Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Inicijativa za anonimno denunciranje

Korisnička ocjena:  / 10
LošeNajbolje 

prijavaposlanaSvrha besmislenog pridruživanja besmislenoj inicijativi za zaustavljanje bespravne gradnje nije borba protiv bespravne gradnje već političko parazitiranje na bepravnoj gradnji. Da je gradonačelnici zaista problem bespravna gradnja ona bi ju spriječila ili zaustavila, a ne bi ju poticala ni omogućavala ili, u najboljem slučaju, ne bi ju godinama ignorirala. Jer gradonačelnica već ima dovoljno alata za borbu protiv bespravne gradnje i za to joj ne treba bilo kakva tuđa inicijativa i aplikacija 

Što će nam institucije kad imamo inicijativu i aplikaciju
Politiku bezsadržajne pojavnosti gradonačelnica Malog Lošinja je razvila do savršenstva. To pokazuje svakim danom i svakim svojim postupkom pa je tako prije nekoliko dana održala tiskovnu konferenciju, a danas o tome čitamo i u plaćenom otočnom prilogu Novog lista; o velikom koraku naprijed u borbi protiv bespravne gradnje. Taj veliki korak naprijed je priključivanje Inicijativi za zaustavljanje bespravne gradnje okupljenje oko stranice bespravnagradnja.hr koju su pokrenuli IDS-ovi gradovi ...". Pompoznu tiskovnu konferenciju za objavu besmislenog priključenja inicijativi može prirediti samo netko tko želi stvoriti privid o sebi kao borcu protiv bespravne gradnje. U naravi nije se dogodilo ništa osim što je na mrežnoj stranici bespravnagradnja.hr na poveznici gdje se navode članovi inicijative dodan i grb Grada Malog Lošinja.

Grad Mali Lošinj se dakle pridružio jednoj internetskoj stranici i jednoj aplikaciji!

Sadržaj stranice ja pravno dvojben, a aplikacija je u osnovi besmislena. Zašto je stranica pravno dvojbena? Zato jer se na stranici objavljuju lokacije i fotografije navodno bespravnih objekata, a da pri tome nije jasno tko je i temeljem kojeg postupka i kojih podataka utvrdio da se zaista radi o bespravno sagrađenom objektu. Teško da je Inicijativa ta koja je ovlaštena utvrđivati koji je objekt bespravan

A zašto je aplikacija besmislena? Besmislena je jer se sumnja na bespravnu gradnju podnosi nekakvoj inicijativi odnosno – nikome. Svrha prijave nije provođenje postupaka kojom bi se utvrđivala bespravna gradnja već je svrha anonimno denunciranje te podlo demagoško i političko parazitiranje nesposobnih i netalentiranih lokalnih političara na ozbiljnom društvenom problemu.

Najsmiješnije je pri tom to što se nakon „uspješne" prijave bespravne gradnje anonimnog prijavitelja obaviještava da će prijavu zaprimiti komunalni redar odabrane općine ili grada i državni inspektorat, a kopija prijave će biti sačuvana u bazi podataka. Dakle, prijavu bespravne gradnje na području Grada Malog Lošinja zaprimit će malološinjski komunalni redari! Tolika pompa za stranicu i aplikaciju kojom se upućuje građane da anonimno prijavljuju bespravnu gradnju neslužbenim kanalima umjesto da se ohrabri građane da prijavu predaju u gradsku pisarnicu ili Državnom inspektoratu.

Svrha besmislenog pridruživanja besmislenoj inicijativi nije naravno borba protiv bespravne gradnje već političko parazitiranje na bepravnoj gradnji. Da je gradonačelnici zaista problem bespravna gradnja ona bi ju spriječila ili zaustavila, a ne bi ju poticala ni omogućavala ili u najboljem slučaju ne bi ju godinama ignorirala.

Na području Kurila – Liski se navodno nalazi više od 500 bespravnih objekata. Bilo bi dobro kad bi gradonačelnica odgovorila na pitanje koliko je od tih više od 500 objekata sagrađeno na zemljištu u vlasništvu Grada Malog Lošinja. Dobar dio bespravnih objekata je izgrađen na gradskom poljoprivrednom ili državnom poljoprivrednom zemljišu koje je u zakup dao Grad. Nažalost, u velikoj mjeri su ta zemljišta davana u zakup voljom gradonačelnice a ne putem obaveznog javnog natječaja. Dakle dio bespravne gradnje može se lako rješiti raskidanjem ugovora o zakupu i uklanjanjem bespravno izgrađenog. Veliki dio bespravne gradnje se odnosi na postavljanje kontejnera, mobil-homova, manjih kućica, roštilja, zatvaranja nerazvrstanih cesta. Sve to je upravo u nadležnosti komunalnih redara. Komunalni redari imaju zakonske ovlasti donositi rješenja o uklanjanju bespravnih objekata i nadležni su ih izvršavati.

Grad ima komunalne redare. Na čelu grada je gradonačelnica. Logičan zaključak je da gradonačelnica već ima dovoljno alata za borbu protiv bespravne gradnje i da joj za to ne treba bilo kakva aplikacija. Ima mogućnost raskida ugovora o zakupu, ima komunalne redare koji mogu donositi rješenja o rušenju, no gradonačlenica se protiv bespravne gradnje bori pridruživanjem besmislenoj inicijativi i infantilnom aplikacijom za denunciranje.

