Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

»Ushit novom dužnošću gradonačelnika Cappellija«

Korisnička ocjena:  / 18
LošeNajbolje 

rasturMalološinjani čvrsto podržavaju svog gradonačelnika i sugrađanina Garija Cappellija na novoj funkciji ministra turizma Republike Hrvatske, ali puno od njega i očekuju te se nadaju da će sada s vrha biti puno lakše realizirati brojne projekte koji su godinama bili na listi čekanja, izvijestio je Novi list »

Andrea i Slavica Buljeta, djelatnice najvećeg otočnog hotelijerskog poduzeća, Cappellijev uspon vide kao mogućnost za realizaciju starih projekata i unaprjeđenje turizma i kvalitete života na otoku, prvenstveno u smislu poboljšanja infrastrukturne povezanosti. Zračno pristanište u Malom Lošinju također ima vrlo velik utjecaj na promociju i posjećenost novootvorenih petozvjezdanih objekata tvrtke Lošinj Hotels&Villas. 

- Već nekoliko godina pokušava se pokrenuti izgradnja zračnog pristaništa, ali se konstantno pojavljuju određeni problemi. Možda gospodin Cappelli uspije riješiti to pitanje, nada se Andrea, dok Slavica Buljeta očekuje početak sanacije i izgradnje ceste D-100 između Malog i Velog Lošinja.

- Napokon da sposobne ljude vidim u Vladi. Samo mogu poželjeti da ostali ministri budu makar približno sposobni poput našeg Garija. Mali problem vidim u tome što smo mi Lošinjani navikli od Garija da »rastura«, tako da će biti više nego interesantno pratiti njegove poteze na ovom novom, visokom nivou. Smatram da u Hrvatskoj nema bolje osobe za funkciju ministra turizma od Garija, bravo! - komentirao je novu dužnost dosadašnjeg gradonačelnika lokalni proizvođač originalnih lošinjskih suvenira, Ćazo Ćazim Mehmeti.

Iskustvo i znanje
Student i nekadašnji turistički djelatnik Roko Baljak smatra Cappellija vrlo sposobnim političarom i turističkim djelatnikom koji se dokazao na lokalnoj razini kao gradonačelnik, dao značajan doprinos razvoju grada te utjecao na razvoj otoka kao turističke destinacije, uvažavajući koncept održivog razvoja.

- Njegov izbor za ministra turizma pomoći će da svoje dugogodišnje iskustvo primijeni na razini države. Isto tako svojim utjecajem može pomoći stanovnicima Lošinja u nastojanjima poboljšanja kvalitete turističke ponude, ali i kvalitete života na otocima, kaže Baljak.

Nekadašnja turistička djelatnica, Antonela Barkijević, osvrnula se na rješavanje i izgradnju kvalitetne komunalne infrastrukture, vodovoda i pristupnih cesta i putova, koji bi se dolaskom Cappellija na mjesto ministra mogli napokon realizirati u manjim mjestima i selima na otocima Lošinju i Cresu.

Vlasnica ugostiteljskog objekta Eki u Artatorama Fulvia Lettich Gadža kaže da je funkcija ministra san svakoga tko se bavi politikom te vjeruje da će Lošinj imati svjetliju budućnost i možda ipak uspjeti sačuvati ono što su im njihovi stari ostavili.
Lošinjanka Anamarija Smirčić zaposlena u zdravstvu osvrnula se na izjave Cappellija: - Mislim da je to dobro za naš otok, a i za ostatak turističkih mjesta u državi jer kao što je i sam rekao, poticat će obnovu starih, postojećih turističkih objekata te daljnji razvoj turizma. Gari je čovjek s dugogodišnjim iskustvom i prednost mu je što je već dugi niz godina gradonačelnik Malog Lošinja, čiji turistički napredak je osobito prepoznat u posljednje vrijeme.

Doveo Apoksiomena
- Sretan sam i zadovoljan te se nadam da će napraviti puno dobra jer ništa drugo od njega ni ne očekujemo. Šteta je što odlazi s pozicije gradonačelnika Malog Lošinja jer nam je uistinu uvijek bio dostupan i jako smo lijepo s njime surađivali, međutim vjerujem da ide u nešto bolje, izjavio je predsjednik Ceha ugostitelja i vlasnik ugostiteljskog objekta Deveron u Malom Lošinju, Ivan Milanović.

- Najzad jedan ministar koji potječe iz male sredine i to otočanin koji cijeli život živi s turizmom i od turizma. Osim turizma Cappelli je bio uspješan i kao diplomat - dugogodišnji konzul RH u Trstu, a zahvaljujući njegovim diplomatskim komunikacijskim vještinama Lošinjani su ga izabrali za svojeg gradonačelnika, već treći mandat. Uvijek je imao sluha za sve segmente društva, od običnog građanina do velikih poduzetnika. Sve je primao s puno razumijevanja u nastojanju da pravovremeno otkloni sve poteškoće i probleme. U simbiozi s Turističkom zajednicom dobio je brojna nacionalna i međunarodna priznanja, a kruna svega je davno obećanje da će Apoksiomen jednog dana doći na Lošinj, što se i obistinilo. U međuvremenu se puno toga napravilo na otoku, od podizanja standarda i kategorizacija smještajnih objekata, stambene izgradnje, komunalne infrastrukture, uređenje predjela Poljane do cestovne, pješačke i biciklističke infrastrukture, šetnica, plaža, rasvjete i, na kraju, proglašenja izgradnje lošinjskog aerodroma investicijom od državnog prioriteta i interesa, izjavio je Branko Kučić, predstavnik turističkih agencija u Turističkom vijeću i vlasnik agencije »Puntarka«. Usput se našalio rekavši da je Cappelli postao ministar kako bi realizirao i jedan od posljednjih projekata - izgradnju malološinjskog zračnog pristaništa.

Šimičić: Kreativan i inovativan

nlrastur1O svojoj dugogodišnjoj suradnji s Cappellijem progovorila je i nekadašnja direktorica TZG-a Malog Lošinja te sadašnja brand menadžerica Jadranka grupe Đurđica Šimičić.

- Sa sadašnjim ministrom turizma Garijem Cappellijem surađujem 25 godina. Počeli smo zajedno radit u Kompas holidaysu, radila sam u »Cappelli touris agency« 15 godina i 10 godina bili smo prvi suradnici dok sam radila na poziciji direktorice TZG-a Malog Lošinja. Cappelli je izuzetno kreativan i inovativan, rukovoditelj s visokim očekivanjima i točno definiranim ciljevima, voli moderne pristupe, potiče efikasnu radnu sredinu i atmosferu punu optimizma i želje za rezultatima. U iste vrijeme izuzetno cijeni suradnike, poštuje i prihvaća ideje. Svojom osobnošću i profesionalnim pristupom, timskim radom, dostigao je dosadašnje rezultate u turizmu. Našem ministru želim da uz rješavanje mnogobrojih problema ostvari i vrhunske rezultate te kvalitetu u svim segmentima hrvatskog turizma, poručila je Šimičić.

Komentari: 

313 # pogodovanjegost 2016-10-22 21:03
Dragi reporter Novoga Lista zaboravlja činjenicu da će se G. Capelli sigurno dobro čuvati bilo kakvog pogodovanja Lošinju!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Autori reklama se ne potpisujuGizmo 2016-10-23 07:46
Citat gost:
Dragi reporter Novoga Lista zaboravlja činjenicu da će se G. Capelli sigurno dobro čuvati bilo kakvog pogodovanja Lošinju!
Koji reporter? Članak nije potpisan, a to znači da je objavljen propagandni uradak, a ne novinarska reportaža. Jesi li kad vidio reklamu za klozet papir s potpisom autora reklame?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Šutljivi zastupnikklon 2016-10-25 18:16
Citat gost:
Dragi reporter Novoga Lista zaboravlja činjenicu da će se G. Capelli sigurno dobro čuvati bilo kakvog pogodovanja Lošinju!
Biti će isto kao i dok je bio u Saboru. Gari je bio najšutljiviji član Sabora, a Lošinj od toga nije imao nikakve koristi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
124 # Novinarsko piskaraloS.D. 2016-10-22 21:32
Malološinjani čvrsto podržavaju svog gradonačelnika i sugrađanina Garija Cappellija na novoj funkciji ministra turizma Republike Hrvatske. Koje to novinarsko piskaralo piše takve gluposti? :lol: :lol: :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
026 # Smiješnostaka 2016-10-22 21:46
Čudna je anketa u kojoj svi misle isto :)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # ne znamlol 2016-10-22 22:17
Vjerojatno je novinar cvrsto uvjeren da Losinjani podrzavaju novog ministra i da ce rijesiti sve probleme pa je tako i napisao, ne bi se moglo tako reci sudeci po komentarima drugih statusa, Losinj je promoviran samo za necije interese, pa tako i novi ministar je hvalevrijedan od bivse direktorice TZ. Koliko je samo iskesirao love na ovom clanku? Zracno pristaniste, petozvjezdani hoteli, Monte Karlo, a pola otoka smrdi od govana a drzava u istom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
027 # Priznanja prema cjenikuGizmo 2016-10-23 07:39
Neko od intervjuiranih štrebera kaže "U simbiozi s Turističkom zajednicom dobio je brojna nacionalna i međunarodna priznanja". Opće je poznato da se ta priznanja i nagrade ne dobivaju nego kupuju. Kao hamburgeri. Ili kao Curavićeve bijele zastave prema cjeniku :lol:

Projekt Bijele zastave nije ekološki, nego promotivni projekt
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # zastavaveloselac 2016-11-22 18:28
Ovo je nažalost surova istina :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
029 # CVRoze e fiori 2016-10-23 10:30
Dugogodisnji konzul? Ocito mi he to promaklo, jer jedino cega se sjecam je njegovih godinu dana na mjestu otpravnika poslova u konzulatu u Trstu. U CV-u mu pise I da he diplomirao na Pomorskom fakultetu a ima samo diplomu Vise pomorske jer u to vrijeme fakultet jos nije bio uspostavljen
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Neš ti diplomacije!nn 2016-10-23 12:53
Mene je ovo nasmijalo: "Cappelli je bio uspješan i kao diplomat - dugogodišnji konzul RH u Trstu", a bio je obični administrativni službenik. Diplomatske vještine mu nisu morale ići dalje od šefovih uputa blagajnici u Lidlu za pristojno ophođenje s mušterijama :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Frizirana biografijaRaspucin 2016-10-23 13:49
Citat nn:
"Cappelli je bio uspješan i kao diplomat - dugogodišnji konzul RH u Trstu"
A ovo je vrhunac biografske promidžbene poezije koja miješa laž s istinom: Piše "zahvaljujući njegovim diplomatskim komunikacijskim vještinama Lošinjani su ga izabrali za svojeg gradonačelnika, već treći mandat." No činjenica je da se prvog mandata domogao samo zahvaljujući trgovačkim vještinama sivih eminencija lokalnog HDZ-a koji su sklopili posao s jednom nezavisnom listom i tako dobili većinu u gradskom vijeću te izabrali Kapelija za gradonačelnika.Citat:
Valja podsjetiti da je zapošljavanje preko politike već bilo tema vezano za komunalno društvo Vodovod i čistoća d.o.o. Naime, u Malom Lošinju, nakon lokalnih izbora 2005. godine Milan Mužić, nositelj nezavisne liste, nakon koaliranja s HDZ-om dobio je mjesto predsjednika Gradskog vijeća i savjetnika u komunalcu, gdje i danas radi, a u veljači iduće godine stječe uvjete za mirovinu. Njega je na to mjesto primila Skupština društva, to jest lošinjski gradonačelnik Gari Cappelli i tadašnji creski gradonačelnik Gaetano Negovetić. Mužić nije ni imao ured u Vodovodu i čistoći, a što i koga savjetuje zapravo nije bilo jasno, a kao savjetnik danas radi na arhiviranju računa. Zaposlen je uz poseban menadžerski ugovor, a spominjala se plaća u visini 13 tisuća kuna, piše Ira Cupać Marković.
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
312 # ...Licemjer 2016-10-23 11:42
Nisam se ovak dobro nasmijao dosta dugo.
Baš me zanima je li tko od svih ovih osoba zapravo išta od ovoga i izjavio.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
323 # i onasan 2016-10-23 17:39
Progovorila je i bivša direktorica TZ,ćijem je bratu iznenada "krenuo posao" od kada je ista postavljena za direktoricu dok je sve ostalo otišlo u pm,što se tiće turizma na otoku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
322 # GlupostiLussignano 2016-10-23 18:17
Od Novog Lista smo navikli da piše sve i svašta, papir svašta trpi. Naši sugrađani koji su sudjelovali u anketi pokazuju veliku dozu gluposti i primitivizma. Shvaćam no ne podržavam Milanovića koji duguje Cappelliju za poslovni prostor pa je "usran", razumijem Đurđicu (njen i bratov poslovni uzlet), ali ne kuzim ostale. Vrhunac idiotizma je reći da je Cappelli bio Konzul u TS.....jer to jednostavno nije istina.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
314 # Plaćenicigost 2016-10-23 18:55
Citat Lussignano:
Od Novog Lista smo navikli da piše sve i svašta,
Ne okrivljuj Novi list. Pa ni nepoznatog, skrivenog autora plaćenika. Za ovaj napis čiji sadržaj vrijeđa inteligenciju Lošinjana odgovoran je naručitelj ove slavopojke.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
310 # tko se nije skriostarfucker 2016-10-23 19:25
Citat gost:
Ne okrivljuj Novi list. Pa ni nepoznatog, skrivenog autora plaćenika. Za ovaj napis čiji sadržaj vrijeđa inteligenciju Lošinjana odgovoran je naručitelj ove slavopojke.
Zašto svi članci koji veličaju novog ministra turizma nemaju potpis autora ???
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
310 # Stvar je u sramu ...Gimlik 2016-10-23 20:17
Citat starfucker:
Citat gost:
Ne okrivljuj Novi list. Pa ni nepoznatog, skrivenog autora plaćenika. Za ovaj napis čiji sadržaj vrijeđa inteligenciju Lošinjana odgovoran je naručitelj ove slavopojke.
Zašto svi članci koji veličaju novog ministra turizma nemaju potpis autora ???
A ko se ne bi sramio da ljudi saznaju da je napisao ovo smeće? A uredništvo Novog Lista nije dalo da članak bude objavljen na internet portalu. Da se što prije zaboravi ;-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
36 # Goblin 2016-10-24 12:07
Citat Gimlik:
Citat starfucker:
Citat gost:
Ne okrivljuj Novi list. Pa ni nepoznatog, skrivenog autora plaćenika. Za ovaj napis čiji sadržaj vrijeđa inteligenciju Lošinjana odgovoran je naručitelj ove slavopojke.
Zašto svi članci koji veličaju novog ministra turizma nemaju potpis autora ???
A ko se ne bi sramio da ljudi saznaju da je napisao ovo smeće? A uredništvo Novog Lista nije dalo da članak bude objavljen na internet portalu. Da se što prije zaboravi ;-)
Ja mislim da je ovaj hvalospjev napisao Edi Prodan ("Prodan"! He, he ... Baš pravo prezime) autor one sladunjave ode golfu, golferima, Cappelliju, preporodu Cresa i Lošinja otvaranjem postolarske, ključarske i još mnogih drugih obrtničkih radnji zahvaljujući golfu, a koju zaključuje odriješitom beštimom "K vragu i herbicidi".
novilist.hr/.../...
Ali ovo smeće čak ni on od srama valjda nije htio potpisati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Dodatak za sramotuDe Bill 2016-10-24 19:09
Citat Goblin:
Citat Gimlik:
Citat starfucker:
Citat gost:
Ne okrivljuj Novi list. Pa ni nepoznatog, skrivenog autora plaćenika. Za ovaj napis čiji sadržaj vrijeđa inteligenciju Lošinjana odgovoran je naručitelj ove slavopojke.
Zašto svi članci koji veličaju novog ministra turizma nemaju potpis autora ???
A ko se ne bi sramio da ljudi saznaju da je napisao ovo smeće? A uredništvo Novog Lista nije dalo da članak bude objavljen na internet portalu. Da se što prije zaboravi ;-)
Ja mislim da je ovaj hvalospjev napisao Edi Prodan ("Prodan"! He, he ... Baš pravo prezime) autor one sladunjave ode golfu, golferima, Cappelliju, preporodu Cresa i Lošinja otvaranjem postolarske, ključarske i još mnogih drugih obrtničkih radnji zahvaljujući golfu, a koju zaključuje odriješitom beštimom "K vragu i herbicidi".
novilist.hr/.../...
Ali ovo smeće čak ni on od srama valjda nije htio potpisati.
Uredništvo Novog lista nas otočane smatra maloumnim debilima kad je objavilo tekst u kojem piše i ovo: "U povratku, pet minuta prije isplovljavanja, u trajekt »Ilovik« koji inače prima čak 170 vozila, uletjeli smo doslovno kao – posljednji automobil. Pogled prema otoku. I opet se javio sličan osjećaj kao kad smo dolazili. 
U korak sa svijetom
Uzbuđenost ljepotom, želja za životom u njoj, strasno uranjanje u najupečatljivij e otoke Jadrana. I neki čudni strah. Koji se zna javiti kad stojite ispred monumenata, bilo prirode, bilo društva. U povratku i koprena tuge, jer mirisi i boje ostali su s one strane trajekta.
Za lagane, ugodne i ne preduge vožnje misao koja za sada zatvara temu. Ma koliko bili egoistični u želji da se ta dva ljepotom i poviješću, Apoksiomenom i Petrićem, prebogata otoka sačuvaju u stanju kakvom su bili za našeg posjeta i za svaki naš budući dolazak, jasno nam je da je progres, kao i stoljećima unazad – nezaustavljiv. Ma koliko žestoko branili »ekologiju« – da, bit će nam drago da se u nekim budućim »povijesnim pregledima« upravo golf resort na Punta Križi spominje kao temeljni kamen koji je Cres i Lošinj ucrtao na kartu najpoželjnijih turističkih destinacija svijeta. Oni to jesu i danas, no ostanu li zatvoreni u svojoj samodopadnosti, kazna će stići brže no što mislimo. Naprosto, nemamo pravo ne dijeliti ono što oni imaju s građanima svijeta. K vragu i pesticidi pa i lagani animozitet koji većina od nas ima prema bogatijima od sebe, prema golferima koji helikopterima slijeću na Mataldu. Nama, kako ne bismo u buduće imali gorčinu rastanka s otočnom ljepotom, ostaje zadatak da ispunimo sva ona prazna, a tako lijepa i ponosna sela, da naprosto raznim poslovima iskoristimo bogataše koji se dolaze diviti i zabaviti. Da i Jurjaku konačno omogućimo ponosno nazdravljanje prigodom otvaranja postolarske, ključarske i još mnogih drugih obrtničkih radnji." A autor je sigurno dobio dodatak za sramotu što je to potpisao.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
413 # brr..pionirka 2016-10-23 19:59
po meni..najveći kompliment mu je dao karamarko kada ga nije stavio u svoju vladu..tako da danas sjedi uz frankofilnu violinisticu umjesto avatara šehida..i zato čestitke.. :-)
iako kažu da uz HTZ min.turizma ne bi trebalo niti postojati..
ljigave laude "ushićenih"sugr ađana su prestrašne..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
212 # illuminatiP-2 2016-10-24 19:29
Citat pionirka:
iako kažu da uz HTZ min.turizma ne bi trebalo niti postojati.. ljigave laude "ushićenih"sugrađana su prestrašne..
zašto bi laude bile prestrašne, pa svi znaju kakve individue vladaju Lošinjem i kojim se sredstvima služe. :-x
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Ćazina laudaPijarovac 2017-02-26 09:28
Citat pionirka:
ljigave laude "ushićenih" sugrađana su prestrašne..
Nekima je plaćeno da budu ushićeni, a neki su po radnoj zadaći piscu ovog hvalospjeva izrecitirali tekstove koje su napisali pijarovci Grada i Jadranke dd. Zanima me šta je dobio ili će dobiti Ćazo za ovaj dio laude: "Napokon da sposobne ljude vidim u Vladi. Samo mogu poželjeti da ostali ministri budu makar približno sposobni poput našeg Garija. Mali problem vidim u tome što smo mi Lošinjani navikli od Garija da »rastura«, tako da će biti više nego interesantno pratiti njegove poteze na ovom novom, visokom nivou. Smatram da u Hrvatskoj nema bolje osobe za funkciju ministra turizma od Garija, bravo! - komentirao je novu dužnost dosadašnjeg gradonačelnika lokalni proizvođač originalnih lošinjskih suvenira, Ćazo Ćazim Mehmeti."
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
116 # geniJALciBONAVENTURA 2016-10-24 14:46
Gari sve ti mogu oprostiti,ali USPJEH ne.
i nitko mije prorok u svom selu
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
211 # Slučajni ministarTuki 2016-10-24 16:55
Citat BONAVENTURA:
Gari sve ti mogu oprostiti,ali USPJEH ne.
Gari je slučajni ministar, da parafraziram onoga tko je slučajnom nazvao ovu državu :lol: Citat:
i nitko mije prorok u svom selu
Bojim se da ta izreka vrijedi za one čije mišljenje se nije i nikad ne bi našlo u nepotpisanom članku o sveopćem ushitu koji je obuzeo lošinjsko otočje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
19 # Kupovina pa slučajnostgost 2016-10-25 09:33
Citat Tuki:
Citat BONAVENTURA:
Gari sve ti mogu oprostiti,ali USPJEH ne.
Gari je slučajni ministar,
Ministar je postao slučajno, a gradonačelnik je prvi put postao kupovinom nezavisnih vijećnika na račun poreznih obveznika. HDZ 1995. nije osvojio vlast, nego ju je kupio preko Milana Mužića i plaćenog radnog mjesta savjetnika za 1,4 milijuna kuna nas poreznih obveznika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
71 # BokaFalsa 2016-10-24 22:29
Ovi koji sada pljuju po Gariu su mu do srijede lizali guzicu.Sada pljuju po njemu jer i kad su mu lizali guzicu imali su isto mišljenje o njemu,a on je znao sve to ali se pravio lud.Sjetimo se samo borbe protiv Nedića i Badurine na izborima za predsjednika HDZ Lošinj.Sad ih je Gari za je bi i
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
410 # salsafalsa 2016-10-24 23:24
."Sjetimo se samo borbe protiv Nedića i Badurine na izborima za predsjednika HDZ Lošinj.Sad ih je Gari za[cenzurirano] "
Nisam siguran da ih je zajeb... on bez njih je nula, ako oni progovore ode Gari kao prethodni ministar.
Zato su Nedić I Badurina cito ne talasaj, zajedno smo jamili a djelili smo prema zaslugama.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
17 # peperonatasataraš 2016-10-25 07:40
Citat falsa:
. Nisam siguran da ih je zajeb... on bez njih je nula, ako oni progovore ode Gari kao prethodni ministar.
Zato su Nedić I Badurina cito ne talasaj, zajedno smo jamili a djelili smo prema zaslugama.
Dok je Pinki "veliki meštar" nema šanse da se Gari i Nedić politički rastave. Svakome od njih je vlastita koža najvažnija. U cijeloj priči najteže će biti novoj gradonačelnici koja će se naći pod unakrsnom vatrom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Sreća u nesrećiDamir 2016-11-23 21:12
Novoj gradonačelnici, sva sreća ostalo je još samo 6 mjeseci.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 # imamo hrvatsku!n,n,n, 2016-10-25 20:00
Što misliti i čemu se čuditi,pas ne laje zbog sela nego zbog sebe,što se može primijeniti i na gore navedene osobe i njihove "ushićene" izjave,stvarnos t je da smo u 25 god. potonuli na samo dno,da su nas preteklii svi,te da smo sada u društvu sa bugarskom,rumun jskom...,bez obzira na stranke,primiti vci i lopine vode državu,jer da nije tako,nebi bili tu gdje jesmo,nekoliko ushičenih jadnih i ovisnih dušica ne znače ništa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # BokaFalsa 2016-10-25 22:00
Mislim da će biti pičvajz.Pontoni će nekome zapeti u grlu.Veliki strah je vladao jučer u Cresu.I na tribini a pogotovo na svečanoj večeri mogla se vidjeti velika zabrinutost nekih likova koji su vinom pokušavali prikrivati zabrinutost.Dug je bio put do Lošinja nakon one večere a neizvjesnost traje i traje
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # pontonitoni 2016-10-26 07:19
Citat Falsa:
Mislim da će biti pičvajz.Pontoni će nekome zapeti u grlu.Veliki strah je vladao jučer u Cresu.I na tribini a pogotovo na svečanoj večeri mogla se vidjeti velika zabrinutost nekih likova koji su vinom pokušavali prikrivati zabrinutost.Dug je bio put do Lošinja nakon one večere a neizvjesnost traje i traje
Strah od čega i od koga ??? Pa dožupan je lijepo rekao da je PGŽ dobio dvojicu ministara doduše iz HDZ-a ali to je isto kao da su iz HNS-a.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Koncesioniranje Čikata ide dalje7 od 9 2016-10-25 22:12
Dok mi glođemo loše medijske kosti, u pozadini se pripremilo koncesioniranje ostatka obale Čikata. I ta odluka će, uz golf na Mataldi, biti na dnevnom redu sjednice Županijske skupštine u četvrtak, 27. 10. (www2.pgz.hr/.../TOCKA17.pdf)

