Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Grad Mali Lošinj - Grad samo za njih

Korisnička ocjena:  / 8
LošeNajbolje 

latinoHrvatsku javnost, oporbene političke stranke i vladajuće političke elite trese epidemija afera o pogodovanju političkih moćnika svojim stranačkim prijateljima i poznanicima u zapošljavanju, namještanju unosnih poslova i omogućavanju pogodnosti koje im prema propisima ne pripadaju. Hrvatska je premrežena nepotizmom, protekcijom i pogodovanjima ... A kakva je situacija na našem otoku? 

Pogoduje li malološinjska vladajuća elita investitorima koje se samo poželjeti može, članovima uže i šire obitelji, prijateljima, stranačkim drugovima i privilegiranim poduzetnicima? Odgovor na to pitanje ovisi o tome koga pitate; pripadnike narečene elite ili upućenije nezavisne građane.

Neumreženi dio otočne javnosti sigurno zanima informacija o tome da li je netko i ako je - tko je u zadnjih godina kupovao nekretnine na širem području oko uvale Mrtvaška. Takva bi informacija sigurno razjasnila otkud i zašto toliko inzistiranje na projektu velike luke i sotoniziranje Ilovčana.

Pitanje koje nitko ne postavlja, ali je itekako važno, pitanje je prostornog planiranja. Štiti li se planiranjem javni interes ili se ide na ruku investitorima koje se samo poželjeti može? Što znače prijemi vlasnika Jadranke d.d., povezanih s ruskim kapitalom i utjecajem, u ured gradonačelnice subotom kada gradske službe ne rade? Može li se to smatrati dokazom pogodovanja? Jer za obične građane s njihovim skromnim potrebama nema se vremena ni u redovito radno vrijeme, a za one podobne „strateški" važne nađe se vremena i u neradni dan subotom. Je li to povezano s izmjenama UPU-a Čikat, vrijeme će brzo pokazati. Nije li to bivša pročelnica Tanja Jović već diskretno najavila kada je na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća izjavila da će se Komisija za prostorno planiranje sastati ovih dana? Na čiji zahtjev? Hoće li raspravljati upravo o UPU Čikat?

Ima li i produžavanje radnog odnosa u gradskoj upravi iznad godina starosti propisanih za odlazak u mirovinu bivšoj pročelnici, dok mladi nemaju priliku za zaposlenje i odlaze s otoka, veze sa dobrim odnosima navedene s upravama Jadranke d.d. i Radnika d.d.?

Hoće li Latino beach bar i Kaktus bar biti zatvoreni?
Znakovito je da se u uvali Čikat trenutno izvode radovi na polaganju vodovoda i kanalizacije u blizini konobe Cigale. Ne ukazuje li to na nakanu investitora kojeg se samo poželjeti može da i ovaj dio šetnice obnovi kao kod hotela Bellevue i proširi plažu na račun Latino beach bara, a potom – po donošenju novog zakona o pomorskom dobu – ograniči javno korištenje? Dovodi li to u pitanje opstanak Latino beach bara i Kaktus bara koje posjećuju naši mladi? Činjenica je da su već dugo trn u oku spomenutog investitora. Ne zna se što po tom pitanju zastupa gradska vlast na sastancima subotom, ali zna se da ima sluha za prohtjeve investitora kojeg se samo poželjeti može.

Kada je riječ o javnom interesu upitno je i djelovanje tvrtke j.d.o.o. iz Malog Lošinja registrirane za poduku ronjenja i sportsko-rekreativnog ronjenja, vođenja i organiziranja ronilačkih izleta, djelatnosti podvodnih građevinskih radova i prijevoza koja posluje upravo pored konobe Cigale, na gradskom zemljištu k.č. 891 - maslinik, 8922/3 - maslinik, 8922/4 - maslinik, 8936 - pašnjak i 8937 - maslinik, KO Mali Lošinj. Sveukupno je to 6.651 m2 površine u vlasništvu Grada Malog Lošinja, a u gospodarskoj su osnovi Hrvatskih šuma. Je li je proveden javni natječaj za zakup gradskog zemljišta na elitnoj lokaciji u uvali Čikat i plaća li se Gradu Malom Lošinju zakupnina? Koliki je prihod Grada na ime zakupa ovih elitnih površina?

Odgovor na to pitanje bio bi zanimljiv tim više što je poduzeće u vlasništvu gradskog vijećnika i zamjenika predsjednice gradskog odbora HDZ Mali Lošinj Ane Kučić. Koje radnje je poduzimala gradonačelnica da se uredi pitanje korištenja ovog gradskog zemljišta i naplaćuju prihodi od zakupa? No, isti pravni subjekt pojavljuje se i kao izvršitelj usluga prijevoza koje fakturira svojoj predsjednici Gradskog odbora HDZ i gradonačelnici Maloga Lošinja. Obični građanin mora biti u nedoumici pred pitanjem je li ovo primjer pogodovanja stranačkom sudrugu i gradskom vijećniku koji je podržava. Zar nitko drugi na ovim otocima ne može pružiti takvu vrstu usluge za Grad? No ako Grad nije naplaćivao zakup za korištenje zemljišta u svom vlasništvu na elitnoj lokaciji posla bi mogli imati organi pravne države, pa i povjerenstvo nadležno za slučajeve pogodovanja i sukoba interesa koje omogućuje gradonačelnica.

Ako se nadležni pozabave ovim u najmanju ruku čudnim odnosom gradske uprave prema zajedničkoj imovini i očiglednim sukobima interesa, pa se tema nađe u medijima gradonačelnica će se osjetiti ugroženom, a klijenti i sudionici u vlasti će joj slati poruke podrške. No, to što gradskom imovinom raspolaže nezakonito i pogoduje svojim stranačkim prijateljima, nije niti može biti tema. Bit će netema.

Bager na Malinu ili u glavama?
U općem siromaštvu investicija na otoku pravo osvježenje donosi nam bager na Malinu. Tamo se navodno gradi prometnica kako bi vlasnici privatnih parcela mogli graditi svoje objekte. Otočna javnost bi voljela znati tko će tamo graditi svoje preskupe kvadrate, kad im već javnim novcem gradimo cestu do njihovih budućih gradilišta. Zašto gradonačelnica to nije obznanila na nekoj od svojih seansi na Facebooku ili u razgovorima s voditeljem radija Jadranka? Ide li se to gradnjom prometnice na ruku nekom od pripadnika gradske elite? Kome? Koliko će to nas podstanare, obitelji bez stana, umirovljenike i druge male ljude sve koštati? Što će Grad Mali Lošinj kao zajednica imati od toga? U najboljem slučaju – neke mrvice, dok će privatni kvadrat tamo stajati iznad 3.000 eura.