Na otoku njenih djedova i njen tata je bespravni graditelj
Koliko je apusurdna gradonačelničina borba protiv bespravne gradnje na »otoku njenih djedova« pokazuje i prijava autora ovog teksta na stranici bespravanagradnja.hr – podnesena samo probe radi o funkcioniranju stranice.  Prijavljena je bespravna gradnju na k.č. 4969, 4975, 4959/1 sve k.o. Mali Lošinj. Radi se o bespravnom objektu kojeg je na svom masliniku ali i na masliniku u vlasništvu Republike Hrvatske i Grada Malog Lošinja sagradio otac same gradonačelnice. Da joj je stvarno stalo do bespravne gradnje zasigurno bi riješila barem ovaj slučaj bespravne gradnje. Ali nije. Radila je upravo obrnuto, štitila je i poticala obiteljsku „investiciju". Ne da nije poslala komunalne redare da ureduju, nego je i bez natječaja dala u zakup svom ocu maslinik na kojem se nalazi dio bespravno izgrađenog objekta. Zbog toga se ovaj medijski cirkus s pridruživanjem nekakvoj inicijativi treba gledati samo kao još jedan običan dan u uredu gradonačelnice.

Dan u kome će se nerad prikazati kao rad, dan u kome će forma sakriti nedostatak sadržaja. Ona kojoj borba protiv bespravne gradnje nije ni u peti pokušava se prikazati kao neumorni borac protiv bespravne gradnje. Ona koja nije poduzela niti jedan korak protiv bespravne gradnje, koju u stvari aktivno potiče, naslovom članka u Novom Listu se hvali da je poduzela još jedan korak protiv nelegalne gradnje! Ako je pridruživanjem Inicijativi poduzela ipak prvi korak to je korak u krivom smjeru. Pravi korak bi bio nalog komunalnim redarima da rade svoj posao.

objekt

Komentari: 

032 # TonnyNeimar 2023-04-12 20:16
Kako da komunalni redar da bilo kome nalog za uklanjanje kampera, kad je sam na Gradskom zemljištu dobivenom bez javnog natječaja postavio kamper? Možda i može
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
032 # Cornix cornici oculos non efzfodiet.Nandor 2023-04-12 21:02
Znači imamo gradonačelnicu čiji otac je bespravni graditelj, a ona po tom pitanju ništa ne poduzima, i imamo komunalnog redara koji je i sam također bespravni graditelj, pa ništa ne poduzima ni protiv sebe ni protiv drugih. I sad bi građani od njih dvoje trebali očekivati što?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # NeredRedar 2023-04-14 12:07
Citat Neimar:
Kako da komunalni redar da bilo kome nalog za uklanjanje kampera, kad je sam na Gradskom zemljištu dobivenom bez javnog natječaja postavio kamper? Možda i može
Što može komunalni redar napraviti u ovolikom neredu u prostoru?
Pogotovo što više ni sam ne zna tko je s kime povezan, kod koga smije doći kad ih je više kod kojih ne smije.
I komunalni redari trebaju živjeti sa svojim susjedima i pogledati ljudima u oči ako od njih traže dozvole dok u isto vrijeme miljenicima vlasti ne treba ništa.
Smije li redar pitati najbližu suradnicu gradonačelnice zašto njena šefica paradira s bespravnim graditeljem i poreznim prevarantom koji je prijetio vatrenim oružjem njenom mužu i zbog toga bio priveden?
Smije li taj komunalni redar zabraniti daljnje radove na vili tog velikog domoljuba kod kojeg su glavni gosti ljudi koji imaju ogromnu moć na svim razinama?
Ne budite smiješni, pustite komunalne redare na miru, oni su zadnji koji su odgovorni za ovakav kaos u gradu za nas.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
029 # Psi lajuKaravane prolaze 2023-04-12 21:45
Ne laprdajte ako niste s otoka njihovih djedova, kako kaže dragi Aleksandar.
Pravila vrijede samo za stoku sitnog zuba, za elitu su pravila zato da se krše.
Izjaviš neku glupost, priključiš se nekoj bezveznoj inicijativi, slikaš se u joga položaju na lažnom logeru, platiš objavu u novinama i sljedeći izbori su dobiveni.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Što kaže dragi AleksandarZa branitelje 2023-06-09 10:06
Citat Karavane prolaze:
Ne laprdajte ako niste s otoka njihovih djedova, kako kaže dragi Aleksandar.
Pravila vrijede samo za stoku sitnog zuba, za elitu su pravila zato da se krše.
Izjaviš neku glupost, priključiš se nekoj bezveznoj inicijativi, slikaš se u joga položaju na lažnom logeru, platiš objavu u novinama i sljedeći izbori su dobiveni.
A što kaže dragi Aleksandar o ovoj lemojzini za branitelje?
Možda ni oni ne smiju laprdati na otoku njihovih djedova?
Osim toga, gdje je bio dragi Aleksandar kad je Hrvatska gorjela?
Je li bio u zrakoplovnim snagama hrvatske vojske ili da nije ne daj Bože anemičan?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
228 # zna se da se ne znatin 2023-04-13 10:11
To što otac gradonačelnice bespravno gradi ne znači da je ista s time upoznata,ona NE ZNA, isto kao što predhodni gradonačelnik iz iste ZNA SE partije nije znao da mu tadašnji prijatelj u Artatorama gradi marinu,možda bi trebalo pitati čija je bespravno izgrađena kuća u Liskoj Slatini,možda Kamalić nešto zna.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
126 # ........ 2023-04-13 11:16
Naravno da nije znala, kao što nije znala da joj otac godinama ne plaća najam za gradski prostor, pa je iz čistog neznanja sa njim obnovila ugovor o najmu istog. Kad je bal, nek je maskenbal.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # KalvarijaSrđan 2023-04-13 13:02
Klikni na poveznicu da vidiš sliku!
google.com/.../...
google.com/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Tata patentiraoProzirni 2023-04-13 20:39
Citat Srđan:
Klikni na poveznicu da vidiš sliku!
google.com/.../...
google.com/.../...
Staviš dva razmaknuta kontejnera, na njih staviš limeni krov i nakon desetak godina obzidaš kontejnere i imaš objekt. Budale neka grade s građevinskom dozvolom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # sve za rubljerusofobija 2023-04-16 12:21
Kako je moguće da se za objekte vila na ćikatu izdaje uporabna dozvola za objekte izgrađene prije 1968 godine kada su bile manje kvadrature i manjih etaža.
ali je za to zaslužan Fućić ili Almedina koja je sve to potpisala i koja za sve mora pitati ili po direktivi mora potpisati naredbom Fućića.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Puna usta praznih obećanjaPrinceza na zrnu graška 2023-05-05 09:06
Prošlo je više od mjesec dana od objave gradonačelnice da se Grad Mali Lošinj pridružio inicijativi za zaustavljanje bespravne gradnje. Iako su u međuvremenu građani prijavili popriličan broj bespravnih objekata, na portalu bespravnagradnj a.hr i dalje nema nikakvih pomaka.
Gradonačelnice, što se čeka? Tko vodi ovaj grad? Jel opet oporba kriva za nerad u gradskoj upravi?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Prolaz na ispitu dvoličnostiZagor 2023-05-25 11:18
Citat Princeza na zrnu graška:
Prošlo je više od mjesec dana od objave gradonačelnice da se Grad Mali Lošinj pridružio inicijativi za zaustavljanje bespravne gradnje. Iako su u međuvremenu građani prijavili popriličan broj bespravnih objekata, na portalu bespravnagradnj a.hr i dalje nema nikakvih pomaka.
Gradonačelnice, što se čeka? Tko vodi ovaj grad? Jel opet oporba kriva za nerad u gradskoj upravi?
Gradonačelnica je pred biračima odglumila odlučnost u borbi protiv bespravne gradnje. Ali to je čista demagogija. Od početka je znala da je pridruživanje IDS-ovoj inicijativi, postavljanje stranice bespravnagradnj a.hr za podnošenje prijava isto što i pišanje uz vjetar. Ona zna da njenoj stranci nije u interesu sprečavanje nezakonite gradnje što se pokazalo na sjednici Sabora. Naime, prijedlog dopuna Zakona o građevinskoj inspekciji, predlagatelja kluba zastupnika IDS-a je odbačen.
Zastupnik IDS-a je to komentirao "Otvorili smo temu bespravne gradnje prije šest godina, čekali smo Vladu da ponudi rješenje, dočekali ga nismo, broj građevinskih inspektora smanjio se za 30 posto, pokušali smo ponuditi rješenje da lokalna samouprava preuzima dio odgovornosti i komunalni redari bi zaustavili gradnju do dolaska inspektora. Vi to niste prihvatili, slušate samo mišljenje Vlade. Isključivost će i vas isključiti, HDZ-ovci, pali ste na ispitu, nema popravnog.”
Na ispitu je pala i bivša simpatizerka HDZ-a. A upisala se u HDZ zato što je takav. Ali na ispitu dvoličnosti i demagogije je prošla.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Na kojem smo to stupnju razvoja?Bernard 2023-06-09 09:00
Ni nakon 9 tjedana od pompozno najavljenog prodruživanja inicijativi protiv bespravne gradnje, na portalu bespravnagradnj a.hr na području Cresa i Lošinja nije evidentiran niti jedan jedini bespravno izgrađen objekt. Baš niti jedan.

