Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Mali Lošinj: S hotelskim zvjezdicama stiglo više imućnih gostiju

Korisnička ocjena:  / 8
LošeNajbolje 

Pozicioniranje Lošinja kao prepoznatljive destinacije na turističkoj karti svijeta proces je koji traje, a da se napori turističkih djelatnika odvijaju u dobrom smjeru potvrđuje i priznanje za inovacije u turizmu koje je Lošinju dodijelila Svjetska turistička organizacija, izvijestio je Novi list.

U tjednu turističke špice, od 12. kolovoza, Lošinj je postigao svoj maksimum – na otoku je boravilo 28 tisuća gostiju. Hoteli su zabilježili povećanje noćenja od četiri posto, privatni smještaj rast od tri posto, dok je u kampovima boravilo jedan posto više gostiju nego godinu ranije.

Samo u kolovozu ostvareno je gotovo 710 tisuća noćenja. Velik je to broj, kaže direktorica TZ Grada Malog Lošinja Đurđica Šimičić, koji nosi i veliku odgovornost svih djelatnika u turizmu.

– Kada na dan 30. kolovoza imamo registrirano 19 tisuća gostiju, možemo reći da je ovo bilo jedno zahtjevno ljeto vezano za operativne zadatke u destinaciji, koordinacije s javnim službama, Gradom Malim Lošinjem, partnerima, građanima pa i gostima čije smo sugestije primali i reagirali na svaki detalj na koji realno možemo kako bi boravak svim gostima bio što ugodniji, ističe Đurđica Šimičić.

Presudnu ulogu u lošinjskom turizmu ima najveća turistička kompanija – Jadranka koja je posljednjih godina u svoje objekte uložila oko 140 milijuna eura. Preuređeni su hoteli i vile, Bellevue, Alhambra, Augusta, Hortensia, Punta... S kvalitetom usluga vidno se mijenja i struktura gostiju, dolaze oni koji mogu platiti ono što nude objekti s više zvjezdica, kao što je primjerice Bellevue, prvi lošinjski hotel s pet zvjezdica. Samo brzi pogled na parkiralište navodi na zaključak da takav »vozni park« imaju gosti čija je platežna moć barem iznadprosječna.

Član Uprave Jadranke d.d. Goran Filipović naglasio je da je već ova sezona potvrdila da je zahtjevan investicijski ciklus obnavljanja hotelskih kapaciteta i podizanje kategorizacije na četiri i pet zvjezdica, isplatio.

– Zadovoljni smo ovom turističkom sezonom, brojem noćenja u hotelu Bellevue, koji se u vrlo kratkom roku pozicionirao na turističkoj karti. Osobito smo zadovoljni rezultatima u Punti koja je opravdala ovogodišnje ulaganje, rekao je Filipović.

(Slađana Vignjević)

Novi list: Mali Lošinj: S hotelskim zvjezdicama stiglo više imućnih gostiju

Komentari: 

017 # Žalosno...Nekadašnji gost Lošinja 2015-09-02 13:13
Doista žalosno kuda ide ova propaganda, u kojoj se posebice ističe Novi List! Također, žalosno da su kao stare krpe odbacili nas sve dugogodišnje vjerne goste Lošinja i tamošnjih hotela, koji smo im popunjavali objekte i u ratno doba kad strancima nije bilo ni traga! Samo da citiram jednu od brojnih "ljubaznih" izjava iz Jadranke, CITAT:

S kvalitetom usluga vidno se mijenja i struktura gostiju, dolaze oni koji mogu platiti ono što nude objekti s više zvjezdica, kao što je primjerice Bellevue, prvi lošinjski hotel s pet zvjezdica. Samo brzi pogled na parkiralište navodi na zaključak da takav »vozni park« imaju gosti čija je platežna moć barem iznadprosječna.

Iz ove izjave jasno se vidi da oni žele samo ovakve bogatune i hohštaplere, a nas sve ostale da su odbacili. Također, iz nekad prekrasnih hotela napravili su totalni kič i neukus, po mjeri takvih skorojevića!
I još jednom da ponovim, po već ne znam koji puta: proputovao sam svijeta i svijeta i baš NIGDJE, pa ni u "otmjenim destinacijama" nisam naišao na slučaj da su baš SVI hoteli samo takve najviše kategorije. Baš u svakom odredištu moguće je birati od hotela bez zvjezdica, onih s jednom, dvije, tri, pa do onih s 5+! A nigdje nisam naišao na slučaj da baš SVE objekte koji u tom mjestu postoje prenamjene samo za bogatune: pa ti iz Jadranke stvarno pile granu na kojoj sjede! Zar ne vide kakva je očajna situacija u čitavoj Europi i da će uskoro moći biti sretni ako budu imali i goste za 3, pa čak i samo za 2 zvjezdice, ali za njih ovdje više pristupa NEĆE biti.
I jedno pitanje za vas upućenije: znate li možda jesu li brojke turista doista takve, jer od svih čujem da sezona NIJE bila baš jako dobra, a ovdje se priča o nekim velikim brojkama i uspjesima?!?!?!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # brojke i slovamihujlo 2015-09-02 14:46
Interesantno kako gđa Šimičić tvrdi da je veliki uspjeh ostvareni broj noćenja, u kolovozu 710.000. Prijašnjih godina su se u ovo vrijeme hvalili s ostvarenih 2.000.000 noćenja, od čega je ove godine jako daleko. Tvrdi da je 30.8. bilo 19.000 gostiju, ali je 1.9. bilo 16.000. Jednom rječju, ovosezonski debakl predstavlja kao uspjeh
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Novi članak, o AlhambriNekadašnji gost Lošinja 2015-09-02 15:01
Eto još jedan novi članak na T-portalu o Alhambri, malo prije objavljeno:
tportal.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # PropagandaLopollo 2015-09-02 15:22
Citat Nekadašnji gost Lošinja:
Eto još jedan novi članak na T-portalu o Alhambri, malo prije objavljeno:
tportal.hr/.../...
Nekad davno kad su novine bile novine, a ne propagandni reklamni letci, novinari novinari, a ne prepisivači priopćenja kupaca oglasnog prostora ovakav članak ne bi bio objavljen bez oznake SPONZORIRANI TEKST.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
114 # Bilten JadrankeSL 2015-09-02 15:50
Citat Lopollo:
Nekad davno kad su novine bile novine, a ne propagandni reklamni letci, a novinari novinari, a ne prepisivači priopćenja kupaca oglasnog prostora ovakav članak ne bi bio objavljen bez oznake SPONZORIRANI TEKST.
Više nema sumnje da je Novi list postao propagandni bilten Jadranke. U pravim novinama članak vijest ne bi započinjala zaključkom do kojeg bi čitatelj trebao sam doći na temelju izloženih činjenica. Ovdje je na samom početku članka tekst koji je sigurno sročen u PR službi Jadranke: Pozicioniranje Lošinja kao prepoznatljive destinacije na turističkoj karti svijeta proces je koji traje, a da se napori turističkih djelatnika odvijaju u dobrom smjeru potvrđuje i priznanje za inovacije u turizmu koje je Lošinju dodijelila Svjetska turistička organizacija
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # KičerajMiljenko 2015-09-02 15:37
Piše u članku 'hotel Alhambra s vilom Augusta čini jedinstveno mjesto na kojem se duh aristokratskog vremena savršeno sjedinjuje s modernom udobnošću i vrhunskom uslugom'. Ma koji duh aristokratskog vremena u toj kičerskoj kopiji izvornog hotela i šarenoj zgradurini u pozadini koja sliči nekoj nabrzinu sklepanoj socijalističkoj novogradnji? Duh aristokratskog vremena je nestao kad su ne samo srušili originalnu Alhambru nego iskopali ogromnu rupetinu na njenom mjestu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Odlično rečeno...Nekadašnji gost Lošinja 2015-09-02 16:34
Miljenko, potpisujem svaku riječ, savršen komentar!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Friziranje brojkiNoćenja 2015-09-02 18:44
Citat Nekadašnji gost Lošinja:

I jedno pitanje za vas upućenije: znate li možda jesu li brojke turista doista takve, jer od svih čujem da sezona NIJE bila baš jako dobra, a ovdje se priča o nekim velikim brojkama i uspjesima !?!
Lanjska sezona je bila prava katastrofa, što je čak i ekipa iz naše TZ morala priznati, a morala je jer je bio preveliki raskorak između njihovih godinama napuhavanih i friziranih brojki i tužne stvarnosti polupraznog grada. Naime, posljednjih godina su toliko puta spominjali brojku od 2,2 milijuna noćenja na Lošinju da su ljudi povjerovali u nju (ne kaže se uzalud da tisuću ponovljena laž postaje istinom!), no Državni zavod za statistiku i Ministarstvo turizma navode neke sasvim druge podatke: 1.813.000 noćenja u 2013. i 1.735.000 noćenja u 2014. (čak 78.000 manje no godinu prije!), što je pad od 4,3%. Tako je Mali Lošinj, od 21 turističke destinacije koje su u 2014. imale preko 1 milijun noćenja, bilježio sramotni pad (gore su bile samo Vodice s minusom od 5,2%) dok je većina drugih, kao i cjelokupni turizam u hrvatskoj bilježila rast.
TZ ove godine govori o blagom rastu broja noćenja u odnosu na prošlu godinu, za koju su očito svi zaboravili koliko je bila loša. Taj "rast" je toliko slab da ni po ovim jako optimističnim najavama nećemo doseći sezonu 2013. To je kao da te netko lani opljačkao do kože, pa ti je ove godine vratio donje gaće, pa si ti sada kao sretan što više nisi gol. Rezultate bi se trebalo uspoređivati s rekordnom godinom, a ne gubitničkom, kao što se to radi u sportu.

A ako Đurđica Šimičić još jednom javno spomene brojku od 2 milijuna noćenja na Lošinju, trebalo bi je tužiti zbog obmanjivanja javnosti i lažnog reklamiranja! Ili možda Državni zavod za statistiku laže?

Nevjerni Tome mogu provjeriti točnost podataka na: www.mint.hr/.../ (otvoriti pdf DZS: Dolasci i noćenja turista u 2014.).
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Hoćemo vatromet!Mrgud 2015-09-02 19:16
Citat Nekadašnji gost Lošinja:
Eto još jedan novi članak na T-portalu o Alhambri, malo prije objavljeno:
tportal.hr/.../...
Ma jesu li to otvorili Alhambru bez vatrometa? Nema vatrometa? E pa neka oni sada objasne lošinjskoj mulariji da neće biti velikog, do sada na Lošinju neviđenog vatrometa!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # a gdje su ministri?Gandalf 2015-09-02 19:59
Citat Mrgud:
Citat Nekadašnji gost Lošinja:
Eto još jedan novi članak na T-portalu o Alhambri, malo prije objavljeno:
tportal.hr/.../...
Ma jesu li to otvorili Alhambru bez vatrometa? Nema vatrometa? E pa neka oni sada objasne lošinjskoj mulariji da neće biti velikog, do sada na Lošinju neviđenog vatrometa!
Pitam se, pitam se, zašto Šolić ni u dugim ni u kratkim hlačama nije na otvaranje doveo nekog ministra, bilo gospodarstva ili turizma, ili se boji da mu nenajavljeno ne bi došao i ministar financija?