Pogoduje li se tu nekolicini političkih podupiratelja aktualne vlasti? Vlast vodi brigu o bogatima, a siromašni i obitelji bez krova nad glavom neka se snalaze.

U TV „đirevima" naše gradonačelnice plaćenih našim novcem ove teme nije moguće pronaći. Ni u njenim facebook statusima također.

Zar drugih, važnijih projekata na našem otoku nije bilo? Tako već uređeni prostor dječjeg vrtića Nešpula u Velom Lošinju za dodatnu mješovitu skupinu zjapi prazan jer gradonačelnica nema 25.000 eura za nabavu namještaja i opremanje kako bi djeca mogla u vrtić. Ali za gradnju preskupe ceste za potrebe lošinjske elite na Malinu ima.

Čini se da lokalni vlastodršci vjeruju kako su građani koji nisu pripadnici stranke osuđene za korupciju preglupi da shvate kako izborna parola Ane Kučić zapravo znači da je ovo Grad samo za njih.

Komentari: 

114 # Kako u državi tako i na otokuGrunf 2023-02-23 18:42
U epidemiji afera HDZ ne podržava osnivanje Međunarodnog antikorupcijsko g suda. To je inicijativa s velikom podrškom u svijetu, ali vladajući HDZ kao stranka koja je pravomoćno osuđena za pljačku države, ne žuri podržati Međunarodni antikorupcijski sud. Po korupciji među zemljama EU lošiji su samo Bugari, Mađari i Rumunji. Zašto bi na otoku Aninih djedova stanje bilo bolje nego u državi? I ovdje je na vlasti HDZ uz podršku nekoliko žetončića.
www.index.hr/.../2395065.aspx
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
19 # Demagogijo, ime ti je AKgost 2023-02-24 09:38
Citat Grunf:
vladajući HDZ kao stranka koja je pravomoćno osuđena za pljačku države, ne žuri podržati Međunarodni antikorupcijski sud.
U saborskoj raspravi po prijedlogu oporbe za opoziv AP radi korupcijskih afera, pljačke države i javnih poduzeća te smjena nesposobnih i korumpiranih ministara i zbog drugih opačina vlasti njegova većina (HDZ + žetončići) ga "brani" optužujući oporbu da je na strani Putina, a protiv Ukrajine. Čak i kad bi to bilo istina, a nije, to ne bi moglo opravdati AP za milijardu maznutu od INE, za neobnovljene kuće nakon potresa i za njegov pokvareni radar za izbor ministara i drugih suradnika. Sličnu metodu primjenila je i AK kad se obratila javnosti video smimkom da kaže kako se Ilovčani bune protiv projekta Mrtvaška samo zato jer ih na to nagovaraju pjedinci koji su protiv nje i koji žele da je smjene :lol:
www.youtube.com/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
112 # Whataboutism na hrvatski načinDe Bill 2023-02-24 10:35
Što god oporbenjaci prigovore, AP im nabija na nos da su glasali za Putina. Takav bedasti trik u raspravi Amerikanci su nazvali whataboutism, od izričaja "what about" (što o ...?) smišljen baš u vezi s Rusijom, odnosno SSSR-om i njenom propagandnom mašinerijom za vrijemem Hladnog rata. To je rasprava s bedastim i ne baš logičnim protuargumentim a, otprilike kao da supruga podvikne na bračnog druga zato što je bez pitanja uzeo krupne novčanice iz njezinog novčanika, a on uzvrati optužbom tipa – da, ali ti nikad ne opereš suđe. Jedan oponent u raspravi dakle diskreditira drugu stranu bez direktnog opovrgavanja početnog argumenta. kako navodi portal faktograf.hr/.../...
U članku je naveden vic koji se u to vrijeme pričao, a ja ga se sjećam u drugačijoj varijanti. Pita Amerikanac Rusa zašto vlakovi kod njih u Rusiji toliko kasne, a Rus mu na to postavi protupitanje "A šta vi u Americi radite Crncima?"
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
112 # I tako će to biti u Gradu za tebeVR 2023-02-24 13:55
Citat De Bill:
Što god oporbenjaci prigovore, AP im nabija na nos da su glasali za Putina.
Nije puno bolja ni lošinjska gradska vlast. Kad oporbeni vijećnik pita kada gradska vlast misli ukinuti nezakonito korištenje gradskog zemljišta suprotno namjeni, a za parkiranje osobnih vozila u Gopčevićevoj ulici pročelnica Marina Žunić je priznala da su "pristizale u Grad određene primjedbe", ali nije rekla da se na to upozorava godinama. Posprdno, kao usput bezobrazno je kazala "One su u proceduri, službenici rade svoj posao i postupaju sukladno zakonu, a u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti." A radi se o nezakonitom ugovoru koji je s korisnikom potpisala gradonačelnica i koji se može i mora raskinuti dok kažeš keks. No to je "u proceduri, službenici rade svoj posao i postupaju sukladno zakonu, a u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti." Očito je da se stvar oteže kako bi neki klijent Ane Kučić zadržao parkiralište, a oštećeni građani odustali. I tako će to biti ...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
114 # Šć.... 2023-02-25 14:11
Najbolje prolaze oni koji nezakonito koriste gradska zemljišta i nikom ništa. Kad se nešto traži legalno i da se uzme u najam, onda je to procedura... dok dotična ekipa izađe na teren, dobiju auto... i na kraju čovjek odustane...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 # Mala škola ulizivanjaDe Bill 2023-02-26 11:18
Citat ....:
Najbolje prolaze oni koji nezakonito koriste gradska zemljišta i nikom ništa.
Općenito govoreći najbolje prolaze oni koji se znaju ulizivati. Nije dovoljno ukucavati lajkove na Anine FB statuse. Potrebno je više kreativnosti od poruka "Bravo!", slanja sličica sa cvijećem i pljeskanja rukama. Ovako se ulizuje (snimka sa sjednice Sabora o opozivu AP)