Tako to funkcionira u svemiru gradonačelnice AK. Sve se sastoji samo najava i obećanja. Nova obećanja sustižu stara obećanja, a niti stara obećanja nije ispunila. Za obećanja dana u ovom mandatu kaže da će biti do kraja mandata, a već na sredini mandata postalo je sasvim jasno da neće biti ništa od toga jer se nisu makli dalje pd početka.

Nema davno obećanih prostornih planova.
Stanovi se nikada nisu gradili preko noći, čak ni po lošinjskom modelu stanogradnje.
Dopunsko zdravstveno osiguranje za umirovljenike? Milijun problema. Ali gradska uprava već dvije godine radi na otkrivanju tople vode. Kladim se da još uvijek traže adresu najbližeg ureda HZMO. A Grad Opatija je to odavno riješila, već nekoliko godina ima besplatno dopunsko za umirovljenike, i to još u mandatu bivšeg gradonačelnika.

Umjesto da zaozbiljno krene sa rješavanjem problema, gradonačelnica AK više voli gubiti vrijeme na raznim okupljanjima, nazočenjima, pridruživanjima raznim inicijativama, dodjelama nagrada.

Kad napravim rekapitulaciju rezultata njenog prošlog mandata i prve dvije godine ovog mandata, rezultat je porazan. Apsolutna nula.

U ovoj državi je svijećom i povećalom teško naći ovako nesposobnu gradsku upravu, ali eto mi je imamo, i to baš na Prvom od 1000 otoka.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Pomračenje uma u podneIzdaleka se bolje vidi 2023-06-09 11:54
Mnogi se vjerojatno više ni ne sjećaju svih obećanja i propalih gradskih projekata.

