Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Medijski potpomognuta iluzija

Korisnička ocjena:  / 2
LošeNajbolje 

ml167Priča o Programu stambenog zbrinjavanja građana Grada Malog Lošinja prema „lošinjskom modelu" koja se zakotrljala u hrvatskom medijskom prostoru počiva na obmani – na Programu koji u naravi ne postoji. Postoji tek neozbiljna anketa na gradskoj stranici i javno savjetovanje o Odluci o najmu stanova. Program kao strukturirani dokument koji navodi sadržaj i ciljeve, a kojeg zbog svoje prirode mora i može usvojiti jedino Gradsko vijeće i to nakon javnog savjetovanja jednostavno – ne postoji 

Sredinom svibnja gradonačelnica je video uratkom na fejsbuku pompozno predstavila Program stambenog zbrinjavanja građana kojim će, tvrdi ona, Grad Mali Lošinj u naredne četiri godine izgraditi više od 100 stanova. Nakon toga o inovativnom „lošinjskom modelu" stanogradnje krenula je medijska ofenziva objavama na portalima, u tiskanim medijima, radijskim emisijama i u televizijskim prilozima. No kad se  medijska prašina slegla, galama stišala, a magla razišla postalo je vidljivo da iza tog medijskog cirkusa zjapi praznina i da je „lošinjski model" tek šuplja priča.

Pompozno najavljeni Program stambenog zbrinjavanja građana zapravo ne postoji; postoje tek neozbiljne i nerazrađene ideje gradonačelnice i njenog savjetnika – i ništa više. Jer osim izjava gradonačelnice i njenog savjetnika te reklamnih objava u medijima to što se naziva programom ne sadrži niti jedan dokument zbog kojeg bi se taj skup konfuznih ideja mogao nazvati i smatrati programom. Priča o Programu stambenog zbrinjavanja građana Grada Malog Lošinja prema „lošinjskom modelu" koja se zakotrljala u hrvatskom medijskom prostoru počiva na obmani – na Programu koji u naravi ne postoji. Postoji tek neozbiljna anketa na gradskoj stranici i javno savjetovanje o Odluci o najmu stanova. Program kao strukturirani dokument koji navodi sadržaj i ciljeve, a kojeg zbog svoje prirode mora i može usvojiti jedino Gradsko vijeće i to nakon javnog savjetovanja jednostavno – ne postoji. U medijima se navodilo kako se na programu intenzivno radilo, no kako ga nitko nije vidio ostalo je nejasno na čemu se to intenzivno radilo. Program stambenog zbrinjavanja građana je poput čudovišta iz Loch Nessa – o njemu svi pričaju ali ga nitko nije nije vidio.

Kamufliranje rate kredita u najamninu
U nepostojećem Programu se nalazi i „lošinjski model" stanogradnje koji će prema izjavi gradonačelnice omogućiti brzu i jeftinu izgradnju stanova za najam koje će dati, citat sa gradskog weba,

„ ...na rok od 10 godina, a nakon proteka tog roka, omogućio bi se otkup stana svim onima koji su to u mogućnosti. Novina ovog modela bila bi ta da će se cjelokupni iznos koji se uplaćuje kao najamnina, nakon 10 godina računati kao učešće za kupnju stana, odnosno plaćena najamnina neće biti uzalud potrošena jer će se za taj iznos umanjiti cijena stana. Prema procjeni, uplatom desetogodišnje najamnine isplatilo bi se oko 50% iznosa ukupne vrijednosti stana što je iznimno važno i poticajno."

Zvuči zgodno kao ideja, ali to je samo još jedna obmana u nizu. Iza te naizgled zgodne ideje stoje krute činjenice koje dokazuju da se radi o neozbiljnoj ideji koja dobro zvuči ali građanima ništa ne donosi. Ako će desetogodišnja najamnina pokriti pola cijene stana to znači da najamnina treba u 20 godina isplatiti vrijednost stana. Godišnja najamnina, dakle, treba pokrivati 5% vrijednosti stana ali i trošak kamata. Prema „lošinjskom modelu" najamnina bi kroz 240 mjeseci trebala otplatiti vrijednost stana. Najamnina bi dakle trebala biti jednaka rati kredita na dvadeset godina. To znači da bi npr. za stan koji vrijedi 100.000 € (a za to se danas ne može izgraditi stan od pedesetak kvadrata) mjesečna rata, odnosno najamnina prema uvjetima kreditiranja Erste banke bila 548,45 € mjesečno. Da ugovor po prodavatelja ne bi bio štetan, a ne smije biti, tada najamnina stana koji vrijedi 100.000 € ne smije biti manja od 550 €. Zavodljivi „lošinjski model" predstavlja u naravi prikrivenu prodaju gradskih stanova, a najamnina je zapravo prikrivena rata kredita.

Brigo moja pređi na drugoga
Gradonačelnica tvrdi ali ne objašnjava kako će to komunalno društvo, Lošinj usluge, omogućiti manji trošak izgradnje ili kako će ono uopće osigurati financiranje izgradnje stanova na duži rok i to na barem 12 godina s obzirom na kreditnu (ne)sposobnost tog društva. Lošinj usluge ne mogu dobiti stambeni kredit na rok od 10-20 godina s niskom kamatom već gradnju može financirati jedno kreditima za obrtna sredstva ili projektnim financiranjem. Takvi krediti su naravno kratkoročni i sa kamatom koja je tri puta veće od kamate na stambene kredite. Lošinj usluge će dakle imati problem s visinom kamata i ročnosti kredita kojim se mora osigurati gradnja stanova jer ima obvezu čekanja najmoprimca da kupi stan, ako će ga uopće kupiti. Tako je nejasno i na temelju čega gradonačelnica tvrdi da će komunalno društvo brže i jeftinije od Grada izgraditi stanove.

Trošak cijene izgradnje stana stana ovisi o stanju na tržištu, a ne o imenu naručitelja. Trošak ugradnje kubika betona, kile željeza ili kvadrata žbukanja isti je Gradu Malom Lošinju i Lošinj uslugama. Cijena ovisi o stanju na tržištu roba i radne snage i ne ovisi o investitoru. Tvrdnja o jefinijoj gradnji gradske tvrtke je – dakle – proizvoljna, neistinita i obmanjujuća. Teško je razaznati otkud gradonačelnici pomisao da će gradska tvrtka brže izgraditi stanove od Grada kad je i gradska tvrtka obveznik javne nabave. Misli li, možda, da će Lošinj usluge s tvrtkom Radnik iz Križevaca ugovoriti radove bez suvišnog gubljenja vremena u nepotrebnom postupku javne nabave?

Čini se da se razdragana gradonačelnica malo zaplela u proturječnostima pa pokazaje dražesno nerazumijevanje veselim lupetanjem

„...da će komunalno društvo graditi stanove putem kredita čime će gradski proračun biti znatno manje opterećen...što je itekako važno, jer ovdje se Grad preko komunalnog društva zadužuje umjesto njih."

Gradonačelnica, dakle, tvrdi da će gradski proračun biti manje opterećen jer će se komunalno društvo zadužiti, ali to se u stvari zadužuje Grad umjesto najmoprimaca. Za jednu magistru ekonomije vrlo neobično lupetanje.

Problemi će se rješavati na kraju

Ideja o otplati stana kroz najamninu otvara probleme koje gradonačelnica, sudeći prema izjavama za medije, uopće ne uzima u obzir. Što je s najmoprimcima koji ne žele otkupiti stan nakon 10 godina? Ili, hoće li najmoprimci nakon 20 godina dobiti stan za nula kuna jer su ga u stvari već otplatili? Smije li gradska tvrtka prodavati stan ispod tržišne cijene ili za nula kuna kako to najavljuje gradonačelnica? Naravno da ne smije. Ali na ta pitanja u svojim izjavama gradonačelnicu ne daje odgovor, kao da ju uopće ne zanimaju. Teško je vjerovati da joj se kao magistri ekonomije ta pitanja nisu nametnula. Stoga se nameće zaključak da joj je važnije danas nešto obećati i steći jeftine političke bodove za iluziju kako ispunjava izborna obećanja, a da to što će biti za 20 godina ne smatra svojim problemom.

Tako se ne brine ni što Grad pod njenim vodstvom danas prodaje svoje stanove debelo ispod tržišne cijene i ispod cijene današnje gradnje. Štoviše, baš te prodaje su ono što je cinično u aktualnoj stambenoj politici Ane Kučić. Zvuči posprdno što najavljuje gradnji 100 stanova u svom mandatu kad je gradski stambeni fond prodajama stanova smanjen. Više je stanova prodala nego li ih je izgradila.

