Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Nastavljanje nezapočetog

Korisnička ocjena:  / 7
LošeNajbolje 

psvth.jpg

Anu Kučić jako veseli što će veliki dio državne imovine Vlada prepustiti gradovima i županijama, a ni s državnom imovinom koja je ovom Gradu već prepuštena – čini se – ne zna što bi. No to je ne sprječava da tvrdi kako lokalne vlasti »najbolje poznaju svoje područje, odnosno njime mogu najbolje upravljati« 

»Jako me veseli najava Vlade da će veliki dio državne imovine prepustiti gradovima i županijama koje najbolje poznaju svoje područje, odnosno njime mogu najbolje upravljati« obznanila je javnosti Ana Kučić na službenoj Facebook stranici kao gradonačelnice Grada Malog Lošinja. Naslov objave BRAVO ZA DECENTRALIZACIJU UPRAVLJANJA NEKRETNINAMA ukrasila je emotikonima, sličicama koje predstavljaju nečije raspoloženje, stav ili emociju, a prema njenom izboru – simbole aplauza, čestitanja i otvorenih ruku emoticons Dakle, Anu Kučić jako veseli što će veliki dio državne imovine Vlada prepustiti gradovima i županijama, a s državnom imovinom koja je ovom Gradu već prepuštena – čini se – ne zna što bi. No to je ne sprječava da tvrdi kako lokalne vlasti »najbolje poznaju svoje područje, odnosno njime mogu najbolje upravljati« i dodaje »Na našem području mnogo je nekretnina u vlasništvu države. Ovdje govorimo o ruševnim bivšim vojnim objektima na Velopinu i Tovaru, onima na Unijama, Iloviku, i drugim lokacijama, te u konačnici i o prostorima u samom centru Malog Lošinja, koji već više desetaka godina propadaju, a nalaze se na lokacijama koje bi ukoliko se stave u funkciju izrazito doprinijele razvoju cijele zajednice«.

No istina je da jedan objekt u samom centru Malog Lošinja tek tridesetak metara udaljen od zgrade gradske Uprave na očigled propada, baš kao i jedan drugi, i to bivši vojni objekt na suprotnoj strani gradske luke. Tim objektima – osim propadanja – zajedničko je to što više nisu u vlasništvu države nego Grada Malog Lošinja. Zgrada Carine je prije pet godina pripala Gradu Malom Lošinju čudnom transakcijom detaljno opisanom u članku pod naslovom Kupovanje darovanog, a o darovanju bivše vojne nekretnine u Malom Lošinju govori tekst na službenoj gradskoj stranici:

Ministar turizma Gari Cappelli i ministar državne imovine Goran Marić boravili su danas, u ponedjeljak, 18. prosinca 2017. godine u Malom Lošinju povodom potpisivanja ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava iz Fonda za razvoj turizma za projekt Loger – Nerezinac, te povodom uručenja Odluke o darovanju bivše vojne nekretnine Gradu Malom Lošinju ...

Nakon dugog opisa ciljeva, svrhe i važnosti projekata slijedi vijest

Također, danas je ministar Goran Marić malološinjskoj gradonačelnici Ani Kučić uručio Odluku o darovanju bivše vojne nekretnine „Dom JNA" i „Bećaruša" radi osnivanja Centra za znanost o moru, zajedničkog projekta Grada Malog Lošinja i Instituta za istraživanje mora „Plavi svijet".

Poslije detaljnog opisa projekta slijedi izjava gradonačelnice:

»Malo je reći da smo zadovoljni današnjim potpisivanjem Ugovora, ali i Odlukom o darovanju nekretnina za realizaciju projekta Centra za znanost o moru. Sve to potvrda je našem povjerenju u aktualnu Vladu Republike Hrvatske koja učinkovito promišlja i osluškuje potrebe s terena, ne samo u ovom slučaju već i brojnim drugima čime se zapravo razvija povjerenje među pojedinim institucijama, njihovim čelnicima, bilo državnim, regionalnim ili lokalnim, ali se i projekti realiziraju na puno brži i efikasniji način nego što je to bio ranije slučaj. Danas smo u radnom dijelu imali priliku dotaknuti se i brojnih drugih vojnih objekata koji se nalaze na našem području. Uvjerena sam kako ćemo u godinama koje slijede biti svjedoci rješavanja velikog broja vojnih objekata za koje već imamo i namjene poput onog na Tovaru gdje je planirana i ribarska luka, na Velopinu i na Iloviku te brojnih drugih kojima ćemo postići daljnji razvoj našeg arhipelaga.«

To je 18. prosinca 2017.izjavila gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić da bi u svoj izborni program i program ogranka HDZ Mali Lošinj četiri godine kasnije unijela Centar za znanost o moru. Pa piše »nastavit ćemo aktivno poticati izgradnju i opremanje multidisciplinarnog prostora Centra za znanost o moru putem EU sredstava. Centar će imati svoj izložbeni postav, konferencijske dvorane, istraživački dio, laboratorij za nastavu te oporavilište za morske kornjače i druge morske životinje.«

Postignuća aktivnog poticanja izgradnje i opremanje multidisciplinarnog prostora Centra za znanost o moru putem EU sredstava tijekom svog prvog gradonačelničkog mandata, a čije nastavljanje je Ana Kučić najavila izbornim programom za sadašnji mandat vidljiva su na današnjim snimkama darovanog vojnog objekta.

https://shorturl.at/fLNTU

https://www.youtube.com/watch?v=gYfmy9KtLr4

program

Komentari: 

018 # Stalker na Otoku vitalnostiML 2023-06-18 16:08
Ovaj upečatljivi video me podsjetio na sovjetski film Stalker, snimljen 1979 godine. Tko nije gledao, više o filmu na ovom linku.
jutarnji.hr/.../...
jutarnji.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
117 # Sve je nepopravljivogost 2023-06-18 17:20
Citat ML:
Ovaj upečatljivi video me podsjetio na sovjetski film Stalker, snimljen 1979 godine. Tko nije gledao, više o filmu na ovom linku.
jutarnji.hr/.../...
jutarnji.hr/.../...
Možda zato što je “Stalker” opisan kao “film koji govori o društvu u kojem se izgubila svaka vjera, gdje čak više nema ni želje da se išta promijeni”. Mislim da nam je HDZ ubio i želju za promjenama jer je sve učinio nepopravljivim. A i gledanje ovih slika zgrade na Velopinu se također čini kao neka vrsta putovanja u rastočeni, propali oblik naše sadašnjosti iz opisa filma.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # tzv. demokracijagost 2023-06-22 14:16
Citat gost:
Mislim da nam je HDZ ubio i želju za promjenama jer je sve učinio nepopravljivim.