Izgradnja nogometnog igrališta i bazena, o tome se više ni ne priča. POS stanovi u Ćunskom i Nerezinama, potrošeni ogromni novci poreznih obveznika za izradu dokumentacije, bez rezultata. Umjesto toga, sad se obećavaju neki drugi stanovi, ali ni od toga neće biti ništa. A sve je uvijeno u tajnoviti veo konspiracije. Do kraja mandata. My ass.
Pompozno najavljivan novi Dom zdravlja, o tome se više ne priča. Probijena cesta za Malin, stoji i čeka Godoa.
Cesta u Velom pored teniskih terena koju je Jadranka d.d. u obavezi izvesti radi poklonjene prometnice za pristup Punti, višemilijunski dug star već desetak godina, čeka bolje dane ili da padne u zaborav.

Ima toga još...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Demencija birača ukalkuliranaŽuja 2023-06-09 13:11
Citat Izdaleka se bolje vidi:
Mnogi se vjerojatno više ni ne sjećaju svih obećanja i propalih gradskih projekata.
Zaboravnost birača i izbjegavanje pravih hovinara je ukalkulirana u izbornu kampanju. I za dvije godine Ana će prpošno gugutati "Ostvarili smo sve što smo najavili" ili čak "ostvarili smo više nego što smo obećali". Jest da je to već recitirala da dobije prethodni i sadašnji mandat, ali opet će računat s demencijom nadpolovične većine birača.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Lice i naličje POS stanogradnjaNišta novo 2023-06-09 15:13
Zadnje što je na Lošinju izgrađeno od POS-a su stanovi u Creskoj ulici, započeto krajem 2025. godine, dovršeno početkom 2017. godine.
Nakaradno je počelo, nakaradno je i završilo.
Počelo je svečanim polaganjem kamena temeljca, kada je za Dan grada tadašnji gradonačelnik Cappelli položio kamen temeljac, ali ne po običaju u temelje buduće zgrade, nego u privremene temelje građevinske dizalice koja se nalazila samo jedan metar od ceste.

U utorak, 28. ožujka 2017. u Malom Lošinju je održana svečana dodjela ključeva vlasnicima stanova u dvije novoizgrađene zgrade po modelu programa POS-a.
Ključeve stanova Programa poticane stanogradnje koji se nalaze u Creskoj ulici dobilo je 20 malološinjskih obitelji koje su na ovaj način rješile svoje stambeno pitanje.
Svi stanovi prodani su sukladno Konačnoj listi reda prvenstva koju je utvrdio Grad Mali Lošinj.
Nakon blagoslova novih zgrada, uzbuđeni stanari zajedno sa predstavnicima Grada, gradonačelnicom Anom Kučić i predsjednikom Gradskog vijeća Antom Nedićem, te APN-om obišli su stanove, i kratko se zadržali na domijenku pripremljenom u čast useljenja.


Nije ni čudo da su stanari bili uzbuđeni, neki od njih su upravo riješili ne samo stambeni problem, nego i problem dodatne zarade.
Naime, uskoro se utvrdilo kako neki, i to čak 8 od 20 vlasnika zloupotrebljava ju stanove namijenjene zbrinjavanju mladih obitelji, na način da nisu stanovali u njima, nego su ih iznajmljivali kao apartmane.


Nakon otkrivene afere Jutarnji list kaže:
Pokušali smo stupiti u kontakt i s gradonačelnicom Malog Lošinja Anom Kučić, ali nije nam se javljala na pozive. Ona je bila zamjenica dugogodišnjeg gradonačelnika, a sada ministra turizma Garija Cappellija, da bi onda postala gradonačelnica kad je on otišao u Vladu.
jutarnji.hr/.../...

I zato na Lošinju nema više POS stanova, nema liste prvenstva, stan dobije samo onaj kome ga gradonačelnica bez navođenja kriterija osobno dodijeli.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # .....gost 2023-06-12 09:10
Citat Ništa novo:
Zadnje što je na Lošinju izgrađeno od POS-a su stanovi u Creskoj ulici, započeto krajem 2025. godine, dovršeno početkom 2017. godine.
Nakaradno je počelo, nakaradno je i završilo.
Počelo je svečanim polaganjem kamena temeljca, kada je za Dan grada tadašnji gradonačelnik Cappelli položio kamen temeljac, ali ne po običaju u temelje buduće zgrade, nego u privremene temelje građevinske dizalice koja se nalazila samo jedan metar od ceste.

U utorak, 28. ožujka 2017. u Malom Lošinju je održana svečana dodjela ključeva vlasnicima stanova u dvije novoizgrađene zgrade po modelu programa POS-a.
Ključeve stanova Programa poticane stanogradnje koji se nalaze u Creskoj ulici dobilo je 20 malološinjskih obitelji koje su na ovaj način rješile svoje stambeno pitanje.
Svi stanovi prodani su sukladno Konačnoj listi reda prvenstva koju je utvrdio Grad Mali Lošinj.
Nakon blagoslova novih zgrada, uzbuđeni stanari zajedno sa predstavnicima Grada, gradonačelnicom Anom Kučić i predsjednikom Gradskog vijeća Antom Nedićem, te APN-om obišli su stanove, i kratko se zadržali na domijenku pripremljenom u čast useljenja.


Nije ni čudo da su stanari bili uzbuđeni, neki od njih su upravo riješili ne samo stambeni problem, nego i problem dodatne zarade.
Naime, uskoro se utvrdilo kako neki, i to čak 8 od 20 vlasnika zloupotrebljavaju stanove namijenjene zbrinjavanju mladih obitelji, na način da nisu stanovali u njima, nego su ih iznajmljivali kao apartmane.