U više od pet godina koliko je bila gradonačelnice Ana Kučić izgrađeno je, odnosno tek je završena gradnja osam stanova na Kalvariji koje je započeo njen prethodnik. A samo u idući četvrtak Grad će temeljem njenog prijedloga poslušnoj većini Gradskog vijeća prodati tri stana. Pri tome je nitko u Gradskom vijeću neće pitati zašto Grad uopće prodaje svoje stanove temeljem procjene koju je naručio najmoprimac odnosno budući kupac. Iz njene trgovačke većine u Vijeću je nitko zasigurno neće pitati zašto Grad uopće prodaje stanove. I zašto ih prodaje po cjeni manjoj od današnje cijene gradnje.

Takvim nepromišljenim upravljanjem stambenim fondom Grad će u dogledno vrijeme ostati bez svojih stanova, ali će gradonačelnica nekoga zadužiti da bi dobila nekoliko glasova na narednim izborima.

Blamaža u prvom koraku „lošinjskog modela"
Prikazivan kao senzacija „lošinjski model" se pokazuje kao šuplja priča u funkciji dude varalice za naivne birače. Prema tom modelu neće se izgraditi niti jedan stan bez obzira na to što će na idućoj sjednici Gradsko vijeće donijeti odluku o dokapitalizaciji Lošinj usluga zemljištem na kojem se planira izgraditi „kompleks" od dvije zgrade s 15 stanova. Valjda se gradonačelnica sa svojim timom više koncentrirala na „mapiranje" zemljišta podobnog za privatno partnerstvo pa joj je promaklo da na zemljištu kojim želi dokapitalizirati Lošinj usluge i na kojem želi graditi prvih 15 stanova po „lošinjskom modelu" nije moguća gradnja, bar ne onako kako su ona i njezin trust mozgova zamislili.

Preko k.č. 866/7 za koju predlaže Gradskom vijeću da donese odluku o otuđivanju, s kojim zemljištem bi dokapitalizirala Lošinju usluge koje bi na tom zemljištu izgradile stanove, vodi nerazvrstana cesta oznake ML-167 ukupne dužine 952 m. Radi se o cesti koja vodi od ulice Bože Milanovića do plaže Zagazinjine. Odluka o popisu nerazvrstanih cesta objavljena je u Službenim novinama PGŽ br. 8/2015., a prikazana je i na gradskoj interaktivnoj karti (Atlas 14). Problem za gradonačelnicu i njene „stručne" službe je pravni status nerazvrstane ceste.

Nerazvrstana cesta je javno dobro u općoj uporabi u vlasništvu jedinice lokalne samouprave na čijem se području nalazi. Nerazvrstana cesta se ne može otuđiti iz vlasništva jedinice lokalne samouprave niti se na njoj mogu stjecati stvarna prava, osim prava služnosti i prava građenja radi građenja građevina sukladno odluci izvršnog tijela jedinice lokalne samouprave, pod uvjetom da ne ometaju odvijanje prometa i održavanje nerazvrstana ceste.

Gradsko vijeće će većinskom odlukom bez suvišnih pitanja, bez problema prihvatiti prijedlog odluke i donijeti nezakonitu odluku o otuđenju. Volju gradonačelnice njena će trgovačka većina u Vijeću staviti iznad Zakona (o cestama). Time će ovaj navodno inovativni „lošinjski model" započeti nedopustivom površnošću, nezakonito i završtit će neslavno. Ništa novo za ovu gradonačelnicu - to je u ovom Gradu s njom na čelu izvršne vlasti uz podršku trgovačke većine business as usual.

ml167a

Komentari: 

126 # kako da netoko 2022-08-08 13:17
Zbrinuti će se kao na Rukaviću:Sloven ci,Slovaci,Njem ci i ostali,kao i građani RH da dođu do svojih apartmana za rentanje i stanova za odmor.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
127 # Lažna obećanjaHahar 2022-08-08 13:35
da to što će biti za 20 godina Ana Kučić ne smatra svojim problemom znamo i po tome što je nije briga ni za lažno obećanje od prije pet godina da će Lošinj biti prvi od 1000 otoka u svemu. A nije ni u čemu :sad:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
028 # Zašto si nas ostavio ?Bože, Bože 2022-08-08 14:34
Nevjerojatno je koliko oholosti ima u ovim svakodnevnim predstavljanjim a kula od karata.
Brbljanje ne košta ništa, prazna obećanja još i manje.
Važno je slikati se kod križa, nije važno znati nositi križ ili pomoći slabijem da i on ponese svoj.
Koliko je površnosti u tom silnom naslikavanju, najbolje se vidi u činjenici da odaje počast poginulim braniteljima u društvu čovjeka koji je vatrenim oružjem prijetio čovjeku koji mu je izgradio nelegalnu vilu pri tom devastirajući jednu od najljepših uvala na otoku.
Baš nju briga, najbolje se slika, po procjeni svoje poduzetne kume.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
028 # ???Građanin drugog reda 2022-08-08 14:36
Nije uspjela pokrenuti gradnju znatno jeftinijih POS stanova u Ćunskom, a sada bi mi trebali vjerovati u nekakav duplo skuplji lošinjski model.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
125 # LuđaciGost a 2022-08-08 14:59
Dal' je Mrtvaška Lošinjski model?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
132 # BedaciKatastar 2022-08-08 16:49
Bedasti moji sugrađani bez stana, trebao kao g.Dašmir,g.Kama lić i g.Jančić graditi na poljoprivrednom zemljištu vile i onda ih legalizirati , neki ih čak ilegalno rentaju na trasorki bez građevinske dozvole na pomorskom dobru, još ih reklamiraju po novinama.
Znamo da je g Jović legalizirao svoje kuće za rentanje.
Zašto Jović ne pita Kamalića da mu sin Griša ima vise ilegalnih kuća po Kurilama.
Kako je Kljajić isplatio stan i sada je vlasnika 1/1 sa plačom od 12000kn, još je kupio neki poslovni prostor i terenčić kod sv Jakova.
Ne budite bedasti dragi moji
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
025 # A nije ni kum dugmeNije Beg cicija 2022-08-08 17:14
Zašto ne bi gradonačelnica pitala zašto je muž njene glasnogovornice povukao prijavu protiv lika koji ga je ošamario i prijetio mu da ima četiri pištolja, policija ga jedva našla jer živi u ilegalnoj vili na Liškom , odvezli ga malo u Via Romu i drugi dan vratili natrag.
Lik se poziva na prijateljstva s vrhom vlasti i može raditi što hoće ,može prijetiti vatrenim oružjem, a kako vidjesmo može i pored dogradonačelnik a polagati vijence poginulim braniteljima, iako ratišta nije vidio, ali penziju braniteljsku viđa svaki mjesec.
Nesposoban za rad u domovini koju obožava, ali sposoban ploviti na strancu i ne plaćati porez državi za koju se nije borio, ali ju je jako želio.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # Nije ovo Grad za svakogaTovar 2022-08-08 17:51
Kako vrjeme odmiče tako Anina parola "Grad za tebe" iz predizborne kampanje a sada na njenoj fb stranici kao gradonačelnice poprima sve uže značenje. Ovo jeste Grad za neke ali ne baš za sve. Za neke bi na fb trebala biti ova slika

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Skrivanje hadezejstva?zt 2022-08-09 10:15
Citat Tovar:
Kako vrjeme odmiče tako Anina parola "Grad za tebe" iz predizborne kampanje a sada na njenoj fb stranici kao gradonačelnice poprima sve uže značenje. Ovo jeste Grad za neke ali ne baš za sve. Za neke bi na fb trebala biti ova slika
Na lanjske izbore Kučićka je izišla kao kandidat HDZ-a i partnera. Ali kad je izabrana za gradonačelnicu na svojoj službenoj FB stranici se više ne diči svojim hadezejstvom. No u prošlom mandatu se pod parolom Lošinj prvi od 1000 otoka na FB predstavljala kao hadezejka. Što se to promijenilo u njenoj politici?

