Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Mantra za pretvaranje laži u istinu

Korisnička ocjena:  / 22
LošeNajbolje 

matalda1Da je Lošinj prepoznat kao raj za ljubitelje prirode i zbog toga jedna od 20 top destinacija još je jedna potvrda da je prirodni i očuvani okoliš najvrjedniji gospodarski resurs zajednice. Zanimljivo je da je ovakvo vrednovanje pariškog Le Monde-a obnašateljica dužnosti gradonačelnika Ana Kučić u Novom listu komentirala kao pokazatelj „da smo na pravom putu" te da upravo strateško opredjeljenje za održivi razvoj rezultira ostvarenjem 2,2 milijuna noćenja godišnje.

Strateško opredjeljenje određuje koji je željeni cilj koji netko želi dostići. Strateško opredjeljenje ne znači baš ništa bez strateškog plana koji određuje kako će se do tog puta doći i bez sredstava predviđenim proračunom koji to treba omogućiti. „Zacrtali smo put odgovornog turizma kojim njegujemo našu prirodnu i kulturnu baštinu", reći će za Novi list gradonačelnica. Put, znači, postoji. 

Očigledno je svakome tko prati kretanja na Lošinju, a ne jednokratnim posjetom evidentira stanje, da Lošinj doživljava ubrzanu preobrazbu i urbanizaciju dosad netaknutih područja. Brojni u žurbi i dvojbenim procedurama usvajani prostorni planovi, a neki i u očitom sukobu sa zakonom, u neskladu su s usvojenim strateškim dokumentima grada, a atakiraju upravo na ono što je prepoznato kao najvrjedniji resurs: prirodna i kulturna baština. Dovoljno je spomenuti uvalu Čikat s do temeljem porušenim povijesnim vilama, za koje je, strateškom opredjeljenju usprkos, lokalna vlast ne samo propustila ishoditi zaštitu, nego je kumovala preobrazbi prostora upravo takozvanim prostornim planiranjem kojim je uklonila sve zapreke, svaki oprez, svako vrednovanje van onog sadržanog u poslovnom planu investitora. Dovoljno je spomenuti značajni krajobraz Punte Križa, s iskrčenim terenom za golf koji još nema nijednu dozvolu i ni jednu ozbiljnu studiju, ali ima sinergiju gradskih vlasti i idealnog investitora, strateškom opredjeljenju usprkos. Dovoljno je spomenuti zaštićenu park šumu Čikat u kojoj stabla padaju u korist kamp kućica i apartmanskih naselja, strateškom opredjeljenju usprkos. Sam proces prostornog planiranja, koji jedva kaska i stalno zaostaje sa stvarnim promjenama na terenu, pokazuje i dokazuje da je tvrdnja gradonačelnice o tome „da smo na pravom putu" samo mantra kojom gradska vlast već dvije godine pokušava laž pretvoriti u istinu, a stvarnost proglasiti rezultatom strateških opredjeljenja.

O prepoznatljivosti destinacije svjedoči trend unifikacije turističke ponude, najbolje sadržan u najavi da će od otoka Lošinja napraviti Mallorcu.

A najbolje o strateškom opredjeljenju za održivi razvoj i njegovanje prirodne baštine svjedoči upravo gradski proračun, iz kojih su vidljivi prioriteti lokalne politike. Ako zaštita okoliša nije skrivena u popriličnim i slabo informativnim stavkama proračuna na poziciji Upravnog odjela za komunalni sustav, urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša pod kodnim nazivima ostale usluge (540.331,34 kn u izvješću o izvršenju proračuna za 2015. godinu) ili ostali nespomenuti rashodi poslovanja (236.514,62 kn), onda izgleda da je Grad Mali Lošinj investirao 50.000 kuna za program održivog razvoja Centra za istraživanje o moru i nešto malo manje od 150.000 dao građanima za poboljšanje energetske učinkovitosti. Svjetlosno zagađenje Čikata plaćeno je novcem poreznih obveznika, a održavanje i zaštita zaštićene park šume Čikat predmet je višegodišnje stalne kuknjave o nedostatku novca, kao da proračun Grada Malog Lošinja kreira netko drugi. Strateškom opredjeljenju usprkos, u proračunu 2015. godine utrošeno je samo 46.425,00 kuna za prosjeke i održavanje šuma (bit će više za prosjeke no za održavanje), što je u usporedbi s novcem utrošenim za održavanje zelenih površina – čak 2.143.665,51 kune – jasniji indikator strateškog opredjeljenja nego izjave lokalnih političara.

Istina, okoliš se osim djelatno, što odražava uloženi novac, može štititi i izostankom ikakvog činjenja u prirodi. Uz 2,2 milijuna ostvarenih noćenja godišnje ne može biti ni govora o dostatnosti nečinjenja. „Područje park-šume Čikat ugroženo je nizom turističkih sadržaja koji su neprimjereni namjeni park-šume sukladno odredbama Zakona o zaštiti prirode", ocjena je u Godišnjem programu zaštite, održavanja, očuvanja, promicanja i korištenja zaštićenih područja u Primorsko-goranskoj županiji u 2015. godini.

Da lokalna zajednica, uz 2,2 milijuna noćenja godišnje, uz pretežnu orijentaciju prema turizmu kao načinu privređivanja, a koji je jedna od najprljavijih ekonomskih grana, uz prostorne promjene na svakom kutku otoka, uz proračunske prihode kojim je okarakterizirana kao najbogatija u Hrvatskoj, u svom proračunu nema rashoda za zaštitu prirode, svjedoči o strateškom opredjeljenju koje nije održivo i koje Lošinj može još samo zakratko propagirati kao raj za ljubitelje prirode.

Komentari: 

132 # Serra de Tramuntana... 2017-01-18 18:40
Pamfletistički i dezinformatorsk i domet ovog članka najbolje je sadržan u korištenju Mallorce kao primjera unifikacije turističke ponude.www.serradetramuntana.net/en/
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # OsoršćicaBedeker 2017-01-18 19:56
Citat ...:
Pamfletistički i dezinformatorski domet ovog članka najbolje je sadržan u korištenju Mallorce kao primjera unifikacije turističke ponude.www.serradetramuntana.net/en/
Majorka je bila i ostala prototip destinacije masovnog turizma, a Palma di Majorka još i sulude betonizacije. Jedan planinski lanac pod zaštitom UNESCO joj ne može oduzeti tu "slavu". A planinski lanac je teže devastirati nego obalu. Pa će to na neko vrijeme zaštititi i našu Osoršćicu od daljnje devastacije nakon što ju je načela INA.
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Neka govori novac, a ne mantreBotox 2017-01-20 09:30
Citat ...:
Pamfletistički i dezinformatorsk i domet ovog članka najbolje je sadržan u korištenju Mallorce kao primjera unifikacije turističke ponude.
A manipulatorski domet ovog tvog komentara najbolje je sadržan u skretanju pozornosti s poante članka i Lošinja navlačenjem na raspravu o Mallorci.

Poanta članka je izjava v.d. gradonačelnika „Zacrtali smo put odgovornog turizma kojim njegujemo našu prirodnu i kulturnu baštinu" koju lažnom, smiješnom pa i bezobraznom čine lako provjerljivi podaci o izvršenju gradskog proračuna navedeni u članku.

O njegovanju naše prirodne i kulturne baštine svjedoče ne samo podaci o proračunskim stavkama za tu svrhu nego i odredbe urbanističkih planova kojima su investitorima date odriješene ruke.

Tamo gdje si ti našao "pamfletistički i dezinformatorsk i domet članka" ja sam našao programatsku poruku sadašnjoj i budućoj gradskoj vlasti o istinski odgovornom turizmu koja glasi put your money where your mouth is.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Poslije nas potopGori Ussi 2017-01-21 08:57
Citat ...:
Pamfletistički i dezinformatorski domet ovog članka najbolje je sadržan u korištenju Mallorce kao primjera unifikacije turističke ponude.
Dezinformatorsk i je članak u Novom listu u kojem se nekritički prenosi izjava Ane Kučić "Svih ovih godina njegujemo našu posebnost i autentičnost. Prije deset godina strateški smo se opredijelili za održivi razvoj i konsenzusom svih koji rade u turizmu zacrtali put odgovornog turizma kojim njegujemo našu prirodnu i kulturnu baštinu, kako ne bismo ugrozili bioraznolikost po kojoj je cresko-lošinjsk i arhipelag poznat". Pravi novinar, skeptičan prema urođenom hvalisanju političara, zavirio bi u rashodovnu stranu tog opredjeljenja, kao što je to učinila autorica ovog članka. Vidio bi da je ona nula kuna i zaključio da će cijenu današnje devastacije platiti buduće generacije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
315 # Samoto ne 2017-01-18 21:03
Ako u Europi postoji najgori primjer jeftinog masovnog turizma sa hrpom kriminala i dilanja droge to je Mallorca.Minist ar bi profitirao u svim djelatnostima ali bi to bila smrt za Lošinj i domaće stanovništvo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # inspektor vinkoburin 2017-01-19 08:05
Citat to ne:
Ako u Europi postoji najgori primjer jeftinog masovnog turizma sa hrpom kriminala i dilanja droge to je Mallorca.
Mallorca je dječji vrtić u odnosu na Lošinj po pitanju organiziranog kriminala. :cry:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
314 # unicorn,hehepionirka 2017-01-18 21:06
..vratila mi se vjera u božansku prirodu kapitalizma..ka da su isa i samo longin postali bogatiji od todorića sa igrom,igricom,m ačkicom..hehehe he..u manje od 10 godina,da nisu nikog zaj..,opljačkali,prevarili..
bez "ne pitaj me za prvi milion"..samo je 5 milijardi ljudi sretno skinulo njihovu aplikaciju..
Kakve sad to ima veze sa Čikatom?
Pa kada su ih pitali za odmore i ostalo..rekli su da im ne pada na pamet kupiti mlažnjak i da im je najbolji odmor bio na nekom otočiću,bez interneta i struje..
Ali ,dobro,to su Slovenci :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
143 # nude i hotelski smještaj visoke kvalitetemicica 2017-01-19 11:10
U obrazloženju Le-Mondea piše i da se" nudi hotelski smještaj visoke kvalitete" a on se slučajno nalazi na tako "katastrofalnom " Čikatu.
Nije mi jasno kako nismo ušli u popis Le-Mondea kada prije uređenja Čikata i sa hotelima 3* , onda je priroda sigureno bila u boljem stanju!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
114 # liga za borbu protiv turizmahubert 2017-01-19 11:47
Citat micica:
U obrazloženju Le-Mondea piše i da se" nudi hotelski smještaj visoke kvalitete" a on se slučajno nalazi na tako "katastrofalnom" Čikatu.
Nije mi jasno kako nismo ušli u popis Le-Mondea kada prije uređenja Čikata i sa hotelima 3* , onda je priroda sigureno bila u boljem stanju!!!
Čikat će uvijek biti svjetska destinacija kolikogod se neki trudili da ga unište.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
112 # PresstitucijaVoala 2017-01-19 12:52
Citat micica:
U obrazloženju Le-Mondea piše i da se" nudi hotelski smještaj visoke kvalitete" a on se slučajno nalazi na tako "katastrofalnom" Čikatu.
Nije mi jasno kako nismo ušli u popis Le-Mondea kada prije uređenja Čikata i sa hotelima 3* , onda je priroda sigureno bila u boljem stanju!!!
U to vrijeme biznis prikrivenog reklamiranja, tzv. presstitucija, nije bio raširen kao danas. Presstitucija je pojam nastao ukrštanjem riječi press (novine, novinarstvo) i prostitucija, tzv. najstariji zanat na svijetu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
121 # mislim da ima puno bogatijih destinacijamicica 2017-01-19 14:11
Citat Voala:
Citat micica:
U obrazloženju Le-Mondea piše i da se" nudi hotelski smještaj visoke kvalitete" a on se slučajno nalazi na tako "katastrofalnom" Čikatu.
Nije mi jasno kako nismo ušli u popis Le-Mondea kada prije uređenja Čikata i sa hotelima 3* , onda je priroda sigureno bila u boljem stanju!!!
U to vrijeme biznis prikrivenog reklamiranja, tzv. presstitucija, nije bio raširen kao danas. Presstitucija je pojam nastao ukrštanjem riječi press (novine, novinarstvo) i prostitucija, tzv. najstariji zanat na svijetu.
Mislim da ima puno bogatijih destinacija od Cresa i Lošinja ako je to plaćeno novinarstvo. Da su nas popljuvali sigurno bi bili "pošteni" !!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Tko ne mora ne reklamiraVoala 2017-01-19 15:11
Citat micica:
Mislim da ima puno bogatijih destinacija od Cresa i Lošinja ako je to plaćeno novinarstvo.
Ulaganje u reklamu nije stvar nečijeg bogatstva nego želje i potrebe za reklamiranjem. Tko ne mora naprosto ne troši na reklamu. A meni je sumnjivo što su - kako piše Novi list - novinari Le Monda Cres i Lošinj rangirali na višem mjestu od Atene, a svoj Pariz skromno su smjestili na 20. mjesto. U Ateni nisam bio, ali sam bio u Parizu i znam da u pariškim metroima ima više vrijednijih umjetnina nego na Cresu i Lošinju zajedno s famoznim Apoksiomenom. A u Parizu ne reklamiraju kopije starih građevina kao da su prave kako se to radi s austrougarskim vilama na Čikatu. Potpuno nove kopije "prodaje" se kao da su građene 1912.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
027 # Čikat i hoteliHeureka 2017-01-19 18:24
Nitko ne prigovara hotelima, nego se ističe jednostavna činjenica da hoteli ne čine destinaciju. Hoteli su mjesto gdje spavaš na godišnjem, a ne mjesto na koje ideš na godišnji. Hoteli u okolišu u kojem su poharane priroda i kultura ne donose ni goste ni dobit.
Hotelski smještaj visoke kvalitete je prednost Lošinja, ali ne opravdava nelegalnost poslovanja i gradnje, a niti takvu betonizaciju koja slijedi gradnju hotela.
Čikat jest poharan i to je istina, a usputna je opaska i da je poharan na kriminalan način. Kao što je istina da je orijentacija lošinjskog turizma masovni turizam, mada su im puna usta ekskluzivnog turizma. Masovno i ekskluzivno su antonimi, ekskluzivno isključuje masovno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
120 # gradski močnicilosinjan 2017-01-19 13:31
Svi o svemu nitkovo korumpiranim gradskim glavešinama koji sve to dozvoljavaju,il i ti izglasavaju za plavu kuvertu od kojih se najviše ističu dvojica,jedan što radi u odgojnoj ustanovi te drugi privatni poduzetnik koji bi i mater prodao....
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # nova metlateodor 2017-01-19 16:15
Citat losinjan:
Svi o svemu nitkovo korumpiranim gradskim glavešinama koji sve to dozvoljavaju,ili ti izglasavaju za plavu kuvertu od kojih se najviše ističu dvojica,jedan što radi u odgojnoj ustanovi te drugi privatni poduzetnik koji bi i mater prodao....
Imamo priliku za par mjeseci promijeniti gradske glavešine, pa krenimo konačno ! :o
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 # Kad je bal, nek je maskenbal!Trubadur 2017-01-22 10:07
Citat teodor:
Citat losinjan:
Svi o svemu nitkovo korumpiranim gradskim glavešinama koji sve to dozvoljavaju,ili ti izglasavaju za plavu kuvertu od kojih se najviše ističu dvojica,jedan što radi u odgojnoj ustanovi te drugi privatni poduzetnik koji bi i mater prodao....
Imamo priliku za par mjeseci promijeniti gradske glavešine, pa krenimo konačno! :o
Krenulo se! Lošinjske političke elite su radi simbolike odlučile izbornu kampanju za gradsku vlast započeti u karnevalskom ozračju. Prije par dana sastao se u kafiću Zagazinjine trust mozgova u sastavu Darin Lekić, Vinko Mužić, Stipe Goleš, Mirko Brkanlić i Anto Nedić, pa je na temelju dogovora kao prvi od kandidata za gradonačelnika istaknut neki simpatizer SDP-a. Kandidature ostalih stranaka i nezavisnih aspiranata očekuju se za vrijeme karnevalskih priredbi pa je grad tim povodom prikladno urešen.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # sve je isto samo njega nemazombi 2017-01-22 11:56
Citat Trubadur:
Krenulo se! Lošinjske političke elite su radi simbolike odlučile izbornu kampanju za gradsku vlast započeti u karnevalskom ozračju. Prije par dana sastao se u kafiću Zagazinjine trust mozgova u sastavu Darin Lekić, Vinko Mužić, Stipe Goleš, Mirko Brkanlić i Anto Nedić, pa je na temelju dogovora kao prvi od kandidata za gradonačelnika istaknut neki simpatizer SDP-a.
Jake snage bivše SKJ još uvijek vladaju ovim otocima, fali im samo Miha. :o
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
112 # ustani baneJoja 2017-01-23 07:56
Citat Trubadur:
Prije par dana sastao se u kafiću Zagazinjine trust mozgova u sastavu Darin Lekić, Vinko Mužić, Stipe Goleš, Mirko Brkanlić i Anto Nedić, pa je na temelju dogovora kao prvi od kandidata za gradonačelnika istaknut neki simpatizer SDP-a.
U Lošinju je hitno potrebno provesti lustraciju da ove likove iz prošlog stoljeća skinemo sa grbače. Dok se oni sastaju po restoranima i kafićima mladi nam sele u Irsku, Italiju, Kanadu...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # šta je kvarat stoljeća..pionirka 2017-01-23 14:02
..da..da..ali treba požuriti..dok je joža još živ
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Zlatna mladežBatman 2017-01-23 15:59
Citat Joja:
Citat Trubadur:
Prije par dana sastao se u kafiću Zagazinjine trust mozgova u sastavu Darin Lekić, Vinko Mužić, Stipe Goleš, Mirko Brkanlić i Anto Nedić, pa je na temelju dogovora kao prvi od kandidata za gradonačelnika istaknut neki simpatizer SDP-a.
U Lošinju je hitno potrebno provesti lustraciju da ove likove iz prošlog stoljeća skinemo sa grbače. Dok se oni sastaju po restoranima i kafićima mladi nam sele u Irsku, Italiju, Kanadu...
A njihova djeca u inozemstvo idu radi školovanja, skijanja, šopinga ...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
221 # uskoklosinjan 2017-01-19 16:54
Isto tako se nadam da će i uskok napokon početi raditi svoj posao
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # zaspalo je siročeduo pegla 2017-01-20 16:16
Citat losinjan:
Isto tako se nadam da će i uskok napokon početi raditi svoj posao
Uskok se boji vožnje trajektom,zato naši poglavari mirno spavaju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2 0 # ...Licemjer 2017-01-21 23:52
Nije Uskok otrovna zmija da ne more na Lošinj kročit.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # ma datim 2017-01-22 22:51
Da su Uskok i ostali radili svoj posao,da je bilo volje,da su neovisni,a ne postavljeni,net ko bi u ovih 25 god. vratio pokradeni novac u privatizaciji,k rađi i raspodaji nakon nje,izdržavao dugogodišnju kaznu,a ne boravio na jahti.Dok je narodu Sanader karizmatičan i dobro odijeven,Vidoše vić simpatičan i zgodan,itd,itd, ništa od svega.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Narodglupav 2017-01-23 11:53
Točno, plješće se ovim likovima bez obzira što naprave?
Trebaš baš biti glupav ali takva je većina!
To je za ne vjerovat, ovakvi su bili i naši preci?
Pa kako imamo u prošlosti i pametne koji su nešto dobro napavili?
Kaže se kako si birao tako ti je, kamo ću ja koja nisma birala ovako?
Na žalost od ponuđenih kako u Lošinju tako i na većem nivou imaš jedne te iste face, kako ih skinuti kod ovako glupavog naroda koji je u većini?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
52 # nepoznati je stigaomislav 2017-01-23 14:07
Citat glupav:
Točno, plješće se ovim likovima bez obzira što naprave?

