Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

Korisnička ocjena:  / 17
LošeNajbolje 

ezgif.com-speedDa je pred nama takozvana super izborna 2024. godina zbog održavanja parlamentarnih, europskih i predsjedničkih izbora već je svima poznato. No da se već odvijaju i pripreme lokalnih izbora u svibnju 2025. godine pokazuje intenzitet promotivnih nastupa gradonačelnice, ali i osnivanje ogranka Domovinskog pokreta u Malom Lošinju. Mnogi promatrači političkih zbivanja na otoku to su prokomentirali kao osnivanje pomoćnog ogranka HDZ-a Mali Lošinj. Naime, prvi predsjednik lošinjskog ogranka Domovinskog pokreta Mali Lošinj je Zvonimir Bandalo, član malološinjskog HDZ-a koji se vodi pod članskim brojem 24226058

Za poznavatelje političkih odnosa na ovim otocima to nije iznenađenje. Podmetanja, politička trgovina i prevara birača je modus operandi HDZ-a. Treba se samo prisjetiti Nezavisne liste Kristijana Bušića, člana HDZ-a s članskim brojem 00548408 koji je kao stranački vojnik formirao lažnu nezavisnu listu, obmanjujući osobe koje je koje stavio na listu kandidata da nije član stranke.

Za uloženi napor nezaposleni mladac uhljebljen je u Turističkoj zajednici Mali Lošinj, a zatim ga je stranka formalno izbrisala iz članstva.

Zanimljivo je da se u vodstvu ogranka Domovinskog pokreta Mali Lošinj nalaze općepoznati fanovi, pristaše i odani sljedbenici aktualne predsjednice lošinjskog HDZ-a Ane Kučić. Kakvu suverenističku i domovinsku politiku će u slučaju izbornog uspjeha oni voditi i podržavati dade se već naslutiti.

Za nastavak politike lažnih obećanja i političke korupcije, politiku kupovine ljudi i prijevara lošinjskom HDZ-u i predsjednici Gradskog odbora Ani Kučić treba rezervni partner za osigaranje vlasti za slučaj da se na narednim izborima sadašnji partner pokaže potrošenim.

Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ.

Komentari: 

621 # Bandalo-Krstaš- Pešićgost 2023-12-18 15:23
Predsjednik ogranka postao je Zvonko Bandalo, a dvoje je dopredsjednika - Ivica Krstaš i Adela Pešić. "Želimo što bolje za našu lokalnu zajednicu", rekao je Bandalo, koji je i član predsjedništva županijske organizacije ove stranke. Kako su rekli, ogranak zasad okuplja desetak članova i namjerava sudjelovati na sljedećim lokalnim izborima.
otoci.net/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Što to "što bolje za zajednicu"?vR 2023-12-20 10:20
Citat gost:
Kako su rekli, ogranak zasad okuplja desetak članova i namjerava sudjelovati na sljedećim lokalnim izborima.
otoci.net/.../...
Zar nisu imali što više za reći od samo "Želimo što bolje za našu lokalnu zajednicu"? Baš su mogli najaviti nešto konkretno umjesto općenitosti "što bolje za zajednicu". Da li je to ozbiljnija borba protiv bespravnih graditelja, bolja povezanost sa kopnom ili če i oni obećavati nove domove zdravlja, sportske dvorane, povećan broj stipendija za učenike i studente itsl?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Glas za Domovinski pokret bio je glas za HDZZozo 2024-04-23 17:01
Citat gost:
Predsjednik ogranka postao je Zvonko Bandalo, a dvoje je dopredsjednika - Ivica Krstaš i Adela Pešić. "Želimo što bolje za našu lokalnu zajednicu", rekao je Bandalo, koji je i član predsjedništva županijske organizacije ove stranke. Kako su rekli, ogranak zasad okuplja desetak članova i namjerava sudjelovati na sljedećim lokalnim izborima.
otoci.net/.../...
Prema izvješću portala otoci.net kandidat Domovinskog pokreta Ivica Krstaš dobio je u Malom Lošinju 70 glasova. No na nedavnim izborima za Sabor bljesnula je na razini države zvijezda te stranke, pa se naslov ovog članka objavljenog prošle godine može smatrati proročanskim. Zaista, Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ. No HDZ će za taj ishod biti prisiljen platiti cijenu. Bit će zanimljivo vidjeti na što iz izbornog programa DP će Plenković pristati, a što će odbaciti.
Ukratko, DP najavljuje zabranu usvajanja i udomljavanja djece istospolnim parovima i izmjene zakona koji omogućavaju sklapanje istospolnih zajednica. Želi deratifikaciju Istanbulske konvencije, uspostavljanje “tradicionalnog kršćanskog svjetonazora” u hrvatskim medijima, i to ne samo onima u državnom vlasništvu. želi uvesti obavezno promoviranje domoljublja i vojske u udarnim medijskim terminima, a u svakom većem gradu u Hrvatskoj, stoji u programu, žele otvarati muzeje Domovinskog rata "u kojima bi se građani mogli adekvatno informirati o velikosrpskoj agresiji".
Iz školske lektire žele izbaciti “moralno neprimjerene, sablažnjive i vulgarne knjige” i pobrinuti da djeca u svim dijelovima Hrvatske iz udžbenika uče pravu istinu kakvu želi DP - recimo o Drugom svjetskom ratu. Žele provesti “reviziju svih obrazovnih programa i udžbenika iz povijesti i drugih predmeta koji stvaraju neistinitu sliku o stvarnoj povijesti Hrvatske”. Jer samo oni znaju istinita slika o stvarnoj povijesti Hrvatske".
Ima toga još, a o smislu ostalih želja i namjera DP možda najbolje govori gaf Ivana Penave na konferenciji za medije kojim je pokazao da brka pojmove imputirati i amputirati. Naljutio se na novinare što mu "amputiraju" izjave koje nije dao. I takvi će nam krojiti gaće da bi Plenković i njegova mafija mogli vladati ovom državom na dnu EU.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Raspodjela izbornog plijenagost 2024-05-04 09:36
Citat Zozo:
... na nedavnim izborima za Sabor bljesnula je na razini države zvijezda te stranke, pa se naslov ovog članka objavljenog prošle godine može smatrati proročanskim. Zaista, Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ. No HDZ će za taj ishod biti prisiljen platiti cijenu. Bit će zanimljivo vidjeti na što iz izbornog programa DP će Plenković pristati, a što će odbaciti.
Ukratko, DP najavljuje zabranu usvajanja i udomljavanja djece istospolnim parovima i izmjene zakona koji omogućavaju sklapanje istospolnih zajednica. Želi deratifikaciju Istanbulske konvencije, uspostavljanje “tradicionalnog kršćanskog svjetonazora” u hrvatskim medijima, i to ne samo onima u državnom vlasništvu. želi uvesti obavezno promoviranje domoljublja i vojske u udarnim medijskim terminima, a u svakom većem gradu u Hrvatskoj, stoji u programu, žele otvarati muzeje Domovinskog rata "u kojima bi se građani mogli adekvatno informirati o velikosrpskoj agresiji". Iz školske lektire žele izbaciti “moralno neprimjerene, sablažnjive i vulgarne knjige” i pobrinuti da djeca u svim dijelovima Hrvatske iz udžbenika uče pravu istinu kakvu želi DP - recimo o Drugom svjetskom ratu. Žele provesti “reviziju svih obrazovnih programa i udžbenika iz povijesti i drugih predmeta koji stvaraju neistinitu sliku o stvarnoj povijesti Hrvatske”. Jer samo oni znaju istinita slika o stvarnoj povijesti Hrvatske".
Anina i Nedićeva stranka uspjela se dogovoriti s Domovinskim pokretom o raspodjeli izbornog plijena. A u centru Zagreba muškarci opet mole za čednost žena. Pokraj njih prosvjednici vježbaju jogu i izvode cirkuske točke. Trg bana Josipa Jelačića pun je policije i zaštitara. Okupljeni muškarci mole krunicu kako bi postali duhovni autoriteti u obitelji te za život u predbračnoj čistoći, za čednost u odijevanju i ponašanju, kao i za obnovu katoličkih brakova. Očekujemo deratifikaciju Istanbulske konvencije radi zaštite muškog prava na predbračnu čistoću, žensku čednost i autoritet u obitelji.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # To je politika..... 2024-05-04 10:55
Citat gost:
Anina i Nedićeva stranka uspjela se dogovoriti s Domovinskim pokretom o raspodjeli izbornog plijena.
A prije izbora smradovi pljuvali jedni protiv drugih i nabacivali uvredama. A sada si međusobno ližu guzice.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # AnaHerzog 2024-05-04 19:47
Sad će ovaj iz domovinskog pokreta Lošinj u muzej ugurati ženin rod !
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Anemični premijerGost 2024-05-04 20:01
Teško konju koga selo hrani.
I državi koju dezerter brani.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
72 # Darwinova nagradahranitelj tuljana 2024-05-04 18:15
Citat gost:
predbračnu čistoću, žensku čednost i autoritet u obitelji.
Pravilo palca: ako tvoje vrijednosti i stavovi (kako god plemenito imi baoredno izgledale) dovode do izumiranja tvog naroda; to su loše vrijednosti.
Na ovom području zato će živjeti narodi koji njeguju citirane vrijednosti, dok ćemo mi izumrijeti (tj. izumiremo). Kako je i Darwin predvidio, populacije koje usvoje smrtonosne/štet ne/pogrešne promjene će nestati, one koje imaju korisna svojstva - idu dalje. Sve zapadne zemlje su otprilike prije 100-ak godina usvojile za populaciju smrtonosnu grešku i stoga je prirodno da izumru, za razliku od populacija koju tu grešku nisu učinile. Jer Prirodu ne zanimaju ljudske konvencije i stavovi, ne zanima je tko je što izglasao. Evolucija je nepristrana, dobre ideje - ideš dalje, loše ideje - izumireš... To se popularno zove Darwinova nagrada.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Podesnila i RvackaGost 2024-05-24 18:00
BIRANO DRUŠTVO Hrvatska među najdesnijim zemljama EU-

Zagreb, 17.05.2024. - Hrvatski sabor izglasao je povjerenje novoj, 16. Vladi i trećoj koju će voditi aktualni premijer Andrej Plenković.

Dugogodišnji napor da se ekstremističke snage zadrže izvan vlasti u Europi službeno je završen. Ulaskom Domovinskog pokreta u vladajuću većinu Hrvatska se i službeno svrstala u šest najdesnijih zemalja Europske unije.

Desetljećima su političke stranke svih vrsta udruživale snage kako bi krajnju desnicu držale daleko od poluga moći. Danas se ova strategija — poznata u Francuskoj kao cordon sanitaire (ili vatrozid) — raspada, dok populističke i nacionalističke stranke jačaju diljem kontinenta.