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # SrculenceDragi Aleksandar 2023-02-26 14:02
Sad će dragi Aleksandar nadmašiti ovu strojobravarku !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # KADA ĆE TO BITI ODRAĐENO?gost 2023-03-07 09:59
Citat VR:
Citat De Bill:
Što god oporbenjaci prigovore, AP im nabija na nos da su glasali za Putina.
Nije puno bolja ni lošinjska gradska vlast. Kad oporbeni vijećnik pita kada gradska vlast misli ukinuti nezakonito korištenje gradskog zemljišta suprotno namjeni, a za parkiranje osobnih vozila u Gopčevićevoj ulici pročelnica Marina Žunić je priznala da su "pristizale u Grad određene primjedbe", ali nije rekla da se na to upozorava godinama. Posprdno, kao usput bezobrazno je kazala "One su u proceduri, službenici rade svoj posao i postupaju sukladno zakonu, a u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti." A radi se o nezakonitom ugovoru koji je s korisnikom potpisala gradonačelnica i koji se može i mora raskinuti dok kažeš keks. No to je "u proceduri, službenici rade svoj posao i postupaju sukladno zakonu, a u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti." Očito je da se stvar oteže kako bi neki klijent Ane Kučić zadržao parkiralište, a oštećeni građani odustali. I tako će to biti ...
Drzak odgovor da je stvar "u proceduri, službenici rade svoj posao i postupaju sukladno zakonu, a u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti" pročelnica se usudi tako bezbrižno dati samo zato što ima podršku gradonačelnice koja je potpisala ugovor koji se sustavno krši privatizacijom gradske površine. Budući da je pročelnica na pitanje vijećnika ležerno odgovorila da će to u nekim neizvesnim rokovima biti odrađeno, građanin se obratio radiju Lošinj sa zahtjevom da mu se konačno odgovori na vrlo jednostavno pitanje KADA ĆE TO BITI ODRAĐENO.


Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Banda na vlastiŠČ! 2023-03-07 10:58
Sve je to samo farsa.
Mislim da ovu emisiju na radiju treba ukinuti, jer to sve nema nikakvog
smisla. Banda na vlasti ignorira i vijećnike, i vijećnička pitanja, i pismene prigovore građana i građane koji se javljaju na radio. Sve će se to odraditi jednog lijepog dana. Oni su sami sebi samodostatni. Građani su tu da šute i da plaćaju poreze.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
110 # Doktor klaunKako to ? 2023-03-07 14:46
Kažu neki da se to ne može, a ona vam tvrdi da se to može !!!!
Neka si uzme doktora klauna za savjetnika, sad kad je razhebao šefa i stanicu, spiskao lovu ,sas traži gdje bi se opet uhljebio, evo može se opet upisati u adeze i nastaviti po starom.
To se može, ona već ima dogovoooore s nekim državama!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # ....HP 2023-03-08 08:51
Ovo što ova na Lošinju radi, to je idiotska karikatura demokracije. Očito je nesposobna bilo što korisno napraviti, pa pokušava stvoriti privid zaposlenosti. A u stvari jedva čeka kraj mandata kako bi izjavila "sve smo napravili", a napravila nije ništa. Za letjelište na Unijama je neki dan rekla "napravili smo sve što smo mogli", a za 10 godina nije napravila ništa.
Lošinj je postao pušiona. Ova žena je niš koristi, promašeni slučaj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Prevrtanje broda?Zoro 2023-03-08 09:31
Citat ŠČ!:
Sve je to samo farsa.
Mislim da ovu emisiju na radiju treba ukinuti, jer to sve nema nikakvog
smisla. Banda na vlasti ignorira i vijećnike, i vijećnička pitanja, i pismene prigovore građana i građane koji se javljaju na radio. Sve će se to odraditi jednog lijepog dana. Oni su sami sebi samodostatni. Građani su tu da šute i da plaćaju poreze.
Ta emisija Ani K. zlata vrijedi. Može pričati štogod želi bez straha da će ju Domac zaskočiti neželjenim pitanjem. Na fejsu radosno javlja I danas na Radio Jadranka govorimo o aktualnostima! uz obvezatan selfi s voditeljem u studiju i zubatim osmjehom od uha do uha. Skuplja lajkove ulizica a dobro dođe komentar kao "Slušala sam i sve je dobro rečeno, samo da se realizuje." Koja li je poruka sadržana u fotki nakrivljanoj kao da je snimljena na brodu koji će da se prevrne :sad:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Apsurd moguć samo na otoku Aninih djedovaVR 2023-03-12 11:11
Citat VR:
Citat De Bill:
Što god oporbenjaci prigovore, AP im nabija na nos da su glasali za Putina.
Nije puno bolja ni lošinjska gradska vlast. Kad oporbeni vijećnik pita kada gradska vlast misli ukinuti nezakonito korištenje gradskog zemljišta suprotno namjeni, a za parkiranje osobnih vozila u Gopčevićevoj ulici pročelnica Marina Žunić je priznala da su "pristizale u Grad određene primjedbe", ali nije rekla da se na to upozorava godinama. Posprdno, kao usput bezobrazno je kazala "One su u proceduri, službenici rade svoj posao i postupaju sukladno zakonu, a u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti." A radi se o nezakonitom ugovoru koji je s korisnikom potpisala gradonačelnica i koji se može i mora raskinuti dok kažeš keks. No to je "u proceduri, službenici rade svoj posao i postupaju sukladno zakonu, a u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti." Očito je da se stvar oteže kako bi neki klijent Ane Kučić zadržao parkiralište, a oštećeni građani odustali. I tako će to biti ...
Umjesto da Grad raskine ugovor zbog flagrantnog kršenja ugovorenih odredbi Grad će blagonaklono prema kršitelju - da ga ne uvrijedi - financirati postavljanje klapni kako korisnik prostora ne bi mogao nastaviti s kršenjem ugovora. Ovakav apsurd moguć je samo na otoku Aninih djedova. A po tome je vjerojatno i prvi od tisuću otoka. Preslušajte odgovor na pitanje oštećenog građanina, jer vijećnik Franković je dobio samo posprdan odgovor "u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti".

