Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Bijela zastava za predaju razuma

Korisnička ocjena:  / 7
LošeNajbolje 

whiteflagSve dok se nije pojavio stanoviti celebriti Kristijan Curavić bijela zastava je i na ovim otocima bila simbol predaje, bezuvjetne kapitulacije. No zbog naivnosti onih koji imaju više novaca nego pameti ponegdje je postala simbol čistog mora 

 

Pa se tako na stranicama Ministarstva turizma (www.odrzivi.turizam.hr) kao prvi link kojeg otvara tražilica Google na upit za bijelu zastavu nalazi tekst: 

„Bijelu zastavu dodjeljuje Global Under Water Awareness Association (GUWAA), na čijem je čelu proslavljeni hrvatski ronilac Kristijan Curavić, koji se posebno ističe u promoviranju čistoće i kvalitete vode te isticanju njezine važnosti. GUWAA je organizacija koja čisti i štiti oceane i mora, jezera i rijeke diljem svijeta, dio je najveće međunarodne mreže ronilaca, zaštitnika svih vodenih resursa. Bijela zastava (White Flag International) jedini je simbol u svijetu koji jamči čisto more te plaže, morsko dno i kopnene vode u svrhu zaštite života u njima. Vlasništvo je Fondacije Princ Albert II. od Monaka i GUWAA-e.

U Hrvatskoj Bijelu zastavu imaju: Nacionalni park Krka, plaže hotela Svpetrvs Resort Supetar na otoku Braču, Hotel Bellevue Mali Lošinj, uvala Valdarke Mali Lošinj, plaža Zlatni rat Bol na Braču, Hotel Split Podstrana, Crvena luka Hotel & Resort Biograd te plaže Punta Rata i Podrače u Brelima."

Odmah pri vrhu tražilice nalazi se i link na stranicu LOŠINJ HEALTH. Iz impresuma stranice teško je shvatiti čija je to stranica - Turističke zajednice Grada Malog Lošinja ili Jadranke d.d. ili pak zajednička - ali svakako služi za reklamiranje Jadranke d.d.. Na stranici se nalazi i link Kvaliteta mora - Bijela zastava. Uz sliku iz ptičije perspektive hotela Bellevue i njegove plaže nalazi se i tekst:

„Međunarodni simbol čistog podmorja, Bijela zastava dodijeljena je za dvije plaže na području otoka Lošinja – prvom hotelu sa pet zvjezdica koji je uopće postao vlasnikom tako prestižnog međunarodnog priznanja, malološinjskom hotelu Bellevue za očuvanje vodenih površina u uvali Čikat, te Gradu Malom Lošinju za uvalu Valdarke.
Kriteriji za dodjelu Bijele zastave su strogi, uključuju uspostavljanje ekološkog čišćenja podmorja, pravilno upravljanje prikupljenim otpadom te organizaciju reciklaže po visokokvalitetnim standardima. Također, dobitnici Bijele zastave za cilj imaju nastavak suradnje na stvaranju globalne svijesti o problemu morskog otpada, te educiranje i osvješćivanje stanovništva o potrebi očuvanja mora i podmorja".

Svjetska a naša
Iz Izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Malog Lošinja za 2018. vidljivo je da je Grad Mali Lošinj kao ponosni vlasnik certifikata Bijele zastave za istu platio 20.000 kuna „Svjetskoj udruzi za očuvanje i zaštitu mora, rijeka i jezera". Kakva je to udruga?

Pregledom registra udruga može se zaključiti da je to fantomska udruga. Udruga je osnovana 15.2.2014. godine u Krapnju održavanjem skupštine. Nakon toga nije bilo niti jedne skupštine udruge. Predsjednik udruge je prema javnom registru Kristijan Curović. Zanimljivo da u registru nema OIB-a ovlaštenih osoba za zastupanje. Iako je udruga osnovana 2014. nije se nikad uskladila sa Zakonom o udrugama, a morala je to učiniti do kraja 2015. godine. Nije se prijavila niti u registar neprofitnih organizacija Ministarstva financija te stoga financijska izvješća te udruge, za razliku od udruga usklađenih sa zakonom, nisu javna. Zbog toga, sukladno Zakonu i Uredbi Vlade RH ta udruga ne smije primati javni novac. Ipak Grad Mali Lošinj joj je isplatio i u 2018. godini 20.000 kuna.

U registru, do kojeg svatko može doći s tri klika mišem, pa tako mogu i službenici u Gradu, vidi se da udruga pompoznog naziva „Svjetska udruga za očuvanje i zaštitu mora, rijeka i jezera" kojoj su doznačena javna sredstva nema ovlaštenu osobu za zastupanje. Ovlaštenim osobama udruge blještavog naziva mandat za zastupanje je istekao 15.02.2018. Kako se nije sastala skupština udruge, kako nema ovlaštenih osoba i kako nije usklađena s Zakonom o udrugama radi se o fantomskoj udruzi.

Dakle, Grad Mali Lošinj isplaćuje i dalje godišnje po 20.000 kuna fantomskoj udruzi kojoj funkcionira samo račun u banci na koji naivni, lakovjerni i glamura željne odgovorne osobe uplaćuju sredstva za fantomski certifikat.

Hohštaplerska psihologija
Zanimljivo je i to da svjetska udruga osnovana u Krapnju nema službeni mail, službeni telefon, mobitel fax, a ni web stranicu. Kako se komunicira s tom udrugom? Valjda samo novčanim doznakama, jer ova svjetska udruga nema ništa drugo osim aktivnog računa u banci. Svakom iole razumnom čovjeku je jasno da iza naziva udruge „Svjetska udruga za očuvanje i zaštitu mora, rijeka i jezera" osnovane u Krapnju stoje hoštaplerski motivi. Kako je moguće da, bez obzira na to što se s tri klika danas može provjeritit sve, u Gradu Malom Lošinju nikom nije palo napamet provjeriti kome se to i što uopće plaća? Grad Mali Lošinj se ponosi da je vlasnik certifikata Bijele zastave. Zašto Grad javno ne objavi certifikat kojim se ponosi? Da vidimo za što se daje certifikat, kako je zaslužen, tko iza njega stoji odnosno tko ga potpisuje.

Da ponovim, radi se o fanomskoj udruzi hoštaplerskog naziva koja nema ovlaštene osobe za zastupanje. Bijelom zastavom na plaži hotela Bellevue se diče i u Jadranci. S obzirom na to da je Jadranka privatna tvrtka može se hvaliti kupljenom galmuroznom Bijelom zastavom kao što se posvuduše pokazuju na špici fejk brendiranim torbicama. Privatna firma s privatnim novcima može kupavati što želi i hvaliti se čim god  želi. Ali Grad Mali Lošinj ne smije trošiti javna sredstva suprotno zakonu i propisima na fejk certifikate da bi se netko njima ponosio. U ovom slučaju vrijedi izreka „Čime se budala diči, pametan se stidi".

Nasjedanje na hohštaplere nije naravno specijalnost ovoga otoka. To je sociološki fenomen prisutan oduvijek i svugdje. Na priču o „svjetskoj" udruzi iz Krapnja nasjeli su i ozbiljniji tipovi nego li su to politički i gospodarski odličnici s otoka Lošinju. Na priču su nasjeli npr. i princ Albert II. od Monaka, povjerenik Europske komisije za okoliš, pomorstvo i ribarstvo Karmen Velle, malteški ministri, Bianca Jagger. Treba ipak pohvaliti socijalnu osjetljivost „svjetske" udruge iz Krapnja koja je Bijele zastave na Lošinju prodavala po povoljnijm cijenama nego li je to činila na Malti. Cijena za Grad Mali Lošinj je 20.000 kuna godišnje, a Jadranka d.d. Bijelu zastavu navodno plaća 60.000 kuna godišnje. A i to bi bila izuzetno povoljna cijena ako se usporedi s cijenom Bijele zastave na Malti, gdje je naplaćivana po 25.000 € po komadu.

O hohštapleraju su napisane mnogobrojne knjige i romani. Tako je poznati španjolski pisac Javier Cercas napisao roman „Hohštapler" i taj fenomen je sažeo na dva pitanja. Kako se netko usudi izmišljati i zašto ljudi vjeruju odnosno ne provjeravaju? U konkretnom slučaju na prvo pitanje trebaju odgovoriti u „svjetskoj" udruzi i taj odgovor nas ne zanima. A na drugo pitanje odgovor trebaju dati u Gradu Malom Lošinju. Zašto vjeruju da će uplatom 20.000 kuna godišnje i dizanjem Bijele zastave more i podmorje uvale Valdarke biti čisto? Zašto su u Gradu Malom Lošinju spremni plaćati obmanu o čišćenju mora na Valdarkama kupovinom Bijele zastave i to riskirajući kršenjem zakona i propisa?