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Politika prevrtljivostiČombe 2022-08-09 12:22
Citat zt:
Na lanjske izbore Kučićka je izišla kao kandidat HDZ-a i partnera. Ali kad je izabrana za gradonačelnicu na svojoj službenoj FB stranici se više ne diči svojim hadezejstvom. No u prošlom mandatu se pod parolom Lošinj prvi od 1000 otoka na FB predstavljala kao hadezejka. Što se to promijenilo u njenoj politici?
U njenoj politici ništa se nije promijenilo. Bila ljigavica - ostala ljigavica. Dva mandata glumila je simpatizerku HDZ-a da bi ostala uhljebllena kao Garieva zamjenica. A kad je on postao ministar "pregrizla je govno" i upisala se u HDZ. Jer hadezejci je bez toga ne bi podržali na izborima. A onda je preuzela ogranak, rastjerala unutrašnju oporbu i skupa s Nedićem, Fabijanićem i Volarićem ga privatizirala. No istrage USKOK-a, problemi s Mrtvaškom, prazna gradska blagajna i drugi problemi je možda navode da se pravovremeno distancira spram HDZ-a. Micanjem simbola stranke osuđene za kriminal možda se priprema za sljedeće izbore pa da i kao nezavisni kandidat osvoji vlast na otoku svojih djedova.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
135 # Joj, nemojte...hranitelj tuljana 2022-08-09 11:21
Citat Katastar:
Bedasti moji sugrađani bez stana, trebao kao g.Dašmir,g.Kamalić i g.Jančić graditi na poljoprivrednom zemljištu vile i onda ih legalizirati , neki ih čak ilegalno rentaju na trasorki bez građevinske dozvole na pomorskom dobru, još ih reklamiraju po novinama.
Znamo da je g Jović legalizirao svoje kuće za rentanje.
Zašto Jović ne pita Kamalića da mu sin Griša ima vise ilegalnih kuća po Kurilama.
Kako je Kljajić isplatio stan i sada je vlasnika 1/1 sa plačom od 12000kn, još je kupio neki poslovni prostor i terenčić kod sv Jakova.
Ne budite bedasti dragi moji

To o čemu pišete, ta silna devastacija ne zanima ni one koji "vole Lošinj"... "bitno" im je samo slijediti Anubu stopu, pa neka se i zadnja uvala preizgradi...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # *_*Zombi 2022-08-09 12:31
Nije bitno zanima li devastacija one koji "vole Lošinj". Bitno je zanima li devastacija one koji su plaćeni da je u skladu sa zakonom sprječavaju. Molim da primjetite kako nisam istaknuo obvezu onih koji su izabrani od strane birača da je sprječavaju. Jer na izbore izlaze i oni kojima odgovara mogućnost da nekažnjeno devastiraju prostor. A na izbore izlaze ne samo kao birači, nego i kao kandidati za učešće u vlasti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
246 # GOST..... 2022-08-08 18:41
Zar je sve ovo počelo dolaskom gradonačelnice na mjesto gradonačelnice. ili je prije nje netko počeosa marifetlucima.Z namo da je bivši poćeo sa marifetlucima i tko mu je bio "Vulin".To je sve ostatak onog trulog sistema prije sadašnje gradonačelnice, a sada bi neki htjeli nastaviti sa marifetlucima.D ašmir,Kamali,Ja nčič,Jović,sve su to igrači bivšeg i sreća da imamo gradonačelnicu koja je odlučno znala reći NE nekima nedodirljivima, pa i autoru "Medijski potpomognutoj iluziji".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
028 # Sve je počelo dolaskom HDZa na vlastTovar 2022-08-08 19:02
Citat .....:
sreća da imamo gradonačelnicu koja je odlučno znala reći NE nekima nedodirljivima,
Imamo gradonačelnicu iz HDZ-a koja je rekla NE klijentima svoga bivšeg šefa isto iz HDZ-a da bi isplela novu, svoju mrežu klijenata. Oni sada zajedno s njom imaju Grad samo za sebe. Tako to radi HDZ.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # Lud čovjekgost 2022-08-08 20:32
Ovaj GOST ka da ja pao s marsa. Njemu je sreća da imamo gradonačelnicu iz stranke osuđene za kriminal :o
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # Sjaši Kurtada uzjaši Murta 2022-08-09 08:22
Nasa lijepa gradonačelnica. Lajk. Stotinu lajkova. A narod glup, stalno bira iste korumpirane lopove.
Treba to sve pohapsiti i otpeljati na Goli otok. Jednosmjerno. I one gore pogotovo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
126 # ZaštoZašto 2022-08-08 19:16
Citat .....:
Zar je sve ovo počelo dolaskom gradonačelnice na mjesto gradonačelnice.ili je prije nje netko počeosa marifetlucima.Znamo da je bivši poćeo sa marifetlucima i tko mu je bio "Vulin".To je sve ostatak onog trulog sistema prije sadašnje gradonačelnice,a sada bi neki htjeli nastaviti sa marifetlucima.Dašmir,Kamali,Jančič,Jović,sve su to igrači bivšeg i sreća da imamo gradonačelnicu koja je odlučno znala reći NE nekima nedodirljivima,pa i autoru "Medijski potpomognutoj iluziji".
Zašto nije rekla NE ovome koji se slika s njom pred križem, a prijeti vatrenim oružjem ?
Prima braniteljsku miroovinu godinama jer nije sposoban raditi zbog ratnih " trauma " ali mlati lovu na kruzeru i ne plaća porez hrvatskoj državi ?
Zašto ?
Zato jer ju nije briga dok god klima glavom i radi što hoće.
Eto zato.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Truli Anini projektigost 2022-08-09 15:18
Citat .....:
Zar je sve ovo počelo dolaskom gradonačelnice na mjesto gradonačelnice. ili je prije nje netko počeo sa marifetlucima. Znamo da je bivši poćeo sa marifetlucima Ako je s marifetlucima počeo bivši s njim je šutke surađivala sadašnja gradonačelnica. Bila mu je zamjenica u dva mandata (osam godina) i od njega učila zanat. Zato ga kao svjedoka njezine nesposobnost mrzi iz dna duše.To je sve ostatak onog trulog sistema prije sadašnje gradonačelnice, a sada bi neki htjeli nastaviti sa marifetlucima.
Nikad se u osam godina dogradonačelnica Ana nije usprotivila bivšem nego je poslušno izvršavala njegova naređenja. A kad je postala v.d. pa zatim gradonačelnica samo je nastavila naslijeđeni truli sistem s novim ortacima.
Citat:
sve su to igrači bivšeg i sreća da imamo gradonačelnicu koja je odlučno znala reći NE nekima nedodirljivima,pa i autoru "Medijski potpomognutoj iluziji".
Recimo da je to tako, ali kakve veze to njeno NE ima s ovim što je autor napisao :lol: Bitno pitanje je samo jedno: Da li je "lošinjski model" stanogradnje stvarnost ili samo iluzija? Budući da ga svojata Ana Kučić "lošinjski model" stanogradnje proći će isto kao njezin truli projekt "Lošinja prvi od 1000 otoka".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # mi hrvatizen 2022-08-09 11:25
Dali možda netko zna čija je ono kučerina niknula na Liskoj Slatini?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
025 # KučićKučerina 2022-08-09 11:38
Ima KuČerina na sve strane, evo i usred sezone se gradi punom parom po najljepšim uvalama.
Zašto i ne bi, ako može ovaj koji je nesposoban za rad u voljenoj domovini, ali je sposoban za visoko mjesto na stranom brodu, zašto ne bi i stoka sitnog zuba gradila ?
Jedan dan mu kompanjon radi na nelegalnoj kučerini kao bauštelac, a drugi dan korača u uniformi pokraj njega u koloni zahvalnosti.
Oni imaju na čemu biti zahvalni, ponašaju se kao sultani, a mi ostali neka budemo ljubomorni na te velike domoljube.
Tko nam je kriv kad ne znamo voljeti na pravi način ?
Mutavi bili, mutavi ostali.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
175 # ...hranitelj tuljana 2022-08-09 12:56
Citat zen:
Dali možda netko zna čija je ono kučerina niknula na Liskoj Slatini?
Ne zna nitko, ali i ne mari, dobro vas trola i šopa Anina vojska, o kovrčama, stavu, zubima, studiranju 12 godina, dakle o svim bitnim stvarima. Za to vrijeme izgrađuju se vile i imanja, glamping na državnom zemljištu isto ne smeta nikog, valjda tamo ne žive bube i macaklini, to je Natura 2000 ali izgleda u tom slučaju "nema veze"... ZAR STVARNO ne vidite?!?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # Režimu korisni idiotgost 2022-08-09 13:40
Citat hranitelj tuljana:
Citat zen:
Dali možda netko zna čija je ono kučerina niknula na Liskoj Slatini?
Ne zna nitko, ali i ne mari, dobro vas trola i šopa Anina vojska, o kovrčama, stavu, zubima, studiranju 12 godina, dakle o svim bitnim stvarima. Za to vrijeme izgrađuju se vile i imanja, glamping na državnom zemljištu isto ne smeta nikog, valjda tamo ne žive bube i macaklini, to je Natura 2000 ali izgleda u tom slučaju "nema veze"... ZAR STVARNO ne vidite?!?
Ti si budala ili Anin trol. Što god da jesi, ti si režimu korisni idiot jer odvraćaš pozornost od surove činjenice da to što znamo ili ne znamo, zanima nas ili ne zanima, smeta ili ne smeta nema nikakvog značaja. Što možeš običan građanin učiniti protv zločinačke sprege vlasti, činovništva i parajlija' Što si ti učinio, kad smo kod toga?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
156 # ...hranitelj tuljana 2022-08-09 14:14
Ne odvraćam ništa nego vam lijepo pišem kako jest. Dok vas se zamara s glupostima nitko ni ne pokušava spriječiti stvarnu, pravu i trajnu devastaciju. "Ana" je tu sporedni igrač, gradi li ona, tako "moćna i nedodirljiva", koju kuću u uvali? Prave moćnike nitko ne dira, nitko ne proziva, ne oišu se skribomanski ad nauseum članci...koment atori svi, ko jedan (igra riječi) isto, zubi, osmijeh, poza, iskorak...i tako ide vrijeme...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Živopisna HDZ-ova gradonačelnicaTariguz 2022-08-09 16:29
Citat hranitelj tuljana:
Ne odvraćam ništa nego vam lijepo pišem kako jest. Dok vas se zamara s glupostima nitko ni ne pokušava spriječiti stvarnu, pravu i trajnu devastaciju.
Spriječiti stvarnu, pravu i trajnu devastaciju mogu samo osobe i institucije koje imaju moć da to učine. "Ana" je zbog funkcije koju obnaša kao izvršno tijelo JLS jedna od takvih osoba i institucija. Mi građani pojedinci i udruge civilnog društva tu moć nemamo. A na ovom portalu se odavno mnogo pisalo o tom problemu. Pogledaj na link koji pokazuje komentare samo s ključnim pojmom bespravna gradnja:
volim-losinj.org/.../...
Citat:
"Ana" je tu sporedni igrač, gradi li ona, tako "moćna i nedodirljiva", koju kuću u uvali?
Gradonačelnica kao izvršni organ lokalne vlasti sa četiri zaposlenika zadužena za funkciju komunalnog redarstva u Odsjek za urbanizam, komunalno gospodarstvo i gospodarenje gradskom imovinom gradske Uprave zasigurno nije sporedan igrač. Pitanje je samo sudjeluje li ona u igri bespravne gradnje kao brana, smetnja ili kao pasivni promatrač.
Citat:
Prave moćnike nitko ne dira, nitko ne proziva, ne oišu se skribomanski ad nauseum članci...komentatori svi, ko jedan (igra riječi) isto, zubi, osmijeh, poza, iskorak...i tako ide vrijeme...
Pišeš gluposti. Protiv projekta ruskih moćnika za golf na Punti Križa koji je Ana "ponosna Puntarka" svesrdno branila i hvalila pisani su ne samo članci nego i primjedbe na izmjene prostornog plana. A zubi, osmijeh, poza, iskorak su uz ricastu frizuru elementi imidža koji ona brižljivo njeguje. A to je zapaženo i u medijima pa su je na portalu Telegram opisali kao živopisnu HDZ-ovu gradonačelnicu.
telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # DužnostZC 2022-08-10 10:38
Citat Tariguz:
Citat hranitelj tuljana:
Ne odvraćam ništa nego vam lijepo pišem kako jest. Dok vas se zamara s glupostima nitko ni ne pokušava spriječiti stvarnu, pravu i trajnu devastaciju.
Spriječiti stvarnu, pravu i trajnu devastaciju mogu samo osobe i institucije koje imaju moć da to učine. "Ana" je zbog funkcije koju obnaša kao izvršno tijelo JLS jedna od takvih osoba i institucija.
kao izvršno tijelo JLS Ana Kučić nema samo moć da spriječi devastaciju nego joj je to i dužnost za koju prima plaću. Veličina devastacija na otoku njenih djedova i "Gradu za tebe" govori o tome da li ja zaradila plaću koju prima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Kako to? Kako to ?Kučerina 2022-08-10 11:52
Pa kako će sprečavati devastaciju kad se slika s jednim od najvećih devastatora i s njim polaže vijence kod križa poginulim braniteljima, s on branitelj iz fotelje koji prima penziju zbog ptsp-a, bojišta vidio nije, ali je vidio kruzera na kojem plovi, ubire grdu lovu, a a voljena domovina nije vidjela centa poreza od te love.
Tako se brani prvi od 1000, tako se voli Rvacka.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # zašto ne?može se ima se 2022-08-09 22:28
Citat zen:
Dali možda netko zna čija je ono kučerina niknula na Liskoj Slatini?