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Univerzalni odgovorMa kuš na me 2023-03-12 11:39
Kad u odgovoru od ovih stručnjaka čujem da je nešto u planu ili da se na nečemu radi ili da je gomila uočenih problema primljena na znanje, odmah mi je lakše. Znam da se to nikad neće riješiti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Neki će opet "popušit"mz 2023-03-12 13:05
Citat Ma kuš na me:
Kad u odgovoru od ovih stručnjaka čujem da je nešto u planu ili da se na nečemu radi ili da je gomila uočenih problema primljena na znanje, odmah mi je lakše. Znam da se to nikad neće riješiti.
Ali pri kraju mandata, uoči narednih izbora će opet bezobrazno lagati da su ostvarili sve što su planirali i najavili. A neki će to "popušiti" i ponovno glasati za njih :cry:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Ugovor je ugovorgost 2023-03-12 14:45
Citat VR:
Umjesto da Grad raskine ugovor zbog flagrantnog kršenja ugovorenih odredbi Grad će blagonaklono prema kršitelju - da ga ne uvrijedi - financirati postavljanje klapni kako korisnik prostora ne bi mogao nastaviti s kršenjem ugovora. Ovakav apsurd moguć je samo na otoku Aninih djedova... Franković je dobio samo posprdan odgovor "u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti".
Ne treba biti pravnik za viditi kako se radi o pogodovanju. Treba raskinuti ugovor a ne stavljati klapne.


i.imgur.com/2anCO4G.jpg

i.imgur.com/s3MtZnh.jpg
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Ovo postaje sve zanimljivijeOMG 2023-03-12 15:15
Bit će zanimljivo saznati tko koga štiti i zašto ga štiti. Čestica 463 se nalazi čak 200 metara od zgrade općine pa gradski službenici već 3 godine imaju veliki problem da očevidom utvrde pravo stanje stvari i način korištenja parcele.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # PogodovanjeRoko 2023-03-12 17:09
I ja bih volio imati parking za 5 auta u centru grada, za tričavih 300 kn godišnje.
Kome se treba javiti?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # I tata bi sineIdemo i mi 2023-03-12 18:03
Citat Roko:
I ja bih volio imati parking za 5 auta u centru grada, za tričavih 300 kn godišnje.
Kome se treba javiti?
Nema besplatnog ručka, to se zna.
Treba vidjeti što je dobio zauzvrat onaj koji je ovo omogućuo.
Isto kao što treba vidjeti kako vlasnica ove stranice može koristiti službeno vozilo popravnog doma za svoje potrebe.
I ja bi trebao kombi i to često.
Kome da se javim ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Komu drugo?HDZ zna 2023-03-12 18:13
Probaj se javiti gradonačelnici ili pročelnici, a za kombi pitaj ravnateljicu odgojnog doma.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # I tata bi sineIdemo i mi 2023-03-12 18:38
Citat HDZ zna:
Probaj se javiti gradonačelnici ili pročelnici, a za kombi pitaj ravnateljicu odgojnog doma.
Bojim se da nemam ponuditi zauzvrat ono što bi se očekivalo pa ću lijepo plaćati parking kao i svi ostali bedaci i plaćati prijevoz kao i ostala stoka sitnog zuba.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # NE DAMO NAŠE DVORIŠTE.....NN 2023-03-21 10:10
Citat gost:
Citat VR:
Umjesto da Grad raskine ugovor zbog flagrantnog kršenja ugovorenih odredbi Grad će blagonaklono prema kršitelju - da ga ne uvrijedi - financirati postavljanje klapni kako korisnik prostora ne bi mogao nastaviti s kršenjem ugovora. Ovakav apsurd moguć je samo na otoku Aninih djedova... Franković je dobio samo posprdan odgovor "u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti".
Ne treba biti pravnik za viditi kako se radi o pogodovanju. Treba raskinuti ugovor a ne stavljati klapne.
Još prošle godine je jedan Nezavisni vijećnik za nas postavio pitanje na Gradskom vijeću ,a vezano za prigovor nas desetak obitelji , koji živimo u zajedničkom Dvorištu na čestici 463 k.o. Lošinj-Grad, iza bivše zgrade Tur. Zajednice.. praktički u Centru Grada a koje je Gradonačelnica Ana Kučić dala u Zakup Ugovorom na 5 god. skoro cijelo Dvorište (75. m2) jednoj osobi, a mi ostali koji koristimo dvorište i preko 50 god. nemamo pravo pristupa. Pitanje je tada na Vijeću glasilo ovako:
Kada mislite raskinuti Ugovor I prestati diskriminirati Građane i kada mislite prestati koristiti Gradsko zemljište suprotno njegovoj namjeni..(Naime cijelo vrijeme se krši čl.4 ovog Ugovora.)
Odgovor je tada bio:
Istina je da su pristizale u Grad određene primjedbe I one su u Proceduri..
Nedavno je na Radio Lošinju bilo isto pitanje
Odgovor Grada opet isti:
Sve je u proceduri...
Javnost mora znati, da smo u ove 3 god. Poslali preko 20 dopisa Gradu (Dopisi ovjereni) ali odgovora nismo dobili ..a isto tako tražili od Gradonačelnica da Nas primi, što je odbijeno.
Pitanje dolazi samo od sebe..Što se krije iza ovog Ugovora??
NE DAMO NAŠE DVORIŠTE
(prepisano sa facebooka)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
211 # AK okrenula pilu naopakogost 2023-02-25 10:50
Citat De Bill:
Što god oporbenjaci prigovore, AP im nabija na nos da su glasali za Putina. Takav bedasti trik u raspravi Amerikanci su nazvali whataboutism,
Whatabaoutizam je i kad AK pita oporbenog MF zašto se on nije protivio spajanju našeg s krčkim vodovodom kad ju je pitao zašto nije nastupila na TV po toj temi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
116 # Hrabra kukavica APŠČ! 2023-02-24 11:35
Premijer AP još uvijek ne zna odakle je doletio dron koji se navodno pun eksploziva stropoštao usred Zagreba, ali je prije 2 mjeseca hrabro htio trenirati Ukrajinsku vojsku na području teritorija RH. Sada to kao neki autistični lik svaki dan u svakoj prilici spočitava oporbi. A ni na jedno pitanje ne zna odgovoriti. Jadno.
Isti taj AP se više ne smije pojaviti ni na Banovini, a jučer oko 22 sata je hrabro podvio rep i pobjegao iz Sabora dok je još trajala rasprava o njegovom opozivu. Više se ne može suočiti ni sa kritikama oporbe, samo ponavlja svoje autistične fraze.

