Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Ravnateljeve muke po Mrtvaški

Korisnička ocjena:  / 11
LošeNajbolje 

mrtIako je luka Mrtvaška od lokalnog značaja,pa se ne spominje ni u jednom prometnom strateškom dokumentu ravnatelj Županijske lučke uprave Mali Lošinj želi uvjeriti javnost da se radi o važnoj strateškoj investiciji, a Ilovčane prikazati kao one koje ugrožavaju razvoj grada, županije i države zarad svojih sebičnih interesa. Velike riječi o važnosti projekta Mrtvaške služe mu za skrivanje činjenice da javno laže kako je ispunio uvjete Ilovčana – da je izmijenio projekt i predao zahtjev za izmjenu građevinske dozvole

Ravnatelj ŽLU ML Filip Balija jako se pati s projektom luke Mrtvaška odnosno s Ilovčanima. Toliko se izgubio da se na stranicama Novog lista i internetskim portalima počeo javno ljutiti jer je ulovljen u laži. U laži da je ispunio sve uvjete Ilovčana jer stvarno nije ispunio niti jedan njihov zahtjev. Po medijima kmeči o otporu, bojkotu pa čak i prijetnjama Ilovčana koji ne biraju sredstva da zaustave projekt. A projekt Mrtvaške je navodno strateški projekt, projekt od međunarodnog, državnog, višežupanijskog, županijskog i gradskog interesa jer se njime stvaraju sigurnosni uvjeti za uspostavu pomorske veze između kvarnerskih otoka, do Zadra, istarskih i talijanskih luka. Taj strateški projekt bolje povezanosti jamčit će novi razvoj Lošinja, Ilovika kao i ostalih otoka lošinjskog arhipelaga, tvrdi Balija.

Kad o budućnosti i razvoju Lošinja priča ravnatelj Lučke uprave skromnog životnog iskustva, koji iza sebe nema nikakvog javnog djelovanja (kmečanje po medijima se ne računa), koji nema elementarnog znanja ni za svoj relativno jednostavan posao i koji nije u stanju složiti dvije suvisle rečenice, jasno je da se besmislenim frazama o najvećoj investiciji, o brizi za djecu, o državnim, županijskim i gradskim interesima te o velikim strategijama i razvoju zajednice želi nešto sakriti.

Izmišljena strateška važnost luke Mrtvaška
Problem ravnatelja Balije, osobe dokazano skromnih sposobnosti je to što gradnja luke Mrtvaška nikad i nigdje nije proglašena ni bilo kakvim osobitim, a kamoli strateškim interesom. Njome se ne bavi niti jedan strateški dokument. Pođimo redom od gore prema dolje, od države prema Gradu.

Država je putem Ministarstva mora, prometa i infrastrukture usvojila Strategiju prometnog razvoja Republike Hrvatske (2017.-2030.). U toj krovnoj prometnoj strategiji nema ni slova o velebnoj luci Mrtvaška, o kojoj prema Baliji ovisi razvoj i budućnost Lošinja pa i države.

U strateškom dokumentu nižeg reda, Glavnom planu razvoja prometnog sustava funkcionalne regije Sjeverni Jadran, iz 2018. godine, Mrtvaška se spominje 10 puta, ali od toga 3 puta u tablicama s popisom luka i sedam puta u kontekstu postojeće državne brodske linije D311. Nema niti slova o budućim trajektnima, katamaranskim ili međunarodnim linijama. U sažetku tog dokumetna Mrtvaška se uopće ne spominje.

U tri strateška dokumenta Grada Malog Lošinja Mrtvaška se spominje samo u jednom, i to u Prostornom planu Grada Malog Lošinja. Prostornim planom je planirana luka Mrtvaška navedena samo kako jedna od 21 luke lokalnog značaja. Istim planom, s obzirom da se radi o izdvojenom građevinskom području, je određena obveza izrade provedbenog plana (UPU-a 28). Koliko se luci Mrtvaška pridaje važnosti za naš Grad govori i činjenica da Grad Mali Lošinj od 2008. godine kad je usvojen prostorni plan ni do dan danas nije pokrenuo izradu toga provedbenog plana bez kojeg nije moguće dobiti zakonitu dozvolu.

Usprkos svemu tome ravnatelj ŽLU ML nas pokušava uvjeriti da je to strateški interes države, županije i Grada Malog Lošinja. Dakle, iako je luka Mrtvaška od lokalnog značaja, iako se ona ne spominje ni u jednom prometnom strateškom dokumentu ravnatelj Balija želi uvjeriti javnost da se radi o strateškoj investiciji važnoj za državu, pa se nameće pitanje zašto to radi. Radi to iz jednostavnog razloga – da se prestane propitkivati zakonitost projekta i da se Ilovčane prikaže kao one koje ugrožavaju razvoj grada, županije i države zarad svojih sebičnih interesa. Velike riječi o važnosti projekta Mrtvaške mu služe za skrivanje očigledne činjenice da javno laže kako je ispunio uvjete Ilovčana – da je izmijenio projekt i predao zahtjev za izmjenu građevinske dozvole.

