrvati baš nemamo nos za investicije kad treba...
Plakati će Gari za mnogim ministrima iz bivše vlade a ne samo za Kotromanovićem.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Leteći ministarLet3 2016-04-07 13:03
Citat tihomir:
Citat northe:
Eh Gari, da je SDP sastavljao Vladu sad ne bi trebao moliti državu da ustupi Lošinju Kovčanje kad su se Miha i Kotromanović ionako sve već lijepo dogovorili! Ovako je jadan Miha bacio 30 000 kn u vjetar, šteta. Mi Hrvati baš nemamo nos za investicije kad treba...
Plakati će Gari za mnogim ministrima iz bivše vlade a ne samo za Kotromanovićem.
Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa u četvrtak je bivšeg ministra obrane Antu Kotromanovića zbog plaćenog avionskog leta na relaciji Zagreb - Mali Lošinj i natrag za privatne potrebe kaznilo s 30.000 kuna.
Povjerenstvo je utvrdilo da je Kotromanović bio u sukobu interesa i da se plaćanjem usluge leta od strane privatnog subjekta, tj. ruskog kapitala mogao dovesti u odnos zavisnosti prema tvrtki koja je to platila.
Kotromanović nije iskoristio svoje pravo da se očituje o tom slučaju.
www.jutarnji.hr/.../1556397
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 # FaceGaršol 2016-03-10 11:46
Molim moderatora da makne ove dvije odvratne face sa naslovnice ,pokvare mi dan kada otvorim naslovnicu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # oba su palabožo 2016-03-10 12:33
Citat Garšol:
Molim moderatora da makne ove dvije odvratne face sa naslovnice ,pokvare mi dan kada otvorim naslovnicu.
Garšol izdrži još malo te dvije face su definitivno u odlasku. :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 # Mala bara puna krokodilaVitalij 2016-03-30 15:34
Na pomolu ostavke Damira Krstičevića, Tomislava Ćorića, Borisa Kunsta, Garija Cappellija...?
Ostavku na mjesto šefice Odbora za kulturu već je dala Anja Šovagović, a još ranije i njen zamjenik Jure Zovko.
No, u HDZ-u pričaju kako su mnogi čelnici tih odbora nezadovoljni, te kažu da bi ostavke mogli podnijeti i šef Odbora za financije Tomislav Ćorić, potom predsjednik Odbora za nacionalnu sigurnost, obranu i unutarnje poslove Damir Krstičević, šef Odbora za turizam Gari Cappelli, predsjednik Odbora za rad Boris Kunst...
Ostavku na mjesto šefa Odbora za zdravstvo ranije je, podsjetimo, dao i Ante Ćorušić.
Adezejci frustrirani što mostovci grabe fotelje pa nema za njih :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Gradićemo koliko god staneasd 2016-03-31 14:46
Citat Vitalij:
Na pomolu ostavke Damira Krstičevića, Tomislava Ćorića, Borisa Kunsta, Garija Cappellija...?