Rodila mama kukavicu koja ne smije ići u vojsku, ali bi išao u rat. Rodila mama kukavicu pa ga upisala u HDZ, da može krast.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
219 # Ratnici i braniteljigost 2023-02-24 11:47
Citat ŠČ!:
Rodila mama kukavicu koja ne smije ići u vojsku, ali bi išao u rat.
Ne bi on išao u rat. Slao bi tuđe sinove da ginu za njegovu karijeru u briselskoj birokraciji. Ratnik kao Kapeli branitelj :sad:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
118 # AntiJunak 2023-02-24 12:51
Citat gost:
Citat ŠČ!:
Rodila mama kukavicu koja ne smije ići u vojsku, ali bi išao u rat.
Ne bi on išao u rat. Slao bi tuđe sinove da ginu za njegovu karijeru u briselskoj birokraciji. Ratnik kao Kapeli branitelj :sad:
Ima takvih junaka za izvoz.
Jedan od najvećih se doselio na otok njenih djedova da ovdje pravi reda i prijeti ljudima.
Eno ga na slici gdje s kremom osuđene stranke polaže vijence poginulim braniteljima i usput se smije državi koja mu daje braniteljsku penziju dok on plovi na kruzeru .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # BraniteljPomorac 2023-03-07 19:40
Opet je otišao ploviti, taman će se vratiti s brdom love na koju neće platiti porez, a od našeg poreza prima braniteljsku penziju jer je zbog švercanja oružja onesposobio za rad u domovini.
AK može biti mirna vratit će se on na vrijeme da opet zajedno polažu vijence poginulim braniteljima koji se okreću u grobu ako vide da im počast odaje jedan porezni prevarant i jedna političarka koja rasprodaje sve što stigne kao da joj je to djedovina.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
122 # ima hnik 2023-02-24 13:49
"Branitelja" ima u Lošinju kao i širom Hr. koji nisu rata vidjeli,osim na tv-u,puno više od pravih branitelja,nema li broj je i onih ratnih vojnih invalida,PTSP-j aša koji su daleko od ratišta ranjeni cirozom po raznim šankovima,sitni h lopova,prevaran ata itd,itd,tako to ide u Maloj Švicarskoj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
114 # AntiJunak 2023-02-24 19:49
Citat nik:
"Branitelja" ima u Lošinju kao i širom Hr. koji nisu rata vidjeli,osim na tv-u,puno više od pravih branitelja,nemali broj je i onih ratnih vojnih invalida,PTSP-jaša koji su daleko od ratišta ranjeni cirozom po raznim šankovima,sitnih lopova,prevaranata itd,itd,tako to ide u Maloj Švicarskoj.
Točno, ali samo jedan ima privilegiju s gradonačelnicom polagati cvijeće poginulim braniteljima .
O ostalim povlasticama koje taj tip uživa pravi branitelji mogu samo sanjati
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # Uniformirani keramičarUniforma kao maska 2023-02-25 09:03
A onaj u uniformi koji ga je na velika vrata pripustio kod šefice i koji s njima korača u koloni ponosa i slave, u stvari je tip koji postavlja pločice nelegalnom graditelju i masno mu naplaćuje keramičarske usluge da bi mu omogućio fotkanje s nekima od pravih branitelja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
113 # pajdoiz stranke 2023-02-25 09:26
Citat Uniforma kao maska:
A onaj u uniformi koji ga je na velika vrata pripustio kod šefice i koji s njima korača u koloni ponosa i slave, u stvari je tip koji postavlja pločice nelegalnom graditelju i masno mu naplaćuje keramičarske usluge da bi mu omogućio fotkanje s nekima od pravih branitelja.
550 000 branitelja-75 000 pravih branitelja=475 000 lažnih branitelja-glas ača koji još nakon 28 god. postaju branitelji.Šta je tu čudno,ako te župnik blagoslovio i imaš iskaznicu HDZ-a možeš bespravno graditi,ljepiti keramiku, baviti se građevinom na crno i sve ostalo
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # CirozaKeramičar 2023-02-25 09:57
Možeš i utapati tugu u alkoholu, teturati pijan ulicom ,a drugi dan predvoditi kolonu ponosa o slave.
Možeš i biti nesposoban za rad i zbog toga primati braniteljsku mirovinu i u isto vrijeme ploviti radno sposoban na strancu, ne prijaviti taj prihod nikome, iako se na sva usta hvališeš s time, možeš i onom tko te priveo zbog prijetnje obećavati da ćeš mu srediti penziju preko veze jer si slizan s pravim ljudima na pravim mjestima.
Možeš sve jer si svemoćan.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
113 # Politika kako vjetar pušešetebanjere 2023-02-25 11:00
Citat nik:
"Branitelja" ima u Lošinju kao i širom Hr. koji nisu rata vidjeli,osim na tv-u,
Jedan od takvih "branitelja" bio je gradonačelnik, ministar turizma, a sada je saborski zastupnik. Zaslužan za rusku kolonizaciju Čikata uspio je dobiti i ukrajinsko odličje za zasluge.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # jasam 2023-02-25 11:23
Citat šetebanjere:
Citat nik:
"Branitelja" ima u Lošinju kao i širom Hr. koji nisu rata vidjeli,osim na tv-u,
Jedan od takvih "branitelja" bio je gradonačelnik, ministar turizma, a sada je saborski zastupnik. Zaslužan za rusku kolonizaciju Čikata uspio je dobiti i ukrajinsko odličje za zasluge.