To su blagodati demokracije, odnosno idiokracija!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Očito je...Alpha Beta Gama 2023-06-18 18:44
Obzirom da nekretninama jednako loše upravljaju i država i županije i gradovi, jedino pametno rješenje je da te nekretnine treba prodati. I to privatnicima, po mogućnosti strancima, jer oni bolje i od države i gradova poznaju područje i znaju kako tu pokrenuti neki biznis. I zato se Ana veseli, njoj ne trebaju poklonjene nekretnine u koje treba ulagati (jedino pogodno za snimanje postapokalptičn ih horor filma), nego nekretnine koje se lako mogu prodati, tu ona ima prakse jer je jednom već prodala ono neko državno zemljište kod Lanterne, pa će nešto para možda ostati i za mali motorin. Barku si je već kupila.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Čuvaj se HDZ-a i kad darove nosigost 2023-06-19 10:12
Ni priučeni konobar iz zadnje rupe na Lošinju sa jedva završenom osnovnom školom ne bi sklopio posao kakav je s državom sklopila magistra ekonomije. Zamijenila je potraživanje Grada od države (znači dug države nama građanima) za ruševnu zgradu Carine. Da stvar bude luđa kao gradonačelnica je preuzela obvezu da Grad zgradu obnovi i stavi je na raspolaganje za državne urede. I svim tim se hvali kao darom Vlade s HDZ-om na čelu. A studirala je ekonomiju 15 godina :oops:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # a Kovčanja?gost 2023-06-22 14:22
U članku nije spomenuta Kovčanja s kojom HV ionako ne zna što bi. Čak da ju država pokloni Gradu, ništa se ne bi promijenilo, samo jedna briga više! Umjesto da se tamo napravi respektabilna marina, za što postoje skoro svi uvjeti, ta lokacija već više od 30 godina služi kao odmaralište za nekolicinu visokih oficira, pardon - časnika!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Doživi Lošinj: Centar o morugost 2023-06-24 10:52
Nije baš sasvim jasno koja je svrha objava na "TV Mali Lošinj" jer se miješaju sadržaji samopromocije gradonačelnice Kučić sa sadržajima koji ciljaju na turiste. Zato bi bilo dobro da se snimi epizoda u seriji Doživi Lošinj o njenom višegodišnjem izbornom obećanju gradnje Centra za znanost o moru. Ako ima novost ili da čekamo obećanje u narednoj izbornoj kampanji.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Radio Jadranka: Razgovor o Aninoj frizurimc 2023-06-27 17:44
Citat gost:
Nije baš sasvim jasno koja je svrha objava na "TV Mali Lošinj" jer se miješaju sadržaji samopromocije gradonačelnice Kučić sa sadržajima koji ciljaju na turiste.
Ali zato je posve jasno čemu služi redovito preseravanje na radiju Jadranka. Gradonačelnici pruža prilika da na fejsu objavi još jednu fotografiju sa širokim osmijehom na licu i voditeljem radija u pozadini. U poruci uz fotku kaže "slušamo se" i "razgovaramo o aktualnostima u gradskoj upravi", a onda krene razgovor o njenoj ljetnoj frizuri. Dovoljno da izgubim volju za slušanjem njihovog prenemaganja :sad:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Pol metrawww 2023-06-28 07:20
Više kose nego pameti
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # ...Barbika 2023-06-28 07:58
Žižula 1. faza, preuređenje dječjeg igrališta, znači nije novo igralište nego preuređenje postojećeg. I naravno pranje kose i šišanje. I odmah dvije radio emisije sa omiljenim voditeljem koji spremno dobacuje osobne komplimente.
Za pare za 2. fazu je neki dan išla u Split. Pa će biti još jedno rezanje vrpce, uz prethodno pranje kose i šišanje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # preuređenje dječjeg igralištaML 2023-06-28 12:19
Nekad su ovako beznačajne "investicije" prolazile gotovo nezapaženo i to iz dva razloga. Prvi je zato što se ne moraš pohvaliti svaki put kad prdneš, a drugi je radi većeg broja pravih investicija pod okriljem Grada, najvećim dijelom stanogradnja.
I u ovom mandatu je obećano 100 stanova do kraja mandata, ali od toga očito neće biti ništa, pa se gradonačelnica tješi minornim radovima usporedivim sa isto tako u predizborno vrijeme razvikanom rekonstrukcijom tuševa i zamjenom mreže na odbojkaškom igralištu na Bojčiću.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Anina udruživanjagost X 2023-06-28 22:37
Na pol mandata nije ostvarila ni P od svog izbornog programa. Hvali se trošenjem tuđeg novca i sve nekim pridruživanjima . Sa SDPovcima zbog spajanja vodovoda, s IDSovcima zbog bespravne gradnje, a sada i s Talijanima zbog porasta razine mora.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Anina turska braćaOsman 2023-06-29 05:59
Citat gost X:
Na pol mandata nije ostvarila ni P od svog izbornog programa. Hvali se trošenjem tuđeg novca i sve nekim pridruživanjima. Sa SDPovcima zbog spajanja vodovoda, s IDSovcima zbog bespravne gradnje, a sada i s Talijanima zbog porasta razine mora.
A zbog čega se ono bratimila s nekim Turcima?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Koja korist za nas?.... 2023-06-29 07:26
Citat Osman:
Na pol mandata nije ostvarila ni P od svog izbornog programa. Hvali se trošenjem tuđeg novca i sve nekim pridruživanjima. Sa SDPovcima...
A zbog čega se ono bratimila s nekim Turcima?
Da guzica vidi puta i da se može naslikavati. Zašto ju Domac ne pita koju korist od toga imaju naši građani kako im voli tepati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Kad si kupim mali motorinŠmizla 2023-06-29 10:33
Citat ML:
Nekad su ovako beznačajne "investicije" prolazile gotovo nezapaženo i to iz dva razloga. Prvi je zato što se ne moraš pohvaliti svaki put kad prdneš,
Ana se slika i kad još nije ni prdnula. U motorin još nije investirala a hvali se da bi kupila baš ovakav.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Tko je iza kamere?gost 2023-07-28 18:31
Citat Šmizla:
[quote name="ML"]Ana se slika i kad još nije ni prdnula. U motorin još nije investirala a hvali se da bi kupila baš ovakav.
Ovo nije selfi. Znači netko ju slikao s motorinom. Je li to ona u Rijeku vodila svog službenog fotografa?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Bespravna gradnjaOd Kadina do Sv Martina 2023-06-29 15:15
Citat ML:
I u ovom mandatu je obećano 100 stanova do kraja mandata, ali od toga očito neće biti ništa, pa se gradonačelnica tješi minornim radovima usporedivim sa isto tako u predizborno vrijeme razvikanom rekonstrukcijom tuševa i zamjenom mreže na odbojkaškom igralištu na Bojčiću.
Zanimljivo je da se nekim minornim radovima ne hvališe, ali iz razloga što se radi o bespravnoj gradnji. Od Kadina do Sv Martina sagrađeni su mulići na račun i u režiji Grada a na njezinu odgovornost kao gradonačelnice. A ona se pridružuje IDS-ovoj inicijativi protiv bespravne gradnje :cry:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # »Veeelika prekrasna vijest!«Akter 2023-06-26 15:02
Prije manje od sat vremena gradonačelica uz fotku s osmjehom od uha do uha na fejsu javlja Velika i prekrasna vijest! Upravo sam s ministrom Regionalnog razvoja u Splitu potpisala ugovore vrijedne gotovo 440.000 Eura čime smo dobili sredstva za svih sedam prijavljenih projekata za Program razvoja otoka. Najviše projekata i najveći dobiveni iznos od svih prijavljenih gradova i općina u Hrvatskoj.
To su redom: uređenje društvenog doma u Beleju, rekonstrukcija i opremanje Dječjeg vrtića Žižula - faza II, uređenje obalnog pojasa u uvali Spiaža na Susku, uređenje pješačko biciklističke staze na Unijama i Iloviku te Velim i Malim Srakanama.