Krivo adresiran zahtjev za izmjenu dozvole
Ravnatelj Balija javno laže i da je predao zahjev za izmjenu građevinske dozvole za Mrtvašku i pri tom podcjenjuje javnost. Iako ŽLU ML nije nikad naručila od projektanta izmjenu i dopunu projekta Mrtvaške njen ravnatelj nas uvjerava da je podnio zahtjev za izmjenu i dopunu građevinske dozvole. Po svemu sudeći, u svojoj površnosti nije saznao da se zahtjevi za izdavanje dokumenata za gradnju, građevinsku dozvolu ili izmjenu građevinske dozvole danas, ali i 10. ožujka 2022. kad je navodno predao zahtjev, mogu predavati preko jedinstvenog sustava eDozvola ili putem pisarnice. Otvaranje predmeta slanjem elektronske pošte bilo kojoj osobi, pa ni ministru, a kamoli li kakvoj voditeljici Ispostave nije moguće. Ali ravnatelj ŽLU Mali Lošinj – umjesto da zahtjeve preda na propisani način putem sustava eDozvole ili pisarnice – ležerno krši zakon slanjem e-mail poruke voditeljici Ispostave županijskog upravnog odjela za graditeljstvo s nepečatiranim obrascem zahtjeva za izmjenu dozvole. U toj poruci priznaje voditeljici da nema projekt izmjene. Još je dodao – citiram –„svu ostalu dokumentaciju koja je u fazi izrade a nužna je za upotpunjavanje zahtjeva za izmjenom građevinske dozvole dostaviti ćemo kad ista bude završena. Za sva ostala pojašnjenja na raspolaganju smo."

Ovakvu poruku voditeljici Ispostave ravnatelj Balija koristi kao temelj tvrdnji da je predao zahtjev za izmjenu dozvole za Mrtvašku i kao dokaz da je ispunio zahtjev mrkih Ilovčana!

Dok obični smrtnici u Republici Hrvatskoj moraju zahtjeve predavati putem sustava eDozvola ravnatelj lučke uprave to može učiniti i sa „stražnje strane". Tako je Primorsko-goranska županija omogućila ravanatelju svoje Lučke uprave prijaviti izmjenu projekta suprotno zakonu i propisima. Pa ako mu je taj način izdana građevinska dozvola logično je zaključiti da će mu je Županija na isti – nezakonit – način i izmijeniti.

Pretjerano susretljiva voditeljica Ispostave
Ravnatelj ŽLU Mali Lošinj, dakle, nije kao investitor, a niti je to učinio projektant predao zahtjev za izmjenu građevinske dozvole kako to kaže Zakon i kako to predviđaju provedbeni propisi. Nije podnio zahtjev za izmjenom građevinske dozvole kao što to rade svi investitori u Hrvatskoj već je poslao e-mail poruku voditeljici Ispostave u Malom Lošinju s obrascem zahtjeva za izmjenu dozvole. Bez obzira na to što nije izradio izmjenu i dopunu projekta i bez obzira na to što nije prijavio izmjenu projekta onako kako se ona mora prijavit ravnatelj Balija tvrdi da je predao zahtjev. Ono što je porazno u svakom mogućem smislu je to što mu u tom brljanju pomaže županijski upravni odjel, Ispostava u Malom Lošinju. Da, to je ista ona Ispostava i ista voditeljica koja je potpisala dozvolu za Mrtvašku. Tako danas isti ured tvrdi da je ŽLU ML podnijela zahtjev za izmjenu i dozvolu građevinske dozvole za Mrtvašku 10. ožujka 2022. iako je toga dana voditeljica tek primila e-mail od Filipa Balije u kojoj joj on dostavlja obrazac zahtjeva za izmjenu dozvole i u kojem priznaje da nema sve potrebne uvjete za izmjenu dozvole.

Umjesto da ga voditeljica Ispostave uputi na podnošenje zahtjeva putem sustava eDozvole s napomenom da mora imati i izrađen izmjenjeni projekt Mrtvaške ili da zahtjev preda putem pisarnice ona potvrđuje da je zahtjev zaprimljen i protokoliran!

Umjesto da sustav eDozvole automatski generira potvrdu o uspješno predanom zahtjevu, izjavu o tome izdaje voditeljica Ispostave. Umjesto potvrde voditeljice Ispostave da je zaprimila e-mail ona potvrđuje da je zaprimljen zahtjev.

A kao dokaz da je predmet uredno zaprimljen i protokoliran voditeljica Ispostave dostavlja Baliji i županiji screen-shot (snimak) svog monitora u trenutku dok je ulogirana u sustavu eDozvola. U tom trenutku se u sustavu eDozvole vidi predmet pod Klasom UP/I-361-03/22-01/000031, izmjena građevinske dozvole za Mrvašku. Ono što je problem s tim screen shot-om je što je to dokaz da je predmet otvarala odnosno zahtjev za izmjenu projekta unosila sama voditeljica Ispostave, a ne investitor ili njegov projektant.

Ovako na prvi pogled se čini da se radi o nekoj vrsti sumnjive uslužnosti i susretljivosti županijske ispostave prema ravnatelju županijske lučke uprave vrlo slične opisima zloupotreba položaja i ovlasti.

Tko je čiji talac?
Ravnatelj Balija javno iznosi „opravdane sumnje da iza svega (otpora Ilovčana) stoje isključivo interesi nekolicine pojedinaca s Ilovika koji obmanjuju i kao taoce drže vlastite sumještane ali i žitelje otoka Lošinja", no vjerojatnije je da su Ilovčani i Lošinjani taoci ambicioznog ravnatelja Balije, neodgovorne voditeljice Ispostave i za sada nepoznatih tajnih aktera koji guraju ovaj nakaradni i napuhani projekt kojim se želi izmusti što više EU sredstava. Kmečanje ravnatelja Balije o ugroženim javnim interesima služi samo prikrivanju javno iznesenih laži da je tobože ispunio zahtjeve Ilovčana. Ilovčani nisu tražili da se preda fingirani zahjev za izmjenu projekta već su tražili da se stvarno izmjeni projekt na način da se u manjem dijelu luke snizi riva na njima odgovorajuću visinu.

