Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

»Maske su pale«

Korisnička ocjena:  / 10
LošeNajbolje 

maskeU drugom mandatu Ane Kučić kao gradonačelnice s vladajućom većinom skrpanom oko petero vijećnika HDZ-a sjednice Gradskog vijeća više sliče birtijskim raspravama nego sjednicama predstavničkog tijela građana. Kao i svaku raspravu uz birtijski šank i sjednice Vijeća Grada Malog Lošinja usmjeravaju najglasniji dionici, a u raspravi nema mjesta za argumente i činjenice. Sila i galama su zamjena za argumente, a u lošinjskom Vijeću provodi je HDZ-ova većina s predsjednikom Vijeća kao toljagom

Sjednice predsjednik Devčić ne vodi u skladu s Poslovnikom nego kao gradonačelničin sluga. Oporbene vijećnike tretira kao pacijente u svojoj ambulanti, a povremeno i kao alohtonu divljač koja je zalutala u Vijeće gdje joj nije mjesto. Ne dopušta im postavljanje gradonačelnici nezgodnih pitanja, ometa ih, upada im u riječ i sam odgovara na njihova pitanja – iako nisu postavljena njemu nego gradonačelnici. Poslovnik o radu tijela kojem voljom gradonačelnice predsjedava za njega su tričarija i bespotrebna smetnja koja ograničava njegovu slobodu da u korist gradonačelnice i HDZ-a radi što god je potrebno.

Vrhunac njegove bezobraštine je navada da na vijećnička pitanja sam daje ne samo replike nego i odgovore. Tako se na pitanje Rudija Ivkovića gradonačelnici što će poduzeti zbog zatvaranja nerazvrstane ceste koju je zatvorio, glavom i bradom, sam predsjednik Vijeća, odnosno hoće li poslati komunalne redare, javio sam Devčić i ponudio vožnju vijećnicima na Liski. Ponovimo: Pitanje je Ivković postavio gradonačelnici, a ne predsjedniku Vijeća. No predsjednik će radije voziti vijećnike na uviđaj nego gradonačelnicu dovesti u nepriliku odgovaranja na pitanje kako to zahtijeva Poslovnik. Kao predsjedniku Vijeća ne smeta mu što na postavljena pitanja gradonačelnica na sjednicama ne odgovora, a ne daje ni pisane odgovore. Štoviše, pitanje vijećnika zašto nije dobio odgovor na upit postavljen na prethodnoj sjednici bivši vođa oporbe odbacuje jer je vijećnik premašio kvotu dopuštenih pitanja! Maštovitost Dubravka Devčića u smišljanju načina za ponižavanje i ometanje oporbenih vijećnika temelji se na odbacivanju, ignoriranju i samovoljnom tumačenju odredbi Poslovnika. Umjesto da radi u skladu s Poslovnikom radi u skladu s vlastitom izrekom – nekad je bilo nekad, a danas je danas.

No zanimljivija od uobičajene bezobraštine predsjednika Vijeća na zadnjoj sjednici bila je rasprava o točkama dnevnog reda koje su – kao i samo održavanje sjednice – predložili petero vijećnika, a koje se odnose na pokušaj borbe protiv pripajanja našeg vodovoda krčkom.

»Maske su pale«
Rasprava je pokazala pravo lice malološinjske gradonačelnice i sadašnje vladajuće većine u Gradskom vijeću. Maske su pale i pokazale da njima nije važno bilo što drugo do održavanja lažne slike da oni nešto rade, privida kako nešto znaju i iluzije da nešto mogu.

Nakon što gradonačelnica, dogradonačelnik i njena osobna stranačka garda ispuzala iz razvalina lokalnog HDZ-a nisu tri godine ništa poduzimali oko zaštite interesa otočnog komunalnog društva i nakon što je petero oporbenih vijećnika predložilo mjere borbe za spas VIOCL-a, jednostavno su podivljali. Mjere za spriječavanje pripajnja VIOCL-a koje je opozicija predložila Gradskom vijeću gradonačelnica i njena svita su shvatili kao napad na svakog od njih ponaosob, kao dokaz svoje nesposobnosti. Zapjenjena, narcisoidna gradonačelnica i pripadnici njene klike su u napadu bjesa pokazali svoja prava lica. Pokazali su da im nije stalo do borbe protiv pripajanja našeg vodovoda krčkom, već da samo do onemogućavanja opozicije. Cijela sjednica bila je usmjerena odbacivanju svih prijedloga oporbe, pa zato nije prihvaćena ni jedna predložena mjera borbe protiv pripajanja vodovoda.

Jedini način na koji su znali objasniti takvo suludo ponašanje je tvrdnja o navodnoj nezakonitosti predloženih mjera, te da se oni – kao dokazani poštovatelji zakona – neće boriti protiv pripajanja jer je takav zakon. Iako – eto – ne žele pripajanje. S obzirom da je takav stav nadograđen praksi gradonačelnice kojoj je kršenje zakona gotovo svakodnevna radnja jasno je da se radi o vrhunskom licemjerju. Nije njoj do zakona ni do vodovoda, njoj je jedini cilj čuvanje svoje pozicije/fotelje uz medijsku diskvalifikaciju oporbe. Osim graktanja o nezakonitosti mjera koje se moglo čuti iz usta inače šuljivih vijećnica, Dragoslavić i Volarić-Magazin, te vijećnika Fabijanića, nije se mogao čuti niti jedan ozbiljan argument za tu tvrdnju.

Zaista nije klasična političarka
Naravno problem nije u predloženim mjerama kao navodno nezakonitim, jer one to nisu. Problem je samo u tome što ih nisu predložili ona kao gradonačelnica i HDZ. Izmišljanjem izgovora za odbijanje prijedloga borbe za spas VIOCL-a pokazuju da im nije stalo do vodovoda i do interesa građana već da im je jedini interes očuvanje svoje vladajuće pozicije. U napadu gnjeva vladajuća klika je odbila pokrenuti postupak ocjene ustavnosti spornih odredbi Zakona koji omogućavaju prisilno pripajanje VIOCL iako je to pravo svakoga u Republici Hrvatskoj, pa i Grada Malog Lošinja. To pravo je uklesano u Ustav, određeno Ustavnim zakonom o Ustavnom sudu.

Iako gradonačelnica navodno želi da Cres i Lošinj ostanu jedno uslužno područje, čime bi se izbjeglo pripajanje, ona i njena neprincipijelna klika su odbili prijedlog da se od Vlade RH zatraži promjena Uredbe kojom bi se utvrdilo željeno uslužno područje. Odbijeni su i prijedlozi usvajanja izjave kojom se jasno izražava stav Grada Malog Lošinja o protivljenju pripajanja našeg vodovoda krčkom. Prema mišljenju gradonačelnice i njene klike ta izjava kao i zabrana poduzimanja pravnih radnji na pripajanju, koje navodno i deklarativno ni oni ne žele, je nezakonita jer se prema Zakonu o vodnim uslugama naš VIOCL ima spojiti s krčkom tvrtkom Ponikve voda. Ostaje nejasno kako se gradonačelnica i njena klika misle boriti protiv pripajanja koje je predviđeno Zakonom, ako takav zakon misle slijepo poštovati.

Kako se gradonačelnica i njena vlast misli boriti protiv pripajanja našeg vodovoda kad odbija pokušaj ispitivanja ustavnosti zakona, kad ne želi tražiti promjenu Uredbe, kad ne želi javno izjaviti ono što navodno u sebi misle i kad ne žele opstruirati sporni zakon koji je u koliziji s Zakonom o lokalnoj samoupravi? Maska je pala s lica političarke koja se u predizbornoj kampanji havalisala kako nije klasična političarka, ali u vezi s vodovodom ne želi dokazati što može učiniti nego stoji sa strane i kritiziraa oporbu pokazujući da joj je važnija borba za svoju fotelju i čuvanje lažne slike o sebi nego borba za javne interese – u ovom slučaju borbu protiv pripajanja našeg vodovoda.

Događanja oko pripajanja VIOCL-a gradonačelnica i njena vladajuća kliku u Gradskom vijeću gledaju isključivo kao dnevnopolitičku temu, a pokušaje oporbe da spriječe pripajanje vodovoda smatraju politiziranjem i skupljanjem političkih bodova. Takvo shvaćanje i takva logika može biti samo u glavama politikanata koji su trenutno na vlasti u Gradu Malom.  