Čudnom slučajnošću prije te njene objave na portalu Medias.hr Mario Franković, nezavisni vijećnik, povodom polovine svoga vjećničkog, ali i polovine gradonačelničin og mandata Ane Kučić priopćenjem se obratio medijima izražavajući, kako navodi, zabrinutost za stanje u lokalnoj zajednici te od vladajućega HDZ-a traži da prikaže svoje rezultate.
Nezavis ni Mario Franković prozvao lošinjsku vlast: “Pokažite nam rezultate vaše politike”
medias.hr/.../...
“Na početku obraćanja moram istaknuti činjenicu da sam u protekle dvije godine putem lokalnih medija i na sjednicama Gradskog vijeća uputio gotovo 50 pitanja na koja od nadležnih nisam dobio konkretne odgovore. Nažalost, svjestan sam da niti u budućnosti neću dobivati odgovore samo zbog činjenice da se moji suradnici i ja nismo priklonili interesnoj skupini zvanoj – vladajuća većina”, uvodno napominje Franković.

Dodaje kako je umjesto vladajućima, svoja pitanja odlučio postaviti građanima Grada Malog Lošinja s ciljem, kako kaže, da skrene pozornost na brojna neispunjena obećanja s posljednjih lokalnih izbora.

“Dragi roditelji, plaćate li boravak vašeg djeteta u vrtiću obećanih 290 kn mjesečno? Znate li kada započinje izgradnja, te kada će biti u funkciji novi dječji vrtić za koji su osigurana bespovratna sredstva?”

“Poštovani umirovljenici, je li vam Grad osigurao besplatno zdravstveno osiguranje i uredio vam dnevni boravak, ili je to samo bila ješka za glasove?”

“Što je s obećanim novim domom zdravlja? Možemo li reći da na našem otoku vitalnosti imamo odgovarajuću kvalitetu zdravstvenih usluga?”

“Dragi sugrađani koji nemate riješeno stambeno pitanje, jeste li vidjeli da Grad na nekoj lokaciji gradi barem 1 od obećanih 100 stanova? Što je s novom Listom reda prvenstva i zašto se postojeći stanovi dodjeljuju bez usvojene Odluke o davanju stanova i stambenih prostora? Jesu li vam dodijeljena bespovratna sredstva za obnovu obiteljske nekretnine, dobivate li sufinanciranje građevinskim materijalom i jesu li vam smanjene cijene najamnina gradskih stanova? Je li ovo zaista Grad koji pomaže?”

“Uvaženi obrtnici i poduzetnici, je li Grad za vaše investicije osigurao obećano subvencioniranj e kamata na kredite i jeste li dobili potpore za zapošljavanje vaših djelatnika? Brine li naš Grad o našim obrtnicima i poduzetnicima, ili je to Grad za poduzetnika iz Križevaca? Obećali su desetke projekata, a niti jedan nisu započeli.”

“Cijenjeni sportaši, znate li kada će se graditi nova sportska dvorana i ostala sportska infrastruktura kao primjerice atletska staza, gradsko nogometno igralište, gradski teniski tereni, bazen za vaterpolo i sl.? A sve nam je to tako slatkorječivo obećano.”

“Dragi sugrađani koji živite na malim otocima i u manjim naseljima, brine li Grad o vama i rješavaju li se vaši gorući problemi?”

Franković zaključuje kako su vladajući imali dovoljno vremena i savjetnika koje, kako navodi, skupo plaćaju za pripremu i realizaciju izbornih obećanja, ali dodaje da to nisu napravili jer nemaju vizije i energije koja je potrebna za razvoj Malog Lošinja.

“Moj tim i ja smo uvijek za dijalog i napredak jer nas zanima razvoj našega Grada. Podržavamo dobre ideje i inicijative, predlagali smo rješenja za brojne probleme. Tražili smo razgovore o gorućim temama s odgovornim osobama koje vode naš Grad i uvijek smo bili odbijeni. Krajnje je vrijeme da vlasti počnu raditi, služiti građanima i pokažu rezultate svoga rada, umjesto da čekaju posljednju godinu mandata kada će otkriti da moraju nešto napraviti kako bi se dokopali još četiri godine nerada. Kako bi pokazali dobru volju, još jednom pozivam sve aktere političkog života na dijalog u svrhu pronalaska najboljih rješenja za probleme koje muče naše sugrađane”, zaključuje nezavisni Mario Franković.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # Grad s posebnim potrebamaAkter 2023-06-26 15:18
Citat Akter:
Najviše projekata i najveći dobiveni iznos od svih prijavljenih gradova i općina u Hrvatskoj.
To je zato što u Ministarstvu znaju da je Mali Lošinj Grad s posebnim potrebama jer ima nesposobnu gradonačelnicu i smušenu gradsku upravu :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
115 # Stručnjakinja za potpisivanje ugovorai fotkanje 2023-06-26 16:43
To što je dobila novce ništa ne znači, treba sve to i napraviti, a da se odmah ne raspadne. Uređuju šetnice na svim malim otocima. Kako je prošlo posljednje uređenje partera i šetnice na Susku, vidimo iz priloženog.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # ... čemu laž, gradonačelnice?gost 2023-06-26 17:36
Citat Akter:
Prije manje od sat vremena gradonačelica uz fotku s osmjehom od uha do uha na fejsu javlja Velika i prekrasna vijest!
Da nisam blokiran komentirao bi na njenom fejsu da osim za vrtić nije užicala ništa od onog što je obećala u izbornom programu. Ali dobila je komentar primjeren njenom neprimjerenom ponosu uspjehom u žicanju. Jer uoči parlamentarnih izbora HDZ dijeli novac šakom i kapom da privuče glasove, pa ovo ni nije bogznakakav uspjeh. A o tom govori i spomenuti komentar:

Bravo, bravo i čestitke. No, draga gradonačelnice, znate li vi, vaši suradnici matematiku? Sad me zanima hoćete li ovo brisati :sad: .
Eto, prema Odluci ministarstva, znate vi već kojeg.., od 13.6. Mali Lošinj je dobio da, skoro 440k. ML je dobio 435.700. A Krk 438.500, a Brač 473.100. Eto,to je istina, išao sam gledati koliko je Plenkijev Brač dobio, najviše!!. Mala je razlika, ali čemu laž, diskreditirati sama sebe. A ja na brodu imam vremena i uvjek mi interesantno pratiti Vas i dali danas imate zeleni ili roza šal. E, uz to pratim i podatke, samo da znate, uz pohvale za ovo i lijepe želje da se realizira, sa Vama ili bez Vas.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # I mene je blokiralaNepodobni građanin 2023-06-26 18:17
Zanimljivo je kako je gradonačelnica odmah stala u obranu svojih laži. Zanimljivo je i to kako u mnogim slučajevima sebi pripisuje projekte države, županije, državnih pa čak i lokalnih firmi, ali to ne priznaje Krku i Braču. Fakat, u laži su kratke noge.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
113 # Kako Ana zamišlja demokracijuSM 2023-06-26 22:59
Znači, to je to sa čime se ona hvali po medijima. Podobni građani lajkaju, a one druge građane nakon nekoliko kritika stavi u filter. Tako se prividno stvara jednoumlje na otoku njenih djedova. Možeš tako samo do sljedećih izbora, a onda će narod progovoriti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # totalna kontrolagost X 2023-06-27 06:15
Blokirala je ona i medije. Kupila si je tzv. Televiziju Mali Lošinj, sponzorira lažne intervjue, a radio Jadranka je njen radio.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
110 # Totalna kontrolagost y 2023-06-27 07:28
Citat SM:
Tako se prividno stvara jednoumlje na otoku njenih djedova
Jednoumlja na otoku njenih djedova nije prividno. Službeno ga je uvela obznanom na dan kad je opet izabrana za gradonačelnicu. Obznanila je da njenom pobjedom sve podjele u politici prestaju.
DRUGA OBLJETNICA PROGLAŠENJA JEDNOUMLJA
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Zdravstvo na otoku njenih djedova nije njen problemNono 2023-06-27 10:25
Citat gost:
Bravo, bravo i čestitke. No, draga gradonačelnice, znate li vi, vaši suradnici matematiku? Sad me zanima hoćete li ovo brisati :sad: .
Odgovorila mu je da ona zna matematiku jer da je GML jedini kao JLS dobio novac za sedam projekata, na što je dobila ironičnu ispriku oprostite da sam rekao da govorite neistinu. Moja stara teta stalno pita kada ćete početi plaćati dopunski umirovljenicima , platiti bolesnima noćenje radi odlaska u bolnicu na pregled, otvoriti dnevni boravak za stare...?! Eto,kad ste ljepo odgovorili, čekam odgovor i za ovo i hvala unaprjed. Srdačan pozdrav

A na komentar Ulažite u zdravstvo, to bi vam trebao biti prioritet, a ne drustveni domovi i koje kakve gluposti…! gradonačelnica ležerno odgovara zdravstvo i na području Grada Malog Lošinja u nadležnosti je Primorsko-goran ske županije, a ne Grada.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Pamti pa joj vratiOMG 2023-06-27 11:07
Drugim riječima, poručila je starima, nemoćnima i bolesnima, kuš na me, nije me briga, crknite gadovi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 # Za koji k.rac onda obećava!?gost 2023-06-29 15:02
Citat Nono:
A na komentar Ulažite u zdravstvo, to bi vam trebao biti prioritet, a ne drustveni domovi i koje kakve gluposti…! gradonačelnica ležerno odgovara zdravstvo i na području Grada Malog Lošinja u nadležnosti je Primorsko-goranske županije, a ne Grada.
Ako je zdravstvo u nadležnosti PGŽ, a ne GML za koji k.rac je u svoj predizborni program upisala Novi Dom zdravlja – Izmjenom prostorno-plans ke dokumentacije stvorit ćemo preduvjete za izgradnju novog Doma zdravlja koji će našim stanovnicima pružiti kvalitetniju zdravstvenu skrb.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Kad narastem bit ću televizorMonty Python 2023-06-29 15:39
Zato jer je cijeli njen predizborni program gomila random nabacanih budalaština, ono... kao kad se društvo napije i natječe tko će izvaliti veću glupost.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 # Bućkuriš lažnih obećanjagost 2023-06-30 10:28
Citat Monty Python:
Zato jer je cijeli njen predizborni program gomila random nabacanih budalaština, ono... kao kad se društvo napije i natječe tko će izvaliti veću glupost.
Već prva sladunjava rečenica uratka kojeg naziva izbornim programom najavljuje besadržajnost, praznoću i bezvrijednost ostatka tog demagoškog smeća.
Nakon obraćanja "poštovanima Lošinjankama i Lošinjanima" Ana Kučić izvještačeno, uzvišenim rječnikom svojata otok izjavom Lošinj je otok mojih djedova, otok bezvremenske ljepote i vrijednih ljudi, naš dom poseban među tisuću otoka. Njegova je snaga naš Grad, a njegovo bogatstvo Lošinjani da bi patetično zaključila To je Mali Lošinj - otvoren, srdačan, snažan, tolerantan - Grad sretnih i nasmijanih ljudi u kojem zajedno odlučujemo kakav će biti sutra. Ovom uratku na razini domaće zadaće ambiciozne srednjoškolke dala je naslov Grad za tebe ispunivši ga općim mjestima i ponavljanjem starih neispunjenih obećanja bez navođnja rokova ispunjenja i izvora financiranja. Tek u predizbornom "intervjuu" Novom listu najavljuje EU fondove kao izvore, ali u samom "programu" lukavo navodi poticanje, podršku, nastojanje, podupiranje i slična izmotavanja.
O ispraznosti njenog programa najbolje govori odredba Grad je spreman za izgradnju i rekonstrukciju 100 stanova za potrebe rješavanja stambenog pitanja obitelji i samaca u Malom i Velom Lošinju I to pod velikim naslovom Jer ovo je grad koji pomaže
Cijeli "program" može se opisati kao bućkuriš što ponovljenih što nejasnih i neobvezatnih i lažnih obećanja čiji bljutav okus neiskrenosti prikriva laskanjem biračima.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # što se čeka?ZV 2023-06-30 12:07
Možda za neke investicije Grad može dobiti novce od EU ili RH, ali ono što nitko ne može napraviti umjesto Grada je donošenje urbanističkih planova kao podlogu za neke buduće investicije.
Međutim, po tom pitanju situacija je totalna katastrofalna.

Gradsko vijeće je 23.12.2019. donijelo odluku o izradi izmjene i dopune PPUG 7. izmjena.
Iako je urbanistički plan davno trebao biti gotov i usvojen, do danas se nisu makli od početka.

Gradsko vijeće je 24.07.2020 donijelo odluku o izradi izmjene i dopune UPU Mali Lošinj, 2. izmjena. Situacija je ista kao sa prethodnim planom.

