Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Grad Mali Lošinj - Grad samo za njih

Korisnička ocjena:  / 10
LošeNajbolje 

latinoHrvatsku javnost, oporbene političke stranke i vladajuće političke elite trese epidemija afera o pogodovanju političkih moćnika svojim stranačkim prijateljima i poznanicima u zapošljavanju, namještanju unosnih poslova i omogućavanju pogodnosti koje im prema propisima ne pripadaju. Hrvatska je premrežena nepotizmom, protekcijom i pogodovanjima ... A kakva je situacija na našem otoku? 

Pogoduje li malološinjska vladajuća elita investitorima koje se samo poželjeti može, članovima uže i šire obitelji, prijateljima, stranačkim drugovima i privilegiranim poduzetnicima? Odgovor na to pitanje ovisi o tome koga pitate; pripadnike narečene elite ili upućenije nezavisne građane.

Neumreženi dio otočne javnosti sigurno zanima informacija o tome da li je netko i ako je - tko je u zadnjih godina kupovao nekretnine na širem području oko uvale Mrtvaška. Takva bi informacija sigurno razjasnila otkud i zašto toliko inzistiranje na projektu velike luke i sotoniziranje Ilovčana.

Pitanje koje nitko ne postavlja, ali je itekako važno, pitanje je prostornog planiranja. Štiti li se planiranjem javni interes ili se ide na ruku investitorima koje se samo poželjeti može? Što znače prijemi vlasnika Jadranke d.d., povezanih s ruskim kapitalom i utjecajem, u ured gradonačelnice subotom kada gradske službe ne rade? Može li se to smatrati dokazom pogodovanja? Jer za obične građane s njihovim skromnim potrebama nema se vremena ni u redovito radno vrijeme, a za one podobne „strateški" važne nađe se vremena i u neradni dan subotom. Je li to povezano s izmjenama UPU-a Čikat, vrijeme će brzo pokazati. Nije li to bivša pročelnica Tanja Jović već diskretno najavila kada je na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća izjavila da će se Komisija za prostorno planiranje sastati ovih dana? Na čiji zahtjev? Hoće li raspravljati upravo o UPU Čikat?

Ima li i produžavanje radnog odnosa u gradskoj upravi iznad godina starosti propisanih za odlazak u mirovinu bivšoj pročelnici, dok mladi nemaju priliku za zaposlenje i odlaze s otoka, veze sa dobrim odnosima navedene s upravama Jadranke d.d. i Radnika d.d.?

Hoće li Latino beach bar i Kaktus bar biti zatvoreni?
Znakovito je da se u uvali Čikat trenutno izvode radovi na polaganju vodovoda i kanalizacije u blizini konobe Cigale. Ne ukazuje li to na nakanu investitora kojeg se samo poželjeti može da i ovaj dio šetnice obnovi kao kod hotela Bellevue i proširi plažu na račun Latino beach bara, a potom – po donošenju novog zakona o pomorskom dobu – ograniči javno korištenje? Dovodi li to u pitanje opstanak Latino beach bara i Kaktus bara koje posjećuju naši mladi? Činjenica je da su već dugo trn u oku spomenutog investitora. Ne zna se što po tom pitanju zastupa gradska vlast na sastancima subotom, ali zna se da ima sluha za prohtjeve investitora kojeg se samo poželjeti može.

Kada je riječ o javnom interesu upitno je i djelovanje tvrtke j.d.o.o. iz Malog Lošinja registrirane za poduku ronjenja i sportsko-rekreativnog ronjenja, vođenja i organiziranja ronilačkih izleta, djelatnosti podvodnih građevinskih radova i prijevoza koja posluje upravo pored konobe Cigale, na gradskom zemljištu k.č. 891 - maslinik, 8922/3 - maslinik, 8922/4 - maslinik, 8936 - pašnjak i 8937 - maslinik, KO Mali Lošinj. Sveukupno je to 6.651 m2 površine u vlasništvu Grada Malog Lošinja, a u gospodarskoj su osnovi Hrvatskih šuma. Je li je proveden javni natječaj za zakup gradskog zemljišta na elitnoj lokaciji u uvali Čikat i plaća li se Gradu Malom Lošinju zakupnina? Koliki je prihod Grada na ime zakupa ovih elitnih površina?

Odgovor na to pitanje bio bi zanimljiv tim više što je poduzeće u vlasništvu gradskog vijećnika i zamjenika predsjednice gradskog odbora HDZ Mali Lošinj Ane Kučić. Koje radnje je poduzimala gradonačelnica da se uredi pitanje korištenja ovog gradskog zemljišta i naplaćuju prihodi od zakupa? No, isti pravni subjekt pojavljuje se i kao izvršitelj usluga prijevoza koje fakturira svojoj predsjednici Gradskog odbora HDZ i gradonačelnici Maloga Lošinja. Obični građanin mora biti u nedoumici pred pitanjem je li ovo primjer pogodovanja stranačkom sudrugu i gradskom vijećniku koji je podržava. Zar nitko drugi na ovim otocima ne može pružiti takvu vrstu usluge za Grad? No ako Grad nije naplaćivao zakup za korištenje zemljišta u svom vlasništvu na elitnoj lokaciji posla bi mogli imati organi pravne države, pa i povjerenstvo nadležno za slučajeve pogodovanja i sukoba interesa koje omogućuje gradonačelnica.

Ako se nadležni pozabave ovim u najmanju ruku čudnim odnosom gradske uprave prema zajedničkoj imovini i očiglednim sukobima interesa, pa se tema nađe u medijima gradonačelnica će se osjetiti ugroženom, a klijenti i sudionici u vlasti će joj slati poruke podrške. No, to što gradskom imovinom raspolaže nezakonito i pogoduje svojim stranačkim prijateljima, nije niti može biti tema. Bit će netema.

Bager na Malinu ili u glavama?
U općem siromaštvu investicija na otoku pravo osvježenje donosi nam bager na Malinu. Tamo se navodno gradi prometnica kako bi vlasnici privatnih parcela mogli graditi svoje objekte. Otočna javnost bi voljela znati tko će tamo graditi svoje preskupe kvadrate, kad im već javnim novcem gradimo cestu do njihovih budućih gradilišta. Zašto gradonačelnica to nije obznanila na nekoj od svojih seansi na Facebooku ili u razgovorima s voditeljem radija Jadranka? Ide li se to gradnjom prometnice na ruku nekom od pripadnika gradske elite? Kome? Koliko će to nas podstanare, obitelji bez stana, umirovljenike i druge male ljude sve koštati? Što će Grad Mali Lošinj kao zajednica imati od toga? U najboljem slučaju – neke mrvice, dok će privatni kvadrat tamo stajati iznad 3.000 eura.

Pogoduje li se tu nekolicini političkih podupiratelja aktualne vlasti? Vlast vodi brigu o bogatima, a siromašni i obitelji bez krova nad glavom neka se snalaze.

U TV „đirevima" naše gradonačelnice plaćenih našim novcem ove teme nije moguće pronaći. Ni u njenim facebook statusima također.

Zar drugih, važnijih projekata na našem otoku nije bilo? Tako već uređeni prostor dječjeg vrtića Nešpula u Velom Lošinju za dodatnu mješovitu skupinu zjapi prazan jer gradonačelnica nema 25.000 eura za nabavu namještaja i opremanje kako bi djeca mogla u vrtić. Ali za gradnju preskupe ceste za potrebe lošinjske elite na Malinu ima.

Čini se da lokalni vlastodršci vjeruju kako su građani koji nisu pripadnici stranke osuđene za korupciju preglupi da shvate kako izborna parola Ane Kučić zapravo znači da je ovo Grad samo za njih.

Komentari: 