Na žalost od ponuđenih kako u Lošinju tako i na većem nivou imaš jedne te iste face, kako ih skinuti kod ovako glupavog naroda koji je u većini?
Pojavio se jedan potpuno novi kandidat koji čak nije u nijednoj stranci ali je simpatizer SDP-a i koji će ovim jalovim strankama kao što su HNS, IDS i PGS dobro pomrsiti račune.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 # RedikulijadaTrubadur 2017-01-23 16:13
Čime će im pomrsiti račune? Možda genijalnom izjavom da Lošinju treba promjena :lol: Siguran sam da je skriven od šire javnosti godinama smišljao taj ubojiti slogan koji će svojom originalnošću deklasirati konkurencija. Ako je uopće bude. Jer osupnuti snagom ove parole reflektanti na funkciju gradonačelmika povući će se iz unaprijed izgubljene bitke.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 # Reflektantinaprijed ostali stoj! 2017-01-23 16:42
Zašto bi se povukli?
Treba poduprijeti svakoga tko se želi kandidirati a nije do sada bio na listama.
Što može izgubiti?
Neće biti izabran i što onda, poušao je!

Više takvih možda se nešto i promjeni.
Što mogu novi pokvariti, ništa jer je sve u kvaru, debelo prošao rok ali nam se stalno nude na policama ovoga dućana zvan pokojni Mali Lošinj sos okolicom bližom i daljom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Ukalkulirana naivnost biračaTrubadur 2017-01-23 17:33
Izgleda da si cijepljen protiv ironije :lol: Naivan si ako misliš da se tog anonimca gura da bi nešto promijenio. Na sastanku nadstranačkog izbornog stožera u kafiću Zagazinjine dogovoreni su kandidati koji jamče da se ništa neće promijeniti, a jedan od njih će zahvaljujući naivcima poput tebe sigurno proći.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
19 # borba će biti dugaborbaš 2017-01-23 17:52
Citat Trubadur:
Na sastanku nadstranačkog izbornog stožera u kafiću Zagazinjine dogovoreni su kandidati koji jamče da se ništa neće promijeniti, a jedan od njih će zahvaljujući naivcima poput tebe sigurno proći.
Što je više kandidata za gradonačelnika to je sigurnije da će proći upravo HDZ-ov. Prava bitka voditi će se za kandidaturu u HDZ.u, tu je moguće bezbroj kombinacija. :-*
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # ONpio 2017-01-23 18:38
Svega je bilo od kada smo svoji, u državi i u našem gradu, mijenjale se stranke, gradonačelnici, viječnici i ostali, svi su obečavali, a k.... napravili, nekoga se kupilo, netko se prodao, netko uhljebio, ali netko je i jamčio poznatom dužniku-poduzet niku gradskim novcem, rasprodao što se dalo rasprodati, pretvarao zelene površine u tarase slastičarnica, plačao "protupožarne puteve", ponašao se kao da je gradska imovina njegova, i sada mo novog Mesiju koji će povesti ovaj zatupljeni narod.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
116 # Kandidat(i)Messenger 2017-01-23 20:15
Ja mislim da je jedini logični kandidat, onaj koji se nije uprljao a imao je prilike, Dubravko Devčić. To je čovjek s integritetom, ne priklanja se prodanoj većini koja ne misli svojom glavom. Nije kao usamljen vijećnik u glasačkoj mašini gradskog vijeća mogao napraviti ništa, ali nije radio štetu i uporno joj se je odupirao. Kao gradonačelnik bi imao priliku napraviti promjene i ja mislim da će mu Lošinjani ako su pametni dati tu priliku. Svi ostali kandidati služe tome da se glasovi nezadovoljnih građana usitne i rascjepkaju na tako sitne djeliće da nema nitko šanse poraziti HDZ. HDZ treba maknuti od naše kase i naše obale, od prostornog planiranja i odlučivanja. Zato je svaki glas za Nekića, Antoninića i slične glas za ostanak HDZ-a na vlasti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
24 # Junior ili senior?Zaledje 2017-01-24 09:26
Citat Messenger:
Zato je svaki glas za Nekića, Antoninića i slične glas za ostanak HDZ-a na vlasti.
Zar se kandidira Antoninić iz desničarskog uhljebilišta?! Stariji ili junior?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
37 # FrustracijaLiberal 2017-01-24 10:10
Mladi, liječi mamine frustracije. Tako zahvaljuje HDZ -u što ju je postavio na ravnateljsko mjesto, veliku plću i sviranje K.... Od 7-15 sati svakodnevno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Messenger je u pravuinokos 2017-01-23 22:01
Zaista je u pravu. Protiv HDZ-a treba biti samo jedan kandidat, da ga svi podrže. Ali tko će garantirati da i taj "antihadezeov" nije upravo HDZ-eov. Npr. Hdz će nekoga kandidirati a kandidirati će i Anu Kučić, ali kao nezavisnu. I eto ti ga netko od ta dva će proći i sve je riješeno. Dubravko Devčić je izvrstan čovjek, ali nema baš nikakvu šansu pobijediti, jer će imati baš sve protiv sebe, i uhljebe i investitoree i sve one koji žive od velikih investitora. I ne samo njih, nego i velike većine zavidnih i pokvarenih, pa onih što su svake nedjelje u crkvi itd. itd.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 # no pasaranbruno 2017-01-24 07:53
Citat inokos:
Zaista je u pravu. Protiv HDZ-a treba biti samo jedan kandidat, da ga svi podrže. Ali tko će garantirati da i taj "antihadezeov" nije upravo HDZ-eov. Npr. Hdz će nekoga kandidirati a kandidirati će i Anu Kučić, ali kao nezavisnu. I eto ti ga netko od ta dva će proći i sve je riješeno. Dubravko Devčić je izvrstan čovjek, ali nema baš nikakvu šansu pobijediti
Crkva će odlučiti tko će biti novi gradonačelnik ili gradonačelnica kao i svaki put do sada. Tu je Ana u prednosti pred bilo kojim drugim kandidatom a pogotovo SDP-ovom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 # CincinOvca 2017-01-24 14:40
Citat bruno:
Crkva će odlučiti tko će biti novi gradonačelnik ili gradonačelnica kao i svaki put do sada.
Hoćeš reći da su birači većinom glupe ovce koje nemaju vlastito mišljenje nego glasuju kako i im popi kažu da glasuju?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # DevčićMessenger 2017-02-03 11:23
Citat inokos:
Dubravko Devčić je izvrstan čovjek, ali nema baš nikakvu šansu pobijediti, jer će imati baš sve protiv sebe, i uhljebe i investitoree i sve one koji žive od velikih investitora.
Devčić ima upravo onoliko šanse koliko smo mi Lošinjani spremni ne kalkulirati nego dati svoj glas za drugačiju politiku. Oni koji su dosad sudjelovali u vlasti nisu promjena nego garant da će se sranja nastaviti, uhljebljivanje, koruptivne prakse, nenamjensko trošenje sredstava, rasprodaja imovine, urbanizacija prirode od koje otočani žive. Treba reći veliko NE dosadašnjim upravljačima gradom jer su napravili puno štete i nereda.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Jamstvo da će se sranje nastavitiDino 2017-02-03 12:56
Citat Messenger:
Citat inokos:
Dubravko Devčić je izvrstan čovjek, ali nema baš nikakvu šansu pobijediti, jer će imati baš sve protiv sebe, i uhljebe i investitoree i sve one koji žive od velikih investitora.
Devčić ima upravo onoliko šanse koliko smo mi Lošinjani spremni ne kalkulirati nego dati svoj glas za drugačiju politiku. Oni koji su dosad sudjelovali u vlasti nisu promjena nego garant da će se sranja nastaviti, uhljebljivanje, koruptivne prakse, nenamjensko trošenje sredstava, rasprodaja imovine, urbanizacija prirode od koje otočani žive.
Pa to je i rečeno na gradskom odboru HDZ za obrazloženje kandidature Kučić & Nedić. Samo drugim riječima. Jedan vjećnik je rekao "Ne treba nam program, mi pobjeđujemo."
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Nažalostistina 2017-01-23 22:59
da ima previše interesnih strana i dobar broj već ošišanih ovaca koji:
prvi imaju samo svoj interes i treba im samo malo da ostvare još ono malo što do sada nisu.
Zapamtite oni su najgori jer ne prezaju od ničega i nikoga za ostvarenje svojih ciljeva
drugi su obične ofce koje već ostrižene do kože još i nadalje ne vide što rade odi PRVI.

Uglavnom pohlepan i glupa narod smo mi koji neznamo što smo imali i što smo sve mogli imati ali za sebe i svoje a ne za tko zna koga i ove naše lopove.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # hrvatinegina 2017-01-24 15:19
Šta smo kao grad imali nakon izlaska iz Juge,vojska se povukla,ostavil a zgrade netaknute,ispra vne,pogledajte sada Velopin,Lošinjs ka Plovidba,gdje je sada;Jadranka,k ampovi,odmarali šta,plaže,...,a to je samo jedan gradić,a država?,nekolik o lopova i malo više primitivaca koji ne vide dalje od stola s janjetinom,glup i zatupljen narod koji se istima divi i taži neku vezu.Najveća greška je u ostatku nas koji stojimo po strani jer želimo biti daleko od svega toga umjesto da takve.....za jaja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # InventuraIzzy 2017-01-24 16:09
Citat gina:
Najveća greška je u ostatku nas koji stojimo po strani jer želimo biti daleko od svega toga umjesto da takve.....za jaja.
Da je bilo više ovakvih, ali ne anonimnih kritičara gdje bi nam bio kraj ...
volim-losinj.org/politika/2285-inventura
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Vlast potrošenih likovaBartol 2017-01-24 16:48
Šteta da se aktivnost organizatorica javnih tribina Čovjek po mjeri otoka zaustavila na kritici lokalne vlasti i da nije potaknula nastanak političkog projekta koji bi izišao na izbore. Ovako čemo dobiti vlast slučajnih spodoba izvučenih iz šešira u Velom Žalu i kafiću Zagazinjine ili nekih potrošenih likova s ovog spiska.
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # romina poweral bano 2017-01-24 16:09
Citat gina:
Najveća greška je u ostatku nas koji stojimo po strani jer želimo biti daleko od svega toga umjesto da takve.....za jaja.
Klingonska poslovica kaže: "Osveta je jelo koje se servira hladno", nikamo ne treba žuriti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Lopinebandiere 2017-01-24 22:26
Citat gina:
Šta smo kao grad imali nakon izlaska iz Juge,vojska se povukla,ostavila zgrade netaknute, ispravne, pogledajte sada Velopin,Lošinjska Plovidba, gdje je sada; Jadranka, kampovi, odmarališta,plaže,..., a to je samo jedan gradić, a država?, nekoliko lopova i malo više primitivaca koji ne vide dalje od stola s janjetinom, glup i zatupljen narod koji se istima divi i taži neku vezu. Najveća greška je u ostatku nas koji stojimo po strani jer želimo biti daleko od svega toga umjesto da takve..... za jaja.
Slažem se sa svime ali ne sa naslovom.Što bi trebao značiti naslov "hrvatine". Najveću štetu je i to u tri mandata napravio domaći talijan .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 # Istina i samoistina 2017-01-24 16:35
Citat gina:
Šta smo kao grad imali nakon izlaska iz Juge,vojska se povukla,ostavila zgrade netaknute,ispravne,pogledajte sada Velopin,Lošinjska Plovidba,gdje je sada;Jadranka,kampovi,odmarališta,plaže,...,a to je samo jedan gradić,a država?,nekoliko lopova i malo više primitivaca koji ne vide dalje od stola s janjetinom,glup i zatupljen narod koji se istima divi i taži neku vezu.Najveća greška je u ostatku nas koji stojimo po strani jer želimo biti daleko od svega toga umjesto da takve.....za jaja.
Sve 100% istina !!!!
Meni samo jedno nije jasno zašto to mase ne vide?
Zašto ne vide da nam do sada nije donijelo ništa dobro pa neće niti od sada s istim ljudima?
Fućkaj ono malograđansko zaposlio je moga i td i što onda netko će ga uskoro i otpustit ili će cjeli smoj radni vjek lizati nekome skute?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
79 # istina je voda dubokakustošija 2017-01-24 17:52
Citat istina:
Fućkaj ono malograđansko zaposlio je moga i td i što onda netko će ga uskoro i otpustit ili će cjeli smoj radni vjek lizati nekome skute?
Što ste skuhali to ćete i kusati. Kad vam je Beta ulaganja ponudila 700 kuna po dionici niste mogli dočekati jutro da odete kod javnog bilježnika i prodate svoje dionice. Sada kad ste novac potrošili investitor vam smeta i htjeli bi se vratiti ponovno na prvobitnu poziciju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
27 # Duboka istinaD.J. 2017-01-24 18:10
Točno je samo ono da je istina voda duboka. A duboka je istina da su mnogi zaista jedva čekali jutro da se riješe dionice, ali zato što je najavljeno da izlazi iz burze pa se ljude plašilo da ih neće moći prodati. Osim toga najavljeno je da se neće dijeliti dividenda. A o drugim pritiscima na zaposlene vlasnike dionica da ne govorimo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 # poštenjačineelvis 2017-01-24 20:04
Citat D.J.:
Točno je samo ono da je istina voda duboka. A duboka je istina da su mnogi zaista jedva čekali jutro da se riješe dionice, ali zato što je najavljeno da izlazi iz burze pa se ljude plašilo da ih neće moći prodati. Osim toga najavljeno je da se neće dijeliti dividenda. A o drugim pritiscima na zaposlene vlasnike dionica da ne govorimo.
Tko je vršio pritisak i na koji način treba javno objaviti i prijaviti DORH-u, jer za kriminal u privatizaciji nema zastare.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # državanik 2017-01-24 22:45
Citat elvis:
Citat D.J.:
Točno je samo ono da je istina voda duboka. A duboka je istina da su mnogi zaista jedva čekali jutro da se riješe dionice, ali zato što je najavljeno da izlazi iz burze pa se ljude plašilo da ih neće moći prodati. Osim toga najavljeno je da se neće dijeliti dividenda. A o drugim pritiscima na zaposlene vlasnike dionica da ne govorimo.
Tko je vršio pritisak i na koji način treba javno objaviti i prijaviti DORH-u, jer za kriminal u privatizaciji nema zastare.
Ajde više s tim DORH-om, Uskokom, pravosuđem, uredom za suzbijanjem korupcije, inspektorima koji prvi dojavljaju za mito, koliko treba vremena da nešto dođe iz guzice u glavu, narednih 26 god?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 # Rekvijem za radničko dioničarstvoDel Boy 2017-01-26 15:54
Lik nam pokušava prodati jeftinu foru da bi sve bilo drugačije da mali dioničari nisu prodali dionice. A bilo bi sve isto jer Rus je već bio većinski vlasnik, a ni prije toga mali dioničari (ESOP) nisu imali nikakav utjecaj na poslovnu politiku.