Komentari: 

028 # PutarinaCirkus Colorado 2022-03-18 11:25
Bilo bi zanimljivo da komunalni redari provjere i druge puteve koje samovoljno zaključava lokalni šerif koji valjda misli da je sveti Petar pa drži snop ključeva i određuje tko smije prolaziti kojim putem do mora ili do vlastite parcele.
Što će se dogoditi ako neki motorist krene i naleti na lanac kojim je prepriječen put a koji se vidi tek kad do njega dođeš i o kojem nema nikakvog upozorenja ( možda ga nema zato što su lanci na putevima nelegalni ??? )
Tko će odgovarati ako se takva nesreća dogodi ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
221 # Lanci i katanciNemoj da brigaš 2022-03-18 15:16
Izgleda da komunalne redare više brine da utvrde DNK od pasa koji ostavljaju svoje suvenire po uličicama nego da konačno utvrde TKO postavlja lance preko ucrtanih puteva .
Zapravo ne moraju utvrđivati jer znaju dobro tko ih postavlja i nikom ništa dok se ne dogodi zlo.
A onda će biti, nismo znali.
Je li veća opasnost da neka dana stane štiklicom u pseći izmet ili da se neki biciklist ili motorist ozbiljno ozlijedi zbog nelegalnih lanaca koje postavljaju lokalni moćnici ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Sve će to HDZ legalizirati... 2022-03-19 10:54
Citat Nemoj da brigaš:
Izgleda da komunalne redare više brine da utvrde DNK od pasa koji ostavljaju svoje suvenire po uličicama nego da konačno utvrde TKO postavlja lance preko ucrtanih puteva
Možda im je zabranjeno da se time bave. Jer ZNA SE: Sve će to biti legalizirano.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Čak i za hdzNemoguća misija 2022-03-19 12:25
To je nemoguće, TKO može legalizirati lance kojima se priječi prolaz ljudima ???
Tipična samovolja pojedinaca koji će isto praznih ruku na onaj svijet kao i svi ostali( bez obzira što su prvi u crkvi i što čitaju na misi ).
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # HDZ može svegost 2022-03-19 14:48
Citat Nemoguća misija:
To je nemoguće, TKO može legalizirati lance kojima se priječi prolaz ljudima ???
Može HDZ. Nije li već kriminalcima darovao mogućnost da legaliziraju bespravnu gradnju?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Lokalni šerif?gost 2022-03-20 10:17
Na sjednici GV je spomenut problem zatvaranja puteva. Iz izvješća "otoci.net": Rudolf Ivković postavio je pitanje zemljišta u katastarskoj općini Ćunski, kazavši da su gradske, u zakupu bez javnog natječaja i da je zakupodavac, predsjednik Vijeća Dubravko Devčić, zatvorio nerazvrstanu cestu i presjekao vatrogasni put. Devčić je odgovorio da su čestice uredno u najmu i da je laž da je put ograđen i zatvoren.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Ima i drugihNemoj da brigaš 2022-03-20 13:08
Za Devčića ne znam, ali znam za drugu osobu koja zatvara lancima puteve na spomenutom području grada hvali se time jer zna da joj nitko ništa ne može.
Da može ne bi bilo lanaca na svakom koraku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Uvijek budno paziVatrogasac Mirko 2022-03-20 19:44
To je onaj koji zatvara i vatrogasne puteve stavljajući lance i katance.
Tko ima na to pravo ?
Sad kad krenu biciklisti i motoristi moglo bi biti svega.
Tko će odgovarati ?
Ako je to zakonito, zašto nema nikakvog znaka da je zabranjen prolaz ???
Halooooo, komunalci ???
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # Lege artisZaporožac 2022-03-18 12:55
Gradonačelnica je rekla da je u kontaktu sa gradonačelnikom Cresa i obećala da će se o ovoj temi već za 10 dana održati zajednička sjednica obaju gradskih vijeća.
Baš me zanima kako to namjeava izvesti, naravno bez kršenja zakona.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Kako biti |eben a ostati poštenZemo 2022-03-18 14:28
Citat Zaporožac:
Gradonačelnica je rekla da je u kontaktu sa gradonačelnikom Cresa i obećala da će se o ovoj temi već za 10 dana održati zajednička sjednica obaju gradskih vijeća.
Baš me zanima kako to namjeava izvesti, naravno bez kršenja zakona.
Vjerojatno će pokušati po onoj narodnoj biti jeben i ostati pošten. Nagovoriti Cresane da se usprotive odluci HDZ-ove vlasti a kad krene pranje glava da može reći "nismo mi nego oni".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
237 # gost.... 2022-03-18 15:22
Tekst pun mržnje i netočnih podataka. Autor teksta ne razumije problematiku i očito simpatizira vkadajuće jer u svakom tekstu spominje gtadonačelnicu i to je namjerno spominjanje kako bi joj se podigao reciting jer o nikome se ne piše toliko, a mnogo interesantniji je Rudi koji za govornicom nastupa kao Bačić u Saboru ili Jović koji mi liči na ministra inostranih poslova Srbije. A da i Franković komu Mujagić piše tekstove. Istina pravi cirkus a glumci 4M
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
118 # ...... 2022-03-18 17:11
Hajde paušalac, nabroji sve te netočne podatke.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
101 # .....Gost 2022-03-18 15:47
Najbolje što se moglo dogoditi Lošinju je to da je netko u Vladi RH odlučio smanjiti vodoopskrbna poduzeća, pa je tako Cres - Lošinj pripojen Krku. Isto kao i Lošinjanima tako i nama Ilovčanima biti će svejedno kome ćemo plaćati vodu, dali Cresu ili Krku, a ipak smo sretni što se gradonačelnica i predsjednik Devičić toliko založili a nisu uspjeli.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
117 # ......gost 2022-03-18 18:15
Citat Gost:
ipak smo sretni što se gradonačelnica i predsjednik Devičić toliko založili a nisu uspjeli.
Zafrkavaš se, jeli tako? Gradonačelnica i predsjednik Devičić su se založili samo da ocrne ove što su tražili sjednicu na tu temu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Na slovhranitelj tuljana 2022-03-18 20:42
Citat gost:
Citat Gost:
ipak smo sretni što se gradonačelnica i predsjednik Devičić toliko založili a nisu uspjeli.
Zafrkavaš se, jeli tako? Gradonačelnica i predsjednik Devičić su se založili samo da ocrne ove što su tražili sjednicu na tu temu.
Nisu li "uvijek isti" pojedinci sa Apsytridesa sugerirali da glasujemo baš za njega? Sklon sam takvom dojmu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # Zna seDaj me nemoj 2022-03-18 16:33
Ono kad pravomocno osudena zlocinacka organizacija prica o postenju i zakonu. ??????????????? ??????????????? ??????????
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
112 # .....Licemjer 2022-03-18 18:05
Vidim Jović iznjmljuje vikendicu kod Ćunskog,a na tom djelu je ilegalno probio put preko tuđih parcela.I on je član zločinačke organizacije jer inače nebi mogao.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # Ima ih jošNemoj da brigaš 2022-03-18 19:19
Nije jedini.
Ima ih još,uništili,sm rvili predivne stare suhozide, polomili stabla,napravil i autoput kroz šumu, izgradili nelegalne kućerine i još postavili lance kao u logoru.
Ima li bar mornara na brodu ako već kapetan spava ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Jedna lasta ne iskupljuje HDZgost 2022-03-19 09:35
Citat Licemjer:
Vidim Jović iznjmljuje vikendicu kod Ćunskog,a na tom djelu je ilegalno probio put preko tuđih parcela.I on je član zločinačke organizacije jer inače nebi mogao.
Jedan Jović nije dovoljan da spere prljavštinu dionika gradske vlasti na otoku Kučićkinih djedova pod vodstvom HDZ-a zadnjih 17 godina.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # 17 im je godina većHH 2022-03-19 10:20
Citat gost:
Jedan Jović nije dovoljan da spere prljavštinu dionika gradske vlasti na otoku Kučićkinih djedova pod vodstvom HDZ-a zadnjih 17 godina.
Predugo, brate.. Za 17 godina i dobro vino postane ocat a di neće vlast dobijena korupcijom a ne izborima :sad:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # 30 godina im je većgost 2022-03-19 13:28
Citat HH:
Citat gost:
Jedan Jović nije dovoljan da spere prljavštinu dionika gradske vlasti na otoku Kučićkinih djedova pod vodstvom HDZ-a zadnjih 17 godina.
Predugo, brate.. Za 17 godina i dobro vino postane ocat a di neće vlast dobijena korupcijom a ne izborima :sad:
Da je HDZ predugo na vlasti i u državi pokazuje i ova vijest: Bojka Borisova, bivšeg bugarskog premijera koji je ne tako davno predlagao Andreja Plenkovića za šefa Europske komisije, uhitila je Europska javna tužiteljica
zbog korupcije, zajedno s bivšim predsjednikom Parlamenta i bivšim ministrom financija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Argumentacija za retardePrejadno 2022-03-19 13:47