Adezejci frustrirani što mostovci grabe fotelje pa nema za njih :lol:
Capelli se ljuti što je novi ministar ukrao njegov plan razvoja lošinjskog turizma "Gradićemo koliko god stane". Zato će ostati gradonačelnik da ga dovrši do zadnjeg pedlja lošinjske obale, šume i zelenih površina.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # lud, zbunjen, ministarsinji galeb 2016-03-31 15:22
Citat asd:
Capelli se ljuti što je novi ministar ukrao njegov plan razvoja lošinjskog turizma "Gradićemo koliko god stane". Zato će ostati gradonačelnik da ga dovrši do zadnjeg pedlja lošinjske obale, šume i zelenih površina.
Mogli bi odletjeti i on i novi ministar turizma sa takvim stavovima o strategiji razvoja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # brendiranituristik 2016-03-31 16:48
O razvoju turizma na Lošinju:
-graditi koliko stane
-miomirisni vrt (silovanje 20 godina)i glavni brend Lošinja
-Apoksiomen ? Glavni brend apoksiomenova kuhinja kao da smo mi grci, (dobro da nismo izvadili iz mora kineskog cara bila bi kineska kuhinja).
I to je je glavna preokupacija ljudi koji propagiraju turizam na Lošinju, zato sada i Đurđica bježi u Jadranku jer je presušio izvor brenda, sadas kada se naparila u TZ, lijepo je prolistati brošuru novu apoksiomena pa vidjeti privatne reklame na cijelim stranicama na račun grada, pa zar nitko to ne vidi i ne alarmira.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Nedosanjan sanBrendirani DŽEP 2016-04-12 08:14
Koji ministar , to je njegova izmišljotinja. Ne bi on bio ništa da ga nije iz mrtvih vratio SARIĆ. On gleda samo sebe, a sada bi i vojne objekte da se malo omasti. Nismo u državi svi ludi. treba ga na izborima što prije maknuti,ne smijemo dozvoliti da on Lošinj upropasti. Pa nanijeo je on dosta štete građanima .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # tko visoko leti nisko padakokolo 2016-04-12 10:34
Citat Brendirani DŽEP:
Koji ministar , to je njegova izmišljotinja. Ne bi on bio ništa da ga nije iz mrtvih vratio SARIĆ. On gleda samo sebe, a sada bi i vojne objekte da se malo omasti. Nismo u državi svi ludi. treba ga na izborima što prije maknuti,ne smijemo dozvoliti da on Lošinj upropasti. Pa nanijeo je on dosta štete građanima .
Kako je naglo uzletio tako će i brzo propasti, za godinu dana će bauljati po gradu kao i bivši predsjednik uprave Jadranke.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 # Blefer Capellilišaj 2016-04-12 19:55
Cappelli: »Pozivam državu da nam prepusti vojne objekte«. Kakav blefer i lažljivac.
Žpanija Primorsko-goran ska je u vlasništvo predala gradu Malom Lošinju objekt osnovne škole u Zagrebačkoj ulici, te objekat male škole u Kozulićevoj. I što je gradonačelnik napravio s tim objektima? A sada traži da mu država prenese i bivše vojne objekte. I što bi s njima? Capeli je gradonačelnik ruševina.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # ko će koga nego svoj svogaarduino 2016-04-12 22:41
Citat lišaj:
A sada traži da mu država prenese i bivše vojne objekte. I što bi s njima? Capeli je gradonačelnik ruševina.
Vjerojatno bi te objekte poklonio rusima kao što im sve poklanja. Sreća da ga njegovi HDZ-ovci ruše s vlasti jer bi inače Lošinj postao mrtvi grad.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 # 10%pušmipuli 2016-04-13 15:54
Citat arduino:
Citat lišaj:
A sada traži da mu država prenese i bivše vojne objekte. I što bi s njima? Capeli je gradonačelnik ruševina.
Vjerojatno bi te objekte poklonio rusima kao što im sve poklanja. Sreća da ga njegovi HDZ-ovci ruše s vlasti jer bi inače Lošinj postao mrtvi grad.
Ovo je možda jedan jedini put da ću reći da je u tom i takvom HDZ-u Capelli bolja opcija od Nedića. Nedićevci ga (Badurina) žele izgurati i nadam se da u tome neće uspjeti. Pomalo se nazire struja koja rasprodaje otok.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Dobro podmazana mašinerijaPodmazani 2016-04-13 16:30
Citat pušmipuli:
Citat arduino:
Citat lišaj:
