Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Čuvari luke u zimskom periodu

Korisnička ocjena:  / 15
LošeNajbolje 

banaNa gradilištu Mrtvaška ne odvijaju se nikakvi radovi. Nema radnika, nema strojeva, nema opreme niti alata ali ima putnika i pomorskog prometa. No Županijska lučka uprava Mali Lošinj troši više od pola milijuna kuna da bi zaštitari samo pozdravljali Ilovčane u prolazu kroz Mrtvašku ili pružali tjelesnu zaštitu ravnatelju Baliji prilikom njegovih rijetkih i prigodnih dolazaka u Spiderman stilu (u pratnji pauka)

Kao svaki proračunski korisnik tako je i Županijska lučka uprava Mali Lošinj (dalje ŽLU ML) obveznik vođenja registra ugovora javne nabave u kojima mora evidentirati sve poslove odnosno ugovore veće od 20.000 kuna. Sadržaj registra određen je Pravilnikom o planu nabave, registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi. Registar je jednostavan. To tablica s 16 odnosno 18 stupaca koju je jednostavno ispuniti. Jednostavno i lako svima osim ravnatelju ŽLU ML. U registru ugovora ŽLU ML, osim u nekoliko izuzetaka, nepoznati su ugovorni partneri. Tako je suprotno Zakonu o javnoj nabavi i navedenom Pravilniku javnosti nemoguće saznati s kim je ravnatelj potpisao desetine ugovora višemilijunske vrijednosti. Pa tako je u stupcu 6. Registra umjesto upisanog naziva i OIB-a ugovaratelja upisana sama Županijska lučka uprava Mali Lošinj 54547924664. Prema ovakvom Registru ugovora ŽLU ML je sama sa sobom sklopila desetke ugovora i sama sebi isplatila višemilijunske iznose. Ostaje nejasno radi li se o tragičnoj nesposobnosti ravnatelja ili o želji da se od javnosti sakriju podaci o poslovnim partnerima. Teško je reći koja opcija je gora.

Besmislena tjelesna zaštita prostora
Ali i iz ovako pogrešno vođenog registra moguće je saznati mnogo zanimljivih podataka koji ukazuju na nezakonito, nelogično i u konačnici neodgovorno postupanje ravnatelja ŽLU ML u projektu Mrtvaška. Počnimo od kraja.

Iz registra saznajemo da je ravnatelj za usluge tjelesne zaštite na gradilištu Mrtvaška za razdoblje od 13. prosinca 2021. do 15. ožujka 2022. platio iznos od 507.300 kuna. Kakvu to zaštitu gradilišta plaća ravnatelj? Uvodno treba naglasiti da je briga o gradilištu, pa i odgovornost za čuvanja gradilišta na izvoditelju radova. Iako su radovi stvarno započeli iz javno dostupnih podataka jasno je da postoji različito tumačenje da li je izvoditelj uveden u posao ili nije. Zna se da građevinski dnevnik nije otvoren i da izvoditelj tvrdi kako nije započeo radove, a da ravnatelj i PGŽ tvrde, suprotno – da je izvoditelj uveden u posao. Ako je izvoditelj uveden u posao, kao što to tvrdi ravnatelj, onda je pitanje zašto je spržio više od pola milijuna kuna na osiguravanje gradilišta za koje je odgovoran izvoditelj. Ako nisu započeti radovi kao što to tvrdi izvoditelj onda se ne radi o gradilištu već samo o lučkom području na kojem postoji austro-ugarski mulić kao mjesto pristana državne linije D 311. U ovakvoj situaciji postavlja se više nego umjesno pitanje – zašto se troši toliki novac odnosno što i koga ti zaštitari uopće čuvaju?

Na gradilištu Mrtvaška ili postojećoj luci Mrtvaška, s kojeg god gledišta promatrali trenutni status uvale, ne odvijaju se nikakvi radovi, nema radnika, nema strojeva, nema opreme niti alata ali ima putnika i pomorskog prometa. Ilovčani, učenici, učitelj, bolesnici i hitne službe svakodnevno koriste postojeću luku Mrtvaška, odnosno postojeći mulić. I ravnatelj Balija i PGŽ takav status, odnosno režim na gradilištu – postojećoj luci Mrtvaška koriste kao dokaz da su ispunili jedan od dva zahtjeva Ilovčana! S obzirom da je Ilovčanima dozvoljeno korištenje postojećeg mulića i da mogu slobodno koristiti luku, da na Mrtvaškoj nema radova, radnika ni strojeva nameće se pitanje svima, osim očito Baliji i nadležnima u PGŽ, zašto ŽLU ML troši više od pola milijuna kuna da bi zaštitari samo pozdravljali Ilovčane u prolazu kroz Mrtvašku. Plaćanje pola milijuna kuna zaštitarima da bi se dosađivali na Mrtvaškoj i povremenu pružali tjelesnu zaštitu ravnatelja LU prilikom njegovih rijetkih i prigodnih dolazaka u Spiderman stilu (u pratnji pauka) na Mrtvašku primjer je neodgovornog ponašanja osobe koja je izgubila osjećaj za realnost.

Ali veći problem od neodgovornosti i gubitka osjećaja za realnost je činjenica da je plaćanje zaštitara koji ne čuvaju nikoga i ništa protivno Zakonu o pomorskom dobru i morskim lukama: Prihodi lučkih uprava smiju se troštiti samo na izgradnju i održavanje lučke infrastrukture, opremanje i zaštitu mora od onečišćenja, održavanje dubine u luci i troškove poslovanja lučke uprave. Plaćanje osobne tjelesne zaštite ili zaštite gradilišta iz prihoda LU nisu zakonite isplate. Umjesto u lučku infrastrukturu ravnatelj je pola milijuna kuna potrošio na „čuvare luke u zimskom periodu", pa tih do sada plaćenih 507.300 kuna zaštitarima predstavlja nenamjensko trošenje ostvarenih prihoda. Ali ni to nije sve. Nenamjenski je ŽLU ML trošila svoje prihode i na plaćanje raznim portalima koji su prodavali prostor za hvalu i reklamu ravnatelja i projekta Mrtvaška. Teško bi se kao zakonit trošak mogao prihvatiti i catering (dostava hrane i pića) od 13.954,55 koja se kunzumirala prilikom svečanog zalijevanja i prigodnog ritualnog žderanja povodom potpisivanja ugovora za financiranju projekta Mrtvaška.