Rekvijem za radničko dioničarstvo
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Zna se ....Gizmo 2017-01-26 16:31
Lik okrivljuje male dioničare kao da su oni Rusima prodali većinski udio, a nisu, i kao da su im oni prodavali gradsko zemljište, a nisu. Mali dioničari nisu ni odobravali koncesije i radili za Ruse ciljane planove prostora. Zna se ko je to radio.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # Prodaja prava na betoniranjeFelix 2017-01-25 09:15
Citat kustošija:
Što ste skuhali to ćete i kusati. Kad vam je Beta ulaganja ponudila 700 kuna po dionici niste mogli dočekati jutro da odete kod javnog bilježnika i prodate svoje dionice. Sada kad ste novac potrošili investitor vam smeta i htjeli bi se vratiti ponovno na prvobitnu poziciju.
Pišeš ka da si Mihin ili Garijev profesionalni trol pa zamagljuješ stvari misleći da smo budale. Kad mali dioničar proda svoje dionice nije kupcu prodao pravo da nemilice ruši, ruje, kopa, betonira. To mu pravo može prodati samo gradska vlast, što je i učinila. Vidi pod Čikat :sad:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Tko je skuhao kašu?Ivo 2017-01-25 19:27
Nisu vlasnici dionica nešto skuhali nego oni koji su investitoru predali i prodali cijeli grad. A tu kašu kusat ćemo svi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
22 # Svipoštenjačine 2017-01-24 21:52
Citat D.J.:
Točno je samo ono da je istina voda duboka. A duboka je istina da su mnogi zaista jedva čekali jutro da se riješe dionice, ali zato što je najavljeno da izlazi iz burze pa se ljude plašilo da ih neće moći prodati. Osim toga najavljeno je da se neće dijeliti dividenda. A o drugim pritiscima na zaposlene vlasnike dionica da ne govorimo.
Da,da sada ste svi jadni, prijetilo se, bili ste prestrašeni?
Zar vam to nije bio pokaztelj da to neće biti u interesu ovoga naroda, pa opet ste bili poslušnici i sada gurate sve svoje u sve rupe koje vam ponude.
Mogli ste ići zapaliti i koju svjeću Vladu možda vam pomogne.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Ako ti nije jasno ...Felix 2017-01-25 09:02
Citat poštenjačine:
Citat D.J.:
Točno je samo ono da je istina voda duboka. A duboka je istina da su mnogi zaista jedva čekali jutro da se riješe dionice, ali zato što je najavljeno da izlazi iz burze pa se ljude plašilo da ih neće moći prodati. Osim toga najavljeno je da se neće dijeliti dividenda. A o drugim pritiscima na zaposlene vlasnike dionica da ne govorimo.
Da, da sada ste svi jadni, prijetilo se, bili ste prestrašeni?
Zar vam to nije bio pokaztelj da to neće biti u interesu ovoga naroda, pa opet ste bili poslušnici i sada gurate sve svoje u sve rupe koje vam ponude.
Mogli ste ići zapaliti i koju svjeću Vladu možda vam pomogne.
Onaj tko iz straha da će ostati i bez onih 700 kn po dionici iskoristi priliku da ih se riješi nije poslušnik nego mudar čovjek. Zašto misliš da je vlasnik neke siće od dionica trebao brinuti o interesu "ovog naroda" kad za to nije bilo briga Darina Lekića koji je prodajom svojih dionica omogućio Rusima da postanu većinski vlasnici Jadranke. A potom i jedini vlasnici.
Ako ti nešto još uvijek nije jasno pročitaj:
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # trilateralaferdinand 2017-01-25 10:46
Citat Felix:
Onaj tko iz straha da će ostati i bez onih 700 kn po dionici iskoristi priliku da ih se riješi nije poslušnik nego mudar čovjek. Zašto misliš da je vlasnik neke siće od dionica trebao brinuti o interesu "ovog naroda" kad za to nije bilo briga Darina Lekića koji je prodajom svojih dionica omogućio Rusima da postanu većinski vlasnici Jadranke. A potom i jedini vlasnici.
Ako ti nešto još uvijek nije jasno pročitaj:
Puno toga nije jasno u toj priči, uz Darina ima još nekih koji su dogovorili taj posao stoljeća. Nikad u povijesti nisu rusi tako jeftino dobili vile, hotele, kampove, trgovine i obalu na toplom moru.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # BEZ MENETKO JA 2017-01-25 13:43
# ON — pio 2017-01-23 18:38
Svega je bilo od kada smo svoji, u državi i u našem gradu, mijenjale se stranke, gradonačelnici, viječnici i ostali, svi su obečavali, a k.... napravili, nekoga se kupilo, netko se prodao, netko uhljebio, ali netko je i jamčio poznatom dužniku-poduzet niku gradskim novcem, rasprodao što se dalo rasprodati, pretvarao zelene površine u tarase slastičarnica, plačao "protupožarne puteve", ponašao se kao da je gradska imovina njegova, i sada mo novog Mesiju koji će povesti ovaj zatupljeni narod.
A kako se do sada radilo bez sankcija:
Prodalo se zemljište autocamp poljana, jadranka hoteli radnik križevci itd. po turističkoj cijeni za zelenu površinu, raznim izmjenama planova omogućeno im je da se pretvori u građevinsko zemljište, izgradila im se infrastruktura, cesta šetnica biciklistička staza i još jedna do kovcanja , ZA KOGA ??? kanalizacija voda i prepumpne stanice, primjer od željezničkog do Haračića (za dvije vile) nakon dobivanja koncesije gradi se od anuncijate do željezničkog novi vodovod kanalizacija i prepumpna stanica, ZA KOGA??? i tko to RADI ??? i skojim novcima i po kojem planu u proračunu.
A zato nema novaca za dječji vrtić, sportsku dvoranu, zimski bazen ( sve je to obećano).
Stvarno smo jadni ako i dalje nastavi ovim tempom PRODAJA, uništavanje i plačanje privatnim firmama "tajkunima" SA NAŠIM NOVCIMA.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Jesmo li ovce?Beee 2017-01-25 14:56
Citat TKO JA:
Stvarno smo jadni ako i dalje nastavi ovim tempom PRODAJA, uništavanje i plačanje privatnim firmama "tajkunima" SA NAŠIM NOVCIMA.
Jadni smo jer se nismo pobunili protiv Kapelija i njegove bande u Gradskom vijeću, odborima i gradskoj upravi koji opslužuju tajkune. A kakve smo ovce za gradonačelnicu ćemo izabrat njegovu sluškinju Anu tako da preko nje može dovršiti preuzete obveze prema tajkunima.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # dosta je korupcijezenit 2017-01-25 16:53
Citat Beee:
Jadni smo jer se nismo pobunili protiv Kapelija i njegove bande u Gradskom vijeću, odborima i gradskoj upravi koji opslužuju tajkune. A kakve smo ovce za gradonačelnicu ćemo izabrat njegovu sluškinju Anu tako da preko nje može dovršiti preuzete obveze prema tajkunima.
Bez brige Ana nema nikakve šanse na ovim izborima. Biti će velikih iznenađenja !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Sva vlast marionetama!Harlekin 2017-01-26 09:16
Citat zenit:
Citat Beee:
Jadni smo jer se nismo pobunili protiv Kapelija i njegove bande u Gradskom vijeću, odborima i gradskoj upravi koji opslužuju tajkune. A kakve smo ovce za gradonačelnicu ćemo izabrat njegovu sluškinju Anu tako da preko nje može dovršiti preuzete obveze prema tajkunima.
Bez brige Ana nema nikakve šanse na ovim izborima. Biti će velikih iznenađenja !!!
Nikakvih iznenađenja neće biti. Za gradonačelnika, dogradonačelnik a i članove gradskog vijeća bit će kandidirane osobe koje jamče da će se nastaviti politika "gradit ćemo koliko god stane" ciljanim prostornim planovima prema narudžbama investitora, politika razvoja Lošinja prema master planu ruske Jadranke i bezpridržajnog servisiranja kapitala. Tekući mandat vlasti prolazi u znaku gotovo apsolutne sloge GV u jednoglasnoj i jednoumnoj podršci gore opisanoj politici, pa će biti sasvim svejedno kakvu će kombinaciju izbaciti izborni LOTO. Bit će sasvim svejedno je li gradonačelnik/c a manekenka HDZ-a Ana Kučić, SDP-ov simpatizer Nekić, Šolićev spin doktor Domac, financijski manager Mlacović ili neka druga marioneta gospodara Lošinja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Dupini bez zaštiteVito 2017-01-26 17:29
Citat Harlekin:
Bit će sasvim svejedno je li gradonačelnik/ca manekenka HDZ-a Ana Kučić, SDP-ov simpatizer Nekić, Šolićev spindoktor Domac, financijski manager Mlacović ili neka druga marioneta gospodara Lošinja.
Manekenka HDZ-a je za Novi List lijepo rekla da kada ih Le Monde prepozna i preporuči to pokazuje da smo na pravom putu i da moramo biti pažljiviji u razvitku i vrednovanju prirodnih resursa. Znači put je zacrtan. A na slici uz članak o tom pravom putu dupin - morski sisavac koji je trebao biti zaštićen. No sadašnji predsjednik gradskog Odbora za zaštitu okoliša je s nekoliko bukača nadao dreku i organizirao pobunu pod parolom "Spasimo dupina s otočni čovik neka krepa", a Kapeli se usrao od straha te ishodio ukidanje već proglašene zaštite. Funkcija predsjednika Odbora za zaštitu okoliša bila je priznanje za akciju ukidanja zaštite kao vida "pažljivosti u razvitku i vrednovanju jednog prirodnog resursa", a u tom duhu je Odbor nastavio raditi. Zato su prostorni planovi donošeni sa simboličkim mjerama zaštite kojih se ionako nitko ne drži.

i.imgur.com/QQMp7lu.jpg
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Pernarizacija nakon jednoumlja?Trump 2017-01-31 09:32
Citat Harlekin:
Tekući mandat vlasti prolazi u znaku gotovo apsolutne sloge GV u jednoglasnoj i jednoumnoj podršci gore opisanoj politici, pa će biti sasvim svejedno kakvu će kombinaciju izbaciti izborni LOTO. Bit će sasvim svejedno je li gradonačelnik/ca manekenka HDZ-a Ana Kučić, SDP-ov simpatizer Nekić, Šolićev spin doktor Domac, financijski manager Mlacović ili neka druga marioneta gospodara Lošinja.
Možda to pruža dobru priliku za nekog zaista nezavisnog, samo se bojim da se ne pojavi neki ridikul poput Pernara.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # ovanovan 2017-01-25 18:13
Citat Beee:
Citat TKO JA:
Stvarno smo jadni ako i dalje nastavi ovim tempom PRODAJA, uništavanje i plačanje privatnim firmama "tajkunima" SA NAŠIM NOVCIMA.
Jadni smo jer se nismo pobunili protiv Kapelija i njegove bande u Gradskom vijeću, odborima i gradskoj upravi koji opslužuju tajkune. A kakve smo ovce za gradonačelnicu ćemo izabrat njegovu sluškinju Anu tako da preko nje može dovršiti preuzete obveze prema tajkunima.
Nema mjesta panici, nikada nije kasno?
potrebno je da se zatraži revizija svih prodaja zemljišta prije i nakon izmjena planova, sva kanalizacija prepumpne stanice, šetnice, biciklističke staze,protupoža rni putovi i sve što je pogodovalo (što je koruptivno i podmitljivo). A tu ne može biti niti oslobođeno niti vijeće a kamoli Predsjednik vijeća i Gradonačelnik.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Nema lidruge bolje živine 2017-01-25 18:35
Citat Beee:
Citat TKO JA:
Stvarno smo jadni ako i dalje nastavi ovim tempom PRODAJA, uništavanje i plačanje privatnim firmama "tajkunima" SA NAŠIM NOVCIMA.
Jadni smo jer se nismo pobunili protiv Kapelija i njegove bande u Gradskom vijeću, odborima i gradskoj upravi koji opslužuju tajkune. A kakve smo ovce za gradonačelnicu ćemo izabrat njegovu sluškinju Anu tako da preko nje može dovršiti preuzete obveze prema tajkunima.
Ovu su ovce prelijepe da mi se nas s njima uspoređivalo, to je njima uvreda.
S kojom drugom živinom se mi možemo usporediti kada su sve redom pametnije?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Ti donosiš svjetlona kraju tunela 2017-01-25 18:39
Citat ovan:
Citat Beee:
Citat TKO JA:
Stvarno smo jadni ako i dalje nastavi ovim tempom PRODAJA, uništavanje i plačanje privatnim firmama "tajkunima" SA NAŠIM NOVCIMA.
Jadni smo jer se nismo pobunili protiv Kapelija i njegove bande u Gradskom vijeću, odborima i gradskoj upravi koji opslužuju tajkune. A kakve smo ovce za gradonačelnicu ćemo izabrat njegovu sluškinju Anu tako da preko nje može dovršiti preuzete obveze prema tajkunima.
Nema mjesta panici, nikada nije kasno?
potrebno je da se zatraži revizija svih prodaja zemljišta prije i nakon izmjena planova, sva kanalizacija prepumpne stanice, šetnice, biciklističke staze,protupožarni putovi i sve što je pogodovalo (što je koruptivno i podmitljivo). A tu ne može biti niti oslobođeno niti vijeće a kamoli Predsjednik vijeća i Gradonačelnik.
Nešto znaš da se kotrlja ili moliš svevišnjega da se to dogodi?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Nevinii krivi 2017-01-25 20:12
Citat Ivo:
Nisu vlasnici dionica nešto skuhali nego oni koji su investitoru predali i prodali cijeli grad. A tu kašu kusat ćemo svi.
Sigurno da nisu krivi.
Negdje gore naveli su da su bili prestrašeni i maltretirani i da su to morali napraviti.
To su ovi koji su zadnji prodavali a ostali su raditi u poduzeću pa sada se kao opravdavaju jer im je drugačije obećavano.
Glupo je sada govoriti da su morali prodati dionice jer su bili prisiljeni ovako ili onako.
Kada se gleda unatrag u Lošinju kao i drugdje poslužili smo kao pijuni vladajućima.
Kao dali su nam dionice i mi svi sretni imati ćemo dividendu kroz teške godine a sve je bila farsa kako bi se samo neki domogli dionica, s vremenom.
Sve dionice u Hrvatskoj su otišle u vražju mater.
Dok smo se mi brinuli za dnevno preživljavanj a neki su i ginuli, neki drugi su smišljali kako sve prisvojiti i kako novac legalizirati.
Međutim u Lošinju je to bilo vidljivo kuda ide i nitko nije ništa spriječio?
Svi samo tandrkamo po ovoj stranici a nitko ne čuje.
Muk i tišina.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # nije ih brigaja 2017-01-25 22:40
Citat i krivi:
Citat Ivo:
Nisu vlasnici dionica nešto skuhali nego oni koji su investitoru predali i prodali cijeli grad. A tu kašu kusat ćemo svi.
Sigurno da nisu krivi.
Negdje gore naveli su da su bili prestrašeni i maltretirani i da su to morali napraviti.
To su ovi koji su zadnji prodavali a ostali su raditi u poduzeću pa sada se kao opravdavaju jer im je drugačije obećavano.
Glupo je sada govoriti da su morali prodati dionice jer su bili prisiljeni ovako ili onako.
Kada se gleda unatrag u Lošinju kao i drugdje poslužili smo kao pijuni vladajućima.
Kao dali su nam dionice i mi svi sretni imati ćemo dividendu kroz teške godine a sve je bila farsa kako bi se samo neki domogli dionica, s vremenom.
Sve dionice u Hrvatskoj su otišle u vražju mater.
Dok smo se mi brinuli za dnevno preživljavanj a neki su i ginuli, neki drugi su smišljali kako sve prisvojiti i kako novac legalizirati.
Međutim u Lošinju je to bilo vidljivo kuda ide i nitko nije ništa spriječio?
Svi samo tandrkamo po ovoj stranici a nitko ne čuje.
Muk i tišina.
Hrvatska je skočila za 2 mjesta po pitanju korupcije,bar smo u nečemu dobri,oni koji trebaju čuti i postupati dio su toga,dok se građani ne probude plačati će razne kumove,uhljebe i njihove provizije,kuće, stanove u Italiji ,jahte, auta, satove.....
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
19 # MIK (mito i korupcija)asim 2017-01-26 08:14
Citat ja:
Hrvatska je skočila za 2 mjesta po pitanju korupcije,bar smo u nečemu dobri,oni koji trebaju čuti i postupati dio su toga,dok se građani ne probude plačati će razne kumove,uhljebe i njihove provizije,kuće,stanove u Italiji ,jahte,auta,satove.....
Ako ova ekipa ostane na vlasti u Lošinju skočiti će Hrvatska za još nekoliko mjesta na ljestvici za korupciju. Ovo više ni Crkva ne može zaustaviti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # Leglo korupcijegonzo 2017-01-26 13:09
Citat asim:
Ako ova ekipa ostane na vlasti u Lošinju skočiti će Hrvatska za još nekoliko mjesta na ljestvici za korupciju. Ovo više ni Crkva ne može zaustaviti.
A zašto misliš da bi crkva zaustavljala korupciju kad je i sama korumpirana, leglo korupcije i utočište korumpiranih?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # i dalje glasam za njihpapala maca 2017-01-25 21:22
Negdje gore naveli su da su bili prestrašeni i maltretirani i da su to morali napraviti.
To su ovi koji su zadnji prodavali a ostali su raditi u poduzeću pa sada se kao opravdavaju jer im je drugačije obećavano.
Glupo je sada govoriti da su morali prodati dionice jer su bili prisiljeni ovako ili onako.
Ti isit su i glasove dali za ove vijećnike, što je snjima ?
Oni su prodali imovinu sviju naas Lošinjna a to nisu bili njihove dionice.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Ide vrijeme, dođe rok, eto vraga skok na skokDJ Tramp 2017-01-26 17:27
Opet treba glasati za one iste koji su prevarili glasače i rasprodali Lošinj, treba im ukazati povjerenje neka nastave svoju prljavu rabotu...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 # poduzetnički lobikamo sutra 2017-01-26 17:56
Citat DJ Tramp:
Opet treba glasati za one iste koji su prevarili glasače i rasprodali Lošinj, treba im ukazati povjerenje neka nastave svoju prljavu rabotu...
Mislim da je bolje izabrati nove koji su već bogati pa možda neće više rasprodavati otok. :-*
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # KO GUSKE KROZ MAGLUKarnevalska rasprodaja 2017-01-27 12:37
J A V N I N A T J E Č A J
KAD JE BAL NEK JE MASKENBAL