A sada traži da mu država prenese i bivše vojne objekte. I što bi s njima? Capeli je gradonačelnik ruševina.
Vjerojatno bi te objekte poklonio rusima kao što im sve poklanja. Sreća da ga njegovi HDZ-ovci ruše s vlasti jer bi inače Lošinj postao mrtvi grad.
Ovo je možda jedan jedini put da ću reći da je u tom i takvom HDZ-u Capelli bolja opcija od Nedića. Nedićevci ga (Badurina) žele izgurati i nadam se da u tome neće uspjeti. Pomalo se nazire struja koja rasprodaje otok.
Ne budi naivan. Kapeli je gradonačelnik, a Nedić samo predsjednik gradskog vijeća. Kapeli predlaže, Nedić stavlja na dnevni red, a vjećnici usvajaju Kapelijeve prijedloge. Mašinerija je tako dobro podmazana (ako znaš šta hoću reć) da ne znaš tko je vladajuća koalicija a tko oporba jer cijela "oporba" je na plaći kod Mihe. Osim veterinara koji se još uvjek drži svog izbornog programa protiv rasprodaje Lošinja. I da se hoće prodati (a mislim da neće) ne bi ga kupili jer im ne treba. Kupili su jednoga s njegove liste i to im je dosta.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # vrana vrani oči ne kopastarfucker 2016-04-18 07:35
Citat Podmazani:
Kapeli predlaže, Nedić stavlja na dnevni red, a vjećnici usvajaju Kapelijeve prijedloge. Mašinerija je tako dobro podmazana (ako znaš šta hoću reć) da ne znaš tko je vladajuća koalicija a tko oporba jer cijela "oporba" je na plaći kod Mihe.
Poslije javne tribine je predsjednik GV-a zaprijetio Gradonačelniku da više nijedan njegov prijedlog neće uvrstiti u dnevni red gradskog vijeća. Sada će se vidjeti koliko je predsjednik dorastao svojoj funkciji.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Nevidljivi redatelj predstaveS.N. 2016-04-18 08:55
Citat starfucker:
Citat Podmazani:
Kapeli predlaže, Nedić stavlja na dnevni red, a vjećnici usvajaju Kapelijeve prijedloge. Mašinerija je tako dobro podmazana (ako znaš šta hoću reć) da ne znaš tko je vladajuća koalicija a tko oporba jer cijela "oporba" je na plaći kod Mihe.
Poslije javne tribine je predsjednik GV-a zaprijetio Gradonačelniku da više nijedan njegov prijedlog neće uvrstiti u dnevni red gradskog vijeća. Sada će se vidjeti koliko je predsjednik dorastao svojoj funkciji.
Sve je to dim i magla. Pozornica je postavljena, glumci igraju naučene uloge, a nevidljivi redatelj predstave dirigira. Gore je komentar u kojem je opisan scenarij predstave: "Ne budi naivan. Kapeli je gradonačelnik, a Nedić samo predsjednik gradskog vijeća. Kapeli predlaže, Nedić stavlja na dnevni red, a vjećnici usvajaju Kapelijeve prijedloge. Mašinerija je tako dobro podmazana (ako znaš šta hoću reć) da ne znaš tko je vladajuća koalicija a tko oporba jer cijela "oporba" je na plaći kod Mihe. Osim veterinara koji se još uvjek drži svog izbornog programa protiv rasprodaje Lošinja. I da se hoće prodati (a mislim da neće) ne bi ga kupili jer im ne treba. Kupili su jednoga s njegove liste i to im je dosta."
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # il nostro sindacoizaija 2016-04-13 17:09
Citat pušmipuli:
Ovo je možda jedan jedini put da ću reći da je u tom i takvom HDZ-u Capelli bolja opcija od Nedića. Nedićevci ga (Badurina) žele izgurati i nadam se da u tome neće uspjeti. Pomalo se nazire struja koja rasprodaje otok.
Mislim da si u krivu jer ta struja koja rasprodaje Lošinj je upravo Capellieva.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # potrkaloglavni 2016-04-13 21:03
Javite na vrijeme slastičaru iz Lida da na torti upiše pravo ime predsjednika HDZ a ( da se ne zabuni umjesto kapeli napisati Nedić Badurina)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # mali od kužinefederic 2016-04-13 21:43
Citat glavni:
Javite na vrijeme slastičaru iz Lida da na torti upiše pravo ime predsjednika HDZ a ( da se ne zabuni umjesto kapeli napisati Nedić Badurina)
Nedić je kralj, prije će se osušiti svi borovi na Čikatu nego što će Gari pobijediti na stranačkim izborima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