Kompulzivno naručivanje projekata
Petljanje i netransparentno vođenje projekta Mrtvaška odvija se kontinuirano od samog početka. Iako je ŽLU ML imala projekt i dozvolu iz 2009. ravnatelj Balija je odlučio da mu treba puno veća luka od postojeće. Pa je odlučio pribaviti novu građevinsku dozvolu za mnogo veću luku. Iako mu za građevinsku dozvolu treba tek glavni projekt ravnatelj je naručio i platio idejno rješenje i idejni projekt za Mrtvašku. Idejno rješenje u iznosu od 148.750 kuna platio je 28. veljače.2019. Nakon toga je, 25. Ožujka 2019. Za idejni projekt platio 197.500 kn. Plaćanje idejnog projekta je bacanje novca s obzirom da on nema nikakvu funkciju u postupku ishođenja građevinske dozvole. Dakle, za idejno rješenje i idejni projekt je bespotrebno potrošeno 346.250 kn. Sad dolazimo do još zanimljivije situacije. Ravnatelj sklapa 18. Travnja 2019. ugovor za izradu glavnog projekta i troškovnika za 222.500 kuna. Dakle, za nepotrebne projekte ŽLU ML plaća skoro dvosturko više nego za potreban glavni projekt temeljem kojeg se jedino može ishoditi građevinska dozvola. No šokantno je to što je zahtjev za izdavanje građevinske dozvole ravnatelj predao dva dana prije nego li je uopće ugovorio izradu glavnog projekta: Dozvolu je tražio bez projekta. Sličan poduhvat je ponovio i nedavno. Zatražio je izmjenu i dopunu građevinske dozvole iako izmjenu projekta nije ni naručio. Ovaj put to ne bi trebalo proći nekažnjeno jer su zbog manipuliranja dokumentima i postupcima neki članovi skupštine PGŽ-a zatražili smjenu ravnatelja i voditeljice ispostave županijskog ureda.

No ni tu nije kraj – blago ih nazovimo – nelogičnostima u ovom projektu. Tako je ravnatelj Balija dva mjeseca nakon početka radova naručio izradu izvedbenog projekta s rokom izrade od 90 dana 29. prosinca 2021. ga platio 179.100 kn. Dakle, radovi su započeti bez izvedbenog projekta. Ravnatelj Balija je naručio i platio elaborat iskolčenja, no na terenu gradilišta, odnosno luke ikolčenje nije izvedeno. Nadalje, u pregovaračkom postupku bez prethodne objave, dakle neposrednom pogodbom, ugovorio je projektantski nadzor za 730.625 kuna. Projektantski nadzor može obavljati isključivo projektant koji je izradio projektnu dokumentaciju. Obično je dio ugovora o projektiranju ili se podrazumijeva da je u cijeni izrade projekta. U svakom slučaju cijena projektantskog nadzora je zanemariva u cijeni glavnog projekta. Svugdje osim na Mrtvaškoj, kod svakog osim kod Balije. ŽLU ML je glavni projekt rekonstrukcije Mrtvaške platila 222.500 kuna, a projektanski nadzor će platiti više nego trostruko – 730 tisuća kuna.

Uvid u registar nam pokazuje i sklonost ravnatelja prema skupoj informatičkoj opremi. Valjda kako bi si prikratio teške dane u uredu ravnatelj ŽLU ML se nedavno počastio novim skupim gejmerskim notebook-om Lenovo koji košta 11.578,50 kn. Možda ne zna voditi registar i ne zna naručiti pravi projekt ali očito zna izabrati pravi notebook.

Komentari: 

020 # Lučka upravaGost 2022-04-03 10:25
Ravnatelj:
Filip Balija
Upravno vijeće:
Loris Rak
Dejan Nekić
Marko Satalić
Elvis Živković
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # Lučka uprava.... 2022-04-03 13:30
Branko Domac

Elvis Živković vijećnik i u gradu Mali Lošinj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Debelokožci bez sramaMuljator 2022-04-08 15:26
Šta se čeka?Šta vas nije sram?
Marko Satalić 11.08.2021.blok iro liniju 311.A šta taj ima u glavi?
Glavno da se može biti lučki kapetan i vijećnik u lučkoj upravi.Ko i Živković.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
025 # Sociopatija ili autizam?Popaj 2022-04-03 11:31
Samo da podsjetim na posprdni izlazak dionika Balijinog projekta pred ogorčene Ilovčane. Na prosvjedu pod prozorima ureda gradonačelnice. Sve je to ista družba :sad:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # krenizdravo 2022-04-03 12:55 Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Kako prepoznati sociopatagost 2022-04-03 17:58
Citat zdravo:
Dobar opis sociopata. Korisno pročitati da prpoznaš sociopata u susjedstvu i u vlasti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # sve se poklapaOMG 2022-04-03 21:25
"glavna obilježja psihopatije uključuju nedostatak empatije i osjećaja za druge, sebičnost, nedostatak krivnje i površinski šarm koji se koristi isključivo za manipulaciju drugima."
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
154 # Luda babarobert 2022-04-03 17:43
Gospodine Mujagić ako je ovo točno onda Ste obvezni to prijaviti DORH-u i svima kome je potrebno podnijeti prijavu ako nije istina onda ravnatelj Vaš mora tužiti za klevetu.
Ne možete vrijeđati čovjeka kao luda baba.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # ............ 2022-04-03 17:56
Pa to su javni podaci.Prijavlj eno je OLAF-U.

Priča se da riva na Unijama nemože dobiti građevinsku dozvolu???Šta opet dodatni radovi?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # .......SD 2022-04-03 18:24
Citat robert:
Gospodine Mujagić ako je ovo točno onda Ste obvezni to prijaviti DORH-u i svima kome je potrebno podnijeti prijavu
Ako je ovo točno prijavu DORH-u obavezni su podnijeti članovi Upravnog vijeća ŽLU. A ako ne podnesu prijava treba ići i protiv njih.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
35 0 # ....Gost 2022-04-03 18:54
Gospodo nemate pravo uznemiravati stanovnike otoka Lošinja.Mrtvašk a je na otoku Lošinju i o građevinskim zahvatima na otoku odlučuju stanovnici otoka Lošinja.Zamisli te vi na Iloviku da vam dođu prosvjedovati otočani Premude ili Oliba,šat biste im rekli.Isto ono što vam poručuju stanovnici otoka Lošinja.Dosegli ste dno dna sa vrijeđanjem svih koje ste imali na umu i to samo pokazuje kolika vam je kultura odnosno nekultura.Pogle dajte samo one osobe koje su na Mrtvaškoj i koje prosvjeduju.To su ljudi koji niti neznaju zašto su došli prosvjedovati,a vođe su im i neki ljudi koji skupljaju glasove za slijedeće izbore.Nemate pravo se tako ponašati i zato nitko ne želi sa vama razgovarati,jer sami neznate šta hoćete.Danas hoćete rivu 1,65,a sztra vam već ne odgovara 1,65 nego bi 1,85 jer je jučer bila oseka,a danas je plima.Ajde ,pomalo,riva će biti 2,01 i svi sretni.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Jednostavno pitanjegost 2022-04-03 19:01
Citat Gost:
Gospodo nemate pravo uznemiravati stanovnike otoka Lošinja. Mrtvaška je na otoku Lošinju i o građevinskim zahvatima na otoku odlučuju stanovnici otoka Lošinja.
A kada su stanovnici otoka Lošinja odlučivali i odlučili o građevinskom zahvatu na Mrtvaški? Tek kad nam i ako nam to javiš tvoj komentar će imati smisla. Bez tog podatka sve što si napisao su obične budalaštine.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
026 # gostprijatelj 2022-04-03 19:04
Da si imalo pismen znao bi da Ilovik spada pod Mali lošinj te stoga ima jednaka prava kao i svi što žive na Lošinju,a Premuda i Olib spadaju pod Zadar te neznam koje veze imaju sa Lošinjem, sa odlučivanjem na Lošinju.Prije nego nešto komentiraš prouči temetiku jer ovako ispadaš glup
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # Glup kao stupgost 2022-04-03 19:22
Nema on problem pismenosti nego inteligencije. Glup je kao stup. Kao prvo, stanovnici Lošinja nisu ni odlučivali o zahvatu na Mrtvaški, a kao drugo, Ilovčani imaju - kao što si napisao - kao stanovnici Grada Malog Lošinja jednaka prava kao žitelji Lošinja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
026 # Zimski cuvariTihi 2022-04-03 19:04
Ako je ovo tocno netko mora odgovatat za sve nepravilnosti.. Zupan treba nesto hitno poduzeti a upravno vijece podnijeti ostavku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # Ne dajte seIlovčani 2022-04-03 19:29
Profesore,
Šta Ilovčani nemaju cijenu?U tome je problem.Malo nudiš??
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
275 # Ista pričaDezerter 2022-04-04 14:16
Uvijek najviše laju oni koji najviše putra na glavi imaju. Krenimo redom;

