Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

»Kakva vremena ...«

Korisnička ocjena:  / 8
LošeNajbolje 

Hrvatska zbilja sve više podsjeća na dogodovštine iz stripa Alan Ford, samo što junaci nisu gladni i poderani odrpanci nego pripadnicu hrvatske društvene elite. Bez prevelikog naprezanja mašte poznavatelji tog legendarnog stripa prepoznat će i u najnovijoj rekordnoj pljački kompanija INA likove Broja 1, Superhika, Boba Rocka i Sir Olivera 

Ukratko, mala grupica uglednika maznula je milijardu kuna, a reakcije na hapšenje uglednih članova društvene i crkvene zajednice – predsjednika odvjetničke komore, bogobojazne direktorice jedne plinare, jednog menadžera i njegovog oca maslinara u mirovini – su shizofrene i neracionalne. Naciju kao da je pogodio grom koji je ne samo da je spržio milijardu kuna nego uništio zdrav razum i institucije. 

U histeriji nastaloj zbog ovog šoka čelnici „institucija sustava" su se tako pogubili, da – na primjer – ovo što je obični kriminal težak milijardu kuna Vlada naziva korupcijom. Teško je shvatiti da Vlada čiji predsjednik je po obrazovanju pravnik ne zna razliku između pljačke i korupcije. Da bi se moglo govoriti o korupciji nužno je da je netko potplatio nekoga na poziciji moći (u politici, upravi, sudstvu ...) da bi ostvario nepripadnu korist. Koliko je do sada javnosti poznato (osim ako oni koji govore o korupciji ne znaju nešto više), radi se o pljački koju je omogućio insajder, dovitljivi, ne trećerazredni već četvrtorazredni menadžer, u opljačkanoj kompaniji. Radi se dakle o pljački, a ne o korupciji.

Vlada bi se zbog korupcije trebala itekako tresti, ali ne toliko zbog pljačke jednog dioničarskog društva u kome RH ima manje od pola udjela. Čime onda objasniti toliku nervozu iz Vlade radi pljačke kompanije za koju Vlada RH objektivno nema odgovornost jer su upravljačka prava prodana Mađarima pa stoga ni ne može biti odgovorna za pljačku?

Medijima se bjesomučno širi tvrdnja da je Vlada, ili da su "naši ljudi" otkrili pljačku kompanije. Iako nije najjasnije tko je i kako, i da li je uopće na vrijeme reagirao u ovom slučaju, tvrditi da je pljačku INE otkrila Vlada je velika laž.

Naime, Vladu čine predsjednik i 17 ministara. Vladu ne čini Ministarstvo financija, a još manje neki neovisni ured u ministarstvu. Vladu ne čine ni DORH ni uprave privatnih banaka. Ovaj kriminal nije otkrio premijer Plenković niti su ga otkrili ministri Butković, Tramišak, Brnjac, Obuljen-Koržinek, Medved, Božinović ... Pljačku su otkrile od Vlade neovisne institucije i tijela, odnosno banke, DORH i samostalni Ured za spriječavanje pranja novca. Ostaje nam da se zapitamo zašto li nas onda Vlada svim silama pokušava uvjeriti kako je ona otkrila kriminal. Zašto Vlada sebi preuzima zasluge za djelovanje drugih o njoj neovisnih tijela i institucija zaduženih i plaćenih da otkrivaju i procesuiraju kriminal?

No osim što je, eto, "otkrila" ovu rekordnu pljačku Vlada je već i pravomoćno presudila. Mediji javljaju da gotovo pola milijarde kuna s blokiranog računa jednog umirovljenika Vlada prebacila u državni proračun. Ako je to zaista učinila prebacivanjem oko polovice pljačkaškog plijena Vlada se postavila iznad ustavnih principa vladavine prava. Iz hvalisavih medijskih istupa nije jasno tko je i na temelju čega dao Vladi pravo da preuzme ovlasti suda te da samovoljno raspolaže s pola milijarde kuna. Ostalo je nejasno i zašto je u državni proračun prebačen samo novac s računa brižnog penzionera, a nije i novac s računa ostalih članova male ali probrane družine bogobojaznih mahom HDZ-ovaca.