Šest zemalja EU-a — Italija, Finska, Slovačka, Mađarska, Češka i Hrvatska — imaju ultradesničarsk e stranke u vladi.
Piše Nacional
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # ............ 2024-06-12 07:03
Hoćemo Bujanca za ministra hrvatskog čudoređa!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
030 # Već viđenoGrad za Tebe 2023-12-18 16:34
Sve je to već viđena predstava.
Nadam se da im to ovaj put neće uspjeti
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
032 # Ironijaasd 2023-12-18 16:50
Citat Grad za Tebe:
Sve je to već viđena predstava. Nadam se da im to ovaj put neće uspjeti
Prije 14 godina je Ivan Fabijanić bio član Garijeva poglavarstva, a po naputku HDZ-a izašao na izbore kao nositelj nezavisne liste. Program mu je bio ukidanje rezervata za dupine čime je odradio posao za nerezinske tajkune. Ribari su naravno popušili, a njega je HDZ za nagradu imenovao za predsjednika odbora za zaštitu prirode. Koja ironija :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
134 # kriminalna osuđena organizacijagrobarka 2023-12-18 20:24
Što očekivati od osuđene kriminalne organizacije osim da nas i dalje pljačka, otima, namješta svojima. Istoj se pridružio i Dubravko Devčić samo zbog osobnih interesa. kakav je to moral? Zato i vidimo kamo nam grad ide, tko dobiva ploale i terase, zemljišta i kome se obećavaju stanovi i poslovi.
Bravo Kučićka i Nediću, svaka čast. Kao i u svemu "Šoto banko", ne može drugačije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
128 # .....gost 2023-12-18 21:37
Na narednim izborima vjerojatno više nećemo vidit Elvisa i Andrina pod koalicija HNS-IDS. Nakon pol mandata Elvis je po dogovoru trebao ustupiti mjesto u GV Andrinu ali Ana nije dozvolila zamjenu. Od Andrina je napravila budalu a Elvis nije imao poštenja da se uzprotivi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
123 # ljigavacura 2023-12-19 08:39
Ovaj haenesovac je ljigavac koji stalno kuka, te Anto ništa ne radi i ne kuži, nje nema nigdje, on mora u grad i troši svoje novce za benzin, ma njemu je dosta svega, debeli ne zna voditi vijeće i poniženje je grada i tako dalje. Andrino je ipak gospodin, za razliku od ovog ljigavka.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
223 # strateški potezlider 2023-12-19 10:23
Svaka čast Nediću, vidi se da jedini on vuče strateške poteze. A svi vi koji lajete na mjesec dok karavana prolazi možete samo biti zavidni. U politici treba i misliti, a to upravo čini Nedić, koji vuče apsolutno strateške poteze, čiji rezultati dolaze tek nakon dužeg vremena. Drugi je par rukava što su Bandalo i Krstaš najobičnije marionete i mone, koji ne misle svojom glavom. Bravo profesore.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
028 # Anin strateggost 2023-12-19 10:46
Ako je strateški potez dotrčat za govornicu bez da se javi za riječ i zapljuvat se da odgodi sjednicu dok se hadezejski pajaci ne okupe onda je on stvarno strateg. Taj strateg se tuče po oštarijama a za vrijeme sjednica ode si popit bićerin u birtiju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # Anin strategTovar 2023-12-19 12:33
Citat lider:
Svaka čast Nediću, vidi se da jedini on vuče strateške poteze.
Nedićev strateški potez bio je da Devčiću zabrani na izbornu listu staviti Matrusilovića, jednog od najaktivnijih vijećnika. Taj je napravio dvije greške u koracima. Na vijeću je pitao gradonačelnicu di su pare od prodaje zgrade škole i potukao se s njim. A znalo se da nije simpatizer HDZ-a.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Tajni predizborni sporazumDino 2024-04-24 09:21
Citat Tovar:
Citat lider:
Svaka čast Nediću, vidi se da jedini on vuče strateške poteze.
Nedićev strateški potez bio je da Devčiću zabrani na izbornu listu staviti Matrusilovića, jednog od najaktivnijih vijećnika. Taj je napravio dvije greške u koracima. Na vijeću je pitao gradonačelnicu di su pare od prodaje zgrade škole i potukao se s njim. A znalo se da nije simpatizer HDZ-a.
Zato je na listu stavio Biljanu Vojniković koja u ove tri godine riječ nije progovorila na sjednicama gradskog vijeća. Po odobrenju Ante Nedića i Ane Kučić. Na temelju tajnog predizbornog sporazuma.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Suradnja na projektimaBing 2024-04-25 10:31
Citat Dino:
Citat Tovar:
Citat lider:
Svaka čast Nediću, vidi se da jedini on vuče strateške poteze.
Nedićev strateški potez bio je da Devčiću zabrani na izbornu listu staviti Matrusilovića, jednog od najaktivnijih vijećnika. Taj je napravio dvije greške u koracima. Na vijeću je pitao gradonačelnicu di su pare od prodaje zgrade škole i potukao se s njim. A znalo se da nije simpatizer HDZ-a.
Zato je na listu stavio Biljanu Vojniković koja u ove tri godine riječ nije progovorila na sjednicama gradskog vijeća. Po odobrenju Ante Nedića i Ane Kučić. Na temelju tajnog predizbornog sporazuma.
Uoči izbora Devčić je za Novi list izjavio Koalicije nema ni s kim. Kad završe izbori, sporazum o suradnji ovisi od projekta do projekta i samo na dobrobit običnog čovjeka. U formalnu koaliciju s Anom Kučić i HDZ-om zaista nije ušao ali suradnja "od projekta do projekta i samo na dobrobit običnog čovjeka" s Anom i HDZ-om se ne vidi. No čini se da suradnja na privatnim projektima ide ...
novilist.hr/.../...
Vidi se samo da vjerno služi Ani Kučić i da mu Nedić u tome zdušno pripomaže.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
025 # kokošpromatrač 2023-12-19 10:25
A gdje je tu predsjednica Gradskog odbora Ana Kučić, zar ona ništa ne može smisliti, nego joj Nedić sve mora servirati?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
036 # Opet kriminal i lopovlukhinko 2023-12-19 11:11
Gradsko vijeće je većinom vladajućih donijelo odluku o kupovini zgrade u Ćunskom koja ima 9 stanova u stvarnosti, a u papirima 5 stanova, bez pripremljene dokumentacije, legalizacije i javnog natječaja za nabavu roba (stanova). I bez novca u proračunu.
Opet lopovluk, i ovaj posao je napravljen u tajnosti i sve je unaprijed dogovorene. Problem je u tome što je vijećnik Jović argumentirano upozorio vijećnike i vladajuće o nezakonitostima ovog posla, no svjedno ljudi koji ništa ne znaju a samo glasaju će opet u policijsku stanicu na davanje iskaza. Naime, navodno je već podnijeta kaznena prijava protiv odgovornih osoba, koje su predložile ovu nezakonitu rabotu. A predsjednica Gradskog odbora HDZ-a će opet lupetati kako joj podmeću. Da joj bar malo pameti i samokritičnosti podmetnu, bilo bi nam svima bolje. U našem malom mjestu sve je jasno, tko s kim dogovara i po kojim uvjetima, ništa nije slučajno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # zaigrali se HDZ-ovciWwW 2023-12-24 12:00
To je slično kao kad novcima poreznih obveznika svjesno kupuješ ukradenu ili švercanu robu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Hadezejska muljažaFiga 2023-12-24 13:01
Citat hinko:
Naime, navodno je već podnijeta kaznena prijava protiv odgovornih osoba, koje su predložile ovu nezakonitu rabotu. A predsjednica Gradskog odbora HDZ-a će opet lupetati kako joj podmeću.
Kaznena prijava zbog ovakve muljaže može ići na samo jednu osobu i to na gradonačelnicu. Jer prijedlog GV ona potpisuje. A zatim prijava ide i na vjećnike koji su digli ruke za ovu mućku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
119 # .....gost 2023-12-19 12:55
Opet poziranje za "i danas uživo sa trga". Adventski predizborni cirkus.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # ...... 2023-12-19 14:23
i šta kaže, jel naplatila sve dugove?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
027 # Skuplja pita od tepsijeTT 2023-12-19 17:07
Na GV je rečeno da gradski stručnjak za ovrhe ima 41 predmet, s tim da za jednu ovrhu treba oko 18 godina, znači trebat će nekoliko stoljeća da bi se naplatili svi dugovi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Postavljanje uprave na nogegost 2023-12-19 18:04
Citat TT:
Na GV je rečeno da gradski stručnjak za ovrhe ima 41 predmet, s tim da za jednu ovrhu treba oko 18 godina, znači trebat će nekoliko stoljeća da bi se naplatili svi dugovi.
Ali on je postavio gradsku upravu na noge. Jer to nije znala učiniti magistra ekonomije nakon 15 godina studiranja i nekoliko posebnih stručnih edukacija s osam godina prakse u upravi kao dogradonačelnic a i jednim mandatom kao gradonačelnica.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # DilemaZack 2023-12-20 02:53
Magistra ekonomije je gradsku upravu sa očitom namjerom rasturila.
A što se njega tiče, ne znaš koja je veća korist... ovakva kakva je, totalno neučinkovita gradska uprava koju je postavio na noge, ili 0/41 riješenih predmeta ovrhe za posljednje 4 godine.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Teorija izbora i druge stvariDiditi 2023-12-20 13:45
Citat gost:
Citat TT:
Na GV je rečeno da gradski stručnjak za ovrhe ima 41 predmet, s tim da za jednu ovrhu treba oko 18 godina, znači trebat će nekoliko stoljeća da bi se naplatili svi dugovi.
Ali on je postavio gradsku upravu na noge. Jer to nije znala učiniti magistra ekonomije nakon 15 godina studiranja i nekoliko posebnih stručnih edukacija s osam godina prakse u upravi kao dogradonačelnica i jednim mandatom kao gradonačelnica.
Opa bato ;-) Sad znam i za te njene silne edukacije: Stručno se usavršavala pohađajući edukacije i seminare usmjerene prema komunikaciji i menadžmentu ljudskih potencijala, poput usavršavanja za menadžment ljudskih potencijala na poslovnom učilištu Experta, seminara kvalitetne komunikacije u sklopu programa Teorije izbora, realitetne terapije i Lead Managementa pri Uredu za kvalitetnu komunikaciju i stručno usavršavanje.
womensweekend.eu/.../ana-kucic
Stvarno ne znam šta su joj uz to trebali još pravnici, psiholozi i ovaj stručnjak prvo za razbucati a onda dizati na noge upravu :cry:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # ...OMG 2023-12-20 15:02
Jesu li je na svim tim edukacijama učili da lijepo govori i samo obećava, a da zapravo ne kaže ništa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Realitetna terapija AKZgubidan 2023-12-21 10:06
Citat Diditi:
Stručno se usavršavala pohađajući edukacije i seminare usmjerene prema komunikaciji i menadžmentu ljudskih potencijala, poput usavršavanja za menadžment ljudskih potencijala na poslovnom učilištu Experta, seminara kvalitetne komunikacije u sklopu programa Teorije izbora, realitetne terapije i Lead Managementa pri Uredu za kvalitetnu komunikaciju i stručno usavršavanje.
womensweekend.eu/.../ana-kucic
Ovo je poruka sa realitetne terapije po teoriji izbora s pozdravom s jednog vikenda u Rijeci

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Ana biljeterkaomg 2023-12-20 09:18
Citat gost:
Opet poziranje za "i danas uživo sa trga". Adventski predizborni cirkus.
Spala je jadna na objavljivanje reda plovidbe od 1.1.24.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # ...... 2023-12-20 11:45
jel i to spada u nautički turizam?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Iskustva u segmentu nautičkog turizma,gost 2023-12-20 12:03
Citat ...:
jel i to spada u nautički turizam?
U njenoj službenoj biografiji piše "Radno iskustvo stjecala je u segmentu nautičkog turizma, radeći u obiteljskoj tvrtki." Trganje paragon blokova pri naplati priveza i uređivanje sanitarija je neprocjenjivo za stjecanje radnog iskustva u segmentu nautičkog turizma,
womensweekend.eu/.../ana-kucic
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # ...ML 2023-12-21 10:56
Citat gost:
Opet poziranje za "i danas uživo sa trga". Adventski predizborni cirkus.
Njoj samo da je neka fešta da ima alibi da ne mora raditi, a kada i nije fešta onda obilazi naokolo od lokalnog radija do nekih perifernih događanja, opet sa istim ciljem, uvijek biti prisutna i viđena, ali bez ikakvog napretka za građane.
Očito nije baždarena za velike projekte, trganje paragon blokova je bio njen vrhunski domet.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
025 # k.č. 777/2Nemo 2023-12-20 11:59
Koliko mi je poznato gospođa Pešić se pokušava uključiti u lokalnu politiku iz razloga jer želi ukinuti status javnog puta koji prolazi pored nekretnine u njenom vlasništvu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
120 # A je toGrad za Tebe 2023-12-20 12:20
Citat Nemo:
Koliko mi je poznato gospođa Pešić se pokušava uključiti u lokalnu politiku iz razloga jer želi ukinuti status javnog puta koji prolazi pored nekretnine u njenom vlasništvu.
A druga dvojica,vznate li koji su njihovi motivi ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # Motivi za politikuvR 2023-12-20 17:23
Citat Grad za Tebe:
Citat Nemo:
Koliko mi je poznato gospođa Pešić se pokušava uključiti u lokalnu politiku iz razloga jer želi ukinuti status javnog puta koji prolazi pored nekretnine u njenom vlasništvu.
A druga dvojica,vznate li koji su njihovi motivi ?
Citat Grad za Tebe:
Citat Nemo:
Koliko mi je poznato gospođa Pešić se pokušava uključiti u lokalnu politiku iz razloga jer želi ukinuti status javnog puta koji prolazi pored nekretnine u njenom vlasništvu.
A druga dvojica,vznate li koji su njihovi motivi?
Pa rekli su "Želimo što bolje za našu lokalnu zajednicu". A to je bio motiv Živkoviću i Maljevcu da podrže Anin i HDZov program "Lošinj prvi od 1000 otoka"a Devćiću "Grad za tebe". Da bude što bolje za njih.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # Ništa novoGrad za Tebe 2023-12-20 13:17
To sam i mislio.
Zahvaljujem.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
123 # lonachinko 2023-12-20 15:17
Od našega predsjednika GV jedino je širi ovaj lonac ispred njega, on je sirovinska osnova, Ana začin, a Ante je aperitiv (rakija).
GRAD ZA LONAC (ILI ONO U LONCU)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # ...hranitelj tuljana 2023-12-22 08:37
Nema straha za Adeze...ako sve drugo zakaže, bit će (iz istog inkubatora kao do sada), spreman "mandžurijski kandidat" kojeg će proturiti skupinica, netko "drugačiji", "nepotkupljivi" , "nezavisni", "za građane"...već viđeno toliko puta, isti azimut... Uostalom zašto mijenjati koncept koji je funkcionirao do sada?!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Kazneni izborni program oporbeZumba 2023-12-22 10:26
Citat hranitelj tuljana:
Nema straha za Adeze...ako sve drugo zakaže, bit će (iz istog inkubatora kao do sada), spreman "mandžurijski kandidat" kojeg će proturiti skupinica, netko "drugačiji", "nepotkupljivi", "nezavisni", "za građane"...već viđeno toliko puta, isti azimut... Uostalom zašto mijenjati koncept koji je funkcionirao do sada?!
Zato u narednoj izbornoj kampanji treba biračima i biračicama savjetovati da glasuju samo za kandidate koji u izbornom programu kao prvu točku istaknu obećanje da zbog neispunjenih obećanja iz zadnja dva mandata ni pod koju cijenu neće podržavati HDZ.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Prva točka izbornih obećanjaEA 2024-05-08 16:18
Citat Zumba:
Zato u narednoj izbornoj kampanji treba biračima i biračicama savjetovati da glasuju samo za kandidate koji u izbornom programu kao prvu točku istaknu obećanje da zbog neispunjenih obećanja iz zadnja dva mandata ni pod koju cijenu neće podržavati HDZ.
"Jamčimo da nećemo koalirati sa pripadnicima stranke osuđene za kriminal" treba na narednim izborima biti prva točka izbornog programa sudionika izbora. Jer ta stranka nas je u prethodnom mandatu pored ostalog lagala i tvrdnjom da mladi otočani trebaju samo učiti, a za ostalo da brine Grad.

A spisak laži za ovaj mandat tek treba sastaviti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # tuljan u sriduliski 2023-12-22 08:58
Ovaj put se moram složiti s tuljanom, dakle uvijek prijevara, ali ne samo politička, tako je i u poslovima, zapošljavanjima , zlouporabama ovlasti i položaja, nenamjenskom trošenju našeg zajedničkog novca, bahatosti i manipulacijama. Sve je tuljan točno rekao. Samo prevara. Evo, već se zna tko će na javnom pozivu za izgradnju stanova dobiti posao. Sve je već dogovoreno, uloge su podijeljene. A zna se i tko bi mogao na kraju snositi posljedice takvih poslova. Pogotovo kada se reflektori ugase.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
117 # ...... 2023-12-22 10:48
tuljan nije dosljedan, on igra toplo-hladno, takvima ništa ne vjerujem
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
115 # Licemjerni tuljanZumba 2023-12-22 11:42
Citat ...:
tuljan nije dosljedan, on igra toplo-hladno, takvima ništa ne vjerujem
Ni ja mu ne vjerujem. Imam puno razloga, a jedan je što fol ne podržava AK. A ka joj se rugaju kao kaćiperki u njenu zaštitu poteže pitanje feminizma. Kojeg mrzi iz dna duše.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
217 # Tuljanska poslagost 2023-12-22 13:56
Tuljan je HDZ-ov igrač. Ocrnjuje sve koji bi zucnuli u korist bilo koga kao poštenog jer da nam taj pokušava podmetnuti Kučičkinog žetončića.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
10 0 # O lažnoj oporbi, rodehranitelj tuljana 2024-05-08 17:57
Citat gost:
________ je HDZ-ov igrač. Ocrnjuje sve koji bi zucnuli u korist bilo koga kao poštenog jer da nam taj pokušava podmetnuti Kučičkinog žetončića.
Kad na praznu crtu upišeš jedno drugo ime iz lošinjskog javnog života, sve odjednom ima smisla u kontekstu jednih prethodnih izbora...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 0 # Tako jehranitelj tuljana 2024-05-08 18:02
Citat ...:
tuljan nije dosljedan, on igra toplo-hladno, takvima ništa ne vjerujem
Tako je. Ne trebaš mi vjerovati. Takvi kao to čvrsto vjeruju glasilu dosljednog HDZovog koalicijskog partnera, bez kojeg HDZ vlast ne bi bila moguća svih ovih godina. Ne vjeruj "tuljanu", vjeruj onome tko je glasovao za Turudića.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # ......Bing 2024-05-09 05:47
Tuljanu treba vjerovati koliko i Penavi. Obojica mrze list koji objavljuje napise nepodobnih autora bez "dlake na jeziku".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Politička kulturagost 2024-05-09 07:30
Ti si intelektualno nedorastao da uopće shvatiš članke koji se tamo objavljuju. Prihvaćanje poruka je stvar političke kulture i morala.
www.portalnovosti.com/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 0 # He hehranitelj tuljana 2024-05-09 10:02
Citat gost:
Ti si intelektualno nedorastao da uopće shvatiš članke koji se tamo objavljuju. Prihvaćanje poruka je stvar političke kulture i morala.
www.portalnovosti.com/.../
"Neke stvari su toliko apsurdne da bi u njih mogli povjerovati samo intelektualci", pa tako i u oporbenost najvjernijeg APovog joalicihskog partnera bez kojeg 8 godina HDz vlasti ne bi bilo moguće.