● ZADNJI KOMENTARI

 • Sinergija žurnih službi

  .... 14.04.2024 21:27
  Kad se anemični raspištolji
  “Što si ti bolji, to ti uzmu jedan prst, drugi, treći, četvrti, peti, nema ti ruku, pojede te i doviđenja. Onda ćemo pokazati puno više čvrstine, vojnički pravi s tim ljudima jer oni to rade s ciljem da nas e-li-mi-ni-raju . Shvaćate?” – dio je ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 14.04.2024 21:04
  Samoimenovanje
  Kako u uvodu piše ... uoči predstojećih izbora za Sabor ... gradonačelnica Malog Lošinja si je medijsku pozornost priskrbila akcijom nazvanom neutralizacija mine u lošinjskom akvatoriju i to u ulozi načelnice Stožera civilne zaštite. Sada znamo da je ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  Barbika 14.04.2024 17:41
  Nisu baš svi ljudi ovce
  Većina je za nju ipak negativnih komentara, bolje da se nije ni oglašavala, vrlo produktivno. A onaj njen nositelj liste, svi mu se smiju, kaže da gleda seriju Dva i pol muškarca. Sam je sebe upucao u mozak.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  ML 14.04.2024 14:57
  ...
  Bit će da su njih dvije klasične političarke, ne slikaju se po tzv logeru u nedoličnim pozama i nisu sklone da ih razni muški javno drpaju.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  ..... 14.04.2024 12:55
  Bez drpanja
  Ako je suditi po fejsbuku ove dvije žene na listi iznad AK nisu sklone javnom drpanju: facebook.com/.../?locale=hr_HR (https://www.facebook.com/ihrstic/?locale=hr_HR) A ova je bila kandidat HDZ-a za županicu www.facebook.com/.../ ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  WD 41 14.04.2024 11:06
  #zasveizazove
  Čini se da je i ona osobno za sve izazove. Po stanačkoj crti ;-) #zasveizazove i.imgur.com/IfbuqE8.jpg (http://i.imgur.com/IfbuqE8.jpg)

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  Apstinent 14.04.2024 10:53
  Za Kradeze nikakada
  Ni parola Istinski i od srca glas naših ljudi u Saboru! nije inteligentnija. Komentari su porazni: - Svi se sjetite, pred Izbore žicati glasove! A ostalih preko 300 dana u godini, tišina. I bajne plaće. A narod ko narod, većina krpa kraj s krajem.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  hranitelj tuljana 14.04.2024 10:17
  ???
  Nije dovoljan izazo za tebe ali za mnoge jest, a svačiji glas vrijedi jednako. Ipak si ti iznad toga, tebe ona ne može prevariti, takvog telektualca i eruditu...ti glasaš za Devu i slične... ...kad smo već kod toga, na propalom portalu koji navodno ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  NN 14.04.2024 09:58
  Bez izazova da ju se izabere
  Uz objavu na fejsu gdje se kandidatkinja za Sabor hvali "Posljednjih 15 godina bezrezervno sam radila na unaprjeđenju kvalitete života mojih sugrađana" i izražava vjeru da svojim angažmanom u Hrvatskom saboru može učiniti značajne pomake u izjednačavanju ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 14.04.2024 08:40
  Glupi otrcani slogani
  A plakati su im za plakati. Ne znaš koji je otrcaniji a koji isprazniji. Otrcanoj Kučićkinoj frazi "Za bolju kvalitetu života otočana!" ipak konkurira tupava Butkovićeva tvrdnja "Hrvatska nikad jača na karti Europe!", ali on je ipak ministar. Po ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  Dodo 14.04.2024 07:24
  .....
  Ti si budala.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  hranitelj tuljana 14.04.2024 07:10
  Za šaku eura...
  Ima ih i koji su dobrovoljno glasovali za, kako kažete "osuženi zločinačku organizavciju" jer im je iz iste za uzvrat obećano kako će im tuđim novcem platiti njihovo osobno dopunsko zdravstveno osiguranje. Pa sad na jednoj propaloj stranici nejasne ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  Bing 13.04.2024 16:40
  Tko donira profitira
  Ovog HDZ-ovog donatora AK je nasljedila od Kapelija. Govorka se da će biti uključen u pokušaj da AK odglumi ispunjenje obećane stanogradnje. i.imgur.com/RlD1Hmv.jpg (http://i.imgur.com/RlD1Hmv.jpg) i.imgur.com/RlD1Hmv.jpg ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  .... 13.04.2024 14:49
  Pusta obećanja
  A na njenoj FB stranici komentari: ~ Pred izbore vagon obećanja a poslije sve po starom. I tako za četiri godine ponovno. Pitam se tko još u to vjeruje ? ~ tek sad potpisan ugovor,znaci da su ovi do sada na 'crno' radili ;-)