Cirkusiranja s predajom i primanjem praznog zahtjeva u kome aktivno sudjeluju županijski upravni odjeli u funkciji su obmanjivanja javnosti koju se želi uvjeriti da su „županija i ŽLU ML uložili sve raspoložive resusrse i napore kako bi udovoljili zahtjevima Ilovčana u pogledu njihovih zahtjeva" ali se – eto – zbog privatnih interesa nekih Ilovčana i dalje opstruira velika investicija čime se ugoržava razvoj države, županije Grada Malog Lošinja.

Od napora aktera ove županije objektivan promatrač može vidjeti tek velike napore da se potroši iskamčeni novac ma makar se kršilo zakone.

Komentari: 

025 # Do kad više?JJ 2022-03-29 02:32
Od premijera, preko svih institucija pa do zadnje ispostave, svi se izruguju građanima i prave od njih budale.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
28 0 # ....Gost iz Krivice 2022-03-29 07:18
Možete se pjeniti ko Coca Cola, ali Mrtvaška će biti sagrađena onako kako je određeno, a komu nije pravo neka pliva od Ilovika do Lošinja. Najbolje da bi se mi ravnanali prema par njih kojima je do nereda. Amen
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # ........ 2022-03-29 07:42
Pričaš gluposti!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # $$$$Dildo 2022-03-29 07:48
Citat Gost iz Krivice:
Možete se pjeniti ko Coca Cola, ali Mrtvaška će biti sagrađena onako kako je određeno
Naravno da hoće. Nitko nije rekao da je Hrvatska uređena pravna država. Mrtvaška će biti sagrsđena tuđim novcem bez društvene potrebe i nezakonito kao navlakuša za gradnju ceste špekulantima terenima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Navlakuša kao modus operandisd 2022-03-30 10:32
Citat Dildo:
Citat Gost iz Krivice:
Možete se pjeniti ko Coca Cola, ali Mrtvaška će biti sagrađena onako kako je određeno
Naravno da hoće. Nitko nije rekao da je Hrvatska uređena pravna država. Mrtvaška će biti sagrsđena tuđim novcem bez društvene potrebe i nezakonito kao navlakuša za gradnju ceste špekulantima terenima.
Da je rušenje starog molića i gradnja velike luke samo navlakuša za triput veću lovu od EU kažu i Ilovčani: Nije naš slučaj s Mrtvaškom jedini, ima ih očito još. No u većini medija ili se ovakve teme izbjegavaju ili se očito nije osvijestila idejna povezanost - ovakvi slučajevi na otocima nisu izolirani slučajevi nego modus operandi vladajućih kako bi se dočepalo velike količine novca za projekte koje mogu napraviti daleko više štete nego koristi upravo nama kojima živimo na otocima. FB SOS Spasimo otok Ilovik
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Sulejman......... 2022-03-29 08:49
Daj čovječe riva 2.01!NAKARADNO! Za koga?Jadrolinij a nema flotu za rivu 2.01.Odi do brodogradilišta pa vidi di su brodovima rampe.A doći će i tvoja Krivica na red,prije ili posle.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Pitanje!!!!Roko 2022-03-29 08:55
A tko je to odredio? Zanimljivo pitanje na koje nitko ne želi odgovoriti..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Tako kaže AnaVandali 2022-03-29 09:41
To nikako da izađe u javnost.Za sada je Filip.
Filip je bio upozoren od samog projektanta da će imati problema s visinom rive 2.01.Nije htio slušati ili ima naputke?
Projektant je sve to znao iz iskustva luke Gaženice.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # ............ 2022-03-29 09:57
Pogledajte Runjicu danas!Niska voda.Teško je kada je i visoka voda izaći i platiti račun na pumpi.
Građevinska dozvola za Mrtvašku kao takva izdana je u rekordnom roku.Još i gore izdana prva i jedina u RH.Šta je već pisano.To je zabrinjavajuće i veći problem.Još i gore niko ne reagira od mjerodavnih.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Proizvođači neredagost 2022-03-29 10:10
Citat Gost iz Krivice:
... komu nije pravo neka pliva od Ilovika do Lošinja. Najbolje da bi se mi ravnanali prema par njih kojima je do nereda. Amen
Nered proizvodite vi koji podržavate nezakonitosti u cilju uskraćivanja normalnog života Ilovčanima i njihovoj djeci, a sve zbog Balijinih ambicija, Kučićkinog poltronstva spram ministra i zbog interesa špekulanata.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # ............ 2022-03-29 11:24
Ljudi moji,
riva 2.01 tu vam je Filip i Ana sve rekli.Kolko bezobrazno.Nije 2 metra nego mora biti i 1 centimetar.