Komentari: 

124 # sve na majke miBrancin 2019-06-07 11:53
Pod pretpostavkom da se čak radi o pravoj, a ne o fiktivnoj udruzi, zar ovi naši svake godine plaćaju taj reket od 20.000 kn?
Zar ne bi svake godine ipak trebalo još jednom zaroniti i provjeriti šta to ima dole?
Nekako su mi promakle friške fotografije na fejsu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
121 # Sve je pod kontrolom, ima i video nadzorČuvar plaže u zimskom periodu 2019-06-07 14:16
Citat Brancin:
Zar ne bi svake godine ipak trebalo još jednom zaroniti i provjeriti šta to ima dole?
Prije nego li uplate pinku, neki naši svake godine sami zarone i provjere da li je more još uvijek djevičanski čistoCitat:
Nekako su mi promakle friške fotografije na fejsu.
trovremenski taft čini čuda
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
117 # U uvali ima previše svegaMateo 2019-06-07 17:43
Svakom pametnom je jasno da je plaža ispred Belvija čista isto koliko je čista cijela uvala, a u uvalama more nikada nije previše čisto. Ja odem na grote kod Lanterne. Neusporedivo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
125 # Što će ti plava zastava, kad možeš kupiti bijeluCash & Carry 2019-06-07 12:13
Zanimljiva referentna lista, 90% je sa područja HR, a bijelu zastavu je dobio čak i Cinestar. :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
122 # Psi laju, hohšatapleraj prolaziWD 40 2019-06-07 12:37
Citat Cash & Carry:
Zanimljiva referentna lista, 90% je sa područja HR, a bijelu zastavu je dobio čak i Cinestar. :lol:
Treba pročitati članak Projekt Bijele zastave nije ekološki, nego promotivni projekt od prije četiri godine i komentare ispod članka. Na Lošinju vlada parola "psi laju, a hohšapleraj gradske vlasti prolazi".
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
119 # Sjaj ofucanih celebritijagost 2019-06-07 15:51
Citat WD 40:
Citat Cash & Carry:
Zanimljiva referentna lista, 90% je sa područja HR, a bijelu zastavu je dobio čak i Cinestar. :lol:
Treba pročitati članak Projekt Bijele zastave nije ekološki, nego promotivni projekt od prije četiri godine i komentare ispod članka. Na Lošinju vlada parola "psi laju, a hohšapleraj gradske vlasti prolazi".
volim-losinj.org/.../...
Dobar je zadnji komentarpod naslovom Sjaj ofucanih :

Nakon svega vidimo da je naslov članka Projekt Bijele zastave nije ekološki, nego promotivni projekt samo djelimično točan. Zaista projekt nije ekološki, kako je Genov dokazala ali nije ni promotivni. Jer to je projekt kojim je jedan šibicar na prijevaru mlatio pare. Pa ako je išta promovirao, prodajom bijelih zastava Curavić je promovirao glupost i neodgovornost lokalnih šerifa u trošenju novca iz proračuna te njihovu provincijalnu zaslijepljenost sumnjivim sjajem ofucanih "celebritija".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
225 # .......Tin 2019-06-07 12:46
Nekim budalama možeš svašta prodati, čak i svježi planinski zrak. Cijena samo 3,99$. Kažu da je to dobro za mozak.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
126 # Uvaljivanje Master planagost 2019-06-07 15:25
Citat Tin:
Nekim budalama možeš svašta prodati, čak i svježi planinski zrak. Cijena samo 3,99$. Kažu da je to dobro za mozak.
A ovim našim budalama su uz zastavu i štošta drugo uvalili i izradu Master plana turizma za Cres i Lošinj koji radi firma Horwath H(otel) T(ourism) L(eisure)Master prema željama i interesima Jadranke i Lošinjske plovidbe. Zanima me tko će platiti izradu.
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
126 # sezona je počelajadnik 2019-06-07 16:33
Citat gost:
A ovim našim budalama su uz zastavu i štošta drugo uvalili i izradu Master plana turizma za Cres i Lošinj koji radi firma Horwath H(otel) T(ourism) L(eisure)Master prema željama i interesima Jadranke i Lošinjske plovidbe. Zanima me tko će platiti izradu.
Mogu li nam turistički mudraci iz firme Horwath HTL i lošinjske turističke zajednice objasniti zašto nam je Lošinj ove godine bez turista ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
126 # kaže premijer da će nas spasiti kinezijednog dana 2019-06-07 17:22
Citat jadnik:
Mogu li nam turistički mudraci iz firme Horwath HTL i lošinjske turističke zajednice objasniti zašto nam je Lošinj ove godine bez turista ?
Reći će ti da nisu krivi oni, nego Vakula. Padne kiša 10 dana i cijela privredna grana godinu završi u minusu. A država koja o toj privrednoj grani ovisi ode u stečaj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
115 # Crni labudKrele 2019-06-09 12:32
Citat jadnik:
Citat gost:
A ovim našim budalama su uz zastavu i štošta drugo uvalili i izradu Master plana turizma za Cres i Lošinj koji radi firma Horwath H(otel) T(ourism) L(eisure)Master prema željama i interesima Jadranke i Lošinjske plovidbe. Zanima me tko će platiti izradu.
Mogu li nam turistički mudraci iz firme Horwath HTL i lošinjske turističke zajednice objasniti zašto nam je Lošinj ove godine bez turista ?
Pa dogodio nam se crni labud!Nije ti kriv nitko drugi, oni rade sve najbolje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
117 # džaba ste krečiliGnjurac 2019-06-09 13:35
i po suncu i po kiši, po Lošinju stalno lete crni labudovi
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
120 # .....No Shit 2019-06-09 12:53
Citat jadnik:
Citat gost:
A ovim našim budalama su uz zastavu i štošta drugo uvalili i izradu Master plana turizma za Cres i Lošinj koji radi firma Horwath H(otel) T(ourism) L(eisure)Master prema željama i interesima Jadranke i Lošinjske plovidbe. Zanima me tko će platiti izradu.
Mogu li nam turistički mudraci iz firme Horwath HTL i lošinjske turističke zajednice objasniti zašto nam je Lošinj ove godine bez turista ?
Kako nema? Pa jutros ih je nekoliko prošlo preko trga.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
116 # Status skvoŽuja 2019-06-25 09:42
Citat Tin:
Nekim budalama možeš svašta prodati, čak i svježi planinski zrak. Cijena samo 3,99$. Kažu da je to dobro za mozak.
Budalama u Hrvatskoj se stalno prodaje HDZ, zadnji put pod etiketom VJERODOSTOJNO, a Lošinjanima pod lažnom deklaracijom PRVI OD 1000. Imamo STATUS SKVO :lol:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
133 # Birali ste ih, pa sad plaćajte hohšaplerajMinhauzen 2019-06-07 16:03
Evo s kim je tikve sadio Gari, a Ana kao poslušna sluškinja nastavila:

Croatian authorities suing the man behind the White Flag in Malta
(Hrvatske vlasti tuže čovjeka koji stoji iza Bijele zastave na Malti)
...
Kristijan Curavić, the man behind the White Flag ‘environmental’ scheme, is facing charges by the authorities in Croatia for creating a false invoice to claim costs after a project he promoted worth millions that was supposedly backed by Hollywood stars never happened, according to court documents.
On 30 October last year, the Municipal State Attorney’s Office of Rijeka, Croatia, filed an indictment against Kristijan Curavić that he issued a false invoice for HRK 47,970 (€6,500) to justify funds he received from the Tourist Board of the city of Crikvenica for an environmental project in the South Pole.
...
In Croatia, as in Malta, Curavić used the supposed backing of the Prince Albert II of Monaco Foundation to gain funds. The foundation told The Shift News it was set to sue Curavić for use of its logo, just as one of the Board members listed on the different organisations set up by the Croatian to give a layer of credibility to his projects, human rights advocate Bianca Jagger, said it had no connection with his projects.
itd, itd ...
theshiftnews.com/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
237 # prodavanje magleNo Shit 2019-06-07 16:37
slično kao u aferi Theranos, u upravni odbor ubaciš nekoliko poznatih faca koje nemaju pojma o poslovanju firme, nego samo služe da firmi u javnosti dignu rejting
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
144 # Prodali im rog za svijećugost 2019-06-07 16:46
Citat No Shit:
slično kao u aferi Theranos, u upravni odbor ubaciš nekoliko poznatih faca koje nemaju pojma o poslovanju firme, nego samo služe da firmi u javnosti dignu rejting
Od izabranih dužnosnika i gradskih službenika očekuješ da ne upadaju u te primitivne zamke i da ne slijeću kao muhe na govna. Od lošinjskih se to ne može očekivati jer su prvo Gari, a zatim Ana slabi na kič i na celebritije. Lako njima prodati rog za svijeću, pogotovo zato što ne troše svoj nego naš novac.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
152 # nemam vremena za glupostiteta Violeta 2019-06-07 16:57
Grad Mali Lošinj bi trebao tužiti Curavića radi prevare i nanošenja trajne štete kompletnoj destinaciji.
Ovi naši se vole brendirati uz Curavića, Jurkotića i njima slične, a sutra će osvanuti U zdrav mozak, Skrivenoj kameri ili rubrici Vjerovali ili ne.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
150 # Ljubav je na selu ove godinegost 2019-06-07 18:46
Citat teta Violeta:
Grad Mali Lošinj bi trebao tužiti Curavića radi prevare i nanošenja trajne štete kompletnoj destinaciji.
Ovi naši se vole brendirati uz Curavića, Jurkotića i njima slične, a sutra će osvanuti U zdrav mozak, Skrivenoj kameri ili rubrici Vjerovali ili ne.
Neće tužiti jer bi priznali da su bili budale, a gradonačelnica zna što i svaka posvuduša: svaka reklama je dobra reklama, pa makar ona bila i loša. Nemojte se čuditi ako se nakon Đira s Jurkotićem i emisije U zdrav mozak pojavi u showu Ljubav je na selu ove godine