Podsjećam, Pupovac je glasovao za Turudića.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # piše Ivica Đikićgost 2024-05-09 11:01
Citat hranitelj tuljana:
Citat gost:
Ti si intelektualno nedorastao da uopće shvatiš članke koji se tamo objavljuju. Prihvaćanje poruka je stvar političke kulture i morala.
www.portalnovosti.com/.../
Podsjećam, Pupovac je glasovao za Turudića.
A ja podsjećam da Pupovac nije napisao članak o Pirovoj pobjedi. I znam da ćeš nastavi trolati. Što ti drugo preostaje?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 0 # Zanimljiva logikahranitelj tuljana 2024-05-09 12:32
Znači ako bih 8 godina bespravno gradio, i za to vrijeme plaćao ljude da pišu protiv bespravne gradnje, za tebe bih bio borac za očuvanje okoliša?

I vidim nije ti problem glas ta AP ili Turudića, dok god se nekome plaća da piše "protiv" APa i Turudića. Ali zapazi, samo jedno od to dvoje ima stvaran utjecaj na život ljudi. A to nije pisanje...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Nisi mi dorastaogost 2024-05-09 13:24
Citat hranitelj tuljana:
Znači ako bih 8 godina bespravno gradio, i za to vrijeme plaćao ljude da pišu protiv bespravne gradnje, za tebe bih bio borac za očuvanje okoliša?
Pitanje je imbecilno, jer ne plaća ih Pupovac. Evo tko ih plaća. Navodim neprijateljski izvor:
narod.hr/.../...
I okani me se. Nisi mi dorastao. Rasprava s tobom za mene je gubitak vremena.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # malo je kravica malo je bikLana 2024-05-09 15:46
Ovaj se ponaša se kao onaj ne baš pametni ministar u epizodi Butko i bik. Stoput mu je rečeno da ne pametuje, nego da nahrani pse i ništa ne dira.
...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
10 0 # He hehranitelj tuljana 2024-05-10 08:55
Citat Lana:
Ovaj se ponaša se kao onaj ne baš pametni ministar u epizodi Butko i bik....
Glup ili ne, ali taknuvši njega, Milanović je taknuo u osinjak. Butko ga je razorio onim dnevnim proserima, slikama kravice i to. Porazio ga je njegovim oružjem verbalne banalizacije. Učinio ga je mizernim i nebitnim. Bio je jedan od ključeva njegovog katastrofalnog izbornog brodoloma. Odonda je Zoky blijeda slika samog sebe i već sad mu mogu nagovijestiti izborni poraz ako se sučeli s iole ozbiljnijim protukandidatom . Znam da se neće kandidirati, ali kad bi se nekim slučajem kandidirao gospodin Josipovic, satrao bi ga ko muhu zunzaru. Zbog Butka i kravice Zoki je hodajući politički mrtvac već sada.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # OMGOMG 2024-05-10 16:31
Milanović je odmah shvatio ono što ti još uvijek nisi.
Na vrijeme je odustao od natezanja sa priglupom osobom, tri stupnja ispod svog intelektualnog nivoa, a ovaj je kao prvorazredni retard nastavio lajati na Mjesec.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
125 # Opća mjesta lošinjske politikeDiditi 2023-12-22 17:30
Citat liski:
Ovaj put se moram složiti s tuljanom, dakle uvijek prijevara, ali ne samo politička, tako je i u poslovima, zapošljavanjima, zlouporabama ovlasti i položaja, nenamjenskom trošenju našeg zajedničkog novca, bahatosti i manipulacijama. Sve je tuljan točno rekao.
Tuljan samo ponavlja ono što se odavno zna i komentira na ovom portalu. To su opća mjesta lošinjske politike: većina birača glasuje protiv HDZ-a, a HDZ je stalno na vlasti. Svaki put se našao neki Mužić, Pupovac, Živković, Maljevac ili Devčić da stranci osuđenoj za kriminal osigura većinu u gradskom Vjeću.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Opće mjesto hrvatske politikeGost 2024-05-11 07:49
To je opće mjesto i hrvatske politike. Većina birača glasa protiv stranke osuđene za kriminal, a ona ostaje na vlasti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Udesno ravnajs!.... 2024-04-25 16:16
Najnovije Novosti od subote na kioscima: Udesno ravnajs
U fokusu pregovora o stvaranju nove Vlade su prava nacionalnih manjina, politički položaj predstavnika Srba, ‘kroatiziranje’ kulture i medija, deratifikacija Istanbulske konvencije, onemogućavanje pobačaja. Dok se slaže vjerojatno najdesnija vlada u demokratskoj Hrvatskoj nazire se novi "kulturni rat", a iz javnosti nestaju teme poput zdravstva, ekonomije, razvoja, socijale, ekologije
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # NDHDZgost 2024-05-08 14:30
Citat ....:
Najnovije Novosti od subote na kioscima: Udesno ravnajs
U fokusu pregovora o stvaranju nove Vlade su prava nacionalnih manjina, politički položaj predstavnika Srba, ‘kroatiziranje’ kulture i medija, deratifikacija Istanbulske konvencije, onemogućavanje pobačaja. Dok se slaže vjerojatno najdesnija vlada u demokratskoj Hrvatskoj nazire se novi "kulturni rat", a iz javnosti nestaju teme poput zdravstva, ekonomije, razvoja, socijale, ekologije
Za deset dana poćinje nova runda pljačke Hrvatske. “Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade”, poručili su u srijedu iz HDZ-a javlja Nacional. Prema anketi na portalu 79 % od 3642 glasa ne podržava ovu opasnu i sramotnu koaliciju dojučerašnjih (navodnih) neprijatelja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Foteljaški pokretasdf 2024-05-08 15:57
Citat gost:
Za deset dana poćinje nova runda pljačke Hrvatske. “
A jedan depeovac već prijeti da će se založiti za još veće plaće premijeru, ministrima i državnim tajnicima pa makar ga strijeljali.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Ministarstvo razmnožavanja..... 2024-05-09 07:39
Citat asdf:
Citat gost:
Za deset dana poćinje nova runda pljačke Hrvatske. “
A jedan depeovac već prijeti da će se založiti za još veće plaće premijeru, ministrima i državnim tajnicima pa makar ga strijeljali.

Plenki im obećao fotelju ministarstva demografije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Demografija.gost 2024-05-16 18:09
NOVI MINISTAR DEMOGRAFIJE Zbog svađe s HDZ-om htio se iseliti iz države: ‘U Njemačkoj bi izučio zanat’
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Osuđena zločinačka organizacijaNišta novo 2024-05-09 08:45
Za Plenkija su korupcija, krađa i lopovluk oduvijek bile Business as usual.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # Ortaci u uobičajenom biznisuDiditi 2024-05-09 09:29
Citat Ništa novo:
Za Plenkija su korupcija, krađa i lopovluk oduvijek bile Business as usual.
Ne znam tko je Zozo, autor ovog članka, ali svaka mu čast. Bio je prvi a možda i jedini koji je već tada 18. 12. 2023. prorekao Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ kao u naslovu ovog napisa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # ...hranitelj tuljana 2024-05-09 12:34
Citat Ništa novo:
Za Plenkija su korupcija, krađa i lopovluk oduvijek bile Business as usual.
Kako bi ti nazvao one koji su svjesno omogućili, svojim glasom i podrškom, korupciju, krađu i lopovluk?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Glasači za HDZNn 2024-06-12 09:15
Citat hranitelj tuljana:
Citat Ništa novo:
Za Plenkija su korupcija, krađa i lopovluk oduvijek bile Business as usual.
Kako bi ti nazvao one koji su svjesno omogućili, svojim glasom i podrškom, korupciju, krađu i lopovluk?
Kako ih nazvati drugačije do glasači za HDZ? To govori sve.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # .................. 2024-06-10 07:10
Našlo se čak 60 Lošinjskih birača da glasuje za Bartulicu. Koji najavljuje da će raditi za Boga, obitelj i na trećem mjestu hrvatski narod.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # za Boga, obitelj i hrvatski narod$$$ 2024-06-10 07:31
dok hrvatski narod kopa po kontejnerima on se voza u Ferrariju, pljuc po vlastitim biračima
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Poraz HrvatskeGost 2024-06-10 08:29
Novine vrište
""Pobjeda HDZ-a". Podnaslov treba biti "Poraz poštene Hrvatske".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # HDZ pobijedio, Hrvatska izgubilagost 2024-06-10 13:59
Citat Gost:
Novine vrište"Pobjeda HDZ-a". Podnaslov treba biti "Poraz poštene Hrvatske".
HDZ pobijedio, Hrvatska izgubila naslov je članka u Nacionalu. Jelena Lovrić piše Hrvatska je poražena nikad mizernijim odazivom na izbore. Rekordno niskim i na domaćem i na inozemnom planu. Na birališta je izašlo tek oko 751 tisuća birača ili 21,3 posto, manje nego na bilo kojim dosadašnjim izborima u Hrvatskoj i manje nego u bilo kojoj drugoj zemlji Europske unije. Pobjednici su slavili, porazom se države nisu zamarali. Premda nezainteresiran ost građana i na njihove rezultate baca sjenu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Mala zemlja za veliki kriminalGost 2024-06-12 09:33
To je Hrvatska. Država kojom vlada stranka osuđena za kriminal uz podršku sebi sličnih partnera.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Ugledni vozač EU parlamentarcaGost 2024-06-12 06:57 Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # ...... 2024-06-12 07:16
to mu je prijatelj
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # samo u HrvatskojLino 2024-06-12 07:39 Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Hrvatska je važna i snažnaasd 2024-06-12 10:03
Citat Lino:
Kaže Bartulica Ferari je poruka onima koji su ga zlostavljali. Poruka je onaj što ga je vozio u tom Ferariju: višestruko osuđivani kriminalac. Osuđen za pokušaj ubojstva i tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju. Pravomoćno je osuđen na kaznu zatvora od 4 godine i 3 mjeseca.
www.nacional.hr/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Oj hrvatska matiJa 2024-06-13 10:38
Stojim pred vama u duhu zahvalnosti prema Bogu. On je bio izvor moje snage sve ovo vrijeme, a nije bilo lako. Želim zahvaliti i svojoj ženi i djeci, i oni su primili ožiljaka, kao i ja, ali stoje na nogama, kao i ja - rekao je Bartulica kad je izišao iz luksuznog auta kojim ga je dovezao osuđeni kriminalac.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Na čijoj je strani Bog?Čeper 2024-06-15 10:35
Ako Bog postoji nije se baš iskazao ako je pomogao Bartulici i njegovoj obitelji u uspješnom vjerskom biznisu
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
31 # Evolucijahranitelj tuljana 2024-06-16 17:55
Citat Čeper:
Ako Bog postoji nije se baš iskazao ako je pomogao Bartulici i njegovoj obitelji u uspješnom vjerskom biznisu
Budući stanovnici Lošinja smijati će se nama budalama, čime smo se bavili umjesto da su nam, kao njima, žene rađale djecu.
Ali valjda tako treba biti, slabo i efektno treba iz umrijeti, davno je Darwin pisao o tome. Evolucija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Čega je pametnome dosta?Gost 2024-06-13 15:30
Pa dosta je, valjda, elemenata da se shvati smisao šaljivoga čina: Stephen Bartulica, dakle, nakon što je lažirao podatke u imovinskoj kartici, nakon što se pokazalo da uz otplatu dvaju kredita u njegovu kućnom budžetu može mjesečno ostati svega par desetaka eura, nakon što je javno obznanio da životne troškove njegove obitelji financira njegova majka, dolazi u crvenom Ferrariju na proglašenje izbornoga trijumfa, slavodobitno se penje na binu, tronutim tonom poručuje da će u Europskome parlamentu biti “glas običnih ljudi” i da je Bog na njegovoj strani…
portalnovosti.com/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Prelijepo stvorenje..... 2024-06-13 21:39
MAJKA STEPHENA BARTULICE ‘Moj sin je prelijepo stvorenje, ja ga obožavam. Kako je on znao da je taj čovjek kriminalac?’
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # ...... 2024-06-14 07:05
54 godine, uspješan političar, majka ga hrani, majka ga brani
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # mamin propust u edukacijiLino 2024-06-14 07:53
Mama mu nije rekla da ne ulazi u automobile nepoznatih ljudi.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
10 0 # Little teethhranitelj tuljana 2024-06-14 22:39
Citat Lino:
Mama mu nije rekla da ne ulazi u automobile nepoznatih ljudi.
Vidim kost se glođe sitnim zubom, ta zato je i bačena...
... podmetnut vam je lik koji nikad nije bio blizu vlasti i nikad nije sudjelovao ili donio neku odluku koja je negativno utjecala na živote Hrvata, za razliku od onih koji su ga podmetnuli...

