Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Zaboravljeni otok

Korisnička ocjena:  / 2
LošeNajbolje 

premudaU emisiji Poziv Nove TV snimljenoj na temelju poziva mještana otoka Unija nastupila je i gradonačelnica Grada Malog Lošinja. Netom što je odbila nastup na istoj TV postaji u vezi s problemom zajedničkog vodovoda s Gradom Cresom ipak je sudjelovala u razgovoru o problemima stanovnika otoka Unije zbog kojih oni  traže odcjepljenje od županije 

Uz video snimku razgovora portal Dnevnik.hr pod nadnaslovom ZABORAVLJENI OTOK i naslovom Nemaju prijevoz ni liječnike, a muku muče i s divljim kozama. Tu nije kraj problemima: Traže odcjepljenje od županije objavljen na portalu Dnevnik.hr donosi tekst kojeg prenosimo u cijelosti:

Ekipi Dnevnika Nove TV javili su se mještani jednog od najudaljenijih otoka Primorsko-goranske županije koji muku muče s brojnim problemima, a njihovi apeli završavaju mahom u slijepoj ulici.

Za njih rješavanje nekih najbanalnijih stvari poput odlaska u banku ili općinu znači jedan nepovratno izgubljen dan. Nerijetko se dogodi da, kada se i domognu Lošinja, tamo zaglave jer je povratak zbog lošeg vremena nemoguć.

"Već dugi niz godina upozoravamo političare na katastrofalno stanje na otoku Unijama. Otočana je sve manje, liječnika nemamo, brodske linije su često u prekidu. Avion, odnosno aerodrom zatvoren nam je dugi niz godina. Ako se nešto ne dogodi, hitno, tražit ćemo referendum o odcjepljenju od Primorsko-goranske županije. Dođite i vidite kako se živi na otoku u 21. stoljeću", poručio je za Dnevnik Nove TV predsjednik mjesnog odbora Robert Nikolić.

Unije se nalaze u cresko-lošinjskom arhipelagu. Mještani na raspolaganju imaju brod Premuda, koji je star 70 godina. Svakodnevna linija vozi preko Suska za Lošinj i taj put traje oko dva sata.

Druga opcija je katamaran koji vozi do Rijeke, a put traje dva i pol sata. Petkom i nedjeljom na raspolaganju imaju i katamaran koji plovi do Pule oko sat i pol.

Do prije nekoliko godina stanovnici Unija imali su i aerodrom, pa je let iz Unija do lošinjskog aerodroma trajao pet minuta.

Tragom videopoziva na Unije iz Zagreba je krenula i ekipa Dnevnika Nove TV, koja se odmah iz prve ruke uvjerila kakva je prometna povezanost. Put je trajao gotovo sedam sati, a reporterki Dnevnika Nove TV Ivani Kopčić otočani su otkrili probleme koje skriva biser Jadrana.

Brod sagrađen 1955. godine
"S administrativnim središtem plovimo s brodom sagrađenim 1955., danas je 2023. Treba nam dva sata da dođemo i da riješimo bilo kakvu administraciju", istaknuo je Žarko Mrkobrada.

Sedamdeset godina stara Premuda sve se teže nosi s lošim vremenom. "Posljednjih 20 dana nismo imali 14 dana broda. Sve ovisi o vremenskim uvjetima jer smo mi na otvorenom moru. To je problem. Trebamo bolje brodove, sigurnije, koji su konstantni. Povezanost je najbitnija stvar za razvoj otoka", upozorava Mrkobrada.

Za povratak života na otok postoji rješenje - aerodrom. Radio je do prije deset godina i omogućavao razvoj turizma i hitnu medicinsku skrb. Danas - dozvolu za njegov rad nadležni ne izdaju.

"Oko deset tisuća putnika i 400 privatnih aviona je godišnje slijetalo. Počelo je rješavanje imovinskopravnih odnosa. Županija je krenula, Grad je trebao biti vlasnik. Međutim, to se vuklo do 2013. godine. Nije bilo riješeno i letjelište je zatvoreno jer nema riješene imovinskopravne odnose", pojasnio je Nikolić. A to je tek početak problema. Liječnika tamo godinama nema.