Citat Licemjer:
Vidim Jović iznjmljuje vikendicu kod Ćunskog,a na tom djelu je ilegalno probio put preko tuđih parcela.I on je član zločinačke organizacije jer inače nebi mogao.
HDZ laže i krade pa se brani argumentacijom, pa i oni prije nas su krali, ili u ovom slučaju, i neki drugi su krali, kršili zakone, whatever.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Nisu stranka kukavicaRumbo 2022-03-19 14:42
Tuđim govnima HDZ pokušava oprati svoja govna. Ali u 30 godina se toliko zagovnjao da ga ni Dunav ne može oprati. To je stranka osuđena za korupciju s bivšim predsjednikom u buvari.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
55 # De ja vuhranitelj tuljana 2022-03-18 20:39
Mene još uvijek zanima pa molim "različite" komentatore da bar neki odgovori a može i neki od "različitih" pisaca članaka: je li Deva prevario one koji su za njega navijali u internet-prosto ru (što znači da njihovoj procjeni i pisanju na njihovim stranicama više ne trebamo vjerovati) ili su s njim cijelo vrijeme u talu (što znači da njihovom pisanju na njihovim stranicama više ne trebamo vjerovati)?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # .Hahar 2022-03-18 22:08
Gospoda 4M bi trebali tražiti novu sjednicu Gradskog vijeća i raspravljati o bespravnoj gradnji koja je uzela maha i pitati Kruljca kako to da daje vodu takvim objektima koji su bespravno sagrađeni.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
144 # .....Maske su pale 2022-03-19 17:52
Ovima što pljuju po HDZ-u ,to je jedan odličan izgovor za ono šta oni rade.POgledajte Plenkovića kako izmotava sadašnju političku situaciju,kako bi se malo odmorio,pa stalno objašnjava i manipulira sa dronom koji je pao na Jarunu.Normalno čovjek skreće pažnju sa problema u državi i tako manipulira.Ovi što stalno pljuju po gradonačelnici i stalno spominju HDZ kao osuđenu stranku ,rade isto i skreću pažnju u muljanju na svojim položajima i pozicijama.Svi koji ovdje pljujete po HDZ kao kriminalnu organizaciju(ko ja je stvarno osuđena za kriminal koji je postojao i postoji još uvijek)pokušava te konstantnim spominjanjem da je HDZ kriminalna organizacija skrenuti pozornost sa onoga što vi radite,a to znači da niste niti vi baš čisti.HDZ je stranka sa najviše kriminala,ali u Lošinju toga nije bilo i nema jer da ima kriminala,već bi Rudi podnio kaznene prijave. Sve kaznene prijave koje je podnio do sada a bilo ih je 18 u ovom mandatu,uredno su odbijene,i to govori o ljudima koji stalno pričaju o kriminalu u HDZ u Lošinju. Prostitutka će poštenoj ženi uvije prije kazati da je prostitutka,da ova nebi jnoj rekla.Ne branim HDZ jet je neobranjivo,ali vi koji ovdje pljujete po članovima koji su u HDZ,ste gori odnjih.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
115 # Izgovori i skretanja pažnjeHahar 2022-03-19 18:26
Citat Maske su pale:
Ovima što pljuju po HDZ-u ,to je jedan odličan izgovor za ono šta oni rade...Ovi što stalno pljuju po gradonačelnici i stalno spominju HDZ kao osuđenu stranku,rade isto i skreću pažnju u muljanju na svojim položajima i pozicijama.
Bravo! Za ovo ćeš od gradonačelnice dobiti peticu iz zalaganja da skreneš pažnju s njene organizacije na ove što muljaju na svojim položajima i pozicijama. Još samo da nam kažeš tko su ovi što muljaju ili barema na kojim su položajima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
142 # .....gost 2022-03-19 18:48
Ti si jedan od njih
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # ......gost 2022-03-19 19:57
8)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # ...Licemjer 2022-03-20 02:51
Citat Maske su pale:
Ne branim HDZ jet je neobranjivo,ali vi koji ovdje pljujete po članovima koji su u HDZ,ste gori odnjih.
Nema ništa gore od HDZa i neljudi koji čine njegovo članstvo.
Kako netko tko nije bio na vlasti i nije učinio toliko štete kao oni može biti gori od njih? Šta ti je Ana stavila u taj sendvič da pričaš nebuloze? Ljuti kečap?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
212 # Službeni trol gradske vlastiHahar 2022-03-20 08:52
Mislim da je to pisao Anin službeni trol. Odaje ga pored ostalog i poznavanje broja kaznenih prijava protiv gradske vlasti. Lukavo priznaje da je HDZ stranka sa najviše kriminala, jer o tome već i vrapci cvrkuću jer ministri u HDZ-ovoj Vladi padaju kao trulo voće, a bivši predsjednik u zatvoru. Ali odmah potom piše "u Lošinju toga nije bilo i nema jer da ima kriminala, već bi Rudi podnio kaznene prijave. Sve kaznene prijave koje je podnio do sada a bilo ih je 18 u ovom mandatu, uredno su odbijene, i to govori o ljudima koji stalno pričaju o kriminalu u HDZ u Lošinju." To što su sve kaznene prijave za kriminal na Lošinju "uredno" odbijene nije dokaz da kriminala na lLošinju nema. To je dokaz da su prijave odbijene, i to ne govori o ljudima koji stalno pričaju o kriminalu u HDZ u Lošinju nego o hrvatskom sudstvu. Da je trol dokazuje i to što nije odgovorio na jednostavno pitanje "Još samo da nam kažeš tko su ovi što muljaju ili barema na kojim su položajima."
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # KrkVasilić 2022-03-20 09:54
Zar nije OK da Vodovod preuzme Vasilić koji je razvio Krk i koji 30 godina nema afera? Kučićku i tako nije briga.
Pitam za frenda
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Krk, prvi od 1000 otokagost 2022-03-20 10:03
Citat Vasilić:
Zar nije OK da Vodovod preuzme Vasilić koji je razvio Krk i koji 30 godina nema afera? Kučićku i tako nije briga.
Pitam za frenda
Bilo bi u redu već i stoga što je Krk bio stvarno prvi od 1000 otoka, a ne fol kako je Ana tvrdila i obećala u svojoj prvoj kampanij za gradonačelnicu.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # ...gost 2022-03-20 17:40
Najbolje šta se moglo dogoditi Lošinju je da vodovod preuzme Vasilić.Do sada su vodovod vodili Kruljac,Jurjako i Franković,pa vidimo gdje je sve otišlo.Nitko nije niti brinuo niti odgovarao za nerad i nered i vodovodu,a priključci su se davali bespravno sagrađenim objektima,šakom i kapom,i nitko ne odgovara za to.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # FallAnto Kučić 2022-03-20 20:28
Srečom nisi spomenuo Garija, Antu, Anu....Oni su nevini
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # ...Licemjer 2022-03-20 23:05
Citat gost:
Najbolje šta se moglo dogoditi Lošinju je da vodovod preuzme Vasilić.
Najvolje da preuzme čitav Lošinj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # ...... 2022-03-20 10:08
Mislim da im nisu pale maske nego kukuljice, onakve kakve koristi zloglasna organizacija u SAD.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Zatvoren kruggost 2022-03-20 19:20
Kratko rečeno prijedlog sadašnje oporbe u svezi vodovoda prošao je isto kao prijedlog oporbe iz prošlog Aninog mandata za pomoć u epidemiji. Pljuvanje po oporbi onda, pljuvanje po oprbi i sada. Razlika je samo što je vođa oporbe koji je bio žrtva prije sada predsjednik vijeća i terminator ove druge oporbe.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Ana kučić protiv vlade?Zozo 2022-03-22 16:23
Citat gost:
Kratko rečeno prijedlog sadašnje oporbe u svezi vodovoda prošao je isto kao prijedlog oporbe iz prošlog Aninog mandata za pomoć u epidemiji. Pljuvanje po oporbi onda, pljuvanje po oporbi i sada. Razlika je samo što je vođa oporbe koji je bio žrtva prije sada predsjednik vijeća i terminator ove druge oporbe.
HDZ KONTRA VLADE: Zbog spajanja vodovoda Vladu tužili čak i HDZ-ovi gradonačelnici.
Tužbu je Ustavnom sudu podnijelo 16 gradova i općina sve zbog Zakona o vodnim uslugama. Nezadovoljni su u Krapini, Jastrebarskom, Svetoj Nedelji, Malom Lošinju...
Ovo ja naslov članka iz jučerašnjeg Večernjaka, ali ostatak se bez plaćanja na vidi. Ali zabavno je što za članak pozira Ana Kučić predsjednica GO HDZ Mali Lošinj :lol:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # ???Lino 2022-03-22 17:36
Gradonačelnica Ana Kučić je Ustavnom sudu tužila Vladu na temelju prijedloga oporbe kojega je lošinjski HDZ na zadnjem GV odbacio?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Svađalištegost 2022-03-22 18:28
Ne bi me to začudilo. Pokušao sam iz videosnimka sjednice o vodovodu shvatiti šta se tamo događalo ali brzo sam odustao. Iznervirala me svadljivost Anine ekipe.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # !!!OMG 2022-03-22 19:29
Točka 2. dnevnog reda