... distrakcija za izumirući narod u procesu zamjene...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # ...Nikola 2024-06-15 08:40
Mislim da je i tvoja mama tebi propustila objasniti neke stvari.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Religija & kriminalGost 2024-06-14 20:23
Bartuličina obitelj u SAD-u ima udrugu za vjerski turizam. Potpredsjednik joj je svećenik optužen za pedofiliju.
Udruga se reklamirala i tvrdnjama da je Bartuličin otac među prvima pregledao vidioce iz Međugorja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Krasno društvo ima HDZČeper 2024-06-14 21:54
Riječ je o udruzi Friends of Medjugorje. Predsjednik te udruge je Bartuličin brat, svećenik Matthew Bartulica, koji je i sam 2012. u svojoj župi dobio pritužbu za "nepropisno ponašanje".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
127 # Jao si ga nama koji nismo njihovi!gost 2024-05-09 18:18
Citat ....:
Najnovije Novosti od subote na kioscima: Udesno ravnajs
U fokusu pregovora o stvaranju nove Vlade su prava nacionalnih manjina, politički položaj predstavnika Srba, ‘kroatiziranje’ kulture i medija, deratifikacija Istanbulske konvencije, onemogućavanje pobačaja. Dok se slaže vjerojatno najdesnija vlada u demokratskoj Hrvatskoj nazire se novi "kulturni rat", a iz javnosti nestaju teme poput zdravstva, ekonomije, razvoja, socijale, ekologije
Ustoličenjem desničarske skalamerije HDZ-a i DP-a popločava se put za povratak Hrvatske u mučne devedesete. Vrijeme uzleta divljeg, primitivnog nacionalizma i atmosferu radikalno nazadnjačkog prevrata. Histerizirani, bojovni nacionalizam kao državna ideologija. Već se najavljuje ponovno pohrvaćenje Hrvatske, miks nacionalnih budnica i krunica, zamatanje u zastave, kvazidomoljubna retorika, klerikalizacija , pokatoličenje medija i kulture, desničarenje i konzervativizam , nametanje svjetonazora zaostalih iz nekih davno prošlih vremena. Forsiranje ratnog narativa, zatucanost, ravnozemljaštvo i ksenofobija. Utjerivanje cijele nacije u desnilo i rigidni ideološki okvir, križarski rat protiv svega što će dobiti etiketu nedovoljno ispravnog hrvatstva ili, nedajbože, protuhrvatskog djelovanja. Lustracija knjiga i kazališnih predstava, filmova i medija, ljudi… Obično se govori o kulturnom ratu, ali radikalna polarizacija nacije, s prokazivanjem nepodobnih kao neprijatelja države, zapravo pleše na oštrici političkog građanskog rata.
www.nacional.hr/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Opasno po demokratsko društvo.... 2024-05-10 12:02
STRUČNJACI ZGROŽENI! Analiza programa DP-a: Čeka li nas Ministarstvo propagande i Ministarstvo bolje prošlosti?
Pronaći antihrvatske subjekte, osnovati Povjerenstvo za kroatizaciju, prepoznati interesne skupine koje uvode globalistički sadržaj u kulturu, revidirati udžbenike povijesti, ukloniti nepoćudne autore iz lektire, ukinuti Novosti, promijeniti ime Leksikografskog zavoda – samo je dio političkog programa Domovinskog pokreta za promjenu hrvatskog društva.
Stručnjaci su ocijenili da su dijelovi programa diskriminatorni , cenzorski, ugrožavajući za slobodu govora i informiranja i opasni po demokratsko društvo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Politika & kriminalGost 2024-05-10 17:54
Ovo nije samo otužno. Dugo niste vidjeli nešto poput novog HDZ-ovog spota: ‘Andrej, spasitelj Hrvatske’.
HDZ ima 12 kandidata na listi za EP. Na stranačkom spotu je samo jedan.
Toliko u Telegramu. Nacional piše:
Andrej Plenković u petak je dobio mandat od predsjednika Republike Milanovića za većinu koju će oformiti s desničarskim Domovinskim pokretom, čiji program je upitan s stanovišta dosegnutih demokratskih standarda i manjinskih prava, kako manjina, tako i manjinskih grupacija. Sve to zaokružuju revizionistički zahtjevi koji su protivni povijesnoj istini o porazu fašizma.

Proeuropski Plenković utopio se u šovinističkoj paradigmi Domovinskog pokreta i odustao od svojih osnovnih načela koja je zagovarao. Tako se Hrvatska uklopila u trend koji vlada Europskim zemljama gdje desnica u zamahu dolazi na vlast.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
114 # Proustaška Vlada RHNN 2024-05-13 12:07
Citat Gost:
Proeuropski Plenković utopio se u šovinističkoj paradigmi Domovinskog pokreta i odustao od svojih osnovnih načela koja je zagovarao. Tako se Hrvatska uklopila u trend koji vlada Europskim zemljama gdje desnica u zamahu dolazi na vlast.
Andrej Plenković naizgled je vješto iskoristio činjenicu da Bruxelles nema formalne alate kojima bi mogao izravno utjecati na sastav hrvatske Vlade, pa je iz vladajuće koalicije izbacio Srbe, da bi uveo proustašku stranku. I sve to uz blagoslov srpskih političara u Hrvatskoj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
123 # ...hranitelj tuljana 2024-05-13 21:21
Citat NN:
iz vladajuće koalicije izbacio Srbe, da bi uveo proustašku stranku uz blagoslov srpskih političara u Hrvatskoj.
Pa ako srbima ne smeta, tko si ti da im prigovaraš? Uostalom ako se radi o profašističkoj i proustaškoj stranci, to je trenutno ilegalno, pa ih izvoli prijaviti...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
210 # Šovinistički pravopisSimba 2024-05-14 07:07
Mi pismeni nazive nacija pišemo velikim početnim slovom čak i kad se radi o Srbima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
112 # Opet nemaš argumenta?hranitelj tuljana 2024-05-14 08:12
Citat Simba:
Mi pismeni nazive nacija pišemo velikim početnim slovom čak i kad se radi o Srbima.
I toje najbitnije što si izvuko iz mog upisa? Kad se moj sugovornik u komentarima počne bavit pravopisom onda znam dasam u pravu i da nema nikakvi kontraargumenat a pa se fata na sporedno...
Primjer:
Ja: "ubijati dijecu u utrobi je pogrešno".
Ti: "Aha jesam te ulovio mi pismeni znamo da se puše djecu a ne dijecu".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
113 # Blagoslov srpskih političara proustaškoj VladiSimba 2024-05-14 10:01
Citat hranitelj tuljana:
Citat Simba:
Mi pismeni nazive nacija pišemo velikim početnim slovom čak i kad se radi o Srbima.
I toje najbitnije što si izvuko iz mog upisa?
Da, "toje" najbitnije. Pravopis je ekvivalent bontona u ophođenju među kulturnim ljudima.Citat:
Kad se moj sugovornik u komentarima počne bavit pravopisom onda znam dasam u pravu i da nema nikakvi kontraargumenata pa se fata na sporedno...
Kad mi netko predbaci što upozoravam na svrhu poštovanja pravopisa znam "dasam" povrijedio osjećaje umišljene neznalice. Uostalom, na pitanje koje sadrži jednu nedokazanu tvrdnju "Pa ako srbima ne smeta..." i neumjesno pitanje "tko si ti da im prigovaraš?" ne može se imati druge argumente osim pravopisnih. Jer iz dijela teksta komentara # Proustaška Vlada RH — NN "I sve to uz blagoslov srpskih političara u Hrvatskoj" ne proizlazi da "srbima" ne smeta što je Plenković iz vladajuće koalicije izbacio Srbe, da bi uveo proustašku stranku nego srpskim političarima. Pročitaj komentar # Proustaška Vlada RH — NN. Tamo ne piše uz blagoslov "srba" nego - citiram "I sve to uz blagoslov srpskih političara u Hrvatskoj".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
172 # O inteligenciji rodehranitelj tuljana 2024-05-14 13:18
Citat Simba:
Da, "toje" najbitnije. "dasam"
Inteligentniji čitatelj bi zapazio da sam u citiranom komentaru napravio neuobičajeni niz groznih pravopisnih pogreški. Napravio sam ih namjerno, da bih ti se narugao i učinio te tragikomičnom. Srećom po tebe, za slijepo držanje i slijeđenje pravopisnih pravila inteligencija i nije isuviše bitna...ponuđen u ješku si, kao kakav glavoč iz porta, halapljivo progutao. Sažaljenja vrijedan pokušaj odgovora ću iz sućuti ignorirati...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
217 # Šoven iz našeg sokakahranitelj tuljana 2024-05-14 08:16
Citat Simba:
čak i kad se radi o Srbima.
Jedini šovinizam ovdje pokazao si ti, čak si ga i priznao. Naime, kod mene se radilo o grešci (često pišem na telefonu u gužvi), dok si se eto ti pohvalio da "čak i Srbima" velikodušno ime pišeš velikim slovom. Ovo "čak i" te odaje kao šovinista koji Srbe vidiš drugačije nego druge, ali iz pismenosti i njima pišeš ime velikim slovom ..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
117 # Pravi i lažni h.t.Simba 2024-05-14 14:37
Koji hranitelj tuljana je pravi, a koji je lažni? Je li pravi ovaj što često piše na telefonu u gužvi pa tako radi greške? Ili je pravi onaj gore što je pravio "neuobičajeni niz groznih pravopisnih pogreški" namjerno da bih mi se narugao i učinio tragikomičnom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Neugodnjak za tuljanagost 2024-05-16 14:48
Citat Simba:
Koji hranitelj tuljana je pravi, a koji je lažni? Je li pravi ovaj što često piše na telefonu u gužvi pa tako radi greške? Ili je pravi onaj gore što je pravio "neuobičajeni niz groznih pravopisnih pogreški" namjerno da bih mi se narugao i učinio tragikomičnom.
Tuljan nas zasuo obranom svog svetog prava na nepismenost samo da zataška izostanak odgovora na ovo fundamentalno pitanje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
# ???Guest 2024-05-16 15:07
Ovaj komentar je obrisao administrator
# FokeGuest 2024-05-16 18:15
Ovaj komentar je obrisao administrator
018 # Financial Times o desnilu HDZ-aGost 2024-05-13 13:15
FT piše o Plenkoviću, njegovu novu vladu smješta među proruske i postfašističke. 'Zašto je i Hrvatska prigrlila ekstremnu desnicu?'
Koalicija HDZ-a i Domovinskog pokreta odjeknula je izvan granica RH.
telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Bujica gowanaGost 2024-05-14 17:28
DP-ovac na Bujici najavljuje da će Hasanbegović snažno utjecati na Vladu. A ako budu hapsili Škeju zbog ZDS morat će kaže hapsiti i njega.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Ispravak volje biračaMikula 2024-05-16 11:13
Citat Gost:
FT piše o Plenkoviću, njegovu novu vladu smješta među proruske i postfašističke. 'Zašto je i Hrvatska prigrlila ekstremnu desnicu?' Koalicija HDZ-a i Domovinskog pokreta odjeknula je izvan granica RH. telegram.hr/.../...
A naša gradonačelnica obilježava dan šećerne bolesti, otvara i zatvara Obrtničke igre, nazoči svetkovini proljeća, mladosti i novog života u Nerezinama, Srbima čestita Hristos vaskrse!, vatrogascima svetog Florijana, dijeli prvomajski grah, slavi rođendan Apoksiomena itd kao da su svi gradski problemi nestali. Glasačima koji su glasali za nju nije zahvalila jer ispravak volje birača očekuje od ministra Butkovića, svog partnera u projektu Mrtvaška. Ulaznicom u Sabor rješila bi se svih problema otoka svojih djedova, prvog od tisuću otoka u Gradu za tebe nastalih u dva njezina mandata kao gradonačelnice.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Doskočice za elektro mrežuBing 2024-05-16 14:59
Lokalni problemi u Gradu za tebe gradonačelnici su zadnja briga. Čeka ishod konstituiranja Sabora, a za probleme u vezi s bespravnom gradnjom na koje upozorava Inicijativa za legalnost Lošinja ne mari. Nakon objave o sastanku u svezi nezakonitih priključaka za vodu javljaju Pitamo se već dugo, i ne samo mi, a kojim doskočicama se služe iz lokalnog HEP- ODS-a, da evidentno nelegalne objekte, spajaju na elektro mrežu.
Izgleda da doskočice nisu ni potrebne jer ih nitko ništa nije ni pitao.
No, vjerujem da će iz Policijske uprave PGŽ, cijeniti rad svojih kolega iz Zadra i malo se raspitati a kako to ide kod nas!!!

Nova velika akcija USKOK-a: Pokrenuo istragu protiv čak 22 ljudi, objavljeno za što ih se sumnjiči
vecernji.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # S rukom na novčanikugost 2024-05-17 14:35
Citat Gost:
FT piše o Plenkoviću, njegovu novu vladu smješta među proruske i postfašističke. 'Zašto je i Hrvatska prigrlila ekstremnu desnicu?'
Koalicija HDZ-a i Domovinskog pokreta odjeknula je izvan granica RH.
telegram.hr/.../...
A Novosti koje ekstremna desnica u Vladi namjerava ugasiti provociraju profesionalne domoljube koji "srpsku, a našu himnu" slušaju s rukom na novčaniku naslovnicom s notama Lijepe naše i tekstom na ćirilici.


Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Lijepa naša domovinogost 2024-05-18 09:34
Za one koji nisu shvatili ironiju objave teksta hrvatske himne ćirilicom s notnim zapisom na naslovnici lista koji smeta "domoljubima", ističem da je melodiju na Mihanovićevu pjesmu uglazbio Srbin Josif Runjanin.
Za vrijeme Drugoga svjetskog rata pjevali su je i ustaše i partizani. Tijekom narodnooslobodi lačkog rata Lijepa naša nastavila je biti simbolom hrvatske političke tradicije i identiteta. Status himne neformalno joj je priznat na osnivačkoj skupštini ZAVNOH-a održanoj 13. i 14. lipnja 1943. godine u Otočcu i Plivičkim jezerima, kada je prvo zasjedanje ovoga tijela zaključeno svečanim izvođenjem Lijepe naše.Poslije rata nije ugušena, nego se u svečanim prigodama svirala odmah nakon jugoslavenske himne. Program Radio Zagreba završavan je svake noći njezinim orkestralnim intoniranjem.
Prvi put u povijesti je službeno proglašena državnom himnom u prvom ustavnom amandmanu (točka 4.) dana 29. veljače 1972. godine. U točki je pisalo da je "Himna Socijalističke Republike Hrvatske (...) Lijepa naša domovino", što je preneseno i u Ustav SR Hrvatske 1974. godine. Ustav Republike Hrvatske iz 1990. godine navodi da Lijepa naša domovino ima status i ulogu hrvatske državne himne, a Zakon o grbu, zastavi i himni Republike Hrvatske te zastavi i lenti Predsjednika Republike Hrvatske navodi njezin službeni tekst i notni zapis, koji su time postali obvezatni.

hr.wikipedia.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Kad domoljubi marširajuBing 2024-05-17 15:06
„Josipa Rimac ima moju punu podršku u svojoj kandidaturi za gradonačelnicu Knina. U prvom krugu izbora Josipa je ostvarila dobar rezultat, a u drugom krugu očekujem preokret i sinergiju svih birača i vjerujem da će nakon drugog kruga Josipa opet postati kninska gradonačelnica. “, kazao je prije sedam godina, svibnja 29. 2017. premijer Andrej Plenković koji je tada posjetio Knin i pozvao građane da u nedjelju izađu na izbore.
Link vam šaljem da možete uživati u zajedničkim fotografijama iz vremena kad Rimac još nije bila slavna kao danas.
arhiva.hdz.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Demografija.gost 2024-05-17 19:52
Zbog poLitike i korupcije Hrvatska će za 20 godina biti prazna.
www.nacional.hr/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 0 # Da...hranitelj tuljana 2024-05-18 00:56
Komentator (ili komentatorica) pod nadimkom Genov prije nekog vremena napisala je da niie problem ako nestaje Hrvats dok ima Pakistanaca ili Kineza. HDZ radi u interesu gđe ili g. Genova, tko god to bila/bio.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Nema Hrvata, ima NepalacaDemograf 2024-05-18 09:21
Citat hranitelj tuljana:
Komentator (ili komentatorica) pod nadimkom Genov prije nekog vremena napisala je da niie problem ako nestaje Hrvats dok ima Pakistanaca ili Kineza. HDZ radi u interesu gđe ili g. Genova, tko god to bila/bio.
A koji bi to interes za nestanak Hrvata bio? Naime, sa stajališta održanja ljudske vrste nestanak Hrvata stvarno nije problem. Sumerani i Hazari su davno nestali, današnji Egipćani su nastali miješanjem s pridošlim osvajačima. Gdje su danas Iliri, Azteci, Inke, Sijuksi ...? A ima nas prema procjenama oko 8 milijardi s tendencijom rasta. Pa ni za rad u škveru nema dovoljno Hrvata ali ima Nepalaca.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # ......... 2024-05-22 18:59
Mario Radić, DP, 90-ih je bio optužen da je krao po srpskim kućama. Htjeli smo ga pitati o tome, tjednima nas odbija piše Telegram.
Ovaj slučaj postao je još intrigantniji nakon što je Radić bez obrazloženja u zadnji tren odustao od funkcije potpredsjednika Vlade
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # OMGOMG 2024-05-23 09:41
Da bi ispunio uvjete za ministra, moraš biti ili kvalificirani lopov ili moraš imati falsificiranu diplomu bilo čega.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Kineziolog ministar poljoprivredeBing 2024-05-23 12:37
Citat OMG:
Da bi ispunio uvjete za ministra, moraš biti ili kvalificirani lopov ili moraš imati falsificiranu diplomu bilo čega.
Diploma može biti i kupljena. Na benzinskoj crpki u Travniku kao što si je navodno kupio novi ministar poljoprivrede. Predstavlja se kao magistar kineziologije. To nema veza s Kinezima ali ni s poljoprivredom. Kineziologija je znanost koja proučava zakonitosti upravljanja procesom vježbanja i posljedice djelovanja tih procesa na ljudski organizam. Obranio je magistarski rad na temu "Razlike u funkcionalnosti kretnji djece karataša i KKK boksača". Radio je kao komunalni redar, a Grad Otok mu je platio kurs za treneraKo. Kao stvoren za ministra poljoprivrede u Vladi koalcije HDZ-DP pod vodstvom A. Plenkovića.
jutarnji.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # magistra ekonomijegost 2024-05-23 12:51
Citat Bing:
novi ministar poljoprivrede... Obranio je magistarski rad na temu "Razlike u funkcionalnosti kretnji djece karataša i KKK boksača".
Zna li netko naslov magistarskog rada naše gradonaćelnice?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # ....Barbika 2024-05-23 13:50
To ne zna nitko, vjerojatno ni ona sama.
Na jednom sastanku Alumni ERRI zajednice se propisno osramotila jer nije znala odgovoriti na pitanje koje godine je završila faks.
Umjesto odgovora na pitanje promrmljala je nešto u stilu da je počela raditi u nautičkom turizmu i prije nego li je diplomirala.

U biti, tu se krije tajna njenog dugotrajnog studiranja, upisala je faks po starom sustavu, a onda nakon 10 i više godina završila po bolonji.

www.efri.uniri.hr/.../168

Tko ima vremena neka na fejsu potraži taj urnebesni video.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Segment turizmaASD 2024-05-23 14:35
Citat Barbika:
To ne zna nitko, vjerojatno ni ona sama.
Na jednom sastanku Alumni ERRI zajednice se propisno osramotila jer nije znala odgovoriti na pitanje koje godine je završila faks.
Umjesto odgovora na pitanje promrmljala je nešto u stilu da je počela raditi u nautičkom turizmu i prije nego li je diplomirala.
U biografiji uz izborni program "Grad za tebe" navodi da je u Malom Lošinju završila osnovnu i srednju školu a diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Rijeci na smjeru Menadžment te stekla zvanje magistre ekonomije. Navodi još: Radno iskustvo stjecala je u segmentu nautičkog turizma, radeći u obiteljskoj tvrtki. A znamo da je u segmentu nautičkog turizma samo naplaćivala privez jahti i održavala sanitarije u prostorijama na Rivi Priko.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 0 # ...hranitelj tuljana 2024-05-24 06:29
Citat gost:
Zna li netko naslov magistarskog rada naše gradonaćelnice?
Može zamjena informacija? Ja ću tebi napisati taj naslov ako ti meni napišeš gdje se nalazi diplomski rad Sandre Benčić i koji je stupanj obrazovanja supruge Peđe Grbina?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # .......Gost 2024-05-24 07:29
Citat hranitelj tuljana:
Citat gost:
Zna li netko naslov magistarskog rada naše gradonaćelnice?
Može zamjena informacija? Ja ću tebi napisati taj naslov ako ti meni napišeš gdje se nalazi diplomski rad Sandre Benčić i koji je stupanj obrazovanja supruge Peđe Grbina?
I onda se ljutiš što te nazivaju trolom ???? Pa ovo je definicija trolanja. Najglupljeg vida trolanja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # OMGgost 2024-05-24 09:04
Pet uzastopnih poruka sve jedna luđa od druge. Pita tuljan za diplomski rad Sandre Benčić i koji je stupanj obrazovanja supruge Peđe Grbina, za koga smo glasovali a ljuti se što pitamo za diplomski rad gradonačelnice i njezino studiranje. A tvrdi da nije u službi AK.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # tko je tu lud?Nikola 2024-05-24 08:54
Citat hranitelj tuljana:
Citat gost:
Zna li netko naslov magistarskog rada naše gradonaćelnice?
Može zamjena informacija? Ja ću tebi napisati taj naslov ako ti meni napišeš gdje se nalazi diplomski rad Sandre Benčić i koji je stupanj obrazovanja supruge Peđe Grbina?
A koga to uopće zanima? Prvo, drugo ili treće. Potpuno je nebitno, a ti bi trgovao tim informacijama. Budaletina.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 0 # Opet..hranitelj tuljana 2024-05-24 13:28
Citat Nikola:
Citat hranitelj tuljana:
Citat gost:
Zna li netko naslov magistarskog rada naše gradonaćelnice?
Može zamjena informacija? Ja ću tebi napisati taj naslov ako ti meni napišeš gdje se nalazi diplomski rad Sandre Benčić i koji je stupanj obrazovanja supruge Peđe Grbina?
A koga to uopće zanima? Prvo, drugo ili treće. Potpuno je nebitno, a ti bi trgovao tim informacijama. Budaletina.
Nisi baš najoštriji nož u ladici? Ne znam zašto ali sudeći po komentarima, ovaj portal vas je prepun.
Zanima onoga tko je pitao, na zvao se "gost". Njegovo pitanje sam citiramo pri odgovoru. Ti si komentator Nikola. Gosta je zanimalo. Neka ti asistent rastumači..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Psihijatrijagost 2024-05-24 14:07
Citirao si moje pitanje, ali odgovor nisi dao. Umjesto da odgovoriš nudiš idiotsku zamjenu informacija, Da ćeš napisati taj naslov ako ja tebi napišem "gdje se nalazi diplomski rad Sandre Benčić i koji je stupanj obrazovanja supruge Peđe Grbina". Sudeći po ovom komentaru kojim impliciraš da anonimna osoba potpisana kao gost zna "gdje se nalazi diplomski rad Sandre Benčić i koji je stupanj obrazovanja supruge Peđe Grbina" nitko na ovom portalu ti nije ravan po kretenizmu. Kakve veze može imati diplomski rad Sandre Benčić i stupanj obrazovanja supruge Peđe Grbina s naslovom magistarskog rada AK znao bi objasniti samo vrhunski psihijatar s velikim iskustvom s idiotima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
# ...Guest 2024-05-24 15:12
Ovaj komentar je obrisao administrator
014 # ....WoW 2024-05-24 17:58
Citat hranitelj tuljana:
Citat gost:
Zna li netko naslov magistarskog rada naše gradonaćelnice?
Može zamjena informacija? Ja ću tebi napisati taj naslov ako ti meni napišeš gdje se nalazi diplomski rad Sandre Benčić i koji je stupanj obrazovanja supruge Peđe Grbina?
Ako već znaš naslov njenog diplomskog/magi starskog rada, onda ćeš sigurno znati i koliko godina je AK studirala ekonomiju.

Dakle, AK je 1997. godine završila gimnaziju, te je iste godine na jesen upisala EFRI. Bolonjski proces je u Hrvatsku uveden tek u studijskoj godini 2005/2006. Koliko dugo je studirala AK, 10, 12 ili više godina?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # To se zove temeljitostGost 2024-05-24 21:46
Citat WoW:
Koliko dugo je studirala AK, 10, 12 ili više godina?
Znači da je temeljito savladavala gradivo za koje je predviđeno 4 godine.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # a big waste of timeNikola 2024-05-25 06:45
Koliko je to ekonomično?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Non scholae, sed vitae discimusBarbika 2024-05-25 11:55
Citat Gost:
Citat WoW:
Koliko dugo je studirala AK, 10, 12 ili više godina?
Znači da je temeljito savladavala gradivo za koje je predviđeno 4 godine.
Da je na tom fakultetu nešto temeljito savladala, ne bi joj danas trebao osobni savjetnik.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 0 # O da...hranitelj tuljana 2024-05-24 06:26
Citat Bing:
Diploma može biti i kupljena. Na benzinskoj crpki u Travniku
Sumnivo detaljno znaš gdje se kupuju diplome... koliko si platio svoju?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
113 # ......gost 2024-05-24 09:17
Citat hranitelj tuljana:
Citat Bing:
Diploma može biti i kupljena. Na benzinskoj crpki u Travniku
Sumnivo detaljno znaš gdje se kupuju diplome... koliko si platio svoju?
Otkud možeš znati da uopće imam diplomu pa makar je i kupio? Trolanje da odvratiš pozornost od Aninog školovanja ti je sve gluplje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
# He he... pogubio si seGuest 2024-05-24 15:16
Ovaj komentar je obrisao administrator
020 # Zastrašivanje novinara.... Gost 2024-05-23 18:41
Prijetnje Nacionalu posve se jasno referiraju na izjave premijera Andreja Plenkovića. Prije svega na njegovu opasnu kvalifikaciju o medijskoj osovini zla. Andrej Plenković “osovinom zla” ili “klikom pet lijevih medija, koji nas ruše”, kako također zna govoriti, naziva Nacional, Index, 24sata, Telegram i televiziju N1. Jasno je da se prijetnja redakciji Nacionala naslanja na premijerove kvalifikacije.
www.nacional.hr/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # StrahovladaBandit 2024-05-23 18:59
Osovina zla je koalicija Anine stranke s Imovinskim pokretom. Već se vide konture karaktera njihove strahovlade.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Prijatelj neprijatelja Hrvatske u Vladi RHAjme .... 2024-05-25 10:46
Citat Bandit:
Osovina zla je koalicija Anine stranke s Imovinskim pokretom. Već se vide konture karaktera njihove strahovlade.
Ono kad HDZ "stožerna stranka nacionalnog zajedništva, stranka koja je vodila hrvatski narod do stoljećima sanjane slobode" radi osvajanja trećeg uzastopnog mandata vlasti za Plenkovića skloši pakt s Domovinskim pokretom čiji čelnik gostuje u Rimu na desničarskom festivalu na kojem se svojataju hrvatski teritoriji.