Uskoro će bageri skinuti sve muliće od Haračića do zadnje uvale prije crkvice, ravnat će se stijene, nasipati more i betonirati sunčališta prema već prokušanom operativnom receptu i Rusanovom dizajnu (vjerojatno će i Skira dobiti posao dizajna rasvjete). Slaba utjeha za ono malo "neasimiliranih " Lošinjana koji se baš vole kupati na Čikatu je da će koncesija trajati samo 10 godina i da će upad biti slobodan (ako uopće bude mjesta za ručnik između onih 40 ležaljki i 25 suncobrana). Čikat bez mulića i barki. Totalno sterilno i baš tužno.
p.s. Zašto nisu tražili koncesiju na ono ruglo od Pješčane plaže i uredili tamo pošteno kupalište, a muliće i barke pustili na miru?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # čikatferal 2016-10-25 23:07
Citat 7 od 9:
Dok mi glođemo loše medijske kosti, u pozadini se pripremilo koncesioniranje ostatka obale Čikata. I ta odluka će, uz golf na Mataldi, biti na dnevnom redu sjednice Županijske skupštine u četvrtak, 27. 10. (www2.pgz.hr/.../TOCKA17.pdf)
Uskoro će bageri skinuti sve muliće od Haračića do zadnje uvale prije crkvice, ravnat će se stijene, nasipati more i betonirati sunčališta prema već prokušanom operativnom receptu i Rusanovom dizajnu (vjerojatno će i Skira dobiti posao dizajna rasvjete). Slaba utjeha za ono malo "neasimiliranih" Lošinjana koji se baš vole kupati na Čikatu je da će koncesija trajati samo 10 godina i da će upad biti slobodan (ako uopće bude mjesta za ručnik između onih 40 ležaljki i 25 suncobrana). Čikat bez mulića i barki. Totalno sterilno i baš tužno.
p.s. Zašto nisu tražili koncesiju na ono ruglo od Pješčane plaže i uredili tamo pošteno kupalište, a muliće i barke pustili na miru?
A vodovod i kanalizacija u programu imaju izraditi pumpnu stanicu (govnaru)kod ferala i kanalizaciju do željezničkog odmarališta, A ZA KOGA ? našim novcima.Isto kao ci kanalizacija i voda za marinu na velopinu
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Vjerodostojnost ?Pimp 2016-10-26 08:59
Pa jeli se Kapeli nije na tribini zakleo da će dati ostavku ako vijeće odobri davanje koncesije?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # papaknaivac 2016-10-26 09:13
Citat Pimp:
Pa jeli se Kapeli nije na tribini zakleo da će dati ostavku ako vijeće odobri davanje koncesije?
Pa dao je ostavku, otišao u ministre.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Dostojan povjerenjaFurba 2016-10-26 09:19
Citat Pimp:
Pa jeli se Kapeli nije na tribini zakleo da će dati ostavku ako vijeće odobri davanje koncesije?
Dao je ostavku. Otišao za ministra :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # ???KMx 2016-10-26 10:11
Citat Pimp:
Pa jeli se Kapeli nije na tribini zakleo da će dati ostavku ako vijeće odobri davanje koncesije?
da li je to uopće bilo na vijeću ili je to gradonačelnikov a odluka?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Nisam ja, oni su ...Bevanda 2016-10-26 12:16
Citat KMx:
Citat Pimp:
Pa jeli se Kapeli nije na tribini zakleo da će dati ostavku ako vijeće odobri davanje koncesije?
da li je to uopće bilo na vijeću ili je to gradonačelnikova odluka?
Nije bilo na vijeću, a nije ni moralo biti. Za davanje suglasnosti za koncesije ovlašten je gradonačelnik. To što je za prvu turu koncesija Rusu na Čikatu tražio odluku Vijeća bilo je da pred javnošći može kazati "nisam ja, oni su ...".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # ovo ne mogu vjerovatiškropec 2016-10-26 13:58
Citat Bevanda:
Nije bilo na vijeću, a nije ni moralo biti. Za davanje suglasnosti za koncesije ovlašten je gradonačelnik. To što je za prvu turu koncesija Rusu na Čikatu tražio odluku Vijeća bilo je da pred javnošći može kazati "nisam ja, oni su ...".
Hoćeš reći da je bivši gradonačelnik i sadašnji ministar manipulirao sa gradskim vijećem ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Alibaba i hajduciBevanda 2016-10-26 14:53
Citat škropec:
Citat Bevanda:
Nije bilo na vijeću, a nije ni moralo biti. Za davanje suglasnosti za koncesije ovlašten je gradonačelnik. To što je za prvu turu koncesija Rusu na Čikatu tražio odluku Vijeća bilo je da pred javnošći može kazati "nisam ja, oni su ...".
Hoćeš reći da je bivši gradonačelnik i sadašnji ministar manipulirao sa gradskim vijećem ?
Ne, neću to reći. Gradonačelnik i dogradonačelnic a se prema Gradskom Vijeću odnose kao Alibaba prema svojih 40 hajduka, a vijećnici prema njima kao hajduci prema vođi. Surađuju, ali jedni druge nastoje držati za jaja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # snjeguljica i sedam patuljakahans cristian 2016-10-26 15:46
Citat Bevanda:
Ne, neću to reći. Gradonačelnik i dogradonačelnica se prema Gradskom Vijeću odnose kao Alibaba prema svojih 40 hajduka, a vijećnici prema njima kao hajduci prema vođi. Surađuju, ali jedni druge nastoje držati za jaja.
Kako će sada držati za testise kad ni gradonačelnica ni vijećnici nemaju te organe.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # gazdacar 2016-10-26 10:50
"da li je to uopće bilo na vijeću ili je to gradonačelnikov a odluka?"
kAKO NE KONSULTIRAO SE SA BADURINOM I NEDIĆEM.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # diktaturaalo 2016-10-26 11:29
Citat car:
"da li je to uopće bilo na vijeću ili je to gradonačelnikov a odluka?"
kAKO NE KONSULTIRAO SE SA BADURINOM I NEDIĆEM.
..pa gradsko vijeće uopće više ne postoji, hitno trebamo nove izbore. :cry:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
113 # Sve to plaćamo mi ...Kamensko 2016-10-26 14:01
Mediji su danas objavili vijest da je u posljednjih mjesec dana HDZ prikupio i 2,6 milijuna kuna donacija, te da je stranka objavila i popis svih donatora. Jedan od najvećih iznosa donirala je tvrtka Radnik iz Križevaca (80.000 kuna). Na čelu tvrtke Radnik je HDZ-ovac Mirko Habijanec kao predsjednik Uprave i najveći dioničar. I na prošlim je izborima Radnik također bio jedan od izdašnijih HDZ-ovih donatora, dao im je 100.000 kuna. Zašto o tome pišem? Zato što je Radnik praktički pretplaćen na izvođenje radova na Lošinju i postao vlasnik brojnih nekretnina. A kupio je i vrijedne nekretnine poduzeća Kamensko. Tako da možemo reći da smo kroz raznorazne konstrukcije mi građani Lošinja najveći donatori HDZ-a.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Ministar turizma nagradio samog sebeClown 2016-10-27 09:43
Ministarstvo turizma, kojem je na čelu dojučerašnji gradonačelnik Malog Lošinja Gari Cappelli, dodijelilo je nagrade za najbolje destinacije: Mali Lošinj je nagrađen za najbolju destinaciju zdravlja ...
www.index.hr/.../928262.aspx
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # "Otok zdravlja"Manager 2016-10-27 10:01
Lošinjski destinacijski management vrši se kupovinom nagrada i priznanja. Prvo je kupljena oznaka "otok vitalnosti" koja se valjda otrcala od pretjerane upotrebe, pa će se sada reklamirati kao "otok zdravlja".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Ostavka?Pedeve 2016-10-29 14:04
Kapeli još nije stigao kupiti ni novi namještaj za svoj ministarski ured, a već traže njegovu ostavku :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
75 # ministar je lošinjankroasan 2016-10-29 15:18
Citat Pedeve:
Kapeli još nije stigao kupiti ni novi namještaj za svoj ministarski ured, a već traže njegovu ostavku :lol:
Ostavku traže ugostitelji iz Opatije jer su ljubomorni da nikad nije nijedan njihov kadar došao do ministarske funkcije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
31 # ....Lusigniano 2016-10-31 01:39
Citat kroasan:
Citat Pedeve:
Kapeli još nije stigao kupiti ni novi namještaj za svoj ministarski ured, a već traže njegovu ostavku :lol:
Ostavku traže ugostitelji iz Opatije jer su ljubomorni da nikad nije nijedan njihov kadar došao do ministarske funkcije.
Hahaha......Ovo ti je malo jača konstatacija, ajde odrasti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 # PDVVidi Vraga 2016-10-29 15:55
Citat Pedeve:
Kapeli još nije stigao kupiti ni novi namještaj za svoj ministarski ured, a već traže njegovu ostavku :lol:
Kapeli će uobičajeno podviti rep i reći da je tako struka odlučila.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # viša uzaludnaexpert 2016-10-29 16:18
Citat Vidi Vraga:
Citat Pedeve:
Kapeli još nije stigao kupiti ni novi namještaj za svoj ministarski ured, a već traže njegovu ostavku :lol:
Kapeli će uobičajeno podviti rep i reći da je tako struka odlučila.
on bi radio po svom, ali ga uvijek yebe ta struka
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Ta daaaa!Pink Panter 2016-10-29 17:06
Citat expert:
Citat Vidi Vraga:
Citat Pedeve:
Kapeli još nije stigao kupiti ni novi namještaj za svoj ministarski ured, a već traže njegovu ostavku :lol:
Kapeli će uobičajeno podviti rep i reći da je tako struka odlučila.
on bi radio po svom, ali ga uvijek yebe ta struka
Zapravo, on se voli pozivati na struku, ali kad mu ne odgovara to što struka kaže, odmah se raspriča o anketama. A te ankete su jako sumnjive. Rezultate se kupuje kao i priznanja, nagrade i medijske pohvale.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # strukovnjaciyeb 2016-10-29 18:36
Citat Pink Panter:
Zapravo, on se voli pozivati na struku, ali kad mu ne odgovara to što struka kaže, odmah se raspriča o anketama. A te ankete su jako sumnjive. Rezultate se kupuje kao i priznanja, nagrade i medijske pohvale.
Ovoga puta su ga dobro preveslali, postavili ga na ministarsko mjesto, a prvi potez biti će mu dizanje PDV-a za ugostitelje sa 13 % na 25 %.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Ministar Cappelli o hrvatskom turizmuHRT1 2016-10-31 12:13
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 # Crkveni mišPovjerenik 2016-11-01 08:51
Samozatajni gradonačelnik Lošinja u tri mandata, zastupnik u saboru jedan mandat, a sada ministar u vladi RH siromah kao crkveni miš:

www.sukobinteresa.hr/.../2409
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # .....Sudoku 2016-11-01 14:41
Citat Povjerenik:
Samozatajni gradonačelnik Lošinja u tri mandata, zastupnik u saboru jedan mandat, a sada ministar u vladi RH siromah kao crkveni miš: www.sukobinteresa.hr/.../2409
Dobro se taj namirio ali nema što staviti na imovinsku karticu kad ima brata da glumi vlasnika njegovih nekretnina.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # moj brat takođerniko 2016-11-01 16:29
Citat Sudoku:
Dobro se taj namirio ali nema što staviti na imovinsku karticu kad ima brata da glumi vlasnika njegovih nekretnina.
Sve će to brzo izaći na čistinu. :-*
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
17 # PivotmenGizmo 2016-11-02 09:03
Citat Sudoku:
Citat Povjerenik:
Samozatajni gradonačelnik Lošinja u tri mandata, zastupnik u saboru jedan mandat, a sada ministar u vladi RH siromah kao crkveni miš: www.sukobinteresa.hr/.../2409
Dobro se taj namirio ali nema što staviti na imovinsku karticu kad ima brata da glumi vlasnika njegovih nekretnina.
Čovjek koji je Lošinju podario prvu košarkašku loptu sigurno sada trlja ruke jer je svog lokalnog potrčka progurao za ministra turizma. Pa će kao ministar biti njegov pivotmen u vladi i raditi za njega ono što je na Lošinju radio kao gradonačelnik.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # pogodak u sriduporsche 2016-11-02 10:32
Citat Gizmo:
Čovjek koji je Lošinju podario prvu košarkašku loptu sigurno sada trlja ruke jer je svog lokalnog potrčka progurao za ministra turizma. Pa će kao ministar biti njegov pivotmen u vladi i raditi za njega ono što je na Lošinju radio kao gradonačelnik.
Bojim se da si u pravu, čovjek sa loptom je prejak za ove naše lokalne dečke.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
110 # loptaBonaventura 2016-11-02 12:51
Koliko se ja sjećam,prvi susret sa košarkaškom loptom moja generacija šezdesetih imala je preko tadašnjeg nastavnika tjelesne kulture Damira Jelinika
i to u dvorani na mijestu današnjeg kazališta.Bočac nije bio ni izgrađen.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
41 # BulinX Man 2016-11-03 07:07
Citat porsche:
Citat Gizmo:
Čovjek koji je Lošinju podario prvu košarkašku loptu sigurno sada trlja ruke jer je svog lokalnog potrčka progurao za ministra turizma. Pa će kao ministar biti njegov pivotmen u vladi i raditi za njega ono što je na Lošinju radio kao gradonačelnik.
Bojim se da si u pravu, čovjek sa loptom je prejak za ove naše lokalne dečke.
Vrlo interesantna konstatacija vi mislite da ga je Miha progurao za ministra, mislim da griješite . Miha nevoli HDZ i nikad nije glasao za njega .to je pred par dana rekao njegov potrcko . Isto tako je rekao da bi više volio da je Gary ostao na Lošinju .E sad vi sami donesite zakljucke zašto ,
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # osveta je slatkamartinez 2016-11-03 07:24
Citat X Man:
Vrlo interesantna konstatacija vi mislite da ga je Miha progurao za ministra, mislim da griješite . Miha nevoli HDZ i nikad nije glasao za njega .to je pred par dana rekao njegov potrcko . Isto tako je rekao da bi više volio da je Gary ostao na Lošinju .E sad vi sami donesite zakljucke zašto ,
Potrčko je zadužen da plasira dezinformavije, Garia je samo Miha mogao progurati za ministra u zadnji tren. Nedić i njegov klan u HDZ-u sve su pokušali da to spriječe, ali nisu uspjeli. Sada će im Gari vratiti na način da će podupirati tzv oporbene stranke u Lošinju i HDZ će nakon 12 godina izgubiti vlast.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 # kupiš, imašfff 2016-11-03 13:45
Citat X Man:
Citat porsche:
Citat Gizmo:
Čovjek koji je Lošinju podario prvu košarkašku loptu sigurno sada trlja ruke jer je svog lokalnog potrčka progurao za ministra turizma. Pa će kao ministar biti njegov pivotmen u vladi i raditi za njega ono što je na Lošinju radio kao gradonačelnik.
Bojim se da si u pravu, čovjek sa loptom je prejak za ove naše lokalne dečke.
Miha nevoli HDZ i nikad nije glasao za njega
Miha voli da ima ljude koji će raditi za njega a nije ga briga za stranke, važno je da se mogu kupit.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # glup, glupljicosta 2016-11-07 22:22
Citat fff:
Miha voli da ima ljude koji će raditi za njega a nije ga briga za stranke, važno je da se mogu kupit.
Di je našao ovog Džebića, pa taj ne zna brojiti do deset bez pomoći prstiju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Sve što imam to si ti ...Tozovac 2016-11-21 11:46
Citat Povjerenik:
Samozatajni gradonačelnik Lošinja u tri mandata, zastupnik u saboru jedan mandat, a sada ministar u vladi RH siromah kao crkveni miš:
www.sukobinteresa.hr/.../2409
Pa zar još nije stigao ispuniti imovinsku karticu. Ili je zbog visokih troškova života ostao bez igdje ičega?

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # nema setoza 2016-11-21 13:10
Samozatajni gradonačelnik Lošinja u tri mandata, zastupnik u saboru jedan mandat, a sada ministar u vladi RH siromah kao crkveni miš:
Pa zar još nije stigao ispuniti imovinsku karticu. Ili je zbog visokih troškova života ostao bez igdje ičega?
Zato mu je bivši šofer kupio mercedes, a on svoj džip pokrio lancunima u garaži od Lidla
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
3 0 # BalonMar Tin 2016-11-03 07:35
Citat martinez:
Citat X Man:
Vrlo interesantna konstatacija vi mislite da ga je Miha progurao za ministra, mislim da griješite . Miha nevoli HDZ i nikad nije glasao za njega .to je pred par dana rekao njegov potrcko . Isto tako je rekao da bi više volio da je Gary ostao na Lošinju .E sad vi sami donesite zakljucke zašto ,
Potrčko je zadužen da plasira dezinformacije, Garia je samo Miha mogao progurati za ministra u zadnji tren. Nedić i njegov klan u HDZ-u sve su pokušali da to spriječe, ali nisu uspjeli. Sada će im Gari vratiti na način da će podupirati tzv oporbene stranke u Lošinju i HDZ će nakon 12 godina izgubiti vlast.
Pričaš gluposti
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 # Aerodrom LosinjLosinjan 2016-11-03 11:57
Svi protivnici prosirenja I postojanja aerodrome Losinj, mogu sada mirno spavati.
Novi minister turizma u svome govoru prije par dana na HTV-u nije ni rijecju spomenuo losinjski aerodrome nego samo ulaganja u Zadar, Split , Dubrovnik i Rijeku/Krk.
Zgodno...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # desant na Kurilelord 2016-11-03 14:01
Citat Losinjan:
Novi minister turizma u svome govoru prije par dana na HTV-u nije ni rijecju spomenuo losinjski aerodrome nego samo ulaganja u Zadar, Split , Dubrovnik i Rijeku/Krk.
Zgodno...
To je bila samo finta da umiri Dalmaciju, radovi na aerodromu Lošinj samo što nisu počeli. :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # sinkopa 2016-11-03 17:34
Citat lord:
Citat Losinjan:
Novi minister turizma u svome govoru prije par dana na HTV-u nije ni rijecju spomenuo losinjski aerodrome nego samo ulaganja u Zadar, Split , Dubrovnik i Rijeku/Krk. Zgodno...
To je bila samo finta da umiri Dalmaciju, radovi na aerodromu Lošinj samo što nisu počeli. :lol:
naravno, bez ikakve dozvole što će još jednom svrstati Jadranku d.d. u najvećeg bespravnog graditelja na otoku pa i šire
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # betonizacijaironman 2016-11-03 17:48
Citat kopa:
naravno, bez ikakve dozvole što će još jednom svrstati Jadranku d.d. u najvećeg bespravnog graditelja na otoku pa i šire
Rekao je arhitekt Rusan da svaka budala može graditi sa građevinskom dozvolom, ali graditi bez dozvole i tijekom gradnje mijenjati projekte mogu samo veliki magovi građevine.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Veliki mag gradnje bez dozvoleMobutu 2016-11-06 08:00
Citat ironman:
Citat kopa:
naravno, bez ikakve dozvole što će još jednom svrstati Jadranku d.d. u najvećeg bespravnog graditelja na otoku pa i šire
Rekao je arhitekt Rusan da svaka budala može graditi sa građevinskom dozvolom, ali graditi bez dozvole i tijekom gradnje mijenjati projekte mogu samo veliki magovi građevine.
A na sjednici skupštine PGŽ prijetili Bojani Genov tužbom za klevetu zbog otvorenog pisma :lol:
volim-losinj.org/politika/2611-otvoreno-pismo-skupstini-pgz
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Rusanove ideje i vizijeNebotičnik 2016-11-06 09:27
Citat Mobutu:
Citat ironman:
Citat kopa:
naravno, bez ikakve dozvole što će još jednom svrstati Jadranku d.d. u najvećeg bespravnog graditelja na otoku pa i šire
Rekao je arhitekt Rusan da svaka budala može graditi sa građevinskom dozvolom, ali graditi bez dozvole i tijekom gradnje mijenjati projekte mogu samo veliki magovi građevine.
A na sjednici skupštine PGŽ prijetili Bojani Genov tužbom za klevetu zbog otvorenog pisma :lol:
volim-losinj.org/politika/2611-otvoreno-pismo-skupstini-pgz
Prisjetimo se se Rusanovog pokušaja da Veloselcima poturi neboder na ulaz u luku, jer i Pariz je poznat po Eifellovom tornju ... "Predlažemo ideje i vizije, rekao je arhitekt, dodajući kako bi se promjene u Velom odnosile i na izgradnju podzemne garaže ispod trga Punte. Trg bi se također uredio i postao mjestom okupljanja i druženja kako to i priliči, spomenuo je Rusan. Izgradila bi se i nova cesta.
– I kapacitet Vitality hotela Punta bi se povećao na 1.200 ležajeva. Danas ima manje od 800 kreveta. Garaža bi bila na tri etaže s ukupno 194 parkirna mjesta, na razini -1 91 parkirno mjesto, a na razinama -2 i -3 103 mjesta, rekao je arhitekt Rusan koji je uz projekciju hotela-nebodera u prezentaciju uvrstio i fotografije sličnih građevina u svijetu.
Osim one Eiffelova tornja u Parizu, pokazao je i neke hrvatske primjere visokih građevina, nebodera i zvonika, po kojima su ta mjesta i gradovi postali poznati."
volim-losinj.org/.../...
Izlaganju ove ideje i vizije prisustvovao je i tada gradonačelnik Kapeli.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # gradi koliko stanejeremija 2016-11-07 07:40
Ako ova ekipa iz Jadranke nastavi raditi po Rusanovom modelu ode Lošinj u tri mamine. Žalosno je da lokalna vlast ne prepoznaje stvarne namjere "nepoznatih investitora" i dalje im pogoduje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Gljive poslje kišeĐoni Keš 2016-11-07 13:01
Citat jeremija:
Ako ova ekipa iz Jadranke nastavi raditi po Rusanovom modelu ode Lošinj u tri mamine. Žalosno je da lokalna vlast ne prepoznaje stvarne namjere "nepoznatih investitora" i dalje im pogoduje.
Prema svemu viđenom do sada lokalne vlasti je za stvarne namjere "nepoznatih" investitora briga koliko i za lanjski snijeg. A kao što znamo na lošinju ga nije bilo. Ali pogodovanja za prostorne planove, pa onda njihove ciljane izmjene, "ciljanih" natječaja, prenamjene prostora, odobrenja za koncesije je bilo kao gljiva poslije kiše. A to zaljevanje Kapeli i Đurđica zovu sinergija :sigh:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
9 0 # panika u gradurambo 2016-11-08 07:34
Citat Đoni Keš:
Ali pogodovanja za prostorne planove, pa onda njihove ciljane izmjene, "ciljanih" natječaja, prenamjene prostora, odobrenja za koncesije je bilo kao gljiva poslije kiše. A to zaljevanje Kapeli i Đurđica zovu sinergija :sigh:
Nova gradonačelnica više neće dopustiti ciljane izmjene prostornih planova u korist krupnog kapitala.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
41 # samo poštenobravo 2016-11-08 08:56
Hvala bogu, da prestaje pogodovanje oko izmjena planova. To je do sada bio najveci izvor korupcije za pojedine članove i predsjednika vijeća a da ne govorimo tko to amenuje gradonačelnik ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 # Nova razina igre pogodovanjaVitez bez mača 2016-11-08 10:00
Ako prestane pogodovanje neće to bit zbog iznenadnog naleta poštenja, nego zato što je lokalna vlast već namirila apetite i želje velikih investitora u okviru svojih ovlaštenja. Tereni prodani i prenamjenjeni, izdata koncesijska odobrenja, doneseni ciljani planovi (koje smo platili mi, a ne oni po čijoj naruđbi se izrađuju) i t.d. Odsada će se stvari riješavati pogodovanjem na državnom nivou u ministarstvima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # vrhunska spizabonkulović 2016-11-08 11:28
Citat Vitez bez mača:
Ako prestane pogodovanje neće to bit zbog iznenadnog naleta poštenja, nego zato što je lokalna vlast već namirila apetite i želje velikih investitora u okviru svojih ovlaštenja.
Apetiti još nisu namireni, pa je vijećnike uhvatila nervoza. Kad se naučiš na škampe i janjetinu teško se vratiti na menule i čevape.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
51 # nije istoKirk 2016-11-08 17:20
Citat Vitez bez mača:
Tereni prodani i prenamjenjeni, izdata koncesijska odobrenja,
Koncesija i koncesijsko odobrenje nije isto. Koncesijsko odobrenje dobiješ za iznajmljivanje pedalina, štand sa sladoledom i palačinkama, šator za masažu na plaži i slično.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Bez suvišnih zaštoGost 2016-11-20 09:58
Citat Vitez bez mača:
Ako prestane pogodovanje neće to bit zbog iznenadnog naleta poštenja, nego zato što je lokalna vlast već namirila apetite i želje velikih investitora u okviru svojih ovlaštenja... Odsada će se stvari riješavati pogodovanjem na državnom nivou u ministarstvima.
A budući da se Cappeli na zahtjevnoj zadaći udovoljavanja investitorima dokazao na lokalnoj razini postavljen je za ministra turizma. Gradit će se kao na Lošinju koliko god stane i bez administrativni h, ekoloških, konzervatorskih i inih smetnji, zanovijetanja i suvišnih zašto:

volim-losinj.org/.../...
volim-losinj.org/.../...
volim-losinj.org/.../... volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # urbanizamurbing 2016-11-08 09:54
Zato u proračunu je predviđeno još 800.000 za planove, jer do sada je plačeno za izmjene i dopune iz gradskog proračuna za želje investitora umjesto da ih naručioci izmjena plate, pa za koga pobogu treba 6 izmjena za jedan plan u roku od dvije godine, što je previše previše je.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # mojapara 2016-11-09 12:23
Tako je, neka investitori plate planove, pa nek imaju još veću kontrolu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 # plaćenicialdo 2016-11-09 13:42
Citat para:
Tako je, neka investitori plate planove, pa nek imaju još veću kontrolu.
A što ćeš veću kontrolu od ove koju imaju, pa pola gradskih vijećnika je na njihovoj plaći.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # gari200 familija 2016-11-19 11:37
pa vidim da vi losinjani [cenzurirano]a ne kuzite pa da vam malo pojasnim..
sjetite se tuđmana i 200 obitelji i stoke sitnog zuba..sjecate se? e sad jedna od prezimena su perencevic i filipovic,odnos no konkretno mihajlo perencevic..zna ci hdzovo mladunce..idemo dalje..gari the smrad postaje hdz član,i postaje gradonacelnik svih losinjana(alban ija)..i nasem mihajlu dade losinj na izvolte,evo mihajlo,rusi,ga zi,losinjani plesu kako ja sviram i lazem ko kurva.. i naravno da nas mihajlo nece to zaboraviti i svome plenkovicu daje svog kandidata da ga se ministrira,ipak je coek pomogo da se opere ruski kapital kroz jadranku..i tako sad nas gari siromah,skrio pod tendu vozilo koje mu je miha poklonio i nije ga naveo u imovinskoj.. ste vidli nas hdz kako je umrezen... nije mihajlo slucajno odabrao losinj,ko sto nije gari slucajno ministar..jedin o je goci ostao mali potrcko i dalje
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # ribar plete mrižu svojušime 2016-11-19 14:39
Citat 200 familija:
pa vidim da vi losinjani [censored]a ne kuzite pa da vam malo pojasnim..
sjetite se tuđmana i 200 obitelji i stoke sitnog zuba..sjecate se? e sad jedna od prezimena su perencevic i filipovic,odnosno konkretno mihajlo perencevic..znaci hdzovo mladunce..idemo dalje..gari the smrad postaje hdz član,i postaje gradonacelnik svih losinjana(albanija)..i nasem mihajlu dade losinj na izvolte,evo mihajlo,rusi,gazi,losinjani plesu kako ja sviram i lazem ko kurva.. i naravno da nas mihajlo nece to zaboraviti i svome plenkovicu daje svog kandidata da ga se ministrira,ipak je coek pomogo da se opere ruski kapital kroz jadranku..i tako sad nas gari siromah,skrio pod tendu vozilo koje mu je miha poklonio i nije ga naveo u imovinskoj.. ste vidli nas hdz kako je umrezen... nije mihajlo slucajno odabrao losinj,ko sto nije gari slucajno ministar..jedino je goci ostao mali potrcko i dalje
Đava ga odnija ovo puno stvari objašnjava, samo još triba dodati punionu vode u Makedoniji - Gari ML !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
61 # seropero 2016-11-19 18:49
al ga ti brate mili svašta nasra, nebi ga cijeli Lošinj pokusa
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # MafiozoTovar 2016-11-20 07:19
A sto tu nije istina ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Slučajni ministarDuboko grlo 2016-11-21 09:58
Citat Tovar:
A sto tu nije istina ?
Manje više sve je istina ili blizu istine kao na primjer dali je Gari ministar slučajno ili to nije slučajno. Može se reći da je oboje. Naime, Plenković je želio maknuti Butkovića i ministarstvo pomorstva povjeriti svom čovjeku od povjerenja pa da ga se rješi ponudio mu je ministarstvo turizma. Ali Butković je odbio jer mu je to bilo ispod časti tim prije što se razmatra ideja da se ministarstvo turizma ukine a poslovi uključe u ministarstvo gospodarstva. Da ne naruši ravnotežu u HDZ-u kojoj prijete ekstremisti oko Hasanbegovića ostavio ga je na funkciji, a onda su se umješali lobisti s Lošinja. Investitori koji su od lokalne Lošinjske vlasti dobili sve što su tražili sada trebaju svog čovjeka u Vladi pa su preko svojih veza preporučili Kapelija što je premijer prihvatio. Jer Klimana se (premda uspješnog kao ministra turizma) htio rješiti kao Karamarkovog čovjeka. A sigurno je pripomogla i intenzivna medijska ofenziva sponzoriranim hvalospjevima o lošinjskim mamcima za topmilijardere i vijestima o bijelim zastavama, top mjestima na raznim ljestvicama, svjetskim nagradama i priznanjima itd.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # više mini nego starrobi k. 2016-11-22 17:31
Citat Duboko grlo:
Manje više sve je istina ili blizu istine kao na primjer dali je Gari ministar slučajno ili to nije slučajno. Može se reći da je oboje. Naime, Plenković je želio maknuti Butkovića i ministarstvo pomorstva povjeriti svom čovjeku od povjerenja pa da ga se rješi ponudio mu je ministarstvo turizma. Ali Butković je odbio jer mu je to bilo ispod časti tim prije što se razmatra ideja da se ministarstvo turizma ukine a poslovi uključe u ministarstvo gospodarstva.
Znači da je Gari postao ministar po kazni a ne po zaslugama !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Ushit radi Welness Travel Awards - Spafinder Wellnes 365Grinja 2016-11-20 09:36
Svako malo u Novom listu na stranicama Otoci objavi se vijest bez potpisa novinara, što znači da je to priopćenje a ne novinarski rad. Takav je i ovaj članak o "Garijevom rasturanju"; pun neumjerene hvale a bez potpisa autora. Bilo bi pošteno da je barem na kraju pisalo "odabrao Gari Kapeli" :lol: A jučer nam je podmetnuta ova reklama tj priopćenje Jadranke također bez potpisa:U naslovu piše WELLNESS AWARDS Još jedno priznanje Lošinju, i Welness u "Punti" najbolji u Hrvatskoj a nagradu je dobio - pazi sad ovo - Vitality Hotel Punta iz grupacije Lošinj Hotels%Villas. A nagrada se zove - pazi i ovo - Welness Travel Awards - Spafinder Wellnes 365. Mora biti jako skupa nagrada uz toliko zvučnih stranih riječi od kojih otočanima idu suze na oći od ushićenja što je zahvaljujući Mihi i Šoliću Lošinj dobio još jedno priznanje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # kibidabiDJ Tramp 2016-11-20 12:37
a to je samo jedna od nekoliko stotina nagrada koje su u toj kategoriji podijeljene širom planete
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Top spa welnes i ostale pi*darijeTop folirant 2016-11-20 13:37
A po čemu je to priznanje Lošinju? To je priznanje managerima Jadranke koji vole brzu vožnju vrhunskim službenim autima i masno plaćaju priznanja za "najveće welness iskustvo na čak šest kontinenata, iznimno welness iskustvo u više od 40 zemalja i regija te deset top hotelskih spa resorta s najboljim welness iskustvom u 20 različitih potkategorija". Jebali ih njihovi top spa resorti i welness iskustva :lol: Koga briga!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # drumski razbojniciluka 2016-11-20 14:01
Citat Top folirant:
A po čemu je to priznanje Lošinju? To je priznanje managerima Jadranke koji vole brzu vožnju vrhunskim službenim autima i masno plaćaju priznanja za "najveće welness iskustvo na čak šest kontinenata
Pardonček, to su menageri koji su već upropastili dosta tvrtki a sada pokušavaju uništiti i Jadranku. :oops:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # CorsokakĐabić 2016-11-20 19:56
Citat luka:
Citat Top folirant:
A po čemu je to priznanje Lošinju? To je priznanje managerima Jadranke koji vole brzu vožnju vrhunskim službenim autima i masno plaćaju priznanja za "najveće welness iskustvo na čak šest kontinenata
Pardonček, to su menageri koji su već upropastili dosta tvrtki a sada pokušavaju uništiti i Jadranku. :oops:
Da kao veliki direktor Đebić koji je osmislio parkiralište ispod diskonta na kojem cjelo ljeto nije bio parkiran ni jedan auto. Cjelu investiciju pokrio je grad tj Gary
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # tko se boji vuka jošalfa 2016-11-20 22:04
Citat Đabić:
Da kao veliki direktor Đebić koji je osmislio parkiralište ispod diskonta na kojem cjelo ljeto nije bio parkiran ni jedan auto. Cjelu investiciju pokrio je grad tj Gary
Rudi dovodi Kaufland u Lošinj kako bi rasturio trgovinu Jadranke a time i svog prijatelja Džebića.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # lažilaži me 2016-11-21 19:17
Toliko hvale na sva usta a u stvarnosti osrednji bazen,par sauna i maserke prekvalificiran e iz konobarica...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Kult ličnostiTobia 2016-11-20 14:30
Citat Grinja:
Svako malo u Novom listu na stranicama Otoci objavi se vijest bez potpisa novinara, što znači da je to priopćenje a ne novinarski rad. Takav je i ovaj članak o "Garijevom rasturanju"; pun neumjerene hvale a bez potpisa autora. Bilo bi pošteno da je barem na kraju pisalo "odabrao Gari Kapeli" :lol:
Gari si malo pomalo gradi kult ličnosti za slučaj da mu se uzdrma ministarska fotelja. A ovo o rasturanju po ministrovoj narudžbi vjerojatno je napisao Edi Prodan, autor onog sladunjavog propagandnog smeća o sveopćem oduševljenju biranih Lošinjana i Cresana Mihinim golfom. Netko je to smeće dobro prokomentirao: "Majko moja, koji grozan tekst. Problem ovako velikog zahvata u netaknut krajolik sveden je na nesuvislu "obranu prirode" iz ustiju dviju starica iz Nerezina, od kojih je jedna - Njemica! A problem ekološkog hazarda novinar je samo presjekao rečenicom "kvragu i pesticidi", misleći valjda da je time sve riješeno. Papir stvarno sve podnosi."
volim-losinj.org/politika/2607-punta-kriza-golf-tereni-vrijedni-100-milijuna-eura-mijenjaju-kvarner
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Bravo za PDV ugostiteljima!Ljiganini 2016-11-21 15:13
Citat Tobia:
A ovo o rasturanju po ministrovoj narudžbi vjerojatno je napisao Edi Prodan, autor onog sladunjavog propagandnog smeća ...
Ali imao je barem stida da ne potpiše ovo ljigavo ulizičko propagadno sranje. No sramiti se mogu oni koji su pristali poimence sudjelovali u njemu. Vjerojatno u očekivanju honorara. Pa jedan od njih kaže "Samo mogu poželjeti da ostali ministri budu makar približno sposobni poput našeg Garija". Moš mislit :lol: Baš bi volio znati šta je dobio od Garija. Možda poslovni prostor u centru grada? A ljiga vidi mali problem u tome "što smo mi Lošinjani navikli od Garija da »rastura«, tako da će biti više nego interesantno pratiti njegove poteze na ovom novom, visokom nivou". I tu se mnogi slažemo s njim. Na primjeru Čikata vidjeli smo kako Gari rastura zgrade, okoliš, obalu, pa se bojimo da će to raditi i na novom visokom nivou. A čini se da to već radi. Rastura ugostitelje povišenjem PDV, a štiti hotelijere radi investicija. A ovaj njegov obožavatelj iz Lošinja javno smatra da u Hrvatskoj nema bolje osobe za funkciju ministra turizma od Garija i s ushitom uzvikuje BRAVO!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Obećanja dam, ostavku ne damTrabunjalo 2016-11-22 09:46
Citat Ljiganini:
Na primjeru Čikata vidjeli smo kako Gari rastura zgrade, okoliš, obalu, pa se bojimo da će to raditi i na novom visokom nivou. A čini se da to već radi. Rastura ugostitelje povišenjem PDV, a štiti hotelijere radi investicija. A ovaj njegov obožavatelj iz Lošinja javno smatra da u Hrvatskoj nema bolje osobe za funkciju ministra turizma od Garija i s ushitom uzvikuje BRAVO!
Čovjek je u pravu. Nema bolje osobe za funkciju ministra turizma od Garija za investicije u hotelijerstvo. Kako na Lošinju tako i sada na "novom, visokom nivou". Miha i Šolić biće zadovoljni, a ugostitelji nek čekaju dok trava naraste. Na zahtjeve za ostavkom obećao je da će učinak povećanja PDV-a pokušati poništiti drugim mjerama. Obećanja dam, ali ostavku ne dam, kaže Gari trabunjajući o kvalitenim razgovorima sa strukovnim ugovorima, dobroj turističkoj sezoni i da su se "izborili da se u segment hotelijerstva ne dira tako da mu PDV ostaje 13 posto i nema razloga da investicije u turizmu ne idu dalje". Ugostitelji su sigurno ushićeni što im je PDV povećan, ali će kroz segment marketinga Gari raditi pojačano da kvalitetno dočekamo novu turističku sezone.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Segment marketingaPR 2016-11-22 12:47
Moš mislit :lol: Ne nudi svoju ostavku već bolji i kvalitetniji rad! Gledat će smanjiti troškove, a "kroz segment marketinga" pojačano će radit na kvalitetnoj sezoni. Znači što uštedi na troškovima potrošit će "kroz segment marketinga" pa nije jasno kako će poništiti rast PDV-a. Barem on bi morao znati koliko je zajedno s Đurđicom spiskao na nagrade, priznanja, ciljane ankete, sponzorirane medije i.t.d.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # dalekolegolas 2016-11-23 21:20
Cijenjeni ministre,
neka Vam vrijeme koje provodite daleko od grada koji ste toliko zadužili lakše prođe pri pogledu na prekrasne plave mozaike koji vas dočekaju svaki dan u Vašem ministarstvu i neka Vas svojom modrom bojom podsjete na naše prekrasno modro hrvatsko more toliko daleko od Vas.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
25 # rupa u proračunuračunovođa 2016-11-25 08:00
Citat legolas:
Cijenjeni ministre,
neka Vam vrijeme koje provodite daleko od grada koji ste toliko zadužili lakše prođe pri pogledu na prekrasne plave mozaike...

U pravu si, Grad je toliko zadužen da stručne službe ne mogu sastaviti proračun za slijedeću godinu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Ushit u hotelu LavEEEEK 2016-11-28 13:47
Citat PR:
Moš mislit :lol: Ne nudi svoju ostavku već bolji i kvalitetniji rad! Gledat će smanjiti troškove, a "kroz segment marketinga" pojačano će radit na kvalitetnoj sezoni. Znači što uštedi na troškovima potrošit će "kroz segment marketinga" pa nije jasno kako će poništiti rast PDV-a. Barem on bi morao znati koliko je zajedno s Đurđicom spiskao na nagrade, priznanja, ciljane ankete, sponzorirane medije i.t.d.
Skandal u Hotelu Lav: ugostitelji bojkotirali Cappellijevog pomoćnika, kada je stupio za govornicu njih tisuću uz zvižduke napustilo dvoranuNa Kongresu ugostitelja koji je jutros počeo u hotelu Le Meridien Lav u Splitu, oko tisuću ugostitelja glasnim povicima i zvižducima napustilo dvoranu u trenutku kada ih je u ime ministra turizma Garija Cappellija pozdravljao Robert Pende, njegov pomoćnik, kad je završio - vratili se u dvoranu. Uz povike "ostavka", ugostitelji su napustili veliku kongresnu dvoranu i ostavili uzvanike same u sali, a pomoćnika Pendu za govornicom.

Nakon što su svi izašli iz dvorane, Pende je kazao nekoliko pozdravnih riječi, ali praktično praznoj dvorani.Odmah nakon sto je predstavnik Ministarstva turizma otišao s govornice, tisuću ugostitelja se vratilo u salu i nastavilo sa radom.

Inače, na Kongresu ugostitelja Hrvatske obrtničke komore bili su gradonačelnik Splita Ivo Baldasar, direktori turističkih zajednica Splita i županije, izaslanici župana i brojni drugi gosti koji su u trenutku bojkota ugostitelja ostali sami u dvorani.

Podsjetimo, na kongresu je bilo najavljeno sudjelovanje ministra Capellija koji nije stigao u Split zbog sjednice Vlade koja je danas u Zagrebu.