Zbunjujućoj situaciji u kojoj je zbog apsurdnosti samog događaja teško otkriti što je uopće istina pridonosi i sama žrtva pljačke – INA– iz koje dopire samo šutnja. Čini se da ništa ne poduzima i da pasivno čeka rasplet situacije. Gotovo kao da nije opljačkana i kao da se to nje ne tiče. INA i mađarski vlasnici ne reagiraju čak ni na činjenicu da je pola iznosa za koji je opljačkana Vlada uplatila sama sebi na račun, u državni proračun. Mađarske vlasnike to kao da se ne tiče!

Vlada otkriva kriminal kojem tepa da je zapravo korupcija, žrtva pljačke se ne uzbuđuje, na opljačkano je plaćen porez, plijen je završio u proračunu, kriminalci su na slobodi. Kakva vremena! Sve ovo podsjeća na jedan od legendarnih citata iz Alana Forda: „Halo, Bing, kako brat? Ukrao auto, a onda mu ga zdipili na prvom parkiralištu! Kakva vremena..." Baš takva vremena su zadesila i nas.

Komentari: 

018 # Banda na vlastiGrađanin drugog reda 2022-09-03 17:54
Takva su vremena da je nakon presude Vrhovnog suda prošle godine HDZ bez da je trepnuo u roku od nekoliko dana u državni proračun uplatio 14,3 milijuna kuna.
Takva su vremena da smo konačno dobili i odgovor na vječno pitanje: "Di su pare?"

Kaže Plenković, ovo je novi HDZ, nećete mi prišiti Sanadera. Pa i ne moramo ti prišiti Sanadera, prišit ćemo ti Plenkovića.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Kratko i ubojitoBravo majstore! 2022-09-03 18:11
Citat Građanin drugog reda:
Kaže Plenković, ovo je novi HDZ, nećete mi prišiti Sanadera. Pa i ne moramo ti prišiti Sanadera, prišit ćemo ti Plenkovića.
Bolji komentar Plenkovićevog izmotavanja da je njegov HDZ neki drugi HDZ nisam pročitao :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Glancanje stvarnosti prema udžbenikuNinja 2022-09-03 18:49
Citat Građanin drugog reda:
Kaže Plenković, ovo je novi HDZ, nećete mi prišiti Sanadera. Pa i ne moramo ti prišiti Sanadera, prišit ćemo ti Plenkovića.
Ovako Plenković i HDZ pokušavaju umanjiti štetu od grandioznog lopovluka u Ini: zamuti, zbuni, okrivi druge

Operacija glancanja, u samo par dana, razvijena je već na svim frontovima. Nije infinitezimalni račun kako se to radi, to piše u svim udžbenicima.

Izađi pred kamere neugodno iznenađen i šokiran. Izgledaj zabrinuto, ali kao faktor stabilnosti i povjerenja koji će sve odlučno riješiti. Izazovi kakofoniju da se nitko više ne može snaći u naplavinama istinitih i fabriciranih informacija i pozadinskih naklapanja, podataka i izjava. Zbuni publiku lažnim uzrocima i sumanutim objašnjenjima. I, dakako, okrivi druge, bilo koga, operi sebe.
Premijer Plenković otvorio je danas sjednicu Vlade kao neko nezamislivo šarlatansko uredništvo vijesti, koje bi o glavnom događaju izvijestilo pred kraj dnevnika. Recimo, bubne snažan potres, a oni kreću s prilogom o berbi jonagold jabuka. Onda ide kolaž o cijenama vrtića.

Onda reporter razgovara s izvođačima pučkih plesova u narodnim nošnjama na Vinkovačkim jesenima. U nastavku puštaju reportažicu o medvjedici u zoološkom vrtu koja je dobila mlado. A tek na kraju, puf, razrušene zgrade, rodilište iz koga evakuiraju majke i bebe, ljudi u panici i vatrogasci po ulicama.
O lopovluku na samom kraju
Takav anestetički poredak tema premijeru su valjda savjetovali PR konzultanti Vlade za krizna stanja. Prvo je, dakle, snažno osudio jučerašnji zločin u Novskoj u kome je neki već osuđivani nasilnik ubio suprugu, a onda i sam sebe. Zatim se osvrnuo na neki sastanak s visokim predstavnikom u BiH Schmidtom.