Prijedlog Odluke o pokretanju zahtjeva za ocjenu ustavnosti članka 91. Zakona o vodnim uslugama (NN broj 66/19)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
63 # Iz zagrebaGost 2022-03-20 21:49
Dakle da rezimiramo.HR rejting, HDZ 25%,SDP 15%,HSLS 0,7%.Drugim riječima, Ana 25%,Jović15%,Ru di 0,7%.To dokazuje da nije Ana loša, nego sve ostalo su "mali od kužine", a nezavisne nećemo ni spominjati. Ajmo oporba-sjedi, jedan
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 # Preslikavanje rejtingagost 2022-03-21 09:01
Citat Gost:
Dakle da rezimiramo.HR rejting, HDZ 25%,SDP 15%,HSLS 0,7%.Drugim riječima, Ana 25%,Jović15%,Rudi 0,7%.To dokazuje da nije Ana loša, nego sve ostalo su "mali od kužine", a nezavisne nećemo ni spominjati. Ajmo oporba-sjedi, jedan
Preslikavanje rejtinga stranaka na državnoj razini na lokalnu je naprosto glupo, ali i neumjesno. To što prema anketama HDZ na državnoj razini ima najveću podršku ne znači da Ana, gradonačelnica ove vukojebine, nije loša. Ocjenjujmo ju prema odnosu predizbornih obećanja koje je dala biračima prema onom što je ostvarila, a ne na temelju rejting stranke osuđenje za korupciju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
7 0 # GostIz Zagreba 2022-03-21 10:06
Kad si ti tako pametan ako ne možemo preslikavati rezultate iz državne razine na tvoju vukojebinu(kako ti nazivaš tvoje mjesto stanovanja) onda ne može niti nazivati Lošinjski HDZ kriminalnom organizacijom,
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # ...Licemjer 2022-03-21 12:03
Citat Iz Zagreba:
onda ne može niti nazivati Lošinjski HDZ kriminalnom organizacijom,
Može. Postoji dovoljno razloga za to.
Rejtinzi i slične izmišljotine su nepouzdane iz razloga što svatko može naručiti anketu kakvu hoće. Što se tiče uzoraka za potonje, to je travestija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Dio prema cjelinigost 2022-03-21 13:32
Citat Iz Zagreba:
Kad si ti tako pametan ako ne možemo preslikavati rezultate iz državne razine na tvoju vukojebinu(kako ti nazivaš tvoje mjesto stanovanja) onda ne može niti nazivati Lošinjski HDZ kriminalnom organizacijom,
Lošinjsku organizaciju nisam ni nazvao kriminalnom organizacijom. Ali ona jeste dio organizacije osuđene za korupciju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Tako kaže AnaVandali 2022-03-23 04:02
Filip Balija u dva ujutro.S dva auto pauka pokušao izmjestiti aute na Mrtvaška
Samo su čista posla šta Balija ima raditi u dva ujutro na Mrtvaška?
Nije čovjek!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # ... 2022-03-23 04:19
Četri zaštitara ga čuvaju.Možeš mu priči samo na metar od njega.Za to se ima love.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
82 # ... 2022-03-23 04:47
16 policajaca upravo stiglo
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # .... 2022-03-23 04:55
RUŽNO ŠTA OVA DRŽAVA DOPUŠTA!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
9 0 # hranitelj tuljana 2022-03-23 08:08
Citat ..:
RUŽNO ŠTA OVA DRŽAVA DOPUŠTA!!
Nakon dvije godine najgrubljeg kršenja osnovnih ljudskih prava to se pitate? Jeste li se tada pobunili? Bilo vas je briga. Zašto bi sad nas ostale bilo briga za vašu šklopociju s kraja otoka?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
9 0 # Pljuc!hranitelj tuljana 2022-03-23 08:11
Citat hranitelj tuljana:
Citat ..:
RUŽNO ŠTA OVA DRŽAVA DOPUŠTA!!
Nakon dvije godine najgrubljeg kršenja osnovnih ljudskih prava to se pitate? Jeste li se tada pobunili? Bilo vas je briga. Zašto bi sad nas ostale bilo briga za vašu šklopociju s kraja otoka?
Kako su vana slični govorili "to je za javno dobro", "može se izvesti iz zakona/ustava". .. e pa i ovo je isto "po zakonu" i isto se može podvesti pod "javni interes". Nije lijepo kad ste vi žrtva "zakona" zar ne, a za druge vas nije bilo priga!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # .... 2022-03-23 08:24
Nije to baš tako.Ilovčani su aktivni na više mijesta.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # .... 2022-03-23 08:28
Dal' znaš da jedina škola za vrijeme Italije na otoku Iloviku IMALA PREDAVANJA NA HRVATSKOM JEZIKU!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Antivax trollBi 2022-03-23 08:40
Trol pokušava pod svaku cijenu raspiriti antivaksersku raspravu. Ne ide pa ne ide :roll:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
8 0 # O je li?hranitelj tuljana 2022-03-23 10:48
Citat Bi:
Trol pokušava pod svaku cijenu raspiriti antivaksersku raspravu. Ne ide pa ne ide :roll:

Pa, tema članka nije Ilovik ni Mrtvaška ni Balija, tako ako se i trola, nisam prvi počeo. Međutim nisam napisao ni slova protiv cjepiva, pa ne mogu biti ni "antivakser". Cijepio sam se puno puta u životu i vjerojatno ću to još puno puta učiniti. Dežurnom troletarijatu to nije bitno i neće se sustegnuti da mi zalijepe etiketu. I nitko, baš nitko neće nekome koji trola ispod članka napisati da skreće temu, dok god pljuje po onome po kome treba.

Iako sam s jedne strane ponosan što sam JEDINI komentator ili autor koji je na ovom portalu pisao i piše protiv kršenja osnovnih ljudskih prava, s druge strane mi je žao što to baš nitko drugi ne čini. Opet, barem je jasno s kakvim ljudima imamo posla. Za ljudska prava ili jesi ili nisi. Ako si samo za ona ljudska prava koja tebi odgovaraju, onda si tek oportunist.

Nakon što dvije godine toliki ljudi nisu smjeli iz svog mjesta, iz kuće, obavljati svoje poslove i zarađivati za život, na svakom koraku su morali pokazivati papire koje se moglo dobiti primanjem neželjenog pripravka u svoje tijelo (gdje je nestalo "moje tijelo moj izbor"), nisu jedno vrijeme smjeli čak ni u ribolov, sami, nakon tog svega biti "šokiran" jer ta ista država uklanja neke krntije usred ničeg... Žao mi je, ne zanimate me više. Nije mi žao. Veselili ste se državnoj prisili prema drugima, nećemo vam to nikada zaboraviti.