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # inkognitoZozo 2015-09-02 20:28
Ministri dolaze inkognito. I borave za mukte ;-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 # Sindikalni torbardjelatnik 2015-09-03 08:53
U nedostatku svježih priopćenja piarovaca Jadranke, Grada i TZ Novi list nam je podario dirljivu priču o aktivnosti dugogodišnjeg profesionalnog sindikalnog povjerenika Jadranke d.d. Unatoč zahtjevnom poslu zaštite prava djelatnika, odnosno uposlenika (nekoć radnika), ovaj sindikalni povjerenik za vrijeme turističke sezone natovaren torbama teškim i 20 kg obilazi plaže uzvikujući »ice cream, beer, kola, wasser« i time, piše Novi list, postao zaštitni znak lošinjskih plaža "u potpunom kontrastu s ponudom koju nude sve brojniji ugostitelji i vrhunski uređeni hoteli s četiri i pet zvjezdica".
Novinarka još raznježeno piše "Kada ga čovjek onako oznojenog, zapuhanog i opterećenog s dvadesetak kilograma teškog tereta vidi kako se, unatoč godinama, spretno kreće po stijenama i ljubazno ophodi s ljudima, teško ga je ne cijeniti zbog onoga što radi. I kako onda ne kupiti nešto iz njegove skromne ponude." Netko bi se mogao zapitati kako tako zapuhan od tereta svoje robe i desetaka prjeđenih kilometara po vrućini može obavljati i posao sindikalnog povjerenika. Skriveni odgovor glasi - nema posla. Prava radnika su toliko zaštićena da sindikalni povjerenik nema posla za vrijeme svog radnog vremena. Sjećam se da je u seriji članaka o preuzimanju Jadranke od strane ruskog kapitala bila i njegova izjava da je čuo kako je novi zaposlenik socijalno osjetljiv.
novilist.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
110 # ice creamroko 2015-09-03 11:03
Citat djelatnik:
U nedostatku svježih priopćenja piarovaca Jadranke, Grada i TZ Novi list nam je podario dirljivu priču o aktivnosti dugogodišnjeg profesionalnog sindikalnog povjerenika Jadranke d.d. Unatoč zahtjevnom poslu zaštite prava djelatnika, odnosno uposlenika (nekoć radnika), ovaj sindikalni povjerenik za vrijeme turističke sezone natovaren torbama teškim i 20 kg obilazi plaže uzvikujući »ice cream, beer, kola, wasser« i time, piše Novi list, postao zaštitni znak lošinjskih plaža "u potpunom kontrastu s ponudom koju nude sve brojniji ugostitelji i vrhunski uređeni hoteli s četiri i pet zvjezdica".
Novinarka još raznježeno piše "Kada ga čovjek onako oznojenog, zapuhanog i opterećenog s dvadesetak kilograma teškog tereta vidi kako se, unatoč godinama, spretno kreće po stijenama i ljubazno ophodi s ljudima, teško ga je ne cijeniti zbog onoga što radi. I kako onda ne kupiti nešto iz njegove skromne ponude." Netko bi se mogao zapitati kako tako zapuhan od tereta svoje robe i desetaka prjeđenih kilometara po vrućini može obavljati i posao sindikalnog povjerenika.
Treba ga hitno predložiti za ovogodišnjeg dobitnika nagrade za životno djelo Grada M.Lošinja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Priznanjesindikalac 2015-09-07 18:17
Citat roko:
[quote name="djelatnik"]Treba ga hitno predložiti za ovogodišnjeg dobitnika nagrade za životno djelo Grada M.Lošinja.
Predlozice ga clanovi sindikata Jadranke kao priznanje za privatnu prodaju sladoleda, vode, pive. Grad je oglasio da se mogu davati prjedlozi. Navalite s predlaganjem.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Novi list - rubrika OtociPromidžbena trakavica 2015-09-03 14:09
Što je previše - previše je! Jadrankin marketing je potpuno okupirao prostor rubrike Otoci u Novom list koju izdašno sufinancira Grad Mali Lošinj našim poreskim novcima. Tako Jadranka dobiva besplatnu reklamu na račun svih nas, a mi gubimo i ono malo novinskog prostora za naše otočke teme i probleme. Kada netko izvana želi saznati nešto o aktualnim događanjima na našem otoku, nema gdje to saznati (osim dijelom na otoci.net i na ovom portalu). Zato predlažem gradskim vijećnicima da kod sastavljanja proračuna za 2016. izbace stavak o sufinanciranju rubrike Otoci u Novom listu jer umjesto informiranja javnosti služi za (besplatno) reklamiranje jedne privatne firme.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # KrcatoGovannio 2015-09-03 15:13
Ali Jadranka = Lošinj!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # JadInfo 2015-09-03 15:52
Citat Govannio:
Ali Jadranka = Lošinj!
Nova matematička formula :
Lošinj + Jadranka = (Gradonacelnik + €€€€€)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Rubrika otocipimp 2015-09-03 16:17
I u danasnjem NL hvalospjev preko dvje stranice o neviđenom luksuzu :o
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Gadljivoasd 2015-09-03 16:23
To je već gadljivo :sad:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # smokvin listmislav 2015-09-03 20:24
Citat pimp:
I u danasnjem NL hvalospjev preko dvje stranice o neviđenom luksuzu :o
Treba bojkotirati NL i kupovati Večernji i 24 sata !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Zaustavite ReutersLuj XVi 2015-09-03 21:23
Demokracijo, demokracijo, demo, kroacijo
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # pitam seLosinjan 2015-09-06 13:50
tko jos kupuje to sranje od NL?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Zna se tko pije, a i tko plaćaPromidžbena trakavica 2015-09-06 15:11
Citat Losinjan:
tko jos kupuje to sranje od NL?
Nije problem u kupovanju ili čitanju NL, već u sufinanciranje rubrike Otoci našim poreskim novcem, da bi za uzvrat dobili reklame za Jadranku, a ne članke o otočkom životu i problemima. Pozivam Grad da prestane sufinancirati NL i da te novce uloži u poboljšanje vlastite web-stranice. Novinarku (Martina Krajina Mršo) već imaju, pa nek piše članke. I tako nitko pojma nema kako zarađuje svoju plaću.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # popokatepetlorka 2015-09-06 15:51
Citat Promidžbena trakavica:
Novinarku (Martina Krajina Mršo) već imaju, pa nek piše članke. I tako nitko pojma nema kako zarađuje svoju plaću.
..kao i ostali uhljebi u Gradu ! :zzz
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # pakleni šundTarantino 2015-09-06 16:15
Citat Promidžbena trakavica:
Novinarku (Martina Krajina Mršo) već imaju, pa nek piše članke. I tako nitko pojma nema kako zarađuje svoju plaću.
To ti je ista stvar kao slatkica, samo su u pitanju drugi akteri, najčešće samo jedan.
Da bi bio objektivan u izvještavanju, novinar mora biti neovisan. Danas je jedini takav portal Otoci.net. Dobro pokriva događanja na otocima, ne previše opširno, ali dovoljno dobro da pokupiš informaciju. A kada objavi sponzorirani članak onda to i naznači.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Novinarstvo, my ass ...Kill Bill 2015-09-06 17:00
Citat Tarantino:
Citat Promidžbena trakavica:
Novinarku (Martina Krajina Mršo) već imaju, pa nek piše članke. I tako nitko pojma nema kako zarađuje svoju plaću.
To ti je ista stvar kao slatkica, samo su u pitanju drugi akteri, najčešće samo jedan. Da bi bio objektivan u izvještavanju, novinar mora biti neovisan.
Nema neovisnosti, pa stoga ni objektivnosti, kad ti plaću daje onaj o kome pišeš. Zato nema razlike između onoga što pišu dvije Martine na gradskom webu i onoga što piše Slađa. Razlika je samo u pismenosti ;-) No ne bih o Martinama jer to što čitamo na gradskom webu ni nije novinarstvo, nego o Slađi koja piše za regionalne novine s dugom tradicijom. Neshvatljivo je da je ta osoba pokazala upravo bezočnu pristranost nedostojnu novinarske profesije kad je na tribini jedne civilne udruge stala u obranu predstavnika gradske vlasti, investitora i izvođača radova od neugodnih pitanja. A postavljanje neugodnih pitanja je osnovno oruđe objektivnog novinara. Štoviše, izgrdila je sudionike tribine da ih treba biti sram što zapitkuju, jer sve su mogli saznati iz njenih članaka. Za sebe je rekla "ja sam objektivna" (o čemu mogu suditi samo čitatelji, a nikako ona sama). No to joj nije bi jedini autogol. Rekla je "ja sam javnost", što ni jedna osoba na svijetu ne može reći za sebe samu. Mora biti da je propustila nastavu kad se predavalo o pojmu "javnost". Tko ne vjeruje da je to moguće neka pogleda i posluša snimak s tribine:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # nemreš bulivitZombi 2015-09-06 17:19
onaj visoki je vladar, a ova malecka je javnost. jesu li građani malog lošinja zombiji?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
51 # KrivoTsunami 2015-09-06 17:00
Grad Mali Lošinj kao i ostalih 35 jedinica lokalne samouprave u PGŽ sufinaciraju priloge koji su uz nedjeljna izdanja navedene tiskovine a nose nazive Otočki novi list, Liburnijski, Primorski, Goranski a u zadnje vrijeme čak i Lički. Rubrika otoci nije financirana od nikog pa tako ni od grada ML. i sastavni su dio dnevnih izdanja od pon - subote. Toliko i piću i plaćanju svinjska trakavice
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # uvijek ista mantraWTF 2015-09-06 19:29
Citat Tsunami:
Grad Mali Lošinj kao i ostalih 35 jedinica lokalne samouprave u PGŽ sufinaciraju priloge koji su uz nedjeljna izdanja navedene tiskovine a nose nazive Otočki novi list, Liburnijski, Primorski, Goranski a u zadnje vrijeme čak i Lički. Rubrika otoci nije financirana od nikog pa tako ni od grada ML. i sastavni su dio dnevnih izdanja od pon - subote. Toliko i piću i plaćanju svinjska trakavice
Koliko se u NL u redovnoj rubrici Otoci piše o Jadranki i njenim ciklusima, lako bi se moglo zaključiti da tu rubriku trenutno potpomaže dotična privatna firma. Nikako da dočekamo menopauzu, pa da se počne pisati o drugim normalnim temama.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # SinergijaAldo 2015-09-06 20:28
Citat WTF:
[Koliko se u NL u redovnoj rubrici Otoci piše o Jadranki i njenim ciklusima, lako bi se moglo zaključiti da tu rubriku trenutno potpomaže dotična privatna firma.
To je tzv sinergija gradske vlasti i TZ sa Jadrankom. Šolić radi preobrazbu Lošinja a Grad ga prati. Pored ostalog i financiranjem otočkog priloga.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Gregor SamsaKafka 2015-09-06 21:47
Zanimljivo je pratiti i preobrazbu uređivačke politike Novog lista počevši od članka U radove od 20 milijuna eura krenuli prečicom pa do danas.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
7 0 # uređivačka politikamate 2015-09-06 20:39
Ti bi gospon dragi htio uređivati Novi list, kupi ga , postavi glavnog urednika i nama Jadranke. mogu objavljivati što god hoće , neće pitati ni tebe ni mene, isto kao što admin može ovaj komentar obrisati
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # ......stipe 2015-09-06 21:02
ovo gore samo dokazuje da Novi list uopće ne brine koliko će prodati tiskovine, jer ne živi od prodaje novina nego od sponzoriranih članaka
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # zrman dame la manrobert 2015-09-07 07:39
Citat stipe:
ovo gore samo dokazuje da Novi list uopće ne brine koliko će prodati tiskovine, jer ne živi od prodaje novina nego od sponzoriranih članaka
Upravo to je uradio gosp Faggian iz Pule, kupio NL i sada objavljuje članke po sistemu "tko bolje plati".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # gruntovnicaprava stvar 2015-09-07 09:28
Upravo to je uradio gosp Faggian iz Pule, kupio NL i sada objavljuje članke po sistemu "tko bolje plati"
Isti gospodin"kupio pekaru" kraj ribarnice prepustio Muzicu a prodao potkrovlje talijanima (koje nije njegovo) preko odvjetnice Erdec, ma bravo, bravo...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # urednik koji se boji čitateljaWTF 2015-09-06 21:32
Citat mate:
Ti bi gospon dragi htio uređivati Novi list, kupi ga , postavi glavnog urednika i nama Jadranke. mogu objavljivati što god hoće , neće pitati ni tebe ni mene, isto kao što admin može ovaj komentar obrisati
...ili kao što glavni urednik Novog Lista može brisati online komentare koji se ne uklapaju u njegovu uređivačku politiku :lol:
read my lips... K A T A S T R O F A
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Brisanje članakauups 2015-09-06 21:45
Citat WTF:
Citat mate:
Ti bi gospon dragi htio uređivati Novi list, kupi ga , postavi glavnog urednika i nama Jadranke. mogu objavljivati što god hoće , neće pitati ni tebe ni mene, isto kao što admin može ovaj komentar obrisati
...ili kao što glavni urednik Novog Lista može brisati online komentare koji se ne uklapaju u njegovu
Ne samo komentare, nego brišu i objavljene članke koji nisu po ukusu PR ekipi Jadranke. Klikni na link na dnu članka:
volim-losinj.org/.../...Nema ga na stranici Novog lista 8)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # editiranje povijestiWTF 2015-09-06 21:58
Ovoj državi očito ne treba Ministarstvo informisanja koje svaki dan editira i za buduća pokoljenja arhivira jučerašnje novine.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Nije šija nego vratPromidžbena trakavica 2015-09-06 22:58
Citat Tsunami:
Grad Mali Lošinj kao i ostalih 35 jedinica lokalne samouprave u PGŽ sufinaciraju priloge koji su uz nedjeljna izdanja navedene tiskovine a nose nazive Otočki novi list, Liburnijski, Primorski, Goranski a u zadnje vrijeme čak i Lički. Rubrika otoci nije financirana od nikog pa tako ni od grada ML. i sastavni su dio dnevnih izdanja od pon - subote. Toliko i piću i plaćanju svinjska trakavice
Ah, pardonček. Znači, Grad plaća samo za članke u mjesečnom prilogu Otoci. Koliko je članaka u tom mjesečnom prilogu Otoci uopće izašlo o otoku Lošinju? Uvijek je samo o Krku i Rabu, rijetko o Cresu, a Lošinja gotovo ni nema. Ostajem pri tome da Grad Mali Lošinj uzalud baca (naše) pare na Novi list.