Ugostitelji su očekivali odgovore od resornog ministra vezano uz poreznu reformu i najavljeno povećanje PDV-a sa sadašnjih 13 posto na 25 posto od sijećnja iduće godine, protiv čega ugostitelji negoduju već mjesec dana, pojašnjavajući kako će to njihovu uslugu učiniti nekonkurentnom na međunarodnom tržištu.
slobodnadalmacija.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # le meridien lavdamatinac 2016-11-28 14:04
Kongres ugostitelja u Splitu pokazao novom ministru turizma što misli o poreznoj reformi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # turistiturizam 2016-11-28 14:14
Barem on bi morao znati koliko je zajedno s Đurđicom spiskao na nagrade, priznanja, ciljane ankete, sponzorirane medije i.t.d.
I tako je TZ platila milion i sedamsto tisuća kuna za promidžbu turizma na Lošinju iako je lipanj i pola srpnja bio perazan. ALi zahvaljujuci suncu i izbjeglicama planuo turizam na Lošinju, ali novac od pomidžbe nije transparentan.
Samo na dnevnice putovanja Đurđice Garija i šofera otišla je popriličan novac.
Novaca nema Đurđica preselila u drugu firmu, predsjednik TZ otišao u ministre i popala maca lovu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # crkveni mištrubilo 2016-11-28 14:56
Citat turizam:
Samo na dnevnice putovanja Đurđice Garija i šofera otišla je popriličan novac.
Novaca nema Đurđica preselila u drugu firmu, predsjednik TZ otišao u ministre ipopala maca lovu.
Znači u TZ nema ni direktora ni predsjednika, pa što onda rade svi oni službenici ???
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # ???????? 2016-11-28 16:03
Znači u TZ nema ni direktora ni predsjednika, pa što onda rade svi oni službenici ???
To je mašina za glasanje HDZ a.
gdje su potrošene pare ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # sve je isto samo njega nemabond 2016-12-10 08:01
Citat ????:
Znači u TZ nema ni direktora ni predsjednika, pa što onda rade svi oni službenici ???
To je mašina za glasanje HDZ a. gdje su potrošene pare ?Pare su na sigurnom mjestu jer Gari još uvijek kontrolira Grad a Đurđica TZ i nedaju nikome pristup.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Skupo plaćena laž o o otoku vitalnostiPropagandist 2016-11-28 15:09
Citat turizam:
Barem on bi morao znati koliko je zajedno s Đurđicom spiskao na nagrade, priznanja, ciljane ankete, sponzorirane medije i.t.d.
I tako je TZ platila milion i sedamsto tisuća kuna za promidžbu turizma na Lošinju iako je lipanj i pola srpnja bio perazan. ALi zahvaljujuci suncu i izbjeglicama planuo turizam na Lošinju, ali novac od pomidžbe nije transparentan.
Samo na dnevnice putovanja Đurđice Garija i šofera otišla je popriličan novac.
Novaca nema Đurđica preselila u drugu firmu, predsjednik TZ otišao u ministre i popala maca lovu.
Ali zato je Lošinj ponosni vlasnik Bijele zastave za čistoću uvale s potopljenom ribaricom, mnoštva priznanja s kojima si možemo obrisati dupe i prenapuhanim imenom otok vitalnosti za jedan smrdljivi bučni grad.
Mit o otoku vitalnosti
volim-losinj.org/gospodarstvo/2347-otok-vitalnosti-kao-mit
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # DnevniceZumbba 2017-03-17 08:55
Citat turizam:
Barem on bi morao znati koliko je zajedno s Đurđicom spiskao na nagrade, priznanja, ciljane ankete, sponzorirane medije i.t.d.
I tako je TZ platila milion i sedamsto tisuća kuna za promidžbu turizma na Lošinju iako je lipanj i pola srpnja bio perazan. ALi zahvaljujuci suncu i izbjeglicama planuo turizam na Lošinju, ali novac od pomidžbe nije transparentan.
Samo na dnevnice putovanja Đurđice Garija i šofera otišla je popriličan novac.
Novaca nema Đurđica preselila u drugu firmu, predsjednik TZ otišao u ministre i popala maca lovu.
Saucha je za ovaj trio Fantasticus nevina bebica. radi njihovih troškova putovanja Premijer i državni odvjetnik neće sazvati zajedničku presicu. Svi su članovi HDZa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # TZ=ŠĐGClalić 2017-02-26 10:33
Turistička zajednica je u rasulu, boli ona stvar i obašateljicu dužnosti gradonačelnika. Mi smo pred sezonom u TZ nema nikoga. Lijepa je to ostavština bivšeg experta za turizam, a danas ministra. No što obašateljica dužnosti (kako gordo zvuči) radi? Valjda čeka da se izgubljeni sin vrati iz Beograda da ga postavi za direktora. Malo se zasitio betona i kopanja, pa eto malo neka se odmori u TZ-eu.
Kakva trulež i neodgovornost.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # ima li pilota u avionuwiner 2017-03-07 17:52
Citat lalić:
Turistička zajednica je u rasulu, boli ona stvar i obašateljicu dužnosti gradonačelnika. Mi smo pred sezonom u TZ nema nikoga. Lijepa je to ostavština bivšeg experta za turizam, a danas ministra. No što obašateljica dužnosti (kako gordo zvuči) radi?
Danas je Lošinjem odjeknula vijest da je Grad izgubio gradsku vijećnicu u staroj pomorskoj školi koja je plaćena novcem poreznih obveznika. Ako je to istina onda je to daleko veća afera od isplate fiktivnih putnih naloga i dnevnica u Uredu premijera. :-x
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Pilotipali 2017-03-07 19:05
Piloti pali jer nemamo dosta veliki aerodrom.
Dosta šale, kako je grad mogao izgubiti vjećnicu najvjerojatnije je poklonjena, zna se kome?
Znači izgubili smo terene, poklonjeni, mi od toga nemamo ništa, vjećnica poklonjena, tereni poklonjeni ali čekajte još nisu svi.
Najbolje što će se uskoro izmisliti neki drugi način za vjećnicu jer nemaju naši slavni vjećnici gdje zasjedati.
Njima i ne trebavjećnica sve se lijepo dogovore za to ne treba vjećnica.
to bi mogli onako telefonski?4
Što se čudite, ove aferica malo zazvone pa sve stane i opet po istom.
Da li je netko osuđen?
Da li je ostao bez imovine jer je opljačkao tuđu - našu?
Da li se ili da li će se provjeravati imovina i kako je tko kupio - stekao ono što posjeduje?
Zezat će nas sitne a pogotovo ako netko uzme čokoladicu ili ne plati struju, vodu jer ima 1.500,00 kuna ili manje.
Država smo - farsa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # neka institucije rade svoj posaodinko 2017-03-07 19:59
Citat pali:
Dosta šale, kako je grad mogao izgubiti vjećnicu najvjerojatnije je poklonjena, zna se kome?
Znači izgubili smo terene, poklonjeni, mi od toga nemamo ništa, vjećnica poklonjena, tereni poklonjeni ali čekajte još nisu svi.
Najbolje što će se uskoro izmisliti neki drugi način za vjećnicu jer nemaju naši slavni vjećnici gdje zasjedati.
Njima i ne trebavjećnica sve se lijepo dogovore za to ne treba vjećnica.
to bi mogli onako telefonski?4
Navodno je tvrtka Domus došla u posjed vijećnice jer Grad nije na vrijeme platio zadnju ratu. Zna se i tko je kriv za taj propust ali kod vijećnika vlada zavjet šutnje. Jedini način da se dođe do istine je promjena vlasti na lokalnim izborima i onda izvršiti temeljitu reviziju svih dokumenata i zapisnika sa sjednica gradskog vijeća od 2005. do 2017. godine.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 0 # BetonArmirani 2017-03-07 23:35
Dinko al ga sereš i sereš.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Pa sta će im vjecnicaLussigniano 2017-03-08 13:24
Vječnica je bacanje novaca, zasjedanje se može odvijati u Velom Žalu pod paskom Nikolayevih ljudi.
Eventualno grad može donirati veći roštilj jer vijećnici ogladne kad se hrane na tuđi račun.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
114 # odbornikvero- pravi 2017-03-08 20:20
Citat Lussigniano:
Vječnica je bacanje novaca, zasjedanje se može odvijati u Velom Žalu pod paskom Nikolayevih ljudi.
Eventualno grad može donirati veći roštilj jer vijećnici ogladne kad se hrane na tuđi račun.

Pa i dosada se odluke donose u Velom žalu pardon i za kantuni.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Ministarstvo istineDuje 2017-03-09 20:53
Nema te guzice koju političar neće poljubiti i šupka u koji se neće uvući samo da se domogne ili opstane na položaju i nema te parodije i groteske koja može nadmašiti hrvatsku stvarnost. Ovaj članak nije iz news-bara ni sprdexa nego iz Slobodne Dalmacije, a govori o tome kako naš Gari rastura:

Branitelji i turistički vodiči udružili se u obrani istine o Domovinskom ratu i zaštiti struke

Domovinski rat treba uključiti u program obrazovanja turističkih vodiča, zaključeno je na sastanku u Ministarstvu turizma gdje su bili predstavnici Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata i predstavnici turističkih vodiča Hrvatske.

Budući da je i sam ministar turizma Gari Cappelli hrvatski branitelj, odmah je prihvatio predloženu temu i složio se da istu treba sustavno i stručno obraditi.

Tko o čemu, Capelli opet o struci ... Možda ima ambiciju da ministarstvo turizma proširi djelatnost i postane Ministarstvo turizma i istine o domovinskom ratu.

slobodnadalmacija.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
83 # ...MM 2017-03-09 21:41
Citat Duje:
Tko o čemu, Capelli opet o struci ... Možda ima ambiciju da ministarstvo turizma proširi djelatnost i postane Ministarstvo turizma i istine o domovinskom ratu.
Ministar turizma bi na primjer mogao kolege političare iz Beograda prošetati nerazminiranim minskim poljima kojih još ima po Lijepoj našoj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # tko o čemu, Gari o strucifrane 2017-03-09 22:00
Citat MM:
Ministar turizma bi na primjer mogao kolege političare iz Beograda prošetati nerazminiranim minskim poljima kojih još ima po Lijepoj našoj.
Danas je opet pričao o struci na turističkom sajmu u Berlinu. Očito mu je to slaba točka !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
17 # Pobrkani prioritetiLaki 2017-03-10 13:51
Citat MM:
Citat Duje:
Tko o čemu, Capelli opet o struci ... Možda ima ambiciju da ministarstvo turizma proširi djelatnost i postane Ministarstvo turizma i istine o domovinskom ratu.
Ministar turizma bi na primjer mogao kolege političare iz Beograda prošetati nerazminiranim minskim poljima kojih još ima po Lijepoj našoj.
Zašto? Nerazmininirana minska polja nisu na sramotu beogradskih nego hrvatskih političara jer imaju pobrkane prioritete.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # naši financiraju, naši stradavaju, a srbe boli đonpirotehničar 2017-03-10 17:14
Citat Laki:
Citat MM:
Citat Duje:
Tko o čemu, Capelli opet o struci ... Možda ima ambiciju da ministarstvo turizma proširi djelatnost i postane Ministarstvo turizma i istine o domovinskom ratu.
Ministar turizma bi na primjer mogao kolege političare iz Beograda prošetati nerazminiranim minskim poljima kojih još ima po Lijepoj našoj.
Zašto? Nerazmininirana minska polja nisu na sramotu beogradskih nego hrvatskih političara jer imaju pobrkane prioritete.
“Kad nastupi mir, zaraćena strana koja je postavila mine dužna je drugoj strani javiti gdje se one nalaze. Kod nas, međutim, mnoge mine na kopnu i u moru nisu evidentirane jer iz Beograda nismo dobili informacije, što je također zločin, i to zločin protiv čovječnosti, pa možda čak i zločin kršenja zakona ratnog prava”, komentira akademik Rudolf.