za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Grada Malog Lošinja:

Č.zem. 7002, zk.ul. 7016, katastarske kulture šuma, katastarske površine 385 m², č.zem. 7003/1, zk.ul. 7016, katastarske kulture šuma, katastarske površine 144 m², č.zem. 7003/3, zk.ul. 6833, katastarske kulture šuma, katastarske površine 94 m², i č.zem. 7004/4, zk.ul. 6833, katastarske kulture šuma, katastarske površine 140 m², ukupne katastarske površine 763 m², k.o. Mali Lošinj, vlasništvo Grada Malog Lošinja u cijelini. Za č.zem. 7002, 7003/1, 7003/3 i 7004/7, k.o. Mali Lošinj, godišnja zakupnina iznosi 534,10 kn.
Č.zem. 7001, zk.ul. 7016, katastarske kulture šuma, katastarske površine 1101 m², k.o. Mali Lošinj, vlasništvo Grada Malog Lošinja u cijelini. Za č.zem. 7001, k.o. Mali Lošinj, godišnja zakupnina iznosi 770,70 kn godišnje.
Č.zem. 757, zk.ul. 1289, k.o. Mali Lošinj-grad, katastarske kulture pašnjak, katastarske površine 721 m², vlasništvo Grada Malog Lošinja u cijelini. Za č.zem. 757, k.o. Mali Lošinj-grad, godišnja zakupnina iznosi 2.163,00 kn godišnje.
Č.zem. 5116/1, zk.ul. 5936, katastarske kulture pašnjak, katastarske površine 365 m², č.zem. 5117/2, zk.ul. 5936, katastarske kulture pašnjak, katastarske površine 273 m², č.zem. 5119/2, zk.ul. 5936, katastarske kulture pašnjak, katastarske površine 120 m², č.zem. 5121/2, zk.ul. 2319, katastarske kulture maslinik, katastarske površine 295 m², i č.zem. 5121/4, zk.ul. 5936, katastarske kulture pašnjak, katastarske površine 141 m², sveukupne površine 1194 m², k.o. Mali Lošinj, vlasništvo Grada Malog Lošinja u cijelini. Za č.zem. 5116/1, 5117/2, 5119/2, 5121/4 i 5121/2, k.o. Mali Lošinj, godišnja zakupnina iznosi 835,80 kn godišnje.

Č.zem. 8299/1, zk.ul. 6072, katastarske kulture pašnjak, katastarske površine 734 m², č.zem. 8299/2, zk.ul. 6072, katastarske kulture pašnjak, katastarske površine 277 m², i č.zem. 8331/1, zk.ul. 6072, katastarske kulture pašnjak, katastarske površine 201 m², sveukupne katastarske površine 1212 m², k.o. Mali Lošinj, vlasništvo Grada Malog Lošinja u cijelini. Za č.zem. 8299/1, 8299/2 i 8331/1, k.o. Mali Lošinj, godišnja zakupnina iznosi 848,40 kn godšinje.

ZABODARSKI- UZ SAMU OBALU MORA
Č.zem. 9271, zk.ul. 1192, katastarske kulture pašnjak, katastarske površine 239 m², č.zem. 9272, zk.ul. 1192, katastarske kulture pašnjak i maslinik, katastarske površine 8134 m², i č.zem. 9273, zk.ul. 1192, katastarske kulture pašnjak, katastarske površine 711 m², sveukupne katastarske površine 9084 m² , k.o. Ćunski, vlasništvo Grada Malog Lošinja u cijelini. Za č.zem. 9271, 9272 i 9273, k.o. Ćunski, godišnja zakupnina iznosi 2.725,00 kn godišnje.
Č.zem. 4959/2, zk.ul. 6751, k.o. Mali Lošinj, katastarske kulture maslinik, katastarske površine 403 m², vlasništvo Grada Malog Lošinja u cijelini. Za č.zem. 4959/2, k.o. Mali Lošinj, godišnja zakupnina iznosi 282,10 kn godišnje
Č.zem. 267, zk.ul. 2337, katastarske kulture šuma, katastarske površine 155 m², i č.zem. 268, zk.ul. 2337, katastarske kulture šuma i neplodno, katastarske površine 619 m², sveukupne katastarske površine 774 m², k.o. Mali Lošinj-grad, vlasništvo Grada Malog Lošinja u cijelini. Za č.zem. 267 i 268, k.o. Mali Lošinj-grad, godišnja zakupnina iznosi 2.322,00 kn godišnje.
DIO ATRAKTIVNOG ZEMLJIŠTA U GRAĐEVINSKOM PODRUČJU ARTATORE NAGRADA BALBU ZA BLOKADU I SMETIŠTE U ATRAKTIVNOM DIJELU ARTATORE .
Čzem. 7197, zk.ul. 2196, k.o. Ćunski, katastarske kulture pašnjak, katastarske površine 3221 m², vlasništvo Grada Malog Lošinja u cijelini. Za č.zem. 7197, k.o. Ćunski, godišnja zakupnina iznosi 2.275,30 kn godišnje.

UVALA LOZIČINA-GRAĐEV INSKO ZEMLJIŠTE -RIBARSKA LUKA, PRISTANIŠTE ZA BRODOVE,
ODLAGANJE BARKI, RESTORAN ZA PROIZVOĐAĆE MAGLE-ATRAKTIVM O GRAĐEVINSKO
ZEMLJIŠTE UZ SAMU OBALU MORA I RUBNO GRAĐEVIMSKO PODRUČJE ARTATORA
Č.zem. 7249/1, zk.ul. 1425, k.o. Ćunski, katastarske kulture pašnjak, katastarske površine 2387 m², vlasništvo Grada Malog Lošinja u cijelini. Za č.zem. 7249/1, k.o. Ćunski, godišnja zakupnina iznosi 4.774,00 kn godišnje.
Č.zem. 7245, zk.ul. 2196, katastarske kulture pašnjak, katastarske površine 430 m², i č.zem. 7247, zk.ul. 2196, katastarske kulture pašnjak, katastarske površine 675 m², sveukupne katastarske površine 1105 m², k.o. Ćunski, vlasništvo Grada Malog Lošinja u cijelini. Za č.zem. 7245 i 7247, k.o. Ćunski, godišnja zakupnina iznosi 331,50 kn godišnje.
Č.zem. 11683, zk.ul. 2606, k.o. Mali Lošinj, katastarske kulture pašnjak, katastarske površine 1173 m², vlasništvo Grada Malog Lošinja u cijelini. Za č.zem. 11683, k.o. Mali Lošinj, godišnja zakupnina iznosi 821,10 kn godišnje.
Č.zem. 10576, zk.ul. 6903, k.o. Mali Lošinj, katastarske kulture šuma, katastarske površine 602 m², vlasništvo Grada Malog Lošinja u cijelini. Za č.zem. 10576, k.o. Mali Lošinj, godišnja zakupnina iznosi 421,40 kn godišnje.
Č.zem. 10580/2, zk.ul. 6903, k.o. Mali Lošinj, katastarske kulture šuma, katastarske površine 518 m², vlasništvo Grada Malog Lošinja u cijelini. Za č.zem. 10580/2, k.o. Mali Lošinj, godišnja zakupnina iznosi 362,60 kn godišnje.
Č.zem. 1102, zk.ul. 1833, k.o. Ćunski, katastarske kulture pašnjak, katastarske površine 325 m², vlasništvo Grada Malog Lošinja u cijelini. Za č.zem. 1102, k.o. Ćunski, godišnja zakupnina iznosi 97,50 kn godišnje.
Č.zem. 3151, zk.ul. 1259, k.o. Mali Lošinj-grad, katastarske kulture pašnjak i neplodno, katastarske površine 100 m², vlasništvo Grada Malog Lošinja u cijelini. Za č.zem. 3151, k.o. Mali Lošinj-grad, godišnja zakupnina iznosi 70,00 kn godišnje.
Uvjeti- moraš proizvoditi maglu , napraviti blokadu cesta po uzoru na Kordiša i Balbu.
99 %je sigurno da samo njih dvojica ispunjavaju uvjete natječaja i zakup atrativnog građevinskog zemljišta za najviše 2 kn za m2. Nagrada za životno dijelo . uKOLIKO NISI NAPRAVIO BLOKADU, NEMAŠ ŠANSE. Više od navedenog ne smiješ ponuditi. Previše bi bilo za budžet ovoga grada koji dalje ide kao guske kroz maglu.
Rok za podnošenje pismenih ponuda je 15 dana od dana objave natječaja. Uvjeti natječaja mogu se podignuti u zgradi Grada Malog Lošinja ili na web-stranici: www.mali-losinj.hr. Pismene ponude dostavljaju se poštom preporučeno ili neposrednom dostavom na adresu: Grad Mali Lošinj, Riva lošinjskih kapetana 7, Mali Lošinj, s naznakom “Ponuda za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Grada Malog Lošinja pod rednim brojem: ____. Ne otvaraj”.

Grad Mali Lošinj pridržava pravo poništenja cijelog ili dijela javnog natječaja, te da ne prihvati prispjele ponude.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # kvaka 22pierin 2017-01-27 08:00
Citat papala maca:
Negdje gore naveli su da su bili prestrašeni i maltretirani i da su to morali napraviti.
To su ovi koji su zadnji prodavali a ostali su raditi u poduzeću pa sada se kao opravdavaju
Sve manje ih radi u Jadranci, a dolaze nove snage izvana. Zato se sada bune jer se osjećaju izdano. Sreća u nesreći je što nema love, inače bi kupili cijeli Lošinj a postepeno i Cres.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # Kapitalci na okupuTetejac 2017-01-27 09:33
Osim sastanka izbornog stožera na Zagazinjinama održan je u Za Kantuni i konzultativni susret HDZ-ovih i HNS-ovih kapitalaca Nedić-Badurina sa Mlacovićem-Živk ovićem. Todorić ima svog čovjeka samo u Vladi, a Miha želi da uz ministra ima i gradonačelnika :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 # CiciloKoko 2017-01-27 10:08
Citat Tetejac:
Osim sastanka izbornog stožera na Zagazinjinama održan je u Za Kantuni i konzultativni susret HDZ-ovih i HNS-ovih kapitalaca Nedić-Badurina sa Mlacovićem-Živkovićem. Todorić ima svog čovjeka samo u Vladi, a Miha želi da uz ministra ima i gradonačelnika :P

Zaključak HDZa ( čitaj Badurina -tj Sarić -Nedić ) Ana Kucic nije njihov kandidat , traže ga među članovima HNSa , tj poslušnicima Vinka i Mihe
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Manjak poslušnikamn 2017-01-27 13:11
Citat Koko:
Citat Tetejac:
Osim sastanka izbornog stožera na Zagazinjinama održan je u Za Kantuni i konzultativni susret HDZ-ovih i HNS-ovih kapitalaca Nedić-Badurina sa Mlacovićem-Živkovićem. Todorić ima svog čovjeka samo u Vladi, a Miha želi da uz ministra ima i gradonačelnika :P
Zaključak HDZa ( čitaj Badurina -tj Sarić -Nedić ) Ana Kucic nije njihov kandidat , traže ga među članovima HNSa , tj poslušnicima Vinka i Mihe
Da, sad kad je Gari otišao u Vladu lošinjski HDZ više nema takvog poslušnika kakav je on bio.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # svemu dođe krajdudek 2017-01-27 17:39
Citat mn:
Da, sad kad je Gari otišao u Vladu lošinjski HDZ više nema takvog poslušnika kakav je on bio.
HDZ bez Garia nije više isti i definitivno gubi lokalne izbore. :cry:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 # promjena servisapro patria 2017-01-30 21:34
Citat Koko:

Zaključak HDZa ( čitaj Badurina -tj Sarić -Nedić ) Ana Kucic nije njihov kandidat , traže ga među članovima HNSa , tj poslušnicima Vinka i Mihe
Idealan kandidat bio bi gospodin Mlacović iz HNS-a, jer su svi HDZ-ovci kompromitirani !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
24 # Servisiranje ruske JadrankeLuka 2017-01-31 09:05
Citat pro patria:
Citat Koko:

Zaključak HDZa ( čitaj Badurina -tj Sarić -Nedić ) Ana Kucic nije njihov kandidat , traže ga među članovima HNSa , tj poslušnicima Vinka i Mihe
Idealan kandidat bio bi gospodin Mlacović iz HNS-a, jer su svi HDZ-ovci kompromitirani !!!
Kompromitirani su i svi drugi koji su skupa s HDZ-ovom koalicijom pokorno dizali ruke za Kapelijeve prijedloge. Pa su tako kompromitiran i svi kandidati koalicije SDP, HNS, PGS, IDS, i HSU mađu kojima je bio i Mlacović. Ne misliš valjda da bi kao Mihin zaposlenik bio u oporbi da je ušao u gradsko vijeće.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # imperija uzvraća udaracpanpurio 2017-01-27 11:29
Citat Tetejac:
Osim sastanka izbornog stožera na Zagazinjinama održan je u Za Kantuni i konzultativni susret HDZ-ovih i HNS-ovih kapitalaca Nedić-Badurina sa Mlacovićem-Živkovićem. Todorić ima svog čovjeka samo u Vladi, a Miha želi da uz ministra ima i gradonačelnika :P
Nije to organizirao Miha nego Pinki. Ne može podnijeti da Ana bude gradonačelnica jer se boji osvete za ono što je radio njezinoj obitelji.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
81 # LetiAnita 2017-01-27 15:12
Pa nije Ana takvo go vno kao Vinko !
Anu smatram jednom finom mladom obrazovanom gospođom, koja je iznad ovih Lošinjskih seoskih spleki i spletkaroša .
Nadam se da će se kandidirati za gradonačelnicu i svakako pobjediti !
Ali ako i ne pobjedi mislim da može izgubiti samo Lošinj i Lošinjani !
U politici nam trebaju bas takve osobe :neovisne, nepotkupljve, obrazovane . I svakako nije na odmet da i oku budu ugodne .
Svakako Ana ima moj glas
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # KokolindaFant 2017-01-28 08:47
Citat Anita:
U politici nam trebaju bas takve osobe: neovisne, nepotkupljve, obrazovane. I svakako nije na odmet da i oku budu ugodne. Svakako Ana ima moj glas
Moj glas nema. U dva mandata ničim nije pokazala da je neovisna, a čuvanje fotelje pod svaku cijenu je jedan od vidova potkupljivosti. Nakon što smo za predsjednicu dobili Čokolindu zato što je mnogima bila oku ugodna, fizički izgled ne smatram kvalifikacijom za politiku.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # onatam 2017-01-28 17:45
Citat Fant:
Citat Anita:
U politici nam trebaju bas takve osobe: neovisne, nepotkupljve, obrazovane. I svakako nije na odmet da i oku budu ugodne. Svakako Ana ima moj glas
Moj glas nema. U dva mandata ničim nije pokazala da je neovisna, a čuvanje fotelje pod svaku cijenu je jedan od vidova potkupljivosti. Nakon što smo za predsjednicu dobili Čokolindu zato što je mnogima bila oku ugodna, fizički izgled ne smatram kvalifikacijom za politiku.