To nije sve, ima još otvorenih planova, koliko me sjećanje služi u ovom mandatu, u protekle dvije godine niti jedan urbanistički plan nije usvojen.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Anin trik u rukavugost 2023-06-30 18:21
Citat ZV:
To nije sve, ima još otvorenih planova, koliko me sjećanje služi u ovom mandatu, u protekle dvije godine niti jedan urbanistički plan nije usvojen.
Ana ima lukavu taktiku za odvraćanje pozornosti od izostanka planiranja. Svako malo ubaci nešto novo da se zaboravi na staro a ne izvršeno. Tako se jučer na fejsu raspilavila statusom o pristupanju projektu zvučnog imena Adriatic Europa. Svašta je nadrobila, a vjerojatno se radi o projektu žicanja novca iz EU fondova. Bila je to prigoda za fotkanje i skupljanje lajkova. Ima ih 32 a među njima već redovni Hamdija Dobreva i Anto Nedić.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Projekt Adriatic Europagost 2023-09-17 10:07
Citat gost:
Citat ZV:
To nije sve, ima još otvorenih planova, koliko me sjećanje služi u ovom mandatu, u protekle dvije godine niti jedan urbanistički plan nije usvojen.
Ana ima lukavu taktiku za odvraćanje pozornosti od izostanka planiranja. Svako malo ubaci nešto novo da se zaboravi na staro a ne izvršeno. Tako se jučer na fejsu raspilavila statusom o pristupanju projektu zvučnog imena Adriatic Europa. Svašta je nadrobila, a vjerojatno se radi o projektu žicanja novca iz EU fondova. Bila je to prigoda za fotkanje i skupljanje lajkova. Ima ih 32 a među njima već redovni Hamdija Dobreva i Anto Nedić.
Za mjesec i pol dana uspjela dobiti samo 33 lajka, a tako puno se slikala i kezila zube :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Anica foliranticaWD 41 2023-11-24 09:41
Citat gost:
Citat ZV:
To nije sve, ima još otvorenih planova, koliko me sjećanje služi u ovom mandatu, u protekle dvije godine niti jedan urbanistički plan nije usvojen.
Ana ima lukavu taktiku za odvraćanje pozornosti od izostanka planiranja. Svako malo ubaci nešto novo da se zaboravi na staro a ne izvršeno. Tako se jučer na fejsu raspilavila statusom o pristupanju projektu zvučnog imena Adriatic Europa. Svašta je nadrobila, a vjerojatno se radi o projektu žicanja novca iz EU fondova. Bila je to prigoda za fotkanje i skupljanje lajkova. Ima ih 32 a među njima već redovni Hamdija Dobreva i Anto Nedić.
Dovoljno je pregledati njezin službeni fejs da se vidi kako nas vuče za nos. O ispunjenju izbornih obećanja ni da zucne, ali zato stalno ima novosti o kojima se razbrblja još i kod Domca. Jedan od takvih bisera je i objava velike fotke sa tekstom Danas sam u Novalji sudjelovala na Konferenciji o održivom turizmu, zelenoj i digitalnoj tranziciji, i to panelu: Turizam za predstojeće desetljeće: održiv, otporan, digitalan, globalan i socijalan. Bilo je veliko zadovoljstvo s ostalima razmijeniti znanja i ideje u kontekstu budućnosti turizma i smjera kojim trebamo ići Od tog njenog visokoparnog preseravanja obični građanin nema baš ništa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
112 # Ništa bez MikuleBD 2023-06-29 15:55
Ma koja bolja zdravstvena skrb?
Pa eno u Domu zdravlja umirovljeni doktor Mikuličić u zadnjih godinu dana radi kao zamjena već treće ambulante.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Obećanja ludim radovanjagost 2023-06-27 13:43
Citat gost:
A ja na brodu imam vremena i uvjek mi interesantno pratiti Vas i dali danas imate zeleni ili roza šal. E, uz to pratim i podatke, samo da znate, uz pohvale za ovo i lijepe želje da se realizira, sa Vama ili bez Vas.
Ana Kučić više brine da joj se boja šala slaže s bojom kaputića nego o slaganju ostvarenog s onim što je obećala.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
81 # nezavisniheineken 2023-06-27 08:01
Nezavisni Mario Franković, kandidat velikog dijela HDZ-a uz podršku SDP-a i creske (samo)uprave.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # .....gost 2023-06-27 10:04
Citat heineken:
Nezavisni Mario Franković, kandidat velikog dijela HDZ-a uz podršku SDP-a i creske (samo)uprave.
Ipak radije glasam za Frankovića nego za kandidatkinju dragog Aleksandra, vlasnika Jadranke dd, Radnika dd i bespravnih graditelja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Biciklizam na SrakanamaMuflon 2023-06-28 10:53
Citat Akter:
Prije manje od sat vremena gradonačelica uz fotku s osmjehom od uha do uha na fejsu javlja Velika i prekrasna vijest! Upravo sam s ministrom Regionalnog razvoja u Splitu potpisala ugovore vrijedne gotovo 440.000 Eura čime smo dobili sredstva za svih sedam prijavljenih projekata za Program razvoja otoka... ... uređenje pješačko biciklističke staze na Unijama i Iloviku te Velim i Malim Srakanama.Uređenje pješačko biciklističke staze na Velim i Malim Srakanama/ je presudno za ostvarenje Programa razvoja otoka
Bravo Ana! Vele Srakane su površine 1,18 km2, a duljina obalne linije iznosi 7,441 m. :lol:
PS
Gdje se može vidjeti Program razvoja otoka o kom govori gradonačelnica? Tko ga je izradio i kada je usvojen na Gradskom vijeću?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Tour de SrakaneJL 2023-06-29 12:43
Citat Muflon:
Citat Akter:
Prije manje od sat vremena gradonačelica uz fotku s osmjehom od uha do uha na fejsu javlja Velika i prekrasna vijest! Upravo sam s ministrom Regionalnog razvoja u Splitu potpisala ugovore vrijedne gotovo 440.000 Eura čime smo dobili sredstva za svih sedam prijavljenih projekata za Program razvoja otoka... ... uređenje pješačko biciklističke staze na Unijama i Iloviku te Velim i Malim Srakanama.Uređenje pješačko biciklističke staze na Velim i Malim Srakanama/ je presudno za ostvarenje Programa razvoja otoka
Bravo Ana! Vele Srakane su površine 1,18 km2, a duljina obalne linije iznosi 7,441 m.
PS
Gdje se može vidjeti Program razvoja otoka o kom govori gradonačelnica? Tko ga je izradio i kada je usvojen na Gradskom vijeću?
U strahu da se ne osramote što nisu u stanju potrošiti novac koji pristiže iz EU fondova Ministarstvo ga dijeli na časnu riječ lokalnih šerifa i šerifica. Dovljno je da samo kažu kako imaju gotove programe. Na web stranici Grada za tebe sam pod raznim mogučim nazivima tražio nešto što bi sličilo programu razvoja otoka, ali ništa nisam našao.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # dobronamjernogost 2023-06-29 11:55
Citat Šmizla:
Ana se slika i kad još nije ni prdnula. U motorin još nije investirala a hvali se da bi kupila baš ovakav.
Zar nema nekog da joj u dobroj namjeri kaže da se uozbilji i ne pravi budalu od sebe kao neka uobražena šiparica?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Modus operandiZico 2023-06-29 12:39
Pa ona ni ne zna drugačije, glupiranje joj na neki način predstavlja zaštitni znak.
I kao što Hrga kaže, njoj je glavna parola biti prvi u selu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Molitva za čednostBob Rock 2023-07-01 10:47
Citat gost:
Citat Šmizla:
Ana se slika i kad još nije ni prdnula. U motorin još nije investirala a hvali se da bi kupila baš ovakav.
Zar nema nekog da joj u dobroj namjeri kaže da se uozbilji i ne pravi budalu od sebe kao neka uobražena šiparica?
U ĐIRu s Jurkotićem prije zadnjih izbora A.K. nam se predstavila da je vjernik. Ako to nije bila samo ješka za birače trebala bi svjedočiti svoju vjeru. Na primjer razgovorom na radiju Jadranka povodom današnje muške molitve krunice u organizaciji bratstva Vitezovi bezgrešnog srca Marijina koja se održava svake prve subote u mjesecu. Danas im se pridružio i sisački biskup Vlado Košić. Zanima me podržava li ona kao vjernik mušku molitvu za život u predbračnoj čistoći, čednost u odijevanju i ponašanju i molitvu za muškarce – da postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Po djelima ćete ih prepoznatihranitelj tuljana 2023-07-01 11:36
Citat Bob Rock:
Citat gost:
Citat Šmizla:
Ana se slika i kad još nije ni prdnula. U motorin još nije investirala a hvali se da bi kupila baš ovakav.
Zar nema nekog da joj u dobroj namjeri kaže da se uozbilji i ne pravi budalu od sebe kao neka uobražena šiparica?
U ĐIRu s Jurkotićem prije zadnjih izbora A.K. nam se predstavila da je vjernik. Ako to nije bila samo ješka za birače trebala bi svjedočiti svoju vjeru. Na primjer razgovorom na radiju Jadranka povodom današnje muške molitve krunice u organizaciji bratstva Vitezovi bezgrešnog srca Marijina koja se održava svake prve subote u mjesecu. Danas im se pridružio i sisački biskup Vlado Košić. Zanima me podržava li ona kao vjernik mušku molitvu za život u predbračnoj čistoći, čednost u odijevanju i ponašanju i molitvu za muškarce – da postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru.
Vjernik katolik u HDZ-u 2023.?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
71 # O vjernicima...hranitelj tuljana 2023-07-01 11:51
Šalu na stranu, Bog je (nazivaju ga raznim nazivima) dao vjernicima jasnu uputu: plodite se i množite i držite se mojih zakona i vama ću napućiti svijet, dok će oni drugi - nestati.