Građani Lošinja su vas prozreli.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # MucPljuc 2022-03-23 11:13
Pa i meni nema nikakve razlike između dvije godine korone i Mrtvaške.Ljudsk a prava izgubljena su u jednom i drugom slučaju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 # O, da ...Bi 2022-03-23 14:12
Citat hranitelj tuljana:
Citat Bi:
Trol pokušava pod svaku cijenu raspiriti antivaksersku raspravu. Ne ide pa ne ide :roll:
Iako sam s jedne strane ponosan što sam JEDINI komentator ili autor koji je na ovom portalu pisao i piše protiv kršenja osnovnih ljudskih prava, s druge strane mi je žao što to baš nitko drugi ne čini.
Nemaš na što biti ponosan. Nisi jedini koji je na ovom portalu pisao i piše protiv kršenja osnovnih ljudskih prava, a nema ti zašto biti žao što to nitko drugi ne čini. Jer prije tebe je o kršenju osnovnih ljudskih prava zbog pandemije Covida 19 pisao Arsen Mujagić u povodu protivzakonite odluke donesene u panici. Citiram dio iz njegovog napisa od 20.3.2020.:
Kako je jedan životinjski virus koji je, navodno, sa šišmiša prešao na čovjeka negdje u središnjoj Kini krajem prošle godine, dao pravo gradonačelnici Malog Lošinja da se stavi iznad ustava i zakona? Panika koju je izazvao virus probudila je u gradonačelnici Malog Lošinja diktatorski nerv. Pa je 16. ožujka požurila i prije svih donijela Odluku o ograničenju rada i mjerama ponašanja. Odluka i u samom nazivu izaziva i semantičke nedoumice - što znači "mjera ponašanja", ali to je manji problem. Dakle par dana prije nego li je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio Odluku o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja za koju je čekao stupanje na snagu dopune Zakona, gradonačelnica je ležerno, nepromišljeno i samovoljno svojom odlukom ograničila pravo na rad ugostiteljskim objektima svih kategorija i svim uslužnim djelatnostima. Iako je pravo na rad ustavna kategorija koja se može ograničiti samo zakonom gradonačelnica je lagano i bez puno krzmanja odlučila zabraniti rad više stotina ljudi ne razmišljajući ni o pravim okvirima, a kamoli o posljedicama takve odluke. Prilikom donošenja odluke o zabrani rada velikom broju ljudi gradonačelnci nije ni u peti bila misao o nadoknadi plaće ljudima kojima je zabranila rad. Kao temelj za diktatorsku odluku...
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
41 # Jedna lastahranitelj tuljana 2022-03-23 14:28
Citat Bi:
Citat hranitelj tuljana:
Citat Bi:
Trol pokušava pod svaku cijenu raspiriti antivaksersku raspravu. Ne ide pa ne ide :roll:
Iako sam s jedne strane ponosan što sam JEDINI komentator ili autor koji je na ovom portalu pisao i piše protiv kršenja osnovnih ljudskih prava, s druge strane mi je žao što to baš nitko drugi ne čini.
Nemaš na što biti ponosan. Nisi jedini koji je na ovom portalu pisao i piše protiv kršenja osnovnih ljudskih prava, a nema ti zašto biti žao što to nitko drugi ne čini. Jer prije tebe je o kršenju osnovnih ljudskih prava zbog pandemije Covida 19 pisao Arsen Mujagić u povodu protivzakonite odluke donesene u panici. Citiram dio iz njegovog napisa od 20.3.2020.:
Kako je jedan životinjski virus koji je, navodno, sa šišmiša prešao na čovjeka negdje u središnjoj Kini krajem prošle godine, dao pravo gradonačelnici Malog Lošinja da se stavi iznad ustava i zakona? Panika koju je izazvao virus probudila je u gradonačelnici Malog Lošinja diktatorski nerv. Pa je 16. ožujka požurila i prije svih donijela Odluku o ograničenju rada i mjerama ponašanja. Odluka i u samom nazivu izaziva i semantičke nedoumice - što znači "mjera ponašanja", ali to je manji problem. Dakle par dana prije nego li je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio Odluku o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja za koju je čekao stupanje na snagu dopune Zakona, gradonačelnica je ležerno, nepromišljeno i samovoljno svojom odlukom ograničila pravo na rad ugostiteljskim objektima svih kategorija i svim uslužnim djelatnostima. Iako je pravo na rad ustavna kategorija koja se može ograničiti samo zakonom gradonačelnica je lagano i bez puno krzmanja odlučila zabraniti rad više stotina ljudi ne razmišljajući ni o pravim okvirima, a kamoli o posljedicama takve odluke. Prilikom donošenja odluke o zabrani rada velikom broju ljudi gradonačelnci nije ni u peti bila misao o nadoknadi plaće ljudima kojima je zabranila rad. Kao temelj za diktatorsku odluku...
volim-losinj.org/.../...