S druge strane, sada je potpuno jasno da je onaj dio dnevne rubrike Otoci koji se odnosi na Lošinj zakupila Jadranka kao svoj reklamni prostor. Bilo bi pošteno da Novi list te članke prebaci u "plaćene oglase", a ne da svjesno obmanjuju neupućene Lošinjane.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
7 0 # Ja drumom, ti šumomMate 2015-09-06 23:57
Opet jašeš bačvu,. U svakom prilogu otočni novi list svaki otočni grad i općina imaju svoju stranicu i obično ju sami kreiraju. Prvih nekoliko stranica obično obrađuju neku temu ali su unutra opet podaci ili stavovi gradova i općina. Ali neka samo jaši bačvu i dalje kada ti se to sviđa
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Jahač bačve ponovo jaše! Jiiiha!Promidžbena trakavica 2015-09-07 01:24
Citat Mate:
Opet jašeš bačvu,. U svakom prilogu otočni novi list svaki otočni grad i općina imaju svoju stranicu i obično ju sami kreiraju. Prvih nekoliko stranica obično obrađuju neku temu ali su unutra opet podaci ili stavovi gradova i općina. Ali neka samo jaši bačvu i dalje kada ti se to sviđa
Malo-pomalo, ali ipak se isplatilo! Konačno se razjasnilo kako to šljaka s pisanjem članaka o otoku Lošinju i uređivanjem istih u Novom listu. Dakle, ono u dnevnoj rubrici Otoci ovisi o tome tko plati više, a ovo u mjesečnom prilogu Otoci ovisi o "kreativnosti" (novinarskoj i uređivačkoj) gradske vlasti pojedinog grada koji i financira taj prilog. Toliko o objektivnosti i ozbiljnosti novinskog pisanja o lokalnim temama u NL! Eto, a sada silazim s bačve, jer me dupe boli od tolikog jahanja po "bespućima novinske zbiljnosti" omiljenih novina mase Lošinjana. Ciao!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Ozbiljnost i objektivnostTrivia 2015-09-07 10:16
Citat Promidžbena trakavica:
Toliko o objektivnosti i ozbiljnosti novinskog pisanja o lokalnim temama u NL!
O ozbiljnosti i objektivnosti novinskog pisanja o lokalnim temama svjedoči i kreativno izbjegavanje navođenja svih vijećničkih pitanja u izviješćima sa sjednica gradskog vijeća. Navode se samo trivijalna pitanja vijećnika Kamalića ili Domca o borovim iglicama, most na Privlaci i t.d., ponekad neko pitanje Rudija Ivkovića, ali nikad pitanja i primjedbe Dubravka Devčića. Neupućeni čitatelj bi mogao pomisliti da su svi vijećnici pripadnici vladajuće koalicije, te da oporbe nema kao ni u sjeverno korejskoj narodnoj skupštini. Pravog novinara bi zaintrigiralo ovo neobično jednoumlje u višestranačkom Vijeću, istražio bi ovu neobičnu pojavu i pokušao je objasniti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # placenikzurnalist 2015-09-07 11:01
Citat Trivia:
Citat Promidžbena trakavica:
Toliko o objektivnosti i ozbiljnosti novinskog pisanja o lokalnim temama u NL!
O ozbiljnosti i objektivnosti novinskog pisanja o lokalnim temama svjedoči i kreativno izbjegavanje navođenja svih vijećničkih pitanja u izviješćima sa sjednica gradskog vijeća. Navode se samo trivijalna pitanja vijećnika Kamalića ili Domca o borovim iglicama, most na Privlaci i t.d., ponekad neko pitanje Rudija Ivkovića, ali nikad pitanja i primjedbe Dubravka Devčića. Neupućeni čitatelj bi mogao pomisliti da su svi vijećnici pripadnici vladajuće koalicije, te da oporbe nema kao ni u sjeverno korejskoj narodnoj skupštini. Pravog novinara bi zaintrigiralo ovo neobično jednoumlje u višestranačkom Vijeću, istražio bi ovu neobičnu pojavu i pokušao je objasniti.
Koga briga za jednoumlje u vijecu, a kamoli o objektivnom izvjescu sa sjednica a visa je matematika za novinarcice koji ne bi znali sto to znaci ispitivanje ili zaintrigiranost neobicno jednoumlje u visetranackom vijecu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # MonolitnostGost 2015-09-20 10:28
Citat Trivia:
Citat Promidžbena trakavica:
Toliko o objektivnosti i ozbiljnosti novinskog pisanja o lokalnim temama u NL!
O ozbiljnosti i objektivnosti novinskog pisanja o lokalnim temama svjedoči i kreativno izbjegavanje navođenja svih vijećničkih pitanja u izviješćima sa sjednica gradskog vijeća. Navode se samo trivijalna pitanja vijećnika Kamalića ili Domca o borovim iglicama, most na Privlaci i t.d., ponekad neko pitanje Rudija Ivkovića, ali nikad pitanja i primjedbe Dubravka Devčića. Neupućeni čitatelj bi mogao pomisliti da su svi vijećnici pripadnici vladajuće koalicije, te da oporbe nema kao ni u sjeverno korejskoj narodnoj skupštini. Pravog novinara bi zaintrigiralo ovo neobično jednoumlje u višestranačkom Vijeću, istražio bi ovu neobičnu pojavu i pokušao je objasniti.
Takvim se pisanjem u javnost stvara dojam o monolitnosti gradske vlasti (gradonačelnik, njegova zamjenica, gradsko vijeće, odbori, komisije, gradska uprava) glede Šolićevog plana preobrazbe Lošinja u elitnu top destinaciju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
110 # O novinarstvuZlikavac 2015-09-07 15:41
Usporedite ove dvije danas objavljene vijesti:
Otoci net:
U srednju školu krenulo 83 učenika
Osamdesettroje učenika ukupno broje prvi razredi lošinjsko-cresk e Srednje škole Ambroza Haračića u novoj školskoj godini.
U ponedjeljak je počelo novo razdoblje obrazovanja za 27 učenika opće gimnazije, i to 17 u matičnoj školi u Malom Lošinju i desetoro u područnom odjelu u Cresu. Po dvadeset učenika broje razredi hotelijersko-tu rističkih tehničara (HTT) i pomorskih smjerova (po deset nautičara i brodostrojara).
U trogodišnjim programima, zajednički razred čini sedam ugostitelja i osam prodavača, a jedan učenik upisan je u program za pomoćnog kuhara-slastičara.
Sveukupno je u novu školsku godinu danas krenulo 304 učenika u 21 razrednom odjelu.
Na glavnoj školskoj zgradi u Malom Lošinju obnavlja se "jarbol" - stepenište prema gornjoj terasi, obnovljene su sanitarije za učenike, a obnavljaju se one za zaposlenike škole.