Biti će on ili ukrainski ili ruski branitelj,ovisi ko pobijedi :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # .......KL 2023-02-25 13:38
Ono kad rusofil dobije ukrajinski orden :sigh:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # čiji su tereni?aleksa 2023-02-25 16:57
Da li netko zna čuju su tereni na Malinu za koje mi financiramo cestu?
Tko je vlasnik poduzeća koje koristi gradske terene uz restoran Cigale a da ne plaća zakup?
Je li to sve namještaljka HDZa M.Lošinj?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 # ......KL 2023-02-26 10:31
Citat aleksa:
Da li netko zna čuju su tereni na Malinu za koje mi financiramo cestu?
Navodno su braća Capelli vlasnici .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # ...Ma daj 2023-02-26 11:19
Ma to je nemoguće !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # KatastarLoš-od Lošinjan 2023-03-07 22:30
Sve vam piše u katastru, vlasnici Garri, Grad, Dorijan, Milanović i dr...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # A možda je...hranitelj tuljana 2023-03-08 11:56
Citat Loš-od Lošinjan:
Sve vam piše u katastru, vlasnici Garri, Grad, Dorijan, Milanović i dr...
Slučajnost? Kad ljudi na vlasti donesu neku odluku koja koristi određenim pojedincima, ili naprave nešto što predstave kao propust, koji dovede do koristi pojedincima, kako znate radi li se o slučajnosti ili namjernom činu?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # idemo daljebobo 2023-02-26 14:05
Dok si na vlasti kupiš komadić parcele za malo više od niš,ostali vlasnici su nepoznatog boravišta 8) ,prenamijeniš ga u građevinsko i prodaš s time da mi svi platimo cestu i drugu infrastrukturu do istog,uhodano ZNA SE.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Grad samo za njihJohn 2023-02-26 20:53
Evo na Novoj Tv veceras o Unijama,jos samo Susak,jer o Iloviku vec dosta toga bilo na Tv.. A kad pocnu ostala mjesta na otoku. Kud sve ovo vodi? Totalni kaos u Gradu ML.Nestrucno vodstvo, nebriga za stanovnike, ljudi se iseljavaju.... nema nam pomoci..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Grad samo za njihMoto 2023-02-26 21:05
Uh pocelo i na Unijama. Ilovik nije ni blizu rjesenja,ko je slijedeći? Ona se smijulji po medijima, okruzena nesposobnim tj.krivim ljudima. Narod ispasta u ovim teškim vremenima. Ne nije dobro.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Grad ugodan za življenje?g.ost 2023-03-10 09:44
Citat Moto:
Uh pocelo i na Unijama. Ilovik nije ni blizu rjesenja, ko je slijedeći? Ona se smijulji po medijima, okruzena nesposobnim tj.krivim ljudima. Narod ispasta u ovim teškim vremenima. Ne nije dobro.
Na redu je Dom zdravlja. O Gradu kojem AK tepa da je ugodan za življenje mediji opet bruje. Ali ne više o prosvjedima Ilovčana i odcjepljenju Unija na kojima bukti Q groznica nego naslovima Liječnicu u ambulanti na Lošinju napao pacijent, Napadnuta liječnica na Lošinju ne može na bolovanje, Na Lošinju napadnuta liječnica, Napadnuta liječnica ne može dobiti ni zamjenu za specijalizaciju koja je već započela, Liječnici u Malom Lošinju prijetio smrću, policija ga uhvatila. Dobio zabranu približavanja itd. Tim povodom mediji obajavljuju i priopćenje liječničke organizacije:
- Poražavajuća je činjenica da napadnuta liječnica kojoj se prijetilo smrću, iako iznimno potresena, nije mogla otići na bolovanje. To bi značilo da bi dvije ambulante ostale bez liječnika, jer ona uz svoju radi i zamjenu za drugu ambulantu. Na Lošinju su samo četiri ambulante koje pokrivaju otoke Cres, Lošinj, Ilovik i Unije.
Liječnici ne mogu otići na bolovanje ili godišnji. Zaduženi su za mrtvozorstvo, a u sezoni za veliki broj turista. Slika je to stanja na otocima u kojoj se primarni zdravstveni sustav urušava, a na što KoHOM nadležne godinama upozorava
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # "Grad ugodan za življenje"VR 2023-03-10 14:22
Citat g.ost:
O Gradu kojem AK tepa da je ugodan za življenje mediji opet bruje. Ali ne više o prosvjedima Ilovčana i odcjepljenju Unija na kojima bukti Q groznica nego naslovima Liječnicu u ambulanti na Lošinju napao pacijent, - Poražavajuća je činjenica da napadnuta liječnica kojoj se prijetilo smrću, iako iznimno potresena, nije mogla otići na bolovanje. ... Na Lošinju su samo četiri ambulante koje pokrivaju otoke Cres, Lošinj, Ilovik i Unije. Liječnici ne mogu otići na bolovanje ili godišnji. Zaduženi su za mrtvozorstvo, a u sezoni za veliki broj turista. Slika je to stanja na otocima u kojoj se primarni zdravstveni sustav urušava, a na što KoHOM nadležne godinama upozorava
Gruba stvarnost čini sprdnju od nastojanja AK da je prikaže boljom nego što jeste. Prije skoro točno tri godine (14. ožujak 2020.) dala objaviti opširnu samoreklamu pod naslovom MALI LOŠINJ Najveći grad u jadranskom plavetnilu koja započinje nesuvislom, čak stupidnom tvrdnjom "Najveći smo grad na hrvatskim otocima" :lol: Pohvalila se pored ostalog i visokom razinom zdravstvene infrastrukture koja uz ostalo čini područje Grada Malog Lošinja ugodnim za življenje i poželjnim za boravak. "U godinama iza nas primili smo puno priznanja, od onih za izvrsnost pri upravljanju gradom, do onih u kategorijama gospodarstva i kvalitete života, kaže gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić."

Ali to nije sve: "Pokrivamo sve što neki sustav ili ustanova nije u mogućnosti samostalno odraditi, sufinanciramo, primjerice, rad trgovina i plaćamo djelatnike kako bi dućani u malim mjestima i otocima radili cijelu godinu, plaćamo smještaj liječnika i medicinskog osoblja 12 mjeseci u godini. Osiguravamo rad turističkih ambulanti, hitne, stacionara, hemodijalize, dajemo kadrovske stanove u zdravstvu, sudstvu, policiji, školstvu, javnoj i državnoj upravi, socijali, saniramo, uređujemo i gradimo prostore, kupujemo opremu za razne ustanove te na taj način doprinosimo uvjetima rada u uredima koje nisu u našoj nadležnosti, ali se usluga pruža našim stanovnicima" , kaže gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić.