Dok se naš narod držao Božjih zapovijedi, bilo ga je puno, čak se i širio po svijetu. Isto je vrijedilo i za druge europske narode.


Kad su se Boga odrekli, počeli su nestajati malo po malo. I što se više Boga odriču, to brže nestaju. Danas je na otoku važniji kakav auto ili gliser, talijanske pločice...nekim drugimna su važnije nekakve bube ili sove. Zato nestajemo.

Naime, neke ideje i vrijednosti su objektivno dobre ili loše neovisno što mi mislili o njima. Pa tako, narod koji preuzme dovoljan broj loših vrijednosti i uvjerenja, nestaje.

Na kraju krajeva što bi rekli sveti spisi treba li zaista ostati narod u kojem je legalno usmrćivati djecu u utrobama?

Ali ne trebamo se bojati, na ovim otocima će i dalje, u budućnosti, živjeti ljudi koji su vjerni Bogu, koji imaju puno djece i idu na redovito bogoslužje te čitaju svetu knjigu. Isto vrijedi i za npr. Francusku. U zemljama zapadne Europe većina male djece dolazi iz izrazito vjerničkih obitelji i sami će biti poprilično revni vjernici. To je jednostavno tako. Svijet pripada živima/rođenima .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Vjeronauk Hranitelja tuljanaBob Rock 2023-07-01 13:03
Zadivljuje brzina kojom je ovaj fan Ane Kučić reagirao na pitanje podržava li ona kao vjernik mušku molitvu za život u predbračnoj čistoći, čednost u odijevanju i ponašanju i molitvu za muškarce – da postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru.

Prilično spretno i gotovo neosjetno skrenuo je s konkretne teme komentara na razne općenitosti o Bogu, vjeri, narodu, božjim zapovijedima i u propovijedanje vjeronaučnih lekcija. A trebamo li se bojati hoće li na ovim otocima i dalje "živjeti ljudi koji su vjerni Bogu, koji imaju puno djece i idu na redovito bogoslužje te čitaju svetu knjigu" nije tema mog vrlo konkretnog zanimanja za odgovor podržava li gradonačelnica kao vjernik mušku molitvu za život u predbračnoj čistoći, čednost u odijevanju i ponašanju i molitvu za muškarce – da postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Gospodskom kastoruSSK 2023-07-02 08:45
Eto, što znači biti psetancem odlična gazde!
Najlakše k cilju podvita repa!
Pitoma njuško, cjeluješ petu, al se i za te
Mirisno peče masna kobasa!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Pitome njuškeGrunf 2023-07-02 10:12
Citat SSK:
Eto, što znači biti psetancem odlična gazde! Najlakše k cilju podvita repa! Pitoma njuško, cjeluješ petu, al se i za te Mirisno peče masna kobasa!
Za objavu na fejsu Svim sugrađankama i sugrađanima islamske vjeroispovjesti upućujem najiskrenije čestitke povodom Kurban bajrama! Bajram šerif mubarek olsun s emotikonom polumjesec i zvijezda kao na turskoj zastavi dobila je u tri dana 48 lajkova i sedam potpisanih posebnih zahvala.
Za objavu [PRIDRUŽIVANJE PROJEKTU ADRIATIC EUROPA] isto u tri dana dobila je samo 32 lajka usprkos sedam vlastitih fotografija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Malo pomaloHDZ KRKANI 2023-07-12 16:13
Prodati radniku krizevci i to je to. Zemlju na lanterni cuvaju 24/7 zastitari, tko to placa? Ajmo prvi od 1000 ????
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Domac podg muhaHDZ KRKANI 2023-07-12 16:15
Citat Barbika:
Žižula 1. faza, preuređenje dječjeg igrališta, znači nije novo igralište nego preuređenje postojećeg. I naravno pranje kose i šišanje. I odmah dvije radio emisije sa omiljenim voditeljem koji spremno dobacuje osobne komplimente.
Za pare za 2. fazu je neki dan išla u Split. Pa će biti još jedno rezanje vrpce, uz prethodno pranje kose i šišanje.