Nemam razloga vjerovati da je jedini razlog reakcije bio kako bi se naštetilo gradonačelnici. Malo nešto oko procedura, sitna politika. Malo se požurila, da je sačekala "stožer" nikom ništa. Poslije toga više ni slova na tu temu kako kod njega tako ni od osobe koja posjeduje ovu stranicu a, očekivano, ako je njima sve ono što se događalo npr. cijele 2021. godine, onda jasno ni komentatori nisu ni jednom to doveli u pitanje. Osoba koja posjeduje ovu stranicu ne samo da je šutjela na tu temu, nego se prenošenjem određenih sadržaja na facebook verziji Volimlošinja jasno svrtsala u one koji bi ženama i muškarcima oduzela pravo da raspolažu što će raditi sa svojim tijelom i što će u njega unositi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Jedan je beskrajno veiše od ništaBi 2022-03-23 16:26
Citat hranitelj tuljana:
Nemam razloga vjerovati da je je ...
Tvoja vjerovanja i nevjerovanja su irelevantna u svjetlu činjenice da si napisao "...s jedne strane ponosan što sam JEDINI komentator ili autor koji je na ovom portalu pisao i piše protiv kršenja osnovnih ljudskih prava, s druge strane mi je žao što to baš nitko drugi ne čini" Lažovom te prikazuje činjenica da je već 20.3.2020., samo četiri dana nakon što je Ana Kučić proglasila protivzakoniti lock down za Grad Mali Lošinj na ovom portalu objavljen napis protiv kršenja ljudskih prava. Uzalud se koprcaš iz dreka u koji si se sam uvalio blebetanjem o tome što je bilo ili nije bilo kasnije. Naime, matematička i filozofska istina jest da je jedan (1) veći od ništa (0) pa te hvalisanje da prije tebe nije bilo ničaga svrstava u spomenutu vrstu mrzitelja istine.
PS
Savjetujem ti da se na internetu educiraš o forumskom bontonu, pravilima ponašanja. Sudionike koji citiraju (kvotaju, quot) cijele komentare na koje odgovaraju, bez obzira koliko dugi bili, smatra se nepristojnim ili maloumnim. Na 23 retka citata odgovorio svojim tekstom od 7 redaka.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Antivaksersko mahnitanjeMM 2022-03-23 10:59
Citat hranitelj tuljana:
Nakon dvije godine najgrubljeg kršenja osnovnih ljudskih prava to se pitate? Jeste li se tada pobunili? Bilo vas je briga. Zašto bi sad nas ostale bilo briga za vašu šklopociju s kraja otoka?
Zašto bi bilo koga tko nije izgubio zdrav razum pa se želi zaštititi od zaraze bilo briga za antivaksersko mahnitanje pod vodstvom tipova kakav je onaj manijak Miletić koji potiče ljude da odbiju cijepljenje kao čin otpora državnom sistemu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # .... 2022-03-23 06:38
Do kada moramo trpjeti prozvanog Sulejmana Baliju?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # .... 2022-03-23 06:59
Sulejmana prate tri zaštitara.
Dolazi u dva ujutro,krade po Mrtvaški.Još ga čuvaju!
Pacijent!
NEDAMO ILOVIK!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # Gošća...... 2022-03-23 14:02
Mrtvaška je mjesto biti ili ne biti za današnje političare, a na braniku Ilovika je samo Rudi a ostalih nema. Gdje su Jović, Franković, Cavedoni, a znat će doći na Ilovik kad će im trebat glasovi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # A di je Gari?........ 2022-03-23 15:05
Ana sigurno neće doći po glasove na Ilovik.
Sulejman Balija je kadar SDP.Žalosno je da Sulejman Balija radi takve greške(Susak,Un ije i Mrtvaška).Nezna m zašto ga PGŽ i SDP drži u lučkoj upravi?hahaha slušam radio Rijeku i Sulejmanu je zabranjen pristup Mrtvaški hahaha Ilovčani sada ste miri 10dana haha
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Ispravak. 2022-03-23 16:01
Dvojici državljana zabranjen je pristup luci Mrtvaška i ravnatelju lučke uprave.
Radio Rijeka medijski blokira Ilovčane.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
292 # Put out.Put in 2022-03-23 20:07
Ovo je prešlo svaku mjeru. To šta se usude par Ilovčana da pokušaju uzeti pravdu u svoje ruke to je prestrašeno. Oni se usude doći na drugi otok i maltretirati svekoliko pučanstvo otoka Lošinja i to tako da fizički se obračunavaju i sprječavaju redovnu djelatnost na tom području otoka Lošinja. I dođe narodna službena vlast i oni se svađaju sa njima. Podsjeća m to na Ruse koji su ušli u južni dio Ukrajine i ne poštuju narodnu vlast. Prestrašeno
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Svekoliko pučanstvo? Ma nemoj!ds 2022-03-24 09:25
Citat .Put in:
To šta se usude par Ilovčana da pokušaju uzeti pravdu u svoje ruke to je prestrašeno. Oni se usude doći na drugi otok i maltretirati svekoliko pučanstvo otoka Lošinja
Otkud ti podatak da maltretiraju SVEKOLIKO pučanstva otoka Lošinja? Jer svekoliko znači ukupnost, bez izuzetka, a ja i mnogi drugi stanovnici otoka Lošinja smatramo da gradska vlast, županija i Lučka uprava maltretiraju Ilovčane. Nastojanje Ilovčana da ostvare svoje životne interese uspoređuješ s ruskom agresijom na Ukrajinu što dokazuje da si ne samo imbecil nego i ništarija koja brani interese špekulanata zemljištem i grebatora za novac EU fondova. A sve na račun i žrtvovanjem Ilovčana i njihove djece.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Navlakuša za novac iz EUgost 2022-03-24 09:55
Citat ds:
Nastojanje Ilovčana da ostvare svoje životne interese uspoređuješ s ruskom agresijom na Ukrajinu što dokazuje da si ne samo imbecil nego i ništarija koja brani interese špekulanata zemljištem i grebatora za novac EU fondova. A sve na račun i žrtvovanjem Ilovčana i njihove djece.
Inspiraciju za ovo preseravanje je dobio od Balije koji je za otoci.net izverglao pravu potjernicu za Ilovčanima koji se bore za svoja prava: Filip Balija u očitovanju zaključuje da osuđuje "agresivno, nasilno i neprikladno ponašanje Ilovčana", ocjenjujući da time oni "drže za taoce sve žitelje otoka Lošinja, otoka lošinjskog arhipelaga i kvarnerskih otoka te budućnost razvoja prvenstveno njihove djece i mogućnosti školovanja i napretka".
Ja se kao žitelj otoka Lošinja ne osjećam taocem Ilovčana. Projekt tobožnje rekonstrukcije luke Mrtvaška rušenjem postojećeg mula i namjerom gradnje višestruko veće potpuno nove luke je pokušaj izvlačenja novca iz EU fondova na prijevaru. No kako inače prazna priča o značaju planirane luke nema smisla bez pristupne ceste, rušenje mola i gradnja velikog pristaništa za 80 mil. kuna iz EU fondova je samo navlakuša da se iskamči trostruko veća suma za gradnju pristupne ceste.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Mrtvaška navlakuša na N1 TVTNT 2022-03-25 13:07
Citat gost:
Projekt tobožnje rekonstrukcije luke Mrtvaška rušenjem postojećeg mula i namjerom gradnje višestruko veće potpuno nove luke je pokušaj izvlačenja novca iz EU fondova na prijevaru. No kako inače prazna priča o značaju planirane luke nema smisla bez pristupne ceste, rušenje mola i gradnja velikog pristaništa za 80 mil. kuna iz EU fondova je samo navlakuša da se iskamči trostruko veća suma za gradnju pristupne ceste.
Stanovnici otoka Ilovika već mjesecima blokiraju radove u ruci Mrtvaška i tvrde da je riječ o nelegalnom projektu kojim oni gube vezu s Lošinjem, a država desetke milijuna. Prije dva dana njihovu je akciju pokušala omesti županijska lučka kapetanija, i to uz pomoć pauk vozila koja su došla čak iz Varaždina. "Zašto iz Varaždina? Vjerojatno nitko iz županije nije htio sudjelovati u protuzakonitom uklanjanju naših vozila," kaže član Mjesnog odbora Ladislav Radoslović. "Imamo indicije da je Olaf prihvatio našu prijavu, a deložirati su nas pokušali jer sada županija i država pokušavaju prebaciti odgovornost za štetu izvođaču kojeg su angažirali. Ako radovi barem krenu, trošak ide državi, ako ne krenu - županiji."
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Prvi od tisućuPrvi u RH 2022-03-25 19:55
Kolko sam skužio Lošinj je prvi po izdavanju posebne građevinske dozvole u RH za Mrtvašku.A možemo se ponositi i za vrijeme trajanja izdavanja građevinske dozvole.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Taoci Ilovčanagost 2022-03-26 09:54
Naravno, Balija se služi već oprobanom metodom ocrnjivanja Ilovčana. Borbu za održanjem uredne veze sa svijetom prikazuje kao privatni interes. Portal jadranski.hr piše da je kazao • ono što je bitno za naznačiti, a sami su potvrdili njihovim nasilničkim i agresivnim ponašanjem jest da im je jedino u fokusu brod TIM-G koji je u vlasništvu lokalnih mještana povezanih s predstavnicima Mjesnog odbora Ilovik pa je očito da iza njihovog otpora stoje isključivo privatni interesi pojedinaca kojima odgovara postojeće stanje i koji obmanjuju i drže „taoce“ vlastite sumještane ali i žitelje otoka Lošinja na čijem se teritoriju želi izgraditi luka. Ovo zvuči kao da mu je diktirao Nedić jer osjeća da je postao taoc Ilovčana koji mu ometanjem radova otežavaju posjet svojim nekretninama na Rabu.
jadranski.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Ekonomski fakultet........ 2022-03-26 12:18
Filip priča gluposti.šta više košta Ilovik- Mali Lošinj ili Ilovik-Mrtvaška ???Očito mu i geografija ne ide.
A Ilovčani traže povratak na Mrtvašku! Tako da izjava ekonomiste Balije ne stoji. Kada bi plaćao svojim novcima jako brzo bi skužio
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
429 # PUT OUTprijatelj 2022-03-23 20:36
Očito si nešto pobrkao.Ilovčan i žele samo da normalno žive ko svi ostali ljudi.A ako se koga maltretira to se maltretira Ilovcane.Tako malo traže, vračanje broda i prolaz da njihovog sjedišta.Starij e ljude koji idu lječniku iz gumenjaka izvlace dvoje,troje pa i četvero ljudi.Mislim ako si normalan da to svojim roditeljima nebiš poželio. E pa to je prestrašno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
27 0 # .......Gost 2022-03-23 21:26
Nedopustivo je ponašanje vas nekolicine Ilovčana. Zamslite kad bi svi u Hrvatskoj rješavali probleme, građanskim neposluhom. I vidi se na slikama u novinama samo par njih uvijek isti i Rudi sa njima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # ...Licemjer 2022-03-23 22:08
Citat Gost:
Zamslite kad bi svi u Hrvatskoj rješavali probleme, građanskim neposluhom.
Građanski neposluh je legitiman alat za krajnju nuždu. Kad bi ga se konstruktivno koristilo za riješavanje svih problema u Hrvatskoj, bilo bi svima bolje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Građanski neposluh kao korektiv vlastiprevareni birač 2022-03-24 10:11
Citat Licemjer:
Citat Gost:
Zamslite kad bi svi u Hrvatskoj rješavali probleme, građanskim neposluhom.
Građanski neposluh je legitiman alat za krajnju nuždu. Kad bi ga se konstruktivno koristilo za riješavanje svih problema u Hrvatskoj, bilo bi svima bolje.
Da je malo više građanskog neposluha manje ministara bi došlo pod istragu a više izbeglo Remetinac.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # ........... 2022-03-24 20:06
Trebali bi prodati sve po 2 eura.Pa da se možeš sprdat s Ilovčanima.
Napraviti rivu visoku 2.01 metar mogu samo kraljevske lude.To je namjerno napravljeno!A Gost neka da odgovor ZAŠTO?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # BuzdoSanpjerin 2022-03-24 22:20
U Mrtvaški je bilo 50-tak Sanpjerina. Ako od ukupnog broja stanovnika oduzmeš starije od 70, mlađe od 20, koliko očekuješ da ih može biti???
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # OtokTihi 2022-03-24 14:45
Kome nije jasno neka dođe na otok i zivi tamo 365 dana,i o onda da cujem pricu..Sramotno ponašanj Zupanije,Grada i LU
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
20 0 # .....Gost 2022-03-24 19:58
Sami vaši Ilovčani su vas ostavili i odselili u Ameriku, tako da vi koji ste ostali ne možete optuživati da su vam krivi oni koji ne stanuju na Iloviku. Vi ste odlučili živjeti na Iloviku i prihvatite to kao stvarnost a ne sada su vam krivi Županja, Grad i LU i prestanite već jednom maltretirati
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Super glupGlup,gluplji 2022-03-24 20:27
Ilovčani će vrlo rado(na svoj trošak)ispred Lučke uprave i tvoje kuće napraviti zid od 2.01 metar.
A svoju djecu pošaljite na Ilovik,rado ćemo ih primiti.Neka probaju sve isto što i naša.
Pa ih pitaj za desetak dana za komentar?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
117 # Super glupGlup,gluplji 2022-03-24 20:39
VRATI NAM LINIJU 311 NA MRTVAŠKU.I PRESTATI ĆEMO MALTRETIRATI.
Jedan dan linije 311. Ilovik-Mali Lošinj košta kao 7 dana Ilovik-Mrtvaška .Pametnom je sve jasno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 # Ilovčani ne traže ništa novoBambi 2022-03-25 12:24
Citat Gost:
Sami vaši Ilovčani su vas ostavili i odselili u Ameriku, tako da vi koji ste ostali ne možete optuživati da su vam krivi oni koji ne stanuju na Iloviku. Vi ste odlučili živjeti na Iloviku i prihvatite to kao stvarnost a ne sada su vam krivi Županja, Grad i LU i prestanite već jednom maltretirati
Naravno da su krivi oni koji ne stanuju na Iloviku, jer oni ne znaju niti mare za životne potrebe Ilovčana. Odlučili su živjeti na Iloviku, ali nisu dužni prihvatiti kao stvarnost promjene po apetitima vlasti Županije, Grada te LU i špekulanata terenima.
Ilovčani traže samo ono što su imali, a sada im ovi pobrojani uz pomoć policije žele oduzeti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # OtokTihi 2022-03-25 14:14
Akcija LU bila je noću u 2 sata.Zasto u to vrijeme? Nesto jako,jako smrdi...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # ...OMG 2022-03-26 07:31
Kod svake akcije najbitniji je tajming, rano ujutro, po mogućnosti još i ranije. Naučio je to ravnatelj od DORHa i od Putina.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # OtokTihi 2022-03-25 21:45
Neuspjela noćna akcija LU kostala preko 2oo.ooo,oo kn..Tko plaća taj račun?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # .......... 2022-03-28 14:57
Šuška se oko 230-240 000 kuna
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # .............. 2022-03-26 09:40
Lako moguće.4 zaštitara i dva pauka iz Varaždina+pinka (malo tebi malo meni).
Kako doći do računa? Dal' treba dati na uvid kada se pita računi?Dal' mora negdje ih objaviti?
Ili Sulejman ne mora nikome odgovarati??
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # .............. 2022-03-26 09:46
Još mi je groznije kada vidim prastare kase(ko Ledo škrinje)s kojima naplaćuje vezove strancima!Lučka uprava nije u sustavu PDV-a.Nekužim ko lučke uprave kontrolira.Mogu s Sulejmanom zbrajati kako hoće.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # OtokTihi 2022-03-26 22:28
Da to svojim novcem plaća Balija,Anto i ostali koji podrzavaju ovo sto rade oko Martvaske i Ilovcanima,toga sigurno ne bi bilo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Tako kaže AnaVandali 2022-03-28 12:46
Dal' će neko danas na radio Rijeci u 13.30 postaviti pitanje Županu:Kolko košta noćna akcija Lučke uprave Mali Lošinj?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # OtokTihi 2022-03-28 13:53
Pitanja bila spremna da se pita na Zupanijskoj emisiji na radio Rijeci. Linija zA postavljanja pitanja nije otvorena. Slučajno ili...prosudite sami..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # .......... 2022-03-28 14:19
A Evropska komisija?
Sve su manji i manji dok ih EU ne pojede!
Drugovi i drugarice
Doviđenja !!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