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 13.04.2024 14:44
  Napuštanje broda koji tone
  Kad je Mrtvaška "umrtvljena" Kapeli se pokušao izvući od sramote i spasiti se kao štakor iz broda koji tone. Pa je krivnju svalio na Anu Kučić tvrdeći ‘Laž je da je projekt od početka ovakav, prva ideja je bila manja luka’ Članak u Novom listu; ‘Laž je ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 13.04.2024 14:27
  Trijumfalna parada
  A sve je počelo uz veliku pompu i trijumfalnu paradu raspucalom rivom dok fotograf hoda natraške da snimi ovu povjesnu fotografiju. i.imgur.com/C4UL9AT.jpg (http://i.imgur.com/C4UL9AT.jpg)

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  drp 13.04.2024 13:08
  Tko tu koga drpa?
  Mislim da si fotku pogrešno shvatio. Po položaju tijela vidi se da se ona priljepila njemu a ne on njoj.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  NN 13.04.2024 12:52
  Fenomen da birači uporno daju vlast korumpiranim političarima nije objašnjen. A to se događa i na Lošinju. Ana Kučić pobijedila je unatoč aferama naslov je članka od 21. 06. 2021. na portalu Telegram: Gospođa Kučić na posljednjim lokalnim izborima ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  Dron 13.04.2024 12:49
  ...
  Nije je nitko prisilio, dobrovoljno se učlanila u osuđenu zločinačku organizaciju. Narodna poslovica kaže: Čega se pametan stidi, time se budala ponosi.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  ... 13.04.2024 12:41
  ...
  zar nju baš na svakoj fotografiji netko mora drpati, zašto im to dozvoljava?

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  Dron 13.04.2024 12:37
  kravica Milova
  Ovo prenemaganje postaje toliko blesavo da me sve više podsjeća na onu Avu Karabatić koja se kao nezavisna kandidatkinja odlučila kandidirati za Sabor, ali je tek pred komisijom DIP-a shvatila da nema dovoljno potpisa, pa je u 10 navečer išla na trg za ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  ..... 13.04.2024 11:28
  Trijumfalni hod AK
  Pristanište sustiže ruševno stanje vojnih objekata na Velopinu. Isto tako otrcano zvuče i ostale priče koje nam je pričala da bi uz njih pozirala. i.imgur.com/vqdophI.jpg (http://i.imgur.com/vqdophI.jpg)