Službena gradska stranica:
ZAMJENICA ANA KUČIĆ POZDRAVILA POLAZNIKE 1. RAZREDA OŠ MARIO MARTINOLIĆ
Povodom prvog dana škole zamjenica gradonačelnika Ana Kučić posjetila je Osnovnu školu Mario Martinolić i održala prigodni govor za roditelje i djecu koji ove školske godine kreću u prvi razred.
Nakon što je ravnateljica Osnovne škole Olivela Franko pozdravila prvašiće, vlč. Ivan Brnić podijelio je blagoslov, a zamjenica Kučić im je zaželjela puno radosti i veselja u novoj školi, te obećala kako će Grad Mali Lošinj pokušati i nadalje udovoljavati potrebama djece i mladih kako bi se proces školovanja i odrastanja učinio još kvalitetnijim i uspješnijim.
Inače, Grad Mali Lošinj nije osnivač škole, ali svake godine izdvaja financijska sredstva za brojne izvannastavne i izvanškolske aktivnosti, odlaske na natjecanja, ali i cjelodnevni boravak. Ove godine Grad je za rad Osnovne škole proračunom predvidio 371 tisuću kuna.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # =======Baba Jaga 2015-09-07 16:37
1.informacije
2.govorancije
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Još o novinarstvuBaba Jaga 2015-09-07 16:53
Usporedite i ove dvije danas objavljene vijesti:
Citat Zlikavac:
Službena gradska stranica:
ZAMJENICA ANA KUČIĆ POZDRAVILA POLAZNIKE 1. RAZREDA OŠ MARIO MARTINOLIĆ
Povodom prvog dana škole zamjenica gradonačelnika Ana Kučić posjetila je Osnovnu školu Mario Martinolić i održala prigodni govor za roditelje i djecu koji ove školske godine kreću u prvi razred.
Nakon što je ravnateljica Osnovne škole Olivela Franko pozdravila prvašiće, vlč. Ivan Brnić podijelio je blagoslov, a zamjenica Kučić im je zaželjela puno radosti i veselja u novoj školi, te obećala kako će Grad Mali Lošinj pokušati i nadalje udovoljavati potrebama djece i mladih kako bi se proces školovanja i odrastanja učinio još kvalitetnijim i uspješnijim.
Inače, Grad Mali Lošinj nije osnivač škole, ali svake godine izdvaja financijska sredstva za brojne izvannastavne i izvanškolske aktivnosti, odlaske na natjecanja, ali i cjelodnevni boravak. Ove godine Grad je za rad Osnovne škole proračunom predvidio 371 tisuću kuna.