117 # Kako u državi tako i na otokuGrunf 2023-02-23 18:42
U epidemiji afera HDZ ne podržava osnivanje Međunarodnog antikorupcijsko g suda. To je inicijativa s velikom podrškom u svijetu, ali vladajući HDZ kao stranka koja je pravomoćno osuđena za pljačku države, ne žuri podržati Međunarodni antikorupcijski sud. Po korupciji među zemljama EU lošiji su samo Bugari, Mađari i Rumunji. Zašto bi na otoku Aninih djedova stanje bilo bolje nego u državi? I ovdje je na vlasti HDZ uz podršku nekoliko žetončića.
www.index.hr/.../2395065.aspx
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # Demagogijo, ime ti je AKgost 2023-02-24 09:38
Citat Grunf:
vladajući HDZ kao stranka koja je pravomoćno osuđena za pljačku države, ne žuri podržati Međunarodni antikorupcijski sud.
U saborskoj raspravi po prijedlogu oporbe za opoziv AP radi korupcijskih afera, pljačke države i javnih poduzeća te smjena nesposobnih i korumpiranih ministara i zbog drugih opačina vlasti njegova većina (HDZ + žetončići) ga "brani" optužujući oporbu da je na strani Putina, a protiv Ukrajine. Čak i kad bi to bilo istina, a nije, to ne bi moglo opravdati AP za milijardu maznutu od INE, za neobnovljene kuće nakon potresa i za njegov pokvareni radar za izbor ministara i drugih suradnika. Sličnu metodu primjenila je i AK kad se obratila javnosti video smimkom da kaže kako se Ilovčani bune protiv projekta Mrtvaška samo zato jer ih na to nagovaraju pjedinci koji su protiv nje i koji žele da je smjene :lol:
www.youtube.com/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
113 # Whataboutism na hrvatski načinDe Bill 2023-02-24 10:35
Što god oporbenjaci prigovore, AP im nabija na nos da su glasali za Putina. Takav bedasti trik u raspravi Amerikanci su nazvali whataboutism, od izričaja "what about" (što o ...?) smišljen baš u vezi s Rusijom, odnosno SSSR-om i njenom propagandnom mašinerijom za vrijemem Hladnog rata. To je rasprava s bedastim i ne baš logičnim protuargumentim a, otprilike kao da supruga podvikne na bračnog druga zato što je bez pitanja uzeo krupne novčanice iz njezinog novčanika, a on uzvrati optužbom tipa – da, ali ti nikad ne opereš suđe. Jedan oponent u raspravi dakle diskreditira drugu stranu bez direktnog opovrgavanja početnog argumenta. kako navodi portal faktograf.hr/.../...
U članku je naveden vic koji se u to vrijeme pričao, a ja ga se sjećam u drugačijoj varijanti. Pita Amerikanac Rusa zašto vlakovi kod njih u Rusiji toliko kasne, a Rus mu na to postavi protupitanje "A šta vi u Americi radite Crncima?"
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
115 # I tako će to biti u Gradu za tebeVR 2023-02-24 13:55
Citat De Bill:
Što god oporbenjaci prigovore, AP im nabija na nos da su glasali za Putina.
Nije puno bolja ni lošinjska gradska vlast. Kad oporbeni vijećnik pita kada gradska vlast misli ukinuti nezakonito korištenje gradskog zemljišta suprotno namjeni, a za parkiranje osobnih vozila u Gopčevićevoj ulici pročelnica Marina Žunić je priznala da su "pristizale u Grad određene primjedbe", ali nije rekla da se na to upozorava godinama. Posprdno, kao usput bezobrazno je kazala "One su u proceduri, službenici rade svoj posao i postupaju sukladno zakonu, a u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti." A radi se o nezakonitom ugovoru koji je s korisnikom potpisala gradonačelnica i koji se može i mora raskinuti dok kažeš keks. No to je "u proceduri, službenici rade svoj posao i postupaju sukladno zakonu, a u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti." Očito je da se stvar oteže kako bi neki klijent Ane Kučić zadržao parkiralište, a oštećeni građani odustali. I tako će to biti ...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
115 # Šć.... 2023-02-25 14:11
Najbolje prolaze oni koji nezakonito koriste gradska zemljišta i nikom ništa. Kad se nešto traži legalno i da se uzme u najam, onda je to procedura... dok dotična ekipa izađe na teren, dobiju auto... i na kraju čovjek odustane...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 # Mala škola ulizivanjaDe Bill 2023-02-26 11:18
Citat ....:
Najbolje prolaze oni koji nezakonito koriste gradska zemljišta i nikom ništa.
Općenito govoreći najbolje prolaze oni koji se znaju ulizivati. Nije dovoljno ukucavati lajkove na Anine FB statuse. Potrebno je više kreativnosti od poruka "Bravo!", slanja sličica sa cvijećem i pljeskanja rukama. Ovako se ulizuje (snimka sa sjednice Sabora o opozivu AP)

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
112 # SrculenceDragi Aleksandar 2023-02-26 14:02
Sad će dragi Aleksandar nadmašiti ovu strojobravarku !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # KADA ĆE TO BITI ODRAĐENO?gost 2023-03-07 09:59
Citat VR:
Citat De Bill:
Što god oporbenjaci prigovore, AP im nabija na nos da su glasali za Putina.
Nije puno bolja ni lošinjska gradska vlast. Kad oporbeni vijećnik pita kada gradska vlast misli ukinuti nezakonito korištenje gradskog zemljišta suprotno namjeni, a za parkiranje osobnih vozila u Gopčevićevoj ulici pročelnica Marina Žunić je priznala da su "pristizale u Grad određene primjedbe", ali nije rekla da se na to upozorava godinama. Posprdno, kao usput bezobrazno je kazala "One su u proceduri, službenici rade svoj posao i postupaju sukladno zakonu, a u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti." A radi se o nezakonitom ugovoru koji je s korisnikom potpisala gradonačelnica i koji se može i mora raskinuti dok kažeš keks. No to je "u proceduri, službenici rade svoj posao i postupaju sukladno zakonu, a u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti." Očito je da se stvar oteže kako bi neki klijent Ane Kučić zadržao parkiralište, a oštećeni građani odustali. I tako će to biti ...
Drzak odgovor da je stvar "u proceduri, službenici rade svoj posao i postupaju sukladno zakonu, a u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti" pročelnica se usudi tako bezbrižno dati samo zato što ima podršku gradonačelnice koja je potpisala ugovor koji se sustavno krši privatizacijom gradske površine. Budući da je pročelnica na pitanje vijećnika ležerno odgovorila da će to u nekim neizvesnim rokovima biti odrađeno, građanin se obratio radiju Lošinj sa zahtjevom da mu se konačno odgovori na vrlo jednostavno pitanje KADA ĆE TO BITI ODRAĐENO.


Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Banda na vlastiŠČ! 2023-03-07 10:58
Sve je to samo farsa.
Mislim da ovu emisiju na radiju treba ukinuti, jer to sve nema nikakvog
smisla. Banda na vlasti ignorira i vijećnike, i vijećnička pitanja, i pismene prigovore građana i građane koji se javljaju na radio. Sve će se to odraditi jednog lijepog dana. Oni su sami sebi samodostatni. Građani su tu da šute i da plaćaju poreze.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # Doktor klaunKako to ? 2023-03-07 14:46
Kažu neki da se to ne može, a ona vam tvrdi da se to može !!!!
Neka si uzme doktora klauna za savjetnika, sad kad je razhebao šefa i stanicu, spiskao lovu ,sas traži gdje bi se opet uhljebio, evo može se opet upisati u adeze i nastaviti po starom.
To se može, ona već ima dogovoooore s nekim državama!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # ....HP 2023-03-08 08:51
Ovo što ova na Lošinju radi, to je idiotska karikatura demokracije. Očito je nesposobna bilo što korisno napraviti, pa pokušava stvoriti privid zaposlenosti. A u stvari jedva čeka kraj mandata kako bi izjavila "sve smo napravili", a napravila nije ništa. Za letjelište na Unijama je neki dan rekla "napravili smo sve što smo mogli", a za 10 godina nije napravila ništa.
Lošinj je postao pušiona. Ova žena je niš koristi, promašeni slučaj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Novac EU za podmazivanje biračagost 2023-06-27 09:57
Citat HP:
Ovo što ova na Lošinju radi, to je idiotska karikatura demokracije. Očito je nesposobna bilo što korisno napraviti, pa pokušava stvoriti privid zaposlenosti. A u stvari jedva čeka kraj mandata kako bi izjavila "sve smo napravili", a napravila nije ništa. Za letjelište na Unijama je neki dan rekla "napravili smo sve što smo mogli", a za 10 godina nije napravila ništa.
Lošinj je postao pušiona. Ova žena je niš koristi, promašeni slučaj.
A sada se hvali što je Grad od ministrastva dobio novac iz fondova EU kojim HDZ financira svoju predizbornu kampanju za Sabor. Ali ipak se nađe ulizica da napiše komentar "Lošinjani i oni koji Vas podržavaju i oni koji Vas malo manje podržavaju sada trebaju biti ponosni što imaju Vas za gradonačelnicu. " A novac za podmazivanje birača HDZ nije dao zato što imamo nju za gradonačelnicu. Dao bi ga HDZ i tovaru da je na čelu Grada.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Prevrtanje broda?Zoro 2023-03-08 09:31
Citat ŠČ!:
Sve je to samo farsa.
Mislim da ovu emisiju na radiju treba ukinuti, jer to sve nema nikakvog
smisla. Banda na vlasti ignorira i vijećnike, i vijećnička pitanja, i pismene prigovore građana i građane koji se javljaju na radio. Sve će se to odraditi jednog lijepog dana. Oni su sami sebi samodostatni. Građani su tu da šute i da plaćaju poreze.
Ta emisija Ani K. zlata vrijedi. Može pričati štogod želi bez straha da će ju Domac zaskočiti neželjenim pitanjem. Na fejsu radosno javlja I danas na Radio Jadranka govorimo o aktualnostima! uz obvezatan selfi s voditeljem u studiju i zubatim osmjehom od uha do uha. Skuplja lajkove ulizica a dobro dođe komentar kao "Slušala sam i sve je dobro rečeno, samo da se realizuje." Koja li je poruka sadržana u fotki nakrivljanoj kao da je snimljena na brodu koji će da se prevrne :sad:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Apsurd moguć samo na otoku Aninih djedovaVR 2023-03-12 11:11
Citat VR:
Citat De Bill:
Što god oporbenjaci prigovore, AP im nabija na nos da su glasali za Putina.
Nije puno bolja ni lošinjska gradska vlast. Kad oporbeni vijećnik pita kada gradska vlast misli ukinuti nezakonito korištenje gradskog zemljišta suprotno namjeni, a za parkiranje osobnih vozila u Gopčevićevoj ulici pročelnica Marina Žunić je priznala da su "pristizale u Grad određene primjedbe", ali nije rekla da se na to upozorava godinama. Posprdno, kao usput bezobrazno je kazala "One su u proceduri, službenici rade svoj posao i postupaju sukladno zakonu, a u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti." A radi se o nezakonitom ugovoru koji je s korisnikom potpisala gradonačelnica i koji se može i mora raskinuti dok kažeš keks. No to je "u proceduri, službenici rade svoj posao i postupaju sukladno zakonu, a u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti." Očito je da se stvar oteže kako bi neki klijent Ane Kučić zadržao parkiralište, a oštećeni građani odustali. I tako će to biti ...
Umjesto da Grad raskine ugovor zbog flagrantnog kršenja ugovorenih odredbi Grad će blagonaklono prema kršitelju - da ga ne uvrijedi - financirati postavljanje klapni kako korisnik prostora ne bi mogao nastaviti s kršenjem ugovora. Ovakav apsurd moguć je samo na otoku Aninih djedova. A po tome je vjerojatno i prvi od tisuću otoka. Preslušajte odgovor na pitanje oštećenog građanina, jer vijećnik Franković je dobio samo posprdan odgovor "u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti".