Zovu ga još i sjedokosi fasader, čovjek u bijeloj audi limuzini. Dužan ko grčka, što poreza što keša. Gradi sve a bušilicu nema. Voli mlade konobarice i skrivećki ševi jednu u zamjenu za smještaj na rukaviću. Nedjeljom sa ženom ispija kavicu na trgu.

Drugi protagonist je vlasnik tržnog centra na kalvariji. Dužan i više od ovog gore nevedenog. Silom prilika prebacio firmu na ženu a zatim na sina. Sin vozi teslu. Tesla je na struju. Struja je skupa.

Ilovčani.
E ovi su zanimljivi. Zastupa ih šizofreni odvjetnik. Odvjetnik se vratio na ilovik nakon izgradnje rive i vodovoda. Prije tih milijunskih ulaganja u ilovik nije bio prisutan. Nije bio prisutan ni kada se izbacilo brodara iz ždrelca iz natječaja za liniju mrtvaška-ilovik .
Jedina zajednica koja je samozaposlena. Naime, svi su zaposleni u svrhu pružanja raznih usluga samim sebi. K tome imaju subvencije kao i drugi otočani plus besplatan taxi. Zavidi im svatko tko ima bilo kakvo vozilo, osim ovog iznad, na struju...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # ...Task Force 2022-04-04 14:48
Možda kao što kažeš ovi koji laju imaju putra na glavi, ali to nikako ne opravdava besmislene i protuzakonite postupke nesposobnog ravnatelja koji se toliko pogubio da više ne zna tko mu glavu nosi.

Tako da jedno nema nikakve veze s drugim.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Lajanje aktera A.K. i F.B.Čeper 2022-04-05 09:06
Citat Dezerter:
Uvijek najviše laju oni koji najviše putra na glavi imaju.
Javni prosvjed Ilovčana zbog drastičnog udara na njihove živote nazvati lajanjem može samo nitkov i/ili akter u službi Ane Kučić i Filipa Balije. Kako bilo da bilo "laju" i oni koji nemaju putra na glavi.Citat:
Zovu ga još i sjedokosi fasader, čovjek u bijeloj audi limuzini. Dužan ko grčka, što poreza što keša...
Da li je projekt Mrtvaška zbog njegovih dugova postao zakonit, čist kao sunce u pripremi i izvedbi, ne remeti život Ilovčana pa nemaju potrebu prosvjedovati?Citat:
Drugi protagonist je vlasnik tržnog centra na kalvariji. Dužan i više od ovog gore nevedenog...
Isto pitanje, kao gore.Citat:
E ovi su zanimljivi. Zastupa ih šizofreni odvjetnik...
Recimo da si stručan za postavljane psihijatrijske dijagnoze odvjetniku. Pa zar je njegovo mentalno stanje dokaz da za prijavu OLAF-u nema elemenata? Je li njegova šizofrenija dokaz da je građevinska dozvola izdana za rekonstrukciju zakonita za projekt kojim se stari mol treba srušiti i sagraditi nekoliko puta veći?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Šta je pjesnik htio reći?......... 2022-04-04 17:33
??
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Cuvari luke u zimskom perioduTihi 2022-04-04 20:21
Danas je gđa.Medaric izjavila između ostalog da ne mogu počet radit jer da ima parkiranih auta na gradilistu..e da imate sve potrebnu dokumentaciju za pocetak radova počistili bi sva parkirana auta tamo bez problema.
Ali tu nesto smrdi,presudite sami...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # ................... 2022-04-05 00:40
Zašto Cresani moraju mijenjat UPU da bi sagradili most,kako bi povezali dvije obale(nova riva di je napravljena za katamaransku vezu)?
Di je linija koja povezuje Veli Lošinj i otok Rab?Toliko se pričalo i pisalo o toj liniji.Šta smo zaboravili.U četri prošle godini nije napravio ništa.Osim lukobran u Rovenskoj.Osim cirkusa na Unijama,Susku i Iloviku.S njegovim tempom i nesnalaženje svi gubimo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
123 # .................. 2022-04-05 00:43
Zbog maloga mostića treba mijenjati UPU.Lošinj ga ne mora ni donesti?!??
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # ........ 2022-04-07 19:51
Otočić Ilovik demografski je cvao zbog desetminutne linije koja ga je spajala s Lošinjem. Zbog projekta „nadogradnje“ luke na Lošinju, koji krši brojne propise, stanovnici se sada do Lošinja moraju voziti čak 80 minuta i otoku prijeti izumiranje i propadanje
facebook.com/.../...
www.facebook.com/.../?app=fbl
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # ........ 2022-04-07 20:13
Citat ....:
Otočić Ilovik demografski je cvao zbog desetminutne linije koja ga je spajala s Lošinjem. Zbog projekta „nadogradnje“ luke na Lošinju, koji krši brojne propise, stanovnici se sada do Lošinja moraju voziti čak 80 minuta i otoku prijeti izumiranje i propadanje
facebook.com/.../...
www.facebook.com/.../?app=fbl
DOBRI KOMENTARI: - Plan je bio tako unaprijediti Mrtvašku za Ilovčane da je nakon izgradnje nove rive od 2 metra oni više ne bi mogli koristiti.
- Za ovakve stvari treba ekipu strpat 100 godina u zatvor al teške robije i to kao primjer za svu ostalu pametnu gamad
- Kakva drzava. Za 20 godina smo propali.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Lošinjski specjalacFb 2022-04-07 21:33
Došao ja i do Hrvatskog sabora.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Cuvari luke u zimskom periodu.Tihi 2022-04-07 22:32
Bravo gđa.Kekin.. vjerujem da nikad nije bila na Iloviku, a niti u uvali Martvaska. Hvala Vam što za probleme i život ljudi na otoku govorite u Saboru.
A gdje je nas otocanin? Zar nije u Saboru? Koje razočarenje od naseg Saborskog zastupnika sa Losinja. Gari javi se...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Ilovčani, ne računajte s Garijem.Fukara 2022-04-08 09:19
Citat Tihi:
Bravo gđa.Kekin.. vjerujem da nikad nije bila na Iloviku, a niti u uvali Martvaska. Hvala Vam što za probleme i život ljudi na otoku govorite u Saboru. A gdje je nas otocanin? Zar nije u Saboru? Koje razočarenje od naseg Saborskog zastupnika sa Losinja. Gari javi se...
Vašeg otočanina Garija "po majci Ilovčana" (kako se hvalio) boli ona stvar za Ilovik i ilovčane. Taj brine samo za svoje dupe i neće riskirati zbog njih. prije deset godina je razdragano gudio za medije:
Preci sanjali, ja doživio
– Moji preci su ovo sanjali, a ja sam doživio, poseban pozdrav mojim Šanpjerinima, rekao je gradonačelnik Gari Cappelli, po majci Ilovčan, te je zahvalio projektantima, izvođaču, Primorsko-goran skoj županiji, bivšoj i sadašnjoj Vladi RH jer su prepoznale značaj investicije te je iskazao nadu da će se već dogodine na Iloviku ponovno slaviti, kada na otok dođe voda.

volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # ...... 2022-04-08 09:38
Citat Tihi:
Bravo gđa.Kekin.. vjerujem da nikad nije bila na Iloviku, a niti u uvali Martvaska. Hvala Vam što za probleme i život ljudi na otoku govorite u Saboru.
A gdje je nas otocanin? Zar nije u Saboru? Koje razočarenje od naseg Saborskog zastupnika sa Losinja. Gari javi se...
Gospodin saborski zastupnik, i sam branitelj, je prije godinu dana na 2 skupa u Malom Lošinju otvoreno podržao projekt Mrtvaška.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Samozvani branitelj Garigost 2022-04-08 10:07
Citat ...:
Gospodin saborski zastupnik, i sam branitelj
Branitelj kao i anemični predsjednik njegove partije. obojica ratište vidjeli samo na TV ekranima. jedan iz Brisela a drugi iz Lošinja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # ??Filip 2022-04-08 14:35
Zar nije on bio specijalac u Ajkulama?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # petikotač 2022-04-09 09:27
Citat Filip:
Zar nije on bio specijalac u Ajkulama?
Ne znam za Ajkule, ali meni je on uvijek djelovao kao svojevrsni specijalac.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # ...FF 2022-04-08 11:01
Nema njega u Saboru ni pod razno.
Na TV prijenos sabora, a on se voza po Lošinju. Stalno ga viđam.
Možda ponekad popije kavu u saborskom kafiću, i to je sve.
Stekao čovjek braniteljski status i sad je džomba.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # .....Helga 2022-04-08 13:11
Citat FF:
Na TV prijenos sabora, a on se voza po Lošinju. Stalno ga viđam.
Možda ponekad popije kavu u saborskom kafiću, i to je sve.
A kad je na Lošinju kavu pije u kafiću ispod pućkog učilišta s ravnateljicom. Brine za njenu karijeru.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Naknada za odvojeni životgost. 2022-04-15 09:28
Citat Helga:
Citat FF:
Na TV prijenos sabora, a on se voza po Lošinju. Stalno ga viđam.
Možda ponekad popije kavu u saborskom kafiću, i to je sve.
A kad je na Lošinju kavu pije u kafiću ispod pućkog učilišta s ravnateljicom. Brine za njenu karijeru.
Da li i on uzima naknadu za odvojeni život?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
116 # ............. 2022-04-08 10:21
Pročitajte stranicu MO UNIJE.Moraju prekopati nove puteve koji su upravo napravljeni.Jer inače nema uporabne dozvole za novu rivu.Neka se ti radovi odbiju od njihovih plaća!Kancelari jski štakori koji znaju jesti i piti na račun Lučke uprave.Toliko se napiju da ne znaju šta rade.Koje drugo objašnjene?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
213 # Gost..... 2022-04-08 20:49
Isti nepismeni nekulturni nervozni zločesti sada komentiraju nešto što je saborska zastupnica pričala u Saboru a nikada nije bila na Lošinju, pa već po tome možemo zaključiti o kakvoj se skupini provokatora koji brane Mrtvašku ovdje radi. Samo da je pljuvanje i vrijeđanje, a u stvari njih nije briga za Mrtvašku nego samo da pljuju. A u stvari i ovi nepismeni nekulturni provokatori neznaju koji je problem oko Mrtvaške ali samo da se stvara smutnja.Gospodo ,Mrtvaška će biti napravljena onako kako je projektitano i vi koji se danas bunite i vrijeđate doći ćete na otvorenje rive na Mrtvaški i pljeskat ćete Ani i Gariu i Nediću i Baliji i Butkoviću. Jer vi i vaši roditelji su bili takvi i u komunizmu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
162 # Gošća..... 2022-04-08 21:31
Gost je u pravu, jer Mrtvaška je na otoku Lošinju, a Saborska zastupnica nije spomenula da je Mrtvaška na otoku Lošinju ili ona nezna gdje je Mrtvaška i misli da je Mrtvaška na otoku Iloviku. O rivi na Mrtvaški koja je na otoku Lošinju moraju odlučitivati stanovnici otoka Lošinja a oni koji su sa Lošinja eventualno mogu ćuti mišljenje Ilovčana kojih je sve manje na Iloviku jer se vikendaši predstavljaju za Ilovčane
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Vlast na prvom od 1000gost 2022-04-09 13:56
Citat .....:
Gost je u pravu, jer Mrtvaška je na otoku Lošinju, a Saborska zastupnica nije spomenula da je Mrtvaška na otoku Lošinju ili ona nezna gdje je Mrtvaška i misli da je Mrtvaška na otoku Iloviku
Gošća je lažljiva i nepismena pa se je očigledno da je ona dio gradske vlasti. Manji je problem što ne razlikuje pridjeve i imenice, veći problem je da laže. Ivana Kekin saborska zastupnica je na početku rasprave navela da je Mrtvaška na otoku Lošinu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Glupe laži Aninih akteraDiDiTi 2022-04-09 14:07
Citat gost:
Citat .....:
Gost je u pravu, jer Mrtvaška je na otoku Lošinju, a Saborska zastupnica nije spomenula da je Mrtvaška na otoku Lošinju ili ona nezna gdje je Mrtvaška i misli da je Mrtvaška na otoku Iloviku
Gošća je lažljiva i nepismena pa se je očigledno da je ona dio gradske vlasti. Manji je problem što ne razlikuje pridjeve i imenice, veći problem je da laže. Ivana Kekin saborska zastupnica je na početku rasprave navela da je Mrtvaška na otoku Lošinu.
Govno lažljivo. Naravno da je zna gdje je Mrtvaška, a to je i rekla. Ovo je screenshot njenog titlovanog izlaganja.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Moždani udarČeper 2022-04-09 18:03
Citat gost:
Citat .....:
Gost je u pravu, jer Mrtvaška je na otoku Lošinju, a Saborska zastupnica nije spomenula da je Mrtvaška na otoku Lošinju ili ona nezna gdje je Mrtvaška i misli da je Mrtvaška na otoku Iloviku
Gošća je lažljiva i nepismena pa se je očigledno da je ona dio gradske vlasti. Manji je problem što ne razlikuje pridjeve i imenice, veći problem je da laže. Ivana Kekin saborska zastupnica je na početku rasprave navela da je Mrtvaška na otoku Lošinu.
Volio bih znati tko iz Aninog kruga piše ovakve gluposti, a još više bih volio znati zašto im to dopušta. Pa sve ovo ide na njen račun.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Veliki dečki i curagost 2022-04-09 18:15
Nisu samo veliki dečki namirisali velike novce nego i velika cura pa ju je ražalostio prosvjedni skup Ilovčana jer je bio politički intoniran. Jer pravo na vođenje politike na otoku njezinih djedova imaju samo ona i Anto Nedić.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # podsjetimo se81 2022-04-10 07:19 Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # MrtvaškaProvokator 2022-04-09 08:17
Mrtvaška je bila gotova kada je prijavljena OLAF-U.Sve drugo je predstava.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
110 # Rukopis imbecilaASD 2022-04-09 09:32
Citat Provokator:
Mrtvaška je bila gotova kada je prijavljena OLAF-U.Sve drugo je predstava.