Oku ugodna??? :eek: :sad: :-?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
141 # nije samo to...hranitelj tuljana 2017-01-28 20:11
Što će sad neki aktivisti i borci protiv neoliberalnog kapitalizma čiji stavovi su se, gle čuda, do 20. siječnja u detalj podudarali sa centrom svjetske moći i neoliberalnog neokapitalizma. Koji su se borili za ono za što se (slučajno) borila i tamo nekakva Bijela kuća, razni milijarderi, Lehman Brothers, Wall Street, šeici...
Zbunjenost čutim.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Tuljan opet balegaPilip 2017-01-29 13:12
O čemu ovaj opet balega?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # never moremilovan 2017-01-29 14:02
Citat Pilip:
O čemu ovaj opet balega?
..bit će da je razočaran što ga nitko ne spominje kao kandidata za gradonačelnika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # AnaMessenger 2017-02-03 11:36
Citat Anita:

Nadam se da će se Ana kandidirati za gradonačelnicu i svakako pobjediti !
Ali ako i ne pobjedi mislim da može izgubiti samo Lošinj i Lošinjani !
U politici nam trebaju bas takve osobe :neovisne, nepotkupljve, obrazovane .
Da je Ana neovisna i nepotkupljiva ne bi glumila fikus tolike godine u lošinjskoj vlasti, a kao prvi potez u funkciji moći stavila na dnevni red sramotni UPU Čikat. Ana je poslušnica i mali kotačić u prljavoj mašineriji korupcije i lopovluka lošinjske vlasti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Prazna tikva, bez boje, mirisa i okusaYole 2017-02-03 12:30
Citat Messenger:
Citat Anita:

Nadam se da će se Ana kandidirati za gradonačelnicu i svakako pobjediti !
Ali ako i ne pobjedi mislim da može izgubiti samo Lošinj i Lošinjani !
U politici nam trebaju bas takve osobe :neovisne, nepotkupljve, obrazovane .
Da je Ana neovisna i nepotkupljiva ne bi glumila fikus tolike godine u lošinjskoj vlasti, a kao prvi potez u funkciji moći stavila na dnevni red sramotni UPU Čikat. Ana je poslušnica i mali kotačić u prljavoj mašineriji korupcije i lopovluka lošinjske vlasti.
Ne mogu vjerovati da Anu Kučić netko može smatrati neovisnom i k tome još i nepotkupljivom. Za dogradonačelnic u je kandidirana baš zato što je u političkom smislu bila bez boje, mirisa i okusa, prazna tikva a to je i ostala kroz dva mandata. Bila je samo Garijev privjesak da bi ponavljala njegove frazetine i nazočila događanjima na koje se njemu nije išlo. Toliko o njenoj neovisnosti. A njena se potkupljivost sastoji u tome što je sve vrijeme ponizno stajala u Kapelijevoj sjeni pazeći da krivom rječju, gestom ili mišlju ne bi povrijedila faraonovu taštinu i ugrozila svoj dobro plaćeni položaj, koji traži malo ili nimalo rada, a bez odgovornosti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # hdzhdz 2017-01-27 13:07
Grad Mali Lošinj pridržava pravo poništenja cijelog ili dijela javnog natječaja, te da ne prihvati prispjele ponude.( vrijedi samo za članove HDZ -a)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
19 # mile non piu milecile 2017-01-31 10:02
Lijepo smo se dogovorili.Svi ali baš svi moraju ući u HDZ i onda nema više problema.Tada više neće biti oporbe i sudbinu Grada će moći odlučivati i oni koji sada nisu podobni jer nisu u HDZ-u.Nemojte se bojati nego svi uđite u HDZ,
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # gospodine usliši nasalan 2017-01-31 11:59
Citat cile:
Lijepo smo se dogovorili.Svi ali baš svi moraju ući u HDZ i onda nema više problema.Tada više neće biti oporbe i sudbinu Grada će moći odlučivati i oni koji sada nisu podobni jer nisu u HDZ-u.Nemojte se bojati nego svi uđite u HDZ,
Bravo, to je jedini način da HDZ ode u povijesnu ropotarnicu. :-*
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
19 # Folklor za maseDD 2017-01-31 12:34
Citat cile:
Lijepo smo se dogovorili.Svi ali baš svi moraju ući u HDZ i onda nema više problema.Tada više neće biti oporbe i sudbinu Grada će moći odlučivati i oni koji sada nisu podobni jer nisu u HDZ-u.Nemojte se bojati nego svi uđite u HDZ,
O sudbini Grada ni sada ne odlučuju HDZ-ovci nego Miha i njegovi dečki iz Sibira. Stranačka pripadnost i izbori su čisti folklor za mase kao i izbor najbolje maske u maškarama.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
63 # lovac na jelenegulag 2017-01-31 14:10
Citat DD:
O sudbini Grada ni sada ne odlučuju HDZ-ovci nego Miha i njegovi dečki iz Sibira. Stranačka pripadnost i izbori su čisti folklor za mase kao i izbor najbolje maske u maškarama.
Ma nemoj !!! A tko je doveo Mihu i dečke iz Sibira i dao im cijeli Čikat za sitnu lovu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
17 # Dečki iz SibiraDD 2017-01-31 14:23
Citat gulag:
Citat DD:
O sudbini Grada ni sada ne odlučuju HDZ-ovci nego Miha i njegovi dečki iz Sibira. Stranačka pripadnost i izbori su čisti folklor za mase kao i izbor najbolje maske u maškarama.
Ma nemoj !!! A tko je doveo Mihu i dečke iz Sibira i dao im cijeli Čikat za sitnu lovu.
Nisu ih doveli HDZ-ovci. Doveli su ih Šolić i njegova bratija u upravi Jadranke, a okupaciju cijelog Čikata omogućili su im oni koji su im prodali većinski udio vlasništva Jadranke.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Dečki iz LošinjaDa je bilo pameti i muda 2017-01-31 22:27
Dečki iz Sibira su sami došli. Nije ih doveo ni Šolić ni Gari. Šolić ih je samo uputio kako se to kod nas radi: velikim dioničarima dobro plati, male uplaši i kupi ih za sitne pare, a za vlast ne brini, daj im nešto para i zaspi ih blještavom vizijom elitnog turizma od kojeg će, kao, svi imati koristi. Gari pada na obećani glamur i hvali "investitora kakvog se samo poželjeti može" na sva usta i medije. Hadezejare klimaju glavama i spremno dižu ručice za što-god-da-treb a, a za njima i tzv. oporba, što iz konformizma, što iz straha za vlastito radno mjesto. A moglo je biti i drugačije, da je bilo imalo pameti i muda.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Pamet i mudaLega 2017-02-01 09:45
Citat Da je bilo pameti i muda:
A moglo je biti i drugačije, da je bilo imalo pameti i muda.
Pameti bi se našlo, ali nedostaju muda. Pokrenuta je inicijativa za pametni razvoj Lošinja, bilo je muda da se organizira nekoliko javnih tribina, ali se sve svelo na aktivnosti par osoba. Većina gleda svoja posla i kako kažeš 'što iz konformizma, što iz straha za vlastito radno mjesto' čeka da se drugi izlože.
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # zakon šutnjetotan 2017-02-01 16:35
Citat Lega:
Pameti bi se našlo, ali nedostaju muda. Pokrenuta je inicijativa za pametni razvoj Lošinja, bilo je muda da se organizira nekoliko javnih tribina, ali se sve svelo na aktivnosti par osoba. Većina gleda svoja posla i kako kažeš 'što iz konformizma, što iz straha za vlastito radno mjesto' čeka da se drugi izlože.
Ne radi se više ni o pameti ni o mudima, zavladala je građevinska mafija u opasno je dignuti glas. :cry:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 # Pustit ću glas iz grla!EKV 2017-02-01 19:05
Citat totan:
Ne radi se više ni o pameti ni o mudima, zavladala je građevinska mafija u opasno je dignuti glas. :cry:
Opasno je šutjeti. Tako se i ostaje bez pameti i bez muda. I zato - pustite glas iz grla i racite to glasno, da svi mafiozi čuju: DOSTA JE BILO!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
17 # Šutnja nije zlatoVito 2017-02-01 19:12
Citat EKV:
Opasno je šutjeti. Tako se i ostaje bez pameti i bez muda. I zato - pustite glas iz grla i racite to glasno, da svi mafiozi čuju: DOSTA JE BILO!
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Vjerodostojno cerekanjeKrvave mudante 2017-02-04 16:57
Citat Vito:
Citat EKV:
Opasno je šutjeti. Tako se i ostaje bez pameti i bez muda. I zato - pustite glas iz grla i racite to glasno, da svi mafiozi čuju: DOSTA JE BILO!
volim-losinj.org/.../...
Šutnja je ponekad zlato, dokazao otkvačeni zastupnik Pernar. U Saboru je pozvao na šutnju za 200 000 ljudi koji su u zadnjih pet godina napustili Hrvatsku na što su se HDZ-ovci cerekali, podsmjehivali i kolutali očima. A posebnu nekulturu pokazao je hadezejac Stevo Culej, onaj što je nosio krvave gaće po Velebitu da bismo mi imali devastiranu i opljačkanu Hrvatsku, a on veliku plaću i privilegije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # zlatarevo zlatodorian 2017-02-04 17:20
Citat Vito:
U Lošinju je karneval cijelu godinu, a maškare su u gradskom vijeću.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # onison 2017-02-02 10:06
Citat EKV:
Citat totan:
Ne radi se više ni o pameti ni o mudima, zavladala je građevinska mafija u opasno je dignuti glas. :cry:
Opasno je šutjeti. Tako se i ostaje bez pameti i bez muda. I zato - pustite glas iz grla i racite to glasno, da svi mafiozi čuju: DOSTA JE BILO!
Kakva mafija?,to su obični šup.. koji podmičiju druge šup.. u gradu koji im onda uz postotak od nekada 10%,a sada 20% dopuštaju da rade to što rade,a svi skupa koriste zatupljenost naroda koji nikad neće reči:DOSTA JE BILO!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Vesti iz besvestiDrombuljaš 2017-02-02 13:49
Citat son:
Citat EKV:
Citat totan:
Ne radi se više ni o pameti ni o mudima, zavladala je građevinska mafija u opasno je dignuti glas. :cry:
Opasno je šutjeti. Tako se i ostaje bez pameti i bez muda. I zato - pustite glas iz grla i racite to glasno, da svi mafiozi čuju: DOSTA JE BILO!
Kakva mafija?,to su obični šup.. koji podmičiju druge šup.. u gradu koji im onda uz postotak od nekada 10%, a sada 20% dopuštaju da rade to što rade, a svi skupa koriste zatupljenost naroda koji nikad neće reči:DOSTA JE BILO!
Šupci idu dalje. Hadezejski gradski komitet za gradonačelnicu kandidira Garijevu manekenku Anu a za njenog zamjenika Anta, viteza bez mača. A Ministar se grčevito i bezuspješno borio da kandidati budu Ana i Mirta.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # korizmatičnostpionirka 2017-02-02 16:48
ne bih se baš kladila na njih..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # elementarnamatematika 2017-02-04 12:10
Citat Drombuljaš:
Šupci idu dalje. Hadezejski gradski komitet za gradonačelnicu kandidira Garijevu manekenku Anu a za njenog zamjenika Anta, viteza bez mača. A Ministar se grčevito i bezuspješno borio da kandidati budu Ana i Mirta.


Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # iz vicaVicko 2017-02-04 22:26
Citat Drombuljaš:
Citat son:
Citat EKV:
Citat totan:
Ne radi se više ni o pameti ni o mudima, zavladala je građevinska mafija u opasno je dignuti glas. :cry:
Opasno je šutjeti. Tako se i ostaje bez pameti i bez muda. I zato - pustite glas iz grla i racite to glasno, da svi mafiozi čuju: DOSTA JE BILO!
Kakva mafija?,to su obični šup.. koji podmičiju druge šup.. u gradu koji im onda uz postotak od nekada 10%, a sada 20% dopuštaju da rade to što rade, a svi skupa koriste zatupljenost naroda koji nikad neće reči:DOSTA JE BILO!
Šupci idu dalje. Hadezejski gradski komitet za gradonačelnicu kandidira Garijevu manekenku Anu a za njenog zamjenika Anta, viteza bez mača. A Ministar se grčevito i bezuspješno borio da kandidati budu Ana i Mirta.
Ana i Anto?!?! Jer to istina? Ma nema šanse!!!
Tko je Nekićev dogradonačelnik ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
8 0 # milecile 2017-02-02 17:39
Na krivom mjestu vičeš DOSTA JE BILO.To se ne viče na Volim Lošinj.To je njihov portal da bi oni čuli što narod priča.Oni će se uplašiti onog trenutka kad nitko ne bude više pisao na Volim Lošinj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # ....Toto 2017-02-02 18:07
Citat cile:
Oni će se uplašiti onog trenutka kad nitko ne bude više pisao na Volim Lošinj.
Ajde Nediću ne seri.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
17 # Da mafiozi čujuAl capone 2017-02-03 12:48
Citat cile:
Na krivom mjestu vičeš DOSTA JE BILO.To se ne viče na Volim Lošinj.To je njihov portal da bi oni čuli što narod priča.Oni će se uplašiti onog trenutka kad nitko ne bude više pisao na Volim Lošinj.
Nediću, ovo ti nije gradsko vijeće da možeš izvrtati. Čovjek nije na Volim Lošinj viknuo (ni napisao) DOSTA JE BILO nego je pozvao da se vikne: "... pustite glas iz grla i racite to glasno, da svi mafiozi čuju: DOSTA JE BILO!".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
8 0 # Al capone - idiotrinat 2017-02-03 15:01
Ovaj Al capone što se naziva je All Idiot. Da je barem mafiozo, nego nije niti to. Čisti idiot. O gradskom vijeću zasigurno ništa nezna, osim da se tmo donose neke odluke. Zbog toga nije idiot, ali da na temelju svog neznanja donosi sud i zaključak, e to je primjer idiota.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Nedić već gubi živceAl capone 2017-02-03 17:43
Nediću prerano si počeo gubit živce. Na vijeću si neko i nešto jer daješ, oduzimaš riječ, stavljaš na dnevni red, izvrčeš rečeno za zapisnik, i t.d. Ali na javnom portalu si niko i ništa. Pomiri se s tim da niko nije na portalu viknuo DOSTA JE BILO nego da je pozvao da se vikne :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # previše kandidatakata 2017-02-03 19:52
Citat Al capone:
Nediću prerano si počeo gubit živce. Na vijeću si neko i nešto jer daješ, oduzimaš riječ, stavljaš na dnevni red, izvrčeš rečeno za zapisnik, i t.d. Ali na javnom portalu si niko i ništa. Pomiri se s tim da niko nije na portalu viknuo DOSTA JE BILO nego da je pozvao da se vikne :P
Počelo je šamaranje, a predizborna kampanja nije još ni počela. Bit će zanimljivo i uzbudljivo !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # ?pionirka 2017-02-03 20:30
a kako znaš da je nedić? :sad:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # BabaVanga 2017-02-03 20:52
Točno prije izbora izbit će afera velikih razmjera. Najviši politički dužnosnici Lošinja biti će na optiženičkoj klupi.Neće imati argumente za obranu a ulizice koji im se danas uvlače okrenut će im leđa kao Juda iškariot.I danas jedan drugoga cinkaju a zajedno marendaju i piju kavu.Pazite što vam poručuje Baba Vanga
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Svevišnjiusliši 2017-02-03 23:33
Babu Vangu!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # ni med cvetjem ni praviceštef 2017-02-05 08:01
Citat Vanga:
Točno prije izbora izbit će afera velikih razmjera. Najviši politički dužnosnici Lošinja biti će na optiženičkoj klupi.Neće imati argumente za obranu a ulizice koji im se danas uvlače okrenut će im leđa kao Juda iškariot.I danas jedan drugoga cinkaju a zajedno marendaju i piju kavu.Pazite što vam poručuje Baba Vanga
Ne bu ništa od toga, sve će to garavi stopirati. :zzz
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 # ....mn 2017-02-05 09:34
Citat štef:
Citat Vanga:
Točno prije izbora izbit će afera velikih razmjera. Najviši politički dužnosnici Lošinja biti će na optiženičkoj klupi.Neće imati argumente za obranu a ulizice koji im se danas uvlače okrenut će im leđa kao Juda iškariot.I danas jedan drugoga cinkaju a zajedno marendaju i piju kavu.Pazite što vam poručuje Baba Vanga
Ne bu ništa od toga, sve će to garavi stopirati. :zzz
Slažem se. U državi kojom vlada zločinačka organizacija pa dokazanog plagijatora ima za ministra znanosti i obrazovanja (!!!) lako je zaustaviti akciju pravne države koja bi organizaciji mogla nanijeti političku štetu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # securitateaelena 2017-02-05 11:54
Citat mn:
Slažem se. U državi kojom vlada zločinačka organizacija pa dokazanog plagijatora ima za ministra znanosti i obrazovanja (!!!) lako je zaustaviti akciju pravne države koja bi organizaciji mogla nanijeti političku štetu.
Ovo što se događa u Lošinju može se zaustaviti samo po rumunjskom modelu. :-?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # kave i nagradnih igaraJuvenal 2017-02-05 14:25
u Lošinju može doći do demonstracija jedino ako u kafićima nestane kave

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
25 # OvceDekle 2017-02-05 15:16
Citat Juvenal:
u Lošinju može doći do demonstracija jedino ako u kafićima nestane kave
A možda ni tada. Danas (nedjelja) sam dva puta bio kod autobusne postaje (oko 8 i 13 sati) i nekoliko minuta morao slušati izluđujuću monotonu tutnjavu motora na brodu Marko Polo kraj Škvera. Navodno je tamo još od prije Božića, motori rade dan i noć ali ljudi koji stanuju u blizini se ne bune. Zato uhljebe u Škveru, gradskoj upravi, kapetaniji i Lučkoj upravi nije briga.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 # Thief Islandu laži su kratke noge 2017-02-05 10:37
Citat štef:
Ne bu ništa od toga, sve će to garavi stopirati. :zzz
Upravo će on prvi naje....
SDP već skuplja materijale, a sve će biti izloženo na sjednici Sabora.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
7 0 # tek je počelozoka 2017-02-06 14:59
Bez brige za HDZ-e. U SDP-u tek počinje. Odobreno je pituranje desetak ćelija u Remetincu i to roza bojom. Tek toliko da bude malo ugodnije. A zaprditi će tamo i veliki antifa Goldštajn i Budak, inače intelektualne i moralne vertikale ljevice. Pa će utvrđivati gradivo Marxa i Engelsa kao Moša Pijade. SDRP će na kraju završiti na 10%, a njiovi uhljebi već se nude Mostu i Živom zidu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 # Je li to od lošeg pića?A 2017-02-06 15:08
A kakve veze to tvoje baljezganje ima s našim lokalnim političkim banditizmom, blesane :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
8 0 # A ili Adio mozguzoka 2017-02-06 16:37
Ovo lupetalo koje se naziva pseudonimom A, kaže da to što je SDRP-ova vlada pokrala budžet nema nikakve veze s nama u Lošinju je ne samo kreten, nego i idiot na kvadrat. Pa tko je mijenjao planove u Županiji kako bi se omogućile neke stvari u Čikatu i na Mataldi?? Valjda potpredsjednik SDRP-a Zlatko Komadina, trenutni župan. Ili je kandidat SDRP-a za gradonačelnika Malog Lošinja Nekić iz neke druge stranke, a ne iz SDRP-ea??
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
25 # A možda je od loše trave ...A 2017-02-06 18:14
Goldštajn i Budak, inače intelektualne i moralne vertikale ljevice koji će utvrđivati gradivo Marxa i Engelsa kao Moša Pijade nemaju veze s lošinjskim kuplerajom, tikvane :P A ni sve SDRP-ove vlade nisu pokrale državnog budžeta koliko hadezejci drpnu u prvih 100 dana.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # hoćemo promjenehaso 2017-02-07 14:29
Ana i Anto nisu više kandidati HDZ-a za gradonačelnicu i zamjenika gradonačelnika. Došlo je već do promjene, a kampanja još nije pravo ni počela.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
62 # People'sChoice 2017-02-07 18:09
Citat haso:
Ana i Anto nisu više kandidati HDZ-a za gradonačelnicu i zamjenika gradonačelnika. Došlo je već do promjene, a kampanja još nije pravo ni počela.
Mladi i nadareni HDZovac Antonio Badurina bio bi idealan kandidat za gradonačelnika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 # BabaVanga 2017-02-07 22:20
Ali samo dok traje karnjeval
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2 0 # bad blueboy 2017-02-09 07:31
Citat Choice:
Mladi i nadareni HDZovac Antonio Badurina bio bi idealan kandidat za gradonačelnika.
Ajde šaraj malo, Ana će biti gradonačelnica ma koliko to nekome ne odgovara.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # ++++Torcida 2017-02-09 17:47
Citat boy:
Citat Choice:
Mladi i nadareni HDZovac Antonio Badurina bio bi idealan kandidat za gradonačelnika.
Ajde šaraj malo, Ana će biti gradonačelnica ma koliko to nekome ne odgovara.

Ana, Anto ili Antonio... sve ti je to isto.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # pitam se pitamarmando 2017-02-09 19:37
Citat Torcida:

Ana, Anto ili Antonio... sve ti je to isto.
..a zašto mora biti gradonačelnik iz HDZ-a i imati početno slovo A u imenu ???
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 # vrijeme jerebrasti 2017-02-09 20:15
Mali Nekić ima vrlo velike izglede. Iz samo jednoga razloga. Jer građani lošinja dobro poznaju i Anu, i njezimu mamu i Antu i njegovo društvo. A to je biračima dovoljno. I previše.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2 0 # svemu dođe krajpadre 2017-02-10 07:43
Citat rebrasti:
Mali Nekić ima vrlo velike izglede. Iz samo jednoga razloga. Jer građani lošinja dobro poznaju i Anu, i njezimu mamu i Antu i njegovo društvo. A to je biračima dovoljno. I previše.
Šanse mu rastu iz dana u dan, dok se HDZ-ovci svađaju oko kandidata SDP, PGS i IDS ozbiljno rade.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Nepoznati kandidatDigo 2017-02-10 16:01
Citat rebrasti:
Mali Nekić ima vrlo velike izglede. Iz samo jednoga razloga. Jer građani lošinja dobro poznaju i Anu, i njezimu mamu i Antu i njegovo društvo. A to je biračima dovoljno. I previše.
Misliš da je biračima dovoljno to što nekoga ne poznaju pa da ga izaberu :lol: A zašto baš nepoznatog Nekića, a ne nekog drugog nepoznatog?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # padre, padrelikota 2017-02-10 08:59
E padre, padre. Što to SDP, PGS i IDS ozbiljno rade? Misliš rade u Gradskom vijeću u korist Jadranke? E tu si u pravu? A gdje si izgubio HNS, pa HSU, pa Živi zid i Most?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # neprincipjelna koalicijamilo 2017-02-10 11:58
Citat likota:
E padre, padre. Što to SDP, PGS i IDS ozbiljno rade? Misliš rade u Gradskom vijeću u korist Jadranke? E tu si u pravu? A gdje si izgubio HNS, pa HSU, pa Živi zid i Most?
HNS u Lošinju podržava HDZ i neće se miješati u njihov izbor. :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
31 # Dogradočelniktito-nik 2017-02-10 14:56
Vidio sam gore pitanje, ali nema odgovora - tko je nekićev zamijenik?Nekić mi nije poznat,ali iz priča koje čujem dečko je OK.Pitanje je ako dođe na vlast kakav će biti.Mogao bi biti isto OK ako pokraj sebe ne bude imao već odavno poznatu "gradsku" ekipu.
A HNS/HDZ u koaliciji?! To je isto kao da zajedno staviš zelene i borce za crnu metalurigiju haaaaaaaahaaaaa ahaaaaa
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # barakašizoki 2017-02-10 15:07
Citat tito-nik:

A HNS/HDZ u koaliciji?! To je isto kao da zajedno staviš zelene i borce za crnu metalurigiju haaaaaaaahaaaaaahaaaaa
Ljudi su zaboravili da je Gari prije HDZ-a bio dugo u HNS-u i ovo je njegova opcija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 # Dečko je OK?Vito 2017-02-10 15:56
Citat tito-nik:
Vidio sam gore pitanje, ali nema odgovora - tko je nekićev zamijenik? Nekić mi nije poznat, ali iz priča koje čujem dečko je OK.
A šta ti to znači da je iz priča koje čuješ dečko OK? Mislim da mu plakat sa slikom i natpisom "Ja sam dečko OK" neće donijeti mnogo glasova.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
31 # nepoznati iz nord expresaariel 2017-02-10 16:12
Citat Vito:
A šta ti to znači da je iz priča koje čuješ dečko OK? Mislim da mu plakat sa slikom i natpisom "Ja sam dečko OK" neće donijeti mnogo glasova.
Glasove će mu donijeti sama činjenica da ga nije predložio Pinki. :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 # Mali z24vdNiš 2017-02-10 16:38
Citat ariel:
Citat Vito:
A šta ti to znači da je iz priča koje čuješ dečko OK? Mislim da mu plakat sa slikom i natpisom "Ja sam dečko OK" neće donijeti mnogo glasova.
Glasove će mu donijeti sama činjenica da ga nije predložio Pinki. :lol:

Ha ha baš ga je on predložio (gdje mu žena radi )???
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
51 # Glupi biračiVito 2017-02-10 18:18
Znači lošinjski birači su tako glupi da im nije važno tko si, što si i što si učinio za zajednicu nego samo tko te je predložio?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # Biračijoj meni joj 2017-02-10 19:16
Pa naravno da su glupi vidi se do sada koga su i kako birali.
Nisu se pokaazali niti kao zaštitnici kamena na kojem žive, sve je prošlo i prolazi a birači gluhi, slijepi, sa velikom amnezijom, sklerozom i što već svega nema ali mozga jok.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # vladar u sjenirasputin 2017-02-10 20:00
Citat joj meni joj:
Pa naravno da su glupi vidi se do sada koga su i kako birali.
Koga god izaberu biti će u dubokoj Garievoj sjeni, a zna se da u sjeni uspijeva samo pljesan.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # BsbaVanga 2017-02-10 20:47
Pred izbore će izaći puno prljavog veša. Ima ekipa koja izvlači "putne naloge"i potpisnike i tko je uzeo lovu. Ovih dana su se neki sami dobrovoljno prijavljivali i nudili da budu pokojnici,a tek je počelo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Perestrojka i glasnostKohezivni narativ 2017-02-11 08:31
Citat Vanga:
Pred izbore će izaći puno prljavog veša ...
Ali vijesti o tom prljavom vešu neće doprijeti do odlučujuće većine glasača koja sa birališta hrli na jutarnju misu. Jer toj većini se birane informacije serviraju sa propovjedaonice , sa stranice "Otoci" Novog lista i iz "razgovora s povodom" na Radio Jadranka. A za Novi list izvješćuje djelatnica Turističke zajednice, radio Jadranka je u vlasništvu ruskih gospodara Lošinja kojima glasnost nije u interesu, a imaju dobre poslovne odnose s Krčkom biskupijom čiji službenici drže moralno politička predavanja s propovjedaonica .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 # Oglasni prostor TZ i gradske vlastiNjuškalo 2017-02-11 15:40
Citat Kohezivni narativ:
Citat Vanga:
Pred izbore će izaći puno prljavog veša ...
Ali vijesti o tom prljavom vešu neće doprijeti do odlučujuće većine glasača koja sa birališta hrli na jutarnju misu. Jer toj većini se birane informacije serviraju sa propovjedaonice, sa stranice "Otoci" Novog lista i iz "razgovora s povodom" na Radio Jadranka. A za Novi list izvješćuje djelatnica Turističke zajednice, radio Jadranka je u vlasništvu ruskih gospodara Lošinja kojima glasnost nije u interesu, a imaju dobre poslovne odnose s Krčkom biskupijom čiji službenici drže moralno politička predavanja s propovjedaonica.
Već dosta dugo, sve do jučer na stranici otoci NL nije bilo ništa o Lošinju. A jučer se nepotpisanim člankom Turističaka zajednica GML hvali kako sufinancira promociju privatnih iznajmljivača i navodi gdje se može dobit više informacija. Znači stranica za otočane je oglasni prostor TZ i Gradske vlasti pa je za očekivat da će do izbora služit za ciljano "informiranje" birača. Uz sinergiju sa Mihinim Radiom Jadranka i Krčkom biskupijom kao partnerom u poslu na Mataldi ishod izbora je već određen. S pravom je BB na Gradskom odboru HDZ kad su birali kandidate trijumfalno uzviknuo POBJEĐUJEMO!.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
6 0 # JadniciBiskup 2017-02-11 23:53
Nekada je ovaj portal znaćio nešto na ovom otoku. Danas stvarno ne znači ništa. Jadnici koji ostavljaju komentare nemaju utjecaja na javno mjenja zaßto ? Zato što na Lošinju svi znaju tko je Gari, tko je Ana, tko je Damir, BB , žuti, Sandro Andrino , Pejić, Domac, Elvis, Mlacović, Kamala, Rudi, Deva, Siniša, Pupi....... Jedino neznaju tko je Nekić i tko mu je zamjenica. Ljiljana . Ne hvala, možda još neka anonimka. Zato mislim da je priča već ispričana, Ana i Anto su idealna kombinacija za Lošinj. Niti jedno ni drugo nisu Gari, puno su realniji od njega, novaca će biti za sve prave stvari dok će nogomet i kruha i igara biti u drugom planu. To više neće biti problem Lošinja nego briselskog ćete Plenkija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Mišljenje ima svatko, kao i šupakCrno jaje 2017-02-12 08:56
Citat Biskup:
Nekada je ovaj portal znaćio nešto na ovom otoku. Danas stvarno ne znači ništa. Jadnici koji ostavljaju komentare nemaju utjecaja na javno mjenja zaßto? Zato što na Lošinju svi znaju tko je Gari, tko je Ana, tko je Damir, BB , žuti, Sandro Andrino , Pejić, Domac, Elvis, Mlacović, Kamala, Rudi, Deva, Siniša, Pupi... Jedino neznaju tko je Nekić i tko mu je zamjenica. Ljiljana. Ne hvala, možda još neka anonimka. Zato mislim da je priča već ispričana, Ana i Anto su idealna kombinacija za Lošinj. Niti jedno ni drugo nisu Gari, puno su realniji od njega, novaca će biti za sve prave stvari dok će nogomet i kruha i igara biti u drugom planu. To više neće biti problem Lošinja nego briselskog ćete Plenkija.
Imaš li ti neki egzaktan dokaz da ovaj portal ne znači ništa jer komentari nekih jadnika nemaju utjecaja na javno mjenja? Nadalje, možeš li s nečim realnijim od svoga mišljenja argumentirati da je priča već ispričana i da su Ana i Anto idealna kombinacija za Lošinj jer "nisu Gari" i puno su realniji od njega. Istina je da oni nisu Gari, ali budući da je Ana služila kao Garijeva glasnogovornica , a Anto kao poslušni realizator njegovih prijedloga nije jasno otkud ti mišljenje da su realniji od njega. Kao što znamo, mišljenje ima svatko. Kao što ima i šupak.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 # PotpisujemPero 2017-02-12 00:00
Slažem se, Gari je s gußtom pobjegao sa Lošinja na sreću svih. Želim da bude uspješan ministar u Vladi RH, da pomogne i svom Gradu i da se okani ćorava posla da preko svojih trabanata pokuša utjecati na dnevno političke događaje na Lošinju. Pozdrav ministru ma gdje bio.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # pozdrav ministru turizmaSrđ je naš 2017-02-12 09:35
Citat Pero:
Slažem se, Gari je s gußtom pobjegao sa Lošinja na sreću svih. Želim da bude uspješan ministar u Vladi RH, da pomogne i svom Gradu i da se okani ćorava posla da preko svojih trabanata pokuša utjecati na dnevno političke događaje na Lošinju. Pozdrav ministru ma gdje bio.

bez stotina vila i apartmana i bez golfa
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
5 0 # IstinaDobrica 2017-02-12 00:15
Iako sebe smatram biračem lijevog političkog spektra mišljenja sam da će HDZ-a dobiti na žalost i četvrti mandat na Lošinju. Ana Kučić domaća djevojka, u sjeni velikog gradonačelnika ima prolaz. Anto Nedić, dugodišnji predsjednik HDZ - a i gradskog vijeća i profesor u našoj srednjoj školi, umjeren i prihvatljiv čovjek velikoj većini Lošinjana su dobitna kombinacija za HDZ . U vremenima političke apatije na Lošinju predstavljaju jedini ozbiljni izbor. Uz to ma koliko bilo čudno imaju potporu i s Privlake i s Dražice. Slažem se da njih dvoje zasigurno nisu ministrov izbor, ali morat će progutati i tu knedlu i u konačnici biti sretan ako cijela priča oko izbora tako završi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # zec je još u šumilovac 2017-02-12 07:41
Citat Dobrica:
Iako sebe smatram biračem lijevog političkog spektra mišljenja sam da će HDZ-a dobiti na žalost i četvrti mandat na Lošinju. Ana Kučić domaća djevojka, u sjeni velikog gradonačelnika ima prolaz. Anto Nedić, dugodišnji predsjednik HDZ - a i gradskog vijeća i profesor u našoj srednjoj školi, umjeren i prihvatljiv čovjek velikoj većini Lošinjana su dobitna kombinacija za HDZ . U vremenima političke apatije na Lošinju predstavljaju jedini ozbiljni izbor. Uz to ma koliko bilo čudno imaju potporu i s Privlake i s Dražice. Slažem se da njih dvoje zasigurno nisu ministrov izbor, ali morat će progutati i tu knedlu i u konačnici biti sretan ako cijela priča oko izbora tako završi.
Dobrica sanja otvorenih očiju a očito nije ni dobro informiran. Glavni odbor HDZ-a PGŽ-a nije prihvatio ovu kombinaciju koju toliko hvališ Ana gradonačelnica Anto zamjenik. Karte se ponovno dijele s time da Ana ima aduta u rukavu jer je u međuvremenu kooptirana u Glavni odbor.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
4 0 # Lovcu, zecu, šumiHadezenjara 2017-02-12 08:42
Lovac je očito neka Garijeva curica ili dečko udobno smješteni na dobro plaćeno izmišljeno radno mjesto i prepričavaju ministrove želje.
Uz to rabi krive pojmove i izvlači čudne zaključke. Na koji način će izbjeći stav lošinjskog HDZ -a i zaobići najuspješnijeg predsjednika stranke. Raspustit će GO dva mjeseca prije izbora, teško. HDZ je ipak demokratska stranka i na lokalnim organizacijama je izbor ali i odgovornost.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Vic o demokracijiKaraplenko 2017-02-12 11:07
Palac dolje za vic da je HDZ demokratska stranka :cry:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # Nada i ZlatkoGuja 2017-02-12 13:19
Hdz-u nikad nitko iz Rijeke i Zagreba nije nametao kandidate, čak kad je kandidat bio Lubina, dok kod ostalih to nije slučaj
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Vic o uspješnostiMarakuja 2017-02-12 13:32
Citat Karaplenko:
Palac dolje za vic da je HDZ demokratska stranka :cry:
Dobar vic je i onaj o najuspješnijem predsjedniku stranke. Vitez bez mača je bio dobar samo u obžderavanju na račun investitora kakvog se može samo poželjeti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ===Fikus 2017-02-12 09:40
Citat Dobrica:
Iako sebe smatram biračem lijevog političkog spektra mišljenja sam da će HDZ-a dobiti na žalost i četvrti mandat na Lošinju. Ana Kučić domaća djevojka, u sjeni velikog gradonačelnika ima prolaz. Anto Nedić, dugodišnji predsjednik HDZ - a i gradskog vijeća i profesor u našoj srednjoj školi, umjeren i prihvatljiv čovjek velikoj većini Lošinjana su dobitna kombinacija za HDZ . U vremenima političke apatije na Lošinju predstavljaju jedini ozbiljni izbor. Uz to ma koliko bilo čudno imaju potporu i s Privlake i s Dražice. Slažem se da njih dvoje zasigurno nisu ministrov izbor, ali morat će progutati i tu knedlu i u konačnici biti sretan ako cijela priča oko izbora tako završi.
... and they lived happily ever after.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
26 # Poruka biračimaVito 2017-02-12 09:46
Citat Fikus:
Citat Dobrica:
Iako sebe smatram biračem lijevog političkog spektra mišljenja sam da će HDZ-a dobiti na žalost i četvrti mandat na Lošinju. Ana Kučić domaća djevojka, u sjeni velikog gradonačelnika ima prolaz. Anto Nedić, dugodišnji predsjednik HDZ - a i gradskog vijeća i profesor u našoj srednjoj školi, umjeren i prihvatljiv čovjek velikoj većini Lošinjana su dobitna kombinacija za HDZ . U vremenima političke apatije na Lošinju predstavljaju jedini ozbiljni izbor. Uz to ma koliko bilo čudno imaju potporu i s Privlake i s Dražice. Slažem se da njih dvoje zasigurno nisu ministrov izbor, ali morat će progutati i tu knedlu i u konačnici biti sretan ako cijela priča oko izbora tako završi.
... and they lived happily ever after.
Potpora s Privlake i s Dražice je poruka biračima NE GLASATI ZA KORUMPIRANU BAGRU! Radije ću glasati za nekog ridikula poput Pernara nego za manekenku i mutavog Nedića.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Ludom radovanjeLudo 2017-02-12 14:08
Citat Dobrica:
Slažem se da njih dvoje zasigurno nisu ministrov izbor, ali morat će progutati i tu knedlu i u konačnici biti sretan ako cijela priča oko izbora tako završi.
Koja konstrukcija s gutanjem knedle! Sve u cilju stvaranja privida da bi kombinacija Kučić-Nedić značila neku promjenu i otklon od Cappellijeve politike. Njih dvoje su najistureniji ljudi lokalne vlasti, odmah nakon bivšeg gradonačelnika, i suodgovorni za dosadašnju politiku. Zašto bi Cappelli gutao knedle u slučaju da i nadalje ostaje njegova politika, kadar njegove stranke i njegove uprave?! Gutanje knedli desit će se nakon što ovakvi jeftini trikovi manipuliranja biračima ne budu djelotvorni i netko bez putra na glavi dobije uvid u dosadašnje poslovanje grada.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 # bo!JUJU 2017-02-12 14:46
Citat Dobrica:
Uz to ma koliko bilo čudno imaju potporu i s Privlake i s Dražice.
A zašto bi potpora s Privlake i s Dražice ovome dvojcu bez kormilara bila ikome čudna? Ovaj dvojac kao i cijelo gradsko vijeće (bez veterinara) je zubima i noktima branio i podupirao Kapelijev projekt opsluživanja investitora pod parolom "gradićemo koliko god stane".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # KolegeRambo 2017-02-12 17:50
Citat Dobrica:
Ana Kučić domaća djevojka, u sjeni velikog gradonačelnika ima prolaz.
Ma reci nam molim te po čemu je to bio veliki gradonačelnik :lol: Ako po tome što je postao ministar ne zaboravi da ga je za ministra u nuždi izabrao anemični premijer, pa je postao kolega jednom prepisivaču uz pristanak lika kojem su njegove krvave gaće argument u saborskim raspravama.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
3 0 # bravo Vitorebro 2017-02-12 13:57
Vito, kod tebe ništa novoga. I do sada si uvijek glasao za bagru i redikule.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
51 # vlast je slasteros 2017-02-12 14:14
Citat rebro:
Vito, kod tebe ništa novoga. I do sada si uvijek glasao za bagru i redikule.
Svi će glasati za njih jer su praktički oni jedina opcija. Oporba je jednostavno nestala sa scene, izgubljeni u vremenu i prostoru.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # a zašto?ždero 2017-02-12 16:48
Možda su tebi jedina opcija ako imaš koristi od njih. Meni ih je dosta a za koga vidjet ćemo kad se karte otvore.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # .....Denis 2017-02-12 17:39
Citat eros:
Svi će glasati za njih jer su praktički oni jedina opcija. Oporba je jednostavno nestala sa scene, izgubljeni u vremenu i prostoru.
Pa nismo opet u komunizmu da bismo morali glasati za jedinu opciju. Do izbora ima još stotinjak dana pa se može pojaviti još neka opcija. A ako misliš na oporbu u GV nisi sasvim u pravu, jer nije sasvim nestala sa scene. Tamo je bio i ostao oporba nezavisni Dubravko Devčić dok su svi ostali članovi vijeća pokorno glasovali za Kapelijeve prijedloge. A to se nastavilo i kad ga je zamijenila Ana Kučić. Organizirana oporba politici vladajuće škvadre pojavila se izvan Gradskog vijeća - inicijativa Čovjek po mjeri otoka, ali oni se neće kandidirati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
42 # Trojanski tovarBrut 2017-02-12 21:28
Citat Denis:
Citat eros:
Svi će glasati za njih jer su praktički oni jedina opcija. Oporba je jednostavno nestala sa scene, izgubljeni u vremenu i prostoru.
Pa nismo opet u komunizmu da bismo morali glasati za jedinu opciju. Do izbora ima još stotinjak dana pa se može pojaviti još neka opcija. A ako misliš na oporbu u GV nisi sasvim u pravu, jer nije sasvim nestala sa scene. Tamo je bio i ostao oporba nezavisni Dubravko Devčić dok su svi ostali članovi vijeća pokorno glasovali za Kapelijeve prijedloge. A to se nastavilo i kad ga je zamijenila Ana Kučić. Organizirana oporba politici vladajuće škvadre pojavila se izvan Gradskog vijeća - inicijativa Čovjek po mjeri otoka, ali oni se neće kandidirati.
Iako Devčić do sada izgleda kao neka oporba ne smijemo zaboraviti da se upravo njegov izborni partner Pupovac nakon prošlih izbora priklonio potpuno suprotnom Garijevom taboru kada mu je trebao jedan glas.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 # Politička prostititkaKohezivni narativ 2017-02-13 09:09
Citat Brut:
Iako Devčić do sada izgleda kao neka oporba ne smijemo zaboraviti da se upravo njegov izborni partner Pupovac nakon prošlih izbora priklonio potpuno suprotnom Garijevom taboru kada mu je trebao jedan glas.
Hajde bistriću pojasni nama glupljima zašto ne smijemo zaboraviti taj slučaj. Je li Devčić odgovoran što nije znao da na listi ima političku prostititku, a ne poštenog moralnog partnera i da će se njegov partner Pupovac podati i prodati Garijevoj koaliciji za rasprodaju Lošinja i ispunjavanje Mihinih prohtjeva?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # pinkipinki 2017-02-13 14:32
Citat Kohezivni narativ:
Citat Brut:
Iako Devčić do sada izgleda kao neka oporba ne smijemo zaboraviti da se upravo njegov izborni partner Pupovac nakon prošlih izbora priklonio potpuno suprotnom Garijevom taboru kada mu je trebao jedan glas.
Hajde bistriću pojasni nama glupljima zašto ne smijemo zaboraviti taj slučaj. Je li Devčić odgovoran što nije znao da na listi ima političku prostititku, a ne poštenog moralnog partnera i da će se njegov partner Pupovac podati i prodati Garijevoj koaliciji za rasprodaju Lošinja i ispunjavanje Mihinih prohtjeva?
Zašto se ne ispita, što je dobio Pupavac za prodaju svoga glasa capeliju, stan- lovu ili je preko Vinka Mužića obavio preko njegovog oca.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Imbecilni pokušaj diskvalifikacij eAndol 2017-02-13 14:25
Citat Brut:
Iako Devčić do sada izgleda kao neka oporba ne smijemo zaboraviti da se upravo njegov izborni partner Pupovac nakon prošlih izbora priklonio potpuno suprotnom Garijevom taboru kada mu je trebao jedan glas.
Ovaj glupavi pokušaj moralne diskvalifikacij e jedinog vijećnika koji je ostao izvan Kapelijeve mašinerije za proizvodnju ciljanih planova prostora pokazuje da ga se smatra ozbiljnom prijetnjom. Naslovom komentara Brut sugerira da je Devčić podmetnut biračima kao trojanski konj Trojancima u onom grčkom mitu (ali ga posprdno naziva tovarom) te da je njegovo maslo to što je Pupovac kurvanjski pretrčao Garijevom taboru. Čisto sumnjam da na Lošinju prebiva i jedan imbecil koji će to povjerovati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Imbecilinad imbecilima 2017-02-13 16:59
Neznam tko tu ima koju stranu ali svašta ćete napisati da bi valjda ostali na vlasti ili podilazili i nadalje svakom tko vam nešto obećavao?

Kamo ste sada stavili Devčića kao on samo proforma - kobajagi je protiv a ustvari je za njih?

Čovjek nije imbecil kakvim ga želite prikazati!

Kriv je i za Pupovca? Stvarno nas pravite glupima do kraja.

Samo vi uživajte i pišite protiv svakoga tko se usudi ne misliti isto kao naši planeri!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # direktor vodovodapročelnica 2017-02-13 17:26
# ON — pio 2017-01-23 18:38
Svega je bilo od kada smo svoji, u državi i u našem gradu, mijenjale se stranke, gradonačelnici, viječnici i ostali, svi su obečavali, a k.... napravili, nekoga se kupilo, netko se prodao, netko uhljebio, ali netko je i jamčio poznatom dužniku-poduzet niku gradskim novcem, rasprodao što se dalo rasprodati, pretvarao zelene površine u tarase slastičarnica, plačao "protupožarne puteve", ponašao se kao da je gradska imovina njegova, i sada mo novog Mesiju koji će povesti ovaj zatupljeni narod.
A kako se do sada radilo bez sankcija:
Prodalo se zemljište autocamp poljana, jadranka hoteli radnik križevci itd. po turističkoj cijeni za zelenu površinu, raznim izmjenama planova omogućeno im je da se pretvori u građevinsko zemljište, izgradila im se infrastruktura, cesta šetnica biciklistička staza i još jedna do kovcanja , ZA KOGA ??? kanalizacija voda i prepumpne stanice, primjer od željezničkog do Haračića (za dvije vile) nakon dobivanja koncesije gradi se od anuncijate do željezničkog novi vodovod kanalizacija i prepumpna stanica, ZA KOGA??? i tko to RADI ??? i skojim novcima i po kojem planu u proračunu.
A zato nema novaca za dječji vrtić, sportsku dvoranu, zimski bazen ( sve je to obećano).
Stvarno smo jadni ako i dalje nastavi ovim tempom PRODAJA, uništavanje i plačanje privatnim firmama "tajkunima" SA NAŠIM NOVCIMA.
Gospodarica Jović je objavila za tradove na anunciajti opoznate firme Margea vl. Mužića bagatelnom nabavom dati su radovi anuncijata- željezničko 800 metara za iznnos od 450.000 kuna, a za isti rad istoj firmi za radove od željeznickog do Haračića 600 metara za 2.500.000 kuna pa tko je više lud a tko pametan.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
3 0 # UDBASIS,UNS, 2017-02-13 19:22
Samo vi serite Po Mihi I Jadranci vidjeti cete kad vas sje bu instalirali su 2. Hackera da prate tko Sto piše protiv njih I vec imaju potpis imena !
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # macamiš 2017-02-13 19:53
Citat SIS,UNS,:
Samo vi serite Po Mihi I Jadranci vidjeti cete kad vas sje bu instalirali su 2. Hackera da prate tko Sto piše protiv njih I vec imaju potpis imena !
jadranka je objavila da treba oko 500 radnika , konobara, kuhara i pomocnih radnika ( što čekate građani Lošinja dajte djecu da rade u Jadranku- niste ih trebali poslati studirati, za to ste i glasali za napredak i uništavanje čikata)
Dakle ne traže hakere iz Lošinja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # hakiraju njihovi ali hakirajui naši 2017-02-13 20:01
Citat SIS,UNS,:
Samo vi serite Po Mihi I Jadranci vidjeti cete kad vas sje bu instalirali su 2. Hackera da prate tko Sto piše protiv njih I vec imaju potpis imena !
i bez hakiranja jasno je da se iza tvoje tipkovnice krije Kreten
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
4 0 # koliko god hoćešrebraš 2017-02-13 21:59
Koliko na ovu stranicu juriša bolesnika svake vrste. Da ne povjeruješ. Prestrašno. ja se isključujem.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Opasada i prijetnje 2017-02-13 23:40
Sada smo počeli i prijetiti kao otkriti će se tko piše?
Što tu na ovim stranicama'
Da li me slušaju i kod kuće?
Telefon sigurno.
Mislim da au postigli sve što su htjeli nitko ih ne koči pa neznam što bi nas "otkrivali?
Što ćemo im mi jadni balvani?
Staviš u peć dadne ti malo topline i ode u dim!
A ti nakon toga upališ neko drugo grijanje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # tajne službevaso 2017-02-14 08:01
Citat sada i prijetnje:
Sada smo počeli i prijetiti kao otkriti će se tko piše?
Što tu na ovim stranicama'
Da li me slušaju i kod kuće?
Barem su pokazali iz kojeg okruženja dolaze i koje su im metode djelovanja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # koji likovimama mia 2017-02-14 09:29
"Dobrica sanja otvorenih očiju a očito nije ni dobro informiran. Glavni odbor HDZ-a PGŽ-a nije prihvatio ovu kombinaciju koju toliko hvališ Ana gradonačelnica Anto zamjenik"
A koga je onda glavni odbor podržao svog predsjednika Antu na povodcu Badurine.
A i sa ovom kombinacijom Anti ne gine povodac Badurine, jer do sada nije moglo nigdje bez rucka i vecere dvojca sa i bez kormilara.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

● ZADNJI KOMENTARI

 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Obi-Wan Kenobi 01.03.2024 13:55
  vrijeme je...
  Ja bih prije rekao da su oni sami još davno prešli na tamnu stranu sa koje nema povratka. Boje se i građana i vijećnika, a najviše se boje njihovih pitanja na koje uopće ne daju odgovore, ili odgovaraju u rebusima.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  RR 01.03.2024 09:43
  Mračne sile pitaju za dopunsko
  "Zna se otkud stižu sugestije za pitanja" kaže gradonačelnica kao da birači nemaju pravo tražiti da ih vjećnik zastupa na sjednici GV što mu je osnovna zadaća. Teško se hadezeovci mire sa demokracijom pa bi uskoro i na GV zbog pitanja oporbenih vijećnika ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Iggy 29.02.2024 15:30
  Klasika
  Sigurno misliš na one osobe koje se javno hvale da nisu klasični političari. Pa kao takvi ne stoje po strani nego rješavaju probleme. Vidi primjer: youtu.be/KtGewGZSqss (http://youtu.be/KtGewGZSqss) http://www.youtube.com/watch?v=KtGewGZSqss

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 29.02.2024 15:15
  .....
  Ja vidim samo idiota koji svim silom pokušava opravdati i minorizirati ovu izbornu prijevaru. I to je sve.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  WoW 29.02.2024 15:06
  ...
  Ajme, budale. Zar je tako teško shvatiti da postoje umirovljenici koji se nikada nisu ženili ili udavali ili jesu, ali nisu mogli imati djece. A postoje i osobe koje su pri kraju svoje fertilne dobi pa još uvijek nemaju djece. Neki od njih su se ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 29.02.2024 14:52
  Pa za njih ste i glasali?
  Da, ali nisi pratio, ove na vlasti na vlast su doveli ovi koji sada od te iste vlasti traže obećano. Zar samo ja vidim apsurd i - poetsku pravdu?!

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 29.02.2024 14:49
  ???
  Nečiji roditelji penzioneri koji nemaju djecu? Prvi put čujem da takvi postoje. Zvuči nevjerojatno.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Tin 29.02.2024 14:31
  ???
  A što ako nemaju djecu?

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  qwert 29.02.2024 14:28
  .....
  Promjeni si ime hranitelj tuljana u branitelj tuljanice Ane.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 29.02.2024 13:51
  OMG
  Znaš kako neki umirovljenici spajaju 1. sa 17. u mjesecu? Ovako i.imgur.com/fL1CRv8.jpg (http://i.imgur.com/fL1CRv8.jpg) I onda im gradonačelnica pokloni štapove. Dobro da nisu štapovi za golf.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ... 29.02.2024 13:36
  alibi za idiote
  da, slažem se, stvarno je užas u kakvoj državi živimo, možda ta djeca koju si odgojio imaju svoju djecu, ali zahvaljujući lopovluku ovih ha vlasti nemaju kinte ni za sebe ni za svoju djecu, a kamoli za starca koji će ionako umrijeti, dal od starosti ili ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Mrmo 29.02.2024 13:02
  Sabor danas raspravlja o demografiji
  Danas je Vidaković opet bio na TV, zajedno sa jednim stručnjakom za demografiju. A ovo dole je link na onaj svoj nastup od prije mjesec dana u kojemu je sve lijepo objašnjeno. Ekonomski analitičar tvrdi da je novinar u tri rečenice rasturio Podravku ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 29.02.2024 12:54
  Užas
  Zamisli, rodiš djecu, odgojiš, bezbroj odricanja i silne žrtve, neprospavane noći.... I onda ti ta djeca, kad onemoćaš, ne žele dati ni 10 eur mjesečno za dopunsko... ...strašno. Neopisivo. Ne mogu zamisliti svoje stare roditelje u toj situaciji...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  VV 29.02.2024 12:39
  Finili su Ane bali
  Ja mislim da gospodična još ni karte ne zna pravilno držati, umjesto prema sebi, ona ih drži prema van. Poslušajte malo što govore ljudi po ulici i po kafićima, samo odmahuju rukom. Čak je ni onaj njen iz zadnjeg reda partera više ne podržava, osim ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  radar 29.02.2024 12:08
  Još jedan je pao!
  Prema nalogu Ureda javnog europskog tužitelja (EPPO) uhićen je poduzetnik, bivši šef Croatia osiguranja i bivši ministar gospodarstva Hrvoje Vojković.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ... 29.02.2024 11:45
  ...
  gospodična još nije naučila da sa parom dvojki u rukama, ne možeš stalno blefirati na isti način

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Drugo poluvrijeme 29.02.2024 11:11
  Otkud vjetar puše?
  Gotovo svatko na Lošinju ima nekog svog roditelja penzića, ili je već i sam penzić. Prema tome, svi građani su zainteresirani za ovu mjeru. Eto, otud vjetar puše. Ako te netko prevari jednom, možda ćeš mu oprostiti. Ako te prevari opet onda je ćao ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Pušiona za penziće 29.02.2024 09:26
  1:0 za gradonačelnicu i HDZ
  Naravno da se zna otkud stižu sugestije za pitanja gradonačelnici. Stižu od birača koji vide raskorak između obećanja što ih je dala uoči izbora i ispunjenja obećanja nakon što se dobilo vlast. Rezultat je 1:0 za nju i njezin HDZ.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Bing 28.02.2024 20:46
  upravo objavljeno
  Nakon što je HZMO objavio stopu po kojoj će se usklađivati mirovine, a koja iznosi 4,19 posto, sada se može izračunati i koliko će se zapravo povećati mirovine po kategorijama. Korisnici starosne mirovine će tako u isplati u travnju dobiti mirovinu u ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 28.02.2024 17:18
  Just guessing
  Možda su umirovljenici od gradonačelnice očekivali informaciju kada će konačno dobiti obećano besplatno dopunsko osiguranje, a ne nekakve štapove? Ovime je ponizila i skupštinu i sve umirovljenike. A gradonačelnica koja djelima ne stoji iza svojih ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 16:48
  Rekreacija za penziće
  Ova klasa umirovljenika ne treba dnevni boravak za druženje a ni štapove za nordijsko hodanje s edukacijom. youtube.com/shorts/XWYgwUj86v8 (http://youtube.com/shorts/XWYgwUj86v8) http://www.youtube.com/watch?v=XWYgwUj86v8

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 16:45
  Udbaš
  To je udbaško - gestapovski mentalitet. Svoj identitet krije ka zmija noge a neprestance nagađe tko se krije iza kojeg nadimka.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 28.02.2024 16:21
  promjena teme?
  Sad više nije bitna gornja argumentacija vezano za plaće u Lidlu koja te ubila u pojam, ili kome treba dopunsko, a kome ne treba, nego si se prebacio na temu detekcije tko je osoba A, B ili C, na portalu na kojemu je ionako sve anonimno. Btw, evo ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 15:22
  Malo misto pa se zna
  22. prosinca 2021 Purić je uredno izvjestio o sjednici GV o dopunskom zdravstvenom za umirovljenike. U Novom listu piše U raspravi je sudjelovao i Roberto Cavedoni, izabran s liste nestranačkog i SDP-ovog kandidata Marija Frankovića, upitavši ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 28.02.2024 15:13
  O de billu, rode
  Hvala što si uspješnim citiranjem dijela ostalim komentatorima nevidljivog upisa kojeg je obrisao administrator, potvrdio svoj identitet ;) Naime, moj obrisani komentar vide samo dvije osobe, jedna sam ja... a drugo si ti, De Billu dragi...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  DeBill 28.02.2024 13:44
  Bitno je samo jedno: Obećanje nije ispunjeno
  Osramotio sam se samo utoliko što sam, kako rekoh, ugazio u g*ovno lekcijom koju sam ti očitao. A cijela rasprava je zapravo besmislena i svjedoči o gubitku fokusa ponajviše zbog tvog bjesomučnog trolanja. Idemo redom: - Činjenica je da je AK u izbornoj ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 28.02.2024 12:51
  Pa dokle?
  Zašto administrator ne dopušta moje pitanje, zašto ne da da saznam koliki iznos tuđeg novca OMG smatra dovoljnim, kad se ovome "daru" izruguje? Zašto administrator ne dopušta ispravak krivog navoda, neistinu, besmislicu i laž, da se "gradpnačelnica istrošila" ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 28.02.2024 12:45
  ...
  I eto, opet, tako očekivano...kom entator Dd bil se propisno osramotio i kao i uvijek kad mi pokušava kontrirati (mudro svaki put pod drugim nadimkom) zapleo ko pile u kučine. Sve sam obrazložio, potkrijepio linkovima i činjenicama...p reostao je samo ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  NN 28.02.2024 12:11
  h.t.
  Puno gluposti si nadrobio u prethodnom komentaru, ovaj put si nadmašio samoga sebe. Dakle, ti sam još od zadnjih lokalnih izbora neprestano spominješ samohrane majke i blagajnice u Lidlu, a sad navodip da ih netko drugi vrijeđa. Duhovito kao onaj ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 10:08
  Kome je obećala grad za sebe?
  Ostalo je malo više od godinu dana da isteka ovog mandata. Razmotrimo i ispunjavanje ovog njezinog izbornog obećanja: i.imgur.com/ExxrB90.jpg (http://i.imgur.com/ExxrB90.jpg)

  Read more...

ZADNJI KOMENTARI (desno)

 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Obi-Wan Kenobi 01.03.2024 13:55
  vrijeme je...
  Ja bih prije rekao da su oni sami još davno prešli na tamnu stranu sa koje nema povratka. Boje ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  RR 01.03.2024 09:43
  Mračne sile pitaju za dopunsko
  "Zna se otkud stižu sugestije za pitanja" kaže gradonačelnica kao da birači nemaju pravo ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Iggy 29.02.2024 15:30
  Klasika
  Sigurno misliš na one osobe koje se javno hvale da nisu klasični političari. Pa kao takvi ne ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 29.02.2024 15:15
  .....
  Ja vidim samo idiota koji svim silom pokušava opravdati i minorizirati ovu izbornu prijevaru.
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  WoW 29.02.2024 15:06
  ...
  Ajme, budale. Zar je tako teško shvatiti da postoje umirovljenici koji se nikada nisu ženili ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 29.02.2024 14:52
  Pa za njih ste i glasali?
  Da, ali nisi pratio, ove na vlasti na vlast su doveli ovi koji sada od te iste vlasti traže ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 29.02.2024 14:49
  ???
  Nečiji roditelji penzioneri koji nemaju djecu? Prvi put čujem da takvi postoje. Zvuči ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Tin 29.02.2024 14:31
  ???
  A što ako nemaju djecu?
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  qwert 29.02.2024 14:28
  .....
  Promjeni si ime hranitelj tuljana u branitelj tuljanice Ane.
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 29.02.2024 13:51
  OMG
  Znaš kako neki umirovljenici spajaju 1. sa 17. u mjesecu? Ovako i.imgur.com/fL1CRv8.jpg ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ... 29.02.2024 13:36
  alibi za idiote
  da, slažem se, stvarno je užas u kakvoj državi živimo, možda ta djeca koju si odgojio imaju ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Mrmo 29.02.2024 13:02
  Sabor danas raspravlja o demografiji
  Danas je Vidaković opet bio na TV, zajedno sa jednim stručnjakom za demografiju. A ovo dole ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 29.02.2024 12:54
  Užas
  Zamisli, rodiš djecu, odgojiš, bezbroj odricanja i silne žrtve, neprospavane noći.... I ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  VV 29.02.2024 12:39
  Finili su Ane bali
  Ja mislim da gospodična još ni karte ne zna pravilno držati, umjesto prema sebi, ona ih ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  radar 29.02.2024 12:08
  Još jedan je pao!
  Prema nalogu Ureda javnog europskog tužitelja (EPPO) uhićen je poduzetnik, bivši šef Croatia ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ... 29.02.2024 11:45
  ...
  gospodična još nije naučila da sa parom dvojki u rukama, ne možeš stalno blefirati na isti ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Drugo poluvrijeme 29.02.2024 11:11
  Otkud vjetar puše?
  Gotovo svatko na Lošinju ima nekog svog roditelja penzića, ili je već i sam penzić. Prema tome ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Pušiona za penziće 29.02.2024 09:26
  1:0 za gradonačelnicu i HDZ
  Naravno da se zna otkud stižu sugestije za pitanja gradonačelnici. Stižu od birača koji ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Bing 28.02.2024 20:46
  upravo objavljeno
  Nakon što je HZMO objavio stopu po kojoj će se usklađivati mirovine, a koja iznosi 4,19 ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 28.02.2024 17:18
  Just guessing
  Možda su umirovljenici od gradonačelnice očekivali informaciju kada će konačno dobiti obećano ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 16:48
  Rekreacija za penziće
  Ova klasa umirovljenika ne treba dnevni boravak za druženje a ni štapove za nordijsko hodanje ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 16:45
  Udbaš
  To je udbaško - gestapovski mentalitet. Svoj identitet krije ka zmija noge a neprestance ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 28.02.2024 16:21
  promjena teme?
  Sad više nije bitna gornja argumentacija vezano za plaće u Lidlu koja te ubila u pojam, ili ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 15:22
  Malo misto pa se zna
  22. prosinca 2021 Purić je uredno izvjestio o sjednici GV o dopunskom zdravstvenom za ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 28.02.2024 15:13
  O de billu, rode
  Hvala što si uspješnim citiranjem dijela ostalim komentatorima nevidljivog upisa kojeg ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  DeBill 28.02.2024 13:44
  Bitno je samo jedno: Obećanje nije ispunjeno
  Osramotio sam se samo utoliko što sam, kako rekoh, ugazio u g*ovno lekcijom koju sam ti ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 28.02.2024 12:51
  Pa dokle?
  Zašto administrator ne dopušta moje pitanje, zašto ne da da saznam koliki iznos tuđeg novca ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 28.02.2024 12:45
  ...
  I eto, opet, tako očekivano...kom entator Dd bil se propisno osramotio i kao i uvijek kad mi ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  NN 28.02.2024 12:11
  h.t.
  Puno gluposti si nadrobio u prethodnom komentaru, ovaj put si nadmašio samoga sebe. Dakle ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 28.02.2024 10:08
  Kome je obećala grad za sebe?
  Ostalo je malo više od godinu dana da isteka ovog mandata. Razmotrimo i ispunjavanje ...