Kao treće, zaželio je djeci dobrodošlicu u škole jer su, kaže, oni ”ključ hrvatske budućnosti”. U sljedećem pasusu nahvalio je mjere koje Vlada priprema za zaštitu od poskupljenja energenata kojima će ”svi biti itekako zadovoljni”. I onda je tek stigao do grandioznog lopovluka u Ini od koga se danima opravdano trese cijela zemlja.

Masovna subinteligencij a
jaTaj blagorodno de-dramatizacij ski sinopsis nadmeno računa na to da su građani u masi dovoljno subinteligentni pa da može naprosto ispariti u zrak politička šteta za Plenkovića i stranku oko te basnoslovne milijarde kuna, koju su određeni tipovi iz HDZ-a, ah opet odatle, s lakoćom isisali iz strateške državne kompanije.

Jer, ako prvo udariš po nekom ubojstvu u provinciji, pa tek, preko Hrvata u BiH i početka nastave, stigneš do potresa nad potresima u državi, možeš majstorski smotati javnost. Koja je pretežno glupa ili nedorasla i nije kadra očitati podvalu u toj iritantnoj taktici. Jelda?

HDZ-ov paralelni svemir
S tim albino zečevima iz šešira, iz naših će se poreza sigurno lijepo naplatiti Plenkovićevi PR savjetnici, ali nekako ne vjerujem da se ovom stanovništvu mogu prodati takve plitke fore s izvrtanjem fokusa naopako. Jer i među ta 603.103 birača, koji su na posljednjim parlamentarnim izborima glasali za HDZ, ipak samo oni koji su potpuno ogrezli mogu biti permisivni prema ovolikoj pljački. Nadamo se.

Zamuti, zbuni, okrivi druge
Zamuti. Okreni i obrni. Izađi pred kamere neugodno iznenađen i šokiran. Izgledaj zabrinuto, ali kao faktor stabilnosti i povjerenja koji će sve odlučno riješiti. Izazovi kakofoniju da se nitko više ne može snaći u naplavinama istinitih i fabriciranih informacija i pozadinskih naklapanja, podataka i izjava. Zbuni publiku lažnim uzrocima i sumanutim objašnjenjima. I, dakako, okrivi druge, bilo koga, operi sebe.

Razmjeri te obmanjivačke šeme već su poprimili takve razmjere da predsjednik Vlade izlazi pred građane da bi se preglumljeno snebivao jer mu se ne čestita što je prijevara otkrivena naglašavajući da ju je razotkrila njegova Vlada. Naravno da nije Vlada nego jedna od banaka.

Ključne aktere postavio HDZ
Ali priča divno zvuči jer glorificira onoga čije bi perje trebalo letjeti do bespuća stratosfere. A trebalo bi sada i odmah jer je sve ključne aktere ovog kriminala u Ini postavio HDZ kao nagradu što su HDZ-ovci. Jer Nadzorni odbor Ine nema pojma kako Ina posluje.

Jer je Inin direktor i mastermind pljačke Damir Škugor umalo postao i direktor HEP-a, navodno po zagovoru donedavnog ministra gospodarstva Tomislava Ćorića. Jer je Škugorova majka, poduzetnica za trgovinu s dugmadi, koncem i iglama za šivanje i bez zaposlenih – u godinu dana inkasirala dana 9,5 milijuna kuna čiste dobiti na trgovini plinom za koju je direktor u Ini njen sin.

Jer, nadalje, HDZ-ova direktorica Plinare istočne Slavonije Marija Ratkić – kao i svi ostali uključeni u ovu pljačku – imaju po jedno sto stanova, što nikad nije bilo sumnjivo poreznim vlastima koje te inače progone za dug od 2000 kuna.

O tome nakon rujanske prognoze
Jer su baš uhapšeni predsjednik odvjetničke komore Josip Šurjak i glavni tajnik HDZ-a Krunoslav Katičić vjenčani kumovi. Jer je predsjednik Nadzornog odbora Ine Damir Mikuljan ujedno i predsjednik Časnog suda HDZ-a. I jer ne znamo, a vjerojatno nećemo ni saznati, na čiji su račun u Švicarskoj trebali biti prebačeni milijuni iz Ine.