Imbecilne komentare o nekakvim posebnim pravima mještana Lošinja kakva nemaju drugi građani Grada Malog Lošinja piše ista osoba. Nije teško prepoznati da su "Gost" i "Gošća" isti imbecil jer su u razmaku od 18 minuta nadrobili istu hrpu budalaština. kakva vlast takvi podržavatelji :cry:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Cuvari luke u zimskom perioduTihi 2022-04-08 22:02
Netko iz Zg je ovih dana pokucao na vrata Gradske uprave,a i ovaj tjedan isto će netko iz Zg pozvoniti.....B it će veselo!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 0 # Gost iz Zagreba..... 2022-04-10 07:46
Kako vidim na ovom portalu je dozvoljeno pisati a da ne budeš vrijeđan, imaju samo oni koji su protiv gradonačelnice, Devičića, Nedića i vladajućih. To su ovi drugi koji su kulturni i za kojih spominjanje "govno" je normalna komunikacija i ta riječ im je često u ustima. Dakle na ovom portalu možeš vrijeđati po sistemu Vučićevig parlamenta sve i svakog. Gost i gošća imaju pravo na svoje mišljenje, a da su u pravu kada kažu da su oni koji se tobože bore za Mrtvašku, da su nekulturni,nepi smeni to stoji jer kad pročitaš njihove komentare možeš zaključiti da su Ana Devičić Nedić u pravu i da im stalno raste raiting. Oni se bore za Lošinj i to uspješno i kulturno i to građani Lošinja vide i cijene. Nisu ništa dužni ili da su smuljali, a oni koji su na drugoj strani imaju duga prema svima da ni sami neznaju koliko i kome. U jednu ruku ovaj portal je dobar jer ovdje se jasno raspoznavaju dvije kulture. Jedna je fina i pristojna koju vode Ana, Devičić Nedić i to društvo i to je Mediteranska kultura, i oni drugi koji bez argumenata napadaju vrijeđaju i pljuju i to je Brdsko planinska kultura. Dvije različite kulture i to je vidljivo biračima. Mi koji smo sa strane i promatramo kao neutralni vidimo da se na Lošinju vidi ispravna politika sa naglaskom na zaštitu otoka i njegovih vrijednosti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # ...Tin 2022-04-10 08:25
Možda ti to tako djeluje ako stvari gledaš iz Zagreba. Ako se spustiš na Lošinj, ili na Ilovik, odavde se puno bolje vidi. Pa onda shvatiš da se oni koji ti zoveš Mediteranci u stvari ponašaju kao Brđani, i obrnuto. U svakom slučaju posjeti oftalmologa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 # Jad i bijeda lošinjske vlastiFG 2022-04-10 09:53
Citat Tin:
Možda ti to tako djeluje ako stvari gledaš iz Zagreba.
Lik nije iz Zagreba. To je netko iz jazbine Kučićkinih trolova. Odaje ga retorika njenih demagoških FB statusa o politici "s naglaskom" na "zaštitu otoka i njegovih vrijednosti". A maloumna tirada da su Ilovčani su od strane sadašnjih vladajućih više voljeni i zaštićeni od bilo koga u Gradu Mali Lošinj potpisana točkicama odaje da je piše ista spodoba koja se predstavila kao Gost iz Zagreba.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Nedićeva mediteranska kulturaZemo 2022-04-10 11:02
Mislim da ove komentare ne piše netko slabouman nego pismena osoba koja ovim satiričkim porukama pravi sprdnju. Na ovaj način želi potkopati Anine napore da na fejsu prikaže kako nešto radi. Kao ono o Nedićevoj Mediteranskoj kulturi (!) i da su pravi Ilovčani sretni i presretni što će se izgraditi riva na Mrtvaški i da podupiru projekt rive od 2.1 metar "jer oni znaju šta je more".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Bosanska mediteranska kulturaZoZo 2022-04-12 09:18
Citat Zemo:
Kao ono o Nedićevoj Mediteranskoj kulturi (!)
Ja mislim da to piše Nedić da istakne svoju bosansku mediteransku kulturu. Jer Bosna ima izlaz na Mediteran oko Neuma a on se priženio za Rabljanku. Zato podržava projekt Mrtvaška da ima bolju vezu s Rabom i ženinom imovinom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2 0 # Chauvinistihranitelj tuljana 2022-04-12 20:09
Citat ZoZo:
Citat Zemo:
Kao ono o Nedićevoj Mediteranskoj kulturi (!)
Ja mislim da to piše Nedić da istakne svoju bosansku mediteransku kulturu. Jer Bosna ima izlaz na Mediteran oko Neuma a on se priženio za Rabljanku. Zato podržava projekt Mrtvaška da ima bolju vezu s Rabom i ženinom imovinom.
Šovinizam?
Da vidimo:
"Šovinizam je uvjerenje u nadmoćnost ili superiornost vlastite skupine ili naroda nad drugima. Šovinizam je u izvornom smislu oblik pretjeranog ili čak i agresivno pretjeranog nacionalizma. Šovinisti se osjećajaju superiorni prema pripadnicima drugih naroda i tako obezvređuju druge ljude."
Mislite da nije? Umjesto "bosanski" stavite "srpski" ili... "židovski" pa pročitajte ponovno...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # MrtvaškaProvokator 2022-04-10 08:43
OLAF će presuditi a ne tvoj komentar.Ma ko je to zaštitio Ilovčane Devčić,Ana,Nedić??
Reci mi ko?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Dsli ste mi ideju...hranitelj tuljana 2022-04-10 12:56
Citat .....:
U jednu ruku ovaj portal je dobar jer ovdje se jasno raspoznavaju dvije kulture.
Teoretski, kad bih ja bio neki lokalni pokvareni političar, koji želi "vladati vječno", našao bih šačicu lokalnih ridikula i općenito ljudi koji većini idu na živce i plaćao bi ih (jasno, ne otvoreno nego posrednim putem) da plaše opću javnost nebulozama, prostaklukom i preočitim licemjerjem, da glume lažnu, pretjeranu, glasnu, karikiranu ali svakako kontroliranu i benignu oporbu, ne bih li normalne ljude natjerao u "moj tor" budući da će većina smatrati "ovaj možda krade ali bolje on nego da ovakvi dođu na vlast". Bio je čak neki igrani film na tu temu, ne sjećam se točno...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Politička nekulturaNoname 2022-04-11 10:34
Citat .....:
U jednu ruku ovaj portal je dobar jer ovdje se jasno raspoznavaju dvije kulture. Jedna je fina i pristojna koju vode Ana, Devičić Nedić i to društvo i to je Mediteranska kultura,
Osobe koje u gradskoj politici rade ono što kao članovi vladajuće škvadre izvode Kučić, Devčić i Nedić prikazivati kao pripadnike fine i pristojne mediteranske kulture može netko tko ne zna što je kultura, a posebno što je to politička kultura. Naravno, ovu samohvalu može poturati i netko od njih ili neki njihov klijent, plaćeni trol, ulizica... Svekoliko njihovo djelovanje je primjer hadezeovske demagogije, političke pokvarenosti, lažljivosti i bahatosti. Podmuklost se podrazumijeva.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Let iznad kukavičjeg gnijezdaLaundromat 2022-04-11 11:55
Na 33. sjednici Gradskog vijeća održanoj prije godinu dana jedna od tema je bila i prijedlog usvajanje UPU-a Preslop, koji na svu sreću nije prošao, radi naznake očito mutnih poslova nepoznatih investitora. Već tada se mogao vidjeti jasan stav gradonačelnice koju nije bilo briga što se na otoku njenih, ali još više naših djedova pere novac sumnjivog porijekla i još sumnjivijih investitora.