Nakon otkrivene afere Jutarnji list kaže:
Pokušali smo stupiti u kontakt i s gradonačelnicom Malog Lošinja Anom Kučić, ali nije nam se javljala na pozive. Ona je bila zamjenica dugogodišnjeg gradonačelnika, a sada ministra turizma Garija Cappellija, da bi onda postala gradonačelnica kad je on otišao u Vladu.
jutarnji.hr/.../...
I zato na Lošinju nema više POS stanova, nema liste prvenstva, stan dobije samo onaj kome ga gradonačelnica bez navođenja kriterija osobno dodijeli.
Ovo je trebalo objaviti kao zaseban članak. Na zadnjoj Aninoj listi za stanove prvi je bio vlasnik apartmana kojeg je bezbrižno nudio u najam na internetu. Pa je Ana poništila listu da može samostalno dijeliti. Pa je stan dodijelila osobi koja ne može samostalno životi tako da roditelji mogu iznajmljivati ????
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # POSgost 2023-08-28 19:45
Citat Ništa novo:
Zadnje što je na Lošinju izgrađeno od POS-a su stanovi u Creskoj ulici, započeto krajem 2025. godine, dovršeno početkom 2017. godine.
Nakaradno je počelo, nakaradno je i završilo.
Počelo je svečanim polaganjem kamena temeljca, kada je za Dan grada tadašnji gradonačelnik Cappelli položio kamen temeljac, ali ne po običaju u temelje buduće zgrade, nego u privremene temelje građevinske dizalice koja se nalazila samo jedan metar od ceste.

U utorak, 28. ožujka 2017. u Malom Lošinju je održana svečana dodjela ključeva vlasnicima stanova u dvije novoizgrađene zgrade po modelu programa POS-a.
Ključeve stanova Programa poticane stanogradnje koji se nalaze u Creskoj ulici dobilo je 20 malološinjskih obitelji koje su na ovaj način rješile svoje stambeno pitanje.
Svi stanovi prodani su sukladno Konačnoj listi reda prvenstva koju je utvrdio Grad Mali Lošinj.
Nakon blagoslova novih zgrada, uzbuđeni stanari zajedno sa predstavnicima Grada, gradonačelnicom Anom Kučić i predsjednikom Gradskog vijeća Antom Nedićem, te APN-om obišli su stanove, i kratko se zadržali na domijenku pripremljenom u čast useljenja.


Nije ni čudo da su stanari bili uzbuđeni, neki od njih su upravo riješili ne samo stambeni problem, nego i problem dodatne zarade.
Naime, uskoro se utvrdilo kako neki, i to čak 8 od 20 vlasnika zloupotrebljavaju stanove namijenjene zbrinjavanju mladih obitelji, na način da nisu stanovali u njima, nego su ih iznajmljivali kao apartmane.


Nakon otkrivene afere Jutarnji list kaže:
Pokušali smo stupiti u kontakt i s gradonačelnicom Malog Lošinja Anom Kučić, ali nije nam se javljala na pozive. Ona je bila zamjenica dugogodišnjeg gradonačelnika, a sada ministra turizma Garija Cappellija, da bi onda postala gradonačelnica kad je on otišao u Vladu.
jutarnji.hr/.../...

I zato na Lošinju nema više POS stanova, nema liste prvenstva, stan dobije samo onaj kome ga gradonačelnica bez navođenja kriterija osobno dodijeli.
Netko je podsjetio na jedinstveni Lošinjski model stanogradnje kojim se Ana pohvalila pa zašutila. Ja podsjećam na skandal s POSovim stanovima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Estradna gradonačelnicaZoomba 2023-06-11 09:13
Citat Bernard:
Umjesto da zaozbiljno krene sa rješavanjem problema, gradonačelnica AK više voli gubiti vrijeme na raznim okupljanjima, nazočenjima, pridruživanjima raznim inicijativama, dodjelama nagrada.
Nepravedan si prema našoj gradonačelnici. Ona zna da je važnija njena pojava i privid kako se bavi svojim poslom od stvarnog rješavanja problema. Zato nam nazoči, polaže vijence, nastupa na Televiziji Mali Lošinj, slušamo se na radiju Jadranka, objavljuje sponzorirane napise, aktivna je na fejsbuku, čestita nam sve svece i prigodne datume. Imamo estradnu gradonačelnicu pa njene nastupe valja gledati kao modnu reviju, a ne onako politički.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # ......gost 2023-06-12 13:55
Citat Bernard:
Ni nakon 9 tjedana od pompozno najavljenog prodruživanja inicijativi protiv bespravne gradnje, na portalu bespravnagradnja.hr na području Cresa i Lošinja nije evidentiran niti jedan jedini bespravno izgrađen objekt. Baš niti jedan.
Lažna inicijativa za lažnu borbu protiv bespravne gradnje. Baš po ukusu naše gradonačelnice.
BEZAKONJE NA ZAŠTIĆENIM LOKALITETIMA
STRAH OD MOĆNIKA? Zašto gradonačelnik Rovinja Paliaga nije prijavio bespravnu gradnju iznad Limskog kanala?
Jesu li rovinjski IDS-ovci doista iskreni u svom pohodu protiv nezakonite gradnje ili se radi samo o političkom PR spinu u kojem se snaga pokazuje na običnim građanima, sitnoj raji, dok se na bespravnu gradnju turističkih korporacija, gospodarskih i političkih moćnika ili članova obitelji gleda blagonaklono trong>
istra24.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Laž, laž, laž..hranitelj tuljana 2023-06-13 07:52
Generalno govoreći u politici se puno laže i zavarava. Nije neobično naići na slučaj da se političar prikazuje kao pobornik nekog projekta (a prikriveno radi sve da do njega ne dođe), ili suprotno, da je "protivnik" a radi na realizaciji. Nije nemoguće ni da vladajuća politika kreira lažnu, kontroliranu oporbu ili aktiviste (s kojima prikriveno dijeli ciljeve) a plaća ih posredno, dodjelom proračunskih sredstava "za nešto drugo", ili poticaja, što je osobito primjetno u sredinama u kojima je općepoznato da je svako javno neslaganje pogubno za poslovni i privatni život pojedinca. Znaju oni kreirati i medije ili stranice koje služe za obračun među političkim frakcijama. Jasno, ta lažna oporba "napada" i političare čiji su igrači ali često to radi na (pametnima, ali ne i većini) vidljiv karikiran način ili bez prave želje za izazivanje štete (npr. besmislene prijave ili pamfleti koje daju neukima dojam da se po političaru "žestoko dere" a zna se da od toga nikad ne će biti ništa).