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
145 # .......Grunf 2019-06-07 20:27
Citat gost:
Neće tužiti jer bi priznali da su bili budale,
Bolje ispasti blesav, nego iz aviona.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
621 # AmsSilvija 2019-06-09 16:35
Citat gost:
Citat teta Violeta:
Grad Mali Lošinj bi trebao tužiti Curavića radi prevare i nanošenja trajne štete kompletnoj destinaciji.
Ovi naši se vole brendirati uz Curavića, Jurkotića i njima slične, a sutra će osvanuti U zdrav mozak, Skrivenoj kameri ili rubrici Vjerovali ili ne.
Neće tužiti jer bi priznali da su bili budale, a gradonačelnica zna što i svaka posvuduša: svaka reklama je dobra reklama, pa makar ona bila i loša. Nemojte se čuditi ako se nakon Đira s Jurkotićem i emisije U zdrav mozak pojavi u showu Ljubav je na selu ove godine

Ima li ovaj komentar veze sa člankom?
Klinac bi to radili nekome da nije zena
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
159 # Farmagost 2019-06-09 19:21
Citat Silvija:
Ima li ovaj komentar veze sa člankom?
Klinac bi to radili nekome da nije zena
A šta joj se to radi zato što je žena? Pa posao sa zastavom započeo je Capelli radi reklame a Ana nastavila. A možda se i on prijavi u reality show Farma gdje je nastupao Curavić :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
152 # Brendiranje hrabrošćuZoro 2019-06-10 18:37
[quote name="Silvija" Klinac bi to radili nekome da nije zena] Ovoj se sigurno nitko neće rugati da se brendira uz Curavića i Jurkotića iako je žena i gradonačelnica. Ova se brendira svojom hrabrošću.
Zbog divljačkog napada članova Torcide na četvero sezonaca i supetarskog vatrogasca koji im je priskočio u pomoć, gradonačelnica Ivana Marković odmah je povukla odluku o donaciji Torcida kupu te im uskratila daljnje korištenje gradskih terena jer, poručuje, Grad Supetar ne može i neće podržavati događaje čiji sudionici i posjetitelji iskazuju i potiču nasilje i mržnju.
gradonacelnik.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
144 # ...SN 2019-06-10 20:00
Supetar, prvi od 1000
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
144 # Crna KronikaNovi List 2019-06-10 20:11
Mali Lošinj je sam za sebe grad slučaj.

novilist.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
141 # Kum A. 2019-06-10 20:40
Citat Novi List:
Mali Lošinj je sam za sebe grad slučaj.

novilist.hr/.../...
Ma kuma že to riješiti...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
143 # .....Kum B. 2019-06-10 21:34
Citat Kum A.:
Ma kuma že to riješiti...
za kaznu će dobiti još veće terase
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
141 # bilo jednom na divljem zapaduel diablo 2019-06-10 21:32
Citat Novi List:
Mali Lošinj je sam za sebe grad slučaj.
Lošinj gori a baba se češlja. :-x
....
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
144 # FB princezagost 2019-06-10 21:50
Citat el diablo:
Citat Novi List:
Mali Lošinj je sam za sebe grad slučaj.
Lošinj gori a baba se češlja. :-x
I slika.
..........
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
138 # Anina svevremenska taft frizuraGranulom 2019-06-11 08:58
Citat el diablo:
Citat Novi List:
Mali Lošinj je sam za sebe grad slučaj.
Lošinj gori a baba se češlja. :-x
Sa svojom svevremenskom taft frizurom ne mora se češljati za svaku prigodu. Tako je nosila frizuru nehadezeovskog kandidata za dogradonačelnic u, a onda se predstavila kao hadezejka da postane gradonačelnica. Sada nazoči svemu i svačemu, od dijeljenja pinci za Božić do graha za Praznik rada, od posjete stogodišnjaku do postrojavanja branitelja povodom Dana Vukovara i polaganju vijenaca partizanskim osloboditeljima Lošinja. A nije propustila ni nazočenje misnog slavlja u Osoru povodom zaređenja dva svećenika.


PS
Prestala je objve na fejsu potpisivati s #prviod1000, ali tu laž je ostavila na naslovnoj slici
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
133 # umjesto obaveznog izvješćaRDx 2019-06-11 09:50
zaboravio si kojekatva rezanja torti na otvaranju trgovina sinergijskog partnera, izvlačenja nagrada itd itd

baš slažem kronološku slikovnicu koju ću objaviti na kraju mandata
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
135 # Slikovnica za reizborGranulom 2019-06-11 09:59
Citat RDx:
zaboravio si kojekatva rezanja torti na otvaranju trgovina sinergijskog partnera, izvlačenja nagrada itd itd
baš slažem kronološku slikovnicu koju ću objaviti na kraju mandata
Ne moraš se truditi. Slikovnicu s prizorima nazočenja, dijeljenja, rezanja torti, polaganja vijenaca, otvaranja, postrojavanja i drugim povijesnim snimcima složit će njen dvorski fotograf. Poslužit će joj u kampanji za reizbor. Bit će to slikovnica s naslovom "Mnogo smo obećali, a još više izvršili ne bismo li ostali prvi od tisuću otoka".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
125 # Osobe poput Ivane Marković vraćaju vjeru u politikuZoro 2019-06-27 17:51
Citat Zoro:
[quote name="Silvija" Klinac bi to radili nekome da nije zena Ovoj se sigurno nitko neće rugati da se brendira uz Curavića i Jurkotića iako je žena i gradonačelnica. Ova se brendira svojom hrabrošću.
gradonacelnik.hr/.../...
I premda je političarka, dobila je jednoj Ani Kučić, političarki "novoga kova", nedostižno priznanje - alternativnu aktivističku nagradu grada Zagreba “Nada Dimić“ koju dodjeljuje Fond za druge. Nagradu je dobila zbog reakcije na premlaćivanje sezonskih radnika srpske nacionalnosti.
U obrazloženju se navodi da je nagradu dobila zbog dvije gotovo diverzantske akcije koje je provela u Supetru, a koje su osnova za svako aktivističko djelovanje. Ivana Marković, gradonačelnica Supetra, je odbila zahtjev za dodjelu potpore Počasnom blajburškom vodu i odlučno reagirala na napad na sezonske radnike samo zato što su Srbi. Zbog toga su joj i prijetili, ali usprkos svemu, nije odustala.
Osobe poput Ivane Marković vraćaju vjeru u politiku, rečeno je u obrazloženju.
Prilikom preuzimanja nagrade istaknula je kako je iznenađena što su njeni potezi dobili tako veliku pažnju javnosti.


gradonacelnik.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
127 # Cigančenjegost 2019-06-25 08:05
Citat Silvija:
Ima li ovaj komentar veze sa člankom?
Naravno da ima veze. Članak je o nametljivoj a lažnoj reklami na račun građana.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
120 # Ne postoji loša reklamaPijarovac 2019-07-24 18:13
Citat Silvija:
Citat gost:
Citat teta Violeta:
Grad Mali Lošinj bi trebao tužiti Curavića radi prevare i nanošenja trajne štete kompletnoj destinaciji.
Ovi naši se vole brendirati uz Curavića, Jurkotića i njima slične, a sutra će osvanuti U zdrav mozak, Skrivenoj kameri ili rubrici Vjerovali ili ne.
Neće tužiti jer bi priznali da su bili budale, a gradonačelnica zna što i svaka posvuduša: svaka reklama je dobra reklama, pa makar ona bila i loša. Nemojte se čuditi ako se nakon Đira s Jurkotićem i emisije U zdrav mozak pojavi u showu Ljubav je na selu ove godine
www.youtube.com/.../
Ima li ovaj komentar veze sa člankom?
Klinac bi to radili nekome da nije zena
Da je svaka reklama dobra reklama rekao je drugim riječima slavni "Šekspir reklamiranja", vlasnik cirkusa i političar (to ide skupa, zar ne?)P.T. Barnum još u 19. stoljeću:
''There is no such thing as bad publicity''
A prije njega književnik Oscar Wilde je duhovitije rekao The only thing worse than being talked about is not being talked about.Slobodno prevedeno, od toga da te ogovaraju gore je samo kad te ne ogovaraju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
534 # trajna tetahranitelj tuljana 2019-06-08 08:00
Citat teta Violeta:
nanošenja trajne štete kompletnoj destinaciji.
Ne branim Curavića, ali možete li pojasniti kakvu trajnu štetu je nanio kompletnoj destinaciji i koja je vaša procjena za iznos te trajne štete?
Vidim, barem 11 čitatelja se slaže s vama, možda bar netko bude napisao koja je to trajna šteta kompletnoj destinaciji nastala?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
146 # Manje šteta više sramotaGost 2019-06-08 08:30
Vole, ni ne trebaš braniti Curavića jer njime se članak ni ne bavi. Članak se ne bavi ni štetom. Pa 20.000 kuna ova gradska uprava spiska tjedno na ugovore o djelu i ugovore bez probedbe zakonske i propisane procedure.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
150 # trajna štetaDron 2019-06-08 08:37
To ti je kada domaći političar opće prakse koji sve zna, ali se u stvari u malo šta razumije, od lakrdijaša kupi
govno na šibici samo zato jer je i susjed to napravio, i time upiše svoju destinaciju na referentnu listu lakovjernih budala. Nakon toga destinacija postaje mamac za druge lakovjerne budale.i piramidalna šema se širi.
To je valjda i razlog zašto na referentnoj listi renomirane Svjetske udruge ima 90% hrvatskih gradova.