Cijeli tekst u kojem ima i drugih bisera lažne reklame možete pročitati s ovoga linka:
novilist.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # ............ 2023-02-27 18:39
LUČKE UPRAVE, UZ ČASNE IZNIMKE, POSTAJU INSTITUCIJE ZA IZVLAČENJE NOVCA BEZ IKAKVOG NADZORA ILI KONTROLE
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # ........... 2023-02-27 18:47 Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
48 # Nema šanseAKosir 2023-02-27 23:19
Ako zatvore Latino, može se reći da su zatvorili i cijeli Lošinj
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
212 # odvjetnik i sladoljedgari voda 2023-03-03 18:52
Novosti za otok Mali Lošinj na

Medias hr.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
113 # Sadili su sa istim sjemenom... 2023-03-05 18:38
Latino i Kaktus politički su povezani sa Kučićkom i strankom HDZ pa su tako i gospodari svoje sudbine.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Pazi s kim se fotkaš!gost 2023-03-08 12:25
Bježi Ana, bježi ako imaš kuda...
Uskokova optužnica uslijedila je nakon istrage pokrenute u rujnu 2019. dva mjeseca nakon što je Kuščević podnio ostavku na ministarsku dužnost. Bivši ministar, ali i politički tajnik HDZ-a na udaru medija našao se zbog tvrdnji da se kao općinski načelnik nezakonito domogao četiri milijuna kuna.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # ...ŠČ! 2023-03-08 13:56
Išla je na instrukcije kod provjerenog majstora.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # Krivi odgovoriPrava pitanja 2023-03-08 19:34
Može li netko pitati gradonačelnicu kako to da se u Istri ruše nelegalne kuće, a na Lošinju po uvalama se naveliko grade i kućerine i bazeni po uvalama i nikom ništa.
I njen kompić i njegovi kompanjoni s Liškog grade da se sve puši .
Pitanja ima, odgovora nema.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Wild WestGost 2023-03-09 20:36
Većina najljepših uvala na otoku je već unakažena i devastirana bespravnom gradnjom a Grad Mali Lošinj ne samo da ne čini ništa protiv takvog uništavanja nego to još i podržava. Budućim generacijama će ostati uništen otok prepun divlje gradnje bez ikakvog reda i mobilnih kućica razbacanih posvuda.U divlju gradnju se ne upuštaju ljudi koji nemaju smještaj pa im je to jedini izlaz nego su to sve redom imućniji sugrađani usko povezani sa gradskom vlašću.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 # Štetahranitelj tuljana 2023-03-10 08:56
Citat Gost:
Većina najljepših uvala na otoku je već unakažena i devastirana bespravnom gradnjom a Grad Mali Lošinj ne samo da ne čini ništa protiv takvog uništavanja nego to još i podržava. Budućim generacijama će ostati uništen otok prepun divlje gradnje bez ikakvog reda i mobilnih kućica razbacanih posvuda.
Još davno smo mogli čitati (rijetke) komentare koji ukazuju na činjenicu da, po svemu sudeći, naš otok je jedan od rijetkih na Jadranu koji nema baš nikakve aktiviste za zaštitu okoliša i prirode, nešto malo što se "reagira" reagira se protiv samo jedne određene "mete", i još se pri tom ne može izbjeći dojam kao da se pazi, da se toj "meti" ne našteti stvarno. Možda je razlog u tome što je izuzetno teško naći "angažiranu osobu" koja istodobno ne posluje na ovaj ili onaj način s onima koje kritizira. Ne znam.
Ona jedna aktivistkinja koja je bila, davno je otjerana. Ove koji se danas tako predstavljaju, nitko ne tjera, očito nikom zapravo ni ne staju na žulj...
I da, zadnjih godina gradi se u skoro svakoj uvali, betoniraju se škrape, probijaju putevi...ako nekoga zanimaju razmjeri katastrofe neka samo ode na Geoportal, i neka usporedi DOF slojeve za 2011. i 2020...
Znate onu izreku, ako laže koza, ne laže rog.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # AerodromStavi pravu stvar na pravo mje 2023-03-10 11:45
A tek 2023. gradi se na sve strane i to ne kućerci, nego kućerine, hangari, dovoljno je provozati se prema aerodromu, pogledati lijevo i desno i čudom se čuditi što se sve ljudi usude graditi i pritom se ne pokušavaju sakriti.
Znači da imaju dobru zaleđinu.
Moguće sličnu iskaznicu kao tipovi iz osuđene organizacije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
112 # svaki otok ima svoga KuščevićaŠČ! 2023-03-09 13:32
Baš čitam izvješće sa današnjeg čitanja optužnice ovom vepru, ako ništa drugo, Sanader je pravi gospodin prema ovoj bagri
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Politika&krimin al = HDZZZ 2023-03-09 18:00
Citat gost:
Bježi Ana, bježi ako imaš kuda...
Anin frend uzdisao i kolutao očima pred sudom. Čitanje optužnice trajalo je 45 minuta, a 24 sata javlja da je Kuščević kolutao očima, uzdisao, i djelovao nezainteresiran o. Također, cijelo vrijeme je gledao u mobitel, na što ga predsjedavajući sudac Mile Rebić i upozorio.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Tko je sljedećiFrend i po 2023-03-09 18:42
Citat ZZ:
Citat gost:
Bježi Ana, bježi ako imaš kuda...
Anin frend uzdisao i kolutao očima pred sudom. Čitanje optužnice trajalo je 45 minuta, a 24 sata javlja da je Kuščević kolutao očima, uzdisao, i djelovao nezainteresirano. Također, cijelo vrijeme je gledao u mobitel, na što ga predsjedavajući sudac Mile Rebić i upozorio.
A drugi njezin frend koji se hvališe prijateljstvom s ministrom unutarnjih poslova i generalom naftašom, eno opet tuče more da može nastaviti nelegalno graditi i uništavati po Liškom.
Halo, porezna, jel ima koga kod kuće ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # ......... 2023-03-09 21:13
bit će sranja kad bageri počnu rušiti po otoku njenih djedova, hoće li zauzeti stranu ili će i dalje tvrditi da ona o sve nema pojma
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
27 # ZauzetaStrana 2023-03-10 06:46
Citat ....:
bit će sranja kad bageri počnu rušiti po otoku njenih djedova, hoće li zauzeti stranu ili će i dalje tvrditi da ona o sve nema pojma
Stranu je već zauzela osuđena zločinačka organizacija, ruši samo sirotinji da ne smetaju njihove ružne kućice bogataškim vilama s bazenima, to im kvari tek pa im škampi padnu teško na želudčiće, a ni sljadoljed im baš ne prija.
Najbolje im ide flaširana voda iz jedne bivše jugorepublike.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

setnja

ubojstvoborocid

ZADNJI KOMENTARI

 • Kad otočni jaganjci utihnu

  U.G. 23.03.2023 10:58
  Kad lisicama daš da čuvaju kokoši ...
  – Lisici se ne može dati da čuva kokoši, a onda se čuditi da se problem ne rješava. Ovakva ...
   