Pa kako to nazvati jednim imenom? Možda najbolje pornografijom. O kojoj bi Plenković eventualno dopustio razgovor na kraju dnevnog reda, u svjetlu meteorološke prognoze za rujan i broja led žarulja u bordelu.

Preneseno s portala TELEGRAM, rubrika Politika & kriminal
telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 # Glancanje stvarnostigost 2022-09-04 11:25
I Ana Kučić je iz nekog udžbenika naučila kako se glancanjem stvarnost građane vuče za nos. Za to joj služe vlastita FB stranica i FB Grad Mali Lošinj, Radio "Jadranka", portal Otoci.net i Novi list a posebno mjesto zauzimaju emisije ĐIR TV. Sjetite se zadnjih propagandnih akcija u svezi "Lošinjskog modela stanogradnje" i plana za uređenje Kaštela za čiju izradu plaća vanjskog savjetnika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Dugoročni plan Ane KučićČeper 2022-09-05 14:01
Citat gost:
I Ana Kučić je iz nekog udžbenika naučila kako se glancanjem stvarnost građane vuče za nos.... Sjetite se zadnjih propagandnih akcija u svezi "Lošinjskog modela stanogradnje"
Najavila je gradnju 100 stanova u ovom mandatu, ali realizaciju cijelog "lošinjskog" projekta njavila je kroz deset godina. To znači da će od birača tražiti još nekoliko mandata da dovrši projekt započet u ovom mandatu. Koji je dobila birača jer nije spominjala skriveni dugoročni plan. Očito joj se fotelja gradonačelnica osladila, a za pošten posao nema volje, želje, prakse niti bi ga znala obavljati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Prva od tisuću lažiMedo 2022-09-05 18:44
Citat Čeper:
Najavila je gradnju 100 stanova u ovom mandatu, ali realizaciju cijelog "lošinjskog" projekta njavila je kroz deset godina. To znači da će od birača tražiti još nekoliko mandata da dovrši projekt započet u ovom mandatu.
Prevarantica je tražila drugi mandat iako nije ostvarila obećanja za koja je dobila prvi mandat. I dobila ga je!!! A Lošinj ni u čemu nije postao prvi od 1000 otoka kako je na sva usta obećavala. Što reći o političkoj mudrosti i poštenju lošinjskih birača???