Kada se otkrije prevara, postaje prekasno jer ne možeš više sakupiti perje koje je raznio vjetar.

Sljedećih sto godina svi ti se smiju, i stavljaju pod upitnik i one stvarne vrijednosti koje imaš.

Jedan od primjera trajne štete je i lik koji sebe naziva hranitelj tuljana, toliko se osramotio da mu ljudi stišću palac dole i bez čitanja komentara.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
145 # Govno na šibici s grbom princa AlbertaEmanero 2019-06-08 10:04
Citat Dron:
Sljedećih sto godina svi ti se smiju, i stavljaju pod upitnik i one stvarne vrijednosti koje imaš.
Izgleda da se destinacijski management i promocija Lošinja temelje na presumpciji idiotizma i neinformiranost i potencijalnih gostiju. Ne znam baš je li do smijeha i nekom gostu Belvija s pet zvjezdica koji je pročitao napis pod naslovom Curavić progovorio o bankrotu i Nikolini Pišek: ''Policija me nasred ulice izbacila iz auta'', a onda na prilazu hotelu i uz plažu vidi table kojima se hotel diči kao dokazom čistog mora za što jamči fantomska udruga bankrotiranog hohštaplera.

dnevnik.hr/.../...Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
143 # halo Bing, kako brat?Sir Oliver 2019-06-08 10:37
Slavnog hrvatskog ronioca optužili za milijunsku prijevaru

vecernji.hr/.../...

EKSKLUZIVNO Ronilac Kike Curavić skupljao od županija i tvrtki milijune eura za zaron na Južni pol, na koji nikad nije otišao, a pare nije vratio. DORH podigao optužnicu

slobodnadalmacija.hr/.../...

Šteta što ovi naši koriste internet samo radi kopiranja dokumenata od Istarske županije
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
151 # HohštaplerajZumba 2019-06-08 22:33
Citat Sir Oliver:
Slavnog hrvatskog ronioca optužili za milijunsku prijevaru
vecernji.hr/.../...
EKSKLUZIVNO Ronilac Kike Curavić skupljao od županija i tvrtki milijune eura za zaron na Južni pol, na koji nikad nije otišao, a pare nije vratio. DORH podigao optužnicu
slobodnadalmacija.hr/.../...
Šteta što ovi naši koriste internet samo radi kopiranja dokumenata od Istarske županije
Sponzori i sponzoruše se na glamuruoznom partyju opuštaju od silnih radnih napora i tereta odgovornosti. Samo im Kike Curavić fali.
novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Life-Fiumanka-by-Ivica-Tomic-Pogledajte-tko-se-sve-zabavljao-na-glamuroznom-partyju
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
246 # .........Eyes Wide Shut 2019-06-08 23:44
Citat Zumba:
Samo im Kike Curavić fali.
Mislim da ovdje još netko fali, ili se varam?
p.s.
jedva čekam slike sa afterpartija
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
142 # Diskretni šarm biržoazijeOsmijeh broj 3 2019-06-09 08:20 Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
141 # Kvalitetan osmijeh s pokazivanjem zubiZumba 2019-06-09 09:19
Citat Osmijeh broj 3:
Pokazuju takozvani kvalitetan osmijeh. Naziv za tu vrstu kliberenja patentirao ministar turizma. A pokazivanje zubiju pri cerekanju je u opisu posla svih sponzoruša, posvuduša, političara, političarki i drugih šibicara.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
141 # .......ZN 2019-06-09 08:47
Citat Zumba:
Sponzori i sponzoruše se na glamuruoznom partyju opuštaju od silnih radnih napora i tereta odgovornosti. Samo im Kike Curavić fali.
Samo im fali Borat.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
140 # ......Borat 2019-06-09 09:02 Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
138 # Cerek by Ivica Tomicgost 2019-06-09 10:00
Citat Borat:
OMG, Ivica je opet upao na nečiji rođendan?
Da upao :-) Platili mu da dođe.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
116 # Pokondirene prazne tikveGost 2019-07-22 18:50
Dobar komentar uz ovo besramno preseravanje: HM - RIVER VILLAGE - Lounge bar Boonker - jeli to na - Brukliny il Manhattnu
gdje žive pripadnici high klasa - ili kvarneskom gradiću gdje krepiva down masa
PARTY - glamour - šušur - ministri skipperi gelipteri i high dame - u ove hot dane
Umjesto da se ta cijela klapa našla hm - u " portiću " u " oštariji " pri BOKUNIĆU
pa da smo kemu - sebi ili svitu ispričali - teplu i domaću miću štoriju na kvarneriću gdje se bordiža na vjetriću a puk sritan pleše i piva - i takve fešte unaprijed sniva

I dodatak Interesantno , kad je badava krema se okupi a kad treba skupit nešto za sirotinju kreme nema nigdje
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
144 # More nije smetlišteUgor 2019-06-08 10:54
Citat Dron:
To ti je kada domaći političar opće prakse koji sve zna, ali se u stvari u malo šta razumije, od lakrdijaša kupi govno na šibici samo zato jer je i susjed to napravio, i time upiše svoju destinaciju na referentnu listu lakovjernih budala. Nakon toga destinacija postaje mamac za druge lakovjerne budale.i piramidalna šema se širi.
U međuvremenu, i bez hvalisanja pokroviteljstvo m princa od Monaca i Biance Jagger Danas je svjetski dan mora i oceana. Mi smo na putu za Unije gdje ćemo s roniocima iz Udice čistiti podmorje i obalu. Ne bacajte ništa u more, more nije smetlište!
poruka na fejsu
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
137 # govno na šibiciNN 2019-06-08 15:37
Citat Dron:
To ti je kada domaći političar opće prakse koji sve zna, ali se u stvari u malo šta razumije, od lakrdijaša kupi govno na šibici samo zato jer je i susjed to napravio, i time upiše svoju destinaciju na referentnu listu lakovjernih budala. Nakon toga destinacija postaje mamac za druge lakovjerne budale.i piramidalna šema se širi. To je valjda i razlog zašto na referentnoj listi renomirane Svjetske udruge ima 90% hrvatskih gradova.
Sve je to zato jer su Hrvati najgluplji narod na planeti. Beznadna situacija, previše je budala koje uvijek glasaju za svoje.

Hrvatska proglašena najglupljom zemljom svijeta
novilist.hr/Oni-zive-u-1941.-godini-glupi-i-pokvareni-ljudi-Hrvatska-proglasena-najglupljom-zemljom-svijeta
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
441 # ispeci pa recihranitelj tuljana 2019-06-08 19:29
Citat Gost:
Vole, ni ne trebaš braniti Curavića jer njime se članak ni ne bavi. Članak se ne bavi ni štetom.
Čudno. Članak spominje Curevića, mnogi komentatori ga spominju, ali - eto, ti si samo mene odlučio obavijestiti da on zapravo nije tema članka. Uz nezaobilaznu uvrjedu.

Jasno, nisi uspio shvatiti da ja odgovaram na komentar "tete Violete" koja je pisala da dotičnog treba tužiti zbog nekakve "trajne štete destinaciji".

Zabavno je rugati se gradskim službenicima ali eto samo iz ovog detalja da nisi u stanju shvatiti niti zaista jednostavnu konverzaciju u koju si se umiješao, dalo bi se zaključiti da su oni prema tebi Nobelovci.

Citat Dron:
Jedan od primjera trajne štete je i lik koji sebe naziva hranitelj tuljana, toliko se osramotio da mu ljudi stišću palac dole i bez čitanja komentara.
Neki komentatori bi za ljude koji tekstove ocjenjuju prema tome TKO ih je napisao, a ne prema tome ŠTO je napisano nazvali "mamlazima" ali ja ne bih išao tako daleko.

Međutim veseli me ovo iskreno priznanje (koje ću si sačuvati) da palce dolje ne dobivam zato što sam nešto neistinito ili glupo napisao, nego eto, tako iz mržnje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
136 # I mamlaz i volCrni 2019-06-08 19:51
Vole, to što članak spominje Curavića ne znači da se njime i bavi. Spominje si i princ Albert II. od Monaka ali se njime članak ne bavi.