"Šanse za preživljavanje - nema. Ljetos smo imali primjer gdje se dijete nabolo na harpun u 14:30, a u 21:30 je bilo na operacijskom stolu", istaknuo je Mrkobrada.

Ambulanta je smještena u prostorijama mjesnog odbora. Oprema kojom bi jedina medicinska sestra trebala spašavati živote stara je 30-ak godina. Opcija je helikopter, ali medicinska sestra Katarina ističe da se to ne dozvoljava. "Žele da prvo dođe liječnička ekipa iz hitne s Lošinja da bi oni procijenili pa zatim vozili pacijenta u Lošinj pa tek onda dalje u Rijeku", pojasnila je Katarina.

Kučić je rekla da je trebao doći u emisiju netko drugi od sugovornika o temi letjelišta, ali da je to "dugogodišnji problem rješavanja imovinskopravnih odnosa". Nije htjela reći na koga je mislila, već samo izdvojila institucije kao problem.

Iz resornog ministarstva za Dnevnik Nove TV priopćili su da je ove godine planirana nabava modernijeg broda s većim teretnim prostorom, kao i nabava novog katamarana. Na to priopćenje Kučić je odgovorila da želi vjerovati u ta obećanja.

"Mi smo višekratno tijekom nekoliko godina razgovarali, ovo nisu problemi koji su se dogodili preko noći. Ministar Butković ima puno sluha za naše otočne probleme", rekla je Kučić u razgovoru s reporterom Dnevnika Nove TV Domagojem Mikićem.

Kučić na kraju nije htjela reći bi li za nju bilo porazno da se Unije odvoje od PGŽ-a, već je kazala da bi poraz bio ostanak standarda kakav je trenutačno te da se ne dogodi nijedno izrečeno obećanje.

Župan Zlatko Komadina rekao je da je županija u potpunosti svjesna težine života na malim otocima.
"Napravili smo na Unijama novu rivu, pokrenuli projekt 'Samoodrživi otok', a sve opravdane zahtjeve proslijedili smo nadležnom ministarstvu. Do sada nismo dobili odgovor što se tiče bolje prometne povezanosti. Njihovu inicijativu za izdvajanje iz naše županije i prelazak u Istru, ako se referendumom tako odluči, ćemo podržati", zaključio je Komadina.

Radi stjecanja vlastitog dojma o uvjerljivosti nastupa gradonačelnice,
kako vizualnog i slušnog, tako i sadržajnog,
pogledajte i preslušajte priloženu video snimku

Komentari: 