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Univerzalni odgovorMa kuš na me 2023-03-12 11:39
Kad u odgovoru od ovih stručnjaka čujem da je nešto u planu ili da se na nečemu radi ili da je gomila uočenih problema primljena na znanje, odmah mi je lakše. Znam da se to nikad neće riješiti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Neki će opet "popušit"mz 2023-03-12 13:05
Citat Ma kuš na me:
Kad u odgovoru od ovih stručnjaka čujem da je nešto u planu ili da se na nečemu radi ili da je gomila uočenih problema primljena na znanje, odmah mi je lakše. Znam da se to nikad neće riješiti.
Ali pri kraju mandata, uoči narednih izbora će opet bezobrazno lagati da su ostvarili sve što su planirali i najavili. A neki će to "popušiti" i ponovno glasati za njih :cry:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Ugovor je ugovorgost 2023-03-12 14:45
Citat VR:
Umjesto da Grad raskine ugovor zbog flagrantnog kršenja ugovorenih odredbi Grad će blagonaklono prema kršitelju - da ga ne uvrijedi - financirati postavljanje klapni kako korisnik prostora ne bi mogao nastaviti s kršenjem ugovora. Ovakav apsurd moguć je samo na otoku Aninih djedova... Franković je dobio samo posprdan odgovor "u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti".
Ne treba biti pravnik za viditi kako se radi o pogodovanju. Treba raskinuti ugovor a ne stavljati klapne.


i.imgur.com/2anCO4G.jpg

i.imgur.com/s3MtZnh.jpg
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Ovo postaje sve zanimljivijeOMG 2023-03-12 15:15
Bit će zanimljivo saznati tko koga štiti i zašto ga štiti. Čestica 463 se nalazi čak 200 metara od zgrade općine pa gradski službenici već 3 godine imaju veliki problem da očevidom utvrde pravo stanje stvari i način korištenja parcele.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # PogodovanjeRoko 2023-03-12 17:09
I ja bih volio imati parking za 5 auta u centru grada, za tričavih 300 kn godišnje.
Kome se treba javiti?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # I tata bi sineIdemo i mi 2023-03-12 18:03
Citat Roko:
I ja bih volio imati parking za 5 auta u centru grada, za tričavih 300 kn godišnje.
Kome se treba javiti?
Nema besplatnog ručka, to se zna.
Treba vidjeti što je dobio zauzvrat onaj koji je ovo omogućuo.
Isto kao što treba vidjeti kako vlasnica ove stranice može koristiti službeno vozilo popravnog doma za svoje potrebe.
I ja bi trebao kombi i to često.
Kome da se javim ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Komu drugo?HDZ zna 2023-03-12 18:13
Probaj se javiti gradonačelnici ili pročelnici, a za kombi pitaj ravnateljicu odgojnog doma.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # I tata bi sineIdemo i mi 2023-03-12 18:38
Citat HDZ zna:
Probaj se javiti gradonačelnici ili pročelnici, a za kombi pitaj ravnateljicu odgojnog doma.
Bojim se da nemam ponuditi zauzvrat ono što bi se očekivalo pa ću lijepo plaćati parking kao i svi ostali bedaci i plaćati prijevoz kao i ostala stoka sitnog zuba.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # NE DAMO NAŠE DVORIŠTE.....NN 2023-03-21 10:10
Citat gost:
Citat VR:
Umjesto da Grad raskine ugovor zbog flagrantnog kršenja ugovorenih odredbi Grad će blagonaklono prema kršitelju - da ga ne uvrijedi - financirati postavljanje klapni kako korisnik prostora ne bi mogao nastaviti s kršenjem ugovora. Ovakav apsurd moguć je samo na otoku Aninih djedova... Franković je dobio samo posprdan odgovor "u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti".
Ne treba biti pravnik za viditi kako se radi o pogodovanju. Treba raskinuti ugovor a ne stavljati klapne.
Još prošle godine je jedan Nezavisni vijećnik za nas postavio pitanje na Gradskom vijeću ,a vezano za prigovor nas desetak obitelji , koji živimo u zajedničkom Dvorištu na čestici 463 k.o. Lošinj-Grad, iza bivše zgrade Tur. Zajednice.. praktički u Centru Grada a koje je Gradonačelnica Ana Kučić dala u Zakup Ugovorom na 5 god. skoro cijelo Dvorište (75. m2) jednoj osobi, a mi ostali koji koristimo dvorište i preko 50 god. nemamo pravo pristupa. Pitanje je tada na Vijeću glasilo ovako:
Kada mislite raskinuti Ugovor I prestati diskriminirati Građane i kada mislite prestati koristiti Gradsko zemljište suprotno njegovoj namjeni..(Naime cijelo vrijeme se krši čl.4 ovog Ugovora.)
Odgovor je tada bio:
Istina je da su pristizale u Grad određene primjedbe I one su u Proceduri..
Nedavno je na Radio Lošinju bilo isto pitanje
Odgovor Grada opet isti:
Sve je u proceduri...
Javnost mora znati, da smo u ove 3 god. Poslali preko 20 dopisa Gradu (Dopisi ovjereni) ali odgovora nismo dobili ..a isto tako tražili od Gradonačelnica da Nas primi, što je odbijeno.
Pitanje dolazi samo od sebe..Što se krije iza ovog Ugovora??
NE DAMO NAŠE DVORIŠTE
(prepisano sa facebooka)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Povlašteni klijent gradske vlastiVR 2023-05-27 09:44
Citat VR:
Citat VR:
Citat De Bill:
Što god oporbenjaci prigovore, AP im nabija na nos da su glasali za Putina.
Nije puno bolja ni lošinjska gradska vlast. Kad oporbeni vijećnik pita kada gradska vlast misli ukinuti nezakonito korištenje gradskog zemljišta suprotno namjeni, a za parkiranje osobnih vozila u Gopčevićevoj ulici pročelnica Marina Žunić je priznala da su "pristizale u Grad određene primjedbe", ali nije rekla da se na to upozorava godinama. Posprdno, kao usput bezobrazno je kazala "One su u proceduri, službenici rade svoj posao i postupaju sukladno zakonu, a u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti." A radi se o nezakonitom ugovoru koji je s korisnikom potpisala gradonačelnica i koji se može i mora raskinuti dok kažeš keks. No to je "u proceduri, službenici rade svoj posao i postupaju sukladno zakonu, a u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti." Očito je da se stvar oteže kako bi neki klijent Ane Kučić zadržao parkiralište, a oštećeni građani odustali. I tako će to biti ...
Umjesto da Grad raskine ugovor zbog flagrantnog kršenja ugovorenih odredbi Grad će blagonaklono prema kršitelju - da ga ne uvrijedi - financirati postavljanje klapni kako korisnik prostora ne bi mogao nastaviti s kršenjem ugovora. Ovakav apsurd moguć je samo na otoku Aninih djedova. A po tome je vjerojatno i prvi od tisuću otoka. Preslušajte odgovor na pitanje oštećenog građanina, jer vijećnik Franković je dobio samo posprdan odgovor "u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti".
Bezobrazluk pročelnice Žunić imat će priliku ponovno doći do izražaja jer je oštećeni građanin na radiju ponovio pitanje.