Logično je da ti ne bih išao tako daleko i nazivao mamlazima ljude koji tekstove ocjenjuju prema tome TKO ih je napisao, a ne prema tome ŠTO je napisano.Ne znam niti jednog mamlaza koji sebe naziva mamlazom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
140 # Žudnja za palčevima goreTonson 2019-06-08 20:10
Previše si umišljaš. Sve ovo tvoje prenemaganje nije vrijedno ni ljutnje, a kamoli mržnje. Svojim komentarima samo si beskrajno iritantan. Zbog očajanja što dobivaš "palčeve dolje" i silne žudnje za "palčevima gore" zaslužuješ sažaljenje ili prezir, ali za mržnju ćeš se morati potruditi. Pokušaj pisati bez skrivanja ispod nadimka.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
124 # Da sam ja netko...Aria Nikogović 2019-06-08 20:41
Tuljan je beznačajna, neobrazovana, nepismena, nesigurna i nerealizirana osoba bez hrabrosti da se izloži javnosti. Iako je strašljiv i beznačajan lik ima veliku potrebu biti ono što nije. A želja mu je biti bitan. Jedina mogućnost u njegovom nesretnom životu da to ostvari je biti trol na Volim Lošinj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
381 # baš i nehranitelj tuljana 2019-06-09 18:58
Citat Tonson:
Zbog očajanja što dobivaš "palčeve dolje" i silne žudnje za "palčevima gore" zaslužuješ sažaljenje ili prezir.
Auuu koji mašeni fudbal... pa kakav bih ja to bio čovjek kada bih ovdje dobivao "palčeve gore" i kada bih bio prihvaćen od profila ljudi koji se ovdje roji?

Među "komentatorima" koji imaju funkciju stvaranja dojma da autore članaka podržava javnost i to jednoglasno?!

Komentari koji raznolikošću mišnjenja djeluju vjerodostojno kao "pisma čitatelja" Komsomolskaye Pravde ili PyongYang Daily?

NE. Kao što sam već par puta istaknuo (ali mamlazi ( citat: UJ) ne čitaju kad vide tko piše), ne pišem ovdje zbog vas jer za vas nema nade.
Pišem zbog prolaznika i povremenih posjetitelja, da na reakciji prema meni, koji ništa loše ni činjenično netočno ne pišem - vide kako postupate s neistomišljenicima.

Ispadate smiješni zbog nedosljednosti. Offtopic tretirate ovisno o tome pišem li ja ili "komentatori". Uvrede se toleriraju beskrajno. Inzistira se na pravopisnim greškama ili se tupi o "logičkim pogreškama".

Urnebesno smiješno se izbjegava odgovoriti na pitanja koja bi razumijelo i malo dijete. Koriste se erističke smicalice... pravi se da se "ne razumije" pitanje. Ne zna se pogledati u Wikipediju. Ali kad treba od šuba se vade definicije. Problemi na području GML registriraju se samo ako su povezani s Gradom ili Jadrankom, čak i ako se na njih ukaže napiše se da to - nije važno.

Gdje bih došao da sve nabrojim?

A zamisli tek da imate vlast?!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
128 # Tuljanovo cepanje mozgaDr. Dhont 2019-06-09 21:05
Evo misije tuljana na Volim Lošinj, njegovim riječima, a u kojima otkriva i za koga radi:

1) "Pišem zbog prolaznika i povremenih posjetitelja, da na reakciji prema meni, koji ništa loše ni činjenično netočno ne pišem – vide kako postupate s neistomišljenic ima." Njegova misija je da anonimne komentatore koji se sprdaju s njim prikaže „prolaznicima“ i povremenim posjetiteljima? ! Zašto ima potrebu za tim, odnosno zašto ima potrebu prokazati kako ga nepoznate osobe prave budalom nepoznatim osobama dalje ne objašnjava.

2) "Problemi na području GML registriraju se samo ako su povezani s Gradom ili Jadrankom, čak i ako se na njih ukaže napiše se da to - nije važno." Dakle, muči ga kritika Grada i Jadranke. Ne muče ga problemi koji se argumentiraju i dokazuju a ne fabriciraju već ga muči što se o njima uopće piše.

Naravno u svojoj frustraciji i teško shvatljivom toku svijesti obračunava se sa moćnim neprijateljem koje on detektivskom pronicljivosti nalazi u anonimnim komentatorima na VL koji ne misle i ne komentiraju kako bi to željeli njegovi nalogodavci. Smetaju mu članci i komentari koji kritiziraju, već je davno dokazano, nesposobnu vlast i bahate postupke Jadranke koja radi što hoće i kako hoće. U svojoj frustraciji anonimne komentatore na ovom portalu, na koji samo ponekad zaluta gradska vlast koja se šokira izričajem na njoj, pretvara u ozbiljne političke konkurente. Postavlja retoričko pitanje anonimnim komentatorima „A zamisli tek da imate vlast?“. Hvata ga jeza od nemoguće situacije-da anonimni komentatori dođu na vlast! A ne lovi ga jeza od ove nakaradne vlasti na čelu s nesposobnom fejsbuk posvdušom.

Tuljane ti si promašio ceo fudbal. Anonimni komentatori su samo anonimni komentatori a za vlast se bori na izborima i to javno a ne pod pseudonimom. Zašto paničariš?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
137 # Nije teškoZabadalo 2019-06-09 12:43
Citat hranitelj tuljana:
Citat teta Violeta:
nanošenja trajne štete kompletnoj destinaciji.
Ne branim Curavića, ali možete li pojasniti kakvu trajnu štetu je nanio kompletnoj destinaciji i koja je vaša procjena za iznos te trajne štete?
Vidim, barem 11 čitatelja se slaže s vama, možda bar netko bude napisao koja je to trajna šteta kompletnoj destinaciji nastala?
Nije teško obrazložiti kako to da je šteta nanesena cijeloj destinaciji. Ugled destinacije na moru uglavnom, mada to nije jedini čimbenik, ovisi o čistoći mora. Kada se dozna da su gradske vlasti i destinacijski menadžeri platili za ove prilike masne pare nekome da promovira tu čistoću, a on to nije odradio i nije nakon zaprimanja prve doznake noca niti zavirio na ovo područje, onda to izaziva podozrivost. Logično. Lošinj plaća za lažni certifikat čistoće podmorja, dakle nešto je tu mutno, zašto bi inače plaćao?! Dovoljno da netko ode na neko drugo mjesto.
E sad kolika bi to šteta bila izražena u kunama teško je ociojeniti, jer u igri nisu samo loši upravljači destinacijom, vlast koja plaća javnim novcem, neočekivane (?) klimatske promjene, nego i crni labud koji čini sve da ugrozi stabilnu i premoćnu hadezeovsku vlast na svim razinama.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
133 # Čisto moregost 2019-06-09 13:22
Izgleda da gradsku vlast nije briga za stvarnu čistoću mora, jer radije je platila lažni simbol čistoće nekakvoj fiktivnoj organizaciji nego da zaista poradi na čistoći. Ali zato to rade udruge. Objava na fejsu povodom jučerašnje akcije:
8. lipnja svjetski je Dan oceana. Oceani zauzimaju 71% Zemljine površine i ta velika međusobno povezana vodena masa oceana i mora na Zemlji naziva se Svjetskim oceanom. Naš Jadran, kao dio Sredozemnog mora, također je dio toga velikog oceana. Regulira klimu, hrani milijune ljudi svake godine, proizvodi najveći dio kisika koji udišemo, dom je za biljni i životinjski svijet, daje nam važne lijekove i mnogo više! Zato je očuvanje čistoće mora važan dio brige o nama samima. Centar za zdravo odrastanje IDEM i ja i Sportsko ribolovno društvo Udica čistili su obalu i podmorje Unija kao dio te brige.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
137 # ????No Shit 2019-06-09 13:47
Nema zastave, pa se nitko nije došao slikat?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
143 # Mutna priznanjaZM 2019-06-09 13:58
Citat Zabadalo:
... u igri nisu samo loši upravljači destinacijom, vlast koja plaća javnim novcem, neočekivane (?) klimatske promjene, nego i crni labud koji čini sve da ugrozi stabilnu i premoćnu hadezeovsku vlast na svim razinama.
Sve što si napisao spreman sam i sam potpisati, i to punim imenom i prezimenom, ali zasmetao mi navod o crnom labudu "koji čini sve da ugrozi stabilnu i premoćnu hadezeovsku vlast na svim razinama." Naime, hadezeovska vlast nije ni stabilna ni premoćna, jer je podržava klimava skupina zastupnika u Saboru regrutirana doslovno s kolca i konopca, a koju na okupu drže samo osobni interesi pojedinaca.