Slušam Medariću jučer.Kao nemogu vrati liniju 311 na Mrtvaška.Ali mogu skupa s Anom platit ukidanje linije 311. s Mrtvaške.Bojim se da će Ilovik i da naprave rivu na Mrtvaški izgubiti Mrtvašku.U slučaju Mrtvaška vidimo što su sve u stanju napraviti.Ilovč ani nekome smetaju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Sulejman......... 2022-03-29 08:28
Hitno napraviti u Krivicu rivu od 2.01 metar.Dovesti Ruse i zabraniti branje šparoga.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
95 # ..........,......... 2022-03-29 13:01
Unije i Susak su njegov rad.Da nema prakse?Zna lučki ravnatelj raditi rive.Tko kaže da nezna?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
114 # MulSansigot 2022-03-29 14:08
Je lipe su mu obadvi rive, i naša i na unijama. Srića da na našu već ne pride veza, nogo na storu.c59u4
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # .......... 2022-03-29 14:13
Ne kužim.Šta nezna ispuniti eDozvoli ili ne želi ispuniti eDozvolu?Ili??? ??(tata pisao domaće zadaće)
Znači opet mutljavina.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # Dogovor Mrtvašku gradigost 2022-03-29 14:22
Citat .....:
Ne kužim.Šta nezna ispuniti eDozvoli ili ne želi ispuniti eDozvolu?Ili?????(tata pisao domaće zadaće)
Nijedno od toga. Zna da ne mora postupati kao drugi. Neće županiski ured županiskom uredu oči kopat.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # .......... 2022-03-29 14:41
Država uređena p.m.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
113 # Ravnateljove mukeTihi 2022-03-29 20:36
Bravo,sve sto je napisano je istinino.Nažalo st za one koje obnašaju vlast ovaj tekst je nevažan.Ponasaj u se bahato i bezobrazno prema neistomisljenic ima.Ovo članak objavite u nekim dnevnim novinama.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
122 # Medarićka..... 2022-03-30 08:53
Medarićka priča gluposti.Utući 80 miljona kuna u Mrtvaška može samo kreten.Za tu lovu trebalo je prokopati Privlaku i izgraditi most.Šta će turista ili kamion(što to Lošinj proizvodi da treba ogromna luka) preko Brestove ili Valbinske putovati kamo na Pag,Rab?Sada katamaranom putuju tri čovjeka.Šta će gost doći na Mrtvaška katamaran pa još platiti prijevoz do Lošinj.Sada Lošinj -Mrtvaška auto taxi košta 250kn.Izjavom da je Mrtvaška državni interes???Nemaj u potpisani niti jedan ugovor osim u glavi dalekoj budućnosti.A što će se dogoditi u dalekoj budućnosti?Loši nj će proizvoditi kukuruz?Ili Cres?Znači po njihovom možemo očekivati gužvu na Zagazinama jer su Lošinjske ceaste preuske??? I mostovi od Austro-Ugarske. Dal su Lošinjske vlasti normalne?Jesu.J er je trebalo prodati od Krivice do Mrtvaške sve!

Profesor je najveće zlo što je pogodilo Lošinj.Evo sada će moći do Paga.A 80miljona kuna što je bacanje novaca nikome ništa.Hrvatska je u diktaturi i lupovluku od 91.Profesore mogo si na Pag i sa puno manje novaca i sa manjom visine rive.Pametnom dosta.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Preslušavanje MedarićkeLurker 2022-03-30 09:32
Citat .....:
Medarićka priča gluposti... ... Hrvatska je u diktaturi i lupovluku od 91.... Profesore mogo si na Pag i sa puno manje novaca i sa manjom visine rive. Pametnom dosta.
Pogledajte kako ju je novinar N1 TV ispreskakao kao balavicu. Mora da je pročitao članak. U opisu uz video snimak piše Zamjenica župana Primorsko-goran ske županije Marina Medarić za N1 Newsroomu govorila o projektu izgradnje luke za koju otočani tvrde da je prevelika, da je njezin projekt dubiozan i njima na štetu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Nema kraja...... 2022-03-31 08:44
Marina Medarić je gora nego Filip Balija!Nije ni čudo da su mu dali još jedan mandat.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # MicaMaca 2022-03-30 18:03
Koja laže!
Iz Ilovika krenete brodom u 7.00 na Meragu ste oko 8.17-8.25 .Koji 50 min do Lošinja.Ima tu laži...da me jednostavno zaprepastila,ne možeš vijerovat.A ova briga za otočane..na Unijama zatvorili školu prošle godine.A što su to dobrog napravili za vanjske otoke?nek se pohvali
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # MaacaGost 2022-03-30 21:59
Gospođo Medarić i Milošević
Šta vi niste čule za GPS?
To je mala kutijica koja ima elektroničku kartu svijeta.Tu možete postaviti polaznu točku i dolaznu točku.Ta mala kutijica će vam izračunati kolko putovanje traje!
Dal' ste shvatili? tu stvarčicu imate u autu.Zato ne lažite!U laži su kratke noge.Bilo bi u redu da se ispričate cijeloj Hrvatskoj jer ste uhvaćeni u laži!Očekujemo ispriku u što kraćem roku.
Hvala
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
116 # Ravnatelji muke po MartvaškeTihi 2022-03-30 20:16
Koja laz,jadno i žalosno.Gospođa Marina dođite zivit na Ilovik,pa da vidimo kada trebate do Lošinja i voznja 1.3o do vale i po bonaci i sa jakim jugom,...tko ne zivi na malim otocima nezna život ih otočana.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Muke po MartvaskiTihi 2022-03-31 09:35
Gosp.Medric tko se odgovrat ako dođe do najgoreg prilikom intervenije specijalaca?Stv rno ne razmisljate..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # .......... 2022-03-31 13:48
Nezavisna članica Skupštine PGŽ Iva Rinčić o manipuliranju informacijama u slučaju Mrtvaška

youtu.be/_xF0Ub_6dr0
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # ............ 2022-03-31 14:07
Traži se ostavka cijele Lučke uprave i Medine
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Mrtvaška.............. 2022-03-31 18:54
Teklić.hr
Više informacija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Mrtvaška.............. 2022-03-31 19:11 Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Projekt Mrtvaška – kap koja je prelila čašuMO 2022-03-31 19:13
... ako je suditi prema količini manipulacija koje su do sada izveli i sumnjivih radnji koje su do sada poduzimali, može se samo zaključiti da su u pitanju veliki interesi i još veće kazne za odgovorne. Naime, ako se projekt ne realizira iz bilo kojeg razloga, postaviti će se pitanja odgovornosti za štetu koja će iznositi milijune, poručeno je na današnjoj konferenciji za medije.