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Politička pornografijagost 2022-09-14 19:45
Citat Ninja:
Ovako Plenković i HDZ pokušavaju umanjiti štetu od grandioznog lopovluka u Ini: zamuti, zbuni, okrivi druge
Izađi pred kamere neugodno iznenađen i šokiran. Izgledaj zabrinuto, ali kao faktor stabilnosti i povjerenja koji će sve odlučno riješiti. Izazovi kakofoniju da se nitko više ne može snaći u naplavinama istinitih i fabriciranih informacija i pozadinskih naklapanja, podataka i izjava....
....Pa kako to nazvati jednim imenom? Možda najbolje pornografijom.
Štetu od zadnjeg lopovluka pokušavaju umanjiti i plašenjem javnosti pričama tipa ‘SVE JE VEĆI BROJ PARAVOJNIH SKUPINA U HRVATSKOJ!’ Ministar tvrdi “Ima dosta radikaliziranih pojedinaca koji su u kontaktu, prije svega preko društvenih mreža i prihvaćaju nasilje kao način rješavanja problema u društvu”, "Mobiliziraju mlade ljude, imaju nasilne namjere prema vlasti’.Mene to podsjeća na priče o unutrašnjim neprijateljima iz prošlog sistema.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # TikTok 2022-09-03 18:28
Samo HDZ zna odgovor na ovo pitanje.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Sud časti nečasnihgost 2022-09-03 19:26
Sud časti HDZ-a (koji ovih dana razmatra slučaj Škugor) nije samo oksimoron, nego oksimorončina na steroidima, kao da si rekao Povjerenstvo za nenasilje Cosa nostre, Feminističko vijeće talibana, Klub snajperista Saveza slijepih, Trapistički talk show ili Napredna Hrvatska, piše Slobodna Dalmacija. (Oksimoron je stilska figura koja u sebi objedinjuje dva proturječna pojma (npr. vrući led, mudra budala, živi mrtvac, pošten lopov)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Mali kolaž beščašćaZZ 2022-09-03 19:54
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # ...Luka 2022-09-03 20:13
Kažu neki da je isplativije biti u 4. liniji upravljanja u INA-i nego u prvih 11 u Real Madridu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # kradeze ,a i sdpnob 2022-09-04 09:47
Krade se na veliko,ali biti HDZ-ovac,po mogučnosti Hercegovac znači biti na vrhu,ako samo pogledate Lošinj,nekoliko godina nakon dolaska dotični ima stan,luksuzni automobil,kupuj e terene,poslovne prostore,..možd a ga bude HDZ-ov sud časti opomenuo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Ništa novoBanana 2022-09-05 10:00
Ovo se neće svidjeti Zoranu Milanoviću, ali ni Andreju Plenkoviću, a neke bi moglo skupo stajati! Imamo dokaze da ministar obrane ili ne zna ili laže tko su vlasnici ophodnih brodova HRM-
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Karneval HDZ-ovih obmanaWD 41 2022-09-10 16:54
Mujagić je u ovom članku 3.9. napisao
Citat:
Mediji javljaju da gotovo pola milijarde kuna s blokiranog računa jednog umirovljenika Vlada prebacila u državni proračun. Ako je to zaista učinila prebacivanjem oko polovice pljačkaškog plijena Vlada se postavila iznad ustavnih principa vladavine prava. Iz hvalisavih medijskih istupa nije jasno tko je i na temelju čega dao Vladi pravo da preuzme ovlasti suda te da samovoljno raspolaže s pola milijarde kuna. Ostalo je nejasno i zašto je u državni proračun prebačen samo novac s računa brižnog penzionera, a nije i novac s računa ostalih članova male ali probrane družine bogobojaznih mahom HDZ-ovaca.
A Zoran Šprajc se 9.9. u svom stilu u emisiji Stanje nacije pod naslovom KARNEVAL OBMANA i podnaslovom Je li išta u Hrvatskoj normalno? narugao samohvali premijera što je pola miljarde ukradenog novca uplaćeno u državni proračun.
Gledajte i uživajte!

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Tko to tamo jede gowna?Crna guja 2022-09-24 09:19
Citat WD 41:
Mujagić je u ovom članku 3.9. napisao
Mediji javljaju da gotovo pola milijarde kuna s blokiranog računa jednog umirovljenika Vlada prebacila u državni proračun. Ako je to zaista učinila prebacivanjem oko polovice pljačkaškog plijena Vlada se postavila iznad ustavnih principa vladavine prava. Iz hvalisavih medijskih istupa nije jasno tko je i na temelju čega dao Vladi pravo da preuzme ovlasti suda te da samovoljno raspolaže s pola milijarde kuna. Ostalo je nejasno i zašto je u državni proračun prebačen samo novac s računa brižnog penzionera, a nije i novac s računa ostalih članova male ali probrane družine bogobojaznih mahom HDZ-ovaca.
A Zoran Šprajc se 9.9. u svom stilu u emisiji Stanje nacije pod naslovom KARNEVAL OBMANA i podnaslovom Je li išta u Hrvatskoj normalno? narugao samohvali premijera što je pola miljarde ukradenog novca uplaćeno u državni proračun.
Gledajte i uživajte!