111 # Poraz AKNN 2023-02-27 13:47
Znači, na TV je ista kao na Gradskom vijeću. Ne odgovara na pitanja nego se izmotava :lol: U članku piše, a vidi i u snimci, Kučić na kraju nije htjela reći bi li za nju bilo porazno da se Unije odvoje od PGŽ-a, već je kazala da bi poraz bio ostanak standarda kakav je trenutačno te da se ne dogodi nijedno izrečeno obećanje. A baš njoj se u prošlom mandatu nije dogodilo nijedno izrečeno obećanje. Obećala je da će Lošinj u svemu biti prvi od 1000 otoka. A nije. Ni u ovom nije do sada postigla ništa od obećanog. Evo što je obećavala.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
112 # BrbljanjeZero Sum 2023-02-27 14:49
Citat NN:
Znači, na TV je ista kao na Gradskom vijeću. Ne odgovara na pitanja nego se izmotava :lol:
Pokušala je nadbrbljati voditelja da prikrije kako izbjegava odgovoriti. Ali ovaj se nije dao. Grubo je prekine i ponovi pitanje. Nije to Domac :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Tema ŠČgost 2023-03-02 12:51
Citat Zero Sum:
Citat NN:
Znači, na TV je ista kao na Gradskom vijeću. Ne odgovara na pitanja nego se izmotava :lol:
Pokušala je nadbrbljati voditelja da prikrije kako izbjegava odgovoriti. Ali ovaj se nije dao. Grubo je prekine i ponovi pitanje. Nije to Domac :lol:
Lako njoj s Domcem. Zadnje ćakulanje je na fejsu oglasila Nakon prošlotjedne pauze, danas ponovno o svim aktualnostima govorimo na Radio Jadranka! sa zajedničkom fotkom da bi ga započeli temom ŠČ :sad:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Prvo najvažnije: Let 3DG 2023-03-02 13:45
Citat gost:
Citat Zero Sum:
Pokušala je nadbrbljati voditelja da prikrije kako izbjegava odgovoriti. Ali ovaj se nije dao. Grubo je prekine i ponovi pitanje. Nije to Domac :lol:
Lako njoj s Domcem. Zadnje ćakulanje je na fejsu oglasila Nakon prošlotjedne pauze, danas ponovno o svim aktualnostima govorimo na Radio Jadranka! sa zajedničkom fotkom da bi ga započeli temom ŠČ :sad:
Prvo su raspravili najvažnije, a poslije prešli na požar, pa na Unije i još nekoliko manje važnih tema. Slušajući emisiju uživo stekao sam utisak da se sve to nje ne tiče. Neće ona priznati svoju odgovornost za nečinjenje, ali se rado hvali onim što treba napraviti, a još nije napravljeno, niti se zna kada i da li će uopće biti napravljeno.
Prosipa tipična biroktratsku spiku da stručne službe rade svoj posao, ali rezultate ne vidimo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Tuđe perjeNN 2023-03-03 10:28
Citat DG:
Neće ona priznati svoju odgovornost za nečinjenje, ali se rado hvali onim što treba napraviti, a još nije napravljeno, niti se zna kada i da li će uopće biti napravljeno.
Hvali se i projektima za koje nema nikakve zasluge koji s njom imaju veze samo zato što se odvijaju u Gradu Mali Lošinj :P Tako je objavila opširan status [VELIKI PROJEKTI U OSORU] o projektu aglomeracije u Osoru koji je rađen pod vodstvom Maria FRankovića. Ne znam tko joj je sastavio tekst ali isti je objavljen i na fejsu gradske uprave.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Prvi od 1000Žuja 2023-02-27 15:04
Citat NN:
Obećala je da će Lošinj u svemu biti prvi od 1000 otoka. A nije.
Pa postao je u nečemu prvi. Prvi je od 1000 otoka od kojeg se netko želi odcijepiti :P Bravo Ana!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Gradonačelnici je drago ...Gost 2023-02-27 19:31
U svjetlu ovog predizbornog laprdanja Ane Kučić glupo zvuči njen jučerašnji status na fejsu. Njoj je drago "da je Dnevnik Nove TV kroz rubriku “Poziv” dao prostora za stvarne probleme stanovnika malih otoka u Lošinjskom arhipelagu" kao da birače nije vabila da je zaokruže jer, kako je prije izbora pisala, "sa svojom ekipom mladih ljudi ima rješenja za pokretanje daljnjih infrastruktutni h projekata koji su u pripremi uz završavanje preduvjeta prostorno planske dokumentacije, a osiguravaju povlačenje sredstava iz EU fondova u sljedećem [tj. u sadašnjem, tekućem] mandatnom razdoblju".

Da svo to političko prenemaganje nije bilo samo ješka za glasove ne bi njoj danas, na gotovo polovici mandata, trebao Dnevnik Nove TV kao nada da će stanovnicima malih otoka "ovo pomoći da dobiju bolju kvalitetu života, onakvu kakvu zaslužuju kao ravnopravni stanovnici Primorsko-goran ske županije i Republike Hrvatske". Imali bi "rješenja za pokretanje daljnjih infrastruktutni h projekata koji su u pripremi uz završavanje preduvjeta prostorno planske dokumentacije, a osiguravaju povlačenje sredstava iz EU fondova" u tekućem mandatnom razdoblju.