Jučerašnja fotografija prostora za koji pročelnica komotno gudi kako je "u proceduri, službenici rade svoj posao i postupaju sukladno zakonu, a u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti." pokazuje da se korisnik prostora pouzdaje u svoj položaj povlaštenog klijenta gradske vlasti s Anom Kučić na čelu.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Grad za povlaštenog klijenta Ane Kučićgost 2023-07-06 10:09
Citat VR:
Jučerašnja fotografija prostora za koji pročelnica komotno gudi kako je "u proceduri, službenici rade svoj posao i postupaju sukladno zakonu, a u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti." pokazuje da se korisnik prostora pouzdaje u svoj položaj povlaštenog klijenta gradske vlasti s Anom Kučić na čelu.
A oko mjesec dana kasnije službenici ne samo da ne rade svoj posao i postupaju sukladno zakonu kako nam laže pročelnica nego se nezakoniti korisnik gradskog prostora razbahatio. Baš me zanima da li će gospodin S. ugurati i četvrti auto dok je - kaže pročelnica - žalba u proceduri, dok službenici rade svoj posao i postupaju sukladno zakonu, a u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Grad za njegagost 2023-06-26 10:43
Citat VR:
Citat VR:
radi se o nezakonitom ugovoru koji je s korisnikom potpisala gradonačelnica i koji se može i mora raskinuti dok kažeš keks. No to je "u proceduri, službenici rade svoj posao i postupaju sukladno zakonu, a u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti." Očito je da se stvar oteže kako bi neki klijent Ane Kučić zadržao parkiralište, a oštećeni građani odustali. I tako će to biti ...
Umjesto da Grad raskine ugovor zbog flagrantnog kršenja ugovorenih odredbi Grad će blagonaklono prema kršitelju - da ga ne uvrijedi - financirati postavljanje klapni kako korisnik prostora ne bi mogao nastaviti s kršenjem ugovora. Ovakav apsurd moguć je samo na otoku Aninih djedova. A po tome je vjerojatno i prvi od tisuću otoka. Preslušajte odgovor na pitanje oštećenog građanina, jer vijećnik Franković je dobio samo posprdan odgovor "u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti".
Prošlo je više od tri mjeseca otkako su istupi na radiju primorali "Grad za tebe" da obeća kako će financirati postavljanje klapni da spriječe korisnika prostora da krši ugovor. Genijalci u gradskoj upravi se nisu dosjetili mogućnosti da zbog upornog kršenja otkažu ugovor nego obećavaju da će na račun građana ugraditi klapne da ga spriječe u tom bezobrazluku. A da taj povlašteni korisnik gradskog prostora, osoba na koju se očito odnosi parola Ane Kučić "Grad za tebe" i nadalje krši ugovor pokazuje jutrošnji snimak lokacije.


Kako kaže pročelnica Marina Žunac to je zaista "u proceduri, službenici rade svoj posao i postupaju sukladno zakonu, a u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti", ali pazi se da ne naljute nezakonitog korisnika prostora. Sezona je počela, a uz smještaj nudi okućnicu i parking.Uz prešutnu privolu gradske vlasti ovaj Anin klijjent nam se može posprno smijati. Jer ovo je Grad za njega!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # "Urbanistička Palestina"NN 2023-03-28 13:02
Citat VR:
Citat De Bill:
Što god oporbenjaci prigovore, AP im nabija na nos da su glasali za Putina.
Nije puno bolja ni lošinjska gradska vlast. Kad oporbeni vijećnik pita kada gradska vlast misli ukinuti nezakonito korištenje gradskog zemljišta suprotno namjeni, a za parkiranje osobnih vozila u Gopčevićevoj ulici pročelnica Marina Žunić je priznala da su "pristizale u Grad određene primjedbe", ali nije rekla da se na to upozorava godinama. Posprdno, kao usput bezobrazno je kazala "One su u proceduri, službenici rade svoj posao i postupaju sukladno zakonu, a u nekim rokovima se to mora odraditi i tako će to biti."
Pročelnica oponaša šeficu. Na uzastopna pitanja vjećnika Kavedonija o prevari umirovljenika za obećano besplatno osiguranje AK odgovara "radi se na tome", a već je prošlo pola mandata. O tome da građani i vijećnici ne dobivaju odgovore javno oglasio se vijećnik Franković
Franković: Vijećnici u pravilu ne dobiju odgovore, također i građani
otoci.net/.../...
Tako ona prema građanima i gradskim vijećnicima, ali na primjedbe medijski razvikanih osoba reagira munjevitom brzinom. Tako je zbog FB primjedbe jedne bivše novinarke i savjetnice bivše predsjednice RH čak izišla pred TV kamere. Riječ je o Mirjani Hrgi koja je o arheološkim nalazima u Osoru, ali i o bespravnoj gradnji na ovim otocima napisala:
‘Biste li svo ovo povijesno bogatstvo ponovno zatrpali, u gradu u koji ljudi dolaze upravo zbog povijesti? Biser. Na spoju Cresa i Lošinja. Poput Karlobaga. Svi prođu, malo tko stane. Osim znalaca. Razlog: odnos vlasti prema povijesnom bogatstvu. Malo je birača, pa valjda nije ni važno. Mogu što hoće. Ali griješe. Ovo je bogatstvo svih nas, a ne neke lokalne vlasti koja dolazi i prolazi! Grad koji je utemeljen početkom 1. milenija prije naše ere! Umorni smo od prepričavanja kako je ispod zemlje "još jedan grad". Sada kada vidimo njegove dijelove, žele ga u potpunosti zatrpati, a prije toga položiti cijevi za kanalizaciju! Neka grade kanalizaciju kad su već pokupili europske milijune, ali neka nas ne lišavaju bogatstva’, napisala je nedavno i dodala:
Kažu: "Tako se to radi", ali mi pitamo: "Zašto bi tako moralo biti?" Ostavite nam barem nešto. Barem jedno arheološko nalazište. Zar je to puno? Od termi s dijelovima mozaika, ostataka građevina... Ne razumijem tko ima srca toga se odreći. Za mene je to čisti kulturocid. Trgati kaldrmu u povijesnoj ulici... Kažu: "Vratit ćemo svaki kamen". Baš... Povijest će vas se sramiti. Dok uvale krcate bespravnom gradnjom, dok niču kontejneri i straćare s kućnim brojevima (i priključcima za vodu i struju!), vi pokapate bogatstvo i činite od ovih jadranskih bisera "urbanističku Palestinu"!’.
insider.story.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Kad je prozove Hrga, AK skače ..gost 2023-03-28 15:03
Citat NN:
Franković: Vijećnici u pravilu ne dobiju odgovore, također i građani
otoci.net/.../...
Tako ona prema građanima i gradskim vijećnicima, ali na primjedbe medijski razvikanih osoba reagira munjevitom brzinom. Tako je zbog FB primjedbe jedne bivše novinarke i savjetnice bivše predsjednice RH čak izišla pred TV kamere.
Čim je Hrga javno rekla "to ne mogu ja, kao stanovnica Osora, a što ovi u Gradu rade, nemam pojma ni volje pokušavati saznati. Prije ćeš dobiti Plenkovića i bit će više zainteresiran da te sasluša i napravi nego oni. Nije samo ovaj gradić problem. I Unije su lude. Istovremeno, neke od najatraktivniji h uvala im postaju leglo ilegalne gradnje (s priključcima za vodu i struju opp). Jasno je da njima nije ni na pameti promocija starina’"
insider.story.hr/.../...
AK se odmah raspisala na fejsu pa birokratskim rječnikom piše "S obzirom da pojedini stanovnici izražavaju zabrinutost o načinu očuvanja i prezentacije arheoloških iskopina u Osoru, danas smo na poziv RTL.hr - Danas.hr govorili o tijeku radova na projektu aglomeracije i njegovom značaju za mještane Osora.
Radovi se odvijaju planiranom dinamikom, članovi Mjesnog odbora i mještani su zadovoljni da će uskoro imati suvremeni kanalizacijski sustav vrijedan visokih 5,1 milijuna Eura.
U ovisnosti u rezultatima arheoloških istraživanja, Ministarstvo kulture i nadležni konzervatori odjel odrediti će način očuvanja i prezentacije nalaza. Kao što je način prezentacije našeg Apoksiomena odredila struka, tako vjerujemo da će i ovoga puta struka postupiti najbolje".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Kako to?Tako to! 2023-03-28 17:03
Citat:
Pročelnica oponaša šeficu. Na uzastopna pitanja vjećnika Kavedonija o prevari umirovljenika za obećano besplatno osiguranje AK odgovara "radi se na tome", a već je prošlo pola mandata.
Obećanja su bila jedno, ali su izglasali nešto posve drugo. Lažu da rade na nečemu, jer oni nemaju više na čemu raditi.