Danas, za vrijeme zločinačkog napada Rusije na Ukrajinu, kada je cijeli svijet osim Kine i Srbije okrenuo Rusima leđa, ona i dalje iz zadnjeg reda puše u ruski rog.

Pa dokle više!?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 0 # ................ 2022-04-10 09:13
Ilovčani su od strane sadašnjih vladajućih više voljeni i zaštićeni od bilo koga u Gradu Mali Lošinj. Ni Susku ni Unijama ni malim mjestima nisu posvetili toliko ljubavi i pažnje koliko Ilovčanima. Haloooo ILOVČANIMA,ne provokatorima koji se predstavljaju kao Ilovčani. Poznato je tko pravi nered na sjednicama Gradskog vijeća i kak ti, štiti interese Ilovčana. Pravi Ilovčani su sretni i presretni što će se izgraditi riva na Mrtvaški i stari Ilovčani koji znaju što je more podupiru projekt rive od 2.1 metar jer oni znaju šta je more i kad ti je more prijatelj a kad je neprijazelj. Ovi koji imaju Balkansku kulturu kako kaže Gost iz Zagreba, oni neznaju šta je more i njima je samo stalo do medijske pozornosti, a ne razumiju se niti u....
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Ilovik nikad složeniji!Ilovčan 2022-04-10 11:08
Neće vam proći zavadi pa vlada!Kao u drugim mjestima!Svi Ilovčani su protiv rive 2.01!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # MrtvaškaProvokator 2022-04-10 11:00
Prijatelju moj,
Vi ste prošlo svršeno vrijeme!
Imali ste priliku sve dok nije išla prijava OLAF -u!
Nemojte dozvoliti da vam politički mrtvaci sišu energiju uzalud.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
102 # Uvijek isti pojedinciSimon 2022-04-10 16:18
Ilovčani su prvotne simpatije i suosjećanje ostalih izgubili onaj tren kada su dopustili da njihovu stvar preuzmu i na nju se priključe dežurni bundžije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Uvijek isti uliziceZZ 2022-04-10 17:11
Citat Simon:
Ilovčani su prvotne simpatije i suosjećanje ostalih izgubili onaj tren kada su dopustili da njihovu stvar preuzmu i na nju se priključe dežurni bundžije.
Ilovčanima ne trebaju simpatije i suosjećanje ostalih. Njima treba pravo na normalan život. Sigurno ga neće dobiti od "ostalih" koji drže ljestve Baliji i Kučićki.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
26 # ???gost 2022-04-10 18:54
Citat Simon:
Ilovčani su prvotne simpatije i suosjećanje ostalih izgubili onaj tren kada su dopustili da njihovu stvar preuzmu i na nju se priključe dežurni bundžije.
A kako znaš da su izgubili simpatije?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Istraživanje stavovaFaktor N 2022-04-13 12:49
Citat gost:
Citat Simon:
Ilovčani su prvotne simpatije i suosjećanje ostalih izgubili onaj tren kada su dopustili da njihovu stvar preuzmu i na nju se priključe dežurni bundžije.
A kako znaš da su izgubili simpatije?
Ovo pod nickom Simon piše Nedić. Taj po cjeli dan ide od birtije do birtije i za šankom osluškuje Glas Naroda.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Cuvari u zimskom perioduTihi 2022-04-10 21:26
A dragi moji ako neznate sve sto se desava oko Martvaske,tesķo će putovanja za Ilovčane i sve ostlo,bolje nemojte komentirat.
Hvala.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

● ZADNJI KOMENTARI

 • Građani kao publika za naslikavanje

  gost 21.02.2024 14:36
  Demokracija s greškom
  Zbog politike vladajuće ekipe "Grad za tebe" se može pohvaliti stanjem tako zvane manjkave demokracije prema indeksu lista Economist. Kažem pohvaliti jer čini se da unatoč nastojanjima vladajuće većine demokracija u GML ipak stoji bolje od stanja ...

  Read more...