● ZADNJI KOMENTARI

 • Građani kao publika za naslikavanje

  gost 21.02.2024 14:36
  Demokracija s greškom
  Zbog politike vladajuće ekipe "Grad za tebe" se može pohvaliti stanjem tako zvane manjkave demokracije prema indeksu lista Economist. Kažem pohvaliti jer čini se da unatoč nastojanjima vladajuće većine demokracija u GML ipak stoji bolje od stanja ...

  Read more...

   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  Doremi 21.02.2024 10:33
  Strah od aktualnog sata?
  Još je pokroviteljski kazala da će imati aktualni sat na sljedećoj redovnosjednici za tjedan dana, ali sjednice nije bilo premda je tjedan već prošao.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  glupkokur 20.02.2024 14:32
  oporba u kope premijer u spade
  Iz perspektive današnjeg Hrvata, recimo, Andrej Plenković glup je kao [cenzurirano]: Demonstracije i javni gnjev zbog funkcije državnog odvjetnika za jednog najblaže rečeno suspektnog tipa, intimnog prijatelja cijele prve lige hrvatskog organiziranog ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 20.02.2024 10:14
  Savjetnik
  To pitanje bi ležalo vijećniku Joviću. On je na sjednici GV već (uzalud) pitao gradonačelnicu o ulozi i plačanju njenog osobnog savjetnika. youtu.be/Y_3QHry96Ao (http://youtu.be/Y_3QHry96Ao) http://www.youtube.com/watch?v=Y_3QHry96Ao

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Pa sad će 20.02.2024 06:34
  Još malo
  Ne pada snijeg, ali tragova ima, još malo pa će i plima.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 19.02.2024 20:56
  ......
  Nadam se da će neki oporbeni vijećnik tražiti pojašnjenje zašto se do sada nije prikazivalo plaćanja savjetniku.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  .... 19.02.2024 20:46
  Njonjo je najbolji
  Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković nazvao je u ponedjeljak prosvjed oporbenih stranaka na Markovom trgu prije dva dana proruskim skupom, na kojemu je ‘‘jedanaest razularenih revolucionara vrijeđalo premijera i vladajuću stranku‘‘.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 19.02.2024 11:43
  vrati pare
  A da vratiš pare što ti je plaćala dopunsko osiguranje ?

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Gost 18.02.2024 16:08
  Ministar panj
  Ovoj "proturazvojnoj " budali ozbiljno konkurira ministar Beroš koji je izvalio da je prosvjed bio tragikomičan jer da ti ljudi kao da žive u svemiru. Taj panj kojem je AP povjerio hrvatsko zdravstvo još nije saznao da i on, cijeli njegov HDZ i svi ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 18.02.2024 11:54
  ...
  Možda čovjek nema djece, a braća su mu poumirali. Uostalom, šta to tebe briga? Koliko znam ni AK nije stvorila svoju familiju. Je li to problem? Jesi li ti nečiji odvjetnik ili bi moguće za sebe htio nužni dio?

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Grunf 18.02.2024 11:53
  Test inteligencije
  Bio je to očito test inteligencije. Ti ga nisi prošao. Istraživanje koje je proveo Harvard Business School došlo je do zaključaka kako je sarkazam "najviši oblik inteligencije", prije čega su istraživali kognitivna iskustva mozga i ponašanja pojedinca ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 18.02.2024 10:43
  ni vau ni mjau
  Za razliku od - tebe? Nemaš nikome ostaviti nego neznanki? Ili - besramno i patetično lažeš?

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Grunf 18.02.2024 10:28
  Proturazvojni ljevičari
  Nakon prosvjeda oporbe na Markovom trgu uz objavu jednog od Plenkijevih ministranata HDZ piše "Zar nekoliko tisuća proturazvojnih ljevičara, jedva okupljenih iz cijele Hrvatske uz tjedan dana priprema i agresivne kampanje, stvarno misli da ćemo zbog njih ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Mikula 18.02.2024 09:55
  budimo realni
  Ja sam star i nemoćan, nalazi mi nisu dobri i neću još dugo. Zato Njoj koja u 20 godina rada i radnim danom i vikendom nije stvorila ništa, u imovinskoj kartici nema upisanih ni nekretnina ni pokretnina, ovime poklanjam Uskrsnicu, te svoj stan u Ćunskom ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Venerin brežuljak 18.02.2024 06:50
  Mjesečni troškovi njene Radosti
  Čekaj malo, polako, bez guranja, samo jedan po jedan... Prvo mora podmiriti mjesečne troškove od 1659,04 eura svom osobnom savjetniku koji već dvije godine svaki mjesec umjesto nje neumorno radi na EU fondovima, radi čega se po cijelom otoku grade ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  samo na Prvom od 1000 17.02.2024 23:57
  Uskrsnice?
  Nakon što je krajem prošle godine podijelila poticaje i onima kojima treba i onima kojima ne treba, postavlja se pitanje hoće li ove godine umirovljenici kao najugroženija skupina građana dobiti Uskrsnice. Mnogi gradovi su već davno najavili ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 17.02.2024 15:31
  Smještajni kapaciteti
  Izgleda da su počeli brinuti za budući smještaj pa sada ulažu u modernizaciju smještajnih kapaciteta. i.imgur.com/1brM1zN.jpg (http://i.imgur.com/1brM1zN.jpg)

  Read more...

   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  ..... 16.02.2024 15:17
  ...
  Snimka početka sjednice youtu.be/.../ (http://youtu.be/AVC60X4jWEA?si=eOTTJdOYsH3C2PZG) http://www.youtube.com/watch?v=AVC60X4jWEA

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Građanin drugog reda 16.02.2024 15:13
  Uspjesi Vlade se nižu dok ih ne uhvate da rukama pekmezu
  Opet su mu zakazali radari, građane zanima kad će banda završiti iza rešetaka. Kako se ono zove ona uspješna ministrica, Lažac? A samo je jedna u nizu.

  Read more...