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 13.04.2024 10:38
  Dnevnik laži i propadanja
  Kad smo kod laži i praznih obećanja podsjećam na obavijest od 30.07.2016. LOŠINJ POSTAO NOVO PRISTANIŠTE HIDROAVIONA na službenoj gradskoj stranici mali-losinj.hr/.../... (https://www.mali-losinj.hr/2016/gradani/obavijesti-iz-grada/losinj-postao-novo-pristaniste-hidroaviona/) ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 13.04.2024 10:17
  Čast joj je biti kandidat HDZ-a
  A našoj gradonačelnici je čast "biti kandidatkinja na listi moje stranke za Hrvatski sabor" pa makar bila ugurana radi ženske kvote. Kao dotična Majda Burić koja se proslavila i kad je u Saboru bubnula da Hrvatska trenutno ima milijardu i 640 milijuna ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  ZZ 13.04.2024 09:52
  Ženska kvota
  Kaže da se odlučila kandidirati. Nije ona odlućila da će se kandidirati nego je prihvatila Butkovićevu odluku da si je stavi na deseto mjesto na listi. Iako mu se u projektu Mrtvaška iskazala kao poslušna služavka stavio ju je ispod dvije druge žene na ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  Dodo 13.04.2024 08:07
  .......
  Od Ane Kučić u Saboru imati ćete isto što i od Garija Kapelija. U najboljem slučaju NIŠTA.

  Read more...

   
 • Cipelarenje oporbe

  gost 13.04.2024 07:23
  Ona zaista nije klasična političarka
  Spam poruka može biti korisna. Stigla pravovremeno da podsjeti na ovaj komentar Kučićki ne izborne hvalisavosti.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 13.04.2024 07:15
  Mutavi zastupnici Lošinjana
  Da čut će se njen glas :P Kao šo se čuo Kapelijev.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  Samo laži i prazna obećanja 13.04.2024 06:25
  ...
  ... ... novilist.hr/.../... (https://www.novilist.hr/regija/prosirenje-zracne-luke-losinj-nakon-sljedece-sezone/)

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  Samo laži i prazna obećanja 13.04.2024 06:23
  Proširenje Zračne luke Lošinj nakon sljedeće sezone
  Neki dan na ruskom radiju ponovo nam obećava aerodrom, kao da to nije bilo obećano već bar 20 puta, uvijek sa porukom da je dokumentacija upravo sada konačno kompletirana, ali je jednom bila kriva korona, a drugi put valjda Rusi koji su napali Ukrajinu.

  Read more...

ZADNJI KOMENTARI (desno)

 • Sinergija žurnih službi

  .... 14.04.2024 21:27
  Kad se anemični raspištolji
  “Što si ti bolji, to ti uzmu jedan prst, drugi, treći, četvrti, peti, nema ti ruku, pojede ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 14.04.2024 21:04
  Samoimenovanje
  Kako u uvodu piše ... uoči predstojećih izbora za Sabor ... gradonačelnica Malog Lošinja ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  Barbika 14.04.2024 17:41
  Nisu baš svi ljudi ovce
  Većina je za nju ipak negativnih komentara, bolje da se nije ni oglašavala, vrlo produktivno.
   
 • Sinergija žurnih službi

  ML 14.04.2024 14:57
  ...
  Bit će da su njih dvije klasične političarke, ne slikaju se po tzv logeru u nedoličnim ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  ..... 14.04.2024 12:55
  Bez drpanja
  Ako je suditi po fejsbuku ove dvije žene na listi iznad AK nisu sklone javnom drpanju ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  WD 41 14.04.2024 11:06
  #zasveizazove
  Čini se da je i ona osobno za sve izazove. Po stanačkoj crti ;-) #zasveizazove ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  Apstinent 14.04.2024 10:53
  Za Kradeze nikakada
  Ni parola Istinski i od srca glas naših ljudi u Saboru! nije inteligentnija. Komentari ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  hranitelj tuljana 14.04.2024 10:17
  ???
  Nije dovoljan izazo za tebe ali za mnoge jest, a svačiji glas vrijedi jednako. Ipak si ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  NN 14.04.2024 09:58
  Bez izazova da ju se izabere
  Uz objavu na fejsu gdje se kandidatkinja za Sabor hvali "Posljednjih 15 godina bezrezervno ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 14.04.2024 08:40
  Glupi otrcani slogani
  A plakati su im za plakati. Ne znaš koji je otrcaniji a koji isprazniji. Otrcanoj Kučićkinoj ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  Dodo 14.04.2024 07:24
  .....
  Ti si budala.
   