Od svega toga nemamo ništa. Istina, imamo rasprodaju gradskih nekretnina, hvalisanje tuđim projektima i savjetnika gradonačelnice za EU projekte. Čiji se rad sudeći prema podacima eTransparentnos t ili ne plaća ili se plaća s računa nekog javnog poduzeća. A možda se uopće ne plača jer nema rezultata.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Što će nam ona?NN 2023-03-02 10:28
Citat Gost:
Dnevnik Nove TV kao nada da će stanovnicima malih otoka "ovo pomoći da dobiju bolju kvalitetu života, onakvu kakvu zaslužuju kao ravnopravni stanovnici Primorsko-goranske županije i Republike Hrvatske"
Ako njen posao treba da odrađuju mediji i to oni koje ne plaćamo pitanje je što će nam onda ona? Jer ona iz gradskog proračuna plaća samo medije koji promoviraju nju osobno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # TikTok 2023-02-27 13:50
Citat:
Radi stjecanja vlastitog dojma o uvjerljivosti nastupa gradonačelnice, kako vizualnog i slušnog, tako i sadržajnog, pogledajte i preslušajte priloženu video snimku
Moj dojam... njoj je drago :lol: Čega se pametan stidi, time se budala ponosi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # UčenicaAK 2023-02-27 17:11
AK je odlična učenica Anemičnog [cenzurirano]un a - nema šanse da jednostavno odgovori na jednostavno pitanje. Daleko će dogurati, budućnost joj je blistava.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Put u blistavu budućnostgost 2023-02-27 17:55
Citat AK:
AK je odlična učenica Anemičnog [cenzurirano]una - nema šanse da jednostavno odgovori na jednostavno pitanje. Daleko će dogurati, budućnost joj je blistava.
Samo na tom putu će morat pojest i puno govana. Vidi primjer Garia Kapelia