www.jutarnji.hr/.../177604
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Svjedok da je braniteljRocco 2017-03-10 08:56
Citat Duje:
Budući da je i sam ministar turizma Gari Cappelli hrvatski branitelj, odmah je prihvatio predloženu temu i složio se da istu treba sustavno i stručno obraditi.
Kako je stekao status hrvatskog branitelja? Doveo svjedoka loji je rekao da je bio branitelj kao oni kojima se priznaje škola na temelju svjedočenja?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # ...Lussigniano 2017-03-10 09:34
Bio je u prvom redu, na šanku u caffe-baru Enigma gdje su se skrivali pripadnici policijske pričuve.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Važno je zvati se braniteljMasterCard 2017-03-10 12:06
Kapeli se kao kameleon prilagođava okolišu. On je u Vladi koja organizatora maltretiranja građana šatoraškim cirkusom tijekom 555 dana, prijetnji plinskim bocama, a nekažnjeno je utajio državi porez nagrađuje koncesijom za Zrće na 20 godina. Jer je branitelj. Kapeli se imenom branitelja kiti za 17.000 kuna plaće i sve one privilegije koje mu život znače: kartica za troškove, putovanja na račun naroda, naknada za odvojeni život i t.d.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # "U se, na se i poda se"BB 2017-03-10 13:27
Citat MasterCard:
Kapeli se kao kameleon prilagođava okolišu. On je u Vladi koja organizatora maltretiranja građana šatoraškim cirkusom tijekom 555 dana, prijetnji plinskim bocama, a nekažnjeno je utajio državi porez nagrađuje koncesijom za Zrće na 20 godina. Jer je branitelj. Kapeli se imenom branitelja kiti za 17.000 kuna plaće i sve one privilegije koje mu život znače: kartica za troškove, putovanja na račun naroda, naknada za odvojeni život i t.d.
Kapeli je ministar u vladi zemlje u kojoj je Bernardić lider opozicije, Cvitan državni odvjetnik, Grabar-Kitarovi ć predsjednica, Plenković premijer, Petrov predsjednik Sabora, i t.d. Da je bolji ne bi u nju bio primljen. Ne bi uklapao u društvo kojem je princip djelovanja parola "U se, na se i poda se".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Lako mafiji uz ovakav DORHJerko 2017-03-10 17:37
Glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan u aferi dnevnice ponio se lešinarski i politikantski, štiteći aktualne vlastodršce progonom bivših, piše Novi list:
novilist.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Garijev kolega braniteljghiz 2017-03-11 14:59
Citat MasterCard:
Kapeli se kao kameleon prilagođava okolišu. On je u Vladi koja organizatora maltretiranja građana šatoraškim cirkusom tijekom 555 dana, prijetnji plinskim bocama, a nekažnjeno je utajio državi porez nagrađuje koncesijom za Zrće na 20 godina. Jer je branitelj. Kapeli se imenom branitelja kiti za 17.000 kuna plaće i sve one privilegije koje mu život znače: kartica za troškove, putovanja na račun naroda, naknada za odvojeni život i t.d.
Taj Kapelijev kolega branitelj je sudjelovao i u onom maršu sablasti s križevima na prsima.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Vazelinski ministarLezilebović 2017-03-10 09:11
On je obična pi*ka koja je svim predsjednicima HDZ virila iz šupka, a zadnjem se dodvoravala predloživši Gotovinu za počasnog građanina Malog Lošinja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # glavonošci i mekušcimuzgavac 2017-03-10 14:38
Citat Lezilebović:
On je obična pi*ka koja je svim predsjednicima HDZ virila iz šupka, a zadnjem se dodvoravala predloživši Gotovinu za počasnog građanina Malog Lošinja.
Osnivači lošinjskog HDZ-a sami sebi čupaju kosu od jada jer im je Gari bio samo maskota da lakše dobiju izbore. Tek kad je postao ministar shvatili su da im je svima pustio crnilo. Bez njega ne mogu dobiti izbore ni u mjesnom odboru Ćunski a kamoli u gradu Lošinju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Jesmo li to zaslužili?Prstom u oko 2017-03-11 09:40
Citat muzgavac:
Citat Lezilebović:
On je obična pi*ka koja je svim predsjednicima HDZ virila iz šupka, a zadnjem se dodvoravala predloživši Gotovinu za počasnog građanina Malog Lošinja.
Osnivači lošinjskog HDZ-a sami sebi čupaju kosu od jada jer im je Gari bio samo maskota da lakše dobiju izbore. Tek kad je postao ministar shvatili su da im je svima pustio crnilo. Bez njega ne mogu dobiti izbore ni u mjesnom odboru Ćunski a kamoli u gradu Lošinju.
Ne podcenjuj glavni stožer lošinjskih Zajedničara. Nije slučajno da se diljem Hrvatske iz medija uglavnom već sve zna o kandidatima za naredne izbore, dok se za Mali Lošinj samo s portala otoci.net moglo saznati s kim kalkulira SDP. No Zajedničari već imaju razrađenu taktiku. Očekuju da će u sinergiji sa strankom HRAST pod vodstvom već legendarnog Ladislava Ilčića (uz Željku Markić ikone klerikalno desničarskih krugova), postizbornim koaliranjem s nekom od "nezavisnih" lista koje će sami osnovati i poturiti biračima te koaliranjem sa svojim tradicionalnim satelitom Kamalićevog HSS-a i prevrtljivim Rudijevim HSLS-om iskamčiti dovoljno mandata da u gradskom vijeću opet formiraju većinu. Uz apatičnu i obeshrabrenu lošinjsku javnost i potporu PR službi i novca velikih investitora to bi im moglo uspjeti.
Izbor zajedničarskog dueta, navodno Kučić-Nedić (ako ministar ne iznudi drugačiji sastav) na čelu Grada mogao bi zbog inertnosti birača i slabe izlaznosti mogla bi biti čista formalnost. Jesmo li to zaslužili?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Točno - Gori su od SUBNOR-aZveko 2017-03-10 14:38
Citat Duje:
Nema te guzice koju političar neće poljubiti i šupka u koji se neće uvući samo da se domogne ili opstane na položaju i nema te parodije i groteske koja može nadmašiti hrvatsku stvarnost. Ovaj članak nije iz news-bara ni sprdexa nego iz Slobodne Dalmacije, a govori o tome kako naš Gari rastura:
Branitelji i turistički vodiči udružili se u obrani istine o Domovinskom ratu i zaštiti struke
slobodnadalmacija.hr/.../...
Nekoliko dobrih komentara uz ovu sprdačinu :lol:
- Ovo je na razini News Bar-a. Ili se Slobodna Dalmacija pocela sprdati ili ovi dinosauri ozbiljno rade na ovome.
- Pa, valjda hoće na taj način OTJERATI turiste - oni zaboravljaju da su ljudi došli tu na odmor i da ih osim provoda drugo ništa ne zanima.
Dosta je što nas maltretiraju i podsjećaju da su gori od SUBNOR-a.
Bio sam sve vrijeme u domovinskom ratu i ne mislim da sve oko sebe zbog toga trebam "daviti" sa svojim pričama.
- Vodite turiste u Jasenovac pa im objasnite vas heroizam ?
- Sta ako turisti zele posjetiti Ahmice, Mostar, Dretelj.Siguran sam da ce dobiti precizne odgovore na povijesna dogadanja slavnog Domovinskog rata?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
212 # direktoricamag turizma 2017-03-09 22:57
Turistička zajednica je u rasulu, boli ona stvar i obašateljicu dužnosti gradonačelnika. Mi smo pred sezonom u TZ nema nikoga. Lijepa je to ostavština bivšeg experta za turizam, a danas ministra. No što obašateljica dužnosti (kako gordo zvuči) radi? Valjda čeka da se izgubljeni sin vrati iz Beograda da ga postavi za direktora. Malo se zasitio betona i kopanja, pa eto malo neka se odmori u TZ-eu.
Mogao ih uputiti kako se i bez direktora TZ imati uspješan turizam .
Tko je još na dnevnicama ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # zlatna foteljaveloselac 2017-03-10 20:09
Citat mag turizma:
Turistička zajednica je u rasulu, boli ona stvar i obašateljicu dužnosti gradonačelnika. Mi smo pred sezonom u TZ nema nikoga.
Ima, ima uhljeba koliko voliš !!! Problem je samo što se međusobno bore za mjesto direktora TZ-e ali Ministar čuva za nekoga tu funkciju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # maliveli 2017-03-10 23:24
Citat veloselac:
Citat mag turizma:
Turistička zajednica je u rasulu, boli ona stvar i obašateljicu dužnosti gradonačelnika. Mi smo pred sezonom u TZ nema nikoga.
Ima, ima uhljeba koliko voliš !!! Problem je samo što se međusobno bore za mjesto direktora TZ-e ali Ministar čuva za nekoga tu funkciju.
To je pravo mjesto za drpit lovu, pa nije ministar lud ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 # imam lud da sam papirpivac 2017-03-11 12:00
Citat veli:
To je pravo mjesto za drpit lovu, pa nije ministar lud ?
Nije ni Saucha bio lud kad je izmišljao putne naloge pa je završio u Remetincu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 0 # kakav jalovostlalović 2017-03-11 15:26
Čitam komentare mojih sugrađana lošinjana o mojem sugrađaninu ministru turizma Gariju Cappelliju. Nije da je on a i mnogi drugi koji se spominju u ovim komentarima svetac, daleko od toga, ali mi se cijelo vrijeme postavlja pitanje zašto toliko zlobe i zavisti, a izgledno je da je po srijedi naša poznata jalovost i nepraštanje uspjeha drugoga, pa makar bio i naš lošinjanin. Nitko na ovoj stranici nije baš naročito kritizirao bivšeg premijera Milanovića i ministra policije Ostojića koji su protuzakonito pratili i prisluškivali obitelj Slavka Linića (našeg primorca op), lopovluk Sauhe, kriminal Jakovine i niz drugih velikih afera. Zanimljivo je da se to radi izvornom lošinjanu, danas ministru turizma. Dakle, ništa od ljevičarskih afera se nije moglo pročitati na ovom portalu. Očigledno je da je najveći grijeh sadašnjeg ministra cappelija što je imao hrabrosti učlaniti se u HDZ, a ne u IDS, gdje bi danas s Maglievazom bistrio politiku IDS na bazi od 3-4%. Ne treba nim niti ministar s Lošinja ako je kojim slučajem iz HDZ-a? Ovo pokazuje bolesno stanje u našem gradu. Je, točno je da je HDZ dugo na vlast. Ali ovakvim pristupom on će na vlasti biti duže nego bi trebao. Ovdje nitko ništa ne nudi (osim pokušaja Bojane, misleći da će diskvalifikacij ama, a ne upornim planiranim i kontinuiranim političkim radom promijeniti stanje. Nažalost, dio rasutih pojedinaca koji razumiju političke prilike u gradu uglavnom umjesto da definiraju novu politiku i izađu na javnu političku scenu svojom zabavom na ovoj stranici misle da će nešto promijeniti. Nažalost, neće. Sadašnji vlastodržci u gradu će komotno uzeti još jedan mandat, jednostavno zato što su bolje organizirani i kuže tehnologiju vlasti. Sve priče o nezadovoljstvu prestaju s dolaskom Uskrsa i prvih svježih dotoka novca na otok i sve potpuno drugačije, tko još mari za ovoga ili onoga. Svo glada svoja posla. Zato konstrukcije koje su složili Capelli, Nedić, Šiničić, Badurina i ostali, zaista drže vodu, jer opozicija ne da nije nikakva, ona je nula. Na nesreću svih nas.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Kriminalni podviziDjango 2017-03-11 16:37
Citat lalović:
Nitko na ovoj stranici nije baš naročito kritizirao bivšeg premijera Milanovića i ministra policije Ostojića koji su protuzakonito pratili i prisluškivali obitelj Slavka Linića (našeg primorca op), lopovluk Sauhe, kriminal Jakovine i niz drugih velikih afera.
A zašto bi itko kritizirao taj sitniš kojeg kriminalnim podvizima nadmašuju i zasjenjuju HDZ-ovi kadrovi na svim razinama? Koga briga za Ostojića i Jakovinu kad je jedan predsjednik "najdomoljubnij e stranke" (pa i premijer) spremljen u Remetinac, a drugi ga izbjegao davanjem ostavke na funkciju. A kad već spominješ taj vrući slučaj, zanimljivo je da je Sauhi zbog navodnog lopovluka od 500,000 kuna pod hitno određen istražni zatvor, a HDZ-ovom kapitalcu Kalmeti još nije premda ga se sumnjiči za dvadeset puta veći iznos zamračen dok je bio ministar prometa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Tko je skinuo gaće pred investitorima?Cincilator 2017-03-13 09:29
Citat lalović:
Čitam komentare mojih sugrađana lošinjana o mojem sugrađaninu ministru turizma Gariju Cappelliju. Nije da je on a i mnogi drugi koji se spominju u ovim komentarima svetac, daleko od toga, ali mi se cijelo vrijeme postavlja pitanje zašto toliko zlobe i zavisti, a izgledno je da je po srijedi naša poznata jalovost i nepraštanje uspjeha drugoga, pa makar bio i naš lošinjanin. Nitko na ovoj stranici nije baš naročito kritizirao bivšeg premijera Milanovića i ministra policije Ostojića koji su protuzakonito pratili i prisluškivali obitelj Slavka Linića (našeg primorca op), lopovluk Sauhe, kriminal Jakovine i niz drugih velikih afera.
Ne vjerujem da si toliko glup da si zaista postavljaš pitanje zašto toliko zlobe i zavisti i t.d. Naprotiv, smatram da si vrlo pametan, jer koristiš provjerenu metodu manipulacije bacanjem sumnje na motive kritiziranja postupaka gradske vlasti. Opravdane, racionalne, činjenično utemeljene kritike svojim tobožnjim pitanjem pokušavaš osumnjičiti kao izraze zlobe i zavisti, te da je - citiram - "po srijedi naša poznata jalovost i nepraštanje uspjeha drugoga, pa makar bio i naš lošinjanin". A tvoje pitanje je naprosto neumjesno, da ne kažem blesavo. Pa da ja postavim tebi protupitanje: Za koji bi nježnik tvoji i ministrovi sugrađani trebali kritizirati bivšeg premijera, nekakvog Ostojića, Sauhu i Jakovinu u svezi zbivanja na Lošinju? Jesu li oni, kako bi to predsjednica rekla, skinuli gaće pred ruskom braćom i drugim investitorima ili je u naše ime to učinio tvoj i naš sugrađanin, kako kažeš, "izvorni Lošinjanin, danas ministar turizma", nekim slučajem baš iz HDZ-a? Jesu li milanovići, orepići, sauhe i jakovine dali odriješene ruke "investitoru kakvog se može samo poželjeti" za pretvaranje Lošinja u destinaciju prema master planu Jadranke d.d. ili su to uradili nedići, badurine, domci, pupovci, i ostali klaunovi u gradskom Vijeću prihvaćajući Kapelijeve prijedloge koje je izradila "struka" na temelju zahtjeva investitora?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # "A što vi radite Crncima?"Spin doktor 2017-03-14 09:42
Citat Cincilator:
Za koji bi nježnik tvoji i ministrovi sugrađani trebali kritizirati bivšeg premijera, nekakvog Ostojića, Sauhu i Jakovinu u svezi zbivanja na Lošinju? Jesu li oni, kako bi to predsjednica rekla, skinuli gaće pred ruskom braćom i drugim investitorima ili je u naše ime to učinio tvoj i naš sugrađanin, kako kažeš, "izvorni Lošinjanin, danas ministar turizma", nekim slučajem baš iz HDZ-a? Jesu li milanovići, orepići, sauhe i jakovine dali odriješene ruke "investitoru kakvog se može samo poželjeti" za pretvaranje Lošinja u destinaciju prema master planu Jadranke d.d. ili su to uradili nedići, badurine, domci, pupovci, i ostali klaunovi u gradskom Vijeću prihvaćajući Kapelijeve prijedloge koje je izradila "struka" na temelju zahtjeva investitora?
Lalović se poslužio starim trikom sovjetskih političara iz vremena Hladnog rata kojeg su zapadni mediji posprdno, a ispravno nazvali whataboutism. Ovu tehniku dobro opisuje vic o primjedbi zapadnjaka na kašnjenje vlakova u SSSR-u na koju mu mu Rus odgovara "A što vi u SAD radite Crncima". Tu tehniku Putin koristi i danas pa na prigovore ruskoj agresiji u Ukrajini odgovara s “A što je s Irakom?”, “A što je s Libijom?”, “A što je sa…?”, “What about ...? Tu tehniku korist i Lalović: Na kritike Cappelijeve politike odgovara, "a što je s Milanovićem, Orepićem, Sauhom i Jakovinom?".
Budući da će razni lalovići u službi "investitora kakve se može samo poželjeti" do narednih izbora sve češće koristiti tu sovjetku tehniku nazvat ću je lalovićizam.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Jalnuški diletantiFerengi 2017-03-15 12:19
Ovo o zlobi i zavisti lalović je uzeo od svog vođe i učitelja F. Tuđmana, autora slavne fraze o jalnuškim diletantima. Nakon ovoga slijedi ono "crveni, zeleni i žuti vragovi", "mutikaše i smutljivci" "stoka sitnog zuba" i t.d. na račun svih koji ne pucaju od ponosa što imamo ministra.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Zvezdaš, Pašalićevac, HDZovacToni 2017-03-13 15:12
Citat lalović:
Očigledno je da je najveći grijeh sadašnjeg ministra cappelija što je imao hrabrosti učlaniti se u HDZ,
Neš' ti hrabrosti učlaniti se u HDZ kad je bio na vrhuncu moći :lol: A i to je napravio tek na nagovor nekih furešta da im bude maskota za izbore.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # tko će prošetati psaibrica 2017-03-15 15:31
Citat Toni:
Neš' ti hrabrosti učlaniti se u HDZ kad je bio na vrhuncu moći A i to je napravio tek na nagovor nekih furešta da im bude maskota za izbore.
Maskota se dobro uvalila u sam državni vrh, nikad nijedan otočan nije bio ovako dobro pozicioniran. Pinki će puknut od zavisti !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # debilanafrota 2017-03-16 08:38
Citat ibrica:
Citat Toni:
Neš' ti hrabrosti učlaniti se u HDZ kad je bio na vrhuncu moći A i to je napravio tek na nagovor nekih furešta da im bude maskota za izbore.
Maskota se dobro uvalila u sam državni vrh, nikad nijedan otočan nije bio ovako dobro pozicioniran.
jebes drzavu kojoj gari moze bit u vrhu :oops:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Odmazda za prijavu krađeLaLaLand 2017-03-16 14:05
Citat frota:
Citat ibrica:
Citat Toni:
Neš' ti hrabrosti učlaniti se u HDZ kad je bio na vrhuncu moći A i to je napravio tek na nagovor nekih furešta da im bude maskota za izbore.
Maskota se dobro uvalila u sam državni vrh, nikad nijedan otočan nije bio ovako dobro pozicioniran.
jebes drzavu kojoj gari moze bit u vrhu :oops:
To je država u kojoj predsjednik Vlade noktima i zubima brani svog ministra prepisivača i dopušta da se radi odmazde ukine odsjek studija filozofije na kojem su radila četvorica potpisnika prijave protiv ministra plagijatora.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Jabukau šlafroku 2017-03-11 15:54
Lalović ti si na istoj strani?
Lijepo si to zapakirao i sve svalio na jednu stranu kojoj najvjerojatnije pripadaš.
Jadan HDZ treba mu odvjetnik jer svi navalili pa i na našeg sindaka jer je u HDZ-u?
Ne bi imalo ništa protiv da sve uspjehe svih navedenih pripisuješ poštenom radu i boljitku ovih otoka a ne osobnom i samo osobnom koristi.
Pogledaj što su imali 90 kada su se pritajili negdje a pogledaj sada kada se busaju svojim "uspjesima" koji su im donijeli osobnu korist.
Ne iz njihovih novčanika već iz naših za koje se novce moglo napraviti puno toga što bi svima nama koristilo.
Ovako mi - većina nas postali smo margina i lijevo i desno smetalo za korist isključivo privatnih investitora.
Što se tiče tišine koja će nastati dolaskom Uskrsa i turističke sezone kada će svukupnom pučanstvu malo napuniti đepove imaš pravo a to je znala iskoristiti i sadašnja garnitura vlasti pa je sve prezentacije u proteklim godinama radila po ljeti baš računajući na zauzetost svojih voljenih građana.
Nije se htjelo zamarati pučanstvo sa nekim problemima neka lijepo zarade koju kunu a planove će oni i tako sprovesti u djelo kako su i zamislili.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
114 # Konstukcija što drži voduSalmonela 2017-03-11 16:49
Citat u šlafroku:
Što se tiče tišine koja će nastati dolaskom Uskrsa i turističke sezone kada će svukupnom pučanstvu malo napuniti đepove imaš pravo a to je znala iskoristiti i sadašnja garnitura vlasti pa je sve prezentacije u proteklim godinama radila po ljeti baš računajući na zauzetost svojih voljenih građana.
Nije se htjelo zamarati pučanstvo sa nekim problemima neka lijepo zarade koju kunu a planove će oni i tako sprovesti u djelo kako su i zamislili.
To si dobro primijetio. Jer to su te konstrukcije koje su složili Capelli, Nedić, Šiničić, Badurina i ostali, a lalović ih hvali da drže vodu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # voda curi na sve stranemau mau 2017-03-11 18:02
Citat Salmonela:
To si dobro primijetio. Jer to su te konstrukcije koje su složili Capelli, Nedić, Šiničić, Badurina i ostali, a lalović ih hvali da drže vodu.
Svaka trula konstrukcija kad tad se sruši, a ova je već dobro nagrižena.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # vjerodostojnoFlok 2017-03-11 19:14
Citat mau mau:
Citat Salmonela:
To si dobro primijetio. Jer to su te konstrukcije koje su složili Capelli, Nedić, Šiničić, Badurina i ostali, a lalović ih hvali da drže vodu.
Svaka trula konstrukcija kad tad se sruši, a ova je već dobro nagrižena.
... a po Remetincu se širi sve jači miris HDZa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Struka - alibi za mućkePimp 2017-03-16 08:49
Citat mau mau:
Citat Salmonela:
To si dobro primijetio. Jer to su te konstrukcije koje su složili Capelli, Nedić, Šiničić, Badurina i ostali, a lalović ih hvali da drže vodu.
Svaka trula konstrukcija kad tad se sruši, a ova je već dobro nagrižena.
Varaš se. Nisu tu konstrukciju složili Capelli i njegova banda. Sve su to amateri. Složila ju je "struka" na koju se Capelli uvijek poziva jer mu osigurava alibi za mućke. To su izrađivači prostornih planova, odjeli gradske uprave, odvjetnici i stručnjaci u županiji.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # sumrak bogovailir 2017-03-12 09:04
Citat Salmonela:
To si dobro primijetio. Jer to su te konstrukcije koje su složili Capelli, Nedić, Šiničić, Badurina i ostali, a lalović ih hvali da drže vodu.
Velika četvorka koju si nabrojao već se raspala, spala knjiga na dva slova. Stvara se potpuno nova ekipa koja će sve iznenaditi !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 # ...NNNI 2017-03-12 11:06
Citat ilir:
Citat Salmonela:
To si dobro primijetio. Jer to su te konstrukcije koje su složili Capelli, Nedić, Šiničić, Badurina i ostali, a lalović ih hvali da drže vodu.
Velika četvorka koju si nabrojao već se raspala, spala knjiga na dva slova. Stvara se potpuno nova ekipa koja će sve iznenaditi !!!
Ništa nas više ne može iznenaditi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
19 0 # nabrijanost i ništa višelalović 2017-03-11 20:39
Eto, poslije mog komentara nisam mnogo očekivao. Priče o krađi, o tome koliko su imali 1990 g., a koliko imaju sada itd. Tu me brine samo jedna nedosljednost. U pravilu se na ljevičarskim portalima, kao što je ovaj piše da je u HdZ 90-tih ušlo polovica članstva Saveza komunista Hrvatske, ali kada se govori o lopovluku, onda su to članovi HDZ, a ne bivši komunisti, dok začudo oni komunisti koji su ostali dosljedni komunističkoj ideologiji, oni su gle čuda poštenjačine ili najblaže rečeno sitni lupeži. A kada se o HDZ-ovoj ekipi u gradu radi, u zadnjih 12 godina koliko su na vlasti, uz obilje prijava, potpisanih i nepotpisanih anonimnih dojava o kriminalnim radnjama, ja nisam doznao niti za jednu prekršajnu prijavu protiv odgovornih ljudi, a kamoli kaznenu prijavu od strane državnog odvjetništva. U gradsku upravu redovito dolaze državna revizija, nadzor ministarstva Uprave, i razne provjere po prijavama nezadovoljnih građana, pa se ništa nije pronašlo što bi ukazivalo na značajnije nepravilnosti. E sada, da li mi se netko sviđa ili ne sviđa, to je stvar ukusa, ali činjenice su takve da govore u prilog ekipi, koju na kraju krajeva građani našega grada podržavaju na nekoliko zadnjih izbora. A po svemu sudeći to će se s velikom vjerovatnošću ponoviti i u svibnju ove godine iz jednostavnog razloga što većina kritičara ili kritizera laju na mjesec, a ne žele ništa konkretno učiniti. Lakše je kritizirati i lupetati nego podmetnuti leđa i javno izaći s tezama za promjene stanja. Eto, ja nisam za promjene pa ne trebam izlaziti, vi koji jeste za promjene, naprijed, lokalni izbori su pred vama izađite pred nas građane sa svojim programima, idejama da ih mi zaokruživanjem listića možemo ocijeniti. Sve drugo je lajanje na mjesec.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Branitelj kulta ličnostFredi 2017-03-12 10:29
Citat lalović:
Eto, poslije mog komentara nisam mnogo očekivao. Priče o krađi, bla, bla, truć ...
A što si, zaboga, mogao očekivati kad si komentar u svezi Kapelijevog "rasturanja" započeo retoričkim pitanjem "zašto toliko zlobe i zavisti?" i odmah odgovorio da je po srijedi "naša poznata jalovost i nepraštanje uspjeha drugoga, pa makar bio i naš lošinjanin."? Time si unaprijed diskvalificirao svakoga tko svojim komentarom ne bi pokazao da je poštovatelj kulta Kapelijeve ličnosti kojeg se gaji i ovim (nepotpisanim, očigledno sponzoriranim) člankom o svenarodnom ushitu otočnog puka njegovom novom dužnošcu. Pa zašto bi netko uopće čitao tvoje uvredljive komentare, a kamoli na njih odgovorio?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Desno pa lijevo?Lijevo pa desno? 2017-03-12 11:36
Laloviću, laloviću da li ti netko plaća da pišeš ili pišeš iz duše?
Nema kod nas pameti, pametnih ljudi koji će se brinuti kako ćemo sutra i svaki dan iza toga, pa kako će naša djeca, već moramo biti svi u kalupima ili smo desno ili smo lijevo.
Ako kažemo nešto za HDZ onda smo lijevo ili moramo pljuvati lijevo da bi bili kako treba.
Za koga to i po kojim se kriterijima moramo ponašati?
Prestanite više o komunistima jer ste svi bili komunisti koji ste bili na nekim položajima ili radnim mjestima a sada ste se raslojili.
U tom raslojavanju ste preuzeli samo dvije opcije: lijevo ili desno po potrebi mjenjate i neke lokalne opcije kako vam se isplati i svi mi moramo slijediti vaš primjer?
Usput ranije, bez obzira na komunizam i ne plačem za time, bilo je više reda u svemu a sada je brate mili opći kažin.
Ništa nam ne štima počev od malih problema koje imamo u svakodnevnom životu.
U bolnicu, u banku, u vodovod, u sud, u općinu, MIO, zdravstveno svuda samo problemi oko rješavanje banalnog problema.