Političar će se tako i javno, lažno, često izjašnjavati protiv korupcije, bespravne gradnje, nepotizma iako u često u to umoćeni. Pa će se naprimjer pozivati na Tuđmana iako ga prezire u srcu, na branitelje s kojima nema nikakve dodirne vrijednosne poveznice. Političar će, lažno, obećati svašta da dobije izbore i tu će pokupiti glasove glupljih ili (u slučaju da je obećao neke novce) pohlepnijih. Bitno je doći na vlast i na vlasti ostati, to je jedini cilj većine političara. A sve ostalo su samo sredstva.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Lažu, lažu, lažu nas ...gost 2023-06-13 11:47
Citat hranitelj tuljana:
Generalno govoreći u politici se puno laže i zavarava.
Mene nije briga što se općenito govoreći u politici puno laže i zavarava. Brine me konkretno govoreći što se toliko i tako bestidno laže u lokalnoj ali i državnoj politici. Na lokalnoj razini lagalo se u izbornoj kampanji, laže se sve vrijeme otkako su lažljivci dobili vlast a nastavit će se lagati do kraja mandata. A onda na narednim izborim za dvije godine sve opet iznova.Citat:
Političar će, lažno, obećati svašta da dobije izbore i tu će pokupiti glasove glupljih ili (u slučaju da je obećao neke novce) pohlepnijih. Bitno je doći na vlast i na vlasti ostati, to je jedini cilj većine političara. A sve ostalo su samo sredstva.
Upravo to nam se dogodili. Obećanje da će Lošinj biti prvi od 1000 otoka kojim je dobijena vlast pokazalo se prevarom. Lošinj nije postao prvi ni po čemu dobrom. Ali to Ani Kučić i hadezejcima nije smetalo da uoči prošlih izbora bez imalo srama laže da je izvršeno sve što je najavljeno. Obećanjem "Grad za tebe" s maglovitim pričama o budućim projektima vlast je opet pripala lažljivcima pod vodstvom Ane Kučić i HDZ-a u parrtnerstvu s "nezavisnim" vijećnicima. Sada se medijima plaća da ih se hvali novinskim napisima i video snimcima na fejsu pod "Talevizija Mali Lošinj". Na sljedećim izborima ista ekipa će cvrkutati laž kako su ispunili sva data obećanja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Alan Ford na prvom od 1000Sir Oliver 2023-06-13 12:38
Citat gost:
Citat hranitelj tuljana:
Generalno govoreći u politici se puno laže i zavarava.
Mene nije briga što se općenito govoreći u politici puno laže i zavarava. Brine me konkretno govoreći što se toliko i tako bestidno laže u lokalnoj ali i državnoj politici. Na lokalnoj razini lagalo se u izbornoj kampanji, laže se sve vrijeme otkako su lažljivci dobili vlast a nastavit će se lagati do kraja mandata. A onda na narednim izborim za dvije godine sve opet iznova.
Laž je temelj opstojnosti HDZ-a na svim razinama. Zato zvuči kao vic što mu je izborni slogan bila riječ VJERODOSTOJNO. Tako je i s Aninim izbornim sloganima. Kao da joj ih slaže neki vicmaher ili ljubitelj Alana Forda.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

● ZADNJI KOMENTARI

 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Abc 12.07.2024 13:01
  Lopovi popustili budalama
  Ministarstvo odbilo Rodne studije, Plenković je očito popustio Domovinskom pokretu. Reakcije pljušte,. www.nacional.hr/.../ (https://www.nacional.hr/stizu-reakcije-ministarstvo-odbilo-rodne-studije-pavlicek-ovo-je-pobjeda-normalne-hrvatske/)

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  NN 11.07.2024 16:49
  Politika & kriminal
  Batarelovu udrugu prijavili zbog sumnje u tešku financijsku prevaru, propituju kako je potrošeno gotovo 7,5 milijuna eura Zaklada Solidarna prijavila je udrugu Vigilare nizu državnih institucija

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 16:24
  Bez afektiranja, molim
  Deder ti odgovori na pitanje i jasno napiši tko i kada je uveo rodnu ideologiju u Hrvatsku i tko je potjerao te ljude van i pokrenuo zamjenu stanovništva

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 15:18
  Zna se
  Joj, oprosti nisam znao da si jučer pao s Marsa i da ne znaš na koga mi u Hrvatskoj mislimo kad kažemo "ZNA SE".