   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  Doremi 21.02.2024 10:33
  Strah od aktualnog sata?
  Još je pokroviteljski kazala da će imati aktualni sat na sljedećoj redovnosjednici za tjedan dana, ali sjednice nije bilo premda je tjedan već prošao.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  glupkokur 20.02.2024 14:32
  oporba u kope premijer u spade
  Iz perspektive današnjeg Hrvata, recimo, Andrej Plenković glup je kao [cenzurirano]: Demonstracije i javni gnjev zbog funkcije državnog odvjetnika za jednog najblaže rečeno suspektnog tipa, intimnog prijatelja cijele prve lige hrvatskog organiziranog ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 20.02.2024 10:14
  Savjetnik
  To pitanje bi ležalo vijećniku Joviću. On je na sjednici GV već (uzalud) pitao gradonačelnicu o ulozi i plačanju njenog osobnog savjetnika. youtu.be/Y_3QHry96Ao (http://youtu.be/Y_3QHry96Ao) http://www.youtube.com/watch?v=Y_3QHry96Ao

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Pa sad će 20.02.2024 06:34
  Još malo
  Ne pada snijeg, ali tragova ima, još malo pa će i plima.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 19.02.2024 20:56
  ......
  Nadam se da će neki oporbeni vijećnik tražiti pojašnjenje zašto se do sada nije prikazivalo plaćanja savjetniku.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  .... 19.02.2024 20:46
  Njonjo je najbolji
  Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković nazvao je u ponedjeljak prosvjed oporbenih stranaka na Markovom trgu prije dva dana proruskim skupom, na kojemu je ‘‘jedanaest razularenih revolucionara vrijeđalo premijera i vladajuću stranku‘‘.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 19.02.2024 11:43
  vrati pare
  A da vratiš pare što ti je plaćala dopunsko osiguranje ?

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Gost 18.02.2024 16:08
  Ministar panj
  Ovoj "proturazvojnoj " budali ozbiljno konkurira ministar Beroš koji je izvalio da je prosvjed bio tragikomičan jer da ti ljudi kao da žive u svemiru. Taj panj kojem je AP povjerio hrvatsko zdravstvo još nije saznao da i on, cijeli njegov HDZ i svi ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 18.02.2024 11:54
  ...
  Možda čovjek nema djece, a braća su mu poumirali. Uostalom, šta to tebe briga? Koliko znam ni AK nije stvorila svoju familiju. Je li to problem? Jesi li ti nečiji odvjetnik ili bi moguće za sebe htio nužni dio?

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Grunf 18.02.2024 11:53
  Test inteligencije
  Bio je to očito test inteligencije. Ti ga nisi prošao. Istraživanje koje je proveo Harvard Business School došlo je do zaključaka kako je sarkazam "najviši oblik inteligencije", prije čega su istraživali kognitivna iskustva mozga i ponašanja pojedinca ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 18.02.2024 10:43
  ni vau ni mjau
  Za razliku od - tebe? Nemaš nikome ostaviti nego neznanki? Ili - besramno i patetično lažeš?

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Grunf 18.02.2024 10:28
  Proturazvojni ljevičari
  Nakon prosvjeda oporbe na Markovom trgu uz objavu jednog od Plenkijevih ministranata HDZ piše "Zar nekoliko tisuća proturazvojnih ljevičara, jedva okupljenih iz cijele Hrvatske uz tjedan dana priprema i agresivne kampanje, stvarno misli da ćemo zbog njih ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Mikula 18.02.2024 09:55
  budimo realni
  Ja sam star i nemoćan, nalazi mi nisu dobri i neću još dugo. Zato Njoj koja u 20 godina rada i radnim danom i vikendom nije stvorila ništa, u imovinskoj kartici nema upisanih ni nekretnina ni pokretnina, ovime poklanjam Uskrsnicu, te svoj stan u Ćunskom ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Venerin brežuljak 18.02.2024 06:50
  Mjesečni troškovi njene Radosti
  Čekaj malo, polako, bez guranja, samo jedan po jedan... Prvo mora podmiriti mjesečne troškove od 1659,04 eura svom osobnom savjetniku koji već dvije godine svaki mjesec umjesto nje neumorno radi na EU fondovima, radi čega se po cijelom otoku grade ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  samo na Prvom od 1000 17.02.2024 23:57
  Uskrsnice?
  Nakon što je krajem prošle godine podijelila poticaje i onima kojima treba i onima kojima ne treba, postavlja se pitanje hoće li ove godine umirovljenici kao najugroženija skupina građana dobiti Uskrsnice. Mnogi gradovi su već davno najavili ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 17.02.2024 15:31
  Smještajni kapaciteti
  Izgleda da su počeli brinuti za budući smještaj pa sada ulažu u modernizaciju smještajnih kapaciteta. i.imgur.com/1brM1zN.jpg (http://i.imgur.com/1brM1zN.jpg)

  Read more...

   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  ..... 16.02.2024 15:17
  ...
  Snimka početka sjednice youtu.be/.../ (http://youtu.be/AVC60X4jWEA?si=eOTTJdOYsH3C2PZG) http://www.youtube.com/watch?v=AVC60X4jWEA

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Građanin drugog reda 16.02.2024 15:13
  Uspjesi Vlade se nižu dok ih ne uhvate da rukama pekmezu
  Opet su mu zakazali radari, građane zanima kad će banda završiti iza rešetaka. Kako se ono zove ona uspješna ministrica, Lažac? A samo je jedna u nizu.

  Read more...

   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  gost 16.02.2024 15:06
  Tko vodi sjednice GV
  I na ovoj sjednici se pokazalo da sjednice GV formalno vodi Devčić a da njega vodi Nedić. Snimka uvodnog dijela sjednice u kojem Nedić govori bez da traži i dobije riječ to nedvojbeno pokazuje. Ivkovićevo čuđenje što Devčić dopušta da se drugima radi ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 16.02.2024 14:16
  Tako se razgovara s novinarima
  Plenković nakon upada policije u Ministarstvo: ‘Mediji trebaju izvještavati o uspjehu Vlade, to je ono što zanima građane’ Premijera je malo zasmetalo pitanje o razlici između reduciranog izričaja i laži TELEGRAM

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  WoW 16.02.2024 12:53
  I to je to?
  Stari i nevažeći poslovnik iz 2009. godine?

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Venerin brežuljak 16.02.2024 12:09
  licentia poetica
  Pravi iskreni katolici su najčešće skromni i ponizni, i ne hvale se na pasja kola svojom vjerom. P.S. Moguće je da će sad onaj psihopat skočiti i reći da citiram kad je on to spominjao pasja kola. _ _

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 16.02.2024 11:18
  ...
  Postoje i tzv. katolici ravnozemljaši. Oni se drže Biblije kao pijan plota i ne priznaju tekovine moderne znanosti. Tako npr. ne priznaju postojanje i opasnosti bolesti koja je u pandemijskim razmjerima poharala svijet. Naravno, bolest je najviše ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 16.02.2024 10:52
  Gradsko vijeće bez Poslovnika o radu
  Pa Poslovnika zapravo ni nema. Pokušaj ga naći na gradskom webu na ovo linku gdje bi se morao nalaziti: mali-losinj.hr/.../... (https://www.mali-losinj.hr/sluzbene-informacije/akti-grada/poslovnik-gradskog-vijeca-grada-malog-losinja/) Zato ga se vodi ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Popaj 16.02.2024 09:53
  Jedini katolik
  h.t. ne poriče da je veliki vjernik. Poriče samo da je to napisao na ovoj stranici. A s linka koji si poslao proizlazi da se smatra JEDINIM KATOLIKOM koji koji posjećuje ovu stranicu.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 16.02.2024 07:52
  ...
  Možda ovo može poslužiti, ali ti sigurno čuvaš svoje skinšotove za slučaj da admin obriše tvoje veleumne komentare. volim-losinj.org/.../... (http://volim-losinj.org/politika/3017-izborna-podvala-obecanjima-bez-roka-ispunjenja#comment-78687) Čuo sam da ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 15.02.2024 20:29
  Ne jagiti...
  Pa kad je tako, zasigurno ti neće biti isuviše teško staviti koji moj citat u kojem tvrdim kako sam "veliki vjernik". Nije valjda da si - kukavni lažac?! Jer netko u komentarima laže, i netko lašca štiti, sad ćemo vidjeti tko.