   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  gost 16.02.2024 15:06
  Tko vodi sjednice GV
  I na ovoj sjednici se pokazalo da sjednice GV formalno vodi Devčić a da njega vodi Nedić. Snimka uvodnog dijela sjednice u kojem Nedić govori bez da traži i dobije riječ to nedvojbeno pokazuje. Ivkovićevo čuđenje što Devčić dopušta da se drugima radi ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 16.02.2024 14:16
  Tako se razgovara s novinarima
  Plenković nakon upada policije u Ministarstvo: ‘Mediji trebaju izvještavati o uspjehu Vlade, to je ono što zanima građane’ Premijera je malo zasmetalo pitanje o razlici između reduciranog izričaja i laži TELEGRAM

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  WoW 16.02.2024 12:53
  I to je to?
  Stari i nevažeći poslovnik iz 2009. godine?

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Venerin brežuljak 16.02.2024 12:09
  licentia poetica
  Pravi iskreni katolici su najčešće skromni i ponizni, i ne hvale se na pasja kola svojom vjerom. P.S. Moguće je da će sad onaj psihopat skočiti i reći da citiram kad je on to spominjao pasja kola. _ _

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 16.02.2024 11:18
  ...
  Postoje i tzv. katolici ravnozemljaši. Oni se drže Biblije kao pijan plota i ne priznaju tekovine moderne znanosti. Tako npr. ne priznaju postojanje i opasnosti bolesti koja je u pandemijskim razmjerima poharala svijet. Naravno, bolest je najviše ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 16.02.2024 10:52
  Gradsko vijeće bez Poslovnika o radu
  Pa Poslovnika zapravo ni nema. Pokušaj ga naći na gradskom webu na ovo linku gdje bi se morao nalaziti: mali-losinj.hr/.../... (https://www.mali-losinj.hr/sluzbene-informacije/akti-grada/poslovnik-gradskog-vijeca-grada-malog-losinja/) Zato ga se vodi ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Popaj 16.02.2024 09:53
  Jedini katolik
  h.t. ne poriče da je veliki vjernik. Poriče samo da je to napisao na ovoj stranici. A s linka koji si poslao proizlazi da se smatra JEDINIM KATOLIKOM koji koji posjećuje ovu stranicu.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 16.02.2024 07:52
  ...
  Možda ovo može poslužiti, ali ti sigurno čuvaš svoje skinšotove za slučaj da admin obriše tvoje veleumne komentare. volim-losinj.org/.../... (http://volim-losinj.org/politika/3017-izborna-podvala-obecanjima-bez-roka-ispunjenja#comment-78687) Čuo sam da ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 15.02.2024 20:29
  Ne jagiti...
  Pa kad je tako, zasigurno ti neće biti isuviše teško staviti koji moj citat u kojem tvrdim kako sam "veliki vjernik". Nije valjda da si - kukavni lažac?! Jer netko u komentarima laže, i netko lašca štiti, sad ćemo vidjeti tko.

  Read more...

   
 • Radio za ispiranja mozgova birača

  Krnjo 15.02.2024 15:33
  Korizmeni smijeh
  Korizmeni smijeh ministra vanjskih poslova u Vladi Andreja Plenkovića. i.imgur.com/iBHWwJZ.jpg (http://i.imgur.com/iBHWwJZ.jpg)

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Lino 15.02.2024 14:36
  ...
  Iako mu to nitko ne zamjera ili osporava, h.t. ponosno ističe da je veliki vjernik. Kao da to nekoga zanima, to je isključivo njegov osobni stav. A poznato je da su vjernici uviđavni, fini i pristojni ljudi, i naravno, da nikada ne lažu.

  Read more...

ZADNJI KOMENTARI (desno)

 • Građani kao publika za naslikavanje

  gost 21.02.2024 14:36
  Demokracija s greškom
  Zbog politike vladajuće ekipe "Grad za tebe" se može pohvaliti stanjem tako zvane manjkave ...
   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  Doremi 21.02.2024 10:33
  Strah od aktualnog sata?
  Još je pokroviteljski kazala da će imati aktualni sat na sljedećoj redovnosjednici za tjedan ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  glupkokur 20.02.2024 14:32
  oporba u kope premijer u spade
  Iz perspektive današnjeg Hrvata, recimo, Andrej Plenković glup je kao [cenzurirano] ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 20.02.2024 10:14
  Savjetnik
  To pitanje bi ležalo vijećniku Joviću. On je na sjednici GV već (uzalud) pitao gradonačelnicu ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Pa sad će 20.02.2024 06:34
  Još malo
  Ne pada snijeg, ali tragova ima, još malo pa će i plima.
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 19.02.2024 20:56
  ......
  Nadam se da će neki oporbeni vijećnik tražiti pojašnjenje zašto se do sada nije prikazivalo ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  .... 19.02.2024 20:46
  Njonjo je najbolji
  Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković nazvao je u ponedjeljak prosvjed oporbenih ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 19.02.2024 11:43
  vrati pare
  A da vratiš pare što ti je plaćala dopunsko osiguranje ?
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Gost 18.02.2024 16:08
  Ministar panj
  Ovoj "proturazvojnoj " budali ozbiljno konkurira ministar Beroš koji je izvalio da je ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 18.02.2024 11:54
  ...
  Možda čovjek nema djece, a braća su mu poumirali. Uostalom, šta to tebe briga? Koliko znam ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Grunf 18.02.2024 11:53
  Test inteligencije
  Bio je to očito test inteligencije. Ti ga nisi prošao. Istraživanje koje je proveo Harvard ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 18.02.2024 10:43
  ni vau ni mjau
  Za razliku od - tebe? Nemaš nikome ostaviti nego neznanki? Ili - besramno i patetično ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Grunf 18.02.2024 10:28
  Proturazvojni ljevičari
  Nakon prosvjeda oporbe na Markovom trgu uz objavu jednog od Plenkijevih ministranata HDZ ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Mikula 18.02.2024 09:55
  budimo realni
  Ja sam star i nemoćan, nalazi mi nisu dobri i neću još dugo. Zato Njoj koja u 20 godina ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Venerin brežuljak 18.02.2024 06:50
  Mjesečni troškovi njene Radosti
  Čekaj malo, polako, bez guranja, samo jedan po jedan... Prvo mora podmiriti mjesečne troškove ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  samo na Prvom od 1000 17.02.2024 23:57
  Uskrsnice?
  Nakon što je krajem prošle godine podijelila poticaje i onima kojima treba i onima kojima ne ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 17.02.2024 15:31
  Smještajni kapaciteti
  Izgleda da su počeli brinuti za budući smještaj pa sada ulažu u modernizaciju smještajnih kapaciteta.
   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  ..... 16.02.2024 15:17
  ...
  Snimka početka sjednice youtu.be/.../ (http://youtu.be/AVC60X4jWEA?si=eOTTJdOYsH3C2PZG) ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Građanin drugog reda 16.02.2024 15:13
  Uspjesi Vlade se nižu dok ih ne uhvate da rukama pekmezu
  Opet su mu zakazali radari, građane zanima kad će banda završiti iza rešetaka. Kako se ono ...
   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  gost 16.02.2024 15:06
  Tko vodi sjednice GV
  I na ovoj sjednici se pokazalo da sjednice GV formalno vodi Devčić a da njega vodi Nedić. Snimka ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 16.02.2024 14:16
  Tako se razgovara s novinarima
  Plenković nakon upada policije u Ministarstvo: ‘Mediji trebaju izvještavati o uspjehu Vlade ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  WoW 16.02.2024 12:53
  I to je to?
  Stari i nevažeći poslovnik iz 2009. godine?
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Venerin brežuljak 16.02.2024 12:09
  licentia poetica
  Pravi iskreni katolici su najčešće skromni i ponizni, i ne hvale se na pasja kola svojom ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 16.02.2024 11:18
  ...
  Postoje i tzv. katolici ravnozemljaši. Oni se drže Biblije kao pijan plota i ne priznaju ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 16.02.2024 10:52
  Gradsko vijeće bez Poslovnika o radu
  Pa Poslovnika zapravo ni nema. Pokušaj ga naći na gradskom webu na ovo linku gdje bi se ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Popaj 16.02.2024 09:53
  Jedini katolik
  h.t. ne poriče da je veliki vjernik. Poriče samo da je to napisao na ovoj stranici. A s ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 16.02.2024 07:52
  ...
  Možda ovo može poslužiti, ali ti sigurno čuvaš svoje skinšotove za slučaj da admin obriše tvoje ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 15.02.2024 20:29
  Ne jagiti...
  Pa kad je tako, zasigurno ti neće biti isuviše teško staviti koji moj citat u kojem tvrdim ...
   
 • Radio za ispiranja mozgova birača

  Krnjo 15.02.2024 15:33
  Korizmeni smijeh
  Korizmeni smijeh ministra vanjskih poslova u Vladi Andreja Plenkovića. i.imgur.com/iBHWwJZ.jpg ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Lino 15.02.2024 14:36
  ...
  Iako mu to nitko ne zamjera ili osporava, h.t. ponosno ističe da je veliki vjernik. Kao da ...