Otoci.net
Svečani trenutak za 75 mališana
Za učenicima osnovne škole prvi je dan nove školske godine. Bio je najsvečaniji za ukupno 75 učenika s Lošinja, Ilovika i Unija koji su prvi put zasjeli u školske klupe...
U tri razredna odjela, od kojih je jedan organiziran kroz tzv. cjelodnevni boravak, u Malom Lošinju u prvi razred krenulo je 59 učenika. U područnoj školi u Velom Lošinju je osmero prvašića, a u Nerezinama četvero. Na manjim otocima, tradicionalno je malo novih učenika - na Iloviku troje, a na Unijama jedno dijete. Na Susku ove godine nema učenika u prvi razred.
Ukupni broj ipak je nešto povoljniji u odnosu na prošlu školsku godinu, kada ih je u prvi razred krenulo 52 u Malom Lošinju, petero u Velom Lošinju, a po jedno dijete u Nerezinama, Unijama i Susku (Ilovik lani nije imao prvašića).
Na priredbi za prvašiće u matičnoj školi, nešto stariji kolege pozdravili su nove školarce programom sastavljenim od plesa, recitacija i glazbe, a održani su i pozdravni govori.
Novost u ovoj školskoj godini su tri razredna odjela tzv. cjelodnevne odgojno-obrazov ne nastave, a osim toga, sredstvima Županije i iz EU-fondova financira se rad petero pomoćnika u nastavi.
Dodajmo i da je u prvi razred glazbenog odjela škole upisano petero učenika. U glazbenom odjelu od ove školske godine koristi se elektronski dnevnik.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Nije o novinarstvu nego ...Tica 2015-09-07 18:04
Citat Zlikavac:

Službena gradska stranica:
ZAMJENICA ANA KUČIĆ POZDRAVILA POLAZNIKE 1. RAZREDA OŠ MARIO MARTINOLIĆ
Povodom prvog dana škole zamjenica gradonačelnika Ana Kučić posjetila je Osnovnu školu Mario Martinolić i održala prigodni govor za roditelje i djecu koji ove školske godine kreću u prvi razred.
Nakon što je ravnateljica Osnovne škole Olivela Franko pozdravila prvašiće, vlč. Ivan Brnić podijelio je blagoslov,
Prvi dan škole krenulo ispiranje mozga: Mise i blagoslovi u hrvatskim školama

HRVATSKA je sekularna država, no u praksi se to ne bi moglo reći. Svake godine polemizira se o nametanju vjeronauka djeci u školama, no ništa se po tom pitanju ne čini. U učionicama diljem Hrvatske vise raspela, bez obzira na to što se u njima školuju i djeca drugih vjeroispovijest i osim katoličke.