www.teklic.hr/.../220444
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 0 # .Gost 2022-03-31 20:16
Riva na Mrtvaški će se napraviti i bit će po projektu koji je dobio građevinsku dozvolu. Nikakve izmjene i dopune se neće napraviti jer tako želi većina stanovnika otoka Ilovika i prestanite već jednom s tim glupostima. Molim lijepo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # gostprijatelj 2022-03-31 20:59
Blago tebi ns optimizmu,bili živi pa vidjeli.Ti očito govoriš o nekom drugom Iloviku ili si u svom nekom svijetu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # Uvlakaču u Ruski šupk!.............. 2022-03-31 21:20
NEĆE MOĆI!
ILOVIK NIJE NA PRODAJU!
Ilovčani nikad složeniji!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 0 # ...Gost 2022-03-31 21:55
Zapamtite da se riva radi na otoku Lošinju, a ne na Iloviku, pa valjda će se nešto pitati i Lošinjane. Ima da se riva napravi po projektu a ne da nakon nekoliko godina zbog loše izvedenih radova mi Lošinjani moramo plaćati popravak rive koju su sfušali Ilovčani.Sa južne strane nas....u Ilovčani sa sjeverne Krčani. Stvarno ova sadašnja vlast nema onu stvar
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Uvlakaču u Ruski šupak.............. 2022-03-31 22:13
Ovakve gluposti može samo pisati Profesor s kursom!
Aj od.....!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Uvlakaču u Ruski šupak!.............. 2022-03-31 22:30
Filip Balija troši Lošinjske novce i ekipa!Jedan dan će u centru Ustrina niknuti riva!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 # ▓ ▓ ▓Zoomba 2022-04-01 09:29
Zlato mamino, nije se Lošinjane pitalo ni žele li rivu na Mrtvaški pa nema osnove ni da ih se pita o projektu. A da ti je mama pružila pristojno školovanje znao bi da loše izvedeni radovi nisu stvar projekta nego izvedbe projekta. Nema toga projekta koga korumpirani dionici ne bi mogli za!ebati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # .......... 2022-04-01 10:54
Nije se pitalo ni Lošinja ni Ilovčane.
Jednostavno su tako odlučili Ana ili Balija.
A vijećnici grada Mali Lošinj i upravno vijeće Lučke uprave Mali Lošinj šutili i prihvatili.Treb ali bi svi dati ostavke.
Pitanje za Anu:
Zašto Ilovčani (bar su imali)4 puta dnevno auto taxi liniju za Lošinj?A duga mijesta na Lošinju nemaju.Zašto Suščani i Unijani nemaju prijevoz do diskonta i nazad?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # ...................... 2022-04-01 14:58
A šta rade nadzorni na gradilištu?
Kada vidimo ko je nadzorni odmah je sve jasno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # ...... 2022-04-02 07:56
Lučka uprava je za jednu noć potrošila 230 000kun na dva pauka.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # PaprikaBabura 2022-03-31 22:03
Dok se ovdje prepucavaju za Mrtvašku, u Diskontu nas prave budalama. Jučer paprika babura 24,00kune kilo. Danas 29,00 kune kilo. Po preporuci Vlade od 01.04.trgivci će smanjiti cijene. Sutra Đebić smanjuje cijenu na 25,00 kuna. I hvalit će se da je smanjio cijenu za 20 %. Koje smo mi budale
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Trolanje_________ 2022-04-01 00:30
Malo si skrenuo s teme Stari
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Ovce za šišanjLošinjani 2022-04-01 07:12
Ide Uskrs.
Sada ćemo dignuti cijene i podjeliti Lošinjanima bonove za Uskrs.Koje morate potrošiti u Jadranci.To napravimo svake godine.Di je problem?
Vaša Jadranka
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Pitanje_________ 2022-04-01 00:35
Ki je na Susku sfušal rivu pa se već ruši? To nisu Ilovčani tražili nego je bilo po projektu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Šuška seŠuška 2022-04-01 18:38
Da će biti malo više ostavki.Tek su ih Ilovčani malo načeli.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Muke po MartvaskeTihi 2022-04-01 22:17
Da imaju muda svi članovi Upravnog vijeća LU ML koji su sa Lošinja sami bi dali osta ke poslije ovakve blamaže.2r
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Mrtvaška u fokusu špekulanataŽuja 2022-04-02 10:51
Filip Balija je na jednom portalu optužio Ilovčane: “U fokusu Ilovčana su brod TIM-G i privatni interesi pojedinaca”. Filip Balija tom optužbom odvraća pozornost od činjenice da su njemu i onima što ga podržavaju u fokusu privatni interesi za unosno trošenje nepovratnih sredstava EU izgradnjom rive koja zahtijeva tri puta veća dodatna ulaganja za gradnju pristupne ceste. A izgradnja ceste je u fokusu privatnih interesa špekulanata zemljištima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 # Tko?Tito 2022-04-02 14:12
Tko je vlasnik tih zemljišta gdje ce prolaziti cesta ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Via Roma... 2022-04-02 11:18
Ako ŽLUML govori da je to državni interes.Trebalo bi ŽLUML proglasiti domaćim izdajnicima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # PGŽ izvješćeUnije,Susak,Ilovik 2022-04-03 06:55
Riva na Unijama nemože dobiti uporabnu dozvolu.Treba opet prokopati rivu na Unijama jer je struja u banani(kao i Lučka uprava Mali Lošinj).
A šta sad?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # PGŽUnije,Susak,Ilovik 2022-04-03 07:04
Sada ćemo je prokopati točno po sredini.Tako da ćemo dobiti u skoro vrijeme dvije rive.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