Na 13. sjednici Gradskog vijeća HDZova većina je usvojila prijedlog gradskog službenika koji je na javnom savjetovanju predložio da Grad podmiri dopunsko zdravstveno osiguranje za umirovljenike koji imaju mirovinu manju od 2000,00 kn.
No obzirom da država po sili zakona već podmiruje dopunsko zdravstveno osiguranje umirovljenicima koji imaju mirovinu manju od 2.814,64 kn, jasno je da Grad više nema kome podmiriti isto.
Ovu elementarnu matematiku bi trebala razumjeti i magistra ekonomije i magistra prava.
Inače, ovih dana mi je baš žao što se Mali Lošinj ne nalazi u Francuskoj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
217 # AK okrenula pilu naopakogost 2023-02-25 10:50
Citat De Bill:
Što god oporbenjaci prigovore, AP im nabija na nos da su glasali za Putina. Takav bedasti trik u raspravi Amerikanci su nazvali whataboutism,
Whatabaoutizam je i kad AK pita oporbenog MF zašto se on nije protivio spajanju našeg s krčkim vodovodom kad ju je pitao zašto nije nastupila na TV po toj temi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
120 # Hrabra kukavica APŠČ! 2023-02-24 11:35
Premijer AP još uvijek ne zna odakle je doletio dron koji se navodno pun eksploziva stropoštao usred Zagreba, ali je prije 2 mjeseca hrabro htio trenirati Ukrajinsku vojsku na području teritorija RH. Sada to kao neki autistični lik svaki dan u svakoj prilici spočitava oporbi. A ni na jedno pitanje ne zna odgovoriti. Jadno.
Isti taj AP se više ne smije pojaviti ni na Banovini, a jučer oko 22 sata je hrabro podvio rep i pobjegao iz Sabora dok je još trajala rasprava o njegovom opozivu. Više se ne može suočiti ni sa kritikama oporbe, samo ponavlja svoje autistične fraze.

Rodila mama kukavicu koja ne smije ići u vojsku, ali bi išao u rat. Rodila mama kukavicu pa ga upisala u HDZ, da može krast.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
222 # Ratnici i braniteljigost 2023-02-24 11:47
Citat ŠČ!:
Rodila mama kukavicu koja ne smije ići u vojsku, ali bi išao u rat.
Ne bi on išao u rat. Slao bi tuđe sinove da ginu za njegovu karijeru u briselskoj birokraciji. Ratnik kao Kapeli branitelj :sad:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
122 # AntiJunak 2023-02-24 12:51
Citat gost:
Citat ŠČ!:
Rodila mama kukavicu koja ne smije ići u vojsku, ali bi išao u rat.
Ne bi on išao u rat. Slao bi tuđe sinove da ginu za njegovu karijeru u briselskoj birokraciji. Ratnik kao Kapeli branitelj :sad:
Ima takvih junaka za izvoz.
Jedan od najvećih se doselio na otok njenih djedova da ovdje pravi reda i prijeti ljudima.
Eno ga na slici gdje s kremom osuđene stranke polaže vijence poginulim braniteljima i usput se smije državi koja mu daje braniteljsku penziju dok on plovi na kruzeru .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # BraniteljPomorac 2023-03-07 19:40
Opet je otišao ploviti, taman će se vratiti s brdom love na koju neće platiti porez, a od našeg poreza prima braniteljsku penziju jer je zbog švercanja oružja onesposobio za rad u domovini.
AK može biti mirna vratit će se on na vrijeme da opet zajedno polažu vijence poginulim braniteljima koji se okreću u grobu ako vide da im počast odaje jedan porezni prevarant i jedna političarka koja rasprodaje sve što stigne kao da joj je to djedovina.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
127 # ima hnik 2023-02-24 13:49
"Branitelja" ima u Lošinju kao i širom Hr. koji nisu rata vidjeli,osim na tv-u,puno više od pravih branitelja,nema li broj je i onih ratnih vojnih invalida,PTSP-j aša koji su daleko od ratišta ranjeni cirozom po raznim šankovima,sitni h lopova,prevaran ata itd,itd,tako to ide u Maloj Švicarskoj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
118 # AntiJunak 2023-02-24 19:49
Citat nik:
"Branitelja" ima u Lošinju kao i širom Hr. koji nisu rata vidjeli,osim na tv-u,puno više od pravih branitelja,nemali broj je i onih ratnih vojnih invalida,PTSP-jaša koji su daleko od ratišta ranjeni cirozom po raznim šankovima,sitnih lopova,prevaranata itd,itd,tako to ide u Maloj Švicarskoj.
Točno, ali samo jedan ima privilegiju s gradonačelnicom polagati cvijeće poginulim braniteljima .
O ostalim povlasticama koje taj tip uživa pravi branitelji mogu samo sanjati
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
114 # Uniformirani keramičarUniforma kao maska 2023-02-25 09:03
A onaj u uniformi koji ga je na velika vrata pripustio kod šefice i koji s njima korača u koloni ponosa i slave, u stvari je tip koji postavlja pločice nelegalnom graditelju i masno mu naplaćuje keramičarske usluge da bi mu omogućio fotkanje s nekima od pravih branitelja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
117 # pajdoiz stranke 2023-02-25 09:26
Citat Uniforma kao maska:
A onaj u uniformi koji ga je na velika vrata pripustio kod šefice i koji s njima korača u koloni ponosa i slave, u stvari je tip koji postavlja pločice nelegalnom graditelju i masno mu naplaćuje keramičarske usluge da bi mu omogućio fotkanje s nekima od pravih branitelja.
550 000 branitelja-75 000 pravih branitelja=475 000 lažnih branitelja-glas ača koji još nakon 28 god. postaju branitelji.Šta je tu čudno,ako te župnik blagoslovio i imaš iskaznicu HDZ-a možeš bespravno graditi,ljepiti keramiku, baviti se građevinom na crno i sve ostalo
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
115 # CirozaKeramičar 2023-02-25 09:57
Možeš i utapati tugu u alkoholu, teturati pijan ulicom ,a drugi dan predvoditi kolonu ponosa o slave.
Možeš i biti nesposoban za rad i zbog toga primati braniteljsku mirovinu i u isto vrijeme ploviti radno sposoban na strancu, ne prijaviti taj prihod nikome, iako se na sva usta hvališeš s time, možeš i onom tko te priveo zbog prijetnje obećavati da ćeš mu srediti penziju preko veze jer si slizan s pravim ljudima na pravim mjestima.
Možeš sve jer si svemoćan.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
117 # Politika kako vjetar pušešetebanjere 2023-02-25 11:00
Citat nik:
"Branitelja" ima u Lošinju kao i širom Hr. koji nisu rata vidjeli,osim na tv-u,
Jedan od takvih "branitelja" bio je gradonačelnik, ministar turizma, a sada je saborski zastupnik. Zaslužan za rusku kolonizaciju Čikata uspio je dobiti i ukrajinsko odličje za zasluge.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
115 # jasam 2023-02-25 11:23
Citat šetebanjere:
Citat nik:
"Branitelja" ima u Lošinju kao i širom Hr. koji nisu rata vidjeli,osim na tv-u,
Jedan od takvih "branitelja" bio je gradonačelnik, ministar turizma, a sada je saborski zastupnik. Zaslužan za rusku kolonizaciju Čikata uspio je dobiti i ukrajinsko odličje za zasluge.