Odlučivanje o tome što želimo u svom gradu, kako želimo živjeti, što želimo prodavati svelo se na to da nam je stavljen flaster preko usta a bogom dani pojedinci će to za nas napraviti.

Između ostaloga zašto bilo što prodavati?
Pametan čovjek će ono što ima rentati pa i na više godina ali ne prodavati.
Narod koji živi tu bez obzira da li je tu oduvjek ili je jučer došao imao je pravo odlučivati što će gelipteri napraviti sa Čikatom i svim ostalim.
Uostalom čiji je bio Čikat? Privatan pa se oduzelo da bi sada samo netko imao od toga koristii i to zamisli budale prodati za ono šačicu novca.
Ako je već odurni komunizam to oduzeo privatnim osobama trebalo je to ostati ovom narodu koji tu živi a ovako ćemo kupovati rzglednice da bi vidjeli kako nam Čikat izgleda jer nećemo moći doći.
Austrougarska koja je gradila na tom području nije zatvarala pristup Čikatu ali eto naši velikoumovi nisu tu priliku htjeli propustiti da nešto ne investiraju za sebe.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
152 # zamjene tezalalović 2017-03-12 13:48
Prije svega nije mi namjera bilo koga uvrijediti. Na stvari i pojave gledamo različito i to je izgleda jedini problem. Činjenica da je lokalna samouprava u zadnjih 25 godina prodala imovine 3 puta manje nego su to činili graađani Maloga Lošinja. To je znatno proimijenilo sliku grada. Pa i na ovim stranicama smo imali prilike čitati o našim sugrađanima koje se pogrdno naziva "šiptari" koji su vlasnici poslovnih prostora u kojima u pravilu obavljaju ugostiteljsku djelatnost da su zauzeli najbolje lokacije. Tko im je prodao? Ponajmanje lokalna samouprava. Prema tome priča o rasprodaji je čisti politički spin koji je koristio pojedincima. Ako je lokalna samouprava prodala dio zemljišta lokalnoj hoteljerskoj tvrtci za daljnji razvoj, jer u njoj radi 700 stanovnika Lošinja, zašto se to tako ostrašćeno napada? Samo primjer žestokog napada na Biskupiju krčku koja se usudila svoju imovinu dati u zakup potencijalnim investitorima, pokazuje razinu netrpeljivosti, nedosljednosti i zamjene teza. Zar vlasnik nema pravo svojom imovinom upravljati na najbolji i unosniji način? Smatram da sva ta galama je obično politikanstvo i spinovi raznih političkih struja željnih većeg utjecaja i vlasti, koju uporno izbjegavaju realizirati kroz javni izborni proces. Željeli bi utjecati na vlast iz sjene.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Diskont vlastiFredi 2017-03-12 15:03
Citat lalović:
... Željeli bi utjecati na vlast iz sjene.
A nekima to i uspjeva. Nisu sudjelovali u izbornom procesu nego su si jednostavno kupili već izabranu, aktualnu vlast. Koja servilno donosi planove prostora prema njihovim planovima razvoja. Kako je netko već napisao, birali smo Kapelija i Nedića, a dobili Mihu i Šolića.
volim-losinj.org/.../...
PS
Ne znam što ti je bila ili nije bila namjera, ali znam što si postigao ubacivanjem zavisti i zlobe u diskurs. "Potpisao" si se kao trol na zadatku ;-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # jel me netko tražiotužni čevap 2017-03-12 16:33
Citat Fredi:
A nekima to i uspjeva. Nisu sudjelovali u izbornom procesu nego su si jednostavno kupili već izabranu, aktualnu vlast. Koja servilno donosi planove prostora prema njihovim planovima razvoja. Kako je netko već napisao, birali smo Kapelija i Nedića, a dobili Mihu i Šolića.
..a najgore tek dolazi, nakon Mihe i Šolića dobili smo Džebića i Hamu. Gdje je tu kraj ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Izborni master planS. Kr 2017-03-19 09:18
Citat Fredi:
Citat lalović:
... Željeli bi utjecati na vlast iz sjene.
A nekima to i uspjeva. Nisu sudjelovali u izbornom procesu nego su si jednostavno kupili već izabranu, aktualnu vlast. Koja servilno donosi planove prostora prema njihovim planovima razvoja. Kako je netko već napisao, birali smo Kapelija i Nedića, a dobili Mihu i Šolića.
Kapelija su instalirali u Vladu a lokalna zamjena će mu prema master planu Jadranke d.d. biti Ana Kučić i Anto Nedić da nastave tamo di je on stao. Čuo sam da je odluka o kandidaturi objavljena na ruskom terenu, u Punti!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Šumompa malo drumom 2017-03-12 15:10
Ne moramo se mi slagati u ničemu ali zato nije tvoje pravo veće od moga da u moje ime odlučuješ i namećeš svoje ideje i provodiš ih u djelo ne vodeći računa što ja hoću i što meni treba.
Oduzeto mi je baš to pravo da ja na mojem odlučujem što ću.
Oduzeto je pravo i imovina nekim mojim prednicima u ime neznam čega 50-tih godina.
Parola je bila sada će sve to opet biti naše jer nema privatnog vlasištva, ali sve je naše.
Sada je to naše koje je oduzeto mojima postalo opet privatno ali nije vraćeno onima čije je bilo pa da oni prodaju što je njihovo.
Najviše imovine prodano je upravo od nekadašnjih stanovnika Lošinja koji žive van ovog otoka i koji su na temelju negativnih iskustava o oduzimanju imovine polako počeli rješavati se te preostale imovine.
Kakvo je sada stanje kada ovi preostali mladi odluče otići raditi negdje drugdje a starci im odu na Sv. Martin njihova će djeca učiniti to isto.

Možeš li potkrijepiti iznesene podatke o prodaji te nekada društvene imovine koju je prodao Grad i prodano od privatnih lica?

S obzirom da znaš mnogo toga možeš li navesti koliko je od tih 700 zaposlenih u Jadranci rođeno na Lošinju?
Koliko tih istih ima stalno zaposlenje?
Koliko je od toga zaposleno u upravi tako zvani menedžeri a koliko u samim hotelima?
Što se tiče katoliček imovine ista stvar njihova imovina je isto kao i moja ne moram na svakom kntunu nešto graditi.
Ako sam stekao nasljedstvom neku imovinu ne moram svuda izgraditi hotel.
Imovina moja i crkvena čija je prije bila?
Moji su odlazili u Ameriku da bi kupili tu zemlju i mogli tu živjeti, znaš od koga od crkve.
kako je crkva dobila tu imovinu, platila, kupila, kojim prihodima što su radili, dizali se rano i kopali cjeli dan?

To je ono jaje ili kokoš.

Uglavnom zašto sve uništavati u ime privatnog kapitala gdje će mali broj ljudi uživati u tom blagostanju a imali smo mogućnost da cjeli otok dobro živi ovako kako je to bilo i do sada.

Da moja imovina i ona općenarodna ostane onakva kakva je i sada, zemlju može obrađivati svatko neće ništa uništiti ali će se preko moje zemlje proći ako nekome treba cesta, struja, voda do njegovog hotela, kampa ili što već.

Zašto mie koji već tu živimo ne možemo i dalje biti tu već se predviđa naseljavati tisuće novih stanovnika za potrebe te megalomanske izgrađenosti?
Gdje će se dalje graditi kuće, stanovi koliko ovaj otok može podnijeti.

Nitko niti ti niti ja niti katolička crkva nema pravo uništavati zatečeno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 # RazumljivoPernar 2017-03-13 08:56
Razumljivo je da je dio domaćih ljudi ogorčen potezima svih vlasti, ponajviše komunističkih koje su nacionalizirale i otimale imovinu otočanima. S druge strane pitanje razvoja je otvorilo neke obuhvate u prostoru koji su cijena razvoja. jasno je da smo trebali cestu do Merga, zbog čega se presjeklo i uništilo puno parcela, pa i proširivanja cesta su uzele na tisuće i tisuće hektara. I izgradnja zračne luke je "pojela" puno zemlje i maslinika, kao i vodovod i sva nova naselja i hoteli. Pa na području današnjih Zagazinjina su bili vrtovi i stoka. da ne govorim o današnjim parkiralištima. A koliko se mora do sada nasulo da bi se proširile ceste, parkinzi, pristaništa i sl.? Sve je to na neki način devastiralo otok i promijenilo njegovu vizuru. Ono u čemu se s drumom slažem je nepovredivost privatnog vlasništva, a ono u čemu se ne mogu složiti je njegovo pitanje koliko u Jadranci ima naseljenika? To mi zvuči diskriminirajuć e. Ali slažem se da je pitanje razvoja vrlo ozbiljna tema kao i pitanje održivog razvoja otoka.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # uzmi siromašnima i daj bogatimaalan ford 2017-03-13 11:00
Citat Pernar:
Razumljivo je da je dio domaćih ljudi ogorčen potezima svih vlasti, ponajviše komunističkih koje su nacionalizirale i otimale imovinu otočanima. S druge strane pitanje razvoja je otvorilo neke obuhvate u prostoru koji su cijena razvoja. jasno je da smo trebali cestu do Merga, zbog čega se presjeklo i uništilo puno parcela, pa i proširivanja cesta su uzele na tisuće i tisuće hektara. I izgradnja zračne luke je "pojela" puno zemlje i maslinika, kao i vodovod i sva nova naselja i hoteli.
Pernaru, jedno je uzimati zemlju za ceste, vodovod, zračno pristanište, parking, rivu...a drugo uzimanje privatne imovine da bi Miha, Balbo, Šolić, Mužić, Lekić bili još bogatiji !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
91 # Alane fordu ne budalimorčić 2017-03-13 19:06
Citat alan ford:
Citat Pernar:
Razumljivo je da je dio domaćih ljudi ogorčen potezima svih vlasti, ponajviše komunističkih koje su nacionalizirale i otimale imovinu otočanima. S druge strane pitanje razvoja je otvorilo neke obuhvate u prostoru koji su cijena razvoja. jasno je da smo trebali cestu do Merga, zbog čega se presjeklo i uništilo puno parcela, pa i proširivanja cesta su uzele na tisuće i tisuće hektara. I izgradnja zračne luke je "pojela" puno zemlje i maslinika, kao i vodovod i sva nova naselja i hoteli.
Pernaru, jedno je uzimati zemlju za ceste, vodovod, zračno pristanište, parking, rivu...a drugo uzimanje privatne imovine da bi Miha, Balbo, Šolić, Mužić, Lekić bili još bogatiji !!!
Alna ford piše nevjerojatne stvari. Tko je uzimao Privatnu imovinu bilo kome? NIJE UZIMAO, NEGO KUPOVAO I MASNO PLAĆAO. Ma baš mi je žao tih govnara koji su za malo kvadrata strpali silnu lovetinu u džep, tako što su prodali djedovinu i roditeljsku imovinu. Oni sada palamude i piskaraju (valjda štoo nisu strpali još veću lovu)a gle čuda sad za njima Alan ford lije krokodilske suze. Smiješno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # ....Dino 2017-03-13 12:41
Citat Pernar:
Ali slažem se da je pitanje razvoja vrlo ozbiljna tema kao i pitanje održivog razvoja otoka.
A odgovor na ta važna pitanja Kapeli, Kučićka, cijelo GV (minus Deva) i gradska uprava glatko su prepustili investitorima. Primjera radi, predsjednik Odbora za zaštitu okoliša (koji se vjerojatno nikad nije sastao) je bio predvodnik akcije protiv zaštite dupina!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Autsorsanje politike razvojaSpin doktor 2017-03-15 08:54
Citat Dino:
Citat Pernar:
Ali slažem se da je pitanje razvoja vrlo ozbiljna tema kao i pitanje održivog razvoja otoka.
A odgovor na ta važna pitanja Kapeli, Kučićka, cijelo GV (minus Deva) i gradska uprava glatko su prepustili investitorima.
Slijedili su svjetske trendove. Autsorsali su razvojnu politiku Grada Malog Lošinja. Tko ne zna što je to autsorsanje ili želi znati više može pročitati ovaj kratki članak:
marinknezovic.info/2015/03/04/autsorsanje/
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # dođoh, vidjeh, pobjegohjoker 2017-03-14 07:27
Zna li netko kada će krenuti investicije u Jadranci, bilo je riječi o ulaganjima od 200 miliona EUR-a, što je sa golf terenima na Mataldi, izgradnjom nove zračne luke, novog Heliosa, marine za megajahte na Velopinu ???
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
113 # tempora mutanturBatman 2017-03-14 15:03
Citat joker:
Zna li netko kada će krenuti investicije u Jadranci, bilo je riječi o ulaganjima od 200 miliona EUR-a, što je sa golf terenima na Mataldi, izgradnjom nove zračne luke, novog Heliosa, marine za megajahte na Velopinu ???
malo sutra
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # potemkinova selahrvoje 2017-03-16 17:08
Citat Batman:
Citat joker:
Zna li netko kada će krenuti investicije u Jadranci, bilo je riječi o ulaganjima od 200 miliona EUR-a, što je sa golf terenima na Mataldi, izgradnjom nove zračne luke, novog Heliosa, marine za megajahte na Velopinu ???
malo sutra
Glavno da će se uz veliku pompu slaviti 70 godišnjica Jadranke na glavnom gradskom trgu sa nastupom Gibonia.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Открытое акционерное обществоRIP 2017-03-16 20:17
Citat hrvoje:
Glavno da će se uz veliku pompu slaviti 70 godišnjica Jadranke na glavnom gradskom trgu sa nastupom Gibonia.
Jadranke? Koje Jadranke? To više nije ista firma.
Nekadašnja Jadranka je umrla kada su Rusi preuzeli vlast.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # bit će skoro propast svijetanostrodamus 2017-03-16 20:26
Citat RIP:
Jadranke? Koje Jadranke? To više nije ista firma. Nekadašnja Jadranka je umrla kada su Rusi preuzeli vlast.
Nema više Jadranke, ali ni Lošinja kakav je nekada bio. Gradom šetaju neki čudni ljudi u kožusima i govore nekim čudnim jezikom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Ядранка, Агрокор, Хорватия ...Amaro 36 2017-03-17 11:59
Citat RIP:
Citat hrvoje:
Glavno da će se uz veliku pompu slaviti 70 godišnjica Jadranke na glavnom gradskom trgu sa nastupom Gibonia.
Jadranke? Koje Jadranke? To više nije ista firma. Nekadašnja Jadranka je umrla kada su Rusi preuzeli vlast.
Pala Jadranka bez ispaljenog metka, a zajedno s njom pod Ruse pao i cijeli Lošinj. A sada je krenulo rusko preuzimanje Agrokora, a zajedno s njim i Hrvatske. Gdje ste branitelji?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # uskršnje jajepatrik 2017-03-17 16:04
Citat Amaro 36:
Pala Jadranka bez ispaljenog metka, a zajedno s njom pod Ruse pao i cijeli Lošinj. A sada je krenulo rusko preuzimanje Agrokora, a zajedno s njim i Hrvatske. Gdje ste branitelji?
Ovo je bilo za očekivati, zato je Gari postavljen za ministra. :oops:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
23 # bez metka ali s eurimakmet 2017-03-17 16:30
pravi je čas za zazivanje branitelja. Lokalci uzeli pare za dionice, Todorić spremio u džep 600.000-000 EUR i gle čuda, sad neki rusi žele pare natrag, odnosno upravljačka prava? To je pravi trenutak da im s puškom u ruci objasnimo da kod nas vrijede drugačija pravila.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # turbo lobistiLeakyleaks 2017-03-18 09:51
Iza zatvorenih vrata:
Kapeli i Đebić u Moskvi lobirali za propast Agrokora
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # kuda idu divlje svinjetulipan 2017-03-18 11:31
Citat Leakyleaks:
Iza zatvorenih vrata:
Kapeli i Đebić u Moskvi lobirali za propast Agrokora
Stari ljudi su govorili "par para nađe i u mraku".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
113 # Opetpo svom 2017-03-15 09:57
Kako izvrćete na stranu kako vam odgovara ali bez podataka da se potkrijepi vlastita teza o nekim stvarima i odgađanjima na ovim otocima.
Očito je već prevladao lobi investitora po svaku cjenu.
Zašto nismo dobili odgovore koji su postavljani a za koje lalović ima podatke, barem prema iznesenom?
Koliko prodane zemlje od grada - države koliko privatne?
Što se tiče zaposlenih pitanje je na mjestu jer tvrdnjom da ima 700 radnika zaposlenih u Jadranci pretpostavlja se da se baratalo nekim podatcima.
Molimo te podatke da i mi ostali znamo?

Ne izvrćite napisano o broju domicilnih stanovnika zaposlenih u Jadranci koje vi navodite kao "naseljenici".
Nije tako napisano!!!!!!!!!!!!

Pitanje je koliko je zaposlenih rođenih u Malom Lošinju to prodrazumijeva i one koji su došli živjeti na Lošinj ali riječ naseljenici nije upotrebljena.
Podatak je važan da se vidi koliko sadašnja Jadranka ima veze sa ljudima koji tu žive?
Da li je Jadranka koja je osnovana radi ostanka ljudi na ovim otocima iznevjerila te iste i ostale u zadnjih 20 godina?

Stalno navodite da su ljudi koji prodaju svoju zemlju pogodovali ovome što se događa.
Ponovno pitanje koliko je privatnih osoba prodalo zemlju koliko državne?

Osobe koje su naslijedile zemlju prodaju onome koji dođe pitati za tu zemlju i koji već ima garanciju od vlastodržaca da će tu moći nešto napraviti.

Vi koji to ne odobravate pritisnite tu istu vlast da ne dozvoli daljnju gradnju i domaći više neće prodavati jer nitko neće kupiti.

Jednostavno?


Navodi o cestama i novim planovima za gradnju nisu u istom košu.
Naravno da se ceste moraju graditi, međutim postavlja se pitanje gdje su nam planovi o tome koliko ovaj otok i priroda može sve to podnijeti?