O samohvali i "farbanju činjenica" premijera Plenkovića pisala je i J. Lovrić u Nacionalu: Sam je sebe uspio nadmašiti. Prvo, njegova tvrdnja da je 450 milijuna ukradenih iz Ine već uplaćeno u državni proračun obični je spin. Novac je blokiran, ali država tim sredstvima do pravomoćnog okončanja sudskog postupka, što će trajati godinama, ne može raspolagati. Prilično je diskutabilno i tumačenje da je Porezna uprava Ministarstva financija otkrila pljačku Ine. Prve su alarme upalile banke, kojima su se stotine milijuna kuna na računu jednog umirovljenika učinile sumnjivima. Poreznici dotad na ogromne nesrazmjere između primanja i imovine aktera afere nisu reagirali.
www.nacional.hr/.../
Premijer se ne može žaliti ni da jede tuđa govna. Njegova je vlast sudjelovala u proizvođenju patogenog stanja iz kojeg rastu afere.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Farbanje činjenicaZC 2022-09-26 10:29
Citat Crna guja:
O samohvali i "farbanju činjenica" premijera Plenkovića,,,,
Samohvala i farbanje činjenica naše gradonačelnice vrši se preko njezinog službenog i gradskog FB profila, sponzoriranih medija, portala Gradonacelnik.h r i ĐIR TV.Hvali se tuđim projektima, a izostanak gradskih kamuflira pričama o velikim planovima. Nakon još malo pa pola mandata nazire se kraj s neispunjenim izbornim obećanjima. Isto kao na kraju prošlog kad Lošinj nije ni bio ni postao prvi od tisuću otoka :sad:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

setnja

ubojstvoborocid

ZADNJI KOMENTARI

 • Cvjetanje bespravne gradnje

  Đir 02.02.2023 18:13
  Predizborna ispovjed
  Možda zato što nam se HDZ-ovci sami takvima prikazuju. AK je iz gradskog Proračuna platila ...
   
 • Cvjetanje bespravne gradnje

  gost 02.02.2023 18:09
  Ilovčani i Unijani nisu ovce.
  Ne maltretiraju njih Lošinjani, nego lošinjska politička mafija i njene podguzne muhe.
   
 • Cvjetanje bespravne gradnje

  .... 02.02.2023 17:39
  ....
  A sve mora biti u skladu sa prostornim planom. Gdje to u prostornom planu piše da na Umpiljku ...
   
 • Cvjetanje bespravne gradnje

  asd 02.02.2023 17:39
  Politika?
  Lako je tako nešto napisati kad si anoniman. Dali Anu nije briga ne znam ali da bi komunalno ...
   
 • Cvjetanje bespravne gradnje

  Istina 02.02.2023 17:22
  Lošinjska
  Isti taj Franković je dijelio vodovodne priključke kapom i šakom a to je preduvjet za daljnje ...
   
 • Cvjetanje bespravne gradnje

  Pravnik 02.02.2023 17:09
  Za nepismene
  PRAVILNIK O JEDNOSTAVNIM GRAĐEVINAMA Bez građevinske dozvole i glavnog projekta u skladu s ...
   
 • Cvjetanje bespravne gradnje

  Pravnik 02.02.2023 17:05
  Za nepismene
  [quote name="Kibi Dabi"]Već nekoliko dana svi mediji izvještavaju o protuzakonitim aktivnostima ...
   
 • Ministre, kritike nisu nebuloze!

  vanida 02.02.2023 16:52
  Bal
  E sad je jasno sve.Maske su pale.Sada vidimo koje su namjere Ilovćana pomognuti Američkim kapitalom ...
   
 • Cvjetanje bespravne gradnje

  ška 02.02.2023 16:32
  mrtva
  Ovo je nevjerojatno.Il pvčani koji su srušili rivu i sada traže prevoz koja nema dozvolu,danas ...
   
 • Cvjetanje bespravne gradnje

  hranitelj tuljana 02.02.2023 14:45
  ....
  Spominjanjem moguće bespravne gradnje u obliku betoniranih grota na pomorskom dobru ja ...
   
 • Cvjetanje bespravne gradnje

  hranitelj tuljana 02.02.2023 14:39
  Nije bed...
  "Kod sarkazma i sarkastičnih ljudi postoji i jedna velika opasnost, a to je da je vrlo ...
   
 • Cvjetanje bespravne gradnje

  hranitelj tuljana 02.02.2023 14:35
  ...
  Hajde ti, tako pametan, objasni svoje viđenje, ako je tako veliki prirodni prostor zauzet ...
   
 • Ministre, kritike nisu nebuloze!

  NEĆETE NI hRVATSKU! 02.02.2023 13:40
  ILOVIK NISTE PREVARILI
  Ilovčani NA prosvjedu protiv prijedloga Zakona o pomorskom dobru i morskim lukama.
   