 • Sinergija žurnih službi

  hranitelj tuljana 14.04.2024 07:10
  Za šaku eura...
  Ima ih i koji su dobrovoljno glasovali za, kako kažete "osuženi zločinačku organizavciju" jer ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  Bing 13.04.2024 16:40
  Tko donira profitira
  Ovog HDZ-ovog donatora AK je nasljedila od Kapelija. Govorka se da će biti uključen u pokušaj ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  .... 13.04.2024 14:49
  Pusta obećanja
  A na njenoj FB stranici komentari: ~ Pred izbore vagon obećanja a poslije sve po starom. I ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 13.04.2024 14:44
  Napuštanje broda koji tone
  Kad je Mrtvaška "umrtvljena" Kapeli se pokušao izvući od sramote i spasiti se kao štakor ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 13.04.2024 14:27
  Trijumfalna parada
  A sve je počelo uz veliku pompu i trijumfalnu paradu raspucalom rivom dok fotograf hoda ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  drp 13.04.2024 13:08
  Tko tu koga drpa?
  Mislim da si fotku pogrešno shvatio. Po položaju tijela vidi se da se ona priljepila njemu ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  NN 13.04.2024 12:52
  Fenomen da birači uporno daju vlast korumpiranim političarima nije objašnjen. A to se događa ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  Dron 13.04.2024 12:49
  ...
  Nije je nitko prisilio, dobrovoljno se učlanila u osuđenu zločinačku organizaciju. Narodna ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  ... 13.04.2024 12:41
  ...
  zar nju baš na svakoj fotografiji netko mora drpati, zašto im to dozvoljava?
   
 • Sinergija žurnih službi

  Dron 13.04.2024 12:37
  kravica Milova
  Ovo prenemaganje postaje toliko blesavo da me sve više podsjeća na onu Avu Karabatić koja se ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  ..... 13.04.2024 11:28
  Trijumfalni hod AK
  Pristanište sustiže ruševno stanje vojnih objekata na Velopinu. Isto tako otrcano zvuče ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 13.04.2024 10:38
  Dnevnik laži i propadanja
  Kad smo kod laži i praznih obećanja podsjećam na obavijest od 30.07.2016. LOŠINJ POSTAO ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 13.04.2024 10:17
  Čast joj je biti kandidat HDZ-a
  A našoj gradonačelnici je čast "biti kandidatkinja na listi moje stranke za Hrvatski sabor" ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  ZZ 13.04.2024 09:52
  Ženska kvota
  Kaže da se odlučila kandidirati. Nije ona odlućila da će se kandidirati nego je prihvatila ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  Dodo 13.04.2024 08:07
  .......
  Od Ane Kučić u Saboru imati ćete isto što i od Garija Kapelija. U najboljem slučaju NIŠTA.
   
 • Cipelarenje oporbe

  gost 13.04.2024 07:23
  Ona zaista nije klasična političarka
  Spam poruka može biti korisna. Stigla pravovremeno da podsjeti na ovaj komentar Kučićki ne ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 13.04.2024 07:15
  Mutavi zastupnici Lošinjana
  Da čut će se njen glas :P Kao šo se čuo Kapelijev.
   
 • Sinergija žurnih službi

  Samo laži i prazna obećanja 13.04.2024 06:25
  ...
  ... ... novilist.hr/.../...
   
 • Sinergija žurnih službi

  Samo laži i prazna obećanja 13.04.2024 06:23
  Proširenje Zračne luke Lošinj nakon sljedeće sezone
  Neki dan na ruskom radiju ponovo nam obećava aerodrom, kao da to nije bilo obećano već bar ...