Naveli ste i Zagazinjine pa upravo je to problem u budućem vremenu koliko još Zagazinjina će se i gdje napraviti da bi se zadovoljilo sve one koji će doći raditi u te nove objekte?

Da li je to nama koji tu živimo potrebno?
Ne.
Već sada nema tko raditi zašto onda daljnja gradnja turističkih objekata koji će imati popunjenost 2 - 3 mjeseca?
Zar ćemo financirati ceste, kanalizaciju i sve ostalo što je potrebno od novaca koji bi dobro došao primjerice sada za jedan vrtić koji se vidi ti apsurda predviđa montažni jer nema novaca?

Zašto mi za to moraju uzeti za cestu kada meni to ne treba a cijena nije kako navodite za obogatiti se već kako ti daju.
Mnoge ceste po kojima hodaš nisu nikada plaćene.
Cjeli Čikat, Velopin, Kopčanja i td.
To ti je sve društveno znači meni je oduzeto ali postalo je naše tako je trebalo i ostati.
Dati u zakup zainteresiranim a pobrati neku lovu ALI NE PRODATI!

JESI SHVATIO NEŠTO?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
64 # čudan likribar 2017-03-15 11:36
Nekako mi se pari da ovaj lik postavlja pitanja i na sve njih sam daje odgovore.
Čudno zar ne?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 # Opetpo svom 2017-03-15 12:21
Što je tu čudno?
Valjda ti je drago da ti netko daje puno podataka da i sam dođeš do odgovora.
Ili sti ti još jedan od onih koji ne želi prave istinite odgovore već one frizirane?
Ti si lalovac ili si u rodu s njim?

Postavljam pitanja na koje dajte odgovore ako znate bolje od mene.
Ako ti se pari onda se i ti duže tu pa i sam znaš odgovore a ako se s "pari" izruguješ onda te moim da nas sve ne sestaviš u jedan koš iliti kašetu jer nismo svi isti kako nas zovete domaći.

Uz one koji su došli na Lošinj puno je domaćih naprailo štetu ali ja nisam u toj kaši, puno znam i nisam ništa do sada prodao niti imam namjeru.
Nisam bogatun pa da mi taj novac ne bi trebao.

Za onu zemlju za koju je netko bio zainteresiran nije se nudila velika cijena tako da neznam o tim velikm novcima koje se dobilo za zemlju.
Za sve što se htjelo kupiti imalo se plan za izgradnju i za obuhvat planovima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Dokle'Dokle? 2017-03-18 10:04
Sada je cjela Hrvatska u klincu a mislili smo da samo mi na Lošinju imamo problem.
Mi smo tu totalni pasivci ali koliko možemo još?
Toliko su nas zatupili da svi samo promatramo, komentiramo ali što se u ovoj državi čeka?
Kupiti će nas kompletno stranci pa onda niti ne treba odlaziti u dijasporu jer ćemo i to tu imati?

Jedino se kao i ja pojedinci malo ispušu na ovim stranicama i onda smo zadovoljni što smo rekli što mislilo.

Ali kome? Sami sebi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # naplata dugovagaronja 2017-03-29 08:26
Citat Dokle?:
Sada je cjela Hrvatska u klincu a mislili smo da samo mi na Lošinju imamo problem.
Mi smo tu totalni pasivci ali koliko možemo još?
Toliko su nas zatupili da svi samo promatramo, komentiramo ali što se u ovoj državi čeka?
Ima jedna stara poslovica "SVAKA SILA ZA VREMENA, A NEVOLJA REDOM IDE". Izgleda da su velike nevolje stigle u Lošinj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

● ZADNJI KOMENTARI

 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Obi-Wan Kenobi 01.03.2024 13:55
  vrijeme je...
  Ja bih prije rekao da su oni sami još davno prešli na tamnu stranu sa koje nema povratka. Boje se i građana i vijećnika, a najviše se boje njihovih pitanja na koje uopće ne daju odgovore, ili odgovaraju u rebusima.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  RR 01.03.2024 09:43
  Mračne sile pitaju za dopunsko
  "Zna se otkud stižu sugestije za pitanja" kaže gradonačelnica kao da birači nemaju pravo tražiti da ih vjećnik zastupa na sjednici GV što mu je osnovna zadaća. Teško se hadezeovci mire sa demokracijom pa bi uskoro i na GV zbog pitanja oporbenih vijećnika ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Iggy 29.02.2024 15:30
  Klasika
  Sigurno misliš na one osobe koje se javno hvale da nisu klasični političari. Pa kao takvi ne stoje po strani nego rješavaju probleme. Vidi primjer: youtu.be/KtGewGZSqss (http://youtu.be/KtGewGZSqss) http://www.youtube.com/watch?v=KtGewGZSqss

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 29.02.2024 15:15
  .....
  Ja vidim samo idiota koji svim silom pokušava opravdati i minorizirati ovu izbornu prijevaru. I to je sve.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  WoW 29.02.2024 15:06
  ...
  Ajme, budale. Zar je tako teško shvatiti da postoje umirovljenici koji se nikada nisu ženili ili udavali ili jesu, ali nisu mogli imati djece. A postoje i osobe koje su pri kraju svoje fertilne dobi pa još uvijek nemaju djece. Neki od njih su se ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 29.02.2024 14:52
  Pa za njih ste i glasali?
  Da, ali nisi pratio, ove na vlasti na vlast su doveli ovi koji sada od te iste vlasti traže obećano. Zar samo ja vidim apsurd i - poetsku pravdu?!

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 29.02.2024 14:49
  ???
  Nečiji roditelji penzioneri koji nemaju djecu? Prvi put čujem da takvi postoje. Zvuči nevjerojatno.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Tin 29.02.2024 14:31
  ???
  A što ako nemaju djecu?

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  qwert 29.02.2024 14:28
  .....
  Promjeni si ime hranitelj tuljana u branitelj tuljanice Ane.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 29.02.2024 13:51
  OMG
  Znaš kako neki umirovljenici spajaju 1. sa 17. u mjesecu? Ovako i.imgur.com/fL1CRv8.jpg (http://i.imgur.com/fL1CRv8.jpg) I onda im gradonačelnica pokloni štapove. Dobro da nisu štapovi za golf.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ... 29.02.2024 13:36
  alibi za idiote
  da, slažem se, stvarno je užas u kakvoj državi živimo, možda ta djeca koju si odgojio imaju svoju djecu, ali zahvaljujući lopovluku ovih ha vlasti nemaju kinte ni za sebe ni za svoju djecu, a kamoli za starca koji će ionako umrijeti, dal od starosti ili ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Mrmo 29.02.2024 13:02
  Sabor danas raspravlja o demografiji
  Danas je Vidaković opet bio na TV, zajedno sa jednim stručnjakom za demografiju. A ovo dole je link na onaj svoj nastup od prije mjesec dana u kojemu je sve lijepo objašnjeno. Ekonomski analitičar tvrdi da je novinar u tri rečenice rasturio Podravku ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 29.02.2024 12:54
  Užas
  Zamisli, rodiš djecu, odgojiš, bezbroj odricanja i silne žrtve, neprospavane noći.... I onda ti ta djeca, kad onemoćaš, ne žele dati ni 10 eur mjesečno za dopunsko... ...strašno. Neopisivo. Ne mogu zamisliti svoje stare roditelje u toj situaciji...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  VV 29.02.2024 12:39
  Finili su Ane bali
  Ja mislim da gospodična još ni karte ne zna pravilno držati, umjesto prema sebi, ona ih drži prema van. Poslušajte malo što govore ljudi po ulici i po kafićima, samo odmahuju rukom. Čak je ni onaj njen iz zadnjeg reda partera više ne podržava, osim ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  radar 29.02.2024 12:08
  Još jedan je pao!
  Prema nalogu Ureda javnog europskog tužitelja (EPPO) uhićen je poduzetnik, bivši šef Croatia osiguranja i bivši ministar gospodarstva Hrvoje Vojković.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ... 29.02.2024 11:45
  ...
  gospodična još nije naučila da sa parom dvojki u rukama, ne možeš stalno blefirati na isti način

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Drugo poluvrijeme 29.02.2024 11:11
  Otkud vjetar puše?
  Gotovo svatko na Lošinju ima nekog svog roditelja penzića, ili je već i sam penzić. Prema tome, svi građani su zainteresirani za ovu mjeru. Eto, otud vjetar puše. Ako te netko prevari jednom, možda ćeš mu oprostiti. Ako te prevari opet onda je ćao ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Pušiona za penziće 29.02.2024 09:26
  1:0 za gradonačelnicu i HDZ
  Naravno da se zna otkud stižu sugestije za pitanja gradonačelnici. Stižu od birača koji vide raskorak između obećanja što ih je dala uoči izbora i ispunjenja obećanja nakon što se dobilo vlast. Rezultat je 1:0 za nju i njezin HDZ.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Bing 28.02.2024 20:46
  upravo objavljeno
  Nakon što je HZMO objavio stopu po kojoj će se usklađivati mirovine, a koja iznosi 4,19 posto, sada se može izračunati i koliko će se zapravo povećati mirovine po kategorijama. Korisnici starosne mirovine će tako u isplati u travnju dobiti mirovinu u ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 28.02.2024 17:18
  Just guessing
  Možda su umirovljenici od gradonačelnice očekivali informaciju kada će konačno dobiti obećano besplatno dopunsko osiguranje, a ne nekakve štapove? Ovime je ponizila i skupštinu i sve umirovljenike. A gradonačelnica koja djelima ne stoji iza svojih ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 16:48
  Rekreacija za penziće
  Ova klasa umirovljenika ne treba dnevni boravak za druženje a ni štapove za nordijsko hodanje s edukacijom. youtube.com/shorts/XWYgwUj86v8 (http://youtube.com/shorts/XWYgwUj86v8) http://www.youtube.com/watch?v=XWYgwUj86v8

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 16:45
  Udbaš
  To je udbaško - gestapovski mentalitet. Svoj identitet krije ka zmija noge a neprestance nagađe tko se krije iza kojeg nadimka.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 28.02.2024 16:21
  promjena teme?
  Sad više nije bitna gornja argumentacija vezano za plaće u Lidlu koja te ubila u pojam, ili kome treba dopunsko, a kome ne treba, nego si se prebacio na temu detekcije tko je osoba A, B ili C, na portalu na kojemu je ionako sve anonimno. Btw, evo ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 15:22
  Malo misto pa se zna
  22. prosinca 2021 Purić je uredno izvjestio o sjednici GV o dopunskom zdravstvenom za umirovljenike. U Novom listu piše U raspravi je sudjelovao i Roberto Cavedoni, izabran s liste nestranačkog i SDP-ovog kandidata Marija Frankovića, upitavši ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 28.02.2024 15:13
  O de billu, rode
  Hvala što si uspješnim citiranjem dijela ostalim komentatorima nevidljivog upisa kojeg je obrisao administrator, potvrdio svoj identitet ;) Naime, moj obrisani komentar vide samo dvije osobe, jedna sam ja... a drugo si ti, De Billu dragi...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  DeBill 28.02.2024 13:44
  Bitno je samo jedno: Obećanje nije ispunjeno
  Osramotio sam se samo utoliko što sam, kako rekoh, ugazio u g*ovno lekcijom koju sam ti očitao. A cijela rasprava je zapravo besmislena i svjedoči o gubitku fokusa ponajviše zbog tvog bjesomučnog trolanja. Idemo redom: - Činjenica je da je AK u izbornoj ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 28.02.2024 12:51
  Pa dokle?
  Zašto administrator ne dopušta moje pitanje, zašto ne da da saznam koliki iznos tuđeg novca OMG smatra dovoljnim, kad se ovome "daru" izruguje? Zašto administrator ne dopušta ispravak krivog navoda, neistinu, besmislicu i laž, da se "gradpnačelnica istrošila" ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 28.02.2024 12:45
  ...
  I eto, opet, tako očekivano...kom entator Dd bil se propisno osramotio i kao i uvijek kad mi pokušava kontrirati (mudro svaki put pod drugim nadimkom) zapleo ko pile u kučine. Sve sam obrazložio, potkrijepio linkovima i činjenicama...p reostao je samo ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  NN 28.02.2024 12:11
  h.t.
  Puno gluposti si nadrobio u prethodnom komentaru, ovaj put si nadmašio samoga sebe. Dakle, ti sam još od zadnjih lokalnih izbora neprestano spominješ samohrane majke i blagajnice u Lidlu, a sad navodip da ih netko drugi vrijeđa. Duhovito kao onaj ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 10:08
  Kome je obećala grad za sebe?
  Ostalo je malo više od godinu dana da isteka ovog mandata. Razmotrimo i ispunjavanje ovog njezinog izbornog obećanja: i.imgur.com/ExxrB90.jpg (http://i.imgur.com/ExxrB90.jpg)

  Read more...

ZADNJI KOMENTARI (desno)

 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Obi-Wan Kenobi 01.03.2024 13:55
  vrijeme je...
  Ja bih prije rekao da su oni sami još davno prešli na tamnu stranu sa koje nema povratka. Boje ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  RR 01.03.2024 09:43
  Mračne sile pitaju za dopunsko
  "Zna se otkud stižu sugestije za pitanja" kaže gradonačelnica kao da birači nemaju pravo ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Iggy 29.02.2024 15:30
  Klasika
  Sigurno misliš na one osobe koje se javno hvale da nisu klasični političari. Pa kao takvi ne ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 29.02.2024 15:15
  .....
  Ja vidim samo idiota koji svim silom pokušava opravdati i minorizirati ovu izbornu prijevaru.
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  WoW 29.02.2024 15:06
  ...
  Ajme, budale. Zar je tako teško shvatiti da postoje umirovljenici koji se nikada nisu ženili ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 29.02.2024 14:52
  Pa za njih ste i glasali?
  Da, ali nisi pratio, ove na vlasti na vlast su doveli ovi koji sada od te iste vlasti traže ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 29.02.2024 14:49
  ???
  Nečiji roditelji penzioneri koji nemaju djecu? Prvi put čujem da takvi postoje. Zvuči ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Tin 29.02.2024 14:31
  ???
  A što ako nemaju djecu?
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  qwert 29.02.2024 14:28
  .....
  Promjeni si ime hranitelj tuljana u branitelj tuljanice Ane.
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 29.02.2024 13:51
  OMG
  Znaš kako neki umirovljenici spajaju 1. sa 17. u mjesecu? Ovako i.imgur.com/fL1CRv8.jpg ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ... 29.02.2024 13:36
  alibi za idiote
  da, slažem se, stvarno je užas u kakvoj državi živimo, možda ta djeca koju si odgojio imaju ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Mrmo 29.02.2024 13:02
  Sabor danas raspravlja o demografiji
  Danas je Vidaković opet bio na TV, zajedno sa jednim stručnjakom za demografiju. A ovo dole ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 29.02.2024 12:54
  Užas
  Zamisli, rodiš djecu, odgojiš, bezbroj odricanja i silne žrtve, neprospavane noći.... I ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  VV 29.02.2024 12:39
  Finili su Ane bali
  Ja mislim da gospodična još ni karte ne zna pravilno držati, umjesto prema sebi, ona ih ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  radar 29.02.2024 12:08
  Još jedan je pao!
  Prema nalogu Ureda javnog europskog tužitelja (EPPO) uhićen je poduzetnik, bivši šef Croatia ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ... 29.02.2024 11:45
  ...
  gospodična još nije naučila da sa parom dvojki u rukama, ne možeš stalno blefirati na isti ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Drugo poluvrijeme 29.02.2024 11:11
  Otkud vjetar puše?
  Gotovo svatko na Lošinju ima nekog svog roditelja penzića, ili je već i sam penzić. Prema tome ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Pušiona za penziće 29.02.2024 09:26
  1:0 za gradonačelnicu i HDZ
  Naravno da se zna otkud stižu sugestije za pitanja gradonačelnici. Stižu od birača koji ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Bing 28.02.2024 20:46
  upravo objavljeno
  Nakon što je HZMO objavio stopu po kojoj će se usklađivati mirovine, a koja iznosi 4,19 ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 28.02.2024 17:18
  Just guessing
  Možda su umirovljenici od gradonačelnice očekivali informaciju kada će konačno dobiti obećano ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 16:48
  Rekreacija za penziće
  Ova klasa umirovljenika ne treba dnevni boravak za druženje a ni štapove za nordijsko hodanje ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 16:45
  Udbaš
  To je udbaško - gestapovski mentalitet. Svoj identitet krije ka zmija noge a neprestance ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 28.02.2024 16:21
  promjena teme?
  Sad više nije bitna gornja argumentacija vezano za plaće u Lidlu koja te ubila u pojam, ili ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 15:22
  Malo misto pa se zna
  22. prosinca 2021 Purić je uredno izvjestio o sjednici GV o dopunskom zdravstvenom za ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 28.02.2024 15:13
  O de billu, rode
  Hvala što si uspješnim citiranjem dijela ostalim komentatorima nevidljivog upisa kojeg ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  DeBill 28.02.2024 13:44
  Bitno je samo jedno: Obećanje nije ispunjeno
  Osramotio sam se samo utoliko što sam, kako rekoh, ugazio u g*ovno lekcijom koju sam ti ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 28.02.2024 12:51
  Pa dokle?
  Zašto administrator ne dopušta moje pitanje, zašto ne da da saznam koliki iznos tuđeg novca ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 28.02.2024 12:45
  ...
  I eto, opet, tako očekivano...kom entator Dd bil se propisno osramotio i kao i uvijek kad mi ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  NN 28.02.2024 12:11
  h.t.
  Puno gluposti si nadrobio u prethodnom komentaru, ovaj put si nadmašio samoga sebe. Dakle ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 10:08
  Kome je obećala grad za sebe?
  Ostalo je malo više od godinu dana da isteka ovog mandata. Razmotrimo i ispunjavanje ...