● ZADNJI KOMENTARI

 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 21.06.2024 09:07
  ???
  Ovo je zapravo jako zanimljivo ali ne samo zbog GML nego sam i ja poslao skoro 20 prijava i ni jedna se nije pojavila. Prijavio sam Ustrine ali još draže mi je bilo prijaviti slučajeve pored kojih komentatori i autori prolaze ali iz nekog razloga ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  Vito 21.06.2024 08:11
  Obmanjivanje javnosti kao midus operandi
  Grad se u travnju 2023. godine pridružio inicijativi protiv bespravne gradnje, na gradskom vijeću nam pričaju da borba protiv bespravne gradnje bjesni, da se upravo spremaju poslati 150 prijava na državni inspektorat, a na službenoj stranici inicijative ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  gost 20.06.2024 10:14
  Papir sve trpi
  Sa ovakvim sastavom gradske vlasti i stavom gradonačelnice prema problemima inicijative za legalnost ni ne mogu biti uspješne. Tako je i na zadnjoj sjednici GV bilo po tko zna koji put govora o pošasti bespravnog graditeljstva. Na tu temu je prema ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  Qwert 19.06.2024 06:38
  Uzaludne inicijative
  Svaka inicijativa koja ne ide niz dlaku pa ne služi vladajućoj strukturi uzaludna je.

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  gost 18.06.2024 17:28
  Uzaludnost inicijative za legalnost Lošinj
  Jučerašnja objava INICIJATIVE ZA LEGALNOST LOŠINJ zbog očigledne uzaludnosti nastojanja zvuči naprosto depresivno. Citiram je u cjelosti: Dakle, nakon gotovo tri godine od kada je znani Slovenac devastirao uvalu Studenac, a temeljem prijave mještana Sv.

  Read more...

   
 • Poboljšano pogodovanje ponavljanjem javnog poziva

  asd 18.06.2024 10:08
  Relaksacija uvjeta stanogradnje
  Premda se zna za koga je pogodovanje poboljšano AK je morala ponoviti javni poziv za iskazivanje interesa. Za oglas o "relaksaciji uvjeta" gradonačelnica će prema cjeniku Novog lista iskeširati 2.239,30 €. i.imgur.com/0FuTQ87.jpg ...

  Read more...

   
 • Poboljšano pogodovanje ponavljanjem javnog poziva

  Gost 18.06.2024 08:27
  Šteta za Grad za tebe
  U današnjem Novom listu je platila oglas preko cijele stranice s javnim pozivom za pokazivanje interesa za posao stanogradnje štetan za Grad.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 17.06.2024 05:44
  Jadna...
  Novinarka Nacionala potvrđuje negativne stereotipe o toj profesiji. Na ovim izborima znatnu većinu čine zastupnici istih klubova kao i do sada, samo u nešto drugačijim omjerima. Stoga će se sve politike drage ljevičarima i koje garantiraju unaprijed zadani ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Zorro 16.06.2024 19:21
  I naša mala prćija podesnila
  Kako je moguće da su europski građani opet povjerovali širiteljima mržnje i opasne ideologije koja je već jednom dovela do najgoreg i najkrvavijeg svjetskog rata pita se novinarka Nacionala potaknuta izbornim uspjesima desničarskih stranala. A što se ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 16.06.2024 17:55
  Evolucija
  Budući stanovnici Lošinja smijati će se nama budalama, čime smo se bavili umjesto da su nam, kao njima, žene rađale djecu. Ali valjda tako treba biti, slabo i efektno treba iz umrijeti, davno je Darwin pisao o tome. Evolucija.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Čeper 15.06.2024 10:35
  Na čijoj je strani Bog?
  Ako Bog postoji nije se baš iskazao ako je pomogao Bartulici i njegovoj obitelji u uspješnom vjerskom biznisu

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Nikola 15.06.2024 08:40
  ...
  Mislim da je i tvoja mama tebi propustila objasniti neke stvari.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 14.06.2024 22:39
  Little teeth
  Vidim kost se glođe sitnim zubom, ta zato je i bačena... ... podmetnut vam je lik koji nikad nije bio blizu vlasti i nikad nije sudjelovao ili donio neku odluku koja je negativno utjecala na živote Hrvata, za razliku od onih koji su ga podmetnuli... ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Čeper 14.06.2024 21:54
  Krasno društvo ima HDZ
  Riječ je o udruzi Friends of Medjugorje. Predsjednik te udruge je Bartuličin brat, svećenik Matthew Bartulica, koji je i sam 2012. u svojoj župi dobio pritužbu za "nepropisno ponašanje".

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 14.06.2024 20:23
  Religija & kriminal
  Bartuličina obitelj u SAD-u ima udrugu za vjerski turizam. Potpredsjednik joj je svećenik optužen za pedofiliju. Udruga se reklamirala i tvrdnjama da je Bartuličin otac među prvima pregledao vidioce iz Međugorja.