Tamo je bio i Bartulica iz DP povezan s mađarskim organizacijama koje sjever Hrvatske drže svojim vlasništvom i imaju drugi najveći pojedinačni udio u MOL-u, energetskoj kompaniji koja se konstantno proziva za vođenje Ine protiv hrvatskih nacionalnih interesa. Sada je razvidno njegovo prijateljstvo s onima koji na isti način halapljivo gledaju na jug zemlje u kojoj je narodni poslanik. Član stranke koja je u međuvremenu ušla u Vladu polako i sigurno postaje prijatelj svim neprijateljima Hrvatske.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Podesnilo se ...Opus Dei 2024-05-25 20:42
Predsjednik Mosta i nositelj liste za EU izbore Božo Petrov u subotu je pozvao građane da daju potpis na njihovu inicijativu da EU vrate kršćanskim korijenima, da kršćanska baština uđe u temeljne osnivačke ugovore EU, te da 9. lipnja izađu na EU izbore i daju glas Mostu i partnerima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Financirani iz Mađarskegost 2024-05-26 09:25
Stranka na vlasti u Gradu za tebe na državnoj razini koalira s DP-om. Kad je iz Budimpešte poručio "Hrvatska na prvome mjestu!", DPovac Bartulica je to radio u aranžmanu Centra za temeljna prava, organizacije koja godinama svojata trećinu Hrvatske kao mađarski teritorij.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # I naša mala prćija podesnilaZorro 2024-06-16 19:21
Kako je moguće da su europski građani opet povjerovali širiteljima mržnje i opasne ideologije koja je već jednom dovela do najgoreg i najkrvavijeg svjetskog rata pita se novinarka Nacionala potaknuta izbornim uspjesima desničarskih stranala. A što se tiče "važne i snažne" Hrvatske ističe da je "uz sramotno nisku izlaznost od 21 posto u našoj maloj prćiji", Domovinski pokret ostvario uspjeh i nije kažnjen usprkos svim skandalima koji su ga zaskočili otkad je ušao u Vladu – od potkapacitirani h ministara do mame Stevena Bartulice koja ga navodno financira. Tako je postao glavna zvijezda europskih izbora i možda se baš zato DP uspio domoći jednog zastupničkog mjesta, čime će podebljati grupaciju euroskeptika i radikalnih desničara u Europskom parlamentu.
Dalje piše: Ni HDZ, koji je ušao u trgovački brak s tim i takvim Domovinskim pokretom, nije kažnjen. Upravo suprotno, uspio je osvojiti dva mandata više nego na prošlim europskim izborima – odnosno, pola od 12 mjesta u Europskom parlamentu dodijeljenih Hrvatskoj – i tako ostvariti više nego uvjerljivu pobjedu koja će drastično djelovati na urođenu bahatost velikog vođe Plen Ki-muna. Tome je nesumnjivo pomogla i najgora izlaznost u Europi, zbog zamora materijala, na što je lukavi premijer vjerojatno i računao kada je raspisao nacionalne izbore mjesec dana prije onih europskih. Znamo da niska izlaznost obično ide HDZ-tu u korist jer njegova vojska uhljeba uvijek glasa.
Naravno da je AP takav rezultat iskoristio za još jedan trijumfalni govor iz serije „usta moja, hvalite me“, u kojem je nabrojio sva nadnaravna dostignuća svojih dviju vlada. Nažalost, Europa je u takvoj situaciji da pobjeda HDZ-ta na još jednim izborima i nije tako loša vijest. Tragično!
www.nacional.hr/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
101 # Jadna...hranitelj tuljana 2024-06-17 05:44
Novinarka Nacionala potvrđuje negativne stereotipe o toj profesiji. Na ovim izborima znatnu većinu čine zastupnici istih klubova kao i do sada, samo u nešto drugačijim omjerima. Stoga će se sve politike drage ljevičarima i koje garantiraju unaprijed zadani kurs osiromašenja i biološkog nestanka Europljana, nastaviti...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
221 # Vidim strogi ste...hranitelj tuljana 2024-05-24 06:46
Kad vidim kakve stvari vam smetaju (duljina studiranja, sumnjive diplome, uzimanje raznih naknada, lošeg poslovanja) ne mogu se ne zapitati za koga ste glasovali?! Jer glavni predstavnici (lijeve) oporbe imaju upravo takve "mrlje"... kakve tvrdite da vam navodno smetaju kod AK... duuugogodišnja studiranja, sumnjivi nestanci radova, navodne kupnje diploma, uzimanje neosnovano raznih naknada (odvojeni život ili sl.) poslovanja u tečajevima, blokadama, krivo ispunjene imovinske kartice... Pa za koga ste onda glasovali? Hajde, ta anonimni ste?
Meni je osobno izuzetno drago kad sam vidio koliko malo glasova je dobio jedan lažnjak, nitkov, kokošar i po svim mjerilima potpuno moralno krivo nasađena osoba, plaćenik, smutljivac... Očito su ga ljudi pročitali...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # ......gost 2024-05-24 10:30
Citat hranitelj tuljana:
Pa za koga ste onda glasovali? Hajde, ta anonimni ste?
Meni je osobno izuzetno drago ...
A ti, kao, nisi anoniman? A izuzetno ti je drago ... Jako važno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Podjela plijenaGost 2024-07-08 17:19
IGRE PRIJESTOLJA Domovinski pokret traži od 11 do 15 fotelja; najprivlačnija su im ministarstva koja okreću veliki novac

Vlada bi ovaj tjedan trebala imenovati državne tajnike nakon što su premijeru Andreju Plenkoviću na stol stigli prijedlozi koalicijskih partnera. Imena se još ne otkrivaju, ali Jutarnji list doznaje kako svi prolaze i sigurnosne provjere po uobičajenoj proceduri. Domovinski pokret, prema navodima iz stranke, očekuje između 11 i 15 državnih tajnika. Javlja Nacional.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Rast siromaštvagost 2024-07-09 09:33
Citat Gost:
IGRE PRIJESTOLJA Domovinski pokret traži od 11 do 15 fotelja; najprivlačnija su im ministarstva koja okreću veliki novac
Posebno ciljaju na Policiju, kulturu i turizam. A o neumjerenom hvalisanju uz prešućivanje poraznih činjenica Nacional piše: Premijer se voli hvaliti rastom BDP-a, u prvom kvartalu ove godine 3,9 posto, što je drugi najbolji rezultat u zemljama Europske unije, ali nikada neće ni spomenuti da veliki dio tog uspjeha može zahvaliti ogromnim transferima iz europske blagajne koji se u Hrvatsku slijevaju jer je po razvijenosti na začelju Europe. Bez tih sredstava, rast bi bio vrlo skroman, vjerojatno upola manji, ni po čemu izvanserijski. MMF u svojim recentnim analizama hrvatske ekonomije postavlja pitanje što će biti kada presuši ili se znatno smanji dotok europskog novca. Pitanje koje vlasti u Hrvatskoj, izgleda, same sebi uopće ne postavljaju. Još manje da bi se za taj trenutak istine o vlastitim kapacitetima ozbiljno pripremale. Kao da će život na briselskoj sisi potrajati vječno.

Slično je i s podacima o rastu plaća i mirovina te rastu životnog standarda. Kad slušaš premijera Plenkovića, med i mlijeko. Kad malo razgrneš, jad i čemer. Zarade su u Hrvatskoj nikad veće, broj zaposlenih također rekordan, broj nezaposlenih nikad manji. Prosječne su plaće, s predizbornim bildanjem u državnom i javnom sektoru, što privatni nije pratio, za travanj narasle na 1323 eura, ali dvije trećine zaposlenih ima manje. Da, Hrvatska je unazad godinu dana imala treći najveći skok plaća u EU-u, bolje su za jedan posto bile samo Rumunjska i Bugarska, ali svejedno, s dna se Europe nismo odlijepili. Čvrsto držimo petu najgoru poziciju. Hrvatske su plaće ni polovica EU prosjeka. Prosječna je satnica u Hrvatskoj 14,4 eura, europski je prosjek 31,8 eura. Rad se ovdje plaća skoro tri puta manje nego u Njemačkoj, dva puta manje nego u Italiji, 77 posto manje nego u susjednoj Sloveniji. S mirovinama ista stvar. Prema svježim podacima Eurostata starosne su mirovine u Hrvatskoj 3,3 puta manje od prosjeka EU-a. Samo tri zemlje, Slovačka, Rumunjska i Bugarska, stoje lošije.
Piše i o rastu siromaštva ...
www.nacional.hr/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # ...ML 2024-07-09 10:43
Ma AP je genije koji se hvali djelomičnim pokazateljima, bez da građanima prezentira cjelovite podatke. Inflacija je najveći poticatelj rasta BDPa u Hrvatskoj. Ali kad AP govori o inflaciji, onda nam servira podatke DZSa, koji po nekoj svojoj formuli izračunava inflaciju, te je ona osjetno manja nego što to pokazuje Eurostat, a onda te podatke po DZSu uspoređuje sa podacima drugih država po Eurostatu. Naravno da smo po toj metodi uspoređujući jabuke i kruške jako dobri.
Međutim, ako uspoređujemo sve države samo po Eurostatu, onda smo najgori ili zauzimamo jedno mjesto ispred najgoreg.
www.nacional.hr/.../
www.index.hr/.../2553172.aspx
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Tužna hrvatska stvarnostAF 2024-07-09 14:53
Citat ML:
Ma AP je genije koji se hvali djelomičnim pokazateljima, bez da građanima prezentira cjelovite podatke.
www.nacional.hr/.../
www.index.hr/.../2553172.aspx
Vidi kako genije napuhuje podatke o mirovinama da bi izgledalo kako su mirovine veće nego što realno jesu
TUŽNA HRVATSKA STVARNOST Više od polovine penzionera ima mirovinu manju od prosjeka g>
www.nacional.hr/.../
HZMO u izračun uzima samo visoke mirovine kako bi “ušminkao” prosječnu mirovinu.
Nerazmjer u izračunima prosječne mirovine proizlazi iz činjenice da osim mirovina prema općim propisima postoje i one prema posebnim propisima – kao što su saborske mirovine, koje su i do četiri puta veće od prosječne mirovne te obiteljske mirovine. Prosjek snažno podižu i braniteljske mirovine. U lipnju su isplaćene 71.724 mirovine braniteljima umirovljenima prema posebnom zakonu, a njihova prosječna mirovina iznosi 1136 eura. Znatno manje od toga, ali opet iznad prosjeka, 749 eura, primaju i 16.154 umirovljena vojnika i policajca prema posebnom zakonu, a nekadašnji pripadnici HVO-a imaju također iznadprosječnih 628 eura, koliko prima njih 7182.
Mirovine prema posebnim propisima, odnosno kombinaciji radnog staža i povlastica, primaju 186.734 korisnika, od kojih su 672 nekadašnji saborski zastupnici, članovi Vlade i ustavni suci, a njihova mirovina iznosi 2042 eura.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Neka jedu kolačegost 2024-07-10 10:12
Citat AF:
Citat ML:
Ma AP je genije koji se hvali djelomičnim pokazateljima, bez da građanima prezentira cjelovite podatke.
www.nacional.hr/.../
www.index.hr/.../2553172.aspx
Vidi kako genije napuhuje podatke o mirovinama da bi izgledalo kako su mirovine veće nego što realno jesu
TUŽNA HRVATSKA STVARNOST Više od polovine penzionera ima mirovinu manju od prosjeka
www.nacional.hr/.../
Umjesto po tom pitanju domovinski partner (DP) Vlade stranke osuđene za kriminal vodi bitku za fotelje svojih članova i protiv rodne ideologije. Čitam na fejsu da su prema podacima Eurostata cijene u Hrvatskoj znatno iznad europskih, a plaće dva, tri, pa i do četiri puta, manje od europskog prosjeka.
Kupujemo kruh po cijeni u Luksemburgu gdje prosječna bruto godišnja plaća iznosu 76 500 €, prosječna mirovina iznosi 4000 € a kruh košta 1 €, mlijeko 1,3 €, riža 2 €.
Da imamo savjesne političare umjesto okruglih stolova i poplave priopćenja na temu što će se izučavati na filozofskom fakultetu, imali bismo niz okruglih stolova povodom bolne činjenice da s devet puta manjom mirovinom hrvatski penzioneri plaćaju kruh koliko oni koji primaju devet puta više. Ali mi imamo na vlasti stranku osuđenu za kriminal uz potporu partnera koji će to tek postati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # .......... 2024-07-18 20:33
Citat Gost:
IGRE PRIJESTOLJA Domovinski pokret traži od 11 do 15 fotelja;
Dobio ih je devet i to MUP, Ministarstvo kulture, poljoprivredu i regionalni razvoj. AK nije na spisku podjele fotelja pa mora mandat gradonačelnice odradit do kraja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Ćaća se vraćaAA 2024-07-10 10:30
Hrvatska ruši famu da se zločin ne isplati. Eno Sanaderu sud dopušta da samostalno raspolaže imovinom bez obzira kako ju je stekao.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 # Nestvarno .Gost 2024-07-10 13:23
Ovo u Saboru postaje nestvarno. Željka Markić maloprije: 'Molitelje na trgovima tretira se identično kao što su nacisti tretirali Židove'

telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Tko vlada Hrvatskom?Fr 2024-07-10 19:35
'Hrvatskom vladaju lopovi i budale. Kad bi ti nacionalisti jednom pročitali Krležu, ime bi mu brisali s groba'kaže režiser Rajko Grlić.
Za svoje današnje partnere, vladajući su prije govorili da su to gole budale. Ovi, koji su se kleli da nikada neće s njima, tvrdili su da su HDZ-ovci najveći lopovi na svijetu i da su uništili Hrvatsku. I onda su se spojili. Što drugo da čovjek pomisli doli da Hrvatskom danas vladaju lopovi i budale? To je naša službena vlast.
telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
8 0 # Uvijek ima veća budalahranitelj tuljana 2024-07-10 20:57
Citat Fr:
Kad bi ti nacionalisti
Zamislite tek kolike su budale one koji su uveli rodnu ideologiju, potjerali 400.000 mladih ljudi van i pokrenuli postupak zamjene stanovništva kakav nije zabilježen u hrvatskoj povijesti, nazivaju "nacionalistima "?!?!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 # PotpisGost 2024-07-11 08:06
Za tebe se nema šta zamišljati.
Vidi se po potpisu kamo spadaš :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
42 # ...hranitelj tuljana 2024-07-11 09:16
Citat Gost:
Za tebe se nema šta zamišljati.
Vidi se po potpisu kamo spadaš :D
Znači smatraš da su njegovatelji i hranitelji domaćih ili divljih životinja, oni koji timare i hrane tuljane, morske kornjače ili slično - budale?!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 # .....Gost 2024-07-11 09:23
Ne znači.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
5 0 # ...hranitelj tuljana 2024-07-11 10:21
Citat Gost:
Ne znači.
Onda si zbunjen. "vidi se po potpisu kamo spadaš". Moj potpis je hranitelj tuljana. Hranitelji tuljana su budale?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # .....Gost 2024-07-11 11:45
Ne, oni koji hrane tuljana nisu budale ako zaista hrane tuljane. Ali ako se netko potpiše kao Napoleon to ne znači da je francuski car.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
6 0 # Ali... ja hranim tuljane...hranitelj tuljana 2024-07-11 12:09
Citat Gost:
Ne, oni koji hrane tuljana nisu budale ako zaista hrane tuljane. Ali ako se netko potpiše kao Napoleon to ne znači da je francuski car.
A ako neki muškarac ustvrdi da je žena?
Inače, neki dan sam raspravljao s komentatorom De Bilom (vjerujem da si to ti), i ja mu vjerujem, da je onako kako se nazvao, da je zaista riječ o De Bilu. S druge strane vi sve ove godine grickate i papate i ne vjerujete da sam hranitelj tuljana...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # ......... 2024-07-11 11:59
Budala je onaj trol što se potpisuje kao hranitelj tuljana a ne želi da mu sin "sutra bude žensko, a prekosutra nebinarna osoba". Jedan od Markićkinih sljedbenika koji vjeruje da postoji rodna ideologija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
7 0 # Ma nemojhranitelj tuljana 2024-07-11 12:16
Citat ....:
Budala koji vjeruje da postoji rodna ideologija.
Dakle ne postoji skup ideja (Ideologija (fra. idéologie, od grčkog, ideja i logos) je termin kojim se označava obuhvatni sklop ideja koje uključuju način na koji pojedinac ili grupa gledaju na svijet, te ciljeve, očekivanje i aktivnosti.), koja podučava da ljudi, osim spola, imaju i "rod" i da se taj "rod" može razlikovati od spola??? A kako onda neki pripremaju "rodne studije", to je nekakav gramatički studij?
I, koji si sad to ti, politički si blizak desničarima kad tvrdi da rod kao ideologija ne postoji, ali za razliku od desničara negiraš da taj skup ideja netko implementira?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Curice, obrazuj se..... 2024-07-11 12:26 Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
6 0 # LoLhranitelj tuljana 2024-07-11 13:12
Citat .....:
1. Svaki pojam je izmišljen, svaka riječ je Izmišljena.
2. "Voditeljica Marksističkih studija: ne postoji marksistička ideologija".
3. Voditeljica Arheološki studija: "ne postoji arheologija, to je izmišljen pojam".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Ne budali, curice..... 2024-07-11 14:01
Udružili se budale i lopovi a pridružili im se osim Markićke i popovi. A sve to da se skrene pažnja s bijede i propasti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # ???Gost 2024-07-11 14:31
Gdje si vidio da voditeljica marksističkih studija negira postojanje marksističke ideologije?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
8 0 # ...hranitelj tuljana 2024-07-11 14:36
Citat Gost:
Gdje si vidio da voditeljica marksističkih studija negira postojanje marksističke ideologije?
Za sarjakazam i ironiju kažu treba inteligencija. Na od 2 i 3 stavljeni su u navodnike. Kao što je postojanje marksistički studija sam po sebi dokaz postojanja marksističke ideologije, isto vrijedi i za rodne studije. Sve te tvrdnje jednako su apsurdne...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Lupetaš...Gost 2024-07-11 14:42
Na pitanje nisi odgovorio.
Molitvena okupljanja “viteza” i “ratnika” na gradskim trgovima nisu u skladu sa Zakonom o javnom okupljanju i Ustavom. Toleriranjem njihovog djelovanja vladajući ignoriraju stavove hrvatske javnosti, a podrška koju im je pružio Domovinski pokret predstavlja političko sponzorstvo stranke na vlasti koje “do sada nismo imali”. Antirodni pokreti, pokazuju istraživanja, globalno su umreženi i obilno financirani, a cilj im je radikalizacija društva, posebno mladih.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Tko to tamo vlada?Gost 2024-07-11 14:09
Tko i kada je uveo rodnu ideologiju u Hrvatsku? A tko je potjerao te ljude van i pokrenuo zamjenu stanovništva? Možda neki Internacional isti u državi kojim vladaju nacionalno svjesni domoljubi?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
9 0 # Zna SEhranitelj tuljana 2024-07-11 14:33
Citat Gost:
Tko i kada je uveo rodnu ideologiju u Hrvatsku? A tko je potjerao te ljude van i pokrenuo zamjenu stanovništva?
ZNA SE jako dobro, ali vidiš da ima ljudi koji te koji su to učinili, nazivaju "desničarima", "domoljubima", "nacionalistima " i "katotalibanima"
A oni samo uredno provode plan, davno opisan u pjesmi:
Mislili su neki već nas neće biti;
Ni veselje svoje nisu znali kriti;
RASELIT NAS TRIBA DA NAS MANJE IMA
NISU TU NI BILO, TAD ĆE REĆI SVIMA.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Ne izmotavaj seGost 2024-07-11 14:48
Nisi odgovorio na pitanje
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
10 0 # Koji preokret...hranitelj tuljana 2024-07-11 15:03
Citat Gost:
Nisi odgovorio na pitanje
Kakvi sad "antirodni pokreti" kad "rodna ideologija ne postoji", prvi se odluči pa ću vidjeti...
... ne znam zašto te smetaju borci protiv Nečega "što ne postoji"...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Odgovori na postavljeno pitanjeGost 2024-07-11 15:14
Pitanje je glasilo
Tko i kada je uveo rodnu ideologiju u Hrvatsku? A tko je potjerao te ljude van i pokrenuo zamjenu stanovn tko suištva
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
10 0 # Zna sehranitelj tuljana 2024-07-11 15:18
Citat Gost:
Pitanje je glasilo Tko i kada je uveo rodnu ideologiju u Hrvatsku? A tko je potjerao te ljude van i pokrenuo zamjenu stanovn tko suištva
Joj, oprosti nisam znao da si jučer pao s Marsa i da ne znaš na koga mi u Hrvatskoj mislimo kad kažemo "ZNA SE".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Bez afektiranja, molimGost 2024-07-11 16:24
Citat hranitelj tuljana:
Citat Gost:
Pitanje je glasilo
Tko i kada je uveo rodnu ideologiju u Hrvatsku? A tko je potjerao te ljude van i pokrenuo zamjenu stanovn tko suištva
Joj, oprosti nisam znao da si jučer pao s Marsa i da ne znaš na koga mi u Hrvatskoj mislimo kad kažemo "ZNA SE".
Deder ti odgovori na pitanje i jasno napiši tko i kada je uveo rodnu ideologiju u Hrvatsku i tko je potjerao te ljude van i pokrenuo zamjenu stanovništva
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Lopovi popustili budalamaAbc 2024-07-12 13:01
Ministarstvo odbilo Rodne studije, Plenković je očito popustio Domovinskom pokretu. Reakcije pljušte,.
www.nacional.hr/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
8 0 # Nije odbijenohranitelj tuljana 2024-07-13 14:27
"Ovi su sretni što je kao odbijeno, a ovi plaču jer je kao odbijeno, a nije odbijeno nego je upućeno u drugi postupak. Moram priznati da malo smiješno to sve skupa izgleda. Ne znam, što bi Fuchs morao govoriti na kineskom da ga se shvati", rekao je premijer.

HDZ je snažno na braniku progresivnih ideologija. DP svakodnevno doživljavaju d.p.

Hajde sad ti to objasni - budalama.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Nema kraja ludosti..... 2024-07-21 15:24
Antivakser iz DP-a novi državni tajnik Ministarstva zdravstva.
Desna ruka Viliju Berošu bit će čovjek s kojim je imao toliko ozbiljna razilaženja da ga je prekršajno prijavio, tvrdeći da je na punktovima u Zadru odbijao cijepiti ljude.
www.nacional.hr/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # .......NN 2024-07-11 11:35
Zoran Milanović večer proveo družeći se s Joeom Bidenom u Bijeloj kući
Kolinda Grabar Kitarović je svojevremeno došla samo do ograde Bijele kuće, a Plenkovića nikada kao premijera ondje nisu ni zvali. Piše Telegram.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Lopovi i budale..... 2024-07-11 12:13
čovjek kojeg DP gura za državnog tajnika lagao da ima faks i godinama od županije nezakonito primao veliku plaću. Dok nije diplomirao u BIH, Marinko Beljo imao je srednju stručnu spremu organizatora pruge, no uredno je radio na mjestu za koje treba diploma.
telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Može li jadnije?Figa 2024-07-11 15:09
Iza kulisa Vladinog hvalisanja najvećom zaposlenošću ikad. Nekad smo bili industrijska sila, a sad ljudi najviše rade kao blagajnici i konobari
Prvi put u novijoj povijesti više nemamo najviše zaposlenih u prerađivačkoj industriji
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # A koji to?hranitelj tuljana 2024-07-11 15:16
Citat Figa:
a sad ljudi najviše rade kao blagajnici i konobari
Netko je rekao da ćemo biti nacija qrvi i konobara, ali ne ćemo ni to... nestajemo skroz. Hvala @hdz
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Politika & kriminalNN 2024-07-11 16:49
Batarelovu udrugu prijavili zbog sumnje u tešku financijsku prevaru, propituju kako je potrošeno gotovo 7,5 milijuna eura
Zaklada Solidarna prijavila je udrugu Vigilare nizu državnih institucija
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Financiranje rodne ravnopravnostiGost 2024-07-16 05:49
Od 2022. sveučilišta zemalja članica Europske unije ne mogu dobiti novac iz najvećeg EU programa za istraživanje i inovacije, Horizon Europe (Obzor Europa), bez strateške orijentacije rodnoj ravnopravnosti. Sveučilišta, na tom tragu, moraju imati planove rodne ravnopravnosti koji moraju uključivati jasne politike uvrštavanja rodne ravnopravnosti u učenje, poučavanje i istraživanje. Svih devet hrvatskih javnih sveučilišta takve su planove usvojili 2022. ili 2023. godine, a među njima je Sveučilište u Rijeci to prvo učinilo 2021.
telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
19 # ......NN 2024-07-16 07:15
Ovo bi moglo razbjesniti biskupe i DP: sva hrvatska sveučilišta obećala da će podučavati o rodnim pitanjima, inače ostaju bez ogromnog novca
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
81 # Funny how it goes...hranitelj tuljana 2024-07-16 18:54
Citat NN:
Ovo bi moglo razbjesniti biskupe i DP: sva hrvatska sveučilišta obećala da će podučavati o rodnim pitanjima, inače ostaju bez ogromnog novca
Čudno, "ostaju bez velikog novca" ako ne podučavaju o nečemu što - "ne postoji" ?!
Ispada da su "glupi" desničari ipak u pravu; postoji neka politička i novčana sila koja potkupljuje fakultete da podučavaju o "tom nečemu" što "ne postoji"...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
91 # Napravi to, ili ćemo...hranitelj tuljana 2024-07-16 19:02
Citat NN:
inače ostaju bez ogromnog novca
To je valjda ta razvikana "neovisnost sveučilišta". Inače kad te netko prisili da napraviš nešto da ne bi ostao bez "ogromnog novca", to ima naziv. Isto tako ako neki gospodin predloži dami da napravi nešto da bi dobila "ogroman novac", to ima ime. Ima i ime pojava ako dama pristane napraviti što se od nje tražilo, za "ogromni novac".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
110 # Ultimativna ucjena@@@ 2024-07-16 20:03
Vjeruj u to, ili ćeš vječno goriti u paklu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
19 # Enigma...... 2024-07-18 17:53
Da su nacisti ovako šifrirali svoje poruke kao tuljan komentare ne bi izgubili rat ;-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
71 # ...hranitelj tuljana 2024-07-19 15:39
Citat ......:
Da su nacisti ovako šifrirali svoje poruke kao tuljan komentare ne bi izgubili rat ;-)
Pa admine što nisi onda i ovo obrisao. Upis kojim je sve počelo??? Lako je tako, kadija te tuži kadija te sudi, pisati svakakve gluposti a onda brisati odgovore.
AK može biti zadovoljna kako si uništio stranicu koju više skoro nitko ne posjećuje. O dosegu stranice dobro govori i činjenica da sam još prije godinu dana napisao da sam u Zabodarski ispod zelene cerade na provi pasare koja se tamo na suhom nalazi, ostavio novi originalni glazbeni CD i još ga nitko nije uzeo...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 # »Ma nemoj popišanac«Admin. 2024-07-19 17:45
Citat hranitelj tuljana:
Citat ......:
Da su nacisti ovako šifrirali svoje poruke kao tuljan komentare ne bi izgubili rat ;-)
Pa admine što nisi onda i ovo obrisao. Upis kojim je sve počelo???
Ako prvu rečenicu treba smatrati upitnom iako nema znaka pitanja, odgovor glasi da primjedba nije obrisana jer je bila osnovana. Odnosila se na jedan doista smušeni komentar. Povod za brisanje svih komentara koji su uslijedili bio je tvoj komentar pod naslovom Ma nemoj popišanac u kojem si napisao - citiram - Ovako: Ti si se sada pipišao u gaće. Pogledaj se. Jadno. I ti bi nekome nešto govorio?!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Prilika za BartulicuNN 2024-07-16 21:05
To je neovisnost u okvirima koje određuje određuje EU. Evo prilike za Bartulicu da se iskaže kao borac protiv rodne ideologije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
10 0 # Carevo novo ruhohranitelj tuljana 2024-07-17 08:28
Citat NN:
To je neovisnost u okvirima koje određuje određuje EU. Evo prilike za Bartulicu da se iskaže kao borac protiv rodne ideologije.
Čudno, da se toliko financira i ucjenjuje za nešto "što ne postoji".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Glupi biračiFrodo 2024-07-17 15:45
Premijer ozbiljno tvrdi da ima anketu po kojoj su kandidati HDZ-a "sjajno prošli" u duelu sa Zoranom Milanovićem, ali je ne želi nikome pokazati. Kazao je za medije ‘Ljudi se mogu jednom zabuniti, ali ako se dvaput zabuniš – onda si glup’. Kako su tek glupi birači koji su njemu dali čak tri mandata :sad:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Dno dnaLino 2024-07-18 09:50
Jasno je vidljiv očaj jer nema dostojnog kandidata niti među kandidatima lopovske stranke niti oko nje. Svi pošteni ga izbjegavaju.
A građanima reći da su glupi, pokazuje očito pomanjkanje izborne inteligencije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Do pobjede na izborima vrijeđanjem biračaBing 2024-07-18 20:14
Citat Frodo:
Kazao je za medije ‘Ljudi se mogu jednom zabuniti, ali ako se dvaput zabuniš – onda si glup’. Kako su tek glupi birači koji su njemu dali čak tri mandata :sad:
Plenkovića je stvarno prebacilo, uvodi revoluciju u političkom marketingu: do pobjede na izborima vrijeđanjem birača piše Telegram. Oni koji će opet glasati za Milanovića su, po premijeru, jednostavno glupi.
Plenkovića, čini se, ozbiljno prestravljuje perspektiva predsjedničkih izbora na kojima je njegov ultimativni suparnik favorit. Hoće li i on nakon izbora za predsjednika kad njegov kandidat "popuši" histerično vrištati kao Kolakušić kad je popušio izbore za EU parlament. “Dragi građani, jeste li vi normalni”, vikao je u kamere biračima poručio “Sram vas bilo!”.
telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
# Zar niste išli u osnovnu?Guest 2024-07-19 11:02
Ovaj komentar je obrisao administrator
# EODGuest 2024-07-19 12:10
Ovaj komentar je obrisao administrator
01 # Služio Bogu i naroduGost 2024-07-23 08:18
Umirovljeni vojni policajac. 1996. godine ga je Franjo Tuđman odlikovao Spomenicom domovinske zahvalnosti koja se dodjeljuje hrvatskim državljanima za časnu i uzornu službu pobio starce u staračkom domu među kojima i vlastitu majku. Na svom FB statusu napisao da je radio u službi Boga i naroda.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

● ZADNJI KOMENTARI

 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 23.07.2024 08:18
  Služio Bogu i narodu
  Umirovljeni vojni policajac. 1996. godine ga je Franjo Tuđman odlikovao Spomenicom domovinske zahvalnosti koja se dodjeljuje hrvatskim državljanima za časnu i uzornu službu pobio starce u staračkom domu među kojima i vlastitu majku. Na svom FB statusu ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 21.07.2024 15:24
  Nema kraja ludosti
  Antivakser iz DP-a novi državni tajnik Ministarstva zdravstva. Desna ruka Viliju Berošu bit će čovjek s kojim je imao toliko ozbiljna razilaženja da ga je prekršajno prijavio, tvrdeći da je na punktovima u Zadru odbijao cijepiti ljude. www.nacional.hr/.../ ...