A što se tiče Lošinja i certifikata čistoće mora koji izdaje bankrotirani ronilac, to nije jedino mutno priznanje kojim se nositelji gradske vlasti upravo orgastično hvale.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
113 # Rog za svijećugost 2019-07-24 09:26
Citat Minhauzen:
Evo s kim je tikve sadio Gari, a Ana kao poslušna sluškinja nastavila:
Croatian authorities suing the man behind the White Flag in Malta
(Hrvatske vlasti tuže čovjeka koji stoji iza Bijele zastave na Malti)
theshiftnews.com/.../...
Iz obično dobro informiranog izvora sam načuo da si je Jadranka dd kupila još jedan Curavićev rog za svijeću, navodno za Srebrnu uvalu. Navodno će danas biti svečanost uz veliku pompu, talambasanje i nazočnost medija. Nadam se da je to zlonamjerni trač, jer ako je to istina zaista će biti kompromitirana i sva dosadašnja i buduća priznanja od gastronomije do održivog turizma.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
116 # Matsunokirog za svijeću 2019-07-24 09:50
Već su se iskompromitiral i, elitni restoran, u godinu dana samo 7 komentara, a zadnji

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
113 # Fake news?dd 2019-07-25 09:30
Citat gost:
Citat Minhauzen:
Evo s kim je tikve sadio Gari, a Ana kao poslušna sluškinja nastavila:
Croatian authorities suing the man behind the White Flag in Malta
(Hrvatske vlasti tuže čovjeka koji stoji iza Bijele zastave na Malti)
theshiftnews.com/.../...
Iz obično dobro informiranog izvora sam načuo da si je Jadranka dd kupila još jedan Curavićev rog za svijeću, navodno za Srebrnu uvalu. Navodno će danas biti svečanost uz veliku pompu, talambasanje i nazočnost medija. Nadam se da je to zlonamjerni trač, jer ako je to istina zaista će biti kompromitirana i sva dosadašnja i buduća priznanja od gastronomije do održivog turizma.
Izgleda da je ovo fake news ako nije neažurnost Jadrankinih pijarovaca. Na razmetljivom spisku nagrada i priznanja nema Bijele zastave za Srebrnu uvalu

jadranka.hr/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # Prava vijest o lažnom priznanjugost 2019-07-25 12:17
Nije lažna vijest jer objavljeno je u današnjem Novom listu. Lažno je Curavićevo priznanje. Piše da su svečanom podizanju nazočili i predstavnici gradske vlasti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # bijela zastavaindex.hr 2019-07-25 12:36
Lošinjski kamp prvi je u Hrvatskoj dobio bijelu zastavu, simbol čistoga mora
www.index.hr/.../2103541.aspx
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
110 # ....asd 2019-07-26 07:42
Citat index.hr:
Lošinjski kamp prvi je u Hrvatskoj dobio bijelu zastavu, simbol čistoga mora
www.index.hr/.../2103541.aspx
Nije DOBIO nego KUPIO
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 # Bijela zastava je simbol gluposti i snobizmaUZI 2019-07-27 10:39
Citat index.hr:
Lošinjski kamp prvi je u Hrvatskoj dobio bijelu zastavu, simbol čistoga mora
www.index.hr/.../2103541.aspx
Ovo je vrhunski cinizam! U članku piše S najnovijom bijelom zastavom podno Kampa Čikat, lošinjska Jadranka, kako se navodi, poslala je poruku javnosti da je potrebno beskompromisno štititi okoliš u kojem tvrtka posluje. Jer ta "Bijela zastava" je za okoliš isto što i kucanje o drvo za zdravlje, samo što je to praznovjerje besplatno, a Curavićevu zastavu se plaća.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 # Komičan prizvuk dodjele Bijele zastavegost 2019-07-27 15:39
Citat UZI:
Citat index.hr:
Lošinjski kamp prvi je u Hrvatskoj dobio bijelu zastavu, simbol čistoga mora
www.index.hr/.../2103541.aspx
Ovo je vrhunski cinizam! U članku piše S najnovijom bijelom zastavom podno Kampa Čikat, lošinjska Jadranka, kako se navodi, poslala je poruku javnosti da je potrebno beskompromisno štititi okoliš u kojem tvrtka posluje.
Poruku javnosti da je potrebno beskompromisno štititi okoliš Jadranka šalje na način da devastira okoliš u kojem posluje. Betonira obalu, pikamira i nasipa podmorje, ruši borove, uvodi neekološku rasvjetu. A na svečanosti dodjele tog lažnog priznanja najavljen je predstojeći Svjetski skup za zaštitu i čistoću morskog dna, čije je održavanje planirano za početak 2020. u Malom Lošinju.

Citat iz Večernjeg lista
Cijela stvar počinje poprimati komičan prizvuk jer se navodi kako je bijela zastava dodijeljena i jednom kinu. Već površnom pretragom nalazi se kako je Curavićeva GUWAA, koja je slične projekte provodila u Hrvatskoj, bijelu zastavu dodijelila – Blitz-Cinestaru . Nije ništa manje podsmijeha ni kada se piše o samom Kristijanu Curaviću. Navodi se kako “uopće ne izgleda kao ‘enviromentalis t’, nego prije nego kao netko s ulogom u niskobudžetnoj istočnoeuropsko j verziji Jamesa Bonda. A s njim je redovito i plavuša u stilleto potpeticama (da lakše čisti) koju naziva voditeljicom međunarodnih odnosa”. Dokazuje se kako su i fotografije na webovima White Flag International te Ocean Alliancea lažne, pokupljene s drugih vjerodostojnih organizacija za očuvanje mora. Tvrdi se kako je Curavićeva “malteška veza” stanoviti Steve Abela koji na tom sredozemnom otoku ima – teretanu. Nakon prvog, uslijedilo je još nekoliko članaka. U jednom se od njih navodi kako će fundacija monegaškog princa Alberta II. tužiti Curavićev White Flag jer je lažno tvrdio da je partner hrvatskom roniocu. U sve se uključila i lokalna malteška entuzijastica Camilla Applegren koja vodi Malta Clean Up, dobrovoljnu organizaciju koja se bavi čišćenjem plastičnog otpada.

Pročitajte više na: vecernji.hr/.../... - www.vecernji.hr
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
113 # Reklama bez potpisagost 2019-07-25 12:56
Citat gost:
Nije lažna vijest jer objavljeno je u današnjem Novom listu. Lažno je Curavićevo priznanje. Piše da su svečanom podizanju nazočili i predstavnici gradske vlasti.
Članak je nepotpisan. Što ne treba čuditi jer Otočnu stranicu Novog lista uređuju gradska vlast i pijarovci Jadranke.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
211 # Ko je tu lud?gost 2019-07-25 10:20
Citat gost:
Citat Minhauzen:
Evo s kim je tikve sadio Gari, a Ana kao poslušna sluškinja nastavila:
Croatian authorities suing the man behind the White Flag in Malta
(Hrvatske vlasti tuže čovjeka koji stoji iza Bijele zastave na Malti)
theshiftnews.com/.../...
Iz obično dobro informiranog izvora sam načuo da si je Jadranka dd kupila još jedan Curavićev rog za svijeću, navodno za Srebrnu uvalu. Navodno će danas biti svečanost uz veliku pompu, talambasanje i nazočnost medija. Nadam se da je to zlonamjerni trač, jer ako je to istina zaista će biti kompromitirana i sva dosadašnja i buduća priznanja od gastronomije do održivog turizma.
Grad i Jadranka su si kupili dovoljno Curavićevih lažnih priznanja da je na fejsu osvanuo ovakav komentar:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
140 # naši novcimrtvaška 2019-06-09 17:40
Jasno je da je dodjela novaca nepostojećim udrugama kriminal i pranje novca. Umjesto da ga daju Udruzi Idem i ja, oni bi s djecom za taj iznos počistili pola Lošinja, a li ga onda ne bi mogli djelomično i vratiti u svoj džep. Sve mudrolije Cappelija, Šimičićke i Kučićke izlaze na vidjelo, a to je da nas novac koji mi uplaćujemo u gradski proračun razbacuju za svoj interes i svoje slikanje. Mislim da ovo treba prijaviti državnom odvjetništvu. Sramota je i kriminal što se to radi. pa brat od Kučićke vrši hrpu nadzora koje dobiva jer investitori znaju tko je gradonačelnica.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
351 # najbolje dahranitelj tuljana 2019-06-09 19:02
[quote name="mrtvaška" ]Umjesto da ga daju Udruzi Idem i jaquote]

A u tom grmu leži zec!

Nego, znaš li da je u Hrvatskoj angažirati dječji rad za novac - zabranjeno!?

I još da čiste smeće... ccc...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
116 # Crveni rekorderAria Nikogović 2019-06-09 19:50
A onda se čudiš što dobijaš palčeve dolje bez čitanja? Nerviraš ljude jer si budala a ne staješ s komentarima.