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Prvo Ilovčani, sada Unijani ...TNT 2023-02-27 18:07
Župan Komadina o najavi referenduma za odvajanje otoka Unija iz PGŽ-a
i.imgur.com/rtaO68w.jpg
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 0 # TalijaniRobert 2023-02-27 19:58
Neka postanu istrijani bitno je da ne odluče postati talijani. Odmah im ukinuti katamaran i premudu. :lol: :lol: :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # Grad slučajAP 2023-02-27 20:17
Mala škola se prodaje, a velika gori. Na zdravlje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Deja vuML 2023-02-27 23:21
Sada ćemo opet slušati AK u emisiji Razgovor povodom, a tema će biti izmjena PUP-a na lokaciji stare osnovne škole. Vjerojatno će se omogućiti totalka rušenje i gradnja nove zgrade koja će arhitektonski i fukcionalno bolje odgovarati vlasniku. Poznata špranca, već viđeno na Čikatu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # ObjedinjavanjeAK 2023-03-02 12:53
Vjerojatno će se omogućiti totalka rušenje i gradnja nove zgrade koja će arhitektonski i fukcionalno bolje odgovarati vlasniku. Poznata špranca, već viđeno na Čikatu.
Vjerojatnije je da će prvo kupiti zgradu uprave i škole Odgojnog doma s velikim prostorom iza i puno boljim pristupom tako objedinjenoj parceli.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # DomoljubDragi Dragan 2023-03-02 17:18
Zanimljivo je tko je vlasnik parcela iza igrališta preko kojih je jedino moguće doći do stare škole.
To se zove imati nos za biznis.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Kako to ?Kako to ? 2023-03-03 08:30
Citat Dragi Dragan:
Zanimljivo je tko je vlasnik parcela iza igrališta preko kojih je jedino moguće doći do stare škole.
To se zove imati nos za biznis.
Dragi Dragan je poznat kao poštenjačina koja sije strah i trepet među poduzetnicima koji se trude raditi po propisima.
Za ove druge nema brige, važno je da imaju dovoljno love za domoljuba pravednika koji ima nos za biznis.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Bez prodajeKupnja 2023-03-02 20:10
Kako se može kupiti nešto što nije na prodaju ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # ►Tko HDZ donira, profitiraG*ost 2023-03-03 09:15
Citat ML:
Sada ćemo opet slušati AK u emisiji Razgovor povodom, a tema će biti izmjena PUP-a na lokaciji stare osnovne škole. Vjerojatno će se omogućiti totalka rušenje i gradnja nove zgrade koja će arhitektonski i fukcionalno bolje odgovarati vlasniku. Poznata špranca, već viđeno na Čikatu.
⮞ Od gradova, agencija, lokalne samouprave, ministarstava i drugih institucija Radnik je dobio oko 50 ugovora u vrijednosti od oko 250 milijuna kuna. Samo u Malom Lošinju, odakle dolazi ministar turizma Gari Cappelli, utržili su 24 milijuna kuna, a prošle godine dobili su milijunske ugovore od više javnih institucija. Radnik je također vlasnik tvrtke Bistra iz Đurđevca, a obje su tvrtke donirale HDZ-u po 160.000 tisuća kuna. Bistra je dosad dobila stotinjak milijuna kuna poslova od države, čega nije manjkalo ni prošle godine.
www.portalnovosti.com/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Izgorio i novac od prodajeFireMan 2023-02-28 09:26
Citat AP:
Mala škola se prodaje, a velika gori. Na zdravlje.
Izgorili i novci od prodaje stare škole. Politika & Kriminal - Telegram - Otkrivamo: Gradonačelnica Malog Lošinja prodala staru školu da izgradi novu dvoranu. Novac je potrošila, ne želi reći na što.
HDZ-ovka Ana Kučić tjednima ne odgovara na Telegramove upite: gdje je nestao novac namijenjen školskoj dvorani.
Gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić (HDZ), proizlazi iz podataka do kojih je došao Telegram, potrošila novac koji je grad uprihodio od prodaje jedne od starih škola, iako je ta sredstva trebala namjenski uložiti u projekt gradnje nove školske, sportske dvorane.
Riječ je o 6,5 milijuna kuna za koliko je Mali Lošinj krajem 2019. prodao staru školu u Zagrebačkoj ulici
telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 # Novci na "posebnom računu"gost 2023-03-02 12:07
Citat FireMan:
Citat AP:
Mala škola se prodaje, a velika gori. Na zdravlje.
Izgorili i novci od prodaje stare škole... Gradonačelnica Malog Lošinja prodala staru školu da izgradi novu dvoranu. Novac je potrošila, ne želi reći na što.
Na temu prodaje stare škole osvrnuo se i vjećnik Mario Franković ne vezano za požar: Nakon neuspjelog pokušaja prodaje male škole na Brdini u lipnju prošle godine, ista je ponovno na prodaji. Rasprodaja gradske imovine ne posustaje.
Mala škola je, nažalost, jedan od mnogih primjera na našem otoku gdje je jasno vidljiva nebriga i bezidejnost lokalne vlasti već dugi niz godina.
Ako usporedimo prodaju male škole na Brdini s prodajom velike škole u Zagrebačkoj ulici, nitko ne treba biti prorok da bi došao do određenih zaključaka:
1. Malu školu će kupiti poznati ulagač u nekretnine na našem području čije nekretnine u pravilu ostaju onakve kakve su kupljene, dakle ruševine, pa djeluje kao da se isti bavi skupljanjem antikviteta, a ne ulaganjem u razvoj.
2. Novci od prodaje male škole namijenjeni za izgradnju nove sportske školske dvorane završit će na "posebnom računu" na kojem se nalaze novci od prodaje velike škole u Zagrebačkoj ulici. Jasno je otočanima da taj posebni račun ne postoji.
3. Sportska dvorana neće biti izgrađena još dugi niz godina što je hendikep za učenike osnovne i srednje škole.
4. Mala škola će dugi niz godina ostati ruševina i primjer kako se brinemo o svojoj baštini.
5. Ulagač u nekretnine će financirati i sljedeću kampanju gradonačelnice, a ona će lažno optužiti svoje oponente da su dio nekakvog građevinskog lobija.
Naš grad i naši građani ne zaslužuju ovakvu nebrigu i izostanak želje da se nešto promijeni na bolje, stoga ću biti jako sretan ukoliko se barem nešto od navedenog ne obistini.
Iz navedenog proizlazi da je gradonačelnicu Kučić na vlast instalirao nekakav građevinski lobi :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 # Creska građevinska mafijaRambo 2023-03-03 10:16
Citat gost:
5. Ulagač u nekretnine će financirati i sljedeću kampanju gradonačelnice, a ona će lažno optužiti svoje oponente da su dio nekakvog građevinskog lobija.
Njeni jurišnici su širili priču da je Franković kandidat creske građevinske mafije :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # građevinska mafijaRuža 2023-03-03 14:19
Citat Rambo:
Citat gost:
5. Ulagač u nekretnine će financirati i sljedeću kampanju gradonačelnice, a ona će lažno optužiti svoje oponente da su dio nekakvog građevinskog lobija.
Njeni jurišnici su širili priču da je Franković kandidat creske građevinske mafije :P
Ne samo creske. :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Predradnjegost 2023-03-02 10:42
Citat AP:
Mala škola se prodaje, a velika gori. Na zdravlje.
A možda su to pripremni radovi za početak gradnje novog objekta.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