Taj domac je zesce govno ????
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

● ZADNJI KOMENTARI

 • Sinergija žurnih službi

  .... 14.04.2024 21:27
  Kad se anemični raspištolji
  “Što si ti bolji, to ti uzmu jedan prst, drugi, treći, četvrti, peti, nema ti ruku, pojede te i doviđenja. Onda ćemo pokazati puno više čvrstine, vojnički pravi s tim ljudima jer oni to rade s ciljem da nas e-li-mi-ni-raju . Shvaćate?” – dio je ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 14.04.2024 21:04
  Samoimenovanje
  Kako u uvodu piše ... uoči predstojećih izbora za Sabor ... gradonačelnica Malog Lošinja si je medijsku pozornost priskrbila akcijom nazvanom neutralizacija mine u lošinjskom akvatoriju i to u ulozi načelnice Stožera civilne zaštite. Sada znamo da je ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  Barbika 14.04.2024 17:41
  Nisu baš svi ljudi ovce
  Većina je za nju ipak negativnih komentara, bolje da se nije ni oglašavala, vrlo produktivno. A onaj njen nositelj liste, svi mu se smiju, kaže da gleda seriju Dva i pol muškarca. Sam je sebe upucao u mozak.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  ML 14.04.2024 14:57
  ...
  Bit će da su njih dvije klasične političarke, ne slikaju se po tzv logeru u nedoličnim pozama i nisu sklone da ih razni muški javno drpaju.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  ..... 14.04.2024 12:55
  Bez drpanja
  Ako je suditi po fejsbuku ove dvije žene na listi iznad AK nisu sklone javnom drpanju: facebook.com/.../?locale=hr_HR (https://www.facebook.com/ihrstic/?locale=hr_HR) A ova je bila kandidat HDZ-a za županicu www.facebook.com/.../ ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  WD 41 14.04.2024 11:06
  #zasveizazove
  Čini se da je i ona osobno za sve izazove. Po stanačkoj crti ;-) #zasveizazove i.imgur.com/IfbuqE8.jpg (http://i.imgur.com/IfbuqE8.jpg)

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  Apstinent 14.04.2024 10:53
  Za Kradeze nikakada
  Ni parola Istinski i od srca glas naših ljudi u Saboru! nije inteligentnija. Komentari su porazni: - Svi se sjetite, pred Izbore žicati glasove! A ostalih preko 300 dana u godini, tišina. I bajne plaće. A narod ko narod, većina krpa kraj s krajem.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  hranitelj tuljana 14.04.2024 10:17
  ???
  Nije dovoljan izazo za tebe ali za mnoge jest, a svačiji glas vrijedi jednako. Ipak si ti iznad toga, tebe ona ne može prevariti, takvog telektualca i eruditu...ti glasaš za Devu i slične... ...kad smo već kod toga, na propalom portalu koji navodno ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  NN 14.04.2024 09:58
  Bez izazova da ju se izabere
  Uz objavu na fejsu gdje se kandidatkinja za Sabor hvali "Posljednjih 15 godina bezrezervno sam radila na unaprjeđenju kvalitete života mojih sugrađana" i izražava vjeru da svojim angažmanom u Hrvatskom saboru može učiniti značajne pomake u izjednačavanju ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 14.04.2024 08:40
  Glupi otrcani slogani
  A plakati su im za plakati. Ne znaš koji je otrcaniji a koji isprazniji. Otrcanoj Kučićkinoj frazi "Za bolju kvalitetu života otočana!" ipak konkurira tupava Butkovićeva tvrdnja "Hrvatska nikad jača na karti Europe!", ali on je ipak ministar. Po ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  Dodo 14.04.2024 07:24
  .....
  Ti si budala.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  hranitelj tuljana 14.04.2024 07:10
  Za šaku eura...
  Ima ih i koji su dobrovoljno glasovali za, kako kažete "osuženi zločinačku organizavciju" jer im je iz iste za uzvrat obećano kako će im tuđim novcem platiti njihovo osobno dopunsko zdravstveno osiguranje. Pa sad na jednoj propaloj stranici nejasne ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  Bing 13.04.2024 16:40
  Tko donira profitira
  Ovog HDZ-ovog donatora AK je nasljedila od Kapelija. Govorka se da će biti uključen u pokušaj da AK odglumi ispunjenje obećane stanogradnje. i.imgur.com/RlD1Hmv.jpg (http://i.imgur.com/RlD1Hmv.jpg) i.imgur.com/RlD1Hmv.jpg ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  .... 13.04.2024 14:49
  Pusta obećanja
  A na njenoj FB stranici komentari: ~ Pred izbore vagon obećanja a poslije sve po starom. I tako za četiri godine ponovno. Pitam se tko još u to vjeruje ? ~ tek sad potpisan ugovor,znaci da su ovi do sada na 'crno' radili ;-)

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 13.04.2024 14:44
  Napuštanje broda koji tone
  Kad je Mrtvaška "umrtvljena" Kapeli se pokušao izvući od sramote i spasiti se kao štakor iz broda koji tone. Pa je krivnju svalio na Anu Kučić tvrdeći ‘Laž je da je projekt od početka ovakav, prva ideja je bila manja luka’ Članak u Novom listu; ‘Laž je ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 13.04.2024 14:27
  Trijumfalna parada
  A sve je počelo uz veliku pompu i trijumfalnu paradu raspucalom rivom dok fotograf hoda natraške da snimi ovu povjesnu fotografiju. i.imgur.com/C4UL9AT.jpg (http://i.imgur.com/C4UL9AT.jpg)

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  drp 13.04.2024 13:08
  Tko tu koga drpa?
  Mislim da si fotku pogrešno shvatio. Po položaju tijela vidi se da se ona priljepila njemu a ne on njoj.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  NN 13.04.2024 12:52
  Fenomen da birači uporno daju vlast korumpiranim političarima nije objašnjen. A to se događa i na Lošinju. Ana Kučić pobijedila je unatoč aferama naslov je članka od 21. 06. 2021. na portalu Telegram: Gospođa Kučić na posljednjim lokalnim izborima ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  Dron 13.04.2024 12:49
  ...
  Nije je nitko prisilio, dobrovoljno se učlanila u osuđenu zločinačku organizaciju. Narodna poslovica kaže: Čega se pametan stidi, time se budala ponosi.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  ... 13.04.2024 12:41
  ...
  zar nju baš na svakoj fotografiji netko mora drpati, zašto im to dozvoljava?

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  Dron 13.04.2024 12:37
  kravica Milova
  Ovo prenemaganje postaje toliko blesavo da me sve više podsjeća na onu Avu Karabatić koja se kao nezavisna kandidatkinja odlučila kandidirati za Sabor, ali je tek pred komisijom DIP-a shvatila da nema dovoljno potpisa, pa je u 10 navečer išla na trg za ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  ..... 13.04.2024 11:28
  Trijumfalni hod AK
  Pristanište sustiže ruševno stanje vojnih objekata na Velopinu. Isto tako otrcano zvuče i ostale priče koje nam je pričala da bi uz njih pozirala. i.imgur.com/vqdophI.jpg (http://i.imgur.com/vqdophI.jpg)

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 13.04.2024 10:38
  Dnevnik laži i propadanja
  Kad smo kod laži i praznih obećanja podsjećam na obavijest od 30.07.2016. LOŠINJ POSTAO NOVO PRISTANIŠTE HIDROAVIONA na službenoj gradskoj stranici mali-losinj.hr/.../... (https://www.mali-losinj.hr/2016/gradani/obavijesti-iz-grada/losinj-postao-novo-pristaniste-hidroaviona/) ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 13.04.2024 10:17
  Čast joj je biti kandidat HDZ-a
  A našoj gradonačelnici je čast "biti kandidatkinja na listi moje stranke za Hrvatski sabor" pa makar bila ugurana radi ženske kvote. Kao dotična Majda Burić koja se proslavila i kad je u Saboru bubnula da Hrvatska trenutno ima milijardu i 640 milijuna ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  ZZ 13.04.2024 09:52
  Ženska kvota
  Kaže da se odlučila kandidirati. Nije ona odlućila da će se kandidirati nego je prihvatila Butkovićevu odluku da si je stavi na deseto mjesto na listi. Iako mu se u projektu Mrtvaška iskazala kao poslušna služavka stavio ju je ispod dvije druge žene na ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  Dodo 13.04.2024 08:07
  .......
  Od Ane Kučić u Saboru imati ćete isto što i od Garija Kapelija. U najboljem slučaju NIŠTA.