Biti će on ili ukrainski ili ruski branitelj,ovisi ko pobijedi :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # .......KL 2023-02-25 13:38
Ono kad rusofil dobije ukrajinski orden :sigh:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Kapeli pod svim zastavamaRas Putin 2023-06-26 12:47
Citat šetebanjere:
Citat nik:
"Branitelja" ima u Lošinju kao i širom Hr. koji nisu rata vidjeli,osim na tv-u,
Jedan od takvih "branitelja" bio je gradonačelnik, ministar turizma, a sada je saborski zastupnik. Zaslužan za rusku kolonizaciju Čikata uspio je dobiti i ukrajinsko odličje za zasluge.
Sette bandiere: onaj koji lako mijenja političku stranku, politički prevrtljivac, onaj koji je spreman istaći svačiju zastavu; šetebandijerist , setebandijere.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # čiji su tereni?aleksa 2023-02-25 16:57
Da li netko zna čuju su tereni na Malinu za koje mi financiramo cestu?
Tko je vlasnik poduzeća koje koristi gradske terene uz restoran Cigale a da ne plaća zakup?
Je li to sve namještaljka HDZa M.Lošinj?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
19 # ......KL 2023-02-26 10:31
Citat aleksa:
Da li netko zna čuju su tereni na Malinu za koje mi financiramo cestu?
Navodno su braća Capelli vlasnici .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # ...Ma daj 2023-02-26 11:19
Ma to je nemoguće !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # KatastarLoš-od Lošinjan 2023-03-07 22:30
Sve vam piše u katastru, vlasnici Garri, Grad, Dorijan, Milanović i dr...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # A možda je...hranitelj tuljana 2023-03-08 11:56
Citat Loš-od Lošinjan:
Sve vam piše u katastru, vlasnici Garri, Grad, Dorijan, Milanović i dr...
Slučajnost? Kad ljudi na vlasti donesu neku odluku koja koristi određenim pojedincima, ili naprave nešto što predstave kao propust, koji dovede do koristi pojedincima, kako znate radi li se o slučajnosti ili namjernom činu?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # idemo daljebobo 2023-02-26 14:05
Dok si na vlasti kupiš komadić parcele za malo više od niš,ostali vlasnici su nepoznatog boravišta 8) ,prenamijeniš ga u građevinsko i prodaš s time da mi svi platimo cestu i drugu infrastrukturu do istog,uhodano ZNA SE.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # Grad samo za njihJohn 2023-02-26 20:53
Evo na Novoj Tv veceras o Unijama,jos samo Susak,jer o Iloviku vec dosta toga bilo na Tv.. A kad pocnu ostala mjesta na otoku. Kud sve ovo vodi? Totalni kaos u Gradu ML.Nestrucno vodstvo, nebriga za stanovnike, ljudi se iseljavaju.... nema nam pomoci..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # Grad samo za njihMoto 2023-02-26 21:05
Uh pocelo i na Unijama. Ilovik nije ni blizu rjesenja,ko je slijedeći? Ona se smijulji po medijima, okruzena nesposobnim tj.krivim ljudima. Narod ispasta u ovim teškim vremenima. Ne nije dobro.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Grad ugodan za življenje?g.ost 2023-03-10 09:44
Citat Moto:
Uh pocelo i na Unijama. Ilovik nije ni blizu rjesenja, ko je slijedeći? Ona se smijulji po medijima, okruzena nesposobnim tj.krivim ljudima. Narod ispasta u ovim teškim vremenima. Ne nije dobro.
Na redu je Dom zdravlja. O Gradu kojem AK tepa da je ugodan za življenje mediji opet bruje. Ali ne više o prosvjedima Ilovčana i odcjepljenju Unija na kojima bukti Q groznica nego naslovima Liječnicu u ambulanti na Lošinju napao pacijent, Napadnuta liječnica na Lošinju ne može na bolovanje, Na Lošinju napadnuta liječnica, Napadnuta liječnica ne može dobiti ni zamjenu za specijalizaciju koja je već započela, Liječnici u Malom Lošinju prijetio smrću, policija ga uhvatila. Dobio zabranu približavanja itd. Tim povodom mediji obajavljuju i priopćenje liječničke organizacije:
- Poražavajuća je činjenica da napadnuta liječnica kojoj se prijetilo smrću, iako iznimno potresena, nije mogla otići na bolovanje. To bi značilo da bi dvije ambulante ostale bez liječnika, jer ona uz svoju radi i zamjenu za drugu ambulantu. Na Lošinju su samo četiri ambulante koje pokrivaju otoke Cres, Lošinj, Ilovik i Unije.
Liječnici ne mogu otići na bolovanje ili godišnji. Zaduženi su za mrtvozorstvo, a u sezoni za veliki broj turista. Slika je to stanja na otocima u kojoj se primarni zdravstveni sustav urušava, a na što KoHOM nadležne godinama upozorava
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # "Grad ugodan za življenje"VR 2023-03-10 14:22
Citat g.ost:
O Gradu kojem AK tepa da je ugodan za življenje mediji opet bruje. Ali ne više o prosvjedima Ilovčana i odcjepljenju Unija na kojima bukti Q groznica nego naslovima Liječnicu u ambulanti na Lošinju napao pacijent, - Poražavajuća je činjenica da napadnuta liječnica kojoj se prijetilo smrću, iako iznimno potresena, nije mogla otići na bolovanje. ... Na Lošinju su samo četiri ambulante koje pokrivaju otoke Cres, Lošinj, Ilovik i Unije. Liječnici ne mogu otići na bolovanje ili godišnji. Zaduženi su za mrtvozorstvo, a u sezoni za veliki broj turista. Slika je to stanja na otocima u kojoj se primarni zdravstveni sustav urušava, a na što KoHOM nadležne godinama upozorava
Gruba stvarnost čini sprdnju od nastojanja AK da je prikaže boljom nego što jeste. Prije skoro točno tri godine (14. ožujak 2020.) dala objaviti opširnu samoreklamu pod naslovom MALI LOŠINJ Najveći grad u jadranskom plavetnilu koja započinje nesuvislom, čak stupidnom tvrdnjom "Najveći smo grad na hrvatskim otocima" :lol: Pohvalila se pored ostalog i visokom razinom zdravstvene infrastrukture koja uz ostalo čini područje Grada Malog Lošinja ugodnim za življenje i poželjnim za boravak. "U godinama iza nas primili smo puno priznanja, od onih za izvrsnost pri upravljanju gradom, do onih u kategorijama gospodarstva i kvalitete života, kaže gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić."

Ali to nije sve: "Pokrivamo sve što neki sustav ili ustanova nije u mogućnosti samostalno odraditi, sufinanciramo, primjerice, rad trgovina i plaćamo djelatnike kako bi dućani u malim mjestima i otocima radili cijelu godinu, plaćamo smještaj liječnika i medicinskog osoblja 12 mjeseci u godini. Osiguravamo rad turističkih ambulanti, hitne, stacionara, hemodijalize, dajemo kadrovske stanove u zdravstvu, sudstvu, policiji, školstvu, javnoj i državnoj upravi, socijali, saniramo, uređujemo i gradimo prostore, kupujemo opremu za razne ustanove te na taj način doprinosimo uvjetima rada u uredima koje nisu u našoj nadležnosti, ali se usluga pruža našim stanovnicima" , kaže gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić.

Cijeli tekst u kojem ima i drugih bisera lažne reklame možete pročitati s ovoga linka:
novilist.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Cijeni li se ono što govorimo?Bob Rock 2023-07-03 15:52
Citat VR:
Gruba stvarnost čini sprdnju od nastojanja AK da je prikaže boljom nego što jeste. Prije skoro točno tri godine (14. ožujak 2020.) dala objaviti opširnu samoreklamu pod naslovom MALI LOŠINJ Najveći grad u jadranskom plavetnilu koja započinje nesuvislom, čak stupidnom tvrdnjom "Najveći smo grad na hrvatskim otocima" :lol: Pohvalila se pored ostalog i visokom razinom zdravstvene infrastrukture koja uz ostalo čini područje Grada Malog Lošinja ugodnim za življenje i poželjnim za boravak. ...
Cijeli tekst u kojem ima i drugih bisera lažne reklame možete pročitati s ovoga linka:
novilist.hr/.../...
Zašto bi se AK pred medijima ponašala poštenije od AP kad se i on bez imalo srama hvali na nekom sastanku u Briselu
Imamo nikad bolju međunarodnu reputaciju. Cijeni se ono što govorimo.

No o reputaciji Hrvatske pod vlasti AP i stranke osuđene za kriminal govori jeziva činjenica da je u sedam godina AP morao promijeniti pet HDZ-ovih ministara za EU fondove.
Portal telegram piše:
Hrvatska potencijalno oštetila EU za 313 milijuna eura
Upozorili smo i da novi EU fond ne postoji ni dvije godine, a već se sumnja da smo maznuli milijune. Službene brojke potvrđuju da je u 23 postupka koje je EPPO otvorio lani u Hrvatskoj, procijenjena potencijalna šteta je 313,6 milijuna eura – deset puta veća nego u 2021., kada je EPPO tek počeo s radom.

Telegramova Irena Frlan izračunala je koliko je točno 313 milijuna eura? To je skoro cijeli Pelješki most, jedan od najskupljih EU projekata u Hrvatskoj. To je skoro cijela nova pruga na dionici Hrvatski Leskovac-Karlov ac, jedna od najvećih investicija na domaćoj željeznici.

To je debelo dovoljno za tri projekta uvođenja brzog interneta u velike dijelove zemlje. To je više nego dovoljno za obranu od poplava cijelog sisačkog i karlovačkog područja – i još da ostane kusur od stotinjak milijuna. Toliko je, eto, sumnjivih 313 milijuna eura.
telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Otočko zdravstvo gore nego u 19.stoljećugost 2023-09-21 14:33
Citat VR:
Citat g.ost:
O Gradu kojem AK tepa da je ugodan za življenje mediji opet bruje. Ali ne više o prosvjedima Ilovčana i odcjepljenju Unija na kojima bukti Q groznica nego naslovima Liječnicu u ambulanti na Lošinju napao pacijent, - Poražavajuća je činjenica da napadnuta liječnica kojoj se prijetilo smrću, iako iznimno potresena, nije mogla otići na bolovanje. ... Na Lošinju su samo četiri ambulante koje pokrivaju otoke Cres, Lošinj, Ilovik i Unije. Liječnici ne mogu otići na bolovanje ili godišnji. Zaduženi su za mrtvozorstvo, a u sezoni za veliki broj turista. Slika je to stanja na otocima u kojoj se primarni zdravstveni sustav urušava, a na što KoHOM nadležne godinama upozorava
Gruba stvarnost čini sprdnju od nastojanja AK da je prikaže boljom nego što jeste. Prije skoro točno tri godine (14. ožujak 2020.) dala objaviti opširnu samoreklamu pod naslovom MALI LOŠINJ Najveći grad u jadranskom plavetnilu koja započinje nesuvislom, čak stupidnom tvrdnjom "Najveći smo grad na hrvatskim otocima" :lol: Pohvalila se pored ostalog i visokom razinom zdravstvene infrastrukture koja uz ostalo čini područje Grada Malog Lošinja ugodnim za življenje i poželjnim za boravak. "U godinama iza nas primili smo puno priznanja, od onih za izvrsnost pri upravljanju gradom, do onih u kategorijama gospodarstva i kvalitete života, kaže gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić."
Ali to nije sve: "Pokrivamo sve što neki sustav ili ustanova nije u mogućnosti samostalno odraditi, sufinanciramo, primjerice, rad trgovina i plaćamo djelatnike kako bi dućani u malim mjestima i otocima radili cijelu godinu, plaćamo smještaj liječnika i medicinskog osoblja 12 mjeseci u godini. Osiguravamo rad turističkih ambulanti, hitne, stacionara, hemodijalize, dajemo kadrovske stanove u zdravstvu, sudstvu, policiji, školstvu, javnoj i državnoj upravi, socijali, saniramo, uređujemo i gradimo prostore, kupujemo opremu za razne ustanove te na taj način doprinosimo uvjetima rada u uredima koje nisu u našoj nadležnosti, ali se usluga pruža našim stanovnicima" , kaže gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić.
Cijeli tekst u kojem ima i drugih bisera lažne reklame možete pročitati s ovoga linka:
novilist.hr/.../...
Uz vijest Predstavljen brod za hitne slučajeve, o Domu zdravlja nema novosti na portalu otoci.net predsjednica lošinjskog HSLS-a je objavila sljedeći komentar:
Bravo za dobiveno plovilo. Da li će biti od koristi pokazati će se u budućnosti.. Samo napomena da bez obzira na plovilo i dalje je otočko zdravstvo gore nego u 19.stoljeću. Sve dok imamo ginekologa koji trudnicama otkucaje djetetovog srca sluša drvenim tuljkom ili pregledava ultrazvukom iz Jugoslavije, dok imamo jednog pedijatra za svu djecu na području Lošinja i Cresa, dok imamo liječnike koji nemaju riješene statuse, dok imamo hitnu pomoć na kojoj se čeka, a kad ju dočekaš oni nemaju potrebnu opremu za reakciju pa ti o svom trošku moraš vozit za Rijeku, otočko zdravstvo nije riješeno i nemamo se čime hvalit.
Zapravo je smiješno da se hvalimo ovakvim stvarima dok nemamo riješene osnovne probleme, a još smiješnije je da smo se u izbornoj kampanji hvalili izgradnjom novog Doma zdravlja, koliko se sjećam u to je utrošeno neko vrijeme, novac i sl. dok se sad odjednom pojavila vijest da se novi Dom zdravlja možda i neće gradit već će se rekonstruirati postojeći.