Osjećaš se važnim jer si rekorder po broju skupljenih crvenih palčeva!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
122 # Glup potezgost 2019-06-09 19:55
Nahranio si trola. Dao mu goriva za desetak komentara.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
318 # Neka radiAria Nikogović 2019-06-09 20:19
Citat gost:
Nahranio si trola. Dao mu goriva za desetak komentara.
Pa neka odradi svoj honorare (Jadranka) i ugovore o djelu (GML).
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
127 # U kojem grmu leži zec?Emanero 2019-06-09 21:39
Citat hranitelj tuljana:
Citat mrtvaška:
Umjesto da ga daju Udruzi Idem i ja
A u tom grmu leži zec!
Nego, znaš li da je u Hrvatskoj angažirati dječji rad za novac - zabranjeno!?
I još da čiste smeće... ccc...
Ne brini, nema u tom grmu zeca za udrugu Idem i ja. Povjerenstvo za ocjenjivanje prijavljenih programa koje sačinjavaju "predstavnici Grada, Istarske županije, znanstvenih i stručnih institucija i nezavisni stručnjaci koje imenuje Gradonačelnik na prijedlog nadležnog upravnog odjela" prema toj udruzi i djeci koja se okupljaju oko njenih aktivnosti primijenjuje posebna mjerila. Ako te zanima, a sudeći prema trijumfalnom uzviku "A u tom grmu leži zec!" udruga te itekako zanima, pročitaj članak Razvoj civilnog društva ili razvoj klijentelističk e mreže?

volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
125 # Ocjena prevarantskog projektaWrana 2019-06-11 09:31
Citat Emanero:
Povjerenstvo za ocjenjivanje prijavljenih programa koje sačinjavaju "predstavnici Grada, Istarske županije, znanstvenih i stručnih institucija i nezavisni stručnjaci koje imenuje Gradonačelnik na prijedlog nadležnog upravnog odjela" prema toj udruzi i djeci koja se okupljaju oko njenih aktivnosti primijenjuje posebna mjerila.
Razvoj civilnog društva ili razvoj klijentelističke mreže?
volim-losinj.org/.../...
Bilo bi zabavno zatražiti prema pravu na pristup informacijama od gradske uprave zapisnik o radu tog Povjerenstva u svezi ocjene programa Curavićeve Bijele zastave. Baš me zanima kako su predstavnici Grada, Istarske županije, znanstvenih i stručnih institucija i nezavisni stručnjaci ocijenili taj prevarantski projekt :lol:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
123 # ...ZN 2019-06-11 10:18
Citat Wrana:
Bilo bi zabavno zatražiti prema pravu na pristup informacijama od gradske uprave zapisnik o radu tog Povjerenstva u svezi ocjene programa Curavićeve Bijele zastave. Baš me zanima kako su predstavnici Grada, Istarske županije, znanstvenih i stručnih institucija i nezavisni stručnjaci ocijenili taj prevarantski projekt :lol:
Bilo bi zanimljivo vidjeti i kako iz vlastitog džepa podmiruju stavke iz gradskog proračuna za bedastoće koje im uvale razni šibicari
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
123 # Must haveZlobo 2019-06-11 12:14
Citat:
Bilo bi zabavno zatražiti prema pravu na pristup informacijama od gradske uprave zapisnik o radu tog Povjerenstva u svezi ocjene programa Curavićeve Bijele zastave.
Nema se što tražiti. Ovaj projekt je toliko dobar da je prihvaćen van konkurencije. Nitko nije ni odglumio da ga preispituje i vrednuje. Jednostavno, Bijela zastava je must have.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
124 # Bijela zastava je bijela zastava, koliko god mi šutjeli o tomeKapetan male barke 2019-06-11 12:44
Citat Zlobo:
Nema se što tražiti. Ovaj projekt je toliko dobar da je prihvaćen van konkurencije. Nitko nije ni odglumio da ga preispituje i vrednuje. Jednostavno, Bijela zastava je must have.
Pričam s nekim poznanicima, inače iskusnim nautičarima, obišli pola svijeta. I spomenem im bijelu zastavu.
Kažu oni: misliš na plavu zastavu? Kažem ja: ne, bijela zastava. Gledaju se, iznad glave im velik upitnik. Kažu, nikad čuli, šta ti je to?
Tako da, malo tko van Lošinja je uopće čuo za bijelu zstavu, a mi ih imamo čak tri. Dobar prosjek.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
126 # KoordinacijaDendi 2019-06-11 15:01
Citat Zlobo:
Citat:
Bilo bi zabavno zatražiti prema pravu na pristup informacijama od gradske uprave zapisnik o radu tog Povjerenstva u svezi ocjene programa Curavićeve Bijele zastave.
Nema se što tražiti. Ovaj projekt je toliko dobar da je prihvaćen van konkurencije. Nitko nije ni odglumio da ga preispituje i vrednuje. Jednostavno, Bijela zastava je must have.
Ovaj projekt nije prihvaćen zato što je dobar, nego zato što je tako odlučila gradonačelnica. A o njenim odlukama se ne raspravlja kao ni o volji Božjoj.
Preuzela je gotovo sve političke i društvene poluge vlasti i utjecaja na ovim otocima. Uz pristanak Gradskog vijeća formirala je Jedinstveni upravni odjel da lakše kontrolira svaki segment gradske uprave, a putem predsjednika (Živković, HNS) Gradsko vijeće je pretvorila u svoj glasački automat za prihvaćanje odluka. Stranka koja ju je kandidirala za gradonačelnicu postala je talac koalicijskih partnera (HSS, HRAST) čiji predstavnici u GV imaju svoj privatni interesni odnos s njom bez posrednika. A HDZ je postao "peti kotač u kolima" jer je i samom predsjedniku stranke gradonačelnica formalno nadređena i na sve načine pokazuje da njega smatra onim što je sama bila pod Capellijem: fikus. Na tobožnju oporbu u GV ne vrijedi gubiti riječi, jer netko tko ne zna podatke o sastavu Vijeća ne bi prema raspravama i odlukama mogao dokučiti tko je tamo vlast, a tko oporba. Najviši stupanj oporbenjačke hrabrosti je kukavičko suzdržavanje od glasovanja. Čaršija priča da sve odluke Ana donosi na skupu nepoznatog sastava kojeg naziva koordinacija i prosljeđuje ih Upravi i GV.
Njezin odnos, a time i odnos gradske vlasti prema civilnim udrugama opisan je u članku Razvoj civilnog društva ili razvoj klijentelističk e mreže?, a ovaj članak i komentari opisuju jedan poseban slučaj.
No možda bolje od bilo čega drugog odnos gradonačelnice prema udrugama ilustrira slučaj nedavno osnovane udruge za zaštitu osoba s invaliditetom Izvor. Izabrana predsjednica udruge je bila prisiljena dati ostavku na funkciju iz razloga što je udruga osnovana bez njene, Anine dozvole.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
115 # ORBANIZAMHU 2019-06-12 09:19
Ana kopira mađarskog diktatora Orbana. I ona želi samo strogo kontrlirane udruge u svojoj butigi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
116 # Veži konja gdje ti gazdarica kažeDendi 2019-06-12 10:16
Citat HU:
Ana kopira mađarskog diktatora Orbana. I ona želi samo strogo kontrlirane udruge u svojoj butigi.
Ugledajte se na udruge koje doprinose Aninoj promociji. Ova slika vrijedi kao tisuću riječi