 • Cvjetanje bespravne gradnje

  NN 02.02.2023 13:24
  Đir po Čikatu
  Znaju li Hrvatske šume za radove u navodno zaštićenoj šumi na Čikatu. U ruskoj kolonije se ...
   
 • Cvjetanje bespravne gradnje

  gost 02.02.2023 13:02
  Anonimna beznačajnost
  Ako je u tvom komentaru bilo sarkazma sakrio si ga tako dobro da ga je nemoguće naći. Naime ...
   
 • Radio za ispiranja mozgova birača

  AP 02.02.2023 12:05
  Ne zna ona tko joj glavu nosi
  Imam osjećaj, što više rade na tome, to su sve dalje od mogućeg rješenja. Prije godinu i ...
   
 • Cvjetanje bespravne gradnje

  hranitelj tuljana 02.02.2023 11:47
  O sarkazmu, rode...
  Eh, goste, koji put je bolje biti tiho...vidim da ti sarkazam slabo ide... Ja ne volim da me ...
   
 • Cvjetanje bespravne gradnje

  gost 02.02.2023 10:47
  On odbija povjerovati! Kamp Trasorka
  Povežite se s prirodom u pet friendly kampu koji pruža smještaj u glamping šatorima.
   
 • Radio za ispiranja mozgova birača

  NN 02.02.2023 10:11
  Laži, laži, laži me
  Od jedne do druge sjednice gradonačelnica pokazuje sve veću bahatost. Na više puta ponovljeno ...
   
 • Cvjetanje bespravne gradnje

  hranitelj tuljana 02.02.2023 09:44
  Teorije zavjere
  Ja ne vjerujem da postoji nekakav kamp na Trasorki, pogotovo bez papira... pa zar nebi ...
   
 • Ministre, kritike nisu nebuloze!

  Gost 02.02.2023 09:38
  ILOVČANI NA PROSVJEDU U ZAGREBU
  U četvrtak, 2. veljače 2023., u 12 sati na Markovom trgu, Ilovčani će se pridružiti prosvjedu ...
   
 • Cvjetanje bespravne gradnje

  hranitelj tuljana 02.02.2023 09:38
  Dijela i riječi
  Zašto HDZovce i s tom strankom lijevog centra nazivaš katolicima i domoljubima? Nema takvih ...
   
 • Cvjetanje bespravne gradnje

  Anin pajdaš 01.02.2023 22:08
  Liški
  A što kaže Anin pajdo penzionirani nesposobni branitelj, a sposobni časnik na najvećem ...
   
 • Cvjetanje bespravne gradnje

  Pijandura 01.02.2023 19:48
  Budala se opet javlja
  Ti si debil. Kakvo negativno mišljenje će dati Ministarstvo prometa? Možda da se ne može ...
   
 • Cvjetanje bespravne gradnje

  ška 01.02.2023 18:32
  mrtva
  A cesta za Mrtvašku.Sada bi Ilovčani da ih se vozi tri puta na dan.ma nemojte,a srušili ste ...
   
 • Cvjetanje bespravne gradnje

  ..... 01.02.2023 18:30
  gost
  Sve ove haciende koje su bespravno sagrađene imaju priključak na vodu.Dali mi netko može ...
   
 • Cvjetanje bespravne gradnje

  Moto 01.02.2023 16:52
  Cvjetanje gradnje
  Uh,ovo je uzasno,sramotno da nitko na ovo ne reagira,u Gradskoj upravi rasulo..otok Losinj ...
   
 • Cvjetanje bespravne gradnje

  Bing 01.02.2023 13:33
  Izborna obećanja su netema
  AK će na sve to što je MF istaknuo mahnuti rukom i kao njen partijski šef AP u Saboru reći ...
   
 • Cvjetanje bespravne gradnje

  Gost 01.02.2023 12:49
  Koncesija na zalazak sunca
  Kad imaš podršku HDZ-a dobiješ koncesiju i za zalazak sunca nad Lošinjem kao Rusi za plaže ...
   
 • Cvjetanje bespravne gradnje

  camp 01.02.2023 12:18
  zna se
  ništa bolje i bez ikakvih papira kamp na trasorki .