Prvi dan škole ove godine nije donio nikakve promjene. I dalje se u nizu škola drže blagoslovi i mise, a na rasporedu vjeronauk stoji ne kao predmet prvog ili zadnjeg sata nastave, već u sredini nastavnog dana. Pokazuje to i fotografija rasporeda kojeg nam je poslao ogorčeni otac djeteta kojeg je danas ispratio u školu na prvi dan nastave.
U OŠ Marjan u Splitu nisu niti pitali tko će od djece pohađati vjeronauk, već prije roditeljskog sastanka koji još nije održan podijelili su raspored prema kojem je vidljivo kako se vjeronauk održava treći sat, dok zamjena za taj predmet ne postoji, prema čemu se zaključuje da bi djeca koja ne pohađaju vjeronauk u to vrijeme trebala zujati po školi.

U OŠ Mario Martinolić u Malom Lošinju nastava je započela blagoslovom djece. Nakon što je ravnateljica Osnovne škole Olivela Franko pozdravila prvašiće, vlč. Ivan Brnić podijelio je blagoslov.

Ignoriranje sekularnosti bilo je na djelu i u OŠ Malešnica u Zagrebu, gdje je održana i misa za prvi dan škole.

Nažalost, ništa neuobičajeno za Hrvatsku, zemlju u kojoj je dobrom dijelu ljudi normalno da ravnatelj škole na hodniku iste podigne veliki kip Gospe, identičan onome u Lourdesu. Također ništa neuobičajeno za zemlju u kojoj resorni ministar kaže "nigdje ne piše da se to ne smije."
www.index.hr/.../840552.aspx
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Novi list danasjednojajčani blizanci 2015-09-08 07:42
nevjerovatna sličnost članaka u današnjem Novom listu i na gradskom webu. čak je i fotografija posuđena, samo je malo cropanafotka sa gradskog weba
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Resavska škola novinarstvaRambo 3 2015-09-08 08:50
Ništa čudno. Slađa piše izviješća bez da prisustvuje događanjima. Takva su joj i izviješča sa sjednica Vijeća kojima je nazočna najduže 10-20 minuta.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
72 # gola istinabulin 2015-09-20 07:26
Citat Rambo 3:
Ništa čudno. Slađa piše izviješća bez da prisustvuje događanjima. Takva su joj i izviješča sa sjednica Vijeća kojima je nazočna najduže 10-20 minuta.
Nikad niste zadovoljni člancima u Novom listu, pljuvali ste po Iri, sada po Slađani kaj bi vi zapraf šteli ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # to razumiješ ili ne razumiješbalota 2015-09-20 08:44
Citat bulin:
Nikad niste zadovoljni člancima u Novom listu, pljuvali ste po Iri, sada po Slađani kaj bi vi zapraf šteli ?
sve što je trebalo, već je rečeno
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # .....HaHa 2015-09-07 15:52
tko o čemu... zna se.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
23 # ringišpilombre 2015-09-08 07:20
Citat HaHa:
tko o čemu... zna se.
Čini se da će dogradonačelnic a na slijedećim izborima postati gradonačelnica, Gari se povukao u mišju rupu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # MiniMinistrant 2015-09-20 21:20
Citat ombre:
Citat HaHa:
tko o čemu... zna se.
Čini se da će dogradonačelnica na slijedećim izborima postati gradonačelnica, Gari se povukao u mišju rupu.
Gari de priprema za ministra nezna se još čega ali bit će !
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
3 0 # Gari u Zagreb, Gari iz Zagrebaekspert 2015-09-22 13:14
Citat Ministrant:
Čini se da će dogradonačelnica na slijedećim izborima postati gradonačelnica, Gari se povukao u mišju rupu.
Citat:
Gari se priprema za ministra nezna se još čega ali bit će !
Prema članku u Novom Listu biće na listi za Sabor. Nazvali ga ekspertom za turizam i da će biti ministar za turizam ako HDZ dobije izbore.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Piškit ili kakitStres 2015-09-22 16:19
Citat ekspert:
Citat:
Gari se priprema za ministra nezna se još čega ali bit će !
Prema članku u Novom Listu biće na listi za Sabor. Nazvali ga ekspertom za turizam i da će biti ministar za turizam ako HDZ dobije izbore.
Gari ne zna bil piškio ili kakio. Prije dvije godine je u slavnom intervju s vladarom Jadranke (kad je izjavio da je interes Rusa za Jadranku samo glasina) rekao: “Dosta mi je politike. Ovo mi je zadnji mandat. Stres, pati zdravlje, vratit ću se turizmu…”, priznaje nam Cappelli.
globus.jutarnji.hr/hrvatska/100-milijuna-eura-za-hrvatski-otok-snova--projekt-losinj-de-luxe
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Ćaća se ne vraćanick 2015-09-23 12:40
Citat ekspert:
Prema članku u Novom Listu biće na listi za Sabor.
Neće bit Sanadera da ga stavi navrh liste da mu osigura ulaz u sabor
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Mala bara puno krokodilaMinistrant u Vladi 2015-09-23 15:38
Citat nick:
Citat ekspert:
Prema članku u Novom Listu biće na listi za Sabor.
Neće bit Sanadera da ga stavi navrh liste da mu osigura ulaz u sabor
Neće biti lako ugrabiti ni ministarsku fotelju kraj osam stranaka u Karamarkovoj Domoljubnoj koaliciji: HDZ, HSS, HSP AS, HSLS, BUZ, HRAST, HDS, ZDS. Ali ako pobijede možda osnuju desatak novih ministarstava. Ministarstvo za zajedništvo, ponos i domoljublje, ministarstvo vjeronauka, ministarstvo za zagorske brege, ministarstvo za umirovljenike, ministarstvo za lustraciju i t.d.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # The EndPlayboy 2015-09-22 09:50
Citat ombre:
Čini se da će dogradonačelnica na slijedećim izborima postati gradonačelnica, Gari se povukao u mišju rupu.
Još ju samo trebaju građani izabrati. A kad ju izaberu gradska politika će se bistriti u The End Cocktail & Night Bar & Dance Club 8)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # HruščovDario 2015-09-22 13:49
Citat Playboy:
Citat ombre:
Čini se da će dogradonačelnica na slijedećim izborima postati gradonačelnica, Gari se povukao u mišju rupu.
Još ju samo trebaju građani izabrati. A kad ju izaberu gradska politika će se bistriti u The End Cocktail & Night Bar & Dance Club 8)
Kiko kakve ovo ima veze s temom . Ovo ne brišeš !
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
# cialis generic 20mg price shop VumGuest 2019-03-28 17:20
Ovaj komentar je obrisao administrator

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

ZADNJI KOMENTARI

 • Njoj je žao ...