Piše da je vlasnica Elena Badurina a ne boris, a sigurno ima dozvolu, ipak je i on bio zastupnik ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
028 # može sepio 2022-08-09 13:20
Kučerina je navodno od nekog Srbina,bespravn a gradnja 100%,a veza mu je Kamalić,naša gradonačelinica ,normalno ništa ne zna,ona pored svih komunalnih redara,raznih securitiy-a,zak ona,znakova,ne može stati na kraj niti romobilima i biciklama po pješačkoj zoni,a gdje bespravnoj gradnji.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
171 # GOST..... 2022-08-09 18:11
Svi vi koji ovdje komentirate mislite da se na ovom portalu mogu riješiti problemi koji su prisutni na Lošinju.Svi vi ovdje lajete u vjetar a znate da ne možete ništa jer je to tako.Najveći problem je taj što smo anonimni kako se nebismo zamjerili nekome tko bi nas kasnije mogao malo prozvati i propitati za junačko zdravlje.I na kraju ovdje pišu samo pet osoba i te osobe mogu samo ovdje pisati bez nikakvog konkretnog rješenja.Javlja ju se oni koji iamju problema a znaju da ne mogu ništa.Koliko se samo pričalo pljuvalo vrijeđalo za čluveni Mrtvašku,i odjednom,ništa, Muk.Mrtvaška je rješena bez obzira na prosvjede i na sve komentare koje smo ovdje pisali.Ako pogledate sve kometare,jedino moji komentari imaju sve crvene lajkove,i to znači da su jedino moji komentari konkretni ili istiniti.Svi vi koji pišete protiv mojih komentara imate zelene lajkove ili negativne lajkove.I na kraju svi smo na isto.Vi zeleni ja crveni.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Palac doljeGost, ma ne ovaj Anin trol 2022-08-09 18:37
Citat .....:
Koliko se samo pričalo pljuvalo vrijeđalo za čluveni Mrtvašku,i odjednom, ništa ,Muk. Mrtvaška je rješena bez obzira na prosvjede i na sve komentare koje smo ovdje pisali.
Kako je rješena Mrtvaška? Jesu li započeti radovi ili na prilazu još uvijek dežuraju samo zaštitari? I pojasni nam kako to crveni lajkovi (palac dolje) znače da su komentari konkretni i istiniti :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # osoba s posebnim potrebamaasd 2022-08-09 20:54
Okani se ćorava posla. Raspravljaš s osobom s posebnim potrebama. Taj tjera svoje štogod da mu kažeš. Da je poremećen vidi se i po tome što crvene lajkove smatra priznanjem da su mu komentari konkretni i istiniti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # »Slijepost uma«Zwekan 2022-08-10 09:21
Citat asd:
Okani se ćorava posla. Raspravljaš s osobom s posebnim potrebama. Taj tjera svoje štogod da mu kažeš. Da je poremećen vidi se i po tome što crvene lajkove smatra priznanjem da su mu komentari konkretni i istiniti.
Njegovi komentari ukazuju na poremećaj koji se zove autizam jer je očito da ima socijalne i komunikacijske poteškoće. Javlja se na otvorenom forumu ali bez ikakve interakcije s ostalim sudionicima. Na direktna pitanja naprosto ne odgovara niti se obazire na osporavanje njegovih navoda, tvrdnji i zaključaka. Upornim ponavljanjem iznosi svoje sumanute misli kao da ga nije briga što drugi misle. Stručni opis autizma glasi: težak psihički poremećaj, nastaje u ranom djetinjstvu, karakterizira ga nesposobnost za govornu komunikaciju i za stvaranje međuljudskih odnosa, ograničen način ponašanja; »slijepost uma« Karakterizira ga i nepostojanje želje i sposobnostu za shvaćanjem određenih političkih ili društvenih problema. Upravo ovu neposobnost može se iščitati iz njegovih komentara.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # ........ 2022-08-10 17:58
Ako gost da 150 000 000 kuna će se graditi.Samo da akteri u slučaju Mrtvaška završe di im je mjesto.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Šaljivi odgovori na pitanja vijećnikaČeper 2022-08-10 09:57
Na sutrašnjoj sjednici GV Anina većinaće dokapitalizacir ati gradsko poduzeć dijelom gradske imovine, ali zabavn dio materijala za sjednicu je zapisnik sa prošle sjednice. Odmah na početku aktualnog sata skočio je Anin posilni Nedić da joj doda loptu na volej tobožnjim pitanjem (kao on o tome ništa ne zna, a svaki dan dolazi u svoj bivši ured): Jučer smo dobili email od zaposlenice Grada, ne znam da li je dojilja ili trudnica, oko problema otkaza. Želio bi da nam gradonačelnica pojasni cijelu tu priču i da dobijemo konkretne informacije. Gradonačelnica mu je nadugačko pojasnila "cijelu tu priču" na način da je kazala kako se tu ne radi o nikakvom osobnom obračunu gradonačelnice sa službenicom gđom Fuks, niti o pokretanju postupka zbog njezinog političkog angažmana, kako i ranije u HDZ-u, tako i kasnije u HSLS-u.
U zapisniku još piše da je Mario Franković pitao: - Gradonačelnice vi ste 2019. godine najavili novi dom zdravlja, pa ste to ponovili prije nekih dva mjeseca. Zanima me možete li sada nakon 4 godina od 1. najave obznaniti javnosti koja je to lokacija na kojoj se predviđa novi dom zdravlja? Koji je osnovni razlog zašto se odlučujemo za novu lokaciju, a ne za rekonstrukciju na postojećoj lokaciji? Javnost mora znati te razloge, pogotovo zbog toga što je postojeći dom zdravlja izgrađen iz samodoprinosa. Ana Kučić, gradonačelnica mu je odgovorila "mi smo najavili izgradnju novog doma zdravlja 2019. kao i što ste vi u svojem predizbornom programu najavili u 2021. godini. Po meni bi bilo nekako logično, budući da ste s liste SDP-a, iako nezavisna stranka, zbog osnova ste vezani s SDP-om, možda da se obratite osnivaču Primorsko-goran skoj županiji i od njih dobijete konkretne odgovore." A ja se sjećam da je za vrijeme zadnje predizborne kampanje Ana Kučić na sva usta pričala "Ostvarili smo sve što smo najavili", a u svoj izborni program ipak stavila i gradnju novog Doma :lol: A da cirkus bude veći, za odgovor na pitanje ispunjenja obećanja kojeg je ona dala Frankovića upućuje da pita SDP.
Ima u zapisniku još šaljivih stvari. Poslužite se:
mali-losinj.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # +++o lud zbunjenogGost 2022-08-10 10:21
Citat Čeper:
Ana Kučić, gradonačelnica mu je odgovorila "mi smo najavili izgradnju novog doma zdravlja 2019. kao i što ste vi u svojem predizbornom programu najavili u 2021. godini.
Da, najavili u 2019. a onda opet 2021. kad su se hvalili da su ostvarili sve što su u prošlom mandatu najavili. Dom zdravlja najavili a nisu sagradili, a biser im je što su zamjerili oporbi jer obećava ono što su oni već obećali. A nisu izvršili :-) *ebo lud zbunjenog. HDZ.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Lud, zbunjen, nenormalan?U zdrav mozak 2022-08-10 10:53
Ovako glupe odgovore može dati samo osoba koja nema nikakve odgovore.
Totalno se pogubila.
Sad je već jasno da građani uopće ne žele novi Dom zdravlja, nego popravak postojećeg koji je financiran samodoprinosom.
U jednom razgovoru na radiju gradonačelnica je kao potencijalnu lokaciju navela negdje na Dražici prema Sunčanoj uvali. Tako da ćemo imati bolnicu na brdu na kraju grada, i to u gradu bez javnog prijevoza. Ovo je vrlo pogodno upravo za starije i bolesne građane.