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
117 # U debelom glibu smogost 2019-06-12 11:33
Ako je istina da je predsjednica udruge bila od gradonačelnice prisiljena dati ostavku onda je to bolesno i opasno za ovo društvo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
114 # Kolakušićev sindromWD 40 2019-06-12 18:09
Citat gost:
Ako je istina da je predsjednica udruge bila od gradonačelnice prisiljena dati ostavku onda je to bolesno i opasno za ovo društvo.
Anin odnos prema udrugama je samo jedan od simptoma da je teško oboljela od virusa koji je nakon izbora za EU parlament zahvatio i Kolakušića. Čovjek hoće da postane predsjednik države i premijer, a uz to i ministar policije i pravosuđa. Ana je na lokalnoj razini već uspjela postati jedina i sva vlast. Nemamo gradonačelnicu koja upravlja Gradom zajedno s Gradskim vijećem, nego poglavnicu koja upravlja i Gradslim vijećem :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
112 # crna ovcaroko 2019-06-12 19:14
Citat WD 40:
Anin odnos prema udrugama je samo jedan od simptoma da je teško oboljela od virusa koji je nakon izbora za EU parlament zahvatio i Kolakušića. Čovjek hoće da postane predsjednik države i premijer, a uz to i ministar policije i pravosuđa. Ana je na lokalnoj razini već uspjela postati jedina i sva vlast. Nemamo gradonačelnicu koja upravlja Gradom zajedno s Gradskim vijećem, nego poglavnicu koja upravlja i Gradslim vijećem
Pa tko vam brani da je stavite pod kontrolu, neka institucije rade svoj posao.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
110 # Uštrojena institucijaWD 40 2019-06-12 20:05
Citat roko:
Citat WD 40:
Anin odnos prema udrugama je samo jedan od simptoma da je teško oboljela od virusa koji je nakon izbora za EU parlament zahvatio i Kolakušića. Čovjek hoće da postane predsjednik države i premijer, a uz to i ministar policije i pravosuđa. Ana je na lokalnoj razini već uspjela postati jedina i sva vlast. Nemamo gradonačelnicu koja upravlja Gradom zajedno s Gradskim vijećem, nego poglavnicu koja upravlja i Gradslim vijećem
Pa tko vam brani da je stavite pod kontrolu, neka institucije rade svoj posao.
A šta nisi razumio u tome da je Ana na lokalnoj razini već uspjela postati jedina i sva vlast? Institucija koja bi trebala raditi svoj posao je uštrojena.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Anina koordinacijagost 2019-06-13 09:14
Citat roko:
Citat WD 40:
Anin odnos prema udrugama je samo jedan od simptoma da je teško oboljela od virusa koji je nakon izbora za EU parlament zahvatio i Kolakušića. Čovjek hoće da postane predsjednik države i premijer, a uz to i ministar policije i pravosuđa. Ana je na lokalnoj razini već uspjela postati jedina i sva vlast. Nemamo gradonačelnicu koja upravlja Gradom zajedno s Gradskim vijećem, nego poglavnicu koja upravlja i Gradslim vijećem
Pa tko vam brani da je stavite pod kontrolu, neka institucije rade svoj posao.
Na koje institucije misliš? Citat:
Preuzela je gotovo sve političke i društvene poluge vlasti i utjecaja na ovim otocima. Uz pristanak Gradskog vijeća formirala je Jedinstveni upravni odjel da lakše kontrolira svaki segment gradske uprave, a putem predsjednika (Živković, HNS) Gradsko vijeće je pretvorila u svoj glasački automat za prihvaćanje odluka. Stranka koja ju je kandidirala za gradonačelnicu postala je talac koalicijskih partnera (HSS, HRAST) čiji predstavnici u GV imaju svoj privatni interesni odnos s njom bez posrednika. A HDZ je postao "peti kotač u kolima" jer je i samom predsjedniku stranke gradonačelnica formalno nadređena i na sve načine pokazuje da njega smatra onim što je sama bila pod Capellijem: fikus. Na tobožnju oporbu u GV ne vrijedi gubiti riječi, jer netko tko ne zna podatke o sastavu Vijeća ne bi prema raspravama i odlukama mogao dokučiti tko je tamo vlast, a tko oporba. Najviši stupanj oporbenjačke hrabrosti je kukavičko suzdržavanje od glasovanja. Čaršija priča da sve odluke Ana donosi na skupu nepoznatog sastava kojeg naziva koordinacija i prosljeđuje ih Upravi i GV.
A ja bi spisku institucija koje postoje ali kao da ih nema jer ili rade što im Ana kaže, rade krivo i protupropisno ili uopće ne rade dodao i odbore Gradskog Vijeća i razna Povjerenstva. Služe samo kao dekoracija za odluke Anine koordinacije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
026 # hranitelj budalaštinamrtvaška 2019-06-09 21:03
Ovaj što se potpisuje s hranitelj tuljana je jadna mala dušica. Mizerija nad mizerijom, bijeda od najbijednijih. Eto onda neka ti nepostojeća udruga čisti okoliš ili još bolje Capeli i Kučić, a neka udruzi Idem i ja daju 20 000 za neki edukativni izlet.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

galerije1

mi-logo
wonline
yrno
Vremenska prognoza
za Lošinj


setnja

ubojstvoborocid

ZADNJI KOMENTARI

 • Medijski potpomognuta iluzija

  gost 11.08.2022 16:15
  Lažljivica
  Ana Kučić je bika dogradonačelnic a u vrijeme kad su Rusi harali po Čikatu, ali nikad ni ...
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  Zwekan 11.08.2022 13:25
  Boli glava od pohvala
  Od ovakvih autističnih pohvala gradonačelnicu, Nedića i Devčića trebala bi bolit glava.
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  gost 11.08.2022 12:09
  Laganje je njena furka
  Dobro se slika a još bolje laže. :sad: i.imgur.com/DYbiCVF.jpg ...
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  ..... 11.08.2022 09:47
  GOST
  Dragi moji zelenolajkani,p ušete u istu tikvu bez argumenata,a gradinačelnica ima rezultate ...
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  Pa joj vrati 10.08.2022 18:05
  Pamti
  Kriterije je definirala sama. Besplatno dopunsko osiguranje za sve umirovljenike. Nije rekla ...
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  ... 10.08.2022 17:58
  .....
  Ako gost da 150 000 000 kuna će se graditi.Samo da akteri u slučaju Mrtvaška završe di im je ...
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  yxc 10.08.2022 17:35
  Predizborna laž A. Kučić i HDZ-a
  Njezina izborna obećanja bila su sumnjiva i kad ih je davala da nas navuče da je izaberemo.
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  gost 10.08.2022 17:10
  Kraljičin pijun Nedo
  Da se radi o šahu Nedić bi bio pijun, figura koja otvara put kraljici. Tako je svojim ...
   
 • Privid političkog konsenzusa

  ... 10.08.2022 17:10
  ...
  Da, baš se naradio. Dobio papire za jedno, napravio nešto drugo. Inspekcije žmire, ipak je ...
   
 • Privid političkog konsenzusa

  Grunf 10.08.2022 14:48
  Privatizacija zalaska sunca nad Lošinjem
  Taj dio njezinog izlaganja na N1 TV je nekako prošao ispod radara zainteresirane javnosti.
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  Kučerina 10.08.2022 11:52
  Kako to? Kako to ?
  Pa kako će sprečavati devastaciju kad se slika s jednim od najvećih devastatora i s njim ...
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  U zdrav mozak 10.08.2022 10:53
  Lud, zbunjen, nenormalan?
  Ovako glupe odgovore može dati samo osoba koja nema nikakve odgovore. Totalno se pogubila.
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  ZC 10.08.2022 10:38
  Dužnost
  kao izvršno tijelo JLS Ana Kučić nema samo moć da spriječi devastaciju nego joj je to i ...
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  Gost 10.08.2022 10:21
  +++o lud zbunjenog
  Da, najavili u 2019. a onda opet 2021. kad su se hvalili da su ostvarili sve što su u prošlom ...
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  Čeper 10.08.2022 09:57
  Šaljivi odgovori na pitanja vijećnika
  Na sutrašnjoj sjednici GV Anina većinaće dokapitalizacir ati gradsko poduzeć dijelom gradske ...
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  Zwekan 10.08.2022 09:21
  »Slijepost uma«
  Njegovi komentari ukazuju na poremećaj koji se zove autizam jer je očito da ima socijalne i ...
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  može se ima se 09.08.2022 22:28
  zašto ne?
  Piše da je vlasnica Elena Badurina a ne boris, a sigurno ima dozvolu, ipak je i on bio ...
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  asd 09.08.2022 20:54
  osoba s posebnim potrebama
  Okani se ćorava posla. Raspravljaš s osobom s posebnim potrebama. Taj tjera svoje štogod ...
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  Gost, ma ne ovaj Anin trol 09.08.2022 18:37
  Palac dolje
  Kako je rješena Mrtvaška? Jesu li započeti radovi ili na prilazu još uvijek dežuraju ...
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  ..... 09.08.2022 18:11
  GOST
  Svi vi koji ovdje komentirate mislite da se na ovom portalu mogu riješiti problemi koji su ...
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  Tariguz 09.08.2022 16:29
  Živopisna HDZ-ova gradonačelnica
  Spriječiti stvarnu, pravu i trajnu devastaciju mogu samo osobe i institucije koje imaju moć ...
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  gost 09.08.2022 15:18
  Truli Anini projekti
  Recimo da je to tako, ali kakve veze to njeno NE ima s ovim što je autor napisao :lol: Bitno ...
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  hranitelj tuljana 09.08.2022 14:14
  ...
  Ne odvraćam ništa nego vam lijepo pišem kako jest. Dok vas se zamara s glupostima nitko ni ...
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  gost 09.08.2022 13:40
  Režimu korisni idiot
  Ti si budala ili Anin trol. Što god da jesi, ti si režimu korisni idiot jer odvraćaš pozornost ...
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  pio 09.08.2022 13:20
  može se
  Kučerina je navodno od nekog Srbina,bespravn a gradnja 100%,a veza mu je Kamalić,naša ...
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  hranitelj tuljana 09.08.2022 12:56
  ...
  Ne zna nitko, ali i ne mari, dobro vas trola i šopa Anina vojska, o kovrčama, stavu, zubima ...
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  Zombi 09.08.2022 12:31
  *_*
  Nije bitno zanima li devastacija one koji "vole Lošinj". Bitno je zanima li devastacija one ...
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  Čombe 09.08.2022 12:22
  Politika prevrtljivosti
  U njenoj politici ništa se nije promijenilo. Bila ljigavica - ostala ljigavica. Dva mandata ...
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  Kučerina 09.08.2022 11:38
  Kučić
  Ima KuČerina na sve strane, evo i usred sezone se gradi punom parom po najljepšim uvalama.
   
 • Medijski potpomognuta iluzija

  zen 09.08.2022 11:25
  mi hrvati
  Dali možda netko zna čija je ono kučerina niknula na Liskoj Slatini?