  ... 01.12.2023 17:30
  neka visi Pedro
  Dok se potpisuju ugovori onda su svi prijatelji, spremni za slikanje. Kada se situacija ...
   
 • Njoj je žao ...

  cestar 01.12.2023 16:36
  raskid ugovora
  PGŽ-i lučkoj upravi je odgovarao takav slijed događaja. Imali su neuspjele dogovore s ...
   
 • Njoj je žao ...

  qwert 01.12.2023 09:46
  Županijski politički kažin
  Skupština PGŽ odbila izvješće o propalom projektu Mrtvaška. Javno Dobro: “Komadina i Butković ...
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  Rambo 30.11.2023 18:19
  Čemu ljutnja?
  Ne trebaš ovo shvaćati osobno. Uvijek sam spreman pomoći. Kupi si ovu knjigu, a ako nešto ne ...
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  hranitelj tuljana 30.11.2023 17:35
  EOD
  Jesam, nagazio; ali ne na minu nego na ((censored)). Odi nahrani mačke, zavijaju...
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  Rambo 30.11.2023 17:22
  Nagazna mina za trola
  Razumijem te. Nećeš više jer si nagazio na minu.
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  hranitelj tuljana 30.11.2023 17:14
  Mic mic...
  Oh, ne! Nahranio sam trola. Neću više... :oops:
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  Rambo 30.11.2023 17:06
  Navedi premise svojoj dedukciji
  Na temelju kojih premisa si izveo deduktivni zaključak da sam vjerovao Kučićkinim izbornim ...
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  hranitelj tuljana 30.11.2023 15:45
  ...
  Jednostavnom dedukcijom...da joj nisi povjerovao, ne bi ju sad prozivao za neispunjena ...
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  gost 30.11.2023 14:39
  Koliko je sati?
  I bivši predsjednik Anine partije je volio ručne satove. Novine su pisale: Oko ruku domaćih ...
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  Baksuz 30.11.2023 13:48
  Samo što ne iskače iz paštete
  Ne možeš izbjeći da je pratiš. Plaća za širenje statusa na fejsu, portalima i novinama ...
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  Rambo 30.11.2023 13:24
  ?
  Na temelju čega si zaključio da sam joj povjerovao?
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  hranitelj tuljana 30.11.2023 13:18
  Ufff.jesi zakucao samo tako...
  Dakle ne samo da je pratite u stopu, nego ste joj još i - povjerovali. Slatko.
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  ZZ 30.11.2023 12:48
  Zakucavanje
  Da si sposoban razumjeti napisano znao bi da je ono bitno itekako istaknuto. U dramaturgiji ...
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  Rambo 30.11.2023 12:25
  Događanje podupiranjem
  Osim ovog podupiranja obećala ih je još nekoliko: :P podupirat ćemo rješavanje stambenog ...
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  hranitelj tuljana 30.11.2023 11:48
  I svi sretni...
  Sretna je gradonačelnica koja ima tako vjerne pratitelje. I koji znaju prepoznati bitno.
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  gost 30.11.2023 11:45
  Rado Ana za fejsbuk pozira
  Kaže "Danas je održano potpisivanje ugovora između ministra gospodarstva Davora Filipovića ...
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  ZZ 30.11.2023 10:43
  Oni će podupirat, a drugi neka rade
  O stalnom stanju samopromocije svjedoči i njena zadnja objava na službenim fejsu kao ...
   
 • »Televizija Mali Lošinj«

  Bing 29.11.2023 13:32
  Aleja glumatanja
  Ako je za vjerovat iTransparentnos ti tvrtka Televizija d.o.o., društvo s ograničenom ...
   
 • »Znamo mi otkud vjetar puše!«

  Admin. 29.11.2023 10:29
  "jede go*na" i "jede govna"
  U odgovoru se nisam pozvao na nešto što je netko mislio, nego na ono što je napisao. A ...
   
 • »Znamo mi otkud vjetar puše!«

  hranitelj tuljana 29.11.2023 10:04
  ne jagiti...
  Zanimljivo je a to se stalno ponavlja, kako jako dobro razumiješ što je točno mislio "drugi" ...
   
 • »Televizija Mali Lošinj«

  gost 29.11.2023 09:56
  Aleja za ulizivanje
  U osam dana video je prikupio samo 135 lajkova. Ali neizostavni su lajkovi njenog savjetnika ...
   
 • »Televizija Mali Lošinj«

  xy 29.11.2023 09:36
  U slavu kapetana malih barki
  Ni u videu od prije par dana nema ni n od novinarstva. To je jeftina samopromocija glumatanjem ...
   
 • »Znamo mi otkud vjetar puše!«

  Admin. 28.11.2023 20:19
  Tko to tamo "jede go*na"?
  Komentar je govorio samo o sličnosti istupa premijera i gradonačelnice protiv oporbe, a ne ...
   
 • »Znamo mi otkud vjetar puše!«

  hranitelj tuljana 28.11.2023 19:18
  ...
  1. Nije istina, komentar je govorio o gradonačelnicin oj izjavi, ja sam pisao isto. Doslovno ...
   
 • »Znamo mi otkud vjetar puše!«

  Admin. 28.11.2023 19:07
  Higijena, a ne cenzura
  Tvoja replika na citirani komentar nije imala nikakve veze sa sadržajem komentara. Nije ...
   
 • Raznorazno

  hranitelj tuljana 28.11.2023 18:47
  Prava strana povijesti
  Diljem svijeta ljudi su shvatili koliko je zla učinjeno ljudskim pravima u zadnje 3 godine.
   
 • »Znamo mi otkud vjetar puše!«

  hranitelj tuljana 28.11.2023 18:21
  Centura na 1./1000
  Kako admin briše svaki pokušaj rasprave, samo jedna strana smije pisati i iznositi, što god ...
   
 • Nagradom po glavi

  gost 28.11.2023 15:18
  Plaćanje prava građana da budu javno obmanuti
  Ne znamo koliko je Ana tada platila za titulu, ali ove godine prema iTransparentnos t od ...
   
 • Nagradom po glavi

  Barbika 28.11.2023 13:29
  Ona radi 24 sata
  Neka prestane vikendima u Rijeci raditi ono što joj nije u opisu posla pa će biti više ...

Slikovnica-MEME

setnja

ubojstvoborocid

Komentiranje članaka