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  ..... 21.07.2024 10:53
  ......
  Može li ovo biti olakotna okolnost na suđenju za davanje mita? Imam djece, nemam mačaka ...

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  gost 21.07.2024 10:03
  Medicina je nemoćna
  Poremećeni lik koji je ovo napisao izjednačuje moral tipa koji je podmitio državnu službenicu da mu ubrza kupnju nekretnine u vlasništvu RH u Malom Lošinju s moralom čovjeka koji je podmićivao nacističke vlasti da spasi velik broj poljskih Židova ...

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  Bing 21.07.2024 08:43
  Svrha tuljanovog preseravanja
  Već kao ponuditelj mita taj čovjek je prekršio ne samo moralni zakon nego i odredbe kaznenog zakona. A kao davatelj mita prekršio je zakon i treba biti kažnjen kao i primatelj mita. Ovo tvoje baljezganje o nekakvom drugom čovjeku i njegovom glasanju nema ...

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 21.07.2024 07:25
  Cirqus na 1./1000
  Jedan čovjek je u procesu kupnje nekretnine, u krajnje neučinkovitom, sportom, pokvarenom, tromom sustavu, bio prisiljen dati dio svog novca da bi svoja prava mogao ostvariti u razumnom vremenskom roku a ne čekati dvije godine. Nikome ništa nije oduzeo ...

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  ..... 21.07.2024 07:19
  Branitelj korupcije
  Promjeni nick u branitelj korupcije.

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 21.07.2024 07:03
  Eto
  I 40-ih su mnogi potplatiti, korupcijom uspjeli spasiti nečiji život, napravili su tada zakonom zabranjene stvari. Dakle kršili su zakon, potplatiti npr. graničara da propusti ili potplatili nekog službenika da izda lažne dokumente. Nisu pritom stekli ...

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 21.07.2024 06:58
  ...
  To samo ti vidiš. Iz riječi "potplatiti" i "jadni" ne proizlazi obrana. Trula hrvatska birokracije, sudstvo, zdravstvo... tjera ljude na očajničke poteze. Kao što su i nekad ljudi potplačivali razne službenike da bi izvukli živu glavu ili spasili ...

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  ..... 21.07.2024 06:24
  Podrška trulom sustavu
  Tvrdnjom da nitko nije oštećen, osim jadnika koji je morao potplatiti da bi ostvario svoja prava opravdavaš korupciju i podržavaš truli sustav.

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 20.07.2024 22:58
  I opet...
  I jasno, admin briše... Pitao sam, tko je oštećen, kad se pozivaš na moral? Rekao bih, da nitko nije oštećen, osim jadnika koji je morao potplatiti da bi ostvario svoja prava na vrijeme... izgleda da admin podržava truli sustav?!

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  ..... 20.07.2024 22:32
  Kokošarenje
  www.nacional.hr/.../ (https://www.nacional.hr/otrovna-politika-kokosarenje/)

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  gost 20.07.2024 21:52
  Izgovor zlata vrijedi
  Ovo je dobar primjer trkeljanja kojim pokušavamo pred sobom i prd drugima opravdati moralno upitne radnje. U psihologiji se to zove racionalizacija .

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 20.07.2024 21:17
  ...
  I prije nego krene "aha kupovao si, imaš" moram reći da nismo svi u poziciji (niti bi prihvatili) da nam država tuđim prisilno otuđenim novcem financira stanovanje, niti smo u poziciji da nam ruski kapital osigurava krov nad glavom. Stoga moramo ...

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  gost 20.07.2024 21:14
  ......
  A ovaj komentar o katastrofalnoj spremnosti na sudioništvo u korupciji vlasti radi privatnog interesa.

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 20.07.2024 21:04
  ... samo po žurila...
  Ovo više govori o katastrofalnoj sporosti birokracije... svatko tko je kupovao nekretninu jako dobro zna kako to sporo ide... dakle samo je požurila postupak koji bi i onako tako završio... nije trebala uzeti novac. Pitam se ima li na Lošinju onih ...

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  Bing 20.07.2024 19:24
  Poguranac
  Zamjenica državnog odvjetnika primila 3.000€ da ubrza kupnju nekretnine u Malom Lošinju novilist.hr/.../... (https://www.novilist.hr/novosti/crna-kronika/zamjenica-drzavnog-odvjetnika-primila-3-000e-da-ubrza-kupnju-nekretnine-u-malom-losinju/)

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Admin. 19.07.2024 17:45
  »Ma nemoj popišanac«
  Ako prvu rečenicu treba smatrati upitnom iako nema znaka pitanja, odgovor glasi da primjedba nije obrisana jer je bila osnovana. Odnosila se na jedan doista smušeni komentar. Povod za brisanje svih komentara koji su uslijedili bio je tvoj komentar pod ...

  Read more...

   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 19.07.2024 15:43
  HDZ sretan
  I ona koju neki čuo sam zovu "Inicijativa protiv nekoliko točno određenih slučajeva bespravne gradnje" mogla bi razmisliti s kim se povezuje ako želi biti prihvaćena kod Lošinjana...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 19.07.2024 15:39
  ...
  Pa admine što nisi onda i ovo obrisao. Upis kojim je sve počelo??? Lako je tako, kadija te tuži kadija te sudi, pisati svakakve gluposti a onda brisati odgovore. AK može biti zadovoljna kako si uništio stranicu koju više skoro nitko ne posjećuje. O ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 18.07.2024 20:33
  .....
  Dobio ih je devet i to MUP, Ministarstvo kulture, poljoprivredu i regionalni razvoj. AK nije na spisku podjele fotelja pa mora mandat gradonačelnice odradit do kraja.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Bing 18.07.2024 20:14
  Do pobjede na izborima vrijeđanjem birača
  Plenkovića je stvarno prebacilo, uvodi revoluciju u političkom marketingu: do pobjede na izborima vrijeđanjem birača piše Telegram. Oni koji će opet glasati za Milanovića su, po premijeru, jednostavno glupi. Plenkovića, čini se, ozbiljno prestravljuje ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ...... 18.07.2024 17:53
  Enigma
  Da su nacisti ovako šifrirali svoje poruke kao tuljan komentare ne bi izgubili rat ;-)

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Lino 18.07.2024 09:50
  Dno dna
  Jasno je vidljiv očaj jer nema dostojnog kandidata niti među kandidatima lopovske stranke niti oko nje. Svi pošteni ga izbjegavaju. A građanima reći da su glupi, pokazuje očito pomanjkanje izborne inteligencije.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Frodo 17.07.2024 15:45
  Glupi birači
  Premijer ozbiljno tvrdi da ima anketu po kojoj su kandidati HDZ-a "sjajno prošli" u duelu sa Zoranom Milanovićem, ali je ne želi nikome pokazati. Kazao je za medije ‘Ljudi se mogu jednom zabuniti, ali ako se dvaput zabuniš – onda si glup’. Kako su tek ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 17.07.2024 08:28
  Carevo novo ruho
  Čudno, da se toliko financira i ucjenjuje za nešto "što ne postoji".

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  NN 16.07.2024 21:05
  Prilika za Bartulicu
  To je neovisnost u okvirima koje određuje određuje EU. Evo prilike za Bartulicu da se iskaže kao borac protiv rodne ideologije.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  @@@ 16.07.2024 20:03
  Ultimativna ucjena
  Vjeruj u to, ili ćeš vječno goriti u paklu.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 16.07.2024 19:02
  Napravi to, ili ćemo...
  To je valjda ta razvikana "neovisnost sveučilišta". Inače kad te netko prisili da napraviš nešto da ne bi ostao bez "ogromnog novca", to ima naziv. Isto tako ako neki gospodin predloži dami da napravi nešto da bi dobila "ogroman novac", to ima ime.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 16.07.2024 18:54
  Funny how it goes...
  Čudno, "ostaju bez velikog novca" ako ne podučavaju o nečemu što - "ne postoji" ?! Ispada da su "glupi" desničari ipak u pravu; postoji neka politička i novčana sila koja potkupljuje fakultete da podučavaju o "tom nečemu" što "ne postoji"...

  Read more...

ZADNJI KOMENTARI (desno)

 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 23.07.2024 08:18
  Služio Bogu i narodu
  Umirovljeni vojni policajac. 1996. godine ga je Franjo Tuđman odlikovao Spomenicom domovinske ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 21.07.2024 15:24
  Nema kraja ludosti
  Antivakser iz DP-a novi državni tajnik Ministarstva zdravstva. Desna ruka Viliju Berošu bit ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  ..... 21.07.2024 10:53
  ......
  Može li ovo biti olakotna okolnost na suđenju za davanje mita? Imam djece, nemam mačaka ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  gost 21.07.2024 10:03
  Medicina je nemoćna
  Poremećeni lik koji je ovo napisao izjednačuje moral tipa koji je podmitio državnu službenicu ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  Bing 21.07.2024 08:43
  Svrha tuljanovog preseravanja
  Već kao ponuditelj mita taj čovjek je prekršio ne samo moralni zakon nego i odredbe kaznenog ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 21.07.2024 07:25
  Cirqus na 1./1000
  Jedan čovjek je u procesu kupnje nekretnine, u krajnje neučinkovitom, sportom, pokvarenom ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  ..... 21.07.2024 07:19
  Branitelj korupcije
  Promjeni nick u branitelj korupcije.
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 21.07.2024 07:03
  Eto
  I 40-ih su mnogi potplatiti, korupcijom uspjeli spasiti nečiji život, napravili su tada ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 21.07.2024 06:58
  ...
  To samo ti vidiš. Iz riječi "potplatiti" i "jadni" ne proizlazi obrana. Trula hrvatska ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  ..... 21.07.2024 06:24
  Podrška trulom sustavu
  Tvrdnjom da nitko nije oštećen, osim jadnika koji je morao potplatiti da bi ostvario svoja ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 20.07.2024 22:58
  I opet...
  I jasno, admin briše... Pitao sam, tko je oštećen, kad se pozivaš na moral? Rekao bih ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  ..... 20.07.2024 22:32
  Kokošarenje
  www.nacional.hr/.../ (https://www.nacional.hr/otrovna-politika-kokosarenje/)
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  gost 20.07.2024 21:52
  Izgovor zlata vrijedi
  Ovo je dobar primjer trkeljanja kojim pokušavamo pred sobom i prd drugima opravdati moralno ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 20.07.2024 21:17
  ...
  I prije nego krene "aha kupovao si, imaš" moram reći da nismo svi u poziciji (niti bi ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  gost 20.07.2024 21:14
  ......
  A ovaj komentar o katastrofalnoj spremnosti na sudioništvo u korupciji vlasti radi privatnog ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 20.07.2024 21:04
  ... samo po žurila...
  Ovo više govori o katastrofalnoj sporosti birokracije... svatko tko je kupovao nekretninu jako ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  Bing 20.07.2024 19:24
  Poguranac
  Zamjenica državnog odvjetnika primila 3.000€ da ubrza kupnju nekretnine u Malom Lošinju ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Admin. 19.07.2024 17:45
  »Ma nemoj popišanac«
  Ako prvu rečenicu treba smatrati upitnom iako nema znaka pitanja, odgovor glasi da primjedba ...
   
 • Je li ovo Grad za tebe?

  hranitelj tuljana 19.07.2024 15:43
  HDZ sretan
  I ona koju neki čuo sam zovu "Inicijativa protiv nekoliko točno određenih slučajeva bespravne ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 19.07.2024 15:39
  ...
  Pa admine što nisi onda i ovo obrisao. Upis kojim je sve počelo??? Lako je tako, kadija te ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 18.07.2024 20:33
  .....
  Dobio ih je devet i to MUP, Ministarstvo kulture, poljoprivredu i regionalni razvoj. AK ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Bing 18.07.2024 20:14
  Do pobjede na izborima vrijeđanjem birača
  Plenkovića je stvarno prebacilo, uvodi revoluciju u političkom marketingu: do pobjede na ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ...... 18.07.2024 17:53
  Enigma
  Da su nacisti ovako šifrirali svoje poruke kao tuljan komentare ne bi izgubili rat ;-)
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Lino 18.07.2024 09:50
  Dno dna
  Jasno je vidljiv očaj jer nema dostojnog kandidata niti među kandidatima lopovske stranke niti ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Frodo 17.07.2024 15:45
  Glupi birači
  Premijer ozbiljno tvrdi da ima anketu po kojoj su kandidati HDZ-a "sjajno prošli" u duelu sa ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 17.07.2024 08:28
  Carevo novo ruho
  Čudno, da se toliko financira i ucjenjuje za nešto "što ne postoji".
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  NN 16.07.2024 21:05
  Prilika za Bartulicu
  To je neovisnost u okvirima koje određuje određuje EU. Evo prilike za Bartulicu da se iskaže ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  @@@ 16.07.2024 20:03
  Ultimativna ucjena
  Vjeruj u to, ili ćeš vječno goriti u paklu.
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 16.07.2024 19:02
  Napravi to, ili ćemo...
  To je valjda ta razvikana "neovisnost sveučilišta". Inače kad te netko prisili da napraviš ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 16.07.2024 18:54
  Funny how it goes...
  Čudno, "ostaju bez velikog novca" ako ne podučavaju o nečemu što - "ne postoji" ?! Ispada da ...