Samo budala može predložiti ovako nešto.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Kraljičin pijun Nedogost 2022-08-10 17:10
Citat Čeper:
Odmah na početku aktualnog sata skočio je Anin posilni Nedić da joj doda loptu na volej tobožnjim pitanjem (kao on o tome ništa ne zna, a svaki dan dolazi u svoj bivši ured)
Da se radi o šahu Nedić bi bio pijun, figura koja otvara put kraljici. Tako je svojim "pitanjem" o otkazu trudnici otvorio put kraljici da se prikaže u punom sjaju svoje retorike.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Predizborna laž A. Kučić i HDZ-ayxc 2022-08-10 17:35
Citat Čeper:
A da cirkus bude veći, za odgovor na pitanje ispunjenja obećanja kojeg je ona dala Frankovića upućuje da pita SDP.
Ima u zapisniku još šaljivih stvari. Poslužite se:
mali-losinj.hr/.../...
Njezina izborna obećanja bila su sumnjiva i kad ih je davala da nas navuče da je izaberemo. Godinu dana nakon što je izabrana počinju se pokazivati kao čista laž. Uoči izbora obećala je umirovljenicima besplatno dopunsko osiguranje bez ikakvih uvjeta i ograda.No u zapisniku sa prošle sjednice piše:
Vijećnik Roberto Cavedoni postavio je sljedeća pitanja:
- U proračunu za 2022. godinu osigurala se 250.000,00 kn za dopunsko osiguranje za
umirovljenike. Molim da gradonačelnica konkretno odgovori svojim biračima kada se mogu prijaviti za besplatno dopunsko zdravstveno osiguranje?


Odgovor je dala Ana Kučić, gradonačelnica
– u našem prijedlogu proračuna predviđeno je 250.000,00 kn i u tijeku je izrada odluke, jer neko namjensko trošenje novca mora biti definirano kriterijima i na koji način će se krenuti u taj postupak. Mora proći postupak savjetovanja. Tako da će građani biti pravovremeno obaviješteni, na samo putem vas gradskih vijećnika, nego i putem naših sredstava informiranja. Sve građane koji udovoljavaju kriterijima obavijestit ćemo na vrijeme da se prijave i kako mogu ostvariti svoje pravo iz našeg predizbornog obećanja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # PamtiPa joj vrati 2022-08-10 18:05
Citat yxc:
jer neko namjensko trošenje novca mora biti definirano kriterijima i na koji način će se krenuti u taj postupak.
Kriterije je definirala sama. Besplatno dopunsko osiguranje za sve umirovljenike.
Nije rekla da je besplatno samo za neke umirovljenike. Na taj način je sve umirovljenike pozvala da glasaju za nju.
Ana daj pare ili priznaj da si lažljivica.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Laganje je njena furkagost 2022-08-11 12:09
Citat Pa joj vrati:
Citat yxc:
jer neko namjensko trošenje novca mora biti definirano kriterijima i na koji način će se krenuti u taj postupak.
Kriterije je definirala sama. Besplatno dopunsko osiguranje za sve umirovljenike.
Nije rekla da je besplatno samo za neke umirovljenike. Na taj način je sve umirovljenike pozvala da glasaju za nju.
Ana daj pare ili priznaj da si lažljivica.
Dobro se slika a još bolje laže. :sad:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # ...NN 2022-08-13 13:03
Citat gost:
Citat Pa joj vrati:
Citat yxc:
jer neko namjensko trošenje novca mora biti definirano kriterijima i na koji način će se krenuti u taj postupak.
Kriterije je definirala sama. Besplatno dopunsko osiguranje za sve umirovljenike.
Nije rekla da je besplatno samo za neke umirovljenike. Na taj način je sve umirovljenike pozvala da glasaju za nju.
Ana daj pare ili priznaj da si lažljivica.
Dobro se slika a još bolje laže. :sad:Ono što su Plenkoviću branitelji, to su Ani Kučić umirovljenici. Samo budala reže granu na kojoj sjedi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Gospodo, koji k. ste radili dok ste bili na vlasti?CC 2022-08-11 20:32
Citat Čeper:
Odmah na početku aktualnog sata skočio je Anin posilni Nedić da joj doda loptu na volej ...
mali-losinj.hr/.../...
Anto Nedić je i na današnjoj sjednici briljirao kao vitez zaštitnik gradonačelnice. Kako javlja jadranski.hr ustao je smjelo i odvažno u obranu "lošinjskog modela" stanogradnje kojeg je Gradu i svijetu gradonačelnica predstavila kao vlastiti, osobni projekt. Pa je, kako navodi portal, kazao: "Svima je poznato da imamo veliki broj mladih obitelji koje nasušno trebaju riješiti stambeno pitanje. Za kupiti stan na Lošinju trebaš stvarno biti, ne znam, sretnik ili sin od nekoga ili imati takve prihode da možeš dići kredit. Po meni, trebamo krenuti, odabrati bilo koji model koje najavljuje Grad Mali Lošinj”. Čini mi se da je Anin vitez tom izjavom pucao ne samo u vlastitu nogu, nego je napucao i gradonačelnicu. Jer ako je točno da se samo na taj način dolazi do stanova, postavlja se pitanje koji k. je on radi zadnjih 20 godina kao predsjednik stranke na vlasti u Malom Lošinju, godinama predsjednik GV i 4 godine dogradonačelnik . I koji k. je na tom planu radila Ana Kučić samo nekoliko godina manje u vrhu vlasti na otoku njenih djedova?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # zaboravljena blamaža HDZ-aVito 2022-08-12 09:33
Prema obećanjima iz Grada, na Rukaviću su se još 2014. i 2015. godine trebali graditi stanovi uglavnom za građane Malog Lošinja i to po nazovimo tako ne pretjerano visokim cijenama. Samo 15 od sveukupno 91 stana su se mogli prodavati kupcima van Lošinja po bilo kakvim cijenama.
Danas je vlasnička situacija na Rukaviću takva da je više od dvije trećine stanova u vlasništvu svih drugih, samo ne Lošinjana.