  Read more...

   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  R. Z. 14.06.2024 18:01
  Dopunska pitanja
  Imam dojam da pisani odgovori na "ove odgovore" s potpisom pročelnice ne bi smjeli zadovoljiti vijećnike koji su ih postavili. Prema članku 47. Poslovnika o radu GV Nakon primljenog odgovora vijećnik može na sjednici Gradskog vijeća jedanput iznijeti ...

  Read more...

   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  gost 14.06.2024 12:24
  Tko to tamo i dalje laže??
  Mislim da se i u pisanim odgovorima nastavlja s muljanjem ili barem glede isplata savjetniku Priskiću. S tim u vezi pročitajte komentar na volim-losinj.org/.../... (https://volim-losinj.org/politika/3075-savjetnik-koji-sjedi-na-dvije-stolice#comment-83763) ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Lino 14.06.2024 07:53
  mamin propust u edukaciji
  Mama mu nije rekla da ne ulazi u automobile nepoznatih ljudi. i.imgur.com/zlcX6mc.png (http://i.imgur.com/zlcX6mc.png)

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ... 14.06.2024 07:05
  ...
  54 godine, uspješan političar, majka ga hrani, majka ga brani

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 13.06.2024 21:39
  Prelijepo stvorenje
  MAJKA STEPHENA BARTULICE ‘Moj sin je prelijepo stvorenje, ja ga obožavam. Kako je on znao da je taj čovjek kriminalac?’

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 13.06.2024 15:30
  Čega je pametnome dosta?
  Pa dosta je, valjda, elemenata da se shvati smisao šaljivoga čina: Stephen Bartulica, dakle, nakon što je lažirao podatke u imovinskoj kartici, nakon što se pokazalo da uz otplatu dvaju kredita u njegovu kućnom budžetu može mjesečno ostati svega ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Ja 13.06.2024 10:38
  Oj hrvatska mati
  Stojim pred vama u duhu zahvalnosti prema Bogu. On je bio izvor moje snage sve ovo vrijeme, a nije bilo lako. Želim zahvaliti i svojoj ženi i djeci, i oni su primili ožiljaka, kao i ja, ali stoje na nogama, kao i ja - rekao je Bartulica kad je izišao ...

  Read more...

   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  Čeper 13.06.2024 09:47
  Prigodne gastro delicije
  Gradonačelnica i njen izborni tim računaju da će joj isti klijenti kupiti i treći mandat. Zato u zadnjoj godini ovoga umjesto o ispunjenju izbornih obećanja bezbrižno javlja o festivalu puhačkih orkestara, tuđem projektu gerontodomaćica (ali razdragano ...

  Read more...

   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  Gost 12.06.2024 19:33
  Osovina zla
  Kakve promjene kad tijekom kampanje za parlamentarne izbore predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković govoreći na zatvorenom stranačkom skupu o medijima Nacional, N1, Index, Telegram i 24 sata – govori kao o osovini zla.

  Read more...

   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  Admin. 12.06.2024 17:20
  Brisanje iz uviđavnosti
  Tri uzastopne poruke imeđu 15:25 i 15:37 u razmacima od po šest minuta nisu bili pokušaji odgovora na pitanje. Obrisane su iz obzira prema ostalim eventualnim posjetiteljima ovog portala zbog tona i vjerojatne svrhe poruka, a i zbog sadržaja.

  Read more...

   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  hranitelj tuljana 12.06.2024 16:49
  Promptno
  Pitaš uzalud jer te admin pravi budalom i briše svaki pokušaj odgovora.

  Read more...

   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  ..... 12.06.2024 15:10
  Šta se promijenilo?
  Ne razumijem zašto lik uopće posjećuje ovu kako kaže potpuno nebitnu stranicu bez ikakvog značaja. Istina je da se o nečemu pisalo prije 10, 12, 15 godina a da se apsolutno ništa nije promijenilo ali to važi i za velike masovne medije. Šta se promijenilo ...

  Read more...

   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  gost 12.06.2024 10:24
  Tuljanova opsesivna fiksacija
  Nisi ga citirao samo ispod ovog članka. Bez puno traganja našao sam ovo s početka godine. Dva komentara u razmaku od pet minuta. Pa sad kaži da ti to nije opsesivna fiksacija :lol: volim-losinj.org/.../...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  asd 12.06.2024 10:03
  Hrvatska je važna i snažna
  Kaže Bartulica Ferari je poruka onima koji su ga zlostavljali. Poruka je onaj što ga je vozio u tom Ferariju: višestruko osuđivani kriminalac. Osuđen za pokušaj ubojstva i tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju. Pravomoćno je osuđen na kaznu zatvora od ...

  Read more...

   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  hranitelj tuljana 12.06.2024 10:01
  Navodni?
  "Navodni komentar" sam citirao ispod ovog članka nekoliko puta ali ga je svaki put admin uklonio. Jadno ali admin je svojim radom potpuno obesmislio ovu stranicu, sad je li to namjerno ili iz neznanja, to ne mogu reći. Ali svakako je na korist vladaju ...

  Read more...