 • Kad otočni jaganjci utihnu

  gost 23.03.2023 10:44
  Plodovi 15 godina nemara
  – Nisam mogla ni sanjati da će me slike rastrganih ovaca i očajnih ovčara i ovdje proganjati.
   
 • Patetika i lažni prkos

  beta ulaganja 22.03.2023 17:06
  alpha ulaganja
  Ne moraš biti ni filozof ni psihijatar da bi ustanovio da je s druge strane osoba sa posebnim ...
   
 • Patetika i lažni prkos

  gost 22.03.2023 14:41
  Kasaba
  Neki od nas su suviše obrazovani i prožeti širom kulturom od šarlatana tvog formata. Shodno ...
   
 • Patetika i lažni prkos

  gost 22.03.2023 14:28
  Uplašena divljač
  Kako bilo da bilo, bio je to vrhunski potez da se politikante istjera na čistinu kao divljač ...
   
 • Patetika i lažni prkos

  dd 22.03.2023 13:44
  niti 1 %
  Stvar ne može bit bit manja. Osjeća se sretnom a izmuzla je manje od 1 posto iznosa europskog ...
   
 • Patetika i lažni prkos

  Poširoko 22.03.2023 13:42
  Podugačko
  Podugačko i poširoko objašnjenje za nekoga tko uživa u obiteljskom skladu, to bi bilo ...
   
 • Patetika i lažni prkos

  Šest 22.03.2023 11:06
  Tisućica
  Nije to mala stvar, palo je šest tisućica za lukobran. To treba zabilježiti za povijest.
   
 • Patetika i lažni prkos

  hranitelj tuljana 22.03.2023 11:04
  Hdz zna
  Da, upravo to i ja tvrdim! Žao mi je što www.volim.lošinj.org (http://www.volim.lošinj.org) ...
   
 • Patetika i lažni prkos

  gost 22.03.2023 09:37
  Ona se osjeća sretno s Oleg Butković
  Mili bože, a šta drugo ima za pratiti kod trećerazredne političarke osim navedenog? Gledam ...
   
 • Patetika i lažni prkos

  .... 22.03.2023 09:07
  ....
  Sve samo HDZ ne
   
 • Patetika i lažni prkos

  gost 21.03.2023 10:49
  "Baš uvijek izgledaš in"
  Prazni ljudi koji prate samo kako se smije i pozira su njena biračka baza. Ne zanima ih rad ...
   
 • Grad Mali Lošinj - Grad samo za njih

  .....NN 21.03.2023 10:10
  NE DAMO NAŠE DVORIŠTE
  Još prošle godine je jedan Nezavisni vijećnik za nas postavio pitanje na Gradskom vijeću ...
   
 • Patetika i lažni prkos

  Zico 21.03.2023 07:03
  ...
  baš je lijepo kad imaš bilo kakav alibi, pogotovo ako je po onom po onom principu - ne kradu ...
   
 • Patetika i lažni prkos

  ..... 21.03.2023 06:14
  Nije nego
  Nije oprostila nego odgodila plaćanje. Kao i nekim drugima..
   
 • Patetika i lažni prkos

  Milo za drago 20.03.2023 20:37
  Oprost
  Zato je ona tati oprostila dug prema gradu,neće valjda tata na otoku njenih djedova plaćati ...
   
 • Patetika i lažni prkos

  NN 20.03.2023 10:23
  Dan očeva
  Vlastitog oca ima zašto voliti. Uzdržavao ju je njenih 12 godina studiranja a onda joj dao ...
   
 • Patetika i lažni prkos

  Program tvog kompjutora 19.03.2023 17:15
  Molitvenik
  Ja mislio da je posto pobožan,stalno se vrzma oko velike crkve, a on ljubuje sa popovom ...
   
 • Patetika i lažni prkos

  SM 19.03.2023 14:33
  Prvorazredna kalkulantica
  Trećerazredna političarka i tebi čestita Dan očeva. Na službenom fejsu piše "Hvala vam ...
   
 • Patetika i lažni prkos

  ..... 19.03.2023 13:49
  .....
  krokodilski psihopat
   
 • Patetika i lažni prkos

  Kibernetičareva žena 19.03.2023 11:02
  Zahvalna
  Tako se i žena ovog što prćka po tuđim računalima hvali na svom profilu kako je zahvalna ...
   
 • Patetika i lažni prkos

  gost 19.03.2023 10:07
  Kasaba Mali Lošinj
  Potreba da se anonimno hvali svojim životom i obitelji "koju voli i koja voli njega" i ...
   
 • Patetika i lažni prkos

  jadni otužni pratitelj 19.03.2023 09:33
  Branitelj trećerazredne političarke
  Ovi prazni ljudi ovu trećerazrednu političarku plaćaju već oko 14 godina. A ona im za to ...
   
 • Patetika i lažni prkos

  Na kvadrat 19.03.2023 06:05
  Patetika
  Hebo te, koji si si luzer. Neopisivo.
   
 • Patetika i lažni prkos

  Koliko je sati 18.03.2023 21:05
  Podne je
  Sva sreća da ima i nas koji nemamo obitelj koja nas voli pa imamo vremena pratiti osrednje ...
   
 • Patetika i lažni prkos

  Prozirni 18.03.2023 19:44
  branitelj tuljana
  "...zahvalan sam da imam svoj život, svoju obitelj koju volim i koja me voli. Zahvalan sam ...
   
 • Patetika i lažni prkos

  hranitelj tuljana 18.03.2023 19:23
  Ma nije valjda?
  Često u životu bude mi teško. Često nailazim na probleme. Kao i mnogi. Ali u kritičnim ...
   
 • Patetika i lažni prkos

  Koliko je sati 18.03.2023 17:39
  Vrime je
  I njen predsjednik mladeži hvalisao se satom koji mu je spojen s računalom. Nakon ...
   
 • Patetika i lažni prkos

  gost 18.03.2023 14:06
  Simpatizerka HDZ-a i ručnih satova
  Sat nije samo pokazivač vremena nego i statusni simbol. Predsjednik njene stranke je osim po ...
   
 • Patetika i lažni prkos

  gost 18.03.2023 08:58
  Vi pitate mi ne odgovaramo
  “HDZ-ova vlast na čelu s gradonačelnicom dugi niz godina provodi neodgovornu, tj.