Evo članka iz Novog lista u to doba, koji to lijepo opisuje.

novilist.hr/.../...

Zaslužni za ovu blamažu su Kapeli, Kučić i vitez Nedić.

Ista ta ekipa već godinama nije uspjela pokrenuti gradnju POS stanova u Ćunskom za građane, također po povlaštenim cijenama.

Danas se Kučić i Nedić nadaju da će cijena m2 stana po tzv Lošinjskom modelu biti povoljnija od svega gore navedenog. Malo morgen, priče za malu djecu.

Nema tu kruha, samo propast.

Propast će i Lošinj usluge, a i ovaj put za sve će biti kriv netko drugi.
Ovaj put Pedro će biti poslušni vojnik Kljajić.

Možda nam od 15 stanova na Zagazinama, u vlasništvu ostanu 2 stana. Ostalo
ide u slobodnu prodaju u režiji izvođača. Po već poznatom modelu zgrade na Kaštelu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Blamaža po lošinjskom modeluGa Ga 2022-08-12 10:08
Citat Vito:
Zaslužni za ovu blamažu su Kapeli, Kučić i vitez Nedić.
Kučićka i vitez Nedić su zaslužni za onu neviđenu blamažu kad je prvi na listi za dodjelu gradskog stana bio lik koji je na internetu nudio apartmane u najam. Da blamaži tu ne bude kraj, Kučićka je jednostavno objavila da je poništila listu, bez da je poništenje provela na propisan način. Zbog toga bi je prvi na listi, a i svi iza njega mogli tužiti i sigurno bi dobili spor. A vrhunac blamaže bio je kad je dodijelila nekoliko stanova samovoljno, bez ikakvih kriterija, a među i stan osobi koja ne može samostalno živjeti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Depopulacija otoka vitalnostiGost 2022-08-12 10:35
Citat CC:
"Svima je poznato da imamo veliki broj mladih obitelji koje nasušno trebaju riješiti stambeno pitanje. Za kupiti stan na Lošinju trebaš stvarno biti, ne znam, sretnik ili sin od nekoga ili imati takve prihode da možeš dići kredit. Po meni, trebamo krenuti, odabrati bilo koji model koje najavljuje Grad Mali Lošinj”. Čini mi se da je Anin vitez tom izjavom pucao ne samo u vlastitu nogu, nego je napucao i gradonačelnicu. Jer ako je točno da se samo na taj način dolazi do stanova, postavlja se pitanje koji k. je on radi zadnjih 20 godina kao predsjednik stranke na vlasti u Malom Lošinju, godinama predsjednik GV i 4 godine dogradonačelnik. I koji k. je na tom planu radila Ana Kučić samo nekoliko godina manje u vrhu vlasti na otoku njenih djedova?
Koji k. su su radili zadnjih 20 godina vidimo iz podataka o padu broja stanovnika na "otoku vitalnosti" u "mjestu ugodnom za življenje" :cry:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
19 0 # GOST..... 2022-08-11 09:47
Dragi moji zelenolajkani,p ušete u istu tikvu bez argumenata,a gradinačelnica ima rezultate zajedno sa gospodinim Nedićem.Ne daj Bože vas na tim pozicijama jer bi Lošinj već sada bio gladan kruha.Niste sposobni napraviti niti pesju kućicu za peseka,a kamo li voditi ovakav Grad.Bog nas je obdario prirodom koju sre vi unuštili dok ste bili na vlasti,i srećom Gradonačelnice Nedića Devčića i ekipe osjeća se oporaval od vaše devasracije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Boli glava od pohvalaZwekan 2022-08-11 13:25
Od ovakvih autističnih pohvala gradonačelnicu, Nedića i Devčića trebala bi bolit glava.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Lažljivicagost 2022-08-11 16:15
Citat .....:
Bog nas je obdario prirodom koju sre vi unuštili dok ste bili na vlasti,
Ana Kučić je bila dogradonačelnic a u vrijeme kad su Rusi harali po Čikatu, ali nikad ni riječ nije progovorila protiv. A onda je bila 4 godine gradonačelnica bez da je ispunila i jedno obećanje da je se izabere. A sada je ponovno gradonačelnica, ali u prvoj godini vlasti nije učinila baš ništa od obećanog. A umirovljenicima je za njihove glasove pokazala srednji prst ne samo za obećano dopunsko osiguranje nego i za ovo:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # devasRacijaGost 2022-08-12 12:38
Citat .....:
srećom Gradonačelnice Nedića Devčića i ekipe osjeća se oporaval od vaše devasracije.
Ako pod devasracije misliš na devastacije prostora stanje je nikad gore nego sada kad vladaju Kučić, Nedić i Devčić. Priznala je to i sama gradonačelnica. Pročitaj barem dio izvješća sa zadnje sjednice GV na portalu otoci pod naslovom Nevjerojatne devastacije u prostoru Jović je još govorio o bespravnoj gradnji, i kazao "Uništavamo otok, imat ćemo otok na kojem nitko od nas neće htjeti živjeti". Pozvao je gradonačelnicu da se ozbiljno počne baviti tom temom, a ona je odgovorila da je Grad dao više od 150 prijava i tražio dolazak glavnog državnog inspektora. Znači "devasracija" je u porastu! A ti tvrdiš da imamo oporavak.
otoci.net/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # DanasGledajte 2022-08-12 11:28
N1 Tv 11.20
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Samo u našem graduCirkus Mrtvaška 2022-08-12 12:03
Gledo.Ljeto pri kraju cirkus ponovno kreće u našem gradu.I tužbe su krenule.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Cirkus Mrtvaška 2Gost 2022-08-12 14:04
Citat Cirkus Mrtvaška:
Gledo.Ljeto pri kraju cirkus ponovno kreće u našem gradu.I tužbe su krenule.
Stanovnici Ilovika izloženi su zastrašivanju. Član mjesnog odbora Ilovika Ladislav Rodoslović govorio je za N1 Studio uživo o tužbi koju je protiv njega podignuo ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković.

hr.n1info.com/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
112 # Ilovik iJug Lošinja su spašeni!!!!! 2022-08-12 14:37
EVO I LUČKA UPRAVA JE OBJAVILA DA PROJEKT MRTVAŠKA GOTOV!!!!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Kapitulacija pred Ilovčanima!Gost 2022-08-12 14:48
Jedinstve slučaj da žitelji malog otočića na rubu Hrvatske natjeraju HDZ na kapitulaciju :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # PolicijaGlupa 2022-08-12 14:56
Pitanje za Lošinjski policiju:
Zar vam je trebala ovakva sramota??
Ostati ćete zapamćeni kao Milicija!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Kapitulacika pred Ilovčane4nBonaca 2022-08-12 22:38
Citat Gost:
Jedinstve slučaj da žitelji malog otočića na rubu Hrvatske natjeraju HDZ na kapitulaciju :lol:

A nije samo HDZ nego i SDPCitat Jug Lošinja su spašeni!!!!!:
EVO I LUČKA UPRAVA JE OBJAVILA DA PROJEKT MRTVAŠKA GOTOV!!!!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Ilovik iJug Lošinja su spašeni!!!!! 2022-08-12 14:38
NEMA PRODAJE!(Ali ne po Devčić nego zaslugom Ilovčana)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # ........... 2022-08-12 14:51
Županijska lučka uprava Mali Lošinj pokrenula je postupak raskida ugovora o financiranju bespovratnim sredstvima projekt dogradnje luke otvorene za javni promet Mrtvaška, priopćila je ŽLU Mali Lošinj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Nesposobnostasd 2022-08-12 15:23
Meni je odpočetka bilo čudno da se ŽLU ML petljao u taj projekt a nije u stanju popraviti gat u luci. Nego zabranjuje korištenje usred sezone.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # NesposobnostBonaca 2022-08-12 16:32
Nesposobni ljudi na odgovornim mjesta,jao nama. Svi trebaju dati ostavke za ovu blazu i maltretiranje stanovnika Ilovika, Losinja,... Župan,Gradonače lnica ML,kompletna Lucka uprava.. sramotno. Kaos i smrdi gdje god zagrebeš. Steta jer zivimo na prekrasnim otocima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # ........ 2022-08-12 16:51
Nesposobnost je njihov zaštitni znak.
Iza njih ostaju samo ruine i spaljena zemlja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Eto ti ga naMrtvaška 2022-08-13 01:13
Gdje si bio? Nigdje.
Što si radio? Ništa.
Spi.z.dio više od milijun kuna na nepotrebne zaštitare i druge gluposti.
Umjesto da u startu razgovaraš sa Ilovčanima, ti izigravaš velikog gazdu.
Ma gdje su te samo našli tako nesposobnog?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # NesposobnostBonaca 2022-08-12 17:31
Cekamo obraćanje u vezi ovog i gradonačelnice. Ali treba se prije dogovorit sa svom svitom kojom je okruzena/pobočn ik, šahist, deva, gost ovog portala,.../ da opet okrive ilovčane za sve. Da li ce proznat pogriješila sam? da sa
ljudima treba razgovata, a ne odmah nogom u glavu i to treba tako jer ja sam gazdarica ovog grada.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # ...... 2022-08-12 19:07
...pa ti diraj Ilovik..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

● ZADNJI KOMENTARI

 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ... . 01.03.2024 15:52
  .......
  Znači nije AK prevarila samo umirovljenike nego i djecu umirovljenika.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Obi-Wan Kenobi 01.03.2024 13:55
  vrijeme je...
  Ja bih prije rekao da su oni sami još davno prešli na tamnu stranu sa koje nema povratka. Boje se i građana i vijećnika, a najviše se boje njihovih pitanja na koje uopće ne daju odgovore, ili odgovaraju u rebusima.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  RR 01.03.2024 09:43
  Mračne sile pitaju za dopunsko
  "Zna se otkud stižu sugestije za pitanja" kaže gradonačelnica kao da birači nemaju pravo tražiti da ih vjećnik zastupa na sjednici GV što mu je osnovna zadaća. Teško se hadezeovci mire sa demokracijom pa bi uskoro i na GV zbog pitanja oporbenih vijećnika ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Iggy 29.02.2024 15:30
  Klasika
  Sigurno misliš na one osobe koje se javno hvale da nisu klasični političari. Pa kao takvi ne stoje po strani nego rješavaju probleme. Vidi primjer: youtu.be/KtGewGZSqss (http://youtu.be/KtGewGZSqss) http://www.youtube.com/watch?v=KtGewGZSqss

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 29.02.2024 15:15
  .....
  Ja vidim samo idiota koji svim silom pokušava opravdati i minorizirati ovu izbornu prijevaru. I to je sve.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  WoW 29.02.2024 15:06
  ...
  Ajme, budale. Zar je tako teško shvatiti da postoje umirovljenici koji se nikada nisu ženili ili udavali ili jesu, ali nisu mogli imati djece. A postoje i osobe koje su pri kraju svoje fertilne dobi pa još uvijek nemaju djece. Neki od njih su se ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 29.02.2024 14:52
  Pa za njih ste i glasali?
  Da, ali nisi pratio, ove na vlasti na vlast su doveli ovi koji sada od te iste vlasti traže obećano. Zar samo ja vidim apsurd i - poetsku pravdu?!

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 29.02.2024 14:49
  ???
  Nečiji roditelji penzioneri koji nemaju djecu? Prvi put čujem da takvi postoje. Zvuči nevjerojatno.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Tin 29.02.2024 14:31
  ???
  A što ako nemaju djecu?

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  qwert 29.02.2024 14:28
  .....
  Promjeni si ime hranitelj tuljana u branitelj tuljanice Ane.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 29.02.2024 13:51
  OMG
  Znaš kako neki umirovljenici spajaju 1. sa 17. u mjesecu? Ovako i.imgur.com/fL1CRv8.jpg (http://i.imgur.com/fL1CRv8.jpg) I onda im gradonačelnica pokloni štapove. Dobro da nisu štapovi za golf.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ... 29.02.2024 13:36
  alibi za idiote
  da, slažem se, stvarno je užas u kakvoj državi živimo, možda ta djeca koju si odgojio imaju svoju djecu, ali zahvaljujući lopovluku ovih ha vlasti nemaju kinte ni za sebe ni za svoju djecu, a kamoli za starca koji će ionako umrijeti, dal od starosti ili ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Mrmo 29.02.2024 13:02
  Sabor danas raspravlja o demografiji
  Danas je Vidaković opet bio na TV, zajedno sa jednim stručnjakom za demografiju. A ovo dole je link na onaj svoj nastup od prije mjesec dana u kojemu je sve lijepo objašnjeno. Ekonomski analitičar tvrdi da je novinar u tri rečenice rasturio Podravku ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 29.02.2024 12:54
  Užas
  Zamisli, rodiš djecu, odgojiš, bezbroj odricanja i silne žrtve, neprospavane noći.... I onda ti ta djeca, kad onemoćaš, ne žele dati ni 10 eur mjesečno za dopunsko... ...strašno. Neopisivo. Ne mogu zamisliti svoje stare roditelje u toj situaciji...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  VV 29.02.2024 12:39
  Finili su Ane bali
  Ja mislim da gospodična još ni karte ne zna pravilno držati, umjesto prema sebi, ona ih drži prema van. Poslušajte malo što govore ljudi po ulici i po kafićima, samo odmahuju rukom. Čak je ni onaj njen iz zadnjeg reda partera više ne podržava, osim ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  radar 29.02.2024 12:08
  Još jedan je pao!
  Prema nalogu Ureda javnog europskog tužitelja (EPPO) uhićen je poduzetnik, bivši šef Croatia osiguranja i bivši ministar gospodarstva Hrvoje Vojković.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ... 29.02.2024 11:45
  ...
  gospodična još nije naučila da sa parom dvojki u rukama, ne možeš stalno blefirati na isti način

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Drugo poluvrijeme 29.02.2024 11:11
  Otkud vjetar puše?
  Gotovo svatko na Lošinju ima nekog svog roditelja penzića, ili je već i sam penzić. Prema tome, svi građani su zainteresirani za ovu mjeru. Eto, otud vjetar puše. Ako te netko prevari jednom, možda ćeš mu oprostiti. Ako te prevari opet onda je ćao ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Pušiona za penziće 29.02.2024 09:26
  1:0 za gradonačelnicu i HDZ
  Naravno da se zna otkud stižu sugestije za pitanja gradonačelnici. Stižu od birača koji vide raskorak između obećanja što ih je dala uoči izbora i ispunjenja obećanja nakon što se dobilo vlast. Rezultat je 1:0 za nju i njezin HDZ.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Bing 28.02.2024 20:46
  upravo objavljeno
  Nakon što je HZMO objavio stopu po kojoj će se usklađivati mirovine, a koja iznosi 4,19 posto, sada se može izračunati i koliko će se zapravo povećati mirovine po kategorijama. Korisnici starosne mirovine će tako u isplati u travnju dobiti mirovinu u ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 28.02.2024 17:18
  Just guessing
  Možda su umirovljenici od gradonačelnice očekivali informaciju kada će konačno dobiti obećano besplatno dopunsko osiguranje, a ne nekakve štapove? Ovime je ponizila i skupštinu i sve umirovljenike. A gradonačelnica koja djelima ne stoji iza svojih ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 16:48
  Rekreacija za penziće
  Ova klasa umirovljenika ne treba dnevni boravak za druženje a ni štapove za nordijsko hodanje s edukacijom. youtube.com/shorts/XWYgwUj86v8 (http://youtube.com/shorts/XWYgwUj86v8) http://www.youtube.com/watch?v=XWYgwUj86v8