Ovaj komentar i drugi komentari u svezi otočnog zdravstva pokazuju kako je predizborno hvalisanje Ane Kučić "visokom razinom zdravstvene infrastrukture koja uz ostalo čini područje Grada Malog Lošinja ugodnim za življenje i poželjnim za boravak" praznom i u stvarnosti neutemeljenom laži biračima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Političari šumom - građani drumomŠpiro 2023-09-21 17:21
Citat gost:
Ovaj komentar i drugi komentari u svezi otočnog zdravstva pokazuju kako je predizborno hvalisanje Ane Kučić "visokom razinom zdravstvene infrastrukture koja uz ostalo čini područje Grada Malog Lošinja ugodnim za življenje i poželjnim za boravak" praznom i u stvarnosti neutemeljenom laži biračima.
-- Sve navedeno smo prije imali, sjećaju se oni stariji, sve otišlo u maglu. Jedna mi stvar nije jasna kada smo imali "masovni turizam" jedna od garancija je bila i liječnička skrb koju nudimo gostima kao garanciju da su ovdje sigurni. "Jadranka" je tada i pomagala u financiranju, novčanim sredstvima ili razmjenom. Danas kada su hoteli sa 10 zvijezdica koju sigurnost nudimo? Ne samo onima koji tu privremeno borave, svima nama. Što se tiče nove bolnice ako je bilo već izrađenih prijedloga, projekata ide na dušu onoga tko je platio. Mjenjati lokaciju nove bolnice na lošiju radi ustupa sadašnje zgrade zašto pristati na to? Razmišlja li se o domu za starije osim onog u Velom Lošinju? Naši ljudi smještaju se van otoka Lošinja i Cresa uz znatna sredstva, zar se nije moglo omogućiti ostanak na svojim otocima?
-- Dajte ljudi ,ne treba nova zgrada da bi netko pokupio paricu u đep.. Treba postojeću zgradu obnoviti i opremiti sa profesionalnom opremom za davanje prve pomoći.. Vratite kirurgiju i rodilište uz to sve kao što je i bilo prije..S ponosom mogu reći rođen sam u Malom Lošinju.Reći ćemo NE novoj zgradi DA novoj opremi i više od toga.. Ljudi,zubni rtg moraš ići u rijeku obaviti, o čemu pričamo.
-- Nova zgrada parica u đep a stara poklon. U stara vremena kada sam ja rođena rodilište je bilo, tako da meni piše rođena u Malom Lošinju.
-- Dom zdravlja imamo za ono što nam treba, na pogodnom je mjestu za građane, jedino što je sav parking otišao u izgradnju stanova pa to manjka. Treba nam kadar njega treba "graditi - novog" jer u novoj "velebnoj" bolnici ne bi imao tko raditi ili se razmišlja o novom kadru?
A uz istu vijest u Glasu Istre zdrav i prav komentar ove političarske predstave da ne kažem cirkusa:
Gadi mi se... GADI neizmjerno što cijela četa birokratskih uhljeba predstavlja nas koji smo to sve platili i kupili prisvajajući sebi zasluge... Baš mi se to GADI...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # ............ 2023-02-27 18:39
LUČKE UPRAVE, UZ ČASNE IZNIMKE, POSTAJU INSTITUCIJE ZA IZVLAČENJE NOVCA BEZ IKAKVOG NADZORA ILI KONTROLE
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # ........... 2023-02-27 18:47 Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
510 # Nema šanseAKosir 2023-02-27 23:19
Ako zatvore Latino, može se reći da su zatvorili i cijeli Lošinj
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
413 # odvjetnik i sladoljedgari voda 2023-03-03 18:52
Novosti za otok Mali Lošinj na

Medias hr.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
116 # Sadili su sa istim sjemenom... 2023-03-05 18:38
Latino i Kaktus politički su povezani sa Kučićkom i strankom HDZ pa su tako i gospodari svoje sudbine.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Pazi s kim se fotkaš!gost 2023-03-08 12:25
Bježi Ana, bježi ako imaš kuda...
Uskokova optužnica uslijedila je nakon istrage pokrenute u rujnu 2019. dva mjeseca nakon što je Kuščević podnio ostavku na ministarsku dužnost. Bivši ministar, ali i politički tajnik HDZ-a na udaru medija našao se zbog tvrdnji da se kao općinski načelnik nezakonito domogao četiri milijuna kuna.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # ...ŠČ! 2023-03-08 13:56
Išla je na instrukcije kod provjerenog majstora.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
027 # Krivi odgovoriPrava pitanja 2023-03-08 19:34
Može li netko pitati gradonačelnicu kako to da se u Istri ruše nelegalne kuće, a na Lošinju po uvalama se naveliko grade i kućerine i bazeni po uvalama i nikom ništa.
I njen kompić i njegovi kompanjoni s Liškog grade da se sve puši .
Pitanja ima, odgovora nema.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Wild WestGost 2023-03-09 20:36
Većina najljepših uvala na otoku je već unakažena i devastirana bespravnom gradnjom a Grad Mali Lošinj ne samo da ne čini ništa protiv takvog uništavanja nego to još i podržava. Budućim generacijama će ostati uništen otok prepun divlje gradnje bez ikakvog reda i mobilnih kućica razbacanih posvuda.U divlju gradnju se ne upuštaju ljudi koji nemaju smještaj pa im je to jedini izlaz nego su to sve redom imućniji sugrađani usko povezani sa gradskom vlašću.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 # Štetahranitelj tuljana 2023-03-10 08:56
Citat Gost:
Većina najljepših uvala na otoku je već unakažena i devastirana bespravnom gradnjom a Grad Mali Lošinj ne samo da ne čini ništa protiv takvog uništavanja nego to još i podržava. Budućim generacijama će ostati uništen otok prepun divlje gradnje bez ikakvog reda i mobilnih kućica razbacanih posvuda.
Još davno smo mogli čitati (rijetke) komentare koji ukazuju na činjenicu da, po svemu sudeći, naš otok je jedan od rijetkih na Jadranu koji nema baš nikakve aktiviste za zaštitu okoliša i prirode, nešto malo što se "reagira" reagira se protiv samo jedne određene "mete", i još se pri tom ne može izbjeći dojam kao da se pazi, da se toj "meti" ne našteti stvarno. Možda je razlog u tome što je izuzetno teško naći "angažiranu osobu" koja istodobno ne posluje na ovaj ili onaj način s onima koje kritizira. Ne znam.
Ona jedna aktivistkinja koja je bila, davno je otjerana. Ove koji se danas tako predstavljaju, nitko ne tjera, očito nikom zapravo ni ne staju na žulj...
I da, zadnjih godina gradi se u skoro svakoj uvali, betoniraju se škrape, probijaju putevi...ako nekoga zanimaju razmjeri katastrofe neka samo ode na Geoportal, i neka usporedi DOF slojeve za 2011. i 2020...
Znate onu izreku, ako laže koza, ne laže rog.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # AerodromStavi pravu stvar na pravo mje 2023-03-10 11:45
A tek 2023. gradi se na sve strane i to ne kućerci, nego kućerine, hangari, dovoljno je provozati se prema aerodromu, pogledati lijevo i desno i čudom se čuditi što se sve ljudi usude graditi i pritom se ne pokušavaju sakriti.
Znači da imaju dobru zaleđinu.
Moguće sličnu iskaznicu kao tipovi iz osuđene organizacije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
114 # svaki otok ima svoga KuščevićaŠČ! 2023-03-09 13:32
Baš čitam izvješće sa današnjeg čitanja optužnice ovom vepru, ako ništa drugo, Sanader je pravi gospodin prema ovoj bagri
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Politika&krimin al = HDZZZ 2023-03-09 18:00
Citat gost:
Bježi Ana, bježi ako imaš kuda...
Anin frend uzdisao i kolutao očima pred sudom. Čitanje optužnice trajalo je 45 minuta, a 24 sata javlja da je Kuščević kolutao očima, uzdisao, i djelovao nezainteresiran o. Također, cijelo vrijeme je gledao u mobitel, na što ga predsjedavajući sudac Mile Rebić i upozorio.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Tko je sljedećiFrend i po 2023-03-09 18:42
Citat ZZ:
Citat gost:
Bježi Ana, bježi ako imaš kuda...
Anin frend uzdisao i kolutao očima pred sudom. Čitanje optužnice trajalo je 45 minuta, a 24 sata javlja da je Kuščević kolutao očima, uzdisao, i djelovao nezainteresirano. Također, cijelo vrijeme je gledao u mobitel, na što ga predsjedavajući sudac Mile Rebić i upozorio.
A drugi njezin frend koji se hvališe prijateljstvom s ministrom unutarnjih poslova i generalom naftašom, eno opet tuče more da može nastaviti nelegalno graditi i uništavati po Liškom.
Halo, porezna, jel ima koga kod kuće ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # ......... 2023-03-09 21:13
bit će sranja kad bageri počnu rušiti po otoku njenih djedova, hoće li zauzeti stranu ili će i dalje tvrditi da ona o sve nema pojma
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
210 # ZauzetaStrana 2023-03-10 06:46
Citat ....:
bit će sranja kad bageri počnu rušiti po otoku njenih djedova, hoće li zauzeti stranu ili će i dalje tvrditi da ona o sve nema pojma
Stranu je već zauzela osuđena zločinačka organizacija, ruši samo sirotinji da ne smetaju njihove ružne kućice bogataškim vilama s bazenima, to im kvari tek pa im škampi padnu teško na želudčiće, a ni sljadoljed im baš ne prija.
Najbolje im ide flaširana voda iz jedne bivše jugorepublike.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