ZADNJI KOMENTARI

 • Radio za ispiranja mozgova birača

  Dragana Letić 21.09.2023 19:36
  Dragana Letić
  Poštovani tražitelji kredita, Imate li financijskih poteškoća? Želite li pokrenuti vlastiti ...
   
 • Grad Mali Lošinj - Grad samo za njih

  Špiro 21.09.2023 17:21
  Političari šumom - građani drumom
  -- Sve navedeno smo prije imali, sjećaju se oni stariji, sve otišlo u maglu. Jedna mi stvar ...
   
 • Grad Mali Lošinj - Grad samo za njih

  gost 21.09.2023 14:33
  Otočko zdravstvo gore nego u 19.stoljeću
  Uz vijest Predstavljen brod za hitne slučajeve, o Domu zdravlja nema novosti na portalu ...
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  RZ 21.09.2023 14:10
  Kako je Ana ukopala Garia
  Ana je "zahvalila" Gariju tako što ga je prijavila kako je službeni auto koristio kao da ...
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  Zico 21.09.2023 11:19
  Vrhunac nesposobnosti
  Ne samo da nije napravila ništa, nego je u zadnjoj godini građanima još i uzela. Nedavno ...
   
 • Škver: Teatar apsurda

  Nepodobni građanin 21.09.2023 11:03
  ...
  Smiju li i ostali zainteresirani građani, a koji nisu bili pozvani na sastanak, dobiti uvid ...
   
 • Škver: Teatar apsurda

  gost 21.09.2023 10:27
  ▓ ▓ ▓
  Je, ali sada su dogovorili redovito sastajanje "kako bismo jedni druge upoznali s novostima." ...
   
 • Škver: Teatar apsurda

  ..... 21.09.2023 10:08
  .....
  pa zar nije nedavno objavila da je naše more izvrsne kvalitete ???
   
 • Prividi i smutnje

  gost 21.09.2023 09:59
  OPG
  Obiteljsko pedagoško gospodarstvo ;-)
   
 • Škver: Teatar apsurda

  gost 21.09.2023 09:32
  Ana uplovljava u predizbornu kampanju
  Tek što je festival u slavu prošlosti brodogradnje na Lošinju završen gradonačelnica javlja ...
   
 • Prividi i smutnje

  Obiteljska firma 21.09.2023 08:44
  Popravni dom
  Tamo joj rade muž i sestra, bilo bi joj ugodnije nego u osnovnoj školi.
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  Mali motorin 20.09.2023 23:10
  Nula bodova
  AP će možda i dobiti parlamentarne izbore, jer je usprkos sveprisutnom lopovluku ministara ...
   