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 15:16
  A koji to?
  Netko je rekao da ćemo biti nacija qrvi i konobara, ali ne ćemo ni to... nestajemo skroz. Hvala @hdz

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 15:14
  Odgovori na postavljeno pitanje
  Pitanje je glasilo Tko i kada je uveo rodnu ideologiju u Hrvatsku? A tko je potjerao te ljude van i pokrenuo zamjenu stanovn tko suištva

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Figa 11.07.2024 15:09
  Može li jadnije?
  Iza kulisa Vladinog hvalisanja najvećom zaposlenošću ikad. Nekad smo bili industrijska sila, a sad ljudi najviše rade kao blagajnici i konobari Prvi put u novijoj povijesti više nemamo najviše zaposlenih u prerađivačkoj industriji

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 15:03
  Koji preokret...
  Kakvi sad "antirodni pokreti" kad "rodna ideologija ne postoji", prvi se odluči pa ću vidjeti... ... ne znam zašto te smetaju borci protiv Nečega "što ne postoji"...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 14:48
  Ne izmotavaj se
  Nisi odgovorio na pitanje

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 14:42
  Lupetaš...
  Na pitanje nisi odgovorio. Molitvena okupljanja “viteza” i “ratnika” na gradskim trgovima nisu u skladu sa Zakonom o javnom okupljanju i Ustavom. Toleriranjem njihovog djelovanja vladajući ignoriraju stavove hrvatske javnosti, a podrška koju im je ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 14:36
  ...
  Za sarjakazam i ironiju kažu treba inteligencija. Na od 2 i 3 stavljeni su u navodnike. Kao što je postojanje marksistički studija sam po sebi dokaz postojanja marksističke ideologije, isto vrijedi i za rodne studije. Sve te tvrdnje jednako su ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 14:33
  Zna SE
  ZNA SE jako dobro, ali vidiš da ima ljudi koji te koji su to učinili, nazivaju "desničarima", "domoljubima", "nacionalistima " i "katotalibanima" A oni samo uredno provode plan, davno opisan u pjesmi: Mislili su neki već nas neće biti; Ni veselje svoje ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 14:31
  ???
  Gdje si vidio da voditeljica marksističkih studija negira postojanje marksističke ideologije?

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 14:09
  Tko to tamo vlada?
  Tko i kada je uveo rodnu ideologiju u Hrvatsku? A tko je potjerao te ljude van i pokrenuo zamjenu stanovništva? Možda neki Internacional isti u državi kojim vladaju nacionalno svjesni domoljubi?

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 11.07.2024 14:01
  Ne budali, curice
  Udružili se budale i lopovi a pridružili im se osim Markićke i popovi. A sve to da se skrene pažnja s bijede i propasti.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 13:12
  LoL
  1. Svaki pojam je izmišljen, svaka riječ je Izmišljena. 2. "Voditeljica Marksističkih studija: ne postoji marksistička ideologija". 3. Voditeljica Arheološki studija: "ne postoji arheologija, to je izmišljen pojam".

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 11.07.2024 12:26
  Curice, obrazuj se
  www.index.hr/.../2580286.aspx (https://www.index.hr/vijesti/clanak/voditeljica-rodnih-studija-rodna-ideologija-je-izmisljen-pojam/2580286.aspx)

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 12:16
  Ma nemoj
  Dakle ne postoji skup ideja (Ideologija (fra. idéologie, od grčkog, ideja i logos) je termin kojim se označava obuhvatni sklop ideja koje uključuju način na koji pojedinac ili grupa gledaju na svijet, te ciljeve, očekivanje i aktivnosti.), koja podučava ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 11.07.2024 12:13
  Lopovi i budale
  čovjek kojeg DP gura za državnog tajnika lagao da ima faks i godinama od županije nezakonito primao veliku plaću. Dok nije diplomirao u BIH, Marinko Beljo imao je srednju stručnu spremu organizatora pruge, no uredno je radio na mjestu za koje treba ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 12:09
  Ali... ja hranim tuljane...
  A ako neki muškarac ustvrdi da je žena? Inače, neki dan sam raspravljao s komentatorom De Bilom (vjerujem da si to ti), i ja mu vjerujem, da je onako kako se nazvao, da je zaista riječ o De Bilu. S druge strane vi sve ove godine grickate i papate i ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  .... 11.07.2024 11:59
  .....
  Budala je onaj trol što se potpisuje kao hranitelj tuljana a ne želi da mu sin "sutra bude žensko, a prekosutra nebinarna osoba". Jedan od Markićkinih sljedbenika koji vjeruje da postoji rodna ideologija.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 11:45
  .....
  Ne, oni koji hrane tuljana nisu budale ako zaista hrane tuljane. Ali ako se netko potpiše kao Napoleon to ne znači da je francuski car.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  NN 11.07.2024 11:35
  .......
  Zoran Milanović večer proveo družeći se s Joeom Bidenom u Bijeloj kući Kolinda Grabar Kitarović je svojevremeno došla samo do ograde Bijele kuće, a Plenkovića nikada kao premijera ondje nisu ni zvali. Piše Telegram.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 10:21
  ...
  Onda si zbunjen. "vidi se po potpisu kamo spadaš". Moj potpis je hranitelj tuljana. Hranitelji tuljana su budale?

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 09:23  
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 09:16
  ...
  Znači smatraš da su njegovatelji i hranitelji domaćih ili divljih životinja, oni koji timare i hrane tuljane, morske kornjače ili slično - budale?!

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 08:06
  Potpis
  Za tebe se nema šta zamišljati. Vidi se po potpisu kamo spadaš :D

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 10.07.2024 20:57
  Uvijek ima veća budala
  Zamislite tek kolike su budale one koji su uveli rodnu ideologiju, potjerali 400.000 mladih ljudi van i pokrenuli postupak zamjene stanovništva kakav nije zabilježen u hrvatskoj povijesti, nazivaju "nacionalistima "?!?!