ZADNJI KOMENTARI

 • Radio za ispiranja mozgova birača

  xxx 22.09.2023 06:56
  Nije radio sve što svira
  Obratite se Ani Kučić gradonačelnici. Gradska blagajna je prazna a obveze za propagandu sve ...
   
 • Radio za ispiranja mozgova birača

  Dragana Letić 21.09.2023 19:36
  Dragana Letić
  Poštovani tražitelji kredita, Imate li financijskih poteškoća? Želite li pokrenuti vlastiti ...
   
 • Grad Mali Lošinj - Grad samo za njih

  Špiro 21.09.2023 17:21
  Političari šumom - građani drumom
  -- Sve navedeno smo prije imali, sjećaju se oni stariji, sve otišlo u maglu. Jedna mi stvar ...
   
 • Grad Mali Lošinj - Grad samo za njih

  gost 21.09.2023 14:33
  Otočko zdravstvo gore nego u 19.stoljeću
  Uz vijest Predstavljen brod za hitne slučajeve, o Domu zdravlja nema novosti na portalu ...
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  RZ 21.09.2023 14:10
  Kako je Ana ukopala Garia
  Ana je "zahvalila" Gariju tako što ga je prijavila kako je službeni auto koristio kao da ...
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  Zico 21.09.2023 11:19
  Vrhunac nesposobnosti
  Ne samo da nije napravila ništa, nego je u zadnjoj godini građanima još i uzela. Nedavno ...
   
 • Škver: Teatar apsurda

  Nepodobni građanin 21.09.2023 11:03
  ...
  Smiju li i ostali zainteresirani građani, a koji nisu bili pozvani na sastanak, dobiti uvid ...
   
 • Škver: Teatar apsurda

  gost 21.09.2023 10:27
  ▓ ▓ ▓
  Je, ali sada su dogovorili redovito sastajanje "kako bismo jedni druge upoznali s novostima." ...
   
 • Škver: Teatar apsurda

  ..... 21.09.2023 10:08
  .....
  pa zar nije nedavno objavila da je naše more izvrsne kvalitete ???
   
 • Prividi i smutnje

  gost 21.09.2023 09:59
  OPG
  Obiteljsko pedagoško gospodarstvo ;-)
   
 • Škver: Teatar apsurda

  gost 21.09.2023 09:32
  Ana uplovljava u predizbornu kampanju
  Tek što je festival u slavu prošlosti brodogradnje na Lošinju završen gradonačelnica javlja ...
   
 • Prividi i smutnje

  Obiteljska firma 21.09.2023 08:44
  Popravni dom
  Tamo joj rade muž i sestra, bilo bi joj ugodnije nego u osnovnoj školi.
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  Mali motorin 20.09.2023 23:10
  Nula bodova
  AP će možda i dobiti parlamentarne izbore, jer je usprkos sveprisutnom lopovluku ministara ...
   
 • Prodana »Maja«, posljednji brod Lošinjske plovidbe

  Prolaznik 20.09.2023 17:42
  Tradicija u politici
  Već prvom rečenicom izbornog programa pokazuje statičnost, okrenutost postojećem. Sladunjavo ...
   
 • Kad otočni jaganjci utihnu

  gost 20.09.2023 12:46
  Kad su otočni jaganjci utihnuli
  Na kritiku svoje konobe u Osoru Mirjana Hrga piše Janjetinu nismo imali mjesecima, jer ...
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  gost 20.09.2023 10:42
  Ma tko bi to sve nabrojao
  Njen partijski šef se hvali "Dakle, hrpa postignuća je toliko velika da ih je nekad teško čak ...
   
 • Prodana »Maja«, posljednji brod Lošinjske plovidbe

  RNRL 20.09.2023 09:33
  Lokalni progonitelji kršćana i Hrvata
  Ne zaboravi Mariju Bebić. Nagradu je dobila kako se navodi »za predanu i nesebičnu brigu i ...
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  .... 20.09.2023 08:47
  ....
  klaun u vladi
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  gost 19.09.2023 20:56
  pokloni svoj mi foto
  i.imgur.com/spX8frp.jpg (http://i.imgur.com/spX8frp.jpg)
   
 • Prodana »Maja«, posljednji brod Lošinjske plovidbe

  Riki 19.09.2023 15:21
  Veslanjem u bačvama oko svijeta
  Kad nemaš viziju budućnosti ne ostaje ti drugo do njegovanje tradicije. Pa radi turista ...
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  Marinero 19.09.2023 12:37
  Gigantsko Anino postignuće
  Ako treba glasati ja sam za ovo gigantsko postignuće. To nije postigao nitko prije nje.
   
 • Prodana »Maja«, posljednji brod Lošinjske plovidbe

  Marinero 19.09.2023 09:25
  Rekvijem lošinjskom brodarstvu
  Jučer na fejsu gradonačelnica javlja "Zatvorili smo još jedan Losinava festival", kojim se ...
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  gost 19.09.2023 08:17
  Nezahvalna Ana
  Tako je Ana zahvalila Kapeliju što ju je na nagovor predsjednika mladeži HDZ imenovao u ...
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  .... 18.09.2023 20:37
  Postignuća Ane K.
  A koja su to njezina gigantska postignuća? Puno priče, malo postignuća.
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  gost 18.09.2023 14:42
  Nestvarno
  Nestvarno je što unatoč svemu za Hinu izvaljuje "Naša su postignuća gigantska, s nama birači ...
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  Žuja 18.09.2023 10:08
  Kako je? Dobro je ako si u HDz-u
  A ovaj novi skandal je već za smijeh. Da bi izbjegla javljanje na natječaj firme po čijoj mjeri ...
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  ZZ 18.09.2023 08:10
  Grlić Radman nije glup
  KOLIKO si glup od nula do Gordan Grlić Radman da u imovinsku karticu slučajno ili, kako ...
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  xxx 17.09.2023 21:21
  yyy
  HDZ-ov Grlić Radman, koji je sakrio milijune, otputovao u Los Angeles i tamo se pomolio ...
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  gost 17.09.2023 13:37
  Politika = kriminal
  Hrvatska demokratska zajednica 3. siječnja 2000. godine doživjela je izborni debakl jer ju ...
   
 • Nastavljanje nezapočetog

  gost 17.09.2023 10:07
  Projekt Adriatic Europa
  Za mjesec i pol dana uspjela dobiti samo 33 lajka, a tako puno se slikala i kezila zube ...

Slikovnica-MEME

setnja

ubojstvoborocid

Komentiranje članaka