 • Prodana »Maja«, posljednji brod Lošinjske plovidbe

  Prolaznik 20.09.2023 17:42
  Tradicija u politici
  Već prvom rečenicom izbornog programa pokazuje statičnost, okrenutost postojećem. Sladunjavo ...
   
 • Kad otočni jaganjci utihnu

  gost 20.09.2023 12:46
  Kad su otočni jaganjci utihnuli
  Na kritiku svoje konobe u Osoru Mirjana Hrga piše Janjetinu nismo imali mjesecima, jer ...
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  gost 20.09.2023 10:42
  Ma tko bi to sve nabrojao
  Njen partijski šef se hvali "Dakle, hrpa postignuća je toliko velika da ih je nekad teško čak ...
   
 • Prodana »Maja«, posljednji brod Lošinjske plovidbe

  RNRL 20.09.2023 09:33
  Lokalni progonitelji kršćana i Hrvata
  Ne zaboravi Mariju Bebić. Nagradu je dobila kako se navodi »za predanu i nesebičnu brigu i ...
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  .... 20.09.2023 08:47
  ....
  klaun u vladi
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  gost 19.09.2023 20:56
  pokloni svoj mi foto
  i.imgur.com/spX8frp.jpg (http://i.imgur.com/spX8frp.jpg)
   
 • Prodana »Maja«, posljednji brod Lošinjske plovidbe

  Riki 19.09.2023 15:21
  Veslanjem u bačvama oko svijeta
  Kad nemaš viziju budućnosti ne ostaje ti drugo do njegovanje tradicije. Pa radi turista ...
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  Marinero 19.09.2023 12:37
  Gigantsko Anino postignuće
  Ako treba glasati ja sam za ovo gigantsko postignuće. To nije postigao nitko prije nje.
   
 • Prodana »Maja«, posljednji brod Lošinjske plovidbe

  Marinero 19.09.2023 09:25
  Rekvijem lošinjskom brodarstvu
  Jučer na fejsu gradonačelnica javlja "Zatvorili smo još jedan Losinava festival", kojim se ...
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  gost 19.09.2023 08:17
  Nezahvalna Ana
  Tako je Ana zahvalila Kapeliju što ju je na nagovor predsjednika mladeži HDZ imenovao u ...
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  .... 18.09.2023 20:37
  Postignuća Ane K.
  A koja su to njezina gigantska postignuća? Puno priče, malo postignuća.
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  gost 18.09.2023 14:42
  Nestvarno
  Nestvarno je što unatoč svemu za Hinu izvaljuje "Naša su postignuća gigantska, s nama birači ...
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  Žuja 18.09.2023 10:08
  Kako je? Dobro je ako si u HDz-u
  A ovaj novi skandal je već za smijeh. Da bi izbjegla javljanje na natječaj firme po čijoj mjeri ...
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  ZZ 18.09.2023 08:10
  Grlić Radman nije glup
  KOLIKO si glup od nula do Gordan Grlić Radman da u imovinsku karticu slučajno ili, kako ...
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  xxx 17.09.2023 21:21
  yyy
  HDZ-ov Grlić Radman, koji je sakrio milijune, otputovao u Los Angeles i tamo se pomolio ...
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  gost 17.09.2023 13:37
  Politika = kriminal
  Hrvatska demokratska zajednica 3. siječnja 2000. godine doživjela je izborni debakl jer ju ...
   
 • Nastavljanje nezapočetog

  gost 17.09.2023 10:07
  Projekt Adriatic Europa
  Za mjesec i pol dana uspjela dobiti samo 33 lajka, a tako puno se slikala i kezila zube ...
   
 • Što su sve vlasnici Jadranke d.d. napravili za Lošinj

  Administrator 17.09.2023 09:55
  Kriva procjena
  Za brisanje komentara ni općenito nema "elemenata diskriminacije po političkom uvjerenju" ...

Slikovnica-MEME

setnja

ubojstvoborocid

Komentiranje članaka