  Read more...

   
 • Cipelarenje oporbe

  gost 13.04.2024 07:23
  Ona zaista nije klasična političarka
  Spam poruka može biti korisna. Stigla pravovremeno da podsjeti na ovaj komentar Kučićki ne izborne hvalisavosti.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 13.04.2024 07:15
  Mutavi zastupnici Lošinjana
  Da čut će se njen glas :P Kao šo se čuo Kapelijev.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  Samo laži i prazna obećanja 13.04.2024 06:25
  ...
  ... ... novilist.hr/.../... (https://www.novilist.hr/regija/prosirenje-zracne-luke-losinj-nakon-sljedece-sezone/)

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  Samo laži i prazna obećanja 13.04.2024 06:23
  Proširenje Zračne luke Lošinj nakon sljedeće sezone
  Neki dan na ruskom radiju ponovo nam obećava aerodrom, kao da to nije bilo obećano već bar 20 puta, uvijek sa porukom da je dokumentacija upravo sada konačno kompletirana, ali je jednom bila kriva korona, a drugi put valjda Rusi koji su napali Ukrajinu.

  Read more...

ZADNJI KOMENTARI (desno)

 • Sinergija žurnih službi

  .... 14.04.2024 21:27
  Kad se anemični raspištolji
  “Što si ti bolji, to ti uzmu jedan prst, drugi, treći, četvrti, peti, nema ti ruku, pojede ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 14.04.2024 21:04
  Samoimenovanje
  Kako u uvodu piše ... uoči predstojećih izbora za Sabor ... gradonačelnica Malog Lošinja ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  Barbika 14.04.2024 17:41
  Nisu baš svi ljudi ovce
  Većina je za nju ipak negativnih komentara, bolje da se nije ni oglašavala, vrlo produktivno.
   
 • Sinergija žurnih službi

  ML 14.04.2024 14:57
  ...
  Bit će da su njih dvije klasične političarke, ne slikaju se po tzv logeru u nedoličnim ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  ..... 14.04.2024 12:55
  Bez drpanja
  Ako je suditi po fejsbuku ove dvije žene na listi iznad AK nisu sklone javnom drpanju ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  WD 41 14.04.2024 11:06
  #zasveizazove
  Čini se da je i ona osobno za sve izazove. Po stanačkoj crti ;-) #zasveizazove ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  Apstinent 14.04.2024 10:53
  Za Kradeze nikakada
  Ni parola Istinski i od srca glas naših ljudi u Saboru! nije inteligentnija. Komentari ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  hranitelj tuljana 14.04.2024 10:17
  ???
  Nije dovoljan izazo za tebe ali za mnoge jest, a svačiji glas vrijedi jednako. Ipak si ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  NN 14.04.2024 09:58
  Bez izazova da ju se izabere
  Uz objavu na fejsu gdje se kandidatkinja za Sabor hvali "Posljednjih 15 godina bezrezervno ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 14.04.2024 08:40
  Glupi otrcani slogani
  A plakati su im za plakati. Ne znaš koji je otrcaniji a koji isprazniji. Otrcanoj Kučićkinoj ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  Dodo 14.04.2024 07:24
  .....
  Ti si budala.
   
 • Sinergija žurnih službi

  hranitelj tuljana 14.04.2024 07:10
  Za šaku eura...
  Ima ih i koji su dobrovoljno glasovali za, kako kažete "osuženi zločinačku organizavciju" jer ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  Bing 13.04.2024 16:40
  Tko donira profitira
  Ovog HDZ-ovog donatora AK je nasljedila od Kapelija. Govorka se da će biti uključen u pokušaj ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  .... 13.04.2024 14:49
  Pusta obećanja
  A na njenoj FB stranici komentari: ~ Pred izbore vagon obećanja a poslije sve po starom. I ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 13.04.2024 14:44
  Napuštanje broda koji tone
  Kad je Mrtvaška "umrtvljena" Kapeli se pokušao izvući od sramote i spasiti se kao štakor ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 13.04.2024 14:27
  Trijumfalna parada
  A sve je počelo uz veliku pompu i trijumfalnu paradu raspucalom rivom dok fotograf hoda ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  drp 13.04.2024 13:08
  Tko tu koga drpa?
  Mislim da si fotku pogrešno shvatio. Po položaju tijela vidi se da se ona priljepila njemu ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  NN 13.04.2024 12:52
  Fenomen da birači uporno daju vlast korumpiranim političarima nije objašnjen. A to se događa ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  Dron 13.04.2024 12:49
  ...
  Nije je nitko prisilio, dobrovoljno se učlanila u osuđenu zločinačku organizaciju. Narodna ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  ... 13.04.2024 12:41
  ...
  zar nju baš na svakoj fotografiji netko mora drpati, zašto im to dozvoljava?
   
 • Sinergija žurnih službi

  Dron 13.04.2024 12:37
  kravica Milova
  Ovo prenemaganje postaje toliko blesavo da me sve više podsjeća na onu Avu Karabatić koja se ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  ..... 13.04.2024 11:28
  Trijumfalni hod AK
  Pristanište sustiže ruševno stanje vojnih objekata na Velopinu. Isto tako otrcano zvuče ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 13.04.2024 10:38
  Dnevnik laži i propadanja
  Kad smo kod laži i praznih obećanja podsjećam na obavijest od 30.07.2016. LOŠINJ POSTAO ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 13.04.2024 10:17
  Čast joj je biti kandidat HDZ-a
  A našoj gradonačelnici je čast "biti kandidatkinja na listi moje stranke za Hrvatski sabor" ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  ZZ 13.04.2024 09:52
  Ženska kvota
  Kaže da se odlučila kandidirati. Nije ona odlućila da će se kandidirati nego je prihvatila ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  Dodo 13.04.2024 08:07
  .......
  Od Ane Kučić u Saboru imati ćete isto što i od Garija Kapelija. U najboljem slučaju NIŠTA.
   
 • Cipelarenje oporbe

  gost 13.04.2024 07:23
  Ona zaista nije klasična političarka
  Spam poruka može biti korisna. Stigla pravovremeno da podsjeti na ovaj komentar Kučićki ne ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 13.04.2024 07:15
  Mutavi zastupnici Lošinjana
  Da čut će se njen glas :P Kao šo se čuo Kapelijev.
   
 • Sinergija žurnih službi

  Samo laži i prazna obećanja 13.04.2024 06:25
  ...
  ... ... novilist.hr/.../...
   
 • Sinergija žurnih službi

  Samo laži i prazna obećanja 13.04.2024 06:23
  Proširenje Zračne luke Lošinj nakon sljedeće sezone
  Neki dan na ruskom radiju ponovo nam obećava aerodrom, kao da to nije bilo obećano već bar ...