ZADNJI KOMENTARI (desno)

 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 21.06.2024 09:07
  ???
  Ovo je zapravo jako zanimljivo ali ne samo zbog GML nego sam i ja poslao skoro 20 prijava ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  Vito 21.06.2024 08:11
  Obmanjivanje javnosti kao midus operandi
  Grad se u travnju 2023. godine pridružio inicijativi protiv bespravne gradnje, na gradskom ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  gost 20.06.2024 10:14
  Papir sve trpi
  Sa ovakvim sastavom gradske vlasti i stavom gradonačelnice prema problemima inicijative za ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  Qwert 19.06.2024 06:38
  Uzaludne inicijative
  Svaka inicijativa koja ne ide niz dlaku pa ne služi vladajućoj strukturi uzaludna je.
   
 • Uzurpacija državne imovine

  gost 18.06.2024 17:28
  Uzaludnost inicijative za legalnost Lošinj
  Jučerašnja objava INICIJATIVE ZA LEGALNOST LOŠINJ zbog očigledne uzaludnosti nastojanja ...
   
 • Poboljšano pogodovanje ponavljanjem javnog poziva

  asd 18.06.2024 10:08
  Relaksacija uvjeta stanogradnje
  Premda se zna za koga je pogodovanje poboljšano AK je morala ponoviti javni poziv za ...
   
 • Poboljšano pogodovanje ponavljanjem javnog poziva

  Gost 18.06.2024 08:27
  Šteta za Grad za tebe
  U današnjem Novom listu je platila oglas preko cijele stranice s javnim pozivom za pokazivanje ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 17.06.2024 05:44
  Jadna...
  Novinarka Nacionala potvrđuje negativne stereotipe o toj profesiji. Na ovim izborima znatnu ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Zorro 16.06.2024 19:21
  I naša mala prćija podesnila
  Kako je moguće da su europski građani opet povjerovali širiteljima mržnje i opasne ideologije ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 16.06.2024 17:55
  Evolucija
  Budući stanovnici Lošinja smijati će se nama budalama, čime smo se bavili umjesto da su ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Čeper 15.06.2024 10:35
  Na čijoj je strani Bog?
  Ako Bog postoji nije se baš iskazao ako je pomogao Bartulici i njegovoj obitelji u uspješnom ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Nikola 15.06.2024 08:40
  ...
  Mislim da je i tvoja mama tebi propustila objasniti neke stvari.
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 14.06.2024 22:39
  Little teeth
  Vidim kost se glođe sitnim zubom, ta zato je i bačena... ... podmetnut vam je lik koji nikad ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Čeper 14.06.2024 21:54
  Krasno društvo ima HDZ
  Riječ je o udruzi Friends of Medjugorje. Predsjednik te udruge je Bartuličin brat, svećenik ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 14.06.2024 20:23
  Religija & kriminal
  Bartuličina obitelj u SAD-u ima udrugu za vjerski turizam. Potpredsjednik joj je svećenik optužen ...
   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  R. Z. 14.06.2024 18:01
  Dopunska pitanja
  Imam dojam da pisani odgovori na "ove odgovore" s potpisom pročelnice ne bi smjeli zadovoljiti ...
   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  gost 14.06.2024 12:24
  Tko to tamo i dalje laže??
  Mislim da se i u pisanim odgovorima nastavlja s muljanjem ili barem glede isplata savjetniku ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Lino 14.06.2024 07:53
  mamin propust u edukaciji
  Mama mu nije rekla da ne ulazi u automobile nepoznatih ljudi. i.imgur.com/zlcX6mc.png ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ... 14.06.2024 07:05
  ...
  54 godine, uspješan političar, majka ga hrani, majka ga brani
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 13.06.2024 21:39
  Prelijepo stvorenje
  MAJKA STEPHENA BARTULICE ‘Moj sin je prelijepo stvorenje, ja ga obožavam. Kako je on znao da ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 13.06.2024 15:30
  Čega je pametnome dosta?
  Pa dosta je, valjda, elemenata da se shvati smisao šaljivoga čina: Stephen Bartulica, dakle ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Ja 13.06.2024 10:38
  Oj hrvatska mati
  Stojim pred vama u duhu zahvalnosti prema Bogu. On je bio izvor moje snage sve ovo vrijeme ...
   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  Čeper 13.06.2024 09:47
  Prigodne gastro delicije
  Gradonačelnica i njen izborni tim računaju da će joj isti klijenti kupiti i treći mandat. Zato ...
   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  Gost 12.06.2024 19:33
  Osovina zla
  Kakve promjene kad tijekom kampanje za parlamentarne izbore predsjednik HDZ-a i premijer ...
   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  Admin. 12.06.2024 17:20
  Brisanje iz uviđavnosti
  Tri uzastopne poruke imeđu 15:25 i 15:37 u razmacima od po šest minuta nisu bili pokušaji odgovora ...
   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  hranitelj tuljana 12.06.2024 16:49
  Promptno
  Pitaš uzalud jer te admin pravi budalom i briše svaki pokušaj odgovora.
   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  ..... 12.06.2024 15:10
  Šta se promijenilo?
  Ne razumijem zašto lik uopće posjećuje ovu kako kaže potpuno nebitnu stranicu bez ...
   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  gost 12.06.2024 10:24
  Tuljanova opsesivna fiksacija
  Nisi ga citirao samo ispod ovog članka. Bez puno traganja našao sam ovo s početka godine. Dva ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  asd 12.06.2024 10:03
  Hrvatska je važna i snažna
  Kaže Bartulica Ferari je poruka onima koji su ga zlostavljali. Poruka je onaj što ga je ...
   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  hranitelj tuljana 12.06.2024 10:01
  Navodni?
  "Navodni komentar" sam citirao ispod ovog članka nekoliko puta ali ga je svaki put admin ...