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Fr 10.07.2024 19:35
  Tko vlada Hrvatskom?
  'Hrvatskom vladaju lopovi i budale. Kad bi ti nacionalisti jednom pročitali Krležu, ime bi mu brisali s groba'kaže režiser Rajko Grlić. Za svoje današnje partnere, vladajući su prije govorili da su to gole budale. Ovi, koji su se kleli da nikada neće ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 10.07.2024 13:23
  Nestvarno .
  Ovo u Saboru postaje nestvarno. Željka Markić maloprije: 'Molitelje na trgovima tretira se identično kao što su nacisti tretirali Židove' telegram.hr/.../...

  Read more...

ZADNJI KOMENTARI (desno)

 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Abc 12.07.2024 13:01
  Lopovi popustili budalama
  Ministarstvo odbilo Rodne studije, Plenković je očito popustio Domovinskom pokretu. Reakcije ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  NN 11.07.2024 16:49
  Politika & kriminal
  Batarelovu udrugu prijavili zbog sumnje u tešku financijsku prevaru, propituju kako je ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 16:24
  Bez afektiranja, molim
  Deder ti odgovori na pitanje i jasno napiši tko i kada je uveo rodnu ideologiju u Hrvatsku ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 15:18
  Zna se
  Joj, oprosti nisam znao da si jučer pao s Marsa i da ne znaš na koga mi u Hrvatskoj mislimo ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 15:16
  A koji to?
  Netko je rekao da ćemo biti nacija qrvi i konobara, ali ne ćemo ni to... nestajemo skroz. Hvala ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 15:14
  Odgovori na postavljeno pitanje
  Pitanje je glasilo Tko i kada je uveo rodnu ideologiju u Hrvatsku? A tko je potjerao te ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Figa 11.07.2024 15:09
  Može li jadnije?
  Iza kulisa Vladinog hvalisanja najvećom zaposlenošću ikad. Nekad smo bili industrijska sila ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 15:03
  Koji preokret...
  Kakvi sad "antirodni pokreti" kad "rodna ideologija ne postoji", prvi se odluči pa ću ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 14:48
  Ne izmotavaj se
  Nisi odgovorio na pitanje
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 14:42
  Lupetaš...
  Na pitanje nisi odgovorio. Molitvena okupljanja “viteza” i “ratnika” na gradskim trgovima nisu ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 14:36
  ...
  Za sarjakazam i ironiju kažu treba inteligencija. Na od 2 i 3 stavljeni su u navodnike. Kao ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 14:33
  Zna SE
  ZNA SE jako dobro, ali vidiš da ima ljudi koji te koji su to učinili, nazivaju "desničarima" ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 14:31
  ???
  Gdje si vidio da voditeljica marksističkih studija negira postojanje marksističke ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 14:09
  Tko to tamo vlada?
  Tko i kada je uveo rodnu ideologiju u Hrvatsku? A tko je potjerao te ljude van i pokrenuo zamjenu ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 11.07.2024 14:01
  Ne budali, curice
  Udružili se budale i lopovi a pridružili im se osim Markićke i popovi. A sve to da se skrene ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 13:12
  LoL
  1. Svaki pojam je izmišljen, svaka riječ je Izmišljena. 2. "Voditeljica Marksističkih ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 11.07.2024 12:26
  Curice, obrazuj se
  www.index.hr/.../2580286.aspx ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 12:16
  Ma nemoj
  Dakle ne postoji skup ideja (Ideologija (fra. idéologie, od grčkog, ideja i logos) je termin ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 11.07.2024 12:13
  Lopovi i budale
  čovjek kojeg DP gura za državnog tajnika lagao da ima faks i godinama od županije nezakonito ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 12:09
  Ali... ja hranim tuljane...
  A ako neki muškarac ustvrdi da je žena? Inače, neki dan sam raspravljao s komentatorom ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  .... 11.07.2024 11:59
  .....
  Budala je onaj trol što se potpisuje kao hranitelj tuljana a ne želi da mu sin "sutra bude ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 11:45
  .....
  Ne, oni koji hrane tuljana nisu budale ako zaista hrane tuljane. Ali ako se netko potpiše kao ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  NN 11.07.2024 11:35
  .......
  Zoran Milanović večer proveo družeći se s Joeom Bidenom u Bijeloj kući Kolinda Grabar ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 10:21
  ...
  Onda si zbunjen. "vidi se po potpisu kamo spadaš". Moj potpis je hranitelj tuljana. Hranitelji ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 09:23
  .....
  Ne znači.
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 11.07.2024 09:16
  ...
  Znači smatraš da su njegovatelji i hranitelji domaćih ili divljih životinja, oni koji timare ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 11.07.2024 08:06
  Potpis
  Za tebe se nema šta zamišljati. Vidi se po potpisu kamo spadaš :D
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 10.07.2024 20:57
  Uvijek ima veća budala
  Zamislite tek kolike su budale one koji su uveli rodnu ideologiju, potjerali 400.000 mladih ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Fr 10.07.2024 19:35
  Tko vlada Hrvatskom?
  'Hrvatskom vladaju lopovi i budale. Kad bi ti nacionalisti jednom pročitali Krležu, ime bi ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 10.07.2024 13:23
  Nestvarno .
  Ovo u Saboru postaje nestvarno. Željka Markić maloprije: 'Molitelje na trgovima tretira se ...