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 16:45
  Udbaš
  To je udbaško - gestapovski mentalitet. Svoj identitet krije ka zmija noge a neprestance nagađe tko se krije iza kojeg nadimka.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 28.02.2024 16:21
  promjena teme?
  Sad više nije bitna gornja argumentacija vezano za plaće u Lidlu koja te ubila u pojam, ili kome treba dopunsko, a kome ne treba, nego si se prebacio na temu detekcije tko je osoba A, B ili C, na portalu na kojemu je ionako sve anonimno. Btw, evo ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 15:22
  Malo misto pa se zna
  22. prosinca 2021 Purić je uredno izvjestio o sjednici GV o dopunskom zdravstvenom za umirovljenike. U Novom listu piše U raspravi je sudjelovao i Roberto Cavedoni, izabran s liste nestranačkog i SDP-ovog kandidata Marija Frankovića, upitavši ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 28.02.2024 15:13
  O de billu, rode
  Hvala što si uspješnim citiranjem dijela ostalim komentatorima nevidljivog upisa kojeg je obrisao administrator, potvrdio svoj identitet ;) Naime, moj obrisani komentar vide samo dvije osobe, jedna sam ja... a drugo si ti, De Billu dragi...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  DeBill 28.02.2024 13:44
  Bitno je samo jedno: Obećanje nije ispunjeno
  Osramotio sam se samo utoliko što sam, kako rekoh, ugazio u g*ovno lekcijom koju sam ti očitao. A cijela rasprava je zapravo besmislena i svjedoči o gubitku fokusa ponajviše zbog tvog bjesomučnog trolanja. Idemo redom: - Činjenica je da je AK u izbornoj ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 28.02.2024 12:51
  Pa dokle?
  Zašto administrator ne dopušta moje pitanje, zašto ne da da saznam koliki iznos tuđeg novca OMG smatra dovoljnim, kad se ovome "daru" izruguje? Zašto administrator ne dopušta ispravak krivog navoda, neistinu, besmislicu i laž, da se "gradpnačelnica istrošila" ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 28.02.2024 12:45
  ...
  I eto, opet, tako očekivano...kom entator Dd bil se propisno osramotio i kao i uvijek kad mi pokušava kontrirati (mudro svaki put pod drugim nadimkom) zapleo ko pile u kučine. Sve sam obrazložio, potkrijepio linkovima i činjenicama...p reostao je samo ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  NN 28.02.2024 12:11
  h.t.
  Puno gluposti si nadrobio u prethodnom komentaru, ovaj put si nadmašio samoga sebe. Dakle, ti sam još od zadnjih lokalnih izbora neprestano spominješ samohrane majke i blagajnice u Lidlu, a sad navodip da ih netko drugi vrijeđa. Duhovito kao onaj ...

  Read more...

ZADNJI KOMENTARI (desno)

 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ... . 01.03.2024 15:52
  .......
  Znači nije AK prevarila samo umirovljenike nego i djecu umirovljenika.
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Obi-Wan Kenobi 01.03.2024 13:55
  vrijeme je...
  Ja bih prije rekao da su oni sami još davno prešli na tamnu stranu sa koje nema povratka. Boje ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  RR 01.03.2024 09:43
  Mračne sile pitaju za dopunsko
  "Zna se otkud stižu sugestije za pitanja" kaže gradonačelnica kao da birači nemaju pravo ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Iggy 29.02.2024 15:30
  Klasika
  Sigurno misliš na one osobe koje se javno hvale da nisu klasični političari. Pa kao takvi ne ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 29.02.2024 15:15
  .....
  Ja vidim samo idiota koji svim silom pokušava opravdati i minorizirati ovu izbornu prijevaru.
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  WoW 29.02.2024 15:06
  ...
  Ajme, budale. Zar je tako teško shvatiti da postoje umirovljenici koji se nikada nisu ženili ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 29.02.2024 14:52
  Pa za njih ste i glasali?
  Da, ali nisi pratio, ove na vlasti na vlast su doveli ovi koji sada od te iste vlasti traže ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 29.02.2024 14:49
  ???
  Nečiji roditelji penzioneri koji nemaju djecu? Prvi put čujem da takvi postoje. Zvuči ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Tin 29.02.2024 14:31
  ???
  A što ako nemaju djecu?
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  qwert 29.02.2024 14:28
  .....
  Promjeni si ime hranitelj tuljana u branitelj tuljanice Ane.
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 29.02.2024 13:51
  OMG
  Znaš kako neki umirovljenici spajaju 1. sa 17. u mjesecu? Ovako i.imgur.com/fL1CRv8.jpg ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ... 29.02.2024 13:36
  alibi za idiote
  da, slažem se, stvarno je užas u kakvoj državi živimo, možda ta djeca koju si odgojio imaju ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Mrmo 29.02.2024 13:02
  Sabor danas raspravlja o demografiji
  Danas je Vidaković opet bio na TV, zajedno sa jednim stručnjakom za demografiju. A ovo dole ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 29.02.2024 12:54
  Užas
  Zamisli, rodiš djecu, odgojiš, bezbroj odricanja i silne žrtve, neprospavane noći.... I ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  VV 29.02.2024 12:39
  Finili su Ane bali
  Ja mislim da gospodična još ni karte ne zna pravilno držati, umjesto prema sebi, ona ih ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  radar 29.02.2024 12:08
  Još jedan je pao!
  Prema nalogu Ureda javnog europskog tužitelja (EPPO) uhićen je poduzetnik, bivši šef Croatia ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ... 29.02.2024 11:45
  ...
  gospodična još nije naučila da sa parom dvojki u rukama, ne možeš stalno blefirati na isti ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Drugo poluvrijeme 29.02.2024 11:11
  Otkud vjetar puše?
  Gotovo svatko na Lošinju ima nekog svog roditelja penzića, ili je već i sam penzić. Prema tome ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Pušiona za penziće 29.02.2024 09:26
  1:0 za gradonačelnicu i HDZ
  Naravno da se zna otkud stižu sugestije za pitanja gradonačelnici. Stižu od birača koji ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Bing 28.02.2024 20:46
  upravo objavljeno
  Nakon što je HZMO objavio stopu po kojoj će se usklađivati mirovine, a koja iznosi 4,19 ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 28.02.2024 17:18
  Just guessing
  Možda su umirovljenici od gradonačelnice očekivali informaciju kada će konačno dobiti obećano ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 16:48
  Rekreacija za penziće
  Ova klasa umirovljenika ne treba dnevni boravak za druženje a ni štapove za nordijsko hodanje ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 16:45
  Udbaš
  To je udbaško - gestapovski mentalitet. Svoj identitet krije ka zmija noge a neprestance ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 28.02.2024 16:21
  promjena teme?
  Sad više nije bitna gornja argumentacija vezano za plaće u Lidlu koja te ubila u pojam, ili ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 15:22
  Malo misto pa se zna
  22. prosinca 2021 Purić je uredno izvjestio o sjednici GV o dopunskom zdravstvenom za ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 28.02.2024 15:13
  O de billu, rode
  Hvala što si uspješnim citiranjem dijela ostalim komentatorima nevidljivog upisa kojeg ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  DeBill 28.02.2024 13:44
  Bitno je samo jedno: Obećanje nije ispunjeno
  Osramotio sam se samo utoliko što sam, kako rekoh, ugazio u g*ovno lekcijom koju sam ti ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 28.02.2024 12:51
  Pa dokle?
  Zašto administrator ne dopušta moje pitanje, zašto ne da da saznam koliki iznos tuđeg novca ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 28.02.2024 12:45
  ...
  I eto, opet, tako očekivano...kom entator Dd bil se propisno osramotio i kao i uvijek kad mi ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  NN 28.02.2024 12:11
  h.t.
  Puno gluposti si nadrobio u prethodnom komentaru, ovaj put si nadmašio samoga sebe. Dakle ...