  Read more...

   
 • Radio za ispiranja mozgova birača

  Krnjo 15.02.2024 15:33
  Korizmeni smijeh
  Korizmeni smijeh ministra vanjskih poslova u Vladi Andreja Plenkovića. i.imgur.com/iBHWwJZ.jpg (http://i.imgur.com/iBHWwJZ.jpg)

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Lino 15.02.2024 14:36
  ...
  Iako mu to nitko ne zamjera ili osporava, h.t. ponosno ističe da je veliki vjernik. Kao da to nekoga zanima, to je isključivo njegov osobni stav. A poznato je da su vjernici uviđavni, fini i pristojni ljudi, i naravno, da nikada ne lažu.

  Read more...

ZADNJI KOMENTARI (desno)

 • Građani kao publika za naslikavanje

  gost 21.02.2024 14:36
  Demokracija s greškom
  Zbog politike vladajuće ekipe "Grad za tebe" se može pohvaliti stanjem tako zvane manjkave ...
   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  Doremi 21.02.2024 10:33
  Strah od aktualnog sata?
  Još je pokroviteljski kazala da će imati aktualni sat na sljedećoj redovnosjednici za tjedan ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  glupkokur 20.02.2024 14:32
  oporba u kope premijer u spade
  Iz perspektive današnjeg Hrvata, recimo, Andrej Plenković glup je kao [cenzurirano] ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 20.02.2024 10:14
  Savjetnik
  To pitanje bi ležalo vijećniku Joviću. On je na sjednici GV već (uzalud) pitao gradonačelnicu ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Pa sad će 20.02.2024 06:34
  Još malo
  Ne pada snijeg, ali tragova ima, još malo pa će i plima.
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 19.02.2024 20:56
  ......
  Nadam se da će neki oporbeni vijećnik tražiti pojašnjenje zašto se do sada nije prikazivalo ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  .... 19.02.2024 20:46
  Njonjo je najbolji
  Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković nazvao je u ponedjeljak prosvjed oporbenih ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 19.02.2024 11:43
  vrati pare
  A da vratiš pare što ti je plaćala dopunsko osiguranje ?
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Gost 18.02.2024 16:08
  Ministar panj
  Ovoj "proturazvojnoj " budali ozbiljno konkurira ministar Beroš koji je izvalio da je ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 18.02.2024 11:54
  ...
  Možda čovjek nema djece, a braća su mu poumirali. Uostalom, šta to tebe briga? Koliko znam ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Grunf 18.02.2024 11:53
  Test inteligencije
  Bio je to očito test inteligencije. Ti ga nisi prošao. Istraživanje koje je proveo Harvard ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 18.02.2024 10:43
  ni vau ni mjau
  Za razliku od - tebe? Nemaš nikome ostaviti nego neznanki? Ili - besramno i patetično ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Grunf 18.02.2024 10:28
  Proturazvojni ljevičari
  Nakon prosvjeda oporbe na Markovom trgu uz objavu jednog od Plenkijevih ministranata HDZ ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Mikula 18.02.2024 09:55
  budimo realni
  Ja sam star i nemoćan, nalazi mi nisu dobri i neću još dugo. Zato Njoj koja u 20 godina ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Venerin brežuljak 18.02.2024 06:50
  Mjesečni troškovi njene Radosti
  Čekaj malo, polako, bez guranja, samo jedan po jedan... Prvo mora podmiriti mjesečne troškove ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  samo na Prvom od 1000 17.02.2024 23:57
  Uskrsnice?
  Nakon što je krajem prošle godine podijelila poticaje i onima kojima treba i onima kojima ne ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 17.02.2024 15:31
  Smještajni kapaciteti
  Izgleda da su počeli brinuti za budući smještaj pa sada ulažu u modernizaciju smještajnih kapaciteta.
   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  ..... 16.02.2024 15:17
  ...
  Snimka početka sjednice youtu.be/.../ (http://youtu.be/AVC60X4jWEA?si=eOTTJdOYsH3C2PZG) ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Građanin drugog reda 16.02.2024 15:13
  Uspjesi Vlade se nižu dok ih ne uhvate da rukama pekmezu
  Opet su mu zakazali radari, građane zanima kad će banda završiti iza rešetaka. Kako se ono ...
   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  gost 16.02.2024 15:06
  Tko vodi sjednice GV
  I na ovoj sjednici se pokazalo da sjednice GV formalno vodi Devčić a da njega vodi Nedić. Snimka ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 16.02.2024 14:16
  Tako se razgovara s novinarima
  Plenković nakon upada policije u Ministarstvo: ‘Mediji trebaju izvještavati o uspjehu Vlade ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  WoW 16.02.2024 12:53
  I to je to?
  Stari i nevažeći poslovnik iz 2009. godine?
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Venerin brežuljak 16.02.2024 12:09
  licentia poetica
  Pravi iskreni katolici su najčešće skromni i ponizni, i ne hvale se na pasja kola svojom ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 16.02.2024 11:18
  ...
  Postoje i tzv. katolici ravnozemljaši. Oni se drže Biblije kao pijan plota i ne priznaju ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 16.02.2024 10:52
  Gradsko vijeće bez Poslovnika o radu
  Pa Poslovnika zapravo ni nema. Pokušaj ga naći na gradskom webu na ovo linku gdje bi se ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Popaj 16.02.2024 09:53
  Jedini katolik
  h.t. ne poriče da je veliki vjernik. Poriče samo da je to napisao na ovoj stranici. A s ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 16.02.2024 07:52
  ...
  Možda ovo može poslužiti, ali ti sigurno čuvaš svoje skinšotove za slučaj da admin obriše tvoje ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 15.02.2024 20:29
  Ne jagiti...
  Pa kad je tako, zasigurno ti neće biti isuviše teško staviti koji moj citat u kojem tvrdim ...
   
 • Radio za ispiranja mozgova birača

  Krnjo 15.02.2024 15:33
  Korizmeni smijeh
  Korizmeni smijeh ministra vanjskih poslova u Vladi Andreja Plenkovića. i.imgur.com/iBHWwJZ.jpg ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Lino 15.02.2024 14:36
  ...
  Iako mu to nitko ne zamjera ili osporava, h.t. ponosno ističe da